![]() |
Sivok ve Hoarau Bombası
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44959&token=46020[/IMG]
Siyah-beyazlı kulübün gözden çıkarmayı düşündüğü Tomas Sivok'un birçok Süper Lig kulübü tarafından soruşturulduğu, hatta bunlar arasında Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Sivasspor'un da bulunduğu öğrenildi. Öte yandan Ligin 15 haftalık bölümünde hayal kırıklığı yaratan Sivasspor, devre arası transfer döneminde şov yapacak, ikinci yanda ayağa kalkacak. Sergen Yalçın'ın raporuyla ilk olarak Bursasporlu Aydın Karabulut ve İbrahim Öztürk'le anlaşan kırmızı-beyazlılar, forvette ise rotayı yabancıya çevirdi. Açık Mert Korkusuz Gazetesi'nin haberine göre; Başakşehir forması giyen Eneramo ile her konuda anlaşan ve bitirme noktasına getiren[B] Yiğidolar'ın esas bombası ise Guillaume Hoarau.[/B] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=44961&token=46237][img]http://resimzade.com/Show.html?i=44961&token=46237[/img][/url] 2008-2013 yılları arasında Fransız devi PSG'nin formasını terleten 30 yaşındaki oyuncu, şu anda İsviçre kulübü Young Boys'ta görev alıyor. Çıktığı 11 lig maçmda 4 gol atan 1.92 boyundaki yıldız forvet, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 6 karşılaşmada 5 kez ağları havalandırdı. Oldukça formda olan Hoarau'nun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. |
Cevap: Sivok ve Hoarau Bombası
bu yönetimle bu iki ismin sadece formasını alırız :D
|
[QUOTE=HALİFE 58;930819]bu yönetimle bu iki ismin sadece formasını alırız :D[/QUOTE]
Aynen :D yalan haber bunlar ikisinin maaşı toplamı 6 milyon civarı zaten :D |
sivok gelse çok ıyı olur defans
|
Bu konuşulan isimlerden sadece eneramo gelir ki oda beş para etmez. Aynı tas aynı hamam
|
Fransız oyuncu'yu bilmiyorum ama, Sivok ile ilgili önemli iki kulüp ve futbolcu ile prensipte anlaşıldığı noktasında ciddi gelişmeler var arkadaşlar..
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;930838]Fransız oyuncu'yu bilmiyorum ama, Sivok ile ilgili önemli iki kulüp ve futbolcu ile prensipte anlaşıldığı noktasında ciddi gelişmeler var arkadaşlar..[/QUOTE]
sivassporun anlaştıgı yolunda bir haber mi yoksa başka bir kulübün sivokla anlaştıgı yönünde bir gelişme mi ? |
Korcan
Cicinho Costa Sivok Ziya Engin Adem Burhan Atif Aydin Hoarau Guzel bir takim oldu insallah dogruluk payi vardir. |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;930838]Fransız oyuncu'yu bilmiyorum ama, Sivok ile ilgili önemli iki kulüp ve futbolcu ile prensipte anlaşıldığı noktasında ciddi gelişmeler var arkadaşlar..[/QUOTE]
[B]Sivok müzmin sakat değil mi? Sen diyorsan bir bildiğin vardır.Sanırım yönetimin yaptığı ataklar biraz senin asabını düzelmiş gibi...Ben bundan çok umutlandım açıcası ..Hakkımızda hayırlısı....[/B] |
[QUOTE=HALİFE 58;930839]sivassporun anlaştıgı yolunda bir haber mi yoksa başka bir kulübün sivokla anlaştıgı yönünde bir gelişme mi ?[/QUOTE]
İki kulüp derken, Beşiktaş ve Sivasspor.. Sivok'un tek sorunu çocuklarının okul durumu.. |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;930844]İki kulüp derken, Beşiktaş ve Sivasspor.. Sivok'un tek sorunu çocuklarının okul durumu..[/QUOTE]
2015 yılının ilk güzel haberi bu o zaman |
[QUOTE=asabibaba;930843][B]Sivok müzmin sakat değil mi? Sen diyorsan bir bildiğin vardır.Sanırım yönetimin yaptığı ataklar biraz senin asabını düzelmiş gibi...Ben bundan çok umutlandım açıcası ..Hakkımızda hayırlısı....[/B][/QUOTE]
Yönetim değil ama özellikle Mecnun Bey takımın îkinci yarı hızla tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için tüm imkanlarını seferber etmîş durumda.. |
Murat kelleci kesinmi beşiktaş ya da sivasspor la anlaşıcağı ? |
[QUOTE=beko35;930850]Murat kelleci kesinmi beşiktaş ya da sivasspor la anlaşıcağı ?[/QUOTE]
Kesin olan birşey var ki, Sivok'un prensîp olarak Sergen'in teklifine evet demesi |
Sivok transferi mantıklı olur tecrübeli adam oynamsada sakatlıktan vb. dolayı yinede iş yapar bizde ümitten gına geldi çünkü fransız forvet haberi doğru olsada geleceğini sanmıoyrum sadece sivok yeter bize.
|
Murad Bey Elimizde Costa Ümit Toraman ve Ahmet var İbrahim Öztürk ile de anlaşıldı. Aynı mevkide oynayan başka bir oyuncu düşünüldüğüne göre ki Sivok 11 için alınıyordur Toraman mı yolcu Costa mı aklıma başka bir şey gelmiyor umarım Costa değildir. |
[QUOTE=sawyer5892;930855]Murad Bey Elimizde Costa Ümit Toraman ve Ahmet var İbrahim Öztürk ile de anlaşıldı. Aynı mevkide oynayan başka bir oyuncu düşünüldüğüne göre ki Sivok 11 için alınıyordur Toraman mı yolcu Costa mı aklıma başka bir şey gelmiyor umarım Costa değildir.[/QUOTE]
Toraman zaten misafir, Ahmet yolcu, Ümit'in bedeni sadece Sivas'ta, aklını çelenler varken , Sivok'un varlığı belki bazı taşları yerinden oynatır umarım.. |
Elimizde 6 yabancı oyuncu var. Bunlardan cicinho costa aatıf dısında kalan mehdi utaka chrisantus gidebilir ama devre arasında 3 oyuncu gönderip yerlerine almak kolay değil. Sonuçta bu adamların sözleşmesi var ve kulüp bulamazlarsa çatır çatır paralarını sözleşme bitene kadar alacaklar. Ön libero ve forvet ve stoper 3ünün de yabancı olması zor görünüyor.
|
eğer sivok gelirse hemen toraman ve şahbaz yollanmalı ümit kurt denen şahısta sene sonu iyi bi paraya satılmalı costa ve sivok taş gibi iki stoper olur
|
[QUOTE=sawyer5892;930861]Elimizde 6 yabancı oyuncu var. Bunlardan cicinho costa aatıf dısında kalan mehdi utaka chrisantus gidebilir ama devre arasında 3 oyuncu gönderip yerlerine almak kolay değil. Sonuçta bu adamların sözleşmesi var ve kulüp bulamazlarsa çatır çatır paralarını sözleşme bitene kadar alacaklar. Ön libero ve forvet ve stoper 3ünün de yabancı olması zor görünüyor.[/QUOTE]
Mehdi ile yollar ayrılıyor, keza Crisantus içinde ısrarlı olan PTT liginden bir iki takım var.. |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;930865]Mehdi ile yollar ayrılıyor, keza Crisantus içinde ısrarlı olan PTT liginden bir iki takım var..[/QUOTE]
Bunlar iyi haberler o zaman istediğimiz transferleri yapabiliriz. |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;930865]Mehdi ile yollar ayrılıyor, keza Crisantus içinde ısrarlı olan PTT liginden bir iki takım var..[/QUOTE]
Hoarau transferinin dogruluk payi varmi yoksa sadece bir söylentimi haberiniz varmi ? |
Sivok haberi bile yüzümü güldürdü. Birde gerçekleşirse değme keyfime. Hoarau transferine gelecek olursak hemen son videolarını seyrettim. Hava toplarında mükemmel, ayakları iyi Bursa'nın Fernandao'sundan 1 gömlek, Eneramo'dan 4 gömlek üstün. Bizim gibi kanat akınları güçlü olan bir takım için mükemmel bir seçim olur.
|
sivassporun kalitesini düşüren mehdi-chris-şahbaz-cihan- bunlardan kurtulmalıyız sene sonundada batuhan-aras-kadir-ertugrul-toraman-musa sinan bunlardan kurtulmalıyız
|
Durum kötü arkadaşlar mecbur kalbur üstü 3 4 transfer yapılack ben umutluyum
|
[QUOTE=beko35;930832]Aynen :D yalan haber bunlar ikisinin maaşı toplamı 6 milyon civarı zaten :D[/QUOTE]
utakayla djebourda gelmez dedik geldiler bu iki oyuncunun yasida ilerlemis gelme ihtimali olabilirde yönetime pek güvenim kalmadi |
Bu oyunculari alsak iyi olur.
Ama Sivok gelir mi? |
Sivok'la anlaşırızda yabancı durumu ne olacak.
Korcan Cici Costa Sivok Ziya Önlibero Adem Burhan Aatif Aydın Hoarau(Eneramo) Eğer Sivok haberi doğruysa ki doğru gibi gözüküyor Engin baytar haberleri de doğru olabilir.Çünkü eğer ön liberoya Türk almazsak yabancı sınırı engeline takılıyoruz. Öbür ihtimal zor bir olasılık olsa da Costa'nın satılıp yerine Sivok'un alınması. |
[QUOTE=babapiton;930906]Sivok'la anlaşırızda yabancı durumu ne olacak.
Korcan Cici Costa Sivok Ziya Önlibero Adem Burhan Aatif Aydın Hoarau(Eneramo) Eğer Sivok haberi doğruysa ki doğru gibi gözüküyor Engin baytar haberleri de doğru olabilir.Çünkü eğer ön liberoya Türk almazsak yabancı sınırı engeline takılıyoruz. Öbür ihtimal zor bir olasılık olsa da Costa'nın satılıp yerine Sivok'un alınması.[/QUOTE] Sivok'un gelmesi demek, costa yada ümit'in gideceği anlamına gelmez. Costa kadirin yerine kaydırılıp uzaktan şut atması istenir geride de sivok ve ümit oynar. Ümit ile costa birbirini tamamlayamıyor o yüzden ortasaha transferi yerine stoper alınıp costanın ortasahaya kaydırılması en mantıklı çözüm gibi görünüyor. (Bu planda da bileti kesilen oyuncu mehdi olur ki çıkan haberlerde gideceği yönde) |
[QUOTE=umitfidan;930911]Sivok'un gelmesi demek, costa yada ümit'in gideceği anlamına gelmez. Costa kadirin yerine kaydırılıp uzaktan şut atması istenir geride de sivok ve ümit oynar. Ümit ile costa birbirini tamamlayamıyor o yüzden ortasaha transferi yerine stoper alınıp costanın ortasahaya kaydırılması en mantıklı çözüm gibi görünüyor. (Bu planda da bileti kesilen oyuncu mehdi olur ki çıkan haberlerde gideceği yönde)[/QUOTE]
Dediğiniz taktiği Carlos denedi Gs maçında ve Costa çok kötü oynadı bu taktikle.Dağınık bir oyuncu Sivok bir ihtimal önlibero oynabilir ama başkan önlibero alıcaz dediğine göre yerli yada yabancı bir tane önlibero kesin alınacak. |
Sivok çok para ister.. ama gelirse futbolu bırakana kadar en az 3 sene defansı toparlar.
|
İyi bi haber. Umarım haberde geçen Eneramo olayı gerçek değildir.
|
[QUOTE=umitfidan;930911]Sivok'un gelmesi demek, costa yada ümit'in gideceği anlamına gelmez. Costa kadirin yerine kaydırılıp uzaktan şut atması istenir geride de sivok ve ümit oynar. Ümit ile costa birbirini tamamlayamıyor o yüzden ortasaha transferi yerine stoper alınıp costanın ortasahaya kaydırılması en mantıklı çözüm gibi görünüyor. (Bu planda da bileti kesilen oyuncu mehdi olur ki çıkan haberlerde gideceği yönde)[/QUOTE]
costanın kadirin yanına çekilmesi ihtimalini unutun :) çünkü o gs maçından sonra sergenin yorumu hala aklımda da costa orada oynatılacak en son oyuncu ben olsam onu hayatta oynatmam niye oynatıyım adam defansta zaten iyi gibisinden bişeyler söylemişti :).... yorumada gelecek olursak sivok transferi gayet iyi olur ..ama inşallah costanın ayrılması gibi birşey söz konusu olmaz..başkanın maaşlardan bahsetmesi hatta bi kaç kişinin maaşının olağanın üzerinde olduğunu söylemesi inşallah buna işaret değildir. adı geçen isimlerden alınmasın dediğim hiç olmadı bu transferlerin iyiye gittiğine işarettir hadi hayırlısı |
pardon costanın kadirin yerine çekilmesi ihtimalini unutun :) çünkü o gs maçından sonra sergenin yorumu hala aklımda da costa orada oynatılacak en son oyuncu ben olsam onu hayatta oynatmam niye oynatıyım adam defansta zaten iyi gibisinden bişeyler söylemişti :) .... yorumada gelecek olursak sivok transferi gayet iyi olur ..ama inşallah costanın ayrılması gibi birşey söz konusu olmaz..başkanın maaşlardan bahsetmesi hatta bi kaç kişinin maaşının olağanın üzerinde olduğunu söylemesi inşallah buna işaret değildir. adı geçen isimlerden alınmasın dediğim hiç olmadı bu transferlerin iyiye gittiğine işarettir hadi hayırlısı
|
Da Costa - Sivok ikili defans için güzel ikili olur ama ihtimal vermiyorum bu duruma. Sivok'un maaşı yönetimi zorlar.
|
Sergen Yalcin isi bitirir arkadaslar merak etmeyin.
|
Benim bu haberlerden sonuç İbrahim ve Sivok her ikisinin de adı geçiyorsa.. Da Costa gidecek demektir. Şahsi fikrim yönetim ne zaman paraya kıyıp kaliteli oyuncu aldıki..ama bir istina var tabi 2010-11 sezonunda yine aynı durumda ligin dibindeydik..Devre arası Grosicki, Eneramo ve Navratil alınmıştı.Bu sayede sezon sonu 35 puanla ligde kalmayı başarmıştık..Yönetim aklını başına alsın bize 3-4 kaliteli ligde kalmamızı sağlayacak oyuncu lazım..yoksa düşüyoruzzzz beylerrrrr
|
Cicinyoya karşılık Sivok arkadaşlar neyini düşünemiyorsunuz o adamı burda kimse tutamaz öyle düşünüyorum inşallah yanılırımda sene sonuna kadar kalır
|
Stoperde Costa-Sivok ikilisi gayet mantikli karar bence. Yorumlarda costanin gidecegi veya onliberoya cekilecegi yazilmis fakat umit kurt illa 11de oynayacak diye bir sart mi var?. Zaten sivok gelirse umit kulubede otursun bu performansiyla forma sansi yok.
|
Sivok çok kaliteli futbolcu kesinlikle çok işimize yarar fakat şöyle bir durum ortaya çıkıyor defansta 3 yabancı oluyor 1 de aatıf 4 yabancı oldu.. Kalan son yabancı hakkımızı ön libero için mi kullanacaz forvet için mi ??? Engin baytar ın adı geçiyor gelirse iyi olur diye düşünüyorum...
Yekta kurtuluşa da kiralama teklif edilse keşke engin den daha faydalı olur |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:15. |