SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Basit hatalar yaptık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38711)

SivasSpor.Com 24.01.2015 07:41

Basit hatalar yaptık

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45079&token=38858[/IMG]

Medicana Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın, Trabzonspor mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor deplasmanına konuk olan ve sahadan 3-1'lik skorla ayrılan Medicana Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın, maç sonrasında karşılaşmayı değerlendirdi. Genç teknik adam, "Öncelikle Trabzonspor'u tebrik ederim kazandıkları için. Dengeli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Çok kırılma anı olduğunu söyleyebilirim. Maçın sonlarına doğru düşüş yaşadık ve rakibimize birkaç pozisyon verdik. Çok doğal bunlar futbolun içerisinde var. Şanssız bir mağlubiyet olarak yorumluyorum. İyi başladık hiç pozisyon verrmediğimiz dakikada anlamsız penaltıyla geri düştük. 2-1'ken kaçırdığımız pozisyonlar var. Ama futbol şans oyunu. Söyleyenecek fazla bir şey yok" şeklinde mücadeleyi değerlendirdi.

[B]"Trabzonspor maçını unuttuk"[/B]

Takımının performansını değerlendiren Sivasspor teknik direktörü "Biraz daha çalışmamız lazım. Çünkü çok basit hatalar yaptık ikinci yarıda bir takımın yapmaması gereken hatalar yaptık. Çok basit pozisyonlar verdik. O yüzden daha iyi çalışıp, daha konsantre olmak lazım. Puan yerinde çok iyi bir yerde değiliz. Bir an evvel yukarılara çıkmak istiyoruz. Bizim için iyi bir gece olmadı. Çok çabuk Trabzon maçını unutup bundan sonraki maçlara takım olarak şehir olarak konsantre olmak lazım. Önümüze bakıyoruz bunu unuttuk." ifadelerini kullandı.

shang 24.01.2015 09:07

Cevap: Basit hatalar yaptık

10 dakika çok baskı yedik ve dayanamadık bu baskıya açıkçası büyük hayal kırıklığı oldu eskişehir bunların as kadrosuna 4 tane attı burda biz neredeyse bütün as futbolcuları eksik olan trabzona direnemedik puan alamadık.Puanla başlamak çok önemliydi ama gücümüz yetmedi.Defanstaki bireysel hatalarda hiç gelişme yok yine aynı tarz golleri yedik.Özellikle 2.golde arka direkte bomboş topa vurdu adam yazık oldu

Dua 24.01.2015 09:38

Göz göre göre kümeye gidiyoruz.
Son sirada oldugumuzu bildigimiz halde iki Tane Takimda direkt ilk 11'de oynayacak oyuncu almadik.
Durum cok iyi degil Insaallah farkina varirlar.

B.DUMANLI 24.01.2015 09:44

Sergen hoca demekki bu isler televizyon kanallarinda yorum yapmaya benzemiyormus.

O vakitler Sivasspor´un elinde unda var sekerde ama ahci (Carlos) helva yapmasini bilmiyor demeye getiriyordun...
Dünki basit hatalar diye gördügün seyler,sadece bu basit hatalardanmi kaynaklaniyordu yoksa senin oyun kurkunun bir sonucumuydu hersey...

Dün sanki kenar yönetimde Carlos varmis gibi oynadi takim sen ne dersin bu ise Sergen hoca!!!

Yani arkayi fazla acmadikmi sence Sergen hoca:D:D:D

B.DUMANLI 24.01.2015 09:49

[QUOTE=Dua;933513]Göz göre göre kümeye gidiyoruz.
Son sirada oldugumuzu bildigimiz halde iki Tane Takimda direkt ilk 11'de oynayacak oyuncu almadik.
Durum cok iyi degil Insaallah farkina varirlar.[/QUOTE]

Bu saatden sonra ise yaramayan ve yaramayacak Eneramo´dan daha kötüsünü alabilirsin sadece.Iysini almak istiyorsanda Milyon dolarlari gözden cikarman gerekecek.Onuda bu yönetim yapmaz.

cengo64 24.01.2015 11:10

Trabzon 114 km koşmuş.Bunu koşan her takım yener bizi çünkü orta sahamızın yaş ortalaması 30 un üstünde.60 dan sonra oyundan düştüğümüzde belki değişiklik yapılabilirdi.Kadı kızında bile olur o kadar hata.Ama umuyorum bu yönetimi uyandırır da Sergen in istediği oyuncular alınır.Zaten alınmazsa Sergen de akıllı insandır kariyerini riske etmez ve biz de küme düşeriz.

özgüryorum 24.01.2015 11:36

bu takım ancak kendi gücündeki maçlarda birşeyler zorlansada yapabilir
kadir filan deniyorda mehdi çokmu iyi gol atabilir mehdide hiçbir fayda yok
nerde bitik beleş oyuıncu varsa sivaspor onu alıyor
oynatmam ama kurtarıcı diye gidip birde traftar istedi aldık demezlermi pes
birde laf çıkardılar krasici halı sahada oynatmazlarmış eneramoyu ben mahelle tk
alınan oyuncuların sadece ibrahim akın işe yarar gerisi boş

eneramoyu ladık santrafor aldık demeyin eneramo en kazma santrafor
rahat yener giderler son maça kalırsada trabson bizi yner bank asyaya yollar
sivaspor bu kadrosu ile hiç bir büyük takımı yenemez yani içerde gs fb bjk bizi
trabzonunn yedek takımından 3 tane yedik geldik asları olsaydı yine 61 plaka olu
sanki eneramodan başka golcü yok dünyada yazıklar olsun düşmeyi hak ettik
eneramo en mal bir santrafor oldunu almayın diye çok yazdık ama nafile dün gördü:
hatta bir kalecide lazımda hadiorası idare eder
birde adamgibi ortasaha almassa işimiz çok zor
transferin bitmesine 10 gün var sivas en kısa zamanda bir adam gibi golcü

mksivas 24.01.2015 11:54

[B]**********************[/B]

[B]Editörün notu [/B]: Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

bahbaba58 24.01.2015 12:02

Sergen efendi sen burhanı ikinci yarının hemen başlarında değiştirseydin ibrahim akını alsaydın skor daha farklı olurdu çünkü hamsi takımı açık oynuyordu gole kadar burhana gelen toplar hep ezildi
dünkü maçta sanki carlosu gördüm ben takımın başında oda gole kadar ve son dakikalara kadar oyuncu değiştirmiyordu hadi onun mazereti var yedek kulübesi kötüydü senin ne mazeretin var alsana yeni transferleri oyuna baktın gol atmıyoruz 60 dakikada mehdiyi çıkar ibrahim öztürkü veya toramanı al daha defans olsaydık en kötü 1 puan alırdık ...
Bence senin yüzünden ve senin yanlış kadro seçiminden kaybettik maçı
Ayrıca bu hatanı ORTA SAHAYA kadir adem hakan mehdi gibi futbolcuların kalitesiz aynı özellikte olduğun görmüşsündür İYİ BİR TEKNİK ŞUT ÇEKEN ÇALIM yapan bir orta saha aldırırsın gerekirse 2 orta saha aldırırsın yoksa geri pas yapmaktan başka bir artısı olmayan ademle sürekli saçma sapan yerlerde top kaybeden kadirle şuta gücü yetmeyen yerlerde gezen mehdiyle türkiye kupası hariç yedek kulübesinden çıkmayan kendini geliştirmeyen hakanla bu iş olmazzzzzzzzzzz

B.DUMANLI 24.01.2015 12:59

Sergen hoca bu isi halleder biz bu ligde kaliriz derken,gene hüsran gene eskiye dönüs.

Aciklikla söylüyorum Trabzon´un eksikleri yüzünden ben bu maca tipik beraberlik diye bakiyordum.Sonuc gene hüsran.

Sergen hoca bu takimda bazi kisilere forma sansi vermemeli artik.Carlos bu cesareti gösteremedi.Bari Sergen hoca göstersin,Sergen hoca yorumcu oldugu zamanlar ben Sivasspor´u izliyordum desede yeterince tanimadigi Trabzon macinda ortaya cikti.Erkan Zengin´in araya attigi toplardan ancak amatör takimlar gol yerdi Sivasspor´da nitekim yedi.

Sivasspor Erkan Zengin´i belkide bu haftanin karmasina sokacak kimbilir.

Biz bazi devreler düsme hattinda yer aldik son anda kurtuldukta,o vakitlerde yönetim transfer yapmisti.Simdi isimleri Türk kamuoyu tarafindan bilinen ve bunlardan bazilarinin Sivasspor´da daha önceden oynamasi bizlere gelecekte ne gösterecek hep beraber görecegiz.

Sadece dün Eneramo´nun oyunda kaldigi sürelerde gösterdigi perfonmans icler acisiydi.Bir ofsayt pozisyonunda kaleciyle karsi karsiyayken vurdugu top nereye gitti herkes görmüstür mutlaka.Omu bizi kurtaracak :D:D:D.

Gülerim aglanacak halimize.Ne ekersen onu bicersin,ektiginden fazlasini beklemek ise hayal perestlik olur.

Sen transferleri öneme alma ve Sergen´den bu ligde kalmayi bekle.Nasil olacak bu is malzeme kötüyse..:mad:

anadolu5858 24.01.2015 13:18

sergen hoca basit hatalar falan yapmadınız resmen bodoslama daldınız oyun stratejiniz çok yanlış, maç dizilişi, defansın önde kurulması ne düşünülerek yapıldı merak ediyorum kenarda siz mi vardınız carlos mu anlamadım kusura bakmayın haddimizi bilmek zorundayız trabzonun kadrosu bizden çok iyi tabi bu onları yenemeyiz anlamına kesinlikle gelmez biliriz ki futbolda yetenek olduğu kadar futbol zeka işidir biz bugün alt sıralardaysak bunun en büyük sebebi carlosun sizin dünkü maçta yaptığınızı yapması.defansı ilerde kurmakla en büyük hatayı yaptınız kasımpaşa maçı taktiği izlemeliydiniz ikinci yarı ibrahim akını alıp kontra atak yapacaktınız onlar bize yaptı, burhan ve kadire çok sabrettiniz 3 puan alma sevdasına 1 puan gitti

sivasfutbol 24.01.2015 13:34

maç sonu yorumlarında carlosta basit hatalar yaptık diye yorum yapıyordu sergen penalı yaptırmak basit hatamı stoperlerin kademe hatası basit hatamı burhanın kadirin top ezmeleri pas hatalarını basit olarak görürsen sonucu hüsran olur burhanı kadiri yedek oynatman lazım gelir takıma enaz iki adet ne yaptığını bilen 2 tane iyi orta saha oyuncusuna ihtiyacı var bir tane hazır olan forvete ihtiyacı var yoksa sergen senide harcar bu yönetim vede başkan ona göre.

58YIGIDO58 24.01.2015 13:45

Gene ayni sacma sapan mac sonu aciklamalari.
Sergen Yalcin sen Yorumcu iken diyordun Sivasspor un guzel kadrosu var ve bu Takim bu yerleri hak etmiyor diye.
Al simdi Takimin basindasin sen daha iyi yapda gorelim o zaman.
Madem ayni basit hatalari yapti Takim o halde düzelt birsey yap.
Sahsen ben iyice sogdum bu Takimdan sacma sapan top oynuyor.
Hele ki Burhan, Kadir, adem ve ziya sac bas yolduruyor.

DoomsDay58 24.01.2015 14:15

Beyler bi sakin olun yaw devre daha yeni başladı hemen asıp kesme işine girişmişsiniz. Trabzon deplasmanı kolay deplasman değil önemli olan bundan sonraki maçlar şöyle 3-4 hafta daha geçsin ondan sonra doğrarsınız hocayı.

bahbaba58 24.01.2015 15:06

[QUOTE=DoomsDay58;933554]Beyler bi sakin olun yaw devre daha yeni başladı hemen asıp kesme işine girişmişsiniz. Trabzon deplasmanı kolay deplasman değil önemli olan bundan sonraki maçlar şöyle 3-4 hafta daha geçsin ondan sonra doğrarsınız hocayı.[/QUOTE]

Lig bitecek hala sakin olun diyorsun
Hamsi Deplasmanı kolay değilde elin antebi 4-4 berabere kalıyor
Elin eskişehiri 4-1 yeniyor biz eksik hamsiye diş geçiremedik
Bu 1 veya 3 puanları almazsan daha kimden alacaksın lig bitiyor uyan uyan...

alboran 24.01.2015 15:10

kimse kusura bakmasın hiç de carlos'un takımı gibi oynamadı dün bu takım.yönetim sergen'in geldiği günden beri istediği ortasahayı almadı ve dün bu takım hücumda yaratıcı bir ortasaha oyuncusu olmadığından eline gelen maçı kaybetti.1-1'den sonra iki takım da pozisyonlar buldu atamadı.buradaki arkadaşlara soruyorum carlos'un takımı bu sezon akhisar ve bal-kes maçları dışında hangi deplasmanda kazanabilecek konuma geldi maç içinde ?

hele ki maça müdahale etmedi diyenler yuh diyorum.siz unuttunuz heralde 85'e kadar değişiklik yapmamayı bir halt sanan carlos'u.dün gayet de hamleler yapıldı.bence ilk değişiklik burhan-ibrahim akın olmalıydı.tek sorun bu.onun dışında maç içinde sistem değişikliği bile yapıldı.çift forvete bile döndük.olmadı.ama kimse farklı bir şey denemedi diyemez.

ha bir de bazılarından görüyorum.neymiş sergen hala carlos'un sistemini oynatıyormul.bu lafı eden adam futboldan anlıyorum demesin.sahaya aynı dizilişle çıkmak aynı sistemi oynamak demek değildir.bir bunu öğrensin.örnek veriyim sivasspor aynı dizilişle oynuyor sergen geldiğinden beri.ancak dikkat edilmesi gereken bazı taraflar dünkü maçta hücumlar kanatlardan ziyade ortadan gerçekleşti.burhan ve aatif'a içeri katedilmesi söylenmiş.batuhan ise carlos zamanındaki golcü rolünün dışında pivot santrafor olarak oynuyor.zaten attığımız golde de bu rolün hakkını açıkça verdi.bunun dışında ortasahamız ve stoperlerimiz çok pas yapıyordu carlos döneminde.şimdi ise mümkün olduğunca çabuk topu kanat oyuncularıyla buluşturmak istiyor bu oyuncular.ha buna rağmen dün kadir ve adem çok fazla yan pas yaptı.bunun nedeni de takımı hücuma çıkaracak özgüvene sahip olmamaları.sonuç olarak diziliş aynı olabilir ancak sistem kesinlikle aynı değil.ben sana aynı dizilişten en az 5-6 tane farklı sistem çıkararım misal, ey sistem aynı diyen arkadaş.

DoomsDay58 24.01.2015 15:30

[QUOTE=bahbaba58;933558]Lig bitecek hala sakin olun diyorsun
Hamsi Deplasmanı kolay değilde elin antebi 4-4 berabere kalıyor
Elin eskişehiri 4-1 yeniyor biz eksik hamsiye diş geçiremedik
Bu 1 veya 3 puanları almazsan daha kimden alacaksın lig bitiyor uyan uyan...[/QUOTE]

Sen 18 maçın 18'inden de puan almayı mı bekliyorsun? Eğer beklentin buysa biraz düşür beklentilerini. Lig bitecek diyorsun daha 17 maç var nereye lig bitiyor üst üste 2-3 maç kazandığın zaman zaten yukarı çıkacaksın bu kadar aceleci olmaya gerek yok her şey zamanla olur. Ayrıca Eskişehir örneği hiç doğru bir örnek değil, evinde maç kazanamayan Eskişehir trabzonu yendi de bizden iyi takım mı oldu? Yok böyle bir şey, eğer takıma iyi bir orta saha alınırsa önümüzdeki maçlarda daha iyi oluruz.Kaliteli bir de forvet transferi yapılırsa(pek ihtimal vermiyorum) canavar gibi bir takım oluruz.

anadolu5858 24.01.2015 16:49

sorun belli sistem hatası, sen trabzon gibi takıma defansı ilerde kurar saldırırsan cevabını alırsın lazlar biraz dikkat etseydi yine bir 5-0,6-1 hüsranı yaşayacaktık. hayırdır hangi oyuncuna güveniyorsun saldırıyorsun kadire mi ortada mehdiye mi ben ölüyorum diyen burhana mı yok kadir çok pas yapmış, doğru yaptı yaptı da bizim takıma mı karşı tarafa mı çözemedim, siz hangi maçı izlediniz kadirin ayağına her top gelişinde benim ödüm kopuyor adam resmen karşıya çalışıyor

rezi 24.01.2015 18:05

Maçın hakemi Orta saha oyuncumuz Adem'den daha çok koşmuş.En çok koşanların ilk beşi trabzonlu.Nasıl maç kazanmayı bekliyoruz.

kadirakin58 24.01.2015 18:35

"futbol şans oyunu" oyunu diyen teknik direktör'den ne beklenir. Git şans oyunu ise at yarışı oyna sergen ! Real Madrid de şans ile kazanıyor zaten, zarları hileli mi bu adamların ! İyi çalışamadik, takdik hatalar yaptık desene, adamlar ezdi geçti, şans diyor bizim hoca.

avare 24.01.2015 21:08

insallah bu yenilgiden bir der cikarirlar ve orta sahaya takviye yaparlar

dibba58 24.01.2015 22:37

Allah aşkına yönetimde aklı başında bir adam yok mu? Sivassporun sorunlu bölgelerini sokaktaki çocuğa sorsan söyler. Enaramo ile Batuhan santraforumuz ise biz yanmışız.Orta sahada dikine oynayacak, ayağında top tutacak,araya pas atacak, uzaktan şut atacak vs.vs.vs.bir Allah'ın kulu yok. Bu saydıklarımızı takımda Kadir mi? Adem mi? yapacak. Mehdi ise çok yetersiz. Bu orta saha ile santraforsuz Sivassporumuz kesin düşer.Kimse bizi kandırmasın.Alın adam gibi bir santrafor,alın adam gibi ofansif yönü güçlü bir orta saha oyuncusu kurtulalım şu dipten.

cılgınsivas58 24.01.2015 23:08

sergen yalçın sen açıksözlüsündür git başkanla konuş şu takıma bir tane orta saha 1 tane de forvet alın cimrilik yapmayın de gurban oliyim

58Sivaslilar 25.01.2015 12:37

Yönetimdn bu sessizligin arkasinda firtina geliyor saniyorum iyi bir yada iki adam gelecek gibi görünüyor:confused:

ready 25.01.2015 13:35

[B]bir yanda kadir bir yanda mehdi bir yandan da batuhan varsa sen zaten maça 1-o sıfır yenik başlıyorsun demektir [/B]

Erenozdenn 25.01.2015 14:20

[QUOTE=58Sivaslilar;933625]Yönetimdn bu sessizligin arkasinda firtina geliyor saniyorum iyi bir yada iki adam gelecek gibi görünüyor:confused:[/QUOTE]

Firtina gelecek diye siteden çıktığımız yok KARDEŞ. Bu yönetimden bir halt olmaz kimse kusura bakmasın ama. Boşu boşuna bekliyoruz. Transfer yapan diğer Anadolu Takımları batmıyor da biz mi adam gibi iki transfer yapınca batacaz anlam veremiyorum. Asıl ligden düşersek batarız. Allah akıl fikir versin yönetime.

Erenozdenn 25.01.2015 14:23

Benim uykum kaçıyor 2 gündür sinirden, yönetim nasıl rahat rahat uyuyor Aklım almıyor. Çıkın açıklama yapın bari şukadar gelirimiz, bu kadar giderimiz var diye boşuna bekletmeyin milleti. Gerekirse kampanya başlatın para toplayın, ama yapın artık birşeyler.

savaş2 25.01.2015 15:43

***hazır golcu Ahmet i ver,kız gibi oynayan utaka ve takoz enaramoyu güven. yönetim kafasına koymuş düşmeyi

B.DUMANLI 25.01.2015 15:57

[QUOTE=savaş2;933642]***hazır golcu Ahmet i ver,kız gibi oynayan utaka ve takoz enaramoyu güven. yönetim kafasına koymuş düşmeyi[/QUOTE]

Bende Ahmet Aras´i ,Eneramo´ya tercih ederdim.Eneramo,Batuhan ve forvet hattinda oynamayan Utaka kaldi elimizde.Bize Ibrahim Akin yeterli aslinda goller ondan gelecek zaten oda basarili olamazsa,Sergen hocada yoktan var edemez ya.

hiko58 26.01.2015 00:38

evet sergen basit hatalar yapıldı zaen en basit hatayı sen yaptın burhanın kötü performansını göremedin.eneramo kazmasını oyuna aldın. maçta burhan bir kişiyi dahi geçemedi görmedin. sonra batuhanın bu takımda ne işi var neden alındı hala anlayabilmiş değilim. adam dili dışarda koşamıyor. maçı okuyamıyor doğru hamleler yapamıyorsun. devre arası çalışmalar takıma bir güç kazandırmamış aksine takım lay lay lom olmuş. üzgünüm gidişat hiç iyi değil. savaşı komutanların taktikleri kazandırır. asker sadece savaşır.

Erenozdenn 26.01.2015 00:54

[QUOTE=hiko58;933672]evet sergen basit hatalar yapıldı zaen en basit hatayı sen yaptın burhanın kötü performansını göremedin.eneramo kazmasını oyuna aldın. maçta burhan bir kişiyi dahi geçemedi görmedin. sonra batuhanın bu takımda ne işi var neden alındı hala anlayabilmiş değilim. adam dili dışarda koşamıyor. maçı okuyamıyor doğru hamleler yapamıyorsun. devre arası çalışmalar takıma bir güç kazandırmamış aksine takım lay lay lom olmuş. üzgünüm gidişat hiç iyi değil. savaşı komutanların taktikleri kazandırır. asker sadece savaşır.[/QUOTE]

Kardeşim bence Batuhan elinden geleni yapıyor. Çokta köyü değil. Ayrıca eğer kondisyon olarak fazla yükleme yapılırsa, kamp sonu ilk maçta bu yorgunluk normal. Yani umarım hoca bol bol kondisyon yüklemesi yapmıştır da bunun getirisini bu haftadan sonra görürüz. Burhan ve Eneramo konusunda ise tamamen Katılıyorum sana.

yigit 2013 26.01.2015 12:53

Hocammm oynatma su kadiri orta sahada başka birini oynar bak gör takim ne hale gelecek

DEMİRBEYOĞLU 26.01.2015 23:14

Sergen Yalçın a güveniyoruz
Seven hoca ile umutlandık tam destek

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:59.