SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 2-0 Akhisar BLD (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38745)

SivasSpor.Com 04.02.2015 16:32

Sivasspor 2-0 Akhisar BLD

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45110&token=48583[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta Medicana Sivasspor-Akhisar Belediyespor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 7 Şubat Cumartesi

[B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül

[B]Saat:[/B] 13:30

[B]Maçın Hakemi: [/B] Mustafa İlker Coşkun

[B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

citothehan58 04.02.2015 16:34

Cevap: Sivasspor - Akhisar BLD

Hayirlisiyla su Akhisar macini bi kazanip daha fazla morel depolayalim. Iste o zaman eminim ki bu sefer Trabzon maci bambaska olacaktir. Her ne kadar onlarin sahasinda oynasakda artik önlemlerimizi almis olup intikam icin oynuyacaz. Isterse kadrolari full olsun.

mustafa_kavak58 04.02.2015 16:38

Bankooo ilk defa takima bukadar güveniyorum artik akhisar düsünsun diyorum :D

Sivas 3 - 1 Akhisar Bld.

Soyözen 04.02.2015 16:38

Akhisar maçı iyice kıymete bindi... Hem çıkış yakalamak için, hem de evimizde kazanma alışkanlığı için...

Üstelik Carlos'un 4 Eylül'den 3 puanla ayrılmasına içim razı olmuyor...

DoomsDay58 04.02.2015 16:39

Farklı bi galibiyet bekliyorum hem 3 puan hem kazanma alışkanlığı hem de averaj için iyi bir maç inşallah sürpriz olmaz.

DEMİRBEYOĞLU 04.02.2015 16:41

Tam destek
En büyük transferi biz yaptık
Yürü Sergen reis
Sergen hoca varken sorun yok
Zeki hoca helal olsun
Laga Luga istemem ben bu sorunu çözerim diyor
Tebrikler yolun açık olsun Koca REIS

bozkurtkaan58 04.02.2015 17:15

Allah ın izniyle 3 puan bizim olacak. roberto carlos akhisarın başında sivassporu yenmekisitiyorum dedi ama, nasılbtakmla karşılacağını hala çözememiş.

birdokuzaltiyed 04.02.2015 18:23

[B]Sağlam bir takımımız var, güvenimiz zirvede, mantıklı oynuyoruz, o halde ka-za-na-ca-ğız inş.[/B]

çorluluyiğido 04.02.2015 18:24

inşallah kazanacağız ilk defa bu kadar eminim:)favoriyiz ve kendi evimizdeyiz

carlosu oyun stilini biliyoruz ona göre oynamalıyız.bilali ve güray etkisiz hale getirirsek kolay.carlosun oyun sisteminde forvetin fazla önemi yok bunu gekasın son haftalardaki performansından görüyoruz.ilk dakikalar dikkatli olamalıyız.3-1 bizim olsun belki de bir fark:D

furky.b 04.02.2015 18:49

Eneramonun maci olur..;)

taraf 04.02.2015 19:35

maşallah beyler takımın özgüveni geldigi gibi seyercininde takıma güveni gelmiş yorumlardan bu anlaşılıyor 1-0 olsun bizim olsun:D

taraf 04.02.2015 19:37

[QUOTE=taraf;935021]maşallah beyler takımın özgüveni geldigi gibi seyircininde takıma güveni gelmiş yorumlardan bu anlaşılıyor 1-0 olsun bizim olsun:D[/QUOTE]

harf hatası yapmışım

aozdemir 04.02.2015 19:38

akhisarda iş yok yeneriz inşallah.

etlidöktürek 04.02.2015 20:02

Herkes bu mactan cok umutlu ins yenecez..mac sahada kazaniliyor;atanacak hakem ve onun yönetimi, carlosun oyuncularimizi tanimasi ve akhisara karsi biraz şanssiz olmamiz bizi yeterince teyakkuzda tutmali diye dusunuyorum..kötũ olan taraf onlar , yine ilk macta şans faktörü ile 1 puani kurtarmislardi ve ne yazik ki antep macida boyleydi ve cezayi gecen hafta kesmistik.. Sıra sende akhisar:)

babapiton 04.02.2015 20:08

Bilal kısa'nın savunma arkasına atacağı toplarda kaçan Gekas'a ve Bilal Kısa'nın şutlarına dikkat edersek maçı alırız.Başka yapabildiği bir hücum varyasonu göremedim ben Akhisar'da.

Kalede Ertuğrul'la başlamamız şart.Korcan'a uzak şutlarda hiç güvenmiyorum.Ertuğrul uzak şutlarda iyi.

asinancetin583 04.02.2015 20:10

En az 4-0 diyorum fark atacagiz insallah kara boga bugun attigi iki golden sonra akhisara da bir patlama yapar insallah sadece bilali tutmamiz gekasi da etkidizlestirir diye dusunuyorum

adres58 04.02.2015 20:32

[B]babapiton[/B] iyi gözlemlemiş. Yeni aldıkları oyuncuları var fakat şu ana kadar aldıkları puanlar tamamen Gekas Bilal anlaşması ve tamamen bu iki oyuncunun şahsi yeteneklerinden kaynaklanan getirilerden kaynaklanıyor. Gekas çok kurnaz her iki ayağını kullanabilen ve üst düzey profesyonelliği olan tecrübeli bir oytuncu. Bilal Kısa ise yine tecrübeli ve uzaktan attığı şutlarla etkili olan b,ir profile sahip. İki kilit kırmızısız sert oyunla sürklase edersek puan ve puanlar içten bile değil. İyi oyun olmasına da gerek yok bizim sadece 3 puana ihtiyacımız var. Bu maçtan sonra sıkı bir maç programına ve zor sürece giriyoruz. Sıkıntılı maçlar peşpeşe geliyor. Bu periyot da sahamızdaki maçları fırsat bilmeliyiz.

beko35 04.02.2015 21:02

bilalı tutalım yeter

Ferhat06 04.02.2015 21:07

Gekas faktörü rakibin bütün sistemini bloke etmiş durumda.Arkadaşların isabetle tespit ettikleri Gekas-Bilal ikilisinden maada diğerleri figüran rolünde.Eskiden Mustafa Güray ve Sertan soldan Kenan Özer sağdan kanat bindirmesi yapardı şimdi bunların hiçbiri yok üstelik R.Carlosdan kaynaklı bir ruhsuzluk da cabası.Bence düşmenin önde gelen adayına bir tekme biz vuracağız inşallah.
Defans da iyi değil Uğur Demirok gitti Merter ya formsuz ya da başka sorunu var yani ortada yok.Sağ beke Antepdan dışlanan Koray Arslan geldi iyi olsa Antep salmazdı.

B.DUMANLI 04.02.2015 21:11

Anketteki soru adeta espiri niyetinde,gülmeyi unutanlara birebir soru.Sivasspor bu macda gol olup yagacak diyorum ben.Tüm sezonun acisini bu macda cikaracak.Böyle bir macin Carlos´a ve Akhisar´a denk gelmesi ise tamamen bir sanssizlik.Ben böyle bir macda ne Akhisar´in teknik direktörü nede futbolcusu olmak istemezdim.

Carlos sayet erkeksen bize oynattigin sitilde Akhisar´i oynatirsin.Takimi arkaya dayarsan demekki korkuyorsun Sivasspor´un gücünden.Ne yaparsan yap Carlos efendi bu mac Sivasspor´un olacak yeter artik bugüne kadar futbolcularin el ense ettikleri.Simdi calisma zamani.Simdi puanlari toplama zamani.
Bugün itibariyle Akhisar maci bizim icin liglerin baslangic maci olacaktir.

A.Turan Korkmaz 04.02.2015 21:58

Akhisarspor'un muhtemel kadrosu:
Kalede Oğuz, geride Kadir Keleş,Orhan Taşdelen,Douglao,Koray Arslan, önlerinde Custodio, Zokora ( Merter ), ofansif orta sahalar Güray Vural,Bilal Kısa,Pekin Köşnek,Sertan Vardar, en uçta da Gekas oynuyor.
Bruno Mezenga ve Mehmet Akyüz de yedek kulübesinde skor değiştirebilecek ofansif oyuncularıdır.
Bizim muhtemel kadromuzsa Korcan (Ertuğrul), Ziya, Ümit, Costa (İbrahim Öztürk), Cicinho, Kadir,Adem, Burhan,Atıf, İbrahim Akın, Eneramo(Batuhan) şeklinde olacaktır.
Olayı sadece 'Bilal-Gekas bağlantısını kesersek iş tamamdır'la bitmiyor maalesef. Daha fazlası gerek.
Sergen hoca'nın son demeçlerine bakarsanız 'futbola biraz kafa yormaktan' sözediyor. Bununla oyuncularının strateji ve taktik bilgilerini geliştirmelerini kastediyor.
[url]http://ynwa8.blogspot.com.tr/2013/03/helenio-herrera-catenaccio-taktik-mixed-zone-total-futbol.html[/url] linkinde de örnekleri olduğu üzere ligdeki konumuna,neyi hedeflediğine, hangi rakiple oynadığına vs. göre oyun taktiği değişmelidir. Hatta aynı oyun içinde skora vs. göre de oyun taktiği pekala değişmelidir. Örnek: GS'nin son Bursa maçında Sabri'nin çıkması ile başlayan türbülans.
Gene hocanın demeçlerinden İbrahim Öztürk ve İbrahim Toraman'dan en çok bu konuda destek istediğini çıkarabiliyorum. Hani biz 'tecrübeye' yatırım yaptık ya ara transferde , artık bu önümüzdeki maçla beraber 'oyun bilgisinin' skora ne derece olumlu etkileri olacağını göreceğiz.
TS maçında Sergen hocayı biraz erken havaya girmiş gördüm ve eleştirdim. G.Antepspor maçı ise pek belirleyici bir müsabaka değildi bence. Akhisar maçı ve sonraki Konya maçları taktik savaşlarında ne durumda olduğumuzu gösterecek. Ve bu konuda yeterince iyiysek GS maçı için de olumlu şeyler söyleyebileceğiz.

cılgınsivas58 04.02.2015 22:38

rast gele yiğidolar haydi bakam hayırlısı

Rallim58 04.02.2015 23:14

[B][B]Gekıs[/B][/B]'ı durdur, Akhisar'ı vur... Bu haftaki sloganımız olmalı :)

Gekas + Bilal Kısa = [B]Gekıs[/B]

58Sivaslilar 04.02.2015 23:33

Artik anlasiliyor traftarada güven gelmis bu bizi dahada mutlu ediyor takim akhisari yenince önümüzde artik kimse duramaz takimdaki güven iyice pekisecek yigido öz benligine geri döndü iste bu özlenen sivasspor:confused:

sivaslıadem 05.02.2015 01:21

arkadaşların hepsi 3 puan cepte gibi yorum yapmışlar
Oynanan oyun bana da güven veriyor

Ancak hiç bir maç oynanmadan kazanılmıyor
Önce rakip kim olursa olsun ciddiye almalıyız
Rakibi iyi bir oyunla vurmalıyız, 3 puanı aldıktan sonra da hep beraber burada sevincimizi paylaşalım

Biz ne kadar maçı rahat kazanacagimizi düşünsek de takım bizim gibi düşünüp rehavete girmemelidir

Anadoluvoyages 05.02.2015 06:48

Akhisar'ın hesap kesim tarihi gelmiştir.

shang 05.02.2015 07:43

mutlak kazanmamız gereken çok önemli bir maç ve kazanacağımızı düşünüyorum iyi bir ivme yakaladık.Fikstürün ilerleyen maçlarında çok zor maçlar var bu nedenle direkt rakibimiz olan akhisarı mutlak yenmek zorundayız.

eurovision 05.02.2015 13:34

Sivasspor'dan galibiyet bekliyorum :)

çorluluyiğido 05.02.2015 13:38

kalede ertuğrul oynamalı uzaktan şutlarda korcan etkisiz bilal gekası tutalım bu maç farklı bizimdir:D

karamik 05.02.2015 14:35

[U]Akhisar Takımı :[/U]
*Gekas tek forvet ve uzun toplara iyi koşular yapıp gol buluyor bizim Costa ve Ümit ikilisi bu adama gol attırır diye düşünüyorum.
*Pekin için çok vah ettik ama onda da iş yok hep kısa paslar ve yan paslar yapıyor öz güveni pek yok 40 metre bir top atacak kadar bile kendinden emin değil
*Tek silahı var Bilal onunda uzak şutlarına karşı ertugrul daha iyi kaleci eğer korcan yan toplarda daha iyi eğer korcan ile başlarsak illa alır içeri
*Tipik Carlos takımı 60 dk sonra akhisar bitiyor bizde o dakikaya kadar bunları yorarsak berabere bile devam etse mutlaka galibiyet golunu buluruz.

SenSetik 05.02.2015 23:07

Galibiyet tek yol ve söke söke alacağız 3 puanı !!!

B.DUMANLI 05.02.2015 23:36

Trabzon´a büyük ümitlerle gitmistik,cünki Trabzon´un cok eksikleri vardi.Ummadigimiz bir yenilgi ile ikinci yariya basladik.
Sonra G.Antep serüveni, ilki kupa ,ikincisi lig maci.Alnimizin akiyla her iki macdanda ciktik.Kupada bir üst tura yükselirken,lig macindada deplasmanda 3 puanla Sivas´a döndük ve 3 puani hanemize yazdirdik.

G.Antep bu ligin en zayif halkalarindan biri görüntüsü verdi.Akhisar maci biz taraftarlar acisindan cok önem teskil ediyor,cünki gercek Sivasspor´u bu macda görme imkanina sahip olacagiz.Macin 13:30´da ve Cumartesi olmasi maca olan ilgiye nasil tesir edecek hep birlikte görecegiz.

sivaslıadem 05.02.2015 23:53

o değil de ankette sadece bir kişi beraberliği işaretlemiş
Itiraf ediyorum o benim :)
Mağlubiyete işaretleyen kimse çıkmaması da beklentilerin ne kadar fazla olduğu yönündedir

Baştan söyleyeyim neredeyse her maçın öncesinde açılan anketlerde beraberliği işaretliyorum yine işaretlemistim bu ankette

by_hunter 06.02.2015 10:04

Dengeli bir maç olacağına eminim.

Bilali orta sahada iyi savunup oyun kurmasını engeller isek Akhisar ın hiç şansı yok. Çünki takımın tüm pas trafiği bilal üzerinden.

Üst üste gelen galibiyetler takıma ayrı bir hava katta. Bireysel hata olmadığı sürece kazanacağımız bir maç.

skep06 06.02.2015 13:03

Carlos,centilmenlik,hoşgörü,fair-play e bulaşmadan hakem,saha,rakip şartlar ne olursa olsun bu maçı almalıyız.
Arkadaş şeytanın karı boşattığı yerdeyiz herkes ona göre davranmalı

çorluluyiğido 06.02.2015 13:31

adem:mad: kadir:D ibrahim toraman ve burhan eşer kart sınırında

5sekız 06.02.2015 13:45

çok buyuk suprız olmassa sivasımız .kazanır.maç sonucu.4.0

ünisivas 06.02.2015 14:48

Bugun saat 11.30 maratondan bilet aldım. ne kadar kaldığını sordum gişedeki arkadaşa. Abi bitmek üzere dedi , sadece A , B , C ve D de alt sıradaki a b c ve d deki koltuklar kaldı dedi. Bi mutlu oldum anlatamam. Teşekkürler gardaş dedim. Abi dedi niye mutlu oldun bu kadar anlamadım dedi. Çok şükür Sivaslıyım Yiğidiyom Gardaş dedim, ondan mutlu oldum dedim.
Allah ıma şükürler olsun ki Sivas lı olmuşum...

Soyözen 06.02.2015 15:14

Bu arada...

Hepimizde "kesin galip gelecekmişiz" gibi bir izlenim oluştu. Bunun iki sebebi var:

1- Sergen Hoca 8 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik gibi güzel bir istatistik yakaladı. Fakat unutmayalım ki bu galibiyetlerin ikisi Antep Belediye'ye, biri de Tuzla'ya karşı. Yani istatistiğimiz birazcık hileli.

2- Geçen haftaki Antep maçlarından aldığımız güzel galibiyetler. Burada da dikkat edilmesi gereken Antep'in ligdeki tabiri caizse en "uyduruk" takım olması. Adamlarda işe yarar tek kişi İbrahim Akın'dı, onu da biz aldık.;)

Akhisar ise çok daha ciddi ve disiplinli bir takım. Aniden gol ya da goller bulurlarsa işin içinden çıkmak çok zor olur. Umarım ki forumda oluşan bu hava Sergen Hoca ve futbolcularda oluşmamıştır.

İnşallah Carlos'u 4 Eylül'den puansız yollarız. Zaten kendisi epey alışkın 4 Eylül'de puan alamamaya... :mad:

B.DUMANLI 06.02.2015 21:09

Bu ligde sadece futbol oynamak yetmiyor birde, gerek saha icinde ,gerekse saha disinda oynanan oyunlari bozmak icin mücadele vermen gerekiyor.Yani tam acikcasi KULIS olusturacaksin.Bunu yapamazsan bu ligdede tutunmak zor.Küme düsenler bu kulisi olusturamadiklarindan PTT ligini boylamiyorlarmi?.Kulis olusturamiyorsan o vakit federasyona ters düsmiyeceksin.Biz birincisini fazla gerceklestiremiyoruz ama ikncisinde GIKIMIZ cikmiyor,cünki hakem hatalarina hep sezsiz kalmayi yegliyoruz ne hikmetse...

Akhisar macinin zaten kazanilmasi lazim ve alinacak galibiyet moral icin tabiki cok önem arz ediyor,fakat bizim icin lig ASIL Konya deplasmani ile basliyor diyebilirim.Konya maci ile öylesine bir serüvene basliyoruzki bu yolun sonunu suanda kestirmek ve bugünden görebilmek cok zor.

Bakalim Konya maci ile girecegimiz tünelde ISIGI ne zaman ve hangi macda görecegiz.Bu arada Basaksehir-Karabük macinin berabere bitmesi ise bana son derece ilginc bir sonuc olarak geldi.Kardes payida buna dense gerek...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:11.