![]() |
Sivasspor 2-0 Karabükspor -ikinci devre-
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44935&token=26955[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 16. hafta Sivaspor-Kardemir Karabükspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 4 Ocak 2015 Pazar [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 13:30 [B]Maçın Hakemi:[/B] Mete Kalkavan [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Karabükspor
geçen hafta aldığımız puana sevindik ama bütün rakiplerimiz aksine galip geldi.Dolayısı ile bizim için bu maçın önemi bir kat daha arttı ne yapıp edip bu maçı kazanmalıyız başka çaresi yok.İyi bir ivme yakaladık Karabük maçını kazanacağımızı düşünüyorum pazar günü herkes stada...
|
Bu maçı mutlaka ama mutlaka kazanıp devreyi 3 puanla kapatmamız lazım, sonrasında deplasmanda trabzon ve antep maçları var ne yapıp edip bu maçların en az 1'inden 3 puan almamız lazım.
|
Takım mücadele etmeye başladı kasımpaşa maçıda gösterdi.
Zor maç olacak ama galip geleceğiz . |
Karabük iyi takım.Kalecileri,ortasahası Viola başta olmak üzere iyiler.Defansda Murat Akça inşallah oynar.
|
sivasspor yenilmez 1puan cepte kalan 2 puanı taraftar alacak bakalım ligdeki dönüm maçımızda taraftar takıma sahip çıkacak mı
|
bu maç bizim için çok önemli.kendi evimizde ilk yarının son maçını oynayacağız.kazanmaktan başka çaremiz yok.taraftarımızın 12.adam olacağına inanıyorum.hakem devreye girmezse zorlanmadan kazanırız.geçtiğimiz hafta biz 1 puana sevindik ama rakiplerimiz 3 puan aldı.bu hafta inşallah karlı çıkan biz oluruz.bütün hemşehrilerime ve sivasspor camiasına yeni yılda sağlık ,huzur ve başarılar dilerim.
|
gaza bastık bikere bu hızla onları da yeneriz inşallah.
|
Uyursan Ölürsün....Almazsan Düşersin...
|
Arkadaşlar maça kağıt konfeti ile gelelim. Boş gelmeyelim. Bu maçı almamaız lazım. Destek zamanı...
|
puan farkları açılmaya başladı galibiyetten başka yol yok...
|
Ben her zaman demisimdir kolay mac yoktur gayret gösterene zor macta yoktur insallah bu macida alacagiz:confused:
|
İnşallah seyirci desteğiyle bu maçı alacağız başka ihtimali düşünmek istemiyorum haydi sivas elele 4 eylülde galibiyete:)
|
karabuku hep yendık yıne yenıcek sıvas
|
Bu maçtan mutlaka 3 puan çıkarmalıyız. ts maçında da 1 puan ile yetinebiliriz. Gönül isterki 3 puan. :)
|
maçta beni korkutan tek şey defansta ahmet şahbazın oynaması hata yapmazsa alırız
|
Bu maç cepte, 6 puan'lık maç olacak. Biz alırız, Rize, Erciyes, Balıkesir ve Eskişehir bu hafta kaybederler.
|
[QUOTE=kadirakin58;930769]Bu maç cepte, 6 puan'lık maç olacak. Biz alırız, Rize, Erciyes, Balıkesir ve Eskişehir bu hafta kaybederler.[/QUOTE]
bu kadar kolay olmayacağını düşünüyorum. bu haftaki maçlar: - rize - konya: rize geçen haftanın morali ile evinde konya'ya karşı kaybetmez. konya kötü gidişi devam eden bir takım. ama en azından biz 3 puan alır isek 14 puan ile 16 puanlık konya ve rize'nin ensesinde oluruz. - bursa - akhisar: bursa evinde alır. akhisar iki kontra futbolcusu ve 9 kişi ile savunma yapan bir ekip. türkiye ligi için akıllıca bir yöntem. zaten yıllardır bu şekilde lige tutunuyorlar. hamza'dan sonra iyice döküleceklerini düşünüyorum. karabük maçından üç puan alıp 14 puana çıkar isek, 17 puanlı akhisar'ın ensesinde oluruz. - erciyes - kasımpaşa: bu maçın sonucunu kestiremiyorum. kasımpaşa kötü gidişe dur demek istiyor. şota kovulabilir bile. elinden geleni yapacaktır. inşallah kasımpaşa 3 puan alır. bu durumda karabük maçından 3 puan alırsak erciyes ile puanları eşitleriz. - eskişehir - antep: es es geçen hafta trabzon'da 4 tane atarak lige ne kadar asılacağını ve kalitesini gösterdi. bu moralle evinde antep'e maç vermez. biz her halükarda 3 puanı alıp iki rakibimizi de takibe devam etmeliyiz. - balıkesir - trabzon: balıkesir her ne kadar toparlanıyor gibi gözükse de ligdeki en zayıf takım. emekliliği gelmiş toplama futbolcularla bu iş yürümez. bu maç onlar için çok kritik. çok asılacaklar. trabzon'un galip gelmesi menfaatimize tabii ki. inşallah trabzon alırsa ve biz de karabük'ten üç puanı alırsak biraz rahatlayacağız. özetle artık hafta hafta kendi maçlarımızı ve rakiplerimizi takip edeceğiz. geldiğimiz durumda yapacak birşey yok. evimizde üç puan ve deplasmanlarda sürpriz üç puanlar ama en azından deplasman beraberlikleri ile ufak bir ihtimal de olsa ligde kalabiliriz. sivasspor taraftarı için artık laga luga yapma dönemi bitmiştir. adam gibi her maç sivas'ta on bin kişi her maç destek verirse, en azından içerideki maçlarda üç puana rahat uzanırız. [B]bu yolda karabük maçı kritik viraj. bu maçta üç puan alamayan takım ligden düşer! bu kadar net![/B] |
[QUOTE=sebasteia;930790]bu kadar kolay olmayacağını düşünüyorum.
bu haftaki maçlar: - rize - konya: rize geçen haftanın morali ile evinde konya'ya karşı kaybetmez. konya kötü gidişi devam eden bir takım. ama en azından biz 3 puan alır isek 14 puan ile 16 puanlık konya ve rize'nin ensesinde oluruz. - bursa - akhisar: bursa evinde alır. akhisar iki kontra futbolcusu ve 9 kişi ile savunma yapan bir ekip. türkiye ligi için akıllıca bir yöntem. zaten yıllardır bu şekilde lige tutunuyorlar. hamza'dan sonra iyice döküleceklerini düşünüyorum. karabük maçından üç puan alıp 14 puana çıkar isek, 17 puanlı akhisar'ın ensesinde oluruz. - erciyes - kasımpaşa: bu maçın sonucunu kestiremiyorum. kasımpaşa kötü gidişe dur demek istiyor. şota kovulabilir bile. elinden geleni yapacaktır. inşallah kasımpaşa 3 puan alır. bu durumda karabük maçından 3 puan alırsak erciyes ile puanları eşitleriz. - eskişehir - antep: es es geçen hafta trabzon'da 4 tane atarak lige ne kadar asılacağını ve kalitesini gösterdi. bu moralle evinde antep'e maç vermez. biz her halükarda 3 puanı alıp iki rakibimizi de takibe devam etmeliyiz. - balıkesir - trabzon: balıkesir her ne kadar toparlanıyor gibi gözükse de ligdeki en zayıf takım. emekliliği gelmiş toplama futbolcularla bu iş yürümez. bu maç onlar için çok kritik. çok asılacaklar. trabzon'un galip gelmesi menfaatimize tabii ki. inşallah trabzon alırsa ve biz de karabük'ten üç puanı alırsak biraz rahatlayacağız. özetle artık hafta hafta kendi maçlarımızı ve rakiplerimizi takip edeceğiz. geldiğimiz durumda yapacak birşey yok. evimizde üç puan ve deplasmanlarda sürpriz üç puanlar ama en azından deplasman beraberlikleri ile ufak bir ihtimal de olsa ligde kalabiliriz. sivasspor taraftarı için artık laga luga yapma dönemi bitmiştir. adam gibi her maç sivas'ta on bin kişi her maç destek verirse, en azından içerideki maçlarda üç puana rahat uzanırız. [B]bu yolda karabük maçı kritik viraj. bu maçta üç puan alamayan takım ligden düşer! bu kadar net![/B][/QUOTE] [FONT="Arial Black"]ligde kalma yönündeki realist söylemlerin tedirginlik oluştursada analizine sonuna kadar katılıyorum...[/FONT] |
bu maç bizim patlama maçımız karabük neye uğradığını şaşıracak sergenli yiğidolar karabüğü perişan edecek 2015 yılının ilk galibiyeti kazma tolunayın takımına karşı olacak inşallah
|
Kazanmaktan başka çare yok. İnşallah kazanacağız. Tribünlerin diğer maçlara göre daha hareketli olmasını bekliyorum öyle de olmalı zaten
|
Bu maci artik alalim.
1-0 olsun bizim olsun!!💪💪💪💪💥💥💥😡💰 |
2 farkla alacağımızı düşünüyorum
|
[B]Bu mac icin ihtimaller[/B]
%55 - Sivas %40 - Berabere %5 - Karabük |
[QUOTE=50sekiz;930928][B]Bu mac icin ihtimaller[/B]
%55 - Sivas %40 - Berabere %5 - Karabük[/QUOTE] Kimin ihtimalleri bunlar? Ben de hemen hemen buna yakın düşünüyorum bu arada :) |
[QUOTE=tavatir;930934]Kimin ihtimalleri bunlar? Ben de hemen hemen buna yakın düşünüyorum bu arada :)[/QUOTE]
Benim. Kpasa maci icin de su ihtimalleri vermistim: %50 Kpasa %30 Berabere %20 Sivas |
Ne olursa olsun stad dolmalı
Ölümüne bu maç bizim olmalı :) |
Karabükspor Maçı Muhtemel On Birimiz: Korcan Ümit Ahmet Fatih Cicinho Kadir Adem Burhan Aatıf Musa Sinan Ahmet Aras #Reis
|
Stada yoğun ilgi olacağını düşünüyorum. 3 puan bizimdir YİĞİDOLAR içiniz rahat olsun ;)
|
Rize ve Konya maci berabere bittigine göre, Sivasspor en iyi ihtimalle devre arasina 16. sirada girecek (Karabük'ü 4 farkli yenerse)
|
1-0 olsun Bizim olsun
|
Bu maci aldigimiz taktirde daha hersey daha da duzelir ins aliriz bu maci
|
Ölüm kalim maci niteliginde goruyorum bu maci.
kazanirsak buyuk ihtimal ligde kalacagiz. Kaybedersek buyuk ihtimal dusecegiz. daha cok mac var olabilir ama karabük macinda az cok tahmin edebiliriz olacaklari. |
Dün akşam biletimi aldım ama meraktan bir bakayım kaç bilet satılmış dedim. Sayıyı bilmiyorum ama maraton b ve c blok alttaki 3 sıralar hariç dolu a ve d den çok az satılmıs kale arkası gar a ve d nin yalnızca üst sıraları. Yani sözün özü taraftar diğer maçlardaki gibi demekki 15 haftadır federasyona demediğini bırakmayan "maçlar pazar olsa geliriz çalışıyoruz gelemiyoruz yeaaağ" diyen arkadaşlar buharlaşmışlar
|
Bazi maclar nedense sahada degil masa basindada kazanilabiliniyor.Bugün oynanan Rize-Konya macinin berabere bitmesi gercekten cok ilginc geldi bana nedense bizim üstümüzdeki takimlar bir puana bile cok sükür deyip bir nevi arayi acmayi düsünüyorlar.
Sivasspor ikinci yari Konya ve Rize ile deplasmanda karsilasacak.Bugün icin bir puana cok sükür diyen takimlar hakemin destegiylede olsa Sivas karsisinda adeta aslan kesilecekler.Isimiz gercekten kolay degil cesitli oyunlar üzerimize oynanabilir. Bu saatden sonra Fenerbahce ile oynuyorsan yeneceksin,Galatasaray ile oynuyorsan yeneceksin bizim baska alternatifimiz kalmadi.Bu maclari ikinci yari sahamizda oyniyacagimiz icin artik rakip önemli degil.Yenemiyorsan yenilmiyeceksin.Bu saatden sonra hersey ligde kalmak icin olmali. Sezona iyi futbolla basladikda ne oldu,hatta baskan Galatasaray macindan sonra Carlos´un ankasmasini uzatmak istiyordu. Yasadigimiz puan kayiplari bir anda Carlos´u al assagiya etti.Buda hayatin bir türlü cilvesi ve hayatin saka götürür yani olmadigina dair verilebilecek en güzel bir örnek. Sivasspor gerek kupa macinda gerekse lig macinda Sergen´le dogru yolda oldugunu kanitladi.Takimimiz moral olarak kendine güveni gelmis olarak Karabük karsisina cikacakki buda büyük bir avantaj. Sivasspor yarin rahat kazanip iknci yariya daha bir moralle basliyacaktir.Allah yardimcimiz olsun... |
Yarinki maci kazanacagimizdan yana en kücük bir süphem yok. Yalniz Tolunay Kafkas´in oyunu cirkinlestirmeye yönelik taktiksel varyasyonlarina ragmen sakat vermeden hanemize 3 puani yazdiran taraf oluruz.
Yarin bu macla ilgili cok merak ettigim husus Sergen´in yarinki maci 4 Eylül´de oyniyacagi ilk ic saha maci,bakalim seyircide bir artis olacakmi bunu cok merak ediyorum.Sivas´da olupda böyle bir günde sehrinin takimina taraftar destegi vermeyen bir kisiyi nasil tarif etmek gerekir gercekten bilemiyorum artik.Kelimeler bile bu durumda kifayetsiz kaliyor,cok yazik... |
3-0 olsun,bizim olsun.devreye moralli girelim.
|
Kalede Korcan,defansta Da Costa'nın yerine muhtemelen Kadir tercihi olabilir gene Ümit'in partneri olarak. Solda Fatih mi, Abdurrahman mı oynar acaba?, göreceğiz. Allah'tan Cicinho var bu kargaşayı toparlayacak.
Ortada Adem-Mehdi ikilisine, daha önde Burhan,Atıf,Musa Sinan(Burhan) eşlik eder. İleri uçta da Batuhan olur. Tolunay hoca kafasında bu maça 1 puan yazmıştır herhalde. Hata yapanın ve daha sabırsız olanın kaybedeceği bir maç. Sergenle beraber savunma güvenliğini de düşünür olduk. Ligin ikinci yarısında hala Sivasspor'da olmak isteyen oyuncuların kendilerini son kez gösterme fırsatıdır. Bizim içinse ligin ikinci yarısına moralli başlama olanağıdır. 'Bir topa araba' diyor ya yarışmada, onun gibi bir şey işte bu maç. Herzamanki gibi maratonda yerimi alacağım. Balonlar, konfetiler falan da getirerek tabii. Staddan başı dik, gururla çıkalım bu defa. |
Sergen kaleci konusunda kararsiz olsa gerek.
Kasimpasa macina Korcan'la cikti bugün Ertugrul'u tekrar kaleye koymus. Ilk 11 bence fazla ofansif, golü atamazsan riskli 11. Yedek kulubesinde ofansif "güc" olarak sadece Chrisantus var. |
Dün ayni kadroyu Korcan haric bende bildim.
Korcan aslen karabüklü bu yüzden olabilir belki |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:12. |