![]() |
Eskişehirspor 1-3 M.Sivasspor -ikinci yarı-
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45369&token=74402[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta Eskişehirspor-Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 4 Nisan Cumartesi [B]Stad:[/B] Eskişehir Atatürk [B]Saat:[/B] 16:00 [B]Maçın Hakemi:[/B] Ali Palabıyık [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Eskişehirspor - Sivasspor
Maç öncesi çok fazla havaya girdiğimizi Üzülerek görüyorum Sergen epeyce izin verdi Batuhan denen arkdas 53 şampanya patlattı ama kimse maça kafa patlatmadı umutsuz olmak istemiyorum ama ibre Eskişehir'den yana
|
En kötü ihtimalle bir puan almamız gerekiyor bu deplasmandan inşallah milli takım arası takımı rehavete sürüklememiştir eğer konsantrasyon eksikliği yaşayan oyuncular olursa puanlar da yalan olur.
|
Ne zamanki basarili olsak araya milli mac giriyor ve takimin Performansi dusuyor.
Umarim bu sefer oyle olmaz. |
Bu maçtan alınacak 3 puan bizi Süperlig'de tutar. Nasıl olur, demeyin. Alt gurupla aramız iyice açılır... 30 olacak puanlara 2 galibiyet daha eklenecektir!
|
savunma oyuncularimizin standart bir performansi var macin sonucunu hucum oyuncularimiz belirleyecek ileri dortlu aatif burhan batuhan ve utakadan 2sinin bile gununde olmasi bize maci kazandirir. skibbeyle birlikte eskisehir savunma agirlikli futbol oynuyor hucum anlaminda uretken degiller 1gol yesek dahi en kotu berabere kaliriz hucum oyuncularimiz formda oldugunda gol atmak bizim icin zor degul bursa macinda bunu gosterdik[B][/B]
|
biz bu maçı alırız.eskişehir top falan oynamıyor ve forvetlerindede iş yoktur.bursaya oynadığımız futbolun yarısını oynayalım alırız bu maçı.hemde 0-2 olur
|
6 puanlık bir maç ve bizim galibiyete ihtiyacımız var bu maçtan alınacak 3 puan bizi çok rahatlatır.
|
bu maçta şu 11le çıkabiliriz
korcan ziya-da costa(ibrahim)-ümit-cicinho adem-mehdi ibrahim a.-aatıf-burhan batuhan |
Tipik bir beraberlik maci.Belki gollü bir beraberlik olabilir ama sonucda berabere biter gibime geliyor.Beraberlikte güzel bir sonuc,Erciyes ve Karabük´de deplasmanda olduklari düsünülürse onlarin kaybetmeleri durumunda bizim alacagimiz beraberligin ve Eskisehir´in ligde kalmalarini dahada percinlestirecek gibime geliyor benim.
|
***bizim için beraberlik iyi sonuc derim,bu arada es es 3 puan için saldırabilir defansda acık verirse o zaman galip gelebiliriz.
****maçta 11 le çıkabiliriz ertuğrul cicinho, costa -ibrahim-ziya adem-kadir-hakan ibrahim a.-aatıf- aydın yedek---mehdi-burhan,batuhan |
[B]ESKİŞEHİRLE oynadığımız tüm maçları izledim,kendi sahamızda karaktersiz bir hakemin yardımıyla ez[d]irildiğimiz maç haricinde ezildiğimiz mahkum oynadığımız 1 maç hatırlamıyorum,herzeman çekişmeli ve zevkli geçmiştir,ancak ne olursa oluyor,tam 3 puan cepte derken ,olmadık 1 hata yapıyoruz berabere kalıyoruz,bu sezonda aynısı oldu,tam 3 puanı cebe koyduk derken 2 puanıverdik,yine öyle 1 maç olacak gibi,beraberliğe 2 takımında çok üzüleceğini sanmıyorum,kazanan olursada ,bursa ve bjk maçlarındaki gibi oynarsak sivasspor kazanır,eskişehir çok istikrarsız,nezaman ne yapacakları belli olmuyor,ancak evindeki maçlarda iyi oynadığını söyleyebilirim içimden galibiyet geçiyorda ,berabere kalırı<z sanırım [/b]
|
[B][I]Son haftalarda takım iyi oynamaya başladı ve Bursaspor galibiyeti ile takımın öz güveni arttı. Sivasspor kaliteli oyunculardan kurulu bir takım, bu öz güvenle birlikte takım, daha istekli, arzulu ve hırslı oynamaya başladılar. Böyle devam ederlerse, İNŞALLAH Eskişehirspor'u yenip düşme hattında iyice uzaklaşacağımızı tahmin ediyorum. ALLAH c.c Yar ve yardımcımız olsun [/I][/B]
|
Eskişehir Skibbe ile bizim Carlos lu Sivasspora benziyor.Oyuncular kaliteli ama 3 haftada heps igöbeklendiler ve defansı arkaya atılan her topu kaçırıyor.Ah keske bizde olsa dediğim Sissoko ve Laval ı ilk 11 e bile almıyorlar.Bu maçı teknik direktör farkı ile rahat alırız diye düşünüyorum.İlk yarı top dolaştırıp yoracağız.2. yarı Burhan ve Musayı arkaya kaçıracaz.Bu maçı da alırsak hem moral hem puan olarak rahatlayıp,kupaya yüzümüzü döneceğiz.Kayseriyi eledikten sonra 1 tur daha bizi Avrupaya götürecek
|
Eskişehir deplasmanı bizim için hep zor oldu,1 puan iyidir.
|
Eskisehir´den beraberlikle dönersek sayet,iki mac üst üste sahamizda oynayacagiz.Bunlardan biri Balikesir,digeri Mersin´le bu iki macida kazanacak gücdedir takimimiz.Üc macdan 7 puan alan bir Sivasspor tüm agirligini kupaya verebilir artik.Eneramo´nun olmayisi bizim icin tabiki bir dezevantaj ama Batuhan´daki form grafigide bugünlerde fena degil.
Sergen hocanin Musa´ya daha fazla forma sansi vermesi gereklilligine inaniyorum.Gercekten kaliteli kumas.Biz onun sayesinde kupada variz.Trabzon´u alt eden Musa´nin gösterdigi basarili futbol degilmiydi? Aydin´da umarim en kisa zamanda formasina kavusur. |
[B]en kötü 1 puan alabilirsek güzel olur iki tarafında şiddetle puana ihtiyacı var maç bana göre berabere bitebilir[/B]
|
rizespor maçı gibi olmasın da amana
|
Eskişehirspor çok iyi oynamıyor son dönemlerde..Yenemezsek bile yenilmemeliyiz.1 puan da işimize çok yarar.Ama 3 puan muhteşem olur.Golcülerimiz gününde olursa bu da imkansız değil..;)
|
İnşallah bu maçı sakin oynayıp strese girmeyerek puan veya puanlar almalıyız
eskişehir deplasmanları hep bizim iöin sıkıntılı olmuştur çok ters ve uğursuz geliyor bu takım bize önde olduğumuzda adamlar kötü oynasa bile son dakikada atıyor ne yapıp edip beraberede gitse frirkten atıyorlar son dakikada pele aklıma geliyor o golü tek kale oynayıp maçı vermiştik.... Stadları çok kötü ligin en kötü stadı diyebilirim inşallaj onların stadlarıda yapılıyor yıkılmadan bu stadda son kez eskişehiri yeneriz İNŞALLAH ... Bu arada bu maçın kaderini defansımız ve özellikle utakanın formu belirleyecek eğer utaka formda olursa Atıfımız çoşar.... NOT :BATUHAN yine 2 gol at 53 değil 553 şampanya patlat para senin karışamayız yeterki gol ve goller at :D |
[B]Puan alırsak iyi olur diyeceğimiz, 6 puanlık bir müsabaka, ancak; kolay geçmesi de beklenemez...[/B]
|
yeneriz ya........... inşallah.
|
bu maçta kilit yer ortasaha olacak eses karşısında mehdi kadirin yerine oynamalı defansı daha kolay aşarız hemde kadirin ofansı sıfır bir defansı var onda da kart yiyip duruyor hata yapıyor batu yine forvette utaka sol kanatta başlamalı iyi bir maç olacak
|
sivas 3-1 alır...
|
Kritik bir maç, eğerki E.Şehir maçını galibiyetle kapatırsak üzerimizdeki ligin alt sıralarında olmanın vermiş olduğu olumsuzluğu atarız ve bu maçın müteakibinde de cereyan edecek menfi hava içeride oynayacağımız Balıkesir ve MİY maçlarını da almamıza vesile olacak.Sonrasında da kupda tur atlayarak yarı finale oradan da finale gideceğiz.Takıma güvenim var.E.Şehit istim üzerinde en son ligin sonuncu sırasındaki takımdan fark yedi.Kendi seyircisi önünde çok gergin ve baskı altında olacaklar bu da onlar için olumsuzluk.Biz kontrollü oynar, özellikle kanatları iyi kullanırsak puanı alırız.Utaka mutlaka sol açıkta oynatılmalı, o zaman takım daha çok ileride atağa kalkıyor.Hayırlıs olur dieyerek Sivas Sporumuza başarılar diliyorum.
|
Kontrollü oynamalıyız.Yenemesek de yenilmeyelim kafi.
|
Aslında Bursa maçında olduğu gibi rahat kazana bileceğimiz bir maç şu ara bence hiç iyi olmadı kazanırsak 6 puan almış olacağız beraberlikte 3 puan alınacak oyuncular bu bilinçle oynamalı.
|
[B]**********************
Editörün notu :[/B] Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız |
[QUOTE=karamik;940983]Maç öncesi çok fazla havaya girdiğimizi Üzülerek görüyorum Sergen epeyce izin verdi Batuhan denen arkdas 53 şampanya patlattı ama kimse maça kafa patlatmadı umutsuz olmak. istemiyorum ama ibre Eskişehir'den yana[/QUOTE]
İzinler 2 grup halinde 3 er gün izin verdi adamlara gece gündüz antrenman mi yaptirsin olmadi hava alani yolunda gunde 3/defa kostursun mu istiyorsun onlarinda izine hakki var sampanya patlasin ama performansi düşerse elestirelim sivasi terk etmeyip antranmanlara devam edenlerde vardi Batuhan es es ese de koyyy bizim icin |
Yarin bu zamanlar mac bitmis ve bizler sonucunu ögrenmis olacagiz.Önemli olan kart görmememiz ve oyuncularimizdan hic birinin diger maca eksik cikmamalari.Ayni zamanda sakatlanmamalarida cok önemli.
Sali günüde kupa macimiz var,Eskisehir´den Sivasspor haddini bilerek oynarsa bir puan kapar.Yok Eskisehir haddini asar devamli üzerimize gelirse o vakitde 3 puani hanemize yazdiririz. Yarinki macin önemi Burhan ve Batuhan´in daha önceden Eskisehir formalari giymis olmalari bu maci dahada ilginc kiliyor.Her iki oyuncumuzda son haftalarda istif üzerindeler,haydi hayirlisi. |
İşte size 6 puanlik bir maç Sergen hoca yine takımı garanti 1 puan üzerine kuracak 1 puan alırsak garanti ligde kalırız Kadro Ertuğrul,cicinho,i.öztürk,ümit,ziya ,adem,kadir,burhan,atıf,utaka,batuhan ikinci devre,musa sinan,mehdi,i.akın değişikliği yapar da costa sakatmı inşaallah oynar...
|
puanlar veya puan almamız gerekli takım yakaladığı ivmeyi kaybetmemeli
|
Önemli olan kaybetmemek..Bu maçtan alınacak 1 puan bile altın değerindedir....
|
[b]Normal şartlarda eskişehirspordan çok daha kaliteli takımız,herhangi 1 tarafsız sahada 100 maç yapsak,70 tanesini kazanır,20 defa berabere kalır 10 defada yenilebiliriz:Drizenin akhisarın 3 4 farkla sahadan sildiği takımı sivassporda pekala yenebilecek güçte,ancak eskişehirde istim üzerinde,kendi evindeki bu maçı kazanmak için elinden geleni yapacaklardır,benim için bu maç 2 li averaj bakımından önem arzediyor,kazandığımız takdirde,olası erciyes mağlubiyetinde ligde kalmış olacağız,beraberliğe 2 takımında üzülmeyeceği maç olacaktır ,sivassporlu oyuncular performanslarının %70 ni sahada gösterirlerse rahat galip geliriz,enkötü 2-2 beraberlik diyorum ,oynıyacağımız takım eskişehir be ,barcelona değil. [/b]
|
6 puanlık maç yenmeliyiz
muhtemel 11 imiz korcan-ziya-ümit-ibrahim-cicinho-adem-kadir-utaka-burhan-aatıf-batuhan da costa sakat |
Medicana Sivasspor'umuz'da Batuhan Karadeniz, John Utaka, Ziya Erdal, Ümit Kurt ve Mehdi Taouil sarı kart ceza sınırında
|
Korcan Çelikay
İbrahimm Öztürk Cicinho Ziya Erdal Ümit Kurt Kadir Bekmezci Burhan Eşer Hakan Arslan Adem Koçak Aatif Chahechouhe Batuhan Karadeniz ----------------------- Ertuğrul Taşkıran Fatih Çıplak Musa Sinan Yılmazer Aydın Karabulut Mehdi Taouil John Utaka İbrahim Akın |
saldır Sivasspor'um !!!!
|
***sinan ve aydın yedek
|
Cevap: Eskişehirspor 1-0 Sivasspor -ilk yarı-
Zaten rakip takımlar maçtan önce şöyle dua ediyorlarmış . ''Allahım sen her şeye KADİR'sin '' diye. ve dilekleri kabul oluyormuş KADİR oluyorlarmış başarıya.
Olmaz böyle şey arkadaş profesyonel bir futbolcu böylesine rezilce elini geçip gitmekte olan topa uzatırmı ya , yazıklar olsun kadir Kadir'liğini gene yaptın, zaten bol bol pas hatası yapıyorlar böyle giderse dua edelimde yine altımızdaki takımların rakipleri bize yardımcı olsun da onları yensin... başka çare görünmüyor.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:12. |