![]() |
Top Aydın'da...
[B][url=http://resimzade.com/Show.html?i=45319&token=16979][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45319&token=16979[/img][/url]
Kadrodışı kalan Aydın Karabulut affedildi. Sivasspor kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz Mustafa Ateş'in hazırlayıp sunduğu Sporaktif programına telefonla bağlanarak, açıklamalarda bulundu. Yiğidoların merakla beklediği "Aydın Karabulut afedildi mi?" sorusuna ise Otyakmaz; Biz Aydın'ı büyük umutlarla takıma katkı sunar düşüncesiyle kiralık almıştık, ancak disiplinsizlik nedeniyle kadro dışı bıraktık. Son gelişmeleri gözönünde bulundurarak, Sergen hocamızında raporu doğrultusunda, A Takımla idmanlara başladı. Top Aydın'da" dedi. Aydın Karabulut'un kadro dışı kalmasına üzüldüğü, pişman olduğu ve formayı alabilmek için yoğun çaba göstereceği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Aydın Karabulut'a geçmiş olsun diyor, başarılar diliyoruz.[/B] |
Cevap: Top Aydın'da...
İnsallah takimimiza ve Turk futboluna coooook faydalari olur basarilar diliyorum kendisine
|
Ohhh beee cok sukur insallah Besiktas macinda oynar.
|
[B]Aydın karabulut babamın oğlu değil ,kimsenin ela gözüne ,dövmeli ensesine meraklıda değilim,türkiyede sol açık mevkisinde oynayan 4 5 futbolcu sayacaksak aydında bunların içindedir,hernekadar geçen sezon birçok maçta saçbaş yoldurtsada ,özellikle son 8 9 maçta gösterdiği performansla sivassporun ilk 5 sıra içinde kalıp avrupa bileti almasında [vize alamadık maalesef]utakanın golkrallığında ,atıfın rahat oynayıp çok gol atıp attırmasında ,sağ tarafta burhan ve cicinyonun gol ve asist kralı olmasında aydının payı çoktur,eğer sezon başında sağlam 1 aydın olsaydı enaz 4 5 galibiyetimiz daha olurdu,geldiğimiz noktada sezon başından beri sol kanatsız oynadığımız aşikar,sivassporumuzun en zayıf tarafı sol tarafı ,artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz,alacağımız her puanın çok değeri var,aydın sezon sonuna kadar 1 2 maç kazandırsa bile çokbüyük fayda sağlar,aydının affedilmesini bu şartlarda sevinçle karşılıyorum,sivasspor başkanıyla ,hocasıyla büyüklük yapıp aydını affetmiş,artık aydından , bu takımda oynaması gerektiğini,antrenmanlarda canla başla çalışarak ,hocasından forma şansı almasını,şayet oynarsada varını yoğunu verip ,terinin son damlasına kadar mücadele etmesini bekliyorum.umarım sezon sonuna kadar tekrar böyle üzücü hadise olmaz, bu takımın aydına ihtiyacı var .[/b]
|
Geçen yıl 3 buçuk büyütülmüş takımlarda dahil sol tarafımız felç ediyordu. Burada Ziya Aatıf ve Aydın başrol oyuncusu idi. Zincir koptu sol taraf rakip takımlar için maden oldu. Ziya formsuz Aatıf bencil ve pressiz oynayınca bu tablo çıktı. Hakeza Aydının şanssız ve etik olmayan gidişi ve tekrar dönüşü her ne kadar soru işareti olsada şu bir gerçekki şahsiyetiniz dışarda ne olursa olsun, saha içinde bir kimliğiniz varsa ve faydalı oluyorsanız bunu artı yönde kullanmanız gerekiyor. Olan oldu geçmişe değil geleceğe bakmalıyız. Aydın ilk resmi maçında kupada çok iyi oynamış ve biz taraftarlara olumlu sinyaller vermişti. Şimdi asistlerini gollerini bekliyoruz. Oda artık bazı şeyleri unutmalı tabiri caizse ADAM OLMALI ekmeğinin yeşil zemin ve yuvarlak meşinden geldiğini idrak ederek bunun hakkını vermelidir.
Besmele çekip tekrar doğuşunu kutlamak bize düşer aydın Karabulut. Ya Allah Bismillah... |
[B][FONT="Comic Sans MS"]kupadakı ve lıgdekı kaderımızı etkılıycek bır oyuncu umarım yenı bır sayfa açar ve sergılıycegı performansla kalıcı olur[/FONT][/B]
|
doğru bir karar bence bjk maçına aydınla başlanmalı ibrahim akın yedeğe çekilmelidir
|
Gözümüz Aydın.....
|
Bursa maçı yaklaşmışken aydının tekrar dönmesi iyi oldu.Affedilmesi falan değil de aslonan bu kritik dönemde ve öncesin de aydının neler düşündüğüdür.bizim temennimiz elbetteki başarılı bir grafik çizsin.
|
inşallah akıllanmıştır
|
Aydın bu cezadan ders çıkarmalıdır sıkı çalışıp eski formuna dönmesini istiyoruz
|
Değerli Arkadaşlar
Ben hatasından dolayı bir futbolcunun kadro dışı bırakılmasının yanlış olduğunu, bunun yerine para cezası verilmesi ve oynatılmasını, kendisini düzeltinceye kadar da prim verilmemesi gerektiğini söylemiştim... Ne oldu, umut diye geri getirdiğiniz adamın hiç değişmediğini gördünüz, aynı haltları yemeye başladı cezayı ona verdiniz, ceremesini takım çekti. Sergen ile hızlanan takım son maçlarda bocalar gibi oldu, affettiniz. Aydın bir cüce idi sayenizde şimdi yüce oldu... Ne yazıyor konu başlığında "Top Aydın'da." Evet, top Aydın'da. Ne yapacak Aydın topla? Alacak, şöyle iki üç kişinin arasına dalacak ve kaybedecek. Bir iki defa mı? Hayır! Topu her ayağına aldığında onu yapacak. Ne zamana kadar? Transfer mevsimi yaklaşıncaya kadar. Her ne kadar kiralık da gelmiş olsa tekrar Bursaspor'a dönmesi imkansız. Ne yapacak, biraz oynamaya başlayacak, bir iki gol pası verecek ve bazı kulüplerin bu hareketlere tav olmasını bekleyecek. Ehh, bizde de futbolcu sarrafı çok, içlerinden biri hoop Aydın'ı kapacak... Önceki senelerde Aydın buydu, şimdi de bu ve gelecekte de bu olacak. Kimse Aydın'ın ayağındaki toptan medet ummasın. Başta da Sergen Yalçın... |
Gelecek günler "aydın"lık. Ben kendini fazlasıyla göstereceğine inanıyorum. Şu ziya da bir kendine gelsin neyi tutacağını nereye pas atacağını unutmuş. Yoksa fatihle devam on numara beş yıldız oyuncu.
|
Huylu huyundan vazgecmez.
Bursada kadro disi kaldi dersmi aldiki simdi Ders alsin? Bosuna kendinizi kandirmayin bu adam Bes Para etmez. |
Aydın hadi artık bu son şansın. Canla başla oyna, oyna ki biz de mutlu olalım takımımız çok daha başarılı olsun.
Aatıf ve Ziya ile yaptığınız bermuda şeytan üçgenlerini bekliyoruz. Döndürün rakiplerin başını. |
Aydın kardeşim bak 24 kişilik kadroda oynayan 2 sivaslıdan birisin ama hiçbir zaman bir Ziya Erdal olma çaban yok bize bir gel biz sana iki geliriz.Sen sivası begenmiyorsun ama azı bulamayan çoğu hiç bulamaz şu ligte en profesyonel işleyen 3 -4 kulupten birisinde oynuyorsun.
|
aydın sivaslı mı???
|
[QUOTE=aozdemir;938563]aydın sivaslı mı???[/QUOTE]
Aydın Karabulut Almanya Berlin'de doğup büymüş gurbetci Sivaslıdır. Ailesi Sivaslı , Babası'da Sivas Kangallıdır. |
Bari bu kez beni yaniltta adam ol, topunu oyna!!
|
bencede aydindan bu saatten sonra hayr beklemek zor. sezon basindan beri oynamiyor.idmanlarda kendine ne kadar bakti bilmiyoruz.ligde belki 2. yarilarda oyuna girebilir. ama kupada sergen hoca sans vermek icin oynatabilir.
|
[QUOTE=Morten58;938574]Aydın Karabulut Almanya Berlin'de doğup büymüş gurbetci Sivaslıdır. Ailesi Sivaslı , Babası'da Sivas Kangallıdır.[/QUOTE]
sivasın havasını teneffüs edip suyunu içip ekmeğini yemediği belli. burada büyüseydi böyle kazmalıklar yapmazdı :) |
Sezon başında bu hatayı yapmasa idi takıma büyük fayda sağlardı ve kendini tekrardan vitrine çıkartabilirdi.
|
[QUOTE=aozdemir;938583]sivasın havasını teneffüs edip suyunu içip ekmeğini yemediği belli. burada büyüseydi böyle kazmalıklar yapmazdı :)[/QUOTE]
Onun garantisi olmaz tabi. Ziya Erdal'ın tabiki kendisinin nereden geldığını , Memleketi için yaptıklarından belli, Ziya Erdal ünlüde olsa kendisini kaybetmeyen , kendi köyüne sık sık giden hatta bazı Sivaslılara yardim bike eden efendi bir Futbolcumuz. Aydın Karabulut'un kalbinin temiz olduğuna inaniyorum , lakin Ziya Ile aynı yasta olmasına rağmen saf olduğunu düsünüyorum. Aydın malum ilk BJK gelmişti Sinan Engin tarafindan. Sinan Engin, Aydın için şu ifadere yer vermişti. Aydın Karabulut üst düzey yeteneklere Yahoo birisi onu Ben transfer ettmistim Bjk'ya , Aydın ın tek eksiğı saf olması , hatta İstanbulda Aydını rahatlikla dolandirilabilirler demisti. 've bunu gecen send Sivasspor'un Bjk yı 3-0 yendiği mactan sonra söylemişti. He bu arada bende gurbetde doğdum yurtdışında Almanyada yaşiyorum . 've Sivas'ın , Sivassporumuzun değerini cok iyi biliyorum. |
Sezon başından beri sol açıkta uzun veya kısa süreli denenen topçular: Utaka,Chrisantus,Aatıf,İbrahim Akın,Burhan,Mehdi,Musa Sinan
Peki alınan verim ne ? Sıfır.Hatta sıfırın altında neden mi ? Aatıf ve İbrahim Akını solda oynatacağım diye daha verimli oynadıkları yerden edince takım hücumda işlemez hale geliyor. Elinde defansa yardım eden gerekirse sol bek bile oynayabilen,ataklarda hızlı ve akıllı paslar çıkarabilen,sol ayak içiyle etkili orta yapan,frikik kullanabilen bir silahın var.Ve kadroda yok.Neymiş takımı satmış,uçağı kaçırmış,antrenmana gelmemiş.Miş muş. Bu takımda 3 kişi bir olup yabancı topçuyu dövenler, kafa izni vermedi diye antrenörün yakasına yapışanlar,TD gitsin diye bilerek top oynamayanlar oldu.Kimi affedildi kimi hiç ceza almadı. Aydın babamızın oğlu değil ille de oynayacak diye bir şey yok.Ama yedek kulübesinde oturması dahi sahada oynayanlar için bir tehdit. Bence yönetim çok isabetli bir karar verdi.Hayırlı olsun. |
Geçen yıl ikinci yarı da takım bi ara kötü gidiyordu,elazığa 3-0 yenildiğimiz maçta tribünden bir kısım taraftar aydını ıslıklamıştı,hatta biz bu olaya tepki göstermiştik.Bence aydın SİVASSPORU kafaında o maçta bitirmişti. Yani yüzde yüz aydın suçlu diyemeyiz. Taraftarında çuvaldızı kendine batırması lazım biraz,bu çocuğun oyun stili bu,bencil oynuyor,yapacak birşey yok. Artık destek zamanı,geçen yıl direk en az 7-8 maç kazandırmış bir futbolcu var kadroda.
|
[QUOTE=cılgınsivas58;938519]doğru bir karar bence bjk maçına aydınla başlanmalı ibrahim akın yedeğe çekilmelidir[/QUOTE]
***burhanın yedek kalması daha uygun |
***Güzel haber buna denir, gözümüz AYDIN .Şimdi iki kanadımızda sağlam .solda aydın, sağdan İbrahim akın BU TAKIM UÇMAYA HAZIR DİYORUM.Aynı zamanda ziya ve cicinho da kendi kanatlarında daha başarılı olacaklarının inanıyorum. İnşallah seneyede iyi bir oyun kurucu kazandırır yönetim bu takıma.
|
Hem kendine hem sivasspora zararı dokunuyor kendine gel mesi epey bir zaman aldı İnşallah akıllanmıştır.
|
[QUOTE=Morten58;938598]Onun garantisi olmaz tabi. Ziya Erdal'ın tabiki kendisinin nereden geldığını , Memleketi için yaptıklarından belli, Ziya Erdal ünlüde olsa kendisini kaybetmeyen , kendi köyüne sık sık giden hatta bazı Sivaslılara yardim bike eden efendi bir Futbolcumuz.
Aydın Karabulut'un kalbinin temiz olduğuna inaniyorum , lakin Ziya Ile aynı yasta olmasına rağmen saf olduğunu düsünüyorum. Aydın malum ilk BJK gelmişti Sinan Engin tarafindan. Sinan Engin, Aydın için şu ifadere yer vermişti. Aydın Karabulut üst düzey yeteneklere Yahoo birisi onu Ben transfer ettmistim Bjk'ya , Aydın ın tek eksiğı saf olması , hatta İstanbulda Aydını rahatlikla dolandirilabilirler demisti. 've bunu gecen send Sivasspor'un Bjk yı 3-0 yendiği mactan sonra söylemişti. He bu arada bende gurbetde doğdum yurtdışında Almanyada yaşiyorum . 've Sivas'ın , Sivassporumuzun değerini cok iyi biliyorum.[/QUOTE] ben bu sözü şakavari söylemiştim. tabiiki dışarda olan ve sivası unutmayan çok hemşerimiz var. |
Aydinin dönüsü hic süphe yokki hepimizi ziyadesile sevindirdi biz aylardir bunun olacagi günü hep hayal ettik ve büyük baskan affetti artik top aydinda gecmisi söyle bir elinin tersile itib gelecege yönvermeli zira ekmek bu yolda sen bu yolun yolcususun ona göre cok iyi düsün bu sanslarini iyi degerlendir hem sen hemde biz rahat edelim
|
aydının dönmesi sevindirici ama aydının bu takıma ne vereceği hala belirsiz bu saatten sonra aydın biraz zor oynar istemiyor gibi ama inş ben yanılırım
|
Helal olsun baskana hocaya ve yönetime aydini afettiginden dolayi aydina cok ihtiyacimiz var aydin da umarim simdi Daha cok calisir ve kendisini yine cok sevdirir yigidolara yeniden bir patlama yapar insallah . baskan hoca ve yönetim kedisine yakisani yapti umarim aydinda buna layik olur yakisanin en iyisini yapar
|
[B]inşallah burnu sürtmüştür..seni sakat sakat alıp yeniden futbola kazandırmaya çalışan Sivasspora keyfine göre hareket ederek ihanet edemezsin...bundan sonra yapacağın iş, lig sonuna kadar formanın hakkını verip kendini taraftara da affettirmektir...[/B]
|
aydın bu şansını kullanamazsa süper ligde kimse onun yüzüne bakmaz.
|
valla sivaspor aydına bulunmaz bir nimet emme çalışırsa iyi olur yoksa kendi bilir
|
top aydındaysa bu maçta verin topu aydına gartal maçında estiğini görelim
|
gökhan töre bjk için ne ise, aydın da bizim için o. ama o değerinin çamura bulamakta ısrarcı davranıyor. yaşı genç. ya kendisini toparlayıp yıldız olur, ya da futbolcu çöplüğüne gider.
|
Boşuna kendinizi kandırmayın.
Aydından hicbirsey olmaz. Seneye ikinci Lig ondan sonra adını unuturuz gider. |
[QUOTE=sebasteia;938776]gökhan töre bjk için ne ise, aydın da bizim için o. ama o değerinin çamura bulamakta ısrarcı davranıyor.[B] yaşı genç[/B]. ya kendisini toparlayıp yıldız olur, ya da futbolcu çöplüğüne gider.[/QUOTE]
27 yasina gelmis bir futbolcuya ne kadar genc denebilir bilmiyorum... :confused: |
[B]Top Aydın'daysa bizimle top gibi oynamasında :)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:29. |