SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Tebrikler Sergen Yalçın! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38896)

sebasteia 18.03.2015 22:38

Tebrikler Sergen Yalçın!

sivasspor'un hakkı yenilirken susmadığın için tebrikler.

futbol emekçisi olarak, en az futbolun emek hırsızları kadar çetin ceviz olduğun için tebrikler.

kolay lokma olmadığını gösterdiğin için tebrikler.

yapılan haksızlığı tüm medyada ön plana çıkarttığın ve duyurduğun için tebrikler.

bundan sonra sivasspor'un maçlarını yöneten emek hırsızları iki kez düşünecek, ya yanlış yaparsam ve sergen'i çıldırtırsam endişesi taşıyacak.

yüreksizlerin içine saldığın bu korku bile onlara yeter...

işini ciddiye alıyorsun, saygıyı hak ediyorsun. seviyoruz, saygı duyuyoruz ve yanındayız!

bahbaba58 18.03.2015 22:47

Cevap: Tebrikler Sergen Yalçın!

Bende sende kim o anda sergen hocamızın yerinde olursa aynı tepkiyi verirdi
HELAL OLSUN tepkinde sonuna kadar haklıydın iyi sövdün hatta daha fazla sövecektin ağızını kapadı taner tuna hocamız :)

subasi29 18.03.2015 22:51

Sergen , bu Takımı'n Hakk'ının yenmesine izin verme bravo hocam!

50sekiz 18.03.2015 22:54

Neyin tebrigi bu?
Kritik Bursa macinda maci tribünden izleyecek olmasinin mi?
Tepki konacaksa yanindaki yardimcilari koysun ya da mactan sonra YÖNETIM tepkisini koysun.
Asli astari anlamsiz bir kupa maciydi + telefisi olan bir macti.
Simdi ne oldu? 1 oyuncun Bursa macinda yok hocan da tribünde..
Keskin sirke küpene zarar beyler.. Ligde can derdinde olmazsin anlarim tepkini ama Bursa maci kaybedilirse de insana sorarlar deger miydi bu kadar duygusalliga diye... en azindan ben sorarim.

Tuncay 18.03.2015 22:57

Sergen hocaya helal olsun.Yalaka basina dedigim gibi,sivasspora yapilan haksizliga tepki gostersek,birlik olsak,iste o zaman sivasspora kimse yanlis yapma cesaretini gosteremez.

bahbaba58 18.03.2015 23:00

[QUOTE=50sekiz;940243]Neyin tebrigi bu?
Tepki konacaksa yanindaki yardimcilari koysun ya da mactan sonra YÖNETIM tepkisini koysun.
Keskin sirke küpene zarar beyler.. Ligde can derdinde olmazsin anlarim tepkini ama Bursa maci kaybedilirse de insana sorarlar deger miydi bu kadar duygusalliga diye... en azindan ben sorarim.[/QUOTE]

O anlık tepkiyi yorumda belirttiğim gibi sende bende sergen hocanın yerinde olsa verirdik sergen hocada sakin kafayla düşündüğünde pişman olmuştur takımını bursaspor maçında yalnız bırakacağı için yoksa o hakeme sövdüğü için asla pişman olmaz az bile yapmışımdır der hatta bende diyorum az bile yaptı
Yeter tüm TÜRKİYENİN gözü önünde hem SATILMIŞ A haber sözde medya grubu hem özgür yankaya denen hakem bozuntusunun ezmeye çalışması neyse ilk tepkimizi verdik hakeme sırada TARAFTAR olarak ÜZERİMİZE düşen SİVASTAKİ Rövanş maçında A haberi protesto etmek olacaktır sergen hoca görevini yaptı sıra bizde

PETKOVİC 18.03.2015 23:02

başarılı olsun olmasın sergenle boş mukaveleye imza atılmalı. cünkü bu zamana kadar sivassporumuzun hakkını sonuna kadar savunan tek hocamız o oldu..

badof58 18.03.2015 23:19

[QUOTE=PETKOVİC;940247]başarılı olsun olmasın sergenle boş mukaveleye imza atılmalı. cünkü bu zamana kadar sivassporumuzun hakkını sonuna kadar savunan tek hocamız o oldu..[/QUOTE]

Aynen öyle, Bülent Uygun'un kulubeyu yumruklaması, Carlos'un belki medyatikliğiyle Sivas'ı tanıtması ama şu ana kadar hiç bir teknik direktörümüz belki ceza almak pahasına sahaya girmemişti, yazıktır son 4 maçtır futboldan başka her tür rezaleti seydetmeye maruz bırakılıyoruz, güçleri bir tek bize mi yetiyor, akıllarını başlarına alsınlar bu yolun sonu yol değil ..

bahbaba58 18.03.2015 23:49

[QUOTE=PETKOVİC;940247]başarılı olsun olmasın sergenle boş mukaveleye imza atılmalı. cünkü bu zamana kadar sivassporumuzun hakkını sonuna kadar savunan tek hocamız o oldu..[/QUOTE]

Petkoviç kardeşim carlos reisinde cincon ve şenerbahçe maçındaki surat ifadesi beni çok duygulandırmıştı oda SİVASSPORUMUZUN haklarını bana göre savunuyordu bülent uygunda Carlosta kulübeye tekme atmasıda unutulmuş değil :)

PETKOVİC 19.03.2015 06:50

[QUOTE=bahbaba58;940252]Petkoviç kardeşim carlos reisinde cincon ve şenerbahçe maçındaki surat ifadesi beni çok duygulandırmıştı oda SİVASSPORUMUZUN haklarını bana göre savunuyordu bülent uygunda Carlosta kulübeye tekme atmasıda unutulmuş değil :)[/QUOTE]

hicbiri sergen kadar dobra degildi. bülentin ne maçlar sattıgını unutmus degiliz bunları görmezlikten gelirsek şerefimize leke sürmüş oluruz kusura bakmayın.. carlos arenadaki gs macından sonra sahada gs lilerle piknik yapmadıgı kalmısıtı bunu da unutmadım..

Kizilirmak58 19.03.2015 07:17

maalesef üzülerek ifade eedeyim hakkımızn korunması için türkiyede sergen gibi yağtığı yapmak gerekiyor sergende türkiye şartlarını çok iyi biliyor. az bile yaptın sergen destekliyorumm futbulun katillerine..

sebasteia 19.03.2015 07:33

Keskin sirke küpene zarar beyler.. Ligde can derdinde olmazsin anlarim tepkini ama Bursa maci kaybedilirse de insana sorarlar deger miydi bu kadar duygusalliga diye... en azindan ben sorarim.[/QUOTE]

dik durmanın, hakkını savunmanın tebriği bu. sergen bu yaptığı hareketle içeriye dışarıya, hakeme, futbolcusuna herkese mesajını verdi. hakem adam gibi yönetecek, futbolcu da hocasının bu işi ne ölçüde ciddiye aldığını görecek. bursa maçında tribünde olarak ruhsuz futbolculara da dersini verdi şimdiden.

Travis Bickle 19.03.2015 08:14

[B][FONT="Comic Sans MS"]gerektıgınde diş gösteren hakkını yedırmıyen takımını yalnız bırakmayıp sahıp cıkan sergen hoco ya bı tebrıkde bızden[/FONT][/B]

onur0634 19.03.2015 09:32

Sonuna kadar destek veriyoruz Sergen Hocaya.Kadire kırmızı kart verdi diye demiyorum.O hakem yorumudur ancak hakem bütün takdir haklarını Süleyman Hurmaya yalakalık olsun diye Kayserispordan yana kullandı resmen maçı katletti.Bende diyorum ki bu ligde işler bu şekilde yürüyor Sinan Engin gibi bi manajerde sen bulacaksın bakın bakalım kimse hakkınızı yiyebiliyor mu..??

onur0634 19.03.2015 09:37

Kangalı çakala boğdurmaya çalışıyorlar...

Ferhat06 19.03.2015 09:39

Kadir'in eline çarpan topa sarı kart verdiği için hakemi tebrik mi etmeliydi?

Ferhat06 19.03.2015 10:23

Kenarda hocalar oyuncuyla birlikte top oynuyor mesela Hikmet Karaman;adam hem futbolcusunu motive ediyor hem de hakemi baskı altına alıyor.Biliç de öyle hakeza.Sergen Hoca gerekeni yapıyor,geç bile kaldı.

karasarlıyiğido 19.03.2015 15:56

helal olsun bende çok takdir ettim serğen hocayı ama bunlar bize karşı bilincli birşeyler yapıyorlar cünkü bu hafta da diğer kaşar hak yiyici olan tolga özkalfa yı vermişler yönetimde sergen gibi hakkını aramazsa gözgöre gözgöre bizi yiyecekler dikkatli olmalıyız

çorluluyiğido 19.03.2015 16:50

sergen helal olsun sana.bunla yetinmemeli hakemin yanlış kararında en az 7 8 kişiyle hakemin başında toplanıp baskı yapmalıyız tribünden baskı yapmalıyız bunları birçok avrupa klübü yapıyor ve işe yarıyor.

cemahmety 19.03.2015 17:17

Kesinlikle Helal olsun Sergen Hocaya takımının hakkının sahada yenilmesine asla müsaade etmiyor, her aman tepkisini ortaya koyuyor. Sergen Yalçının bütün ulusal medyada popüler olması bu yönde bütün Anadolu takımlarının haklarının yenildiğini yüksek sesle bağırması çok önemli. Süper lig sadece 4 tane olduğundan daha büyük gösterilen takımdan ibaret değil. Daha kaliteli bir ülke futbolu için her şeyden önce şu hakemlerin kendilerine çeki düzen vermesi lazım

yigido yakup 19.03.2015 17:42

sergen in mactaki hakeme verdigi tepki macdan cok daha fazla haber oldu kendisini tebrik ediyorum ceza alacaksada bütün medyayi kullanarak hakli yere alacak attigi tas ürküttügü kusa degecek

tebrikler hocamizin arkasindayiz

ready 20.03.2015 09:13

[B]bu yaptıgı başlı başlıca dengesizliktir aptallıktır acemiliktir bu yaptıgı hareketi tebrik edenler neyini tebrik ediyor takımın başına belkide 3-7 maç yoksun çıkacak bu da ister istemez takıma olumsuz yansıyacak bunu görmeyecek kadar körmüsünüz [/B]

sebasteia 20.03.2015 11:02

[QUOTE=ready;940379][B]bu yaptıgı başlı başlıca dengesizliktir aptallıktır acemiliktir bu yaptıgı hareketi tebrik edenler neyini tebrik ediyor takımın başına belkide 3-7 maç yoksun çıkacak bu da ister istemez takıma olumsuz yansıyacak bunu görmeyecek kadar körmüsünüz [/B][/QUOTE]

sergen'in yaptığının dengesizlik, aptallık, acemilik olup olmadığını bilmiyorum. kör olmadığıma da eminim. ama senin ne olduğun hakkında kafam net.

ready 20.03.2015 11:13

[QUOTE=sebasteia;940383]sergen'in yaptığının dengesizlik, aptallık, acemilik olup olmadığını bilmiyorum. kör olmadığıma da eminim. ama senin ne olduğun hakkında kafam net.[/QUOTE]

[B]senle tartışmaya girmeye niyetim yok tff yazılı kurallarından açıkça yazıyor zaten takım zor dönemeçden geçiyor birde sahada teknik direktörsüz bırakmak sence ne kadar uygun bu acemilik degildir de neydir varmı mantıklı bir açıklaması hakemin üstüne yürüdü diye hakem kararından vazgeç mı geçti[/B]

Ferhat06 20.03.2015 15:23

Sergen gibi beyefendi bir adamı bile çıldırttılar.

sebasteia 21.03.2015 21:46

[QUOTE=ready;940379][B]bu yaptıgı başlı başlıca dengesizliktir aptallıktır acemiliktir bu yaptıgı hareketi tebrik edenler neyini tebrik ediyor takımın başına belkide 3-7 maç yoksun çıkacak bu da ister istemez takıma olumsuz yansıyacak bunu görmeyecek kadar körmüsünüz [/B][/QUOTE]

[QUOTE=sebasteia;940261]dik durmanın, hakkını savunmanın tebriği bu. sergen bu yaptığı hareketle içeriye dışarıya, hakeme, futbolcusuna herkese mesajını verdi. hakem adam gibi yönetecek, futbolcu da hocasının bu işi ne ölçüde ciddiye aldığını görecek. bursa maçında tribünde olarak ruhsuz futbolculara da dersini verdi şimdiden.[/QUOTE]

sevgili arkadaşlar, haklı çıktığımı düşünüyorum. bazen yanlış gibi görülen bir adım büyük hayırlara vesile oluyor.

TS58 22.03.2015 06:31

Sergen ilk geldiğinde niye demiştim, Şimdi iyi ki geldi diyorum.

svsli585858 22.03.2015 06:48

[QUOTE=TS58;940620]Sergen ilk geldiğinde niye demiştim, Şimdi iyi ki geldi diyorum.[/QUOTE]

kardeş şu nickini değiştirsen TS nedir ya ??? başka birşey bulamadın mı ???

50sekiz 22.03.2015 12:22

[QUOTE=sebasteia;940577]sevgili arkadaşlar, haklı çıktığımı düşünüyorum. bazen yanlış gibi görülen bir adım büyük hayırlara vesile oluyor.[/QUOTE]

Buna göre dünkü galibiyeti sen Sergen'in atilmasina bagliyorsun yani?
Ben ise dünkü galibiyeti sadece ve sadece Bursa'nin defans anlayisina bagliyorum. Böyle defans anlayisi olmaz. Gecen hafta az kalsin kendi evlerinde Balikesir'e bile kaybedeceklerdi.

Sözüm meclisten disari ama insanlar skora göre yorum yapmayi nedense cok seviyor. TT Arenada oynanan ilk Gs maci sonrasi da takimi herkes havaya ucurmustu. Halbuki o macta da Gs dünkü Bursa'nin defans anlayisi ile oynadi. Tek fark, dün yakalanan pozisyonlar gole cevrildi, TT Arenada basta Utaka olmak üzere hepsi ucuzca harcandi.

Simdi diyeceksin ki tek etken Bursa'nin defans anlayisi miydi?
Elbette degildi, yan etkenler de vardir. Örnegin rakiplerin hepsinin kaybetmis olmasi motivasyonu artismistir. Belki senin dedigin gibi Sergen'in kenarda olmayisi da motivasyonu artirmistir. Ama bu etkenleri toplasam %30'u gecmez cünkü ana etken Bursa'nin defans anlayisi idi...

Eger sen dünkü galibiyeti Sergen'in atilmasina bagliyorsan bu mantiga göre eger Eskisehir macinda yine saha kenarinda olmazsa takim yine ucar ilk devre isi bitirir...

sivasfutbol 22.03.2015 12:34

Sergenin tribünde olması takımı ateşledi bence sergen için oynadılar hakemde fena değildi sivassporu teebrik ediyorum.

savaş2 22.03.2015 18:59

***yönetimin gecde olsa son 5 yıılın en iyi transferi diyebilrm.sergen hoca oldu,toraman,enaramo ,doğa ve odun diye bir yabancı bunlara benzer yetersiz en az 30 oyuncu alındı.yazık boşa giden paralara.para için ondan sonra takımın adını değiştiyrsun.

DEMİRBEYOĞLU 22.03.2015 21:13

Sergen REIS
İşte bu tebrikler sevgiler
O minnoşlar da seni sayacaklar yok öyle üç köfte yimbeşe
Yedirmeyiz
Dik dur boyun eğme köpeklere
Tam destek hep destek

ready 22.03.2015 21:27

[QUOTE=50sekiz;940645]Buna göre dünkü galibiyeti sen Sergen'in atilmasina bagliyorsun yani?
Ben ise dünkü galibiyeti sadece ve sadece Bursa'nin defans anlayisina bagliyorum. Böyle defans anlayisi olmaz. Gecen hafta az kalsin kendi evlerinde Balikesir'e bile kaybedeceklerdi.

Sözüm meclisten disari ama insanlar skora göre yorum yapmayi nedense cok seviyor. TT Arenada oynanan ilk Gs maci sonrasi da takimi herkes havaya ucurmustu. Halbuki o macta da Gs dünkü Bursa'nin defans anlayisi ile oynadi. Tek fark, dün yakalanan pozisyonlar gole cevrildi, TT Arenada basta Utaka olmak üzere hepsi ucuzca harcandi.

Simdi diyeceksin ki tek etken Bursa'nin defans anlayisi miydi?
Elbette degildi, yan etkenler de vardir. Örnegin rakiplerin hepsinin kaybetmis olmasi motivasyonu artismistir. Belki senin dedigin gibi Sergen'in kenarda olmayisi da motivasyonu artirmistir. Ama bu etkenleri toplasam %30'u gecmez cünkü ana etken Bursa'nin defans anlayisi idi...

Eger sen dünkü galibiyeti Sergen'in atilmasina bagliyorsan bu mantiga göre eger Eskisehir macinda yine saha kenarinda olmazsa takim yine ucar ilk devre isi bitirir...[/QUOTE]

[B]++++ imza arkadaş herşeyi ifade etmiş[/B]

yigit 2013 22.03.2015 21:53

Gerçekten bu Yakima çok katkilari oldu destek vermemiz lazim uzun yollar bizimle olmasini istiyoruz..

Külhan 22.03.2015 22:08

Tepki yerinde ama küfür olmayacakti bakin sergen hocaya ne kadar ceza verecekler bizde tasvip etmedik ama olan oldu bundan sonra bu denli olmamali bizim anlamadigimiz sivasspora karsi acik bir düsmanlik var bu nereden geliyor bunu cok iyi analiz etmeklazim taaa bület uygun zamanindan bu tarafa hersene böyle oluyor bu hakemlere illa sergen vari söylemekmi gerekiyor lütfen herkes bu durumdan kendine hisse cikarsin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08.