![]() |
3 Dev Transfer Bitmek Üzere
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44997&token=32859[/IMG]
Sergen Yalçın'ın verdiği rapor doğrultusunda büyük bir hızla hareket eden Sivasspor'da transfer dönemi oldukça hareketli geçiyor. Şimdiye kadar Aydın Karabulut, İbrahim Öztürk ve Eneramo ile kesin olarak anlaşan Sivassporumuzda Engin Baytar ile de prensipte 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık anlaşma sağlandığı sadece arada ufak pürüzlerin kaldığı bununda 1- 2 gün içerisinde giderileceği öğrenildi. Sergen Yalçın'ın yeni transferler kamp başlamadan bitsin isteği üzerine Yönetim yoğun bir çaba harcarken, hedefteki 2 büyük isim olan Beşiktaş ve Çek Milli Takımının kaptanlarından defans oyuncusu Tomas Sivok ile birlikte Galatasaray'lı orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş için önemli mesafe kat edildiği ve bonservis konusunda takımlar ile anlaşıldığı Yekta ve Sivok ile görüşmelerin ise olumlu yönde ilerlediği gelen haberler arasında. Sivok ve Yekta transferlerinin olumlu sonuçlanması ile birlikte Sivasspor'da transfer döneminin erken biteceği ancak Utaka ile olası ayrılık halinde 1 forvet oyuncusu daha alınacak. [B]Sivasspor.Com[/B] Özel Haberi |
Cevap: 3 Dev Transfer Bitmek Üzere
sıvok dışında gerısı traş .engın baytar enaramo .ne bunlar ya toplama kampı gıbı ayıp gunah bu takıma
|
Yekta gelirse süper olur efendi topçu hemde
|
Bu isimler ligte alinabilecek ideal futbolcular ki alinirsa yonetim buyuk is basarmis demektir. Yurt disindan transfer yaparak risk almak istemedi baskan ligi taniyan kaliteli isimler. Bunlarin yanina ust duzey bir forvet sart eneramodan suphelerim var eski hali bile sac bas yolduruyordu suan iki yildir dogru duzgun mac yapmayan halini dusunemiyorum.
|
Transferde ilerlemeler var bu sefer isi siki tutuyorlar insallah hayirlisi olur:confused:
|
Bu 3 transfer yapılması halinde yönetim büyük bir is çıkarmış olacak ilaç gibi gelir bu transferler dolayısıylada en aşağı 12 bin seyirciye oynariz
|
bu transferleri beğenmeyen futbol yönetiminden anlamıyordur, bu kadar net.
bir şeyden anlamayıp ahkam kesebiliyor olmak da cahil cesareti olarak isimlendiriliyor. |
Sivok ve Yekta gündemde yok deniyordu?
|
Yekta ve bir forvet muhakkak alınmalı, Eneramo'yu aldık başka da forvet almayalım derlerse bence hataya düşerler. Orta saha transferi de çok önemli bu nedenle Yekta'yı alabilirsek çok iyi olur.
|
aramızda mutlu olmayan bunlar da kim diyen arkadaşlarımız var.Yapmayın Allah aşkına arkadaşlar kimi bekliyorsunuz milandan essien real madridden sami khedira manchester cityden zekoyu falanmı almamızı bekliyorsunuz anlamadım gitti sürekli şikayet sürekli muhalefet birazda destek olmayı deneyin
bu transferleri gerçekleştirirsek büyük iş yapmış oluruz |
Yektayi engini begenmeyenler var ara transfer döneminde boyle futbolcular alabiliyosak yatıp kalkıp dua edelim
|
Okudukça gulesim geliyor. Ne zaman paraya kiyipta bomba transfer yaptık yıllardan beri aynı hikayeler
|
Hayırlısı insallah fazla konuşmaya gerek yok hepsi de kaliteli Topçular insallah sonuçlanır da sivassporumuz eski günlerine kavuşur
|
[QUOTE=calipso;931791]Okudukça gulesim geliyor. Ne zaman paraya kiyipta bomba transfer yaptık yıllardan beri aynı hikayeler[/QUOTE]
bomba transferden kastın ne acaba cok merak ediyorum calipso bey |
[B]yakında mehmet yıldız balili de gelirse şaşırmayın ulan arkadaş bu transfer komitesi milletin sabrını zorluyor nerde kıytırık adam varsa alıyorlar eneramo sivasdan kaçar gibi gitti o kadar kıymetliydi neden yolladınız adamı sanki başımıza bulunmadık hint kumaşı oldu erdal bey yine ekranlara çıkar gerekli yerlere transferleri yaptık diye hava atar [/B]
|
3-5-2 oynayacağız 2. yarı.Ertuğrul,Sivok,Da Costa,İbrahim,Cici,Atıf,Yekta,Engin,Ziya,Enaromo,Burhan
Yedekler;Kadir,Adem,Ümit,Korcan,Batuhan,Ahmet Aras,Aydın. Utaka nın yerine iyi bir forvet alınırsa bu takım kafaya oynar.Hele Sergen le |
en büyük transferimiz UTAKAnın gönderilmesi olacak
|
Bunlarla birlikte utakanin yerine bitirici bi forvet alinisa bu takim ucar
|
Yapılabilecek en iyi transferler yapuliyo sivasspor tarihindeki.aksini iddia eden varsa tartisirim sonuna kadar.be kere kampa yetişecek bütün transferler bu bile baslibasina bi devrimdir .şimdiye kadar boole bi şey gören oldumu
|
Ya ben bu bos konusanlari anlamiyorum ara transfer sezonunda alinabilecek en iyi oyuncular ismi gecen oyuncular keske alinabilse birde enaramo kacar gibi gitti diyenler var adam gidecek tabi kardesim adami besiktas istemis senin verdigin paranin uzerinde para vermis gitmesinmi adam ayni olay aydin icinde gecerli bursa spor bizim verdigimiz paranin cok ustunde para verdi illaki gidecek adam.futbol omur boyu oynanmiyor bellibir yastan sonra bitiyor oyuzden futbolcularda geleceklerini dusunmek zorunda sonucta bu isi para icin yapiyolar
|
Değerli Arkadaşlar
Engin Baytar Sivasspor'a faydalı olacaktır. Kulüp tesislerindeki atların da artık bir baytarı oldu demektir. Teknik heyetin ve yönetimin transfer anlayışına bayılıyorum. Yazıklar olsun... |
Yönetim ilk defa ciddi bir transfer yapacak gibi .Gündemdeki isimler sivassporu uçurur diye düşünüyorum
|
bişey diyecem biz 4 tane transfer yapacaktık ibrahim eneramo ve aydın geldi. onun haricinde 1 tane daha yapacaz denilene göre ama sanıyorum 7 8 transfer olacak gibi duruyor sergen yönetime sözünü geçirmiş anlaşılan. sergenin tek sevdiğim yönü de bu serseri lafını geçirebiliyor fatih terim gibi :D
|
[QUOTE=karşıyakalı;931800]Bunlarla birlikte utakanin yerine bitirici bi forvet alinisa bu takim ucar[/QUOTE]
kesinlikle katılıyorum.utaka gitsin,bitirici forvet gelsin süper olur. |
Yekta transferi olabilir.
|
Devre arası transferde takımda olabilecek oyunculardan İstemediğim tek bir oyuncu var Oda ENGİN BAYTAR bize yakışmayan karaktere sahip oyuncu olduğu için sivasa gelmesini istemiyorum. Sergenin Forvet olarak altarnatif genç oyuncu olarak SİNAN GÜMÜŞÜ getirir diye düşünüyordum ama hiç bahsedilmiyor ne hikmetse.
|
Beğenmeyen arkadaşlara soruyorum kimi getirsinler takıma kimi alsınlar söyleyin de bizde bilelim. Alınması gündemde olan isimler gayet kaliteli takıma fazlası ile katkı verebilecek isimler.
|
Bunlarin neresi "DEV' Transfer orasinida hala anlamis degilim.
|
Ibrahim Öztürk ü napcaz ozaman ?
|
Kimse yektayı beklemesin adam Galatasaray'da 1,1 milyon Euro alıyor Sivas veremez oparayı
|
[QUOTE=yerliturkuaz;931815]Beğenmeyen arkadaşlara soruyorum kimi getirsinler takıma kimi alsınlar söyleyin de bizde bilelim. Alınması gündemde olan isimler gayet kaliteli takıma fazlası ile katkı verebilecek isimler.[/QUOTE]
beklenti nedir bende anlamadım.giden adamlara bak gelenlere bak aradaki fark siyahla beyaz kadar açık ama hala bazıları memnun değil anlamak mümkün değil. |
Son bir kaç yılın transferlerine bakarsak alınan ve alınması için uğraşılan futbolcular çok iyi ama nasıl kullanırız ,uyum sağlarlarmı yada efendi olup katkı verirlermi bilemiyorum.Eneramonun gol atma beceriksizliği dışında hepsi üstün yetenekli fayda sağlayacak oyuncular.
|
Özellikle Yekta'nın gelmesine çok sevinirim ama haberin doğrulu konusunda şüphelerim var.Sivok gelecekse bir stoperle yollar ayrılacak demektir.İnşallah haber doğrudur.Yekta gelsin yeterli benim için.
|
Trabzonspor ve Bursasporda yekta kurtulus istiyormus yani bu iss bence yatti zor aliriz buyuk ihtimal trabzona gider bana göre
Yekta olmassa engine yoneliriz gibime geliyo Sivok gelirse costayi satariz ozaman |
durumu kurtarmak adına takımda tecrübeli futbolculara ihtiyaç var.sivok lig başlamadan öncede istediğim defans oyuncusuydu.engin baytar sorunlu kişi olmasına rağmen oyunu kaliteli bir futbolcu ve takım güzel katkılar yapacağına inanıyorum.yekta ile trabzonun ilgilendiği yazılıyor büyük ihtimal trabzonspora gidecektir.
tecrübeli bikaçtane daha transfer yapıldığı takdirde ligi kurtarırız.ligde kaldıktan sonra gelecek için güzel bir yapılanmaya gidilmesi şart. |
Engin Baytar ile 1 Yılı Opsiyonlu Olmak Üzere 2.5 Yıllık Sözleşme İmzalandı
|
Bizim taraftara yaranılmaz arkadaş. Sürekli eleştirmek sürekli saldırmak ve hiçbir adımı beğenmemek taraftar olmak değil. İsmi geçenlerin takımı daha da ileriye taşıyacağı aşikar iken nedir bu istememezlik. İstemeyen arkadaşlar gerçekten Sivassporlumu merak ediyorum. Takımla ilgili bu kadar ahkam kesenler ve takımın yanında olduğunu iddia eden bu istemezük kitlesi bi zahmet kombinelerinin resimlerini ya da pasoliglerinin resimlerini paylaşsa da akkoyun, karakoyun belli olsa!!!!
|
Bizim taraftarın da Maşallahı var yarısı çok iyi oyuncular diyor yarısı çok kötü diyor:) Beğenmeyenlerin bu beğenmediği oyuncuları bile biz zor alırız. Olumsuz yorum yapanlar kimi alalım bari onu da yazında bizde bilelim size göre iyi futbolcular kim? Hiçbirşeyi beğenmeyen herşeye olumsuz yapan taraftar sadece Sivassporda var. Bence Sergen boş beleş oyuncu almaz. Bu oyuncularda Sivasspor oyuncu kalitesinin üstünde İnşallah alınırlar
|
Sivokun gelmesini cok isterim fakat haber balon gibi geliyor bana.
Madem Sivokla ilgileniorsak neden Ibrahim Öztürkü kadromuza katalim? |
3ü de iyi topçu umarım gelirler ve faydalı olurlar inşallah
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:03. |