SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gaziantepspor 1-3 Sivasspor -ikinci devre- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38727)

SivasSpor.Com 29.01.2015 07:36

Gaziantepspor 1-3 Sivasspor -ikinci devre-

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45056&token=64186[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta Gaziantepspor-Sivaspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 31 Ocak Cumartesi

[B]Stad:[/B] Kamil Ocak

[B]Saat:[/B] 16:00

[B]Maçın Hakemi:[/B] Bülent Yıldırım

[B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

68yasar58 29.01.2015 08:18

Cevap: Gaziantepspor - Sivasspor

Kupa maçının rehavetine kapılmadan son düdük çalana kadar mücadeleyi bırakmadan oynayan Yiğidolar bu maçıda rahatlıkla alacaklardır.

B.DUMANLI 29.01.2015 08:19

Tüm yigidolar olarak adeta bu maca odaklandik.Cünki bu mac bizim icin cok daha önem tasiyor.

Biz hatalari aza indirgemedigimiz sürece kalemizde tehlike yasiyoruz.Bunun en önemlileri yanlis pas ve calim yapma hastaligi.Haftalardan beri ligin dibine adeta demir attik.Biz bulundugumuz yerden hosnut degiliz ve oradan kurtulmak istiyoruz.Bunu gerceklestirmek icin G.Antep önünde hatalari daha az olan bir mac cikarirlarsa oradan 3 puanla dönerler.Sahsi hatalarla bir takimin ve sehrin gelecegini karartmaya kimsenin hatasi olmadigini hatirlatmak isterim.

Aatif calim yapip topu kaybettiginde futbolunu cirkinlestirdiginin farkinda degil.Bunu birilerinin ona hatirlatmasi lazim.

Her ne kadar Sergen hoca kupa maclarinin takimi yordugunu belirtsede,sansimizdan hafta sonunda gene ayni takimla oyniyacagimizdan takimin orda kalmasi bizim icin bir avantaj olmustur.Böylelikle en azindan seyahat yorgunlugu ortadan kalkmistir.

Artik hic bir sebebin arkasina saklanmamamiz lazim.Böyle bir lüksümüz yok artik.G.Antep kupa macinda aslarini oyuna sürmedi.Ilk onbirlerinden sahada sadece üc oyunculari vardi.Sonradan Okan Buruk bir kac as oyuncu oyuna almis olsa bile is isten gecmisti.

Onlar bizi ligde ve Sivas´da oynanan kupa macinda bizi yenip gittiler.Biz neden ayni tarifeyi onlara sunmayalim...

slayer58 29.01.2015 09:23

Ne yapıp edip bu maçı kazanmamız gerekiyor.

A.Turan Korkmaz 29.01.2015 09:30

Maçta az sayıda da olsa bir grup taraftarımız takımımızı stadda destekleyecekler. Kupa maçındaki kadromuzun iyi oyunu ,hem Sergen hocaya bu maçta oynatacağı oyuncular için geniş bir imkan sunuyor, hem de Okan hocayı düşündürüyordur. Bu maçtan en kötü bir puanla dönmek zorundayız. Kim oynarsa oynasın %100"ünü sahaya vermelidir.

shang 29.01.2015 09:34

basit pas hataları yapmadığımız zaman rahat kazanacağımızı düşünüyorum.3 puan hayati önem taşıyor.

asinancetin583 29.01.2015 09:36

ertuğrulun kupa maçındaki performansından sonra ilk on birde başlamasını bekliyorum ayrıca eneramo ve aydın hala hazır değil ama diri bir ibrahim akın izledik benim kadrom şu şekilde olur
ertuğrul
cicinho - da costa - ümit - fatih
toraman - adem
i. akın - mehdi - aatıf
batuhan

teyfikyasir 29.01.2015 09:36

Adanadan antebe maca gitmeyi dusunuyorum. Bu bolgeden boyle bi dusuncesi olan varmi yigidolar.

birdokuzaltiyed 29.01.2015 09:53

[B]Akıllı,makul , mantıklı oynayalım.
Oyuncu kalitemizle kazanacağız inş.[/B]

Rallim58 29.01.2015 10:09

Antep tarafından sezonun ilk yarısında bize uygulanan tarifeyi, şimdi biz Antep'e uygulamalıyız...

Neden olmasın?

SivasLady 29.01.2015 10:27

[B]Kupa macindan sonra daha olumlu baktigimiz bir gercek
ins. bu lig macindanda galibiyetle ayriliriz[/B]

Salim58 29.01.2015 10:37

Bu maç bizim için kupa maçından daha önemli taraftar desteğini arkasına almış bir Anteple karşılaşacağımız için kontrollü oynayıp bu maçtanda üç puanla dönersek hem bizler için hemde takım için ileriye dönük büyük moral olur.

BSMM 1964 29.01.2015 11:36

ertuğrul

cicinho-ibrahim öztürk-ümit-ziya

burhan - adem- de costa(mehdi)- ibrahim akın

aatıf

eneramo

yedekler-mehdi-kadir-batuhan-aydın-korcan-fatih-

ben gaziantebi yeneceğiz diyorum

EN BÜYÜK SİVASSPOR-KRAL YİĞİDOLAR

Erenozdenn 29.01.2015 12:22

Ertuğrul
Cicinho ibrahim Ö. Ümit Ziya
Da Costa Adem
İ. Akın Mehdi Aatıf
Batuhan

Bence ibrahim öztürk varken Da Costayı önliberoda deneyebiliriz. Bilica örneği gibi Elazığda. Biraz daha toparlanır ve güçlenir diye düşünüyorum orta saha.

agumus_58 29.01.2015 13:18

[QUOTE=BSMM 1964;934159]ertuğrul

cicinho-ibrahim öztürk-ümit-ziya

burhan - adem- de costa(mehdi)- ibrahim akın

aatıf

eneramo

yedekler-mehdi-kadir-batuhan-aydın-korcan-fatih-

ben gaziantebi yeneceğiz diyorum

EN BÜYÜK SİVASSPOR-KRAL YİĞİDOLAR[/QUOTE]

burhan'ın hala ilk 11'de çıkması intihardan başka bir şey değil.

serkan_ozcan58 29.01.2015 13:25

Kupa maçından daha önemli bir maç kupadaki moralle maçı kazanacagimizi düşünüyorum inşallah 3 puan bizim olur

ReFRaCToRY 29.01.2015 13:27

Kadir'in saçma hatalı pasları yüzünden gol yemezsek, alırız maçı ALLAH'ın izniyle.

subasi29 29.01.2015 13:41

Guzel maç olacak.. Galibiyetle Ayrılan taraf biz olacağız .

umitfidan 29.01.2015 14:00

[QUOTE=agumus_58;934171]burhan'ın hala ilk 11'de çıkması intihardan başka bir şey değil.[/QUOTE]

Burhan cicinho uyumunu ilk maçtan ibrahim akın yakalayamaz seve seve burhanla başlayıcaz ki bence burhan bu takımın en iyisi o kadar kötü yorumu hak etmiyor 17maçtır koca sivas tek kanattan oynuyor, süper ligde başka örneği var mı tek bir adam üstünden atak yapılan ? aatıf burhan cicinho bütün ataklar sağdan gidiyor adam her maç 30 kere depar atıyor oyundan düşmesi kadar normal bir şey yok. İbrahim yükünü hafifletecektir diye düşünüyorum

agumus_58 29.01.2015 14:19

[QUOTE=umitfidan;934184]Burhan cicinho uyumunu ilk maçtan ibrahim akın yakalayamaz seve seve burhanla başlayıcaz ki bence burhan bu takımın en iyisi o kadar kötü yorumu hak etmiyor 17maçtır koca sivas tek kanattan oynuyor, süper ligde başka örneği var mı tek bir adam üstünden atak yapılan ? aatıf burhan cicinho bütün ataklar sağdan gidiyor adam her maç 30 kere depar atıyor oyundan düşmesi kadar normal bir şey yok. İbrahim yükünü hafifletecektir diye düşünüyorum[/QUOTE]

bu sezon lig başından bu yana maçları takip ediyorum ama burhan'ın ne bi adam eksiltmesi ne de 1 tane içeriye tehlikeli olabilecek bir orta açtığını görmedim. her defasında topu geri çekip adam ekarte etmeye çalışırken ya kaptırıyor ya da rakibe taç yaptırıyor. ibrahim akın'ın dünkü performansını da gördükten sonra sergen yalçın'ın burhan'a şans vereceğini düşünmüyorum.

KaanK 29.01.2015 14:59

[B]Bu maçta kadir ve burhan kesik yer.yerlerine ön liberoda da costa vekanatta ibrahim akın ile başlarız. tabi ibrahim akın kondisyon açısından 90 dakikayı kaldıramayabilir. ileride batuhan oynar diye düşünüyorum [/B]

ünisivas 29.01.2015 15:01

bence batuhanı son 15 dk oyuna almalı. kupadaki kadroya costa cicinho atıf ve aydını eklemeli. 3 puanla döneceğimize inanıyorum.

superglam 29.01.2015 15:24

Yıllardır Bulent Yıldırım ile maç kazandığımızı hatırlamıyorum... MHK bunu hala bizim maclara neden verirki..

çorluluyiğido 29.01.2015 16:13

ertuğrul
cicinho-da costa-ibo öztürk-ziya
adem-mehdi
aydın-aatıf-ibo akın
batuhan
2-1 kazanırız inşallah:)

ezelşener 29.01.2015 16:42

Biz bu maçı alırızdaaaa.Hakem : Sivas düşmanı BÜL-END YILDIRIM denen Kayserili hakem bununla çok zor.Bu hakem denen Sivas düşmanının yönettiği 19 maçta sadece 1 galibiyetimiz var ( oda düştüğü yılki Manisa Maçı ) işte bu yüzden işimiz çok çok zor diyorum.

beko35 29.01.2015 17:53

bu maça böyle başlamamız gerek:

Ertuğrul

Cicinho-costa-i.öztürk.fatih

Toraman-adem

İ.akın-atıf-aydın k.

Eneramo

Son 15 dk batuhan oyuna girmeli.

dibba58 29.01.2015 18:09

Adam gibi bir santrafor birde oyunu iki yönlü oynayan orta saha oyunusu alsak ligin tozunu atarız.Ama basiretsiz Yönetim gidip Kazma Crisantusu P.Oldinileri getiriyor.Bu sebeple iyi bir transfer beklemek rüyadan başka bir şey değil .

samettt 29.01.2015 21:52

[IMG]http://www.kadronukur.com/squads/view/0ccabfc61a[/IMG]

samettt 29.01.2015 21:58

[IMG]http://i.hizliresim.com/PYmr97.png[/IMG]

beko35 29.01.2015 22:36

[IMG]http://i.hizliresim.com/n5ZOOB.jpg[/IMG]

58YIGIDO58 29.01.2015 22:40

[QUOTE=samettt;934228][IMG]http://i.hizliresim.com/PYmr97.png[/IMG][/QUOTE]

o ibrahim toramanin yerine ve mehdinin yerine 2 tane saglam oyuncu sart.

Casanova Rasit 29.01.2015 23:23

[B][B]5-0 olsun bizim olsun!![/B][/B]

adres58 29.01.2015 23:30

[URL=http://www.kadronukur.com/squads/view/806fd7800e-36816.html][IMG]http://www.kadronukur.com/uploads/squads/806fd7800e-36816.png[/IMG][/URL]

Buda benim kafamdaki ve eldeki kadrom... [B][U] Batuhanı[U][U][U] [/U][/U][/U]Eneramo[/U][/B] ile 50 den sonra form durumuna göre değiştireceğim. [B][U]Mehdi[/U][/B] ile galip olduğumuz takdirde [U][B]Kadir[/B][/U]le defansı sağlamlaştırmak için değiştirdimmi 3 puan bizim Allahın izniyle...

cılgınsivas58 29.01.2015 23:32

artık futbolcuların varını yoğunu ortaya koyup oynama zamanları gelmiştir
bu maçtan puan alamazsak işler ozaman kesat olur

58YIGIDO58 29.01.2015 23:32

[QUOTE=adres58;934243][URL=http://www.kadronukur.com/squads/view/806fd7800e-36816.html][IMG]http://www.kadronukur.com/uploads/squads/806fd7800e-36816.png[/IMG][/URL][/QUOTE]

Bence Burhan cok formsuz onun yerine Ibrahim Akin oynamali.

adres58 29.01.2015 23:42

[QUOTE=YigidooSivas58;934246]Bence Burhan cok formsuz onun yerine Ibrahim Akin oynamali.[/QUOTE]

Gözlük kullan gözlük....

58YIGIDO58 29.01.2015 23:45

[QUOTE=adres58;934247]Gözlük kullan gözlük....[/QUOTE]

Hahaha demin vallahi Burhan Eser yaziyordu demekki sonradan degistirmissin abi :D

MOS-BY-58 30.01.2015 01:16

Merhaba gardaslar, belki gecenlerde dikkatinizi cekmistir, Gaziantep'teyim, Sivassporumuz hangi otelde kalacak bileniniz var mi diye sormustum. Allah'in isine bak, ayni otelde kaliyoruz. Zira oteli degistirme düsüncesindeyken bizim otele yerlestiklerini ögrenince vazgectim. Yani Sali'dan Cumartesi'ye kadar beraberiz. :)

Gercekten Sivasspor ve Sivasli olmakla gurur duymak icin hakli oldugumu tekrar ve fazlasiyla anladim. POZITIF anlamda söylüyorum, onlarla karsilasmak hic de özel degilmis hissi veriyorlar. Müthis saygi, müthis samimiyet, müthis tevazu. Sanki bir ahbabinla veya komsunla karsilasmis gibi hissettim. 39 yasindayim ama yine de bir cocuk gibi sevindim diyebilirim.

Ara sira futbolcularla karsilasip kisa sohbet etme imkanim oldu. Gercekten saygili ve mütevaziler. Yabancilar da dahil. Hemsehrim olmasi itibariyle Ziya ile karsilasmaktan ayrica mutlu oldum (hemsehri torpili ;) yani).

Bu aksam, bir yönetici ile 2 saat kadar sohbet ettik. Bir cok konudan, hatta bana anlatmak zorunda olmadigi konulardan bile detayli olarak bahsetti. Agirlikli olarak futbol ve Sivasspor olmakla beraber baska konulardan da bahsettik, hos bir sohbet oldu. Kanaatimce dogru yapar, yanlis yapar ama kesinlikle emin oldum ki, iyi bir yönetimimiz var ve benim degerlerime göre dogru yoldalar.

Uzun lafin kisasi, Sivasspor icin uzaktan tasidigim düsüncelerimi, bu birkac gün desteklemis oldu: Yani güzel ve düzgün insanlarin toplanma yeri. Hatta hic diyaloga girmedigim halde, daha önceleri kendisine iliskin olumsuz fikir belirtmeme ragmen (ki o fikirlerimde hala degisme yok da) Ibrahim Toraman'a bile sempatim olustu sirf bu camiaya katilmaya layik görüldügü icin.

Otel personeli bile diyor, Sivassporlular bir baskalar, düzgün insanlar diye.

Insallah, bu güzel camia bu haftadan baslayarak güzel sonuclar da alir. Ama sonuclar bir tarafa, sonuclarla kazanilamayacak degerler var bu takimda.

GURUR DUYUYORUM...

NOT: Ne yönetimle ne de kuluple Sivassporluk taraftarligi haricinde bir bagim vardir.

Nihat5858 30.01.2015 04:49

Burhan düşmanı bazı arkadaslar var insan bıraz utanır adam gecen yıl koca takımı yüz felci oldu tek günü izin almadan sırtında taşıdı atıf kral olduysa burhan sayesınde cıcınho olduysa onun sayesınde burhan cıcınho defansta gitmediği için hep onun arkasını topladı bu yıl tum takım kötü sız burhanı dıle dolayıp haksızlık yaparken yanlış oluyor yok Sergen kesermış burhanı yarın bu takımın en efendı adamlarından bırı dun gelen ıbrahım Akın mı kesecek burhanı aydın terkedıp Bursa'ya gıttı kuyruğu sıkıştı döndü şimdi tekrar gitme peşinde bıraz hakkanıyetli olun yarın burhan oynuyor kesecek vs diyenler futboldan anlamıyor

Nihat5858 30.01.2015 04:52

[QUOTE=agumus_58;934189]bu sezon lig başından bu yana maçları takip ediyorum ama burhan'ın ne bi adam eksiltmesi ne de 1 tane içeriye tehlikeli olabilecek bir orta açtığını görmedim. her defasında topu geri çekip adam ekarte etmeye çalışırken ya kaptırıyor ya da rakibe taç yaptırıyor. ibrahim akın'ın dünkü performansını da gördükten sonra sergen yalçın'ın burhan'a şans vereceğini düşünmüyorum.[/QUOTE]

Senın yanlış fıkırlerın ve sankı rakıp takım seyırcısı gıbı yorumların doğru degıl burhan gol atar burda alkışlarsın ayıp takıma boyle düşmanca sahıp olunmaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:57.