![]() |
Nollywood yıldızı Utaka!
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45340&token=19965][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45340&token=19965[/img][/url]
Sivassporlu John Utaka aktör almaya karar verdi, yapımcılardan bir çok başrol teklifi geldi. Artık Süper Lig'in de bir film yıldızı var. Sivasspor'un Nijeryalı futbolcusu John Utaka'nın aktif futbolculuk sonrası döneme dair hazırlıklara şimdiden başladığı bildirildi. İki yıl önce Battered isimli filmde aldığı bir rolle film endüstrisine ayak basan 33 yaşındaki yıldız bu kez daha ciddi bir hazırlığın içerisine girişti. Nijerya basını oyuncuya yakın kaynaklardan aldığı bilgiye dayandırdığı haberinde, Sivaslı golcünün tam anlamıyla aktör olmaya karar verdiğini duyurdu. Yakın bir zamanda futbolu bırakmayı düşünen Utaka'nın, 'Nollywood' olarak adlandırılan Nijerya film sektörüne adım atacağı belirtildi. Durumun Nollywood çevrelerince de duyulduğu ortaya çıktı. John Utaka'nın kararını öğrenen bir çok film yapımcısının şimdiden futbolcunun kapısını çaldıkları ve film projelerinde baş rol teklif ettikleri belirlendi. Milliyet |
Cevap: Nollywood yıldızı Utaka
Allah rızası için bizden gitsin Nollywood yıldızımı olur hollywood yıldızımı olur ne yaparsa yapsın gamsız adamın teki ruhsuz ruhsuz sahada dolaşıyor gol kaçırdıktan sonra en ufak bi tepki yok nedeni şimdi daha iyi anlaşılıyor beyefendi film yıldızymışda bizim haberimiz yokmuş
|
Cevap: Nollywood yıldızı Utaka!
futbolla ilgili olmadığı gayet açık zaten utaka futboldan başka her şeyi düşünüyor bence.Olan bize oldu bu adamlara güvenip golcüsüz oynadık...
|
Bonservisiyle isterse uzaya bile gidebilir bizden uzak olsunda:D
|
sahada artist gibi gezmesinden belliydi zaten. demek ki geleceğe şimdiden yatırım yapmaya başlamış.
|
Utaka için hep derdim topçu mu popçu mu belli değil diye adam aktörmüş :D
|
Nollywood yildizimizda olduguna göre takimdaki tek eksik bölge forvet kaldi. Orayada bir yildiz bulabilirsek tamadir :D
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]nijerya'nın brad pitt'i olacak adam olursa ünlü film yıldızı sıvastan geçtı derız[/FONT][/B]
|
Neden kendini futbola tam olarak veremediği ortaya çıktı şimdi
|
reklamin iyisi kötüsü olmaz derler :D basarilar kara boga
|
Gitmesi isabet olur :)
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;939501]reklamin iyisi kötüsü olmaz derler :D basarilar kara boga[/QUOTE]
Ne kara boğası güldermeyin kardeşim.Ben bu adamın gerçekten siyahi olduğunu da inanmıyorum Şaban'ın filmindeki gibi boyamışlar atletik oyuncu diye bize kakaladılar.:mad: |
bonservisi bitmeden gitsin de bonservis parası alalım:D
|
Akıllı havada bu utaka'nın bu sezon bir faydası olmadı olmayacak gibi:mad:
|
işini bulmuşsun utiii
|
Artizmi??
Artiz Ne Arar La Sivas'ta :D |
Hele ondandir sahada gelinlik kizlar gibi salina salina geziyor.Meger arkamizdan filim ceviriyormus:).
Boynun altinda kalsin Utaka biz seni futbolcu diye aldik,sen artist ciktin simdi ne olacak:D. Vesselam bizim su Mecnun baskan gercekten cok sanssiz biri.Bakalim mevcut kadronun icinden ileride davulcu ve zurnaci cikacakmi?.:D Sergen hocanin siyasete atilmasi icin teklifte götürülmüstü,yasadigimiz sürece daha neler duyacak ve nelere sahit olacagiz?... |
Beşiktaş maçının ertesi akşamı İstasyon caddesinde rastladım Utaka'ya.Tam bir jön gibi giyinmişti.Dört yolda Ümiti gördüm beyaz Clio'sunda.Sivasda yaşayanlar şanslı.
|
Sen git nollywood a yeterki git artik Sivasspordan
|
bugünki maçta hiç iyi değildi sinir oldum :mad: oyundan çıkmadı bir türlü :mad:
|
[QUOTE=eurovision;939683]bugünki maçta hiç iyi değildi sinir oldum :mad: oyundan çıkmadı bir türlü :mad:[/QUOTE]
hangi macta iyidiki simdiye kadar hicbir macta cok bos bir transfer sergen nasil 90 dakika oynatti anlam veremiyom |
Değerli Arkadaşlar
Acaba bizim şu Utaka namlı Hollywood yıldızına acaba maçların film sahnelerinin bir çekimi olduğu söylense canla başla oynar rakip fileleri sarsmaya başlar mı? |
[QUOTE=mustafa_kavak58;939684]hangi macta iyidiki simdiye kadar
hicbir macta cok bos bir transfer sergen nasil 90 dakika oynatti anlam veremiyom[/QUOTE] bizim göremediğimiz bazı yerlerini görüyor heralde neyine 90 dakka oynatıyor anlamadık |
tam artis olacakken futbolcu olmuş yanlışı çabuk farketmiş olmalıki tekrar artis olmaya karar vermiş yakışır :)
|
sahalarin yildizi olsa biz daha memnun kalirdik
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:18. |