SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Cezali Aydin Karabulut (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38782)

Ensar 14.02.2015 15:10

Cezali Aydin Karabulut

Bu futbolcunun neden ceza aldigini bilmem ama bildigim tek sey bunu afetmek nedenmi .Ligin neresinde oldugumuzu göz önünde tutarak bunu düsünmek zorundayiz.Malum ligde kimin nerde olacagina bir garanti yok .bir mac alan yukari cikip iniyor .Böyle zor bir durumda hata yapanin üstüne yüklenecegine para cezasi yada baska bir sekilde olabilirdi.Tabii tüm taraftar benim fikrime katilmak zorunda degil ama cözüm üretmek zorundadir burda yazilanlar mutlaka okunuyor yöneticilerde bunu degerlendirmek zorundalar burdan sesleniyorum .Bunu gündeme getirin zor durumda oldugumuzu unutmayin saygilar.

eXi 14.02.2015 15:14

Cevap: Cezali Aydin Karabulut

Antrenmalara geç katıldığı için bu ceza verildi. Bence doğru olanda buydu, evet en çok ihtiyacımız olan nokta ancak disiplin şart eğer bugün affedersek yarın başkalarıda yapar. Kendini toparlayıp A2 ile çalışmalara katılmayı sürdürüp yeniden A takıma çıkmak için çaba sarf etmeli...

58YIGIDO58 14.02.2015 15:28

Aynen kadro disi kalmamali cunku suan ihtiyacimiz var Aydin gibi oyuncuya, para cezasi olurama bulundugumuz yer keitik yer Aydin mmutlaka oynamali.

58YIGIDO58 14.02.2015 15:29

[QUOTE=YigidooSivas58;936526]Aynen kadro disi kalmamali cunku suan ihtiyacimiz var Aydin gibi oyuncuya, para cezasi olurama bulundugumuz yer keitik yer Aydin mmutlaka oynamali.[/QUOTE]

*kritik yer Aydin mmutlaka oynamali.

aozdemir 14.02.2015 15:57

ben adam oldum akıllandım derse affedilmeli.

Dua 14.02.2015 16:17

Ikinci Lige bile düssek Affedilmemeli.
Bize ikinci defa Yamuk yapti.
Aydin artik bitmistir.

Affedilmesi cok büyük bir Sacmalik olur.

beko35 14.02.2015 16:23

Aynen bir şans verilmeli bu yüzden çok çaba sarrfetmeli.

antik58 14.02.2015 17:27

Şunu nerden aldılar da başımıza bela ettiler yahu bu herif belliki mecburiyetten gelmiş tesisler oyun parkı değil öyle canın istediğinde geleceksin bundan fayda gelmez gider inşallah. ( benim fikrim tabiki )

B.DUMANLI 14.02.2015 18:07

Gerek kupada ve gerekse lig maratonunda Aydin´a ihtiyacimiz var.Evet bir hata yapmistir ama 6 ay icin kiralanan bir oyuncuya bu süre sonuna kadar ceza verilmesi düsünülmüyordur kanimca herhalde.

Aydin´in affedilmesinden ziyade onun form tutup takima gösterecegi yarar cok önemlidir.Form tutamamis takima yarari olmayan bir Aydin affedilse ne yazar.Bize ve takima bir katkisi olamadiktan sonra.

geroy58 14.02.2015 18:28

aydın takıma dönmeli ama demekki bu arkadas hala yaptığı hatanın farkında degil ve özür dilemedi anlaşılan durumundanda memnun yoksa özür dilese inanın mecnun baskanda sergende adam gibi adam hemen affeder ve oynatırlar

çorluluyiğido 14.02.2015 18:34

orhan baba ne demiş hatasız kul olmaz :) aydına ihtiyacımız var yaptı bir hata özür dilesin affedelim yeniden kazanalım

karamik 14.02.2015 19:00

Aydın gibi sadece bir futbolcu Affedilmesini kendi özür dilemesi halinde gerçekleştirilebilir öteki türlü aydın ben seni affettim demek Sivasspor'un büyüklüğüne yakışmaz

58g0kberk58 14.02.2015 19:06

bu gun aydın affedilirse yarın tum futbolcular aynısını yapar takım kontrolden cıkar. sivassporun menfaatleri futbolculardan usttedir. bu kulubun kuralları vardır uymayanlara kapı orda.

savaş2 14.02.2015 20:09

***GEREKLİ girişimler yapılıp aydın kesinlikle A takıma dönmelidir, şu andaki durumumuz onu gerektiriyor.

sivasspor585858 14.02.2015 20:26

Aydın kim????

Şunu adam yerine koyanlara şaşırıyorum.
Sergen geldikten sonra 10 maç = 8 galibiyet 1beraberlig 1 mağlubiyet

8 galibiyeti aydın mı aldı?

Gönderin gitsin şu adamı.

Bursada Şenol hoca gibi baba bir adam bunu affetmediyse demekki bundan adam olmaz

DOGU_BEY 14.02.2015 20:54

[B]bu takım bugüne yani küme düşme potasına disiplinsizlikten boşvermişlikten gevşeklikten gelmedi mi? carlosu bile yakan belki de bu aşırı gevşeklik ve tatilelr değil miydi? aydın efendiye izin verildiği halde uçağı kaçırdm bahanesiyle antremana gelmemesi, ondan sonra da ben artık hazırım benim yerim ilk 11 deme ukalalağını yapması öyle kolay affedilecek iş değil..aydın efendi adam gibi özür dileyip adam gibi antramnını yaparsa kadroya girebilir yoksa hiç laga luga yapmasın..kaldı ki sağ ve sol açık oynabilen musa sinan ben yavaş yavaş ilk 11'e doğru geliyorum diyor...[/B]

sivasfutbol 14.02.2015 21:25

sözleşmesi fes edilsin geldiği yere yollansın A2 de olsa bile parasını alıyordur herhalde .

Külhan 14.02.2015 22:42

Bir insanin cani cikmayinca huyuda cikmazmis aydinda bu huy oldugu müddetce hangi takima giderse gitsin basarili olmasi mümkün degil velakin sivasspor bunu almakla cok hata yapti ve su andada cezali durum dolaysile alt takimda bu cok cansikici biz onu kazanalim derken kendisi basbayagi bize meydan okurcasina ne özür diliyor nede affedilmesi icin bir girisimde bulunuyor bu cok hatali bir durum bizim su anki konumumuz icabi kendisinden yararlanamayacaksak öyle bedeva alti ay yatirmayalim mümkünse cezayi paraya cevirelim gerisini kendisi bilir

fatihcan58 14.02.2015 22:49

Aydının affedilmesi takıma ihanettir. Geçen sene lig bitmeden bilerek cezalı duruma düşüp takımını, arkadaşlarını, memleketini satıp transfer görüşmesi yapmak ihanettir. Böyle karaktersiz adamları sivasta barındırmamak lazım. Takım düzlüğe çıkmışken böyle spekülasyonlar çıkarmak hiç doğru değildir.

karamik 14.02.2015 23:18

Değerli arkadaşlar birçok sivaslı kardeşim şuan aydın için görgün cezasını yada aklı başına gelsin oh iyi oluyor gibi Şeyler söylüyor herhalde insanlar sanıyor ki şuan aydın vay ben nasıl da kadro dışı kaldım diye hüngür hüngür ağlıyor ya beyler Aydın'ın umrun da mı ya alacağının Çoğu zaten yatıyor maç başı varsa da onun için devede kulak ne bekliyorsunuz 6 aylığına gelmiş adam kaldı 4 Ay sivas macerasının bitmesine zaten Sivas'a adam ter atmaya geldi vın uçup gidecek bide sen bu adama antreman yaptırmak istiyorsun aslında buna yapılacak en büyük ceza hazır olmadığı antrenmanınız halde sür Önemsiz kupa maçlarına ,hazırlık maçlarına yada son saniyelerde zaman Geçirme Amaçlı bir iki dakikalığına oyuna al madara et şu Adam'ı böyle cezaya can kurban yıllarca Sivas'ta kalacak bir adam olmadığı için hiç umurumda değil sezon sonu Şenol hoca bunu istemez bimem ne yapacak.

furky.b 15.02.2015 01:42

Aydina ihtiyacamiz oldugunu düsünmüyorum, o
Mevkide Musa Sinan, Utaka hatta Ibrahim Akin bile var.
Zaten surada 4 ay sonra aramizdan ayrilacak bir oyuncuya bel baglamamak gerek. Aydin trandferine bastan beri karsiydim. Halen akillanmamis anlasilan.

yigit 2013 15.02.2015 07:57

Bu sene ligde kalalim senye defollsun gitsin ama simdi kenetlenme zamanki

birdokuzaltiyed 15.02.2015 08:27

[B]Siz bu işe kafa yormayın ve takmayın, Sergen Hoca ve yönetim işini biliyor.24 saatleri tesislerde geçiyor, uzaktan yorum yapmak hakkani olmaz.[/B]

34MUAMMER58 22.02.2015 21:00

[B]LİG başından beri sol tarafımız bomboş,ziya tek başına orayı savunamıyor,önünde oynayan kim olursa olsun defansa ziyaya yardıma gelmiyor rakipler adeta o bölgede maden buluyor ,geçen sezon utakayıda ,atıfıda,burhanıda ,gol pozisyonlarına cicinyoyla aydın sokuyordu ,sezon başından beri çektiğimiz sıkıntıların artık bitmesi gerekiyor,evet tabiki önce disiplin gerekir,ancak şuanda sivassporun böyle lüxsü yok,haftalar azalıyor,2 3 maç kazandık diye , kurtardığımızıda kimse düşünmesin kazandığımız maçlar bana göre ligin en rezil topunu oynayan takımlarına karşıydı ve futbol şansı &hakem şansıda yanımızdaydı ,önümüzde çok zorlu maçlar var, bu maçların daha kolay geçmesi için aydının affedilmesini istiyorum,sivasspor enaz 15 puan daha kazanmadan bu yılı kurtarmış sayılmaz,tek şansımız alttaki takımların atak yapamamasıdır,sivassporun hem ligde kümede kalma mücadelesi yaptığını,hemde kupada mücadele ettiğini düşünürsek ,takıma büyük ivme kazandıracağına inandığım AYDIN ın affedilmesini ,değerli başkanımız ve sergen hocadan bekliyorum .[/b]

eyuphulagu 22.02.2015 21:46

Aydın kardeşimiz U-21 ile maçlara çıkmaya devam ediyor;bu hafta U-21 ligi lideri G.S karşısında 88 dak. oyunda kalmış..Nasıl oynadığını maçı izlemediğim için bilmiyorum ama maçı U-21 takımımız 2-1 kazanmış...Aydın 88 dak. oynatıldığına göre artık A takımda da ben oynayabilirim diyor..2 kulvarda mücadele eden sivassporun u-21 takımındaki oyuncular dahil her oyuncunun katkısına ihtiyacı var..Ziya nın bu kadar kötü oynadığı bir maçta genç Fatih daha fazla oynamalı;kupa maçında zaman zaman oynayıp goller atan Aykut Emre Yakut da kadroda yer almalı diye düşünüyorum..Bugünkü Eskişehir-bjk maçında Skibbe taecrübeli oyuncular yerine koşan mücadele eden 2-3 tane kimsenin ismini dahi bilmediği genç oyuncular oynattı..Bu oyunculardan biri olan Kaan maçın tek golünü attı...Tekrar söylüyorum sivasspor takımında sadece tecrübeli oyunculara değil,takıma katkı yapacak;90 dak. mücadele edecek hırslı,doymamış genç oyunculara da ihtiyaç var...Aydın meselesine gelince;bence bu işin uzaması sivasspora daha fazla zarar veriyor;Aydın bu takımın bir oyuncusu;bir an önce özür dilemesi sağlanmalı takıma ve formasına kavuşmalıdır... Elinde Aydın gibi bir oyuncun varsa bu tür oyuncuları yok sayamazsın...Sivassporun her oyuncunun katkısına ihtiyacı var...[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45277&token=48901][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45277&token=48901[/img][/url]..Foto Kaynak:Mustafa Ateş-Twitter(Bu resim Mustafa Ateş tarafından bu hafta pazar günü oynanan Sivasspor-GS U-21 maçından sonra çekilmiştir)

Besyo_cu 22.02.2015 23:22

[B]Üstad Necip Fazıl'ın dediği gibi : Bir insanda olmazsa haya edep, neylesin onu medrese mektep, okusa okusa alim olsa, yine merkep, yine merkep...

Aynı yerden 2 kere ısırıldık, üçüncüsü İnşallah olmayacak. Önce edep illede EDEP ![/B]

savaş2 23.02.2015 08:38

***AYDIN ın bir önce afedilmesi ve takıma kazandırılması gerekir. g.s macında eksiği farkedildi..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:40.