![]() |
Engin Baytar Sivasspor Yolunda
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44958&token=38587[/IMG]
Sergen Yalçın’ı göreve getiren Sivasspor, transfer çalışmalarına da hemen başladı. Kırmızı-beyazlılar, Galatasaraylı Engin Baytar ile görüşüyor... Roberto Carlos ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın’ı getiren Sivasspor, devre arası transfer dönemini hareketli geçirecek. Daha önce anlaştığı Aydın Karabulut’a sözleşme imzalatacak olan Yiğidolar, bir diğer Bursasporlu İbrahim Öztürk’le de her konuda anlaşmaya vardı. Kırmızı-beyazlılar yaratıcı oyuncu eksiğini ise Engin Baytar ile giderecek. Sergen Yalçın’ın teknik kapasitesi nedeniyle çok beğendiği Engin’i istediği, yönetimin de bu doğrultuda görüşmelere hemen başladığı öğrenildi. Cimbom’da kadro dışı olan Engin’in ayrılması konusunda kulübü herhangi bir engel yaratmıyor. Forvet de geliyorEngin’in yanı sıra Sivasspor forvet hattına da mutlaka bir takviye gerçekleştirecek. Alınacak oyuncunun yabancı olacağı belirtilirken, Sergen Yalçın geldiği gibi ilk 11’de forma giyebilecek kapasitede bir futbolcu talep etti. Açık Mert Korkusuz Gazetesi |
Cevap: Engin Baytar Sivasspor Yolunda
Uzun zamandir oynamiyor bize faydasi olmaz.
Bize hazir ve bundan daha kaliteli oyuncu lazim. Bu hazir olana kadar lig biter. Ayrica Sivasspor toplama yurdu da degildir. kritik bolgedeyiz ve boylesi topcular bizi o kritik bolgeden kurtaramaz. Birdaha yaziyorum Arjantin ve Rusya liglerine bakin orda ligler bitti veya bitmek uzere. |
Sergen yönetimin pahalı transfer yapmayacağını anlamış olmalı ki ilk 11 de direkt oynayacak oyuncu istiyor..Ara transfer döneminde eğer iyi para vermezsen oyuncu almak çok zor;tesadüfler sonucu oyuncu alabilirsin..Rıza Çalımbay döneminde alınan oyuncular istisna..Çünkü Grosecki,Enaramo,Radu,Navratil gibi oyuncular o yıl sivassporun ligde kalmasını sağlamış ertesi yıl ise ligi ilk 5 de bitirip o yıl uygulamaya konulan Avrupa ligi final maçları oynamıştık...Bu yılda buna benzer bir taktik yapılmak isteniyor..Bakalım bu taktik her zaman tutar mı?Sergen takımlan 2 kupa 1 tane de lig maçı oynadı;aşağı yukarı tüm oyuncuları gördü..2.yarı sivassporun 4 büyükle oynayacağını da hesap ederek ilk 11 de direkt oynayacak oyuncuları kadroya katmak istiyor..Sivassporun orta sahasında maalesef oyunun 2 yönünü de oynayan oyuncu yok..Kadir,Mehdi,Adem gibi oyuncular kapasiteleri sınırlı olan sadece savunma yapmayı düşünen oyuncular..Sivassporun son 2 yılda oynanan maçlarına bakıldığında bu oyuncuların sadece defansif özellikleri olduğunu skora katkı yapmadıkları açıkça görülmekte...Madalyonun diğer yüzü ise Engin in uzun zamandır sadece U-21 takımla idmanlara çıktığı..Engin U-21 takımla fazla maçta oynamamış durumda..Ne kadar hazır onu bilmiyoruz..Hazır olmayan bir oyuncu sivasspora gerçekten katkı yapar mı onu da zamanla öğreniriz...Sergen riski seven ofansif bir futbolcuydu;Engin de Sergen tarzı bir oyuncu...Keşke Trabzonsporda gösterdiği performansı sivassporda da gösterse..Yalnız Engin in saha içinde ne kadar disiplinsiz olduğunu da herkes biliyor;son 4 yılda bunların sonucunda gördüğü kırmızı kartlarda ortadayken böyle bir riski almak kolay olmasa gerek...Sergen eğer gerçekten Engin i düşünüyorsa işi çok zor;umarım her şey Sergen ve sivassporun istediği şekilde gider;Engin de oynadığı futbolla geçmişte yaşananları bırakıp sivasspora maçlar kazandırır..
|
her transfer haberine laf edip oyuncu beğenmeyen futbol dehaları var burada onlar kendilerine biliyor. Ama bilmiyorlar ki devre arası kendi takımında ilk 11 oynayan oyuncuyu almak zor çok para ister. Engin Baytar sorunlu bir futbolcu evet bunu herkes biliyor ancak orta sahanın her yerinde kullanabilirsin kanatlarda oynar göbekte oynar pres yapar takımı hucuma taşır gol atar hırslıdır. Bir de öğrenmişler kendi takımında oynamayan oyuncuyu napacağız? Sizler takımında oynamayan oyuncuyu ayağına hiç top değmiyor sanıyorsunuz galiba. Bu adamlar profesyone futbolcu devamlı idman yapıyorlar resmi maça çıkmasalar bile idmanda maç yapıyorlar. Sözün özü engin bize faydalı olabilecek bir oyuncudur nokta. Göbül ister ki alacaksak Galatasaray'dan Yasin Öztekin veya Yekta'yı alalım ama Kadir gereksizinden kurtulmak için paf takımdan gelecek oyuncuya bile razıyım.
|
Engin'i alalım da adama maçtan önce bir sakinleştirici hap mı vereceğiz, bonzai mi içireceğiz onu bilmiyorum, sakin dursun da kırmızı yemesin bari..
|
Engin iyi oyuncudur, kendini sadece futbola verirse basarili olur..
|
iyi oyuncu ama mayın gibi sahada ne zaman patlayacağı hiç belli değil.Ama her yerde kullanabileceğimiz bir futbolcu
|
Karakteri zayif futbolcuları doldurun bu takima
|
Bir baytarımız eksikti ya bu adam 1.5 senedir top oynamıyor öncesinde de oynuyor muydu belli değil maçların yarısını cezalı geçirir saha içinde, dışında yaşadığı olaylar binle yasin öztekin ,furkan özçal,veysel sarı bunları kiralayabiliyorsan kirala yok Gökhan Zan, Ebube,Ontivero bunlardan uzak durun.
|
Futbolcu olarak fena sayılmaz ama mılletle cok dalasıyor ceza yedimi 5 6 maçtan aşağı almıyor karakter olarak bize ters bir oyuncu
|
[QUOTE=Abdullah DuMaN;930778]Futbolcu olarak fena sayılmaz ama mılletle cok dalasıyor ceza yedimi 5 6 maçtan aşağı almıyor karakter olarak bize ters bir oyuncu[/QUOTE]
futbolculuğunu bilmem de karakter olarak hiç beğenmediğim bir oyuncu kart görme potansiyeli yüksek mecazi anlamda pislik çamur bir oyuncu emre belözoğlu gibi al engini vur emreye yani |
Akilli duracaksan başımızın üstünde yerin var engin
|
takımda kart görmeyen futbolcumu var tamam engin agresif ama bence takıma faydalı olur atıfla cok iyi isler yapabilir bide takıma iyi bir golcu gelirse daha faydalı olur İYİ BİR GOLCÜ gelmezse eger orta sahaya fabregası xavi alsan takımı kurtaramaz:)
|
Sinirlerine hakim olamıyor çok kırmızı kart görür.Yarardan çok zararı dokunur.
|
Bir transfer haberi çıksa anında beğenilmiyor hayretle okuyorum ne diyorsunuz ronaldoyu messiyimi getirelim ha onlarada kılıf bulursunuz
|
[QUOTE=4eylül;930785]Bir transfer haberi çıksa anında beğenilmiyor hayretle okuyorum ne diyorsunuz ronaldoyu messiyimi getirelim ha onlarada kılıf bulursunuz[/QUOTE]
kesinlikle haklısınız. bazı arkadaşları yazdıklarını hayretler içerisinde okuyorum. mükemmel koca adayı arayan kızlar gibiler: - brad pitt gibi yakışıklı olsun, - 1,90 boyunda olsun, - site içinde evi olsun, - aylık 5-6 bin lira maaşı olsun, - bmw arabası olsun, - elimi sıcak sudan soğuk suya sokmasın, - beni çok sevsin, - bana sınırsız limiti olan kredi kartı tahsis etsin, - nazik ve sevecen olsun, - kitap okuyan, entellektüel kapasitesi yüksek birisi olsun, - arabadan inerken kapımı açsın, - otururken sandalyemi tutsun başka? başka ne istiyorsunuz? kalıbımı basarım bu transfer beğenmeyenlerin büyük kısmı sivasspor'un maçlarını bile izlemiyordur. sadece internetten sonuçlara bakan, futboldan bihaber, takıma maddi olarak hiçbir katkısı olmayan, bu işlerin nasıl döndüğünü ve mali yükünü bilmeyen çoluk çocuk bir sürü... |
[QUOTE=sebasteia;930786]kesinlikle haklısınız. bazı arkadaşları yazdıklarını hayretler içerisinde okuyorum.
mükemmel koca adayı arayan kızlar gibiler: - brad pitt gibi yakışıklı olsun, - 1,90 boyunda olsun, - site içinde evi olsun, - aylık 5-6 bin lira maaşı olsun, - bmw arabası olsun, - elimi sıcak sudan soğuk suya sokmasın, - beni çok sevsin, - bana sınırsız limiti olan kredi kartı tahsis etsin, - nazik ve sevecen olsun, - kitap okuyan, entellektüel kapasitesi yüksek birisi olsun, - arabadan inerken kapımı açsın, - otururken sandalyemi tutsun başka? başka ne istiyorsunuz? kalıbımı basarım bu transfer beğenmeyenlerin büyük kısmı sivasspor'un maçlarını bile izlemiyordur. sadece internetten sonuçlara bakan, futboldan bihaber, takıma maddi olarak hiçbir katkısı olmayan, bu işlerin nasıl döndüğünü ve mali yükünü bilmeyen çoluk çocuk bir sürü...[/QUOTE] Abartmayin millet oyle ronaldo messi istedigi yok. kisaca ne istedigini anlamak istiyorsan size yazayim. bunun icin örnek kulüp Bursaspor u gostermek istiyorum. orda bir bellusci var ve bu bir ronaldo veya messi degil ama cok klas topcu ve yönetim onu uygun bir fiyata Arjantin in River Plate takimindan aldilar. birde Fernandao gibi klas bir golcüleri var ve oda vucutunu iyi kullaniyor, hizli ve bitirici. iste biz boyle oyuncu transferleri istiyoruz. Isinize gelmedigi zaman hemen " messi mi Ronaldo mu istiyorsunuz?", sacmaliklarini birakin artik. Eminim Arjantin de o kadar bir sürü oyuncular vardir ama bunlar sadece arastirmiyor. ne yapiyorlar ? Hazir ligde karaktersiz, 10 yil top oynamamis adamlari topluyorlar ve onlara kurtarici gözüyle bakiyorlar ama Takima zarar veriyorlar haberleri yok. örnek: Batuhan ve Ibrahim toraman. Paraya kiyinca ne oluyor ? Örnek: da costa iste o zaman iyi oyuncularin oluyor ve basarida geliyor. Ama 1 gitti 8 geldi diyen bir akildan baska ne beklenirki ? :confused::confused: |
[QUOTE=YigidooSivas58;930789]Abartmayin millet oyle ronaldo messi istedigi yok.
kisaca ne istedigini anlamak istiyorsan size yazayim. bunun icin örnek kulüp Bursaspor u gostermek istiyorum. orda bir bellusci var ve bu bir ronaldo veya messi degil ama cok klas topcu ve yönetim onu uygun bir fiyata Arjantin in River Plate takimindan aldilar. birde Fernandao gibi klas bir golcüleri var ve oda vucutunu iyi kullaniyor, hizli ve bitirici. iste biz boyle oyuncu transferleri istiyoruz. Isinize gelmedigi zaman hemen " messi mi Ronaldo mu istiyorsunuz?", sacmaliklarini birakin artik. Eminim Arjantin de o kadar bir sürü oyuncular vardir ama bunlar sadece arastirmiyor. ne yapiyorlar ? Hazir ligde karaktersiz, 10 yil top oynamamis adamlari topluyorlar ve onlara kurtarici gözüyle bakiyorlar ama Takima zarar veriyorlar haberleri yok. örnek: Batuhan ve Ibrahim toraman. Paraya kiyinca ne oluyor ? Örnek: da costa iste o zaman iyi oyuncularin oluyor ve basarida geliyor. Ama 1 gitti 8 geldi diyen bir akildan baska ne beklenirki ? :confused::confused:[/QUOTE] da costa gibi pahalı futbolcu isteyen sen, soruyorum: bu takıma bu yıl kaç liralık katkıda bulundun? bir maç bileti aldın mı? passo lig kartını aldın mı? bir lisanslı ürün aldın mı? vermeden istemek yüzsüzlüktür. |
[QUOTE=sebasteia;930791]da isteyen sen, soruyorum: bu takıma bu yıl kaç liralık katkıda bulundun? bir maç bileti aldın mı? passo lig kartını aldın mı? bir lisanslı ürün aldın mı?
vermeden istemek yüzsüzlüktür.[/QUOTE] Aldim tabi forma aldim pasolig almadim lig tv var daha ne olsun. peki bende sana soruyorum: bu yönetim 10 yildir taraftarin istegine kulak verip, paraya kiyip, sana yukarida yazdigim gibi oyuncular transfer etti mi ? |
Bu bir şaka olmalı.Takımdaki diğer oyuncuları da bozar.Kesinlikle olmaması gereken bir oyuncu.
|
[QUOTE=YigidooSivas58;930793]Aldim tabi forma aldim pasolig almadim lig tv var daha ne olsun.
peki bende sana soruyorum: bu yönetim 10 yildir taraftarin istegine kulak verip, paraya kiyip, sana yukarida yazdigim gibi oyuncular transfer etti mi ?[/QUOTE] aldığın forma umarım lisanslıdır. ;) passolig de alabilirsin. al bulunsun, ne zararı var. illa ki alamn gerekecek, birgün lazım olur. kulübün kazancı/geliri belli. harcamaları yüksek. 33 yaşına gelmiş yalçın ayhan gibi kasap bir futbolcu bile yıllık 2 milyon para istediği için transferi olmadı. hesap et oyuncu maliyetlerini. 15 liralık passolig almazken, 2-3 milyonluk futbolcu istemek adil midir? yönetim de yönetim! varsa alternatif yönetim gelsin yönetsin. bu işin karı yok, yöneticilere maliyeti ve stresi çok... davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi. |
[QUOTE=YigidooSivas58;930793]Aldim tabi forma aldim pasolig almadim lig tv var daha ne olsun.
peki bende sana soruyorum: bu yönetim 10 yildir taraftarin istegine kulak verip, paraya kiyip, sana yukarida yazdigim gibi oyuncular transfer etti mi ?[/QUOTE] Genc Yigido; Cicinho,Aatif ve Da Costa´nin sezon basinda anlasmalari uzatildi.Bu ücünün maliyeti Sivasspor´a cok deniliyor.Sivasspor´un bu 3 oyuncuya ödedigi para Sivasspor´un bütcesini zorluyor.Bu yüzdendirki Sivasspor kulübü elindeki olanaklar dogrultusunda transfer yapmak zorunda. Engin Baytar sahadaki agresif hareketleriyle bize uyan futbolcu zaten degil.Bir insanin cani cikmadan,huyuda cikmiyor malesef:mad:. Bizim bulundugumuz yerden kurtulmamiz icin acilen puan ve puanlara ihtiyacimiz var.Engin bizi on kisi birakacak olduktan sonra ben ne yapayim bu transferi.Sonra Galatasaray´liligiyla bilinen Hikmet Karaman Engin´i kadrosunda tutmadiktan sonra Sergen´in onu istemesi cok acayip ve düsündürücü... |
[QUOTE=B.DUMANLI;930796]Genc Yigido;
Cicinho,Aatif ve Da Costa´nin sezon basinda anlasmalari uzatildi.Bu ücünün maliyeti Sivasspor´a cok deniliyor.Sivasspor´un bu 3 oyuncuya ödedigi para Sivasspor´un bütcesini zorluyor.Bu yüzdendirki Sivasspor kulübü elindeki olanaklar dogrultusunda transfer yapmak zorunda. Engin Baytar sahadaki agresif hareketleriyle bize uyan futbolcu zaten degil.Bir insanin cani cikmadan,huyuda cikmiyor malesef:mad:. Bizim bulundugumuz yerden kurtulmamiz icin acilen puan ve puanlara ihtiyacimiz var.Engin bizi on kisi birakacak olduktan sonra ben ne yapayim bu transferi.Sonra Galatasaray´liligiyla bilinen Hikmet Karaman Engin´i kadrosunda tutmadiktan sonra Sergen´in onu istemesi cok acayip ve düsündürücü...[/QUOTE] Iste kendi agzinla diyorsun " bizim bulundugumuz yerden acil kurtulmamiz lazim!", diye. oda kaliteli transferlerle olur. 16 haftadir girdukki Aatif costa cicinho yeterli degil en az 3 kaliteli oyuncu olmasi lazim. Takim o kadar gelir elde etti gecen sezonlarda ve avrupaya gittik ligi 5 bitirdik. nerde bu paralar diye sormayacagim ama artik su takima 3 tane ses getirecek oyuncu lazimki bu kritik bolgeden kurtulalim ve puanlar toplayalim. dandik dündük adamlarla Sivasspor puan alamaz !!! |
Bunun yerine gs yasin öztekini alalim
|
[QUOTE=YigidooSivas58;930800]Iste kendi agzinla diyorsun " bizim bulundugumuz yerden acil kurtulmamiz lazim!", diye.
oda kaliteli transferlerle olur. 16 haftadir girdukki Aatif costa cicinho yeterli degil en az 3 kaliteli oyuncu olmasi lazim. Takim o kadar gelir elde etti gecen sezonlarda ve avrupaya gittik ligi 5 bitirdik. nerde bu paralar diye sormayacagim ama artik su takima 3 tane ses getirecek oyuncu lazimki bu kritik bolgeden kurtulalim ve puanlar toplayalim. dandik dündük adamlarla Sivasspor puan alamaz !!![/QUOTE] Sen yazilani sonuna kadar okuduktan sonra yazma aliskanligi edinirsen bu sitedekilerde bir oh cekecek. Sen sonuna kadar yazilani okumuyorsun.Okumus olsaydin benim yazima bu sekilde cevap vermezdin.Oda gencliginden kaynaklaniyor desem oda yanlis olur,yaziyi okumadan cevap yazmak gercekten hayatda yapilabilecek yanlisliklarin en büyügü.... |
[QUOTE=B.DUMANLI;930807]Sen yazilani sonuna kadar okuduktan sonra yazma aliskanligi edinirsen bu sitedekilerde bir oh cekecek.
Sen sonuna kadar yazilani okumuyorsun.Okumus olsaydin benim yazima bu sekilde cevap vermezdin.Oda gencliginden kaynaklaniyor desem oda yanlis olur,yaziyi okumadan cevap yazmak gercekten hayatda yapilabilecek yanlisliklarin en büyügü....[/QUOTE] Nerden biliyorsunuz tam okumadigimi elbettde okudum sizde engin baytar transferine karsisibiz onu anladik ama ilk cumelene katilmiyorum. Ordada Sivasspor kendi butcesine gore transfer yapiyor diyorsunuz ve Aatif costa cicinho ya fazla para veriliyor diyorsunuz tamam burda hakli olabilirsin ama kimse Sivasspor da para yok demesin o kadar basarilar elde ettik paralar kazandik 2-3 iyi oyuncu lazim sadece bunu anlatamiyorum. |
haberin gerçek olduğuna inanmıyorum belki de inanmak istemiyorum, Engin Baytar aylardır top mu oynamış ki bize alıp daha sonraki aylarda kullanabileceğimiz değil, alıp takıma kolayca adapte edebileceğimiz ve sistemimize tıkır tıkır uyacak oyuncular lazım. Engin Baytar'ın içkiye gece hayatına düşkün olduğunu biliyoruz . Bence işe yaramaz bu adamın yapacağı katkıyı Hakan Arslan ya da Mehdi de yapar
|
[QUOTE=YigidooSivas58;930809]Nerden biliyorsunuz tam okumadigimi elbettde okudum sizde engin baytar transferine karsisibiz onu anladik ama ilk cumelene katilmiyorum.
Ordada Sivasspor kendi butcesine gore transfer yapiyor diyorsunuz ve Aatif costa cicinho ya fazla para veriliyor diyorsunuz tamam burda hakli olabilirsin ama kimse Sivasspor da para yok demesin o kadar basarilar elde ettik paralar kazandik 2-3 iyi oyuncu lazim sadece bunu anlatamiyorum.[/QUOTE] Sivasspor un mevcut yönetim gelmeden önce şehrin icinde 3 katlı dar bi binası vardı oyuncular orda kalır idari işler orda yapılardi, antrenmanlar dört eylülun yanındaki toprak sahada yapılırdı ama şimdi bir sürü başarılı sayacagin takımlarin imrenecegi tesisler ve antrenman sahalarına sahip bi kulubuz, ayrıca sıvas oyuncu getirmekle bursaya oyuncu getirmek arasında da fark var sivasta oyuncunun vakit geçiregi anlar yok bi alışveriş merkezi yok örneğin bir oyuncu sıvas a 5 e gelmiyor ama başka tarafa 3 e gidebiliyor, belki bu yönetim çok pahalı transfer yapmadı ama çoğu takımın imrendigi heyecanlar yaşattirdi Sonuç olarak eleştirirken tüm etkenleri göz önünde bulundurmak lazım bence. |
şu siteye bakıyorumda engini beğenmeme lüksüne sahip adamlar var :D şu takımda enginin kalitesinin yarısında olan tek futbolcu yok engini siz begenmiyosunuzda engin acaba sizi begeniyomu eğer gelirse süper olur ama gelmez baksana o kadar çok bilmiş taraftar varki engini bile beğenmiyolar
|
[QUOTE=YigidooSivas58;930809]..... Ordada Sivasspor kendi butcesine gore transfer yapiyor diyorsunuz ve Aatif costa cicinho ya fazla para veriliyor diyorsunuz tamam burda hakli olabilirsin ama kimse Sivasspor da para yok demesin o kadar basarilar elde ettik paralar kazandik 2-3 iyi oyuncu lazim sadece bunu anlatamiyorum.[/QUOTE]
ya birader gerçekten yaşını merak ediyorum. yaşını söyle 8-9 yaşında isen, daha da sana cevap yazmam. insanların tahammül sınırlarını zorluyorsun, ezbere öğrenmişsin yazıp geçiyorsun. sivasspor'un parası olduğunu iddia etmişsin, nereden biliyorsun? hesaplarını mı inceledin? banka hesabına mı baktın? muhasebe kayıtlarını mı gördün? ne biliyorsun??? hasta mısın nesin? |
[QUOTE=sebasteia;930828]ya birader gerçekten yaşını merak ediyorum. yaşını söyle 8-9 yaşında isen, daha da sana cevap yazmam. insanların tahammül sınırlarını zorluyorsun, ezbere öğrenmişsin yazıp geçiyorsun.
sivasspor'un parası olduğunu iddia etmişsin, nereden biliyorsun? hesaplarını mı inceledin? banka hesabına mı baktın? muhasebe kayıtlarını mı gördün? ne biliyorsun??? hasta mısın nesin?[/QUOTE] kardeşim hislerime tercüman oldun sana yemin ederim sırf bu arkadaş için şu siteye bakamıyorum sinirden deli oluyorum koskoca SİVASSPORun taraftar seviyesine bakarmısın ilkokul ergeni gibi yorumları var |
[QUOTE=HALİFE 58;930830]kardeşim hislerime tercüman oldun sana yemin ederim sırf bu arkadaş için şu siteye bakamıyorum sinirden deli oluyorum koskoca SİVASSPORun taraftar seviyesine bakarmısın ilkokul ergeni gibi yorumları var[/QUOTE]
Seninle tartismaya bile girilmez sslinda ama yazmadan edemedim. bir kisi hakkinda bilip bilmeden konusma istersen ergen mergen hic hos degil. ben seni tanimam etmem. Ben sadece forumda görüslerimi yazip cikarim kimseylede tartismam. |
[QUOTE=sebasteia;930828]ya birader gerçekten yaşını merak ediyorum. yaşını söyle 8-9 yaşında isen, daha da sana cevap yazmam. insanların tahammül sınırlarını zorluyorsun, ezbere öğrenmişsin yazıp geçiyorsun.
sivasspor'un parası olduğunu iddia etmişsin, nereden biliyorsun? hesaplarını mı inceledin? banka hesabına mı baktın? muhasebe kayıtlarını mı gördün? ne biliyorsun??? hasta mısın nesin?[/QUOTE] Yasim seni ilgilendirmez hemserim. Sivassporun parasi var oldugunu idaa ettim evet dogru. Ama simdi yazsam konu uzar neyse seninle tartismaya girmeyecegim. Hadi kal saglicakla. |
[QUOTE=YigidooSivas58;930842]Seninle tartismaya bile girilmez sslinda ama yazmadan edemedim.
bir kisi hakkinda bilip bilmeden konusma istersen ergen mergen hic hos degil. ben seni tanimam etmem. Ben sadece forumda görüslerimi yazip cikarim kimseylede tartismam.[/QUOTE] sebasteia yine başladı bu kardeşim napalım :D |
[QUOTE=HALİFE 58;930847]sebasteia yine başladı bu kardeşim napalım :D[/QUOTE]
ölü taklidi yap gider ;) |
[QUOTE=sebasteia;930849]ölü taklidi yap gider ;)[/QUOTE]
anlaşıldı tamamdır :D |
Yeteneği var ama bayadır top oynamıyo gelirse burhanın yerine oynayacak farkeden bişey olmayacak burhanda formsuz buda formsuz bence gelmesi saçma para israfı olarak adlandırıyorum.Yinede son söz yönetimin ama gelmesin çok agrasif bunun hazırlanması filanda baya zaman alacak bizim işimize görmez...............;)
|
Galatasaray'ın Fatih Terim ile şampiyon oldugu sezon enginin oynadığı futbol muhteşemdi illa ki düşüş yaşamıştır ancak devre arası toparlayabilir
|
engin'in sorunu egosu. egosu yüksek bir futbolcu. engin gibi futbolcuları fatih terim, sergen gibi yine egosu yüksek hocalar oynatabilir.
mesela rıza hoca'nın ve engin'in eskişehir'de olduğu zamanı hatırlayın. çalımbay'ın sözü geçmiyordu engin'e. rıza hoca ile çalışamaz ama sergen engin'in yeteneklerinden faydalanmayı bilir. |
Engin Baytar'ın eski kalecimiz Borjan'a yaptığı haraketi hala unutamıyorum.
Ben şahsen pek sıcak bakmıyorum lakin takıma gercekten faydalı olacaksa olabilir. Kısaca hayırlı sı olsun. Ama gercekten yönetim veya teknik heyet niçin gurtbetci oyunculara yönelmez onu anlamak bence münkün değil. Deniz Kadah mesela Almanyadan geldi cogu forvetlerden daha verimliydi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:20. |