SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Aydın kadro dışı bırakıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38748)

SivasSpor.Com 05.02.2015 13:37

Aydın kadro dışı bırakıldı

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45153&token=43018][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45153&token=43018[/img][/url]

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular iki grup halinde çalıştı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda dün Tuzlaspor ile oynanan maçta ilk 11'de forma giyen oyuncular, koşunun ardından açma germe hareketleri yaptı. Diğer gruptaki futbolcular ise yardımcı antrenör Tamer Tuna eşliğinde top kontrol çalışmasıyla idmana başladı.

Yalçın, antrenman öncesi futbolcularıyla konuşarak Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili uyarılarda bulundu.

[B]Aydın Karabulut, kadro dışı bırakıldı[/B]

Bu arada, ara transfer döneminde Sivasspor ile anlaşan orta saha oyuncusu Aydın Karabulut'un süresiz kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Sivasspor'dan geçen sezon sonunda Bursaspor'a transfer olan Karabulut, ara transfer döneminde eski takımına dönmüştü.

AA

SivasliMuhammed 05.02.2015 13:41

Cevap: Aydın kadro dışı bırakıldı

Neden acaba??? :confused:

beko35 05.02.2015 13:54

İyide sporx bursaspor tarafından kadro dışı bırakıldı diyo ne iş anlamadım :confused:

kayayatakci 05.02.2015 14:00

umarim birakllmaz sivassporumuza cok faydali olacagina inaniyoruz aydina cok ihtiyacimiz var insallah her sey yolunda gider anlasirlar ondan yararlanmak icin sabirsizlaniyoruz .

5sekız 05.02.2015 14:03

Bugün
14:57
naıl abi aydın kadro dışımı kaldı
Nail Sertakan
14:58
Nail Sertakan
Evet
14:59
tşk abi saol
Görüldü (14:59) haber doğru

Salim58 05.02.2015 14:05

[QUOTE=beko35;935099]İyide sporx bursaspor tarafından kadro dışı bırakıldı diyo ne iş anlamadım :confused:[/QUOTE]

Öte yandan [B]devre arasında kadro dışı bırakıldığı Bursaspor'dan[/B] [B]transfer edilen[/B] Aydın Karabulut, disiplinsiz davranışları nedeniyle yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

Sporx haberi DHA dan almış karaladığım yere dikkat et :)

shang 05.02.2015 14:06

aydın bu takımda çok iş yapabilirdi bu sezon da ama nedense bi huzursuzluk bir problem var gibi 18 e de yazılmadı bir an önce oynayıp form tutsun diye bekledik ama ciddi bir sorun görünüyor sanırım aydından biraz zor yararlanırız

halilxx58 05.02.2015 14:20

Daha gecen sezon ligi tamamlamadan önemli bir mactan önce Sivasi terk edip kendini secim malzemesi yaptin, gittigin yerde 1 mac bile oynamadigin halde Sivasspor sana tekrar kapilarini acti. Iyi futbolcusun kaliteli futbolcusun ama Sivasspora layik bir insan degilsin.

Böylelikle zaten orta saha bölgesinde eksigimiz vardi biri daha gitti. Rabbim sakatlik göstermesin....

karamik 05.02.2015 14:26

Bu adamı zaten Carlos gibi rahat avrupa görmüş adamlar dışında hiçbir hoca kolay kolay oynatmaz zaten Şenol Güneş gibi iyi bir hoca daha adamın ayağı topa değmeden ne mal olduğunu anladı kadro dışı bıraktı ha yazık oldu bari Transfer sezonu öncesi olsa başka takıma gönderilirdi şu durumda asalak gibi olacak bir maliyeti olacak takıma.

Son olarak zaten gurur murur kalmadı şu düşme potası yüzünden olayı tatlıya bağlama formülü üzerinde durulmalı sonuçta Aydın bu gider bi ara pası yapar Antep kupa maçı gibi sana 3 puanı aldırır.

çorluluyiğido 05.02.2015 14:30

sergen yalçın da açıklama yaptı haber doğru

halilxx58 05.02.2015 14:34

[QUOTE=karamik;935107] şu durumda asalak gibi olacak bir maliyeti olacak takıma.

Son olarak zaten gurur murur kalmadı şu düşme potası yüzünden olayı tatlıya bağlama formülü üzerinde durulmalı sonuçta Aydın bu gider bi ara pası yapar Antep kupa maçı gibi sana 3 puanı aldırır.[/QUOTE]

Katilmiyorum abicim. Aydin'in garanti bir geliri yok, mac basi ücretine anlasilmisti diye hatirliyorum. Yani oynamadigi sürece herhangi bir maliyeti yok bize.
Bence artik kesinlikle affedilmemeli, gerekirse Aykut Emre oynasin, Fatih Ciplak o bölgede oynasin ama Aydin oynamsin. Sivasspor gibi bir süper lig takimi böyle karaktersiz oyunculara muhtac olamaz, olmamali!

barbarakis 05.02.2015 14:41

Adamın ne yaptığını bilmeden karekterini sorgulamayalım

Cley 05.02.2015 14:49

Aydın yalama oldu artık . Her gittiği takımda kadro dışı kalıyor.

triper58 05.02.2015 14:57

İmkanı olsaydı da Carlos Akhisar'a gel dese uçarak giderdi.Bu adam öyle bir karakter işte.:mad:

Ferhat06 05.02.2015 15:07

Bu tip adamlarla oyalanmak lüzumsuz zaman ve emek israfından başka bir şey değil.

halilxx58 05.02.2015 15:09

[QUOTE=barbarakis;935113]Adamın ne yaptığını bilmeden karekterini sorgulamayalım[/QUOTE]

Gecen sezon takimdan ayrilis sekli ne kadar karaktersiz bir futbolcu oldugunun ispati olarak yeterli diye düsünüyorum.

[I](Ligin 33. haftasinda cok gereksiz bir sekilde sari kart görüp kendini cezali duruma düsürmüstü. Ardindan son maci beklemeden Sivas'i terk edip Bursaspor baskan adayinin secim malzemesi olmustu, Sivasspor ise Avrupa Ligine katilmak icin hayati önem tasiyan bir maca cikiyordu...!)[/I]

Ferhat06 05.02.2015 15:12

Hayatı ciddiye almayan adamı sen de almayacaksın.Güle güle yolun açık olsun.

aozdemir 05.02.2015 15:13

bu çocuk adam olmayacak

legolass 05.02.2015 15:17

hiç şaşırmadım nedense

skep06 05.02.2015 15:47

İlk yarı en çok eksikliğini hissettiğimiz bölgede hakiki sol açık(gerektiğinde sol bekte oynuyor) Aydından faydalanamamak takımın durumu göz önüne alındığında hiç iyi olmadı.
Kusurlu ayrıldı, sakat geldi tam oynayacak derken kadro dışı.
Bence fahiş bir hatası yoksa ve takımın havasını bozmayacaksa affedilmeli.

Dua 05.02.2015 15:47

Ben Sporcunun, Zeki, Çevik vede Ahlaklısını severim demiş. Kemal Atatürk

Bu özelliklerin hicbiri olmadığına göre isabet olmuş.

superglam 05.02.2015 16:08

Aydın Sivassporda oynamak istemedi hatta transferin son gunu zorla izin alıp bir kaç takımla flort etti ama umdugunu alamadı.. izin donusunude geç yaptı o yuzdende kupa kadrosuna sergen hoca almadi ve ipini cekti. Sergen hocayi tebrik ediyorum.. Oynamak istemeyen o heyecanı yaşamayan oyuncuyla mać kazanılmaz..

Kokomo 05.02.2015 16:08

Neden kadro dışı kaldı ? detaylı açıklama istiyoruz ?

"Disiplinsiz hareketler" nedir ?

Murad_Kelleci58 05.02.2015 16:09

Nankör, verilen herşeye kördür.. Bu öyle bir körlüktür ki, nimeti külfet, kısmeti musibet gibi görür.. NOKTA

B.DUMANLI 05.02.2015 16:34

Dört transfer yapildi ,bir tanesi fire verdi.Bu hic olmadi.Tüm taraftar Aydin´in form tutmasini beklerken o hangi sebeptendir bilinmez kadro disi kaldi.

Bizi sattin Bursa´ya gittin,orada kadro disi kaldin Senol Günes hic acimadan fisini cekti.Sivasspor sana gene el uzatti bu eli tutuyor gibi yaptin ama icindeki kötü karekter seni rahatsiz etmis olacakki takimda süresiz kadro disi kaldin.

Allah seni islah etsin,sen yedigin canagin icine edenlerdensin galiba.Sen bulunmadik Hint kumasimisin?.Sen kendini ne saniyorsun.Bir insan gelecegini riske atarmi ama sen yaptin.Bizden uzak dur canin cehenneme kadar....

Abdullah DuMaN 05.02.2015 16:52

başka takımlarla görüştüğünü duymuştum sanırım bu yüzden kadro dışı

badof58 05.02.2015 17:31

Şuç bunda değilki her fırsatta sanki Messi, Roni falan gibi değer verirsen olacağı bu, bunun yerine Polo alınsaydı kötü mü olurdu şimdi, zaten sorunlu olduğu bilinen bir gerçekken niye anlaşıldı noluyor kadro dışı bırakmanın da kime ne faydası olduğunu bilmiyorum, bir takımda kadro dışı varsa ben o takımda çok sorun ararım. En çok sevindiğim şeyde bu yabancımkuralının değişmesi artık bunun gibhi saftiriklerin kimse yüzüne bakmayacak, çok güzel oldu çoooookkkk ..

savaş2 05.02.2015 17:44

***Takımın ona çok ihtiyacı var.zaten sol kanat yok, basit bir sebepse af edilsin.

ogz58 05.02.2015 17:53

Disiplinsiz davranışları varsa niye transfer edildi Bursada da kadro dışıydı.Zaten bizdende olaylı gitmişti.Hadi onu geçtim madem aldın niye hiç oynatmadan kadro dışı bırakılıyor kazanmaya bakılsa daha iyi olur.

Rallim58 05.02.2015 17:59

[B]Disiplinden taviz verilen bir toplumda başarıdan söz edilemez...

Aydın, ahlaki olarak Sivasspora yakışmadığını hep söyledik durduk...

Atatürk'ün Aydın için söylediği söz "Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim"....

Tebrikler Sergen Yalçın, tebrikler Yönetim... [/B]

reform 05.02.2015 18:23

Bu adami adam sayiptami transfer yapmadik biz.bu ihtimalleri hic hesaba katmadan transferi kapattik hayirlisi bakalim.

etlidöktürek 05.02.2015 18:38

Arkadas aydin her zaman ki aydin, bu eleman ne zaman patlak verecek belli olmaz..gittik bile bile bu adami resmen aglaya aglaya geri getirdik , tamam yönetim bu sefer biseyler biliyor herhalde dedik ve umutlandik, yerine topçu da almadik ( alamadik, aldirmadik,alacaktik,hava soguktu,cart curt)herkesin ilk aklina gelen ilk transfer oldu , herkes"evet aydini aldik"dedi kararli bir sekilde ve eminim herkes cok sey bekledi..ama ne oldu gümmmm.aydina kizmiyorum, aydina bizim takimi muhtac eden(ler)e kiziyorum..yoksa aydin ne hali varsa gorsun çok ta tınn..herkes aklini basina alsin, şu sabir taşi taraftar birgun ćatlar bunu unutmayin!! Baska sivassporumuz yok cunku..

svsli 05.02.2015 19:21

aydın geçen sene sivasa çok katkı yapmıştı bu iyi olmadı

adres58 05.02.2015 19:24

İlk ara transferimizdi... Bir yerlerimizi yırttık Aydın Karabulutu dahil etmeyin şu takıma diye. ama yönetim taraftarın çağrılarına kulak tıkadı ve alındı... Tamam dedik bu çocuk ''adam olacak'' çünkü Sergen gibi bir değer ve futbol adına Batuhan gibi bir ''yaramaz çocuğu'' dizginleme ve onu kazanma yoluna gtti... Bunu hem takımımız adına hemde Batuhanın şahsına doğru bir hamle olarak görüyorum.

Sergen hamlelerine devam etti. Kadroya yazdı oda oynadı. Hemde güzel oynadı. Asistler yaptı çalımlar attı pozitif bir renk cümbüşü sergiledi. Ama sonradan ne olduysa bu güzel oyununun sonunda kadro dışı kaldı. Sergen hoca futbolun hem zeka ile hem çirkeflik diye tabir ettiğimiz yada çakallıkda diyebileceğimiz her türlü ayak oyunlarını bilir. Demekki sezgisi bir şeyler yansıttı. Ve bu naif olaylar yaşandı. Neler yaşandı neler konuşuldu ve bu karar alındı bilinmez ama, biz taraftarlar bu sayfalarda kadro yazarken hep iyi bir Aydın Karabulutun şu takımda banko 11 oynayacağını söyledik. Ama şu an için bu gerçekleşemeyecek gibi görünüyor. Bundan sonra bu durum düzelmezse Süper lig takımlarından herhangi birinde oynayacağını düşünmüyorum. Ya çıkacak özür dileyecek ve şu andaki Batuhandan az ders alacak (oda dizginlediyse kendini) yada futbol ivmesinin düşmesini üzülerek izleyecek.

Futbolda şu çok önemli, çakal olmayacaksın, efendi olacaksın (adem, kadir e sevgi saygılarımla) Üzerine giydiğin hangi takımın forması olursa olsun saygı duyacaksın. Unutmaki o forma senin ekmek teknen ve hayatını idame ettirmen için o forma yada formalara ihtiyacın olacak.

İnsanoğluyuz şaşar beşeriz, çıkacaksın özürünü dileyeceksin her ne olduysa ve çıkıp o düşüş trendine giren futbol kimliğini yukarı çekeceksin. Ama olmayacaksa ne kendini yoracaksın neden bu camiayı...

Canım kardeşim benim...

bulutbey27 05.02.2015 19:38

Aydın yine yaptı yapacağını
Ve Sergen'de zamanında çok disiplinsiz oyuncuydu buda onun aynası işte baksında kendini görsün

bozkurtkaan58 05.02.2015 19:39

Sivas ta oynamam dedin çektin gittin.. sesimiz çıkmadı.. kadro dışı kaldın orada tekrar döndün . yine sineye çektik. aydın bizimdir dedik oynar dedik. namusu olmayanın parası olmaz aydınnnn. hep destek olduk ama kaşındın. şimdi defol gitt. buraya bile yorum yazmadık hakkında okurda morali bozulur diye. şimdi sana sesleniyorum, at **** kadar şerefin varsa **** gitt. bu memleketin suyunu bile içme **********

asabibaba 05.02.2015 19:45

Gine neyyyiittiinn laaaaa :D

eyuphulagu 05.02.2015 20:23

Aydın ın özel sorunları olduğunu duymuştum;devre arasında kulüp aradığın dair dedikodularda çıkmıştı..Elazığ da oynarken bize gelmeden önce uzun bir süre oynatılmamıştı;orada da kadro dışı mıydı bilmiyorum..Geçen yıl Bursasporda kadro dışı bırakıldı sonra ameliyat oldu;şimdi de Sivas'ta kadro dışı kaldı..Bu saatten sonra transferde yapamayacağı için hocasından ve yönetimden özür dileyip tekrar takıma dönmeli diye düşünüyorum..Uzun lig maratonunda Aydın a da mutlaka iş düşecek...Aydın aklını başına almalı...Zaten sakatlıktan yeni çıktı;uzun süre oynamazsa kendi kariyerinin de sonu olur...Bence Aydın takıma girmediği için bunu kendinde sorun yapmış olabilir..Çünkü o mevkide bu yıl İ. Akın,Utaka hatta Musa Sinan da var..Kupa maçından sonraki G.Antep maçında skor 3-1 den sonra oynatılabilirdi ama Sergen Hoca İ. Toraman ı oyuna aldı onu oynatmadı bunu kafasına takmış olabilir..Ya da bizim bilmediğimiz başka sorunları var..Onu da teknik ekip ve yönetim biliyor..Yakında herşey anlaşılır...Mesut Bakkal zamanındaki Keita-M.Yıldız olayı da sonradan birileri tarafından sızdırılmıştı..Bu olay da açığa kavuşur..Benim ve taraftarın gönlü Aydın ın oynamasından yanaumarım Aydın kısa bir süre sonra cezasını çekip takıma geri döner..Ben sivassporun Aydın a ihtiyacı olduğunu düşünüyorum...

Ferhat06 05.02.2015 21:00

Eyüp bey,buna mı ihtiyacımız var?Adam sakat sakat geldi yine de yönetim tolerans gösterdi sezon başında yaptığı ihanete rağmen.Sivasspor bunun gibi adamların oyuncağı mı?

mishka 05.02.2015 21:11

Burası sorunlu adamları futbola kazandırma yeri rehabilitasyon merkezi mi ? Tokat atana öbür yanağımızı çeviriyoruz adam bizi tokat manyağı yapıyor. Sivasspor bu gibi adamlarla anılmamalı emin olun Sivas ipini çeksin 3. ligde ancak forma bulur. Sergen'i de tebrik ederim disiplin olmayan yerde başarı olmaz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:21.