SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sergen Yalçın'dan memnunuz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38924)

SivasSpor.Com 29.03.2015 14:28

Sergen Yalçın'dan memnunuz

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45389&token=50704[/IMG]

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’un Kulüp Başkanvekili Erdal Sarılar, teknik direktörleri Sergen Yalçın’dan memnun olduklarını belirtti.

Sarılar, kulübün resmi yayın organı Sivasspor dergisinde yer alan röportajında, teknik direktörleri Sergen Yalçın, eski teknik direktörleri Roberto Carlos ve şike soruşturması hakkında açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Yalçın’dan memnun olduklarını ve sezon bitiminde kırmızı-beyazlı ekipte transferi Yalçın’ın yapacağını belirten Sarılar, “Disiplin konusunda Sergen Hoca gerçekten tamam çok sert bir hoca değil ama tavizsiz. Biliyorsunuz bir Aydın Karabulut olayı oldu. Belki gerekenden fazla ceza verdi ama hocanın disiplin konusunda hiç tavizi yok. Disiplini sağladı, gerekli transferleri yaptı. Aldığımız 5 futbolcudan da mutluyuz” ifadelerini kullandı.

[B]- Şike soruşturması

Şike soruşturması sürecinde Sivasspor’un zor günler geçirdiğini aktaran Sarılar, şunları kaydetti:[/B]

“Allah kimsenin başına o süreci bir daha vermesin. O süreçte yaşadığım duygular, hisler, yalnız kalınca ki düşünceler anlatılamaz. Yönetimdeki arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum, burada inanılmaz bir birliktelik oldu. Hiç kimse bir kere problem yaratmadı, korkmadı. O zaman ki değerli Valimiz Sayın Ali Kolat Bey, belediye başkanımız, tugay komutanımız çok büyük destekler verdi. Takımı el birliğiyle kaldırdık.”

[B]- Carlos hakkında pembe tablo çizmeyeceğim[/B]

Ligin 14. haftasında yollarını ayırdıkları teknik direktör Roberto Carlos’un uyumlu bir çalıştırıcı olduğunu ve her şekilde anlaştıklarını belirten Sarılar, “Yalnız Carlos hakkında pembe tablo çizmeyeceğim. Çok iyi bir insandı, maalesef çok iyi insanlık bizim Türk futbolcusunu rahat bırakmak anlamına geliyor. Disiplin konusunda son zamanlar gevşeme olunca, bir de geçen senenin verdiği başarının rehaveti ile biz kötü başladık. Lig kötü gitti ve Carlos’da başarısız oldu, yoksa Carlos dünya iyisi bir insan” açıklamasında bulundu.

[B]Carlos’un, son dönemlerinde taraftarın yönetime eleştirilerinin olduğunun anımsatılması üzerine Sarılar, sözlerini şöyle sürdürdü:[/B]

“Eleştirileri kabul ederim ama haksız olanlara itirazım var. Neye göre eleştiri, mesela ‘transfer yapılmadı’ diyor. Aatif Chahechouhe’yu, Manuel Da Costa’yı, Cicinho’yu, yerli oyuncumuz Burhan’ı, Adem’i satıp yeni bir kadro kurup da başarısız olsak sonuna kadar taraftar haklı. Bir tek Aydın Karabulut gitti, onun üstüne 9 futbolcu alındı. Yöneticinin görevi nedir? Futbolcunun parasını ödemek, uygun şartları oluşturmak, gideceği otellerde, kalacağı yerlerde gerekli düzeni sağlamak, aksaklık yaratmamak, stadyum ve tesislerdeki zemini uygun hale getirmektir. Bizim buralarda bir sorunumuz var mı? Yok. O zaman yönetimle ne alakası var. Ben onu kabul etmiyorum. Ayrıca transferi ben yapmadım, Rengifo’yu, Oldoni’yi, Chrisantus’u ben getirmedim.”

Kırmızı-beyazlı ekibin iç sahada oynadığı maçlarını 8 yaşından beri takip ettiğini belirten Sarılar, ceza sınırında olduklarını ifade ederek, taraftarı maçlarda kötü tezahürat konusunda uyardı.

Sivasspor taraftarından Passolig almalarını isteyen Sarılar, 14 bin 800 olan Passolig sayısını 40 bine yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti.

tavatir 29.03.2015 14:35

Cevap: Sergen Yalçın'dan memnunuz

Şimdi birçok taraftar belki bu haber kızacak ama haklı olduğu yönler de var Erdal Sarılar'ın.

Yalnız bu haftaki Eskişehir maçına çok büyük konsantre olmalıyız. Önümüzdeki 3 maçla işi tamamen bitirmeliyiz ve gelecek yılın hesaplaması bu sene erken başlasın. Bu sene de geç kalmayız inşallah.

58YIGIDO58 29.03.2015 14:55

Erdal Sarilar hakli oldugu yönler oldugu gibi haksiz oldugu yönlerde var.

Erdal Sarilar, Ahmet Arasi neden sattiniz golcumuz zaten yok bunu bilmiyir muydunuz ?
Takima neden yillardir golcü alinmiyor Erdal Sarilar ?
Neden bir ön libero alinmadi ?

Siz her sezon fiyasko adamlari alip getiriyorsunuz sonra Sivasspor takimi her sezon ligde kalmaya oynuyor, millet bunu cekmek zorunda mi ?

Bana gore siz iyi Yönetici degilsiniz bu benim sahsi gorusum.
insallah Sivassporu yonetecek yeni adaylar cikarda sizde artik birakirsiniz bu isleri.

poolat58 29.03.2015 15:31

Carlos hakkında soylediklerine yüzde katılıyorum. Bu durumlarda olmamizin en buyuk nedenlerinden biri de Carlos disiplinsizligidir.

poolat58 29.03.2015 15:35

Bir de baskanim 14800 passoligi 40 bine yukseltmeyi hedefliyoruz diyorsun da. Buna yonelik bir calismaniz var mi. Mesela sehir merkezinde diger takımlar gibi belediye vs desteğiyle passolig satma, sponsor onderliginde ucretsiz dagitma(gercek Sivassporlulara) vs calismalari yapmak cok da zor olmasa gerek.

cemahmety 29.03.2015 15:36

Benim Sergen Yalçın'dan memnun olup olmayacağım Türkiye kupasında yolumuzun nasıl şekilleneceğine bağlı olarak değişecek

B.DUMANLI 29.03.2015 15:48

Sergen Yalcin suanda tüm Türk kamuoyunun taktir ettigi bir konuma gelmistir.Sergen Yalcin´in futbolculuk yillari ile,teknik direktörlük yillari arasinda büyük farkliliklar vardir.

Futbolcu iken ele avuca sigmayan ,fazla sorumluluk duygusu tasimayan bir yapiya sahipken aradan gecen yillar onu daha olgunlastirmis ne yapmak ve ne yapmasi gerektigini bilen bir Sergen Yalcin konumuna gelmistir.

Iyiki varsin,iyiki bizimlesin Sergen hoca daha nice yillara hep seninle ve yeni basarilara...

ready 29.03.2015 18:14

[B]Erdal bey bu sözlerle anca kendini tatmin ediyorsun saydıgın futbolcuları sen getirmedinde kim getirdi futbol komitesi olarak sivasspor yönetimi olarak sınıfta kalmışınızdır [/B]

B.DUMANLI 29.03.2015 18:32

Erdal Sarilar 14800 olan pasolig basvurusunun ,en kisa zamanda 40000´ne cikaracaklarini hedeflediklerini söylemis.Tamamda yeni yapilan stadyumun kapasitesi 27500 degilmiydi?.

Bunu izah edebilecek olan biri varsa bu konuya bir aciklik getirebilirmi acaba.27500 kisi stadyumda olsa, geriye kalan 12500 kisi maci nasil seyredecek acaba?

savaş2 29.03.2015 18:55

***BÜYÜK gelişme, başkan vekilimiz varmış vede konuşuyor.trübünlerden yönetim istifa sesleri gelmeseydi şimdi carlos la yine devam olurdu.

ready 29.03.2015 19:19

[B]sözde degil özde sivasspor yönetimindeinsanları görmekistiyoruz milletin gözüne baka baka yalan söyleyen insanları ve bu kişilerin aynı takımda görmek istemiyoruz bu memlekete yazıklar olsunki hep aynı kişileri yönetimde görüyoruz padişahlık gibi babadan ogula Allah bilir erdal beyden sonra oglunuda yönetimde görürsek kimse şaşırmasın şike davasına gelirsek bizi bu olayların içine çeken Allah bilir yine taraftarı suçlayacaksınız Yakında zaten kafanıza taş düşse suçlu yine taraftar olacak Siz hep sütten çıkma akkaşık olacaksınız.. taraftar her sene eli bögründe mi maç izleyecek nerde kıçı kırık adamlar var doldurdunuz takıma her lafınızın başı borcumuz yok diye sagda solda hava atmanız Allah aşkına sen ve senin gibi insanlar bu kulüpden elini ayagını çeksin [/B]

DoomsDay58 29.03.2015 19:31

Madem transferleri sen yapmıyorsun o zaman 1 gitti 9 geldi diye de transfer başarısızlığının üstünü örtmeye çalışmayacaksın yapılan hatalarda kimin payı varsa söyleyeceksin ki taraftar da bilsin gerçi futbolcu sakatlandığında dahi adam akıllı açıklama yapmaktan acizssiniz sizden böyle şeyleri beklemek hayalcilik olur. Kaldı ki Rengifo ve Oldoni kaçıncı alternatifti kim bilir bu adamlar bir hocanın ilk seçimleri olamayacak kadar berbat oyuncular o yüzden kendinizi böyle ucuz bahanelerle savunmaktan vazgeçin ya daha destekli savunun kendinizi ya da transfer konusunu açıp tekrar insanların sinirlerini bozmayın.

ready 29.03.2015 20:42

[B]vel hasıl kelam sergen hocadan ve mecnun başkandan memnunuz ama yönetimdeki bir takım basiretsiz, beceriksiz ve kulübün üzerinden menfaat saglayan insanlardan memnun degiliz [/B]

tavatir 29.03.2015 20:48

[QUOTE=B.DUMANLI;941041]Erdal Sarilar 14800 olan pasolig basvurusunun ,en kisa zamanda 40000´ne cikaracaklarini hedeflediklerini söylemis.Tamamda yeni yapilan stadyumun kapasitesi 27500 degilmiydi?.

Bunu izah edebilecek olan biri varsa bu konuya bir aciklik getirebilirmi acaba.27500 kisi stadyumda olsa, geriye kalan 12500 kisi maci nasil seyredecek acaba?[/QUOTE]

Bütün Passolig sahipleri aynı anda maça geliyor mu?

B.DUMANLI 29.03.2015 20:54

[QUOTE=tavatir;941052]Bütün Passolig sahipleri aynı anda maça geliyor mu?[/QUOTE]

Geldigini varsayalim?

ready 29.03.2015 20:57

[B]stada gelsen nolucak ki saçını başını yolacaksın kanser olup sesin kısılıp hasta olup eve geri geleceksin beyfendiler şeref stadyumunda oturup hava atacaklar sen saglıgından olacaksın [/B]

Külhan 29.03.2015 21:11

Bizde bir atasözü vardir kabahat samur kürk olsa kimse üstüne almaz diye simdi yöneticimiz erdal sarilar beyde bu misalden hic bir kabahati kabul etmiyor birkere siz bu külüpde yöneticisiniz hemen hemen hersey sizden veya sizinle olan diger yöneticilerden sorulur bir kerede deki surda hata yaptik bizde kabul edelim ama sizler saklasanizda bu vatan daslar kimin ne yaptigini cok iyi biliyor yillardir düsme hattindan zar zor kurtuluyoruz bunun sebebi mucibi kimler neden transferlerde elinizi tasin altina sokmuyorsunuz hep geriden kacak güresci gibi bu isler olmuyor birde diyorsunuzki pasoligi 40000 ne cikaracgizbu takimin bu haliyle degil 40000 bin 14000 e razi olursaniz ne ala cünki siz taraftari adam yerine koyunki taraftarlarda size destek versin bu isler hep karsiliklidir sevginin olmadigi yerde saygi olmaz

Külhan 29.03.2015 21:17

Biz sergen ve mecnun baskandan memnunuz ama yönetimden hakeza öyle degil sebebleri suanki takimin ruhu herseyi anlatiyor icimiz yaniyor icimiz simdi sivasspor ilk bes icerisinde olmali idi malisef kümede kalma savsi veriyoruz

Travis Bickle 29.03.2015 21:17

[B]sızın verdıgınız ımkanlar neki bır beklentı ıcıne gırıyorsunuz ?örn: sen adama 100 mılyar verırsen 100 mılyarlık oyuncu getırır oda carlosun elının altında iyi oyuncular vardıda oldoniyi rengıfoyu mu tercıh ettı ?

akhısarın maddı durumu bızden ıyı değil adamlar gıdıp vaz teyi lua luayı getırdıler parayı veren düdüğü çalar az para verıp kalıte beklemekte ayrı bır kafa yapısı [/B]

tavatir 29.03.2015 21:32

[QUOTE=B.DUMANLI;941054]Geldigini varsayalim?[/QUOTE]

Öyle birşey yok. Mümkün değil. Passolig sayısının artması tribünlerde artışı sağlayabilir ama bütün Passolig sahipleri her maç stadyumda olamaz. Bütün istatistiklere bakın bunu göreceksiniz.

sivasfutbol 29.03.2015 21:39

onun üstüne 9 futbolcu alındı. alındı dediğin oyuncuların hangisi ilk 11 dee oynuyor taraftarla dalga geçiyorsunuz pes artık yazıklar olsun sanki çok sahip cıkıyormussunuz gibi birde stada taraftar bekliyorsunuz.

kayi5834 29.03.2015 21:49

Burda tek sevindirici cümle transferi sergen yalçın yapıcak cümlesi gerisi fasa fiso

cılgınsivas58 29.03.2015 22:49

[QUOTE=savaş2;941043]***BÜYÜK gelişme, başkan vekilimiz varmış vede konuşuyor.trübünlerden yönetim istifa sesleri gelmeseydi şimdi carlos la yine devam olurdu.[/QUOTE]

agzına saglık....

cılgınsivas58 29.03.2015 22:50

sayın erdal sarılar 9 futbolcu aldık diyorsunuz da
hangisine para verdiniz nerde beleş topçu varsa siz getiriyorsunuz
sırf paramız gitmesin aman borç yapmayalım diye beleş transfer yapılmaz !!

34MUAMMER58 29.03.2015 23:06

[B]Öncelikle beni ipede götürseler inandığım ,gördüğüm doğruları söylerim,sayın erdal sarılar beyin sivasspora verdiği emekleri inkar etmiyorum,yaptığı hizmetlerede sivassporun 40 yılını takip eden, bilen taraftar olarak,gerek şike davası konusunda ,gerekse r.carlos hakkındaki düşüncelerine katılmıyorum,önce şike davasına değineyim,sivassporun bu lanet olası davada adı geçmesinin tek nedeni,başta sayın BAŞKAN mecnun otyakmaz ve tüm sivasspor yönetiminin ,ve sözde sivasspor taraftarı geçinen kalbi fb yle YADA DİĞER İT TAKIMLARIYLA atan fb yalakası taraftarların medyaya vermiş olduğu malzemelerden dolayı adımız şikeciye çıkmıştır,elbetteki ne sahada nede başka yerde sivassporumuzun böyle pis işlere girmediğini yürekten inanıyor ve biliyorum o ayrı ,şimdi o dönmemdeki medyaya servis edilen kareleri hatırlamakta ,hatırlatmakta istemiyorum bu konuda en büyük suç o görüntüleri verenlerdir,R.CARLOS konusundada söylediklerine katılmam mümkün değil,r.carlos geldiğinde herkes sivası küme düşürür deniliyordu,adam sivasspora bu ligin en iyi futbolunu oynattı,gol kralını ,asist kralını bu takımdan çıkarttırdı,sivasspor yensede yenilsede ,izleyenlere zevk veren taKım yaRAttı,renfigo yerine düzgün bir forvetimiz olsaydı ,ortasahada holmen gibi bir oyuncumuz olsaydı belkide şampiyonlar ligine gidecektik,avrupayı hakettiğimiz halde ,malum sebepler yüzünden gidemedik,gelelim bu sezona ,bu takımdan 1 aydın gitti,9 oyuncu geldi diyor,aydının olmaması yada yerine adam alınmaması yüzünden takım küme düşme hattında ,gelen oyuncuların hiçbirinden doğru dürüst fayda görmedik,buseneki başarısızlığın faturaSInı tek başına r.carlosa çıkartmak pisliğin üstünü karla kapatmaktır,sezon başından beri yine kısıtlı kadroyla sol açıksız,kalecisiz,FORVETSİZ,ortasahasız yine iyi futbol oynattı,hakemler adamın 15 puanını gaspetti,gs gibi takıma arenada 7 gol atıyordu,yenildi,antep gibi takıma 8 atıyordu yenildi,eskişehirde 6 dakka uzatma verildi berabere kaldı,akhisar maçında,penaltımız verilmedi,vs vs ,taraftarda biliyor r.carlosun en son suçlu olduğunu,onu hiçmi hataları olmadı?elbetteki dünya kupasından geç dönmesi,yardımcısı domingo lopezle keçileri seçmesi,takıma gereğinden fazLA izin vermesi,Ülkemiz şartlarında 17 haftada 10 puan toplaması gitmesini gerektiriyordu gitti,şimdİ gidenin arkasından yas tutacak değliz takımın başında sergen var hocamızda odur ,kimseyi kimseyle tartmak ölçmek değil maksadım sadece bazı gerçekleri birilerine hatırlatmak istedim [/b]

iborotti58 30.03.2015 09:34

[QUOTE=B.DUMANLI;941041]Erdal Sarilar 14800 olan pasolig basvurusunun ,en kisa zamanda 40000´ne cikaracaklarini hedeflediklerini söylemis.Tamamda yeni yapilan stadyumun kapasitesi 27500 degilmiydi?.

Bunu izah edebilecek olan biri varsa bu konuya bir aciklik getirebilirmi acaba.27500 kisi stadyumda olsa, geriye kalan 12500 kisi maci nasil seyredecek acaba?[/QUOTE]

Maça gidemesekte gurbetten passoligi alırız yeterki iyi transfer iyi maç olsun.korkarak mac izler olmuştuk.sergen hoca iyi kadro kuracaktır o zaman 40000 zor değildir.

keko 58 30.03.2015 11:07

[QUOTE]Yöneticinin görevi nedir? Futbolcunun parasını ödemek, uygun şartları oluşturmak, gideceği otellerde, kalacağı yerlerde gerekli düzeni sağlamak, aksaklık yaratmamak, stadyum ve tesislerdeki zemini uygun hale getirmektir. Bizim buralarda bir sorunumuz var mı? Yok. O zaman yönetimle ne alakası var. Ben onu kabul etmiyorum. Ayrıca transferi ben yapmadım, Rengifo’yu, Oldoni’yi, Chrisantus’u ben getirmedim.”[/QUOTE]

[COLOR="Red"]Editörün Notu : Büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız.[/COLOR]

yigido yakup 30.03.2015 11:43

Erdal baskan kulubün mali konulariyla ilgileniyor oyuncu ödemeleri zamaninda vede ligde parmakla gösterilen geliri gideri denk uefa kriterlerinde buna laf edenin aklindan süphe ederim.haliyle Erdal baskan hakli keske kulubumuz bünyesinde Erdal baskan gibi futboldanda anlayan yöneticilerimiz olabilse.

Bizim sivasspor olarak eksik olan tarafimiz herkes konusuyor akil veriyor ama para destek vermiyor 3000 ortalama seyirciyle mac oynar seyircinin sebep oldugu olaydan birsuru ceza öder daha daha niceleri

Adamlar maca gitmez ligtv sivas paketi almaz ama yayin geliri hesabi sorar.

Murad_Kelleci58 30.03.2015 12:34

Sezon sonu transferi Sergen Yalçın ya-pa-cak-mış..

Külahım, bak Erdal amcan ne diyor.. İyice anla ki; sende beni ikna edesin erdal amca'nın anlatmak istediklerini sevgili külahım..

Ya külahım birgün de ben yanılsam, keşke ben yanılsam da şu siteye girmeye yüzüm olmasa..

ready 30.03.2015 18:46

[QUOTE]Yöneticinin görevi nedir? Futbolcunun parasını ödemek, uygun şartları oluşturmak, gideceği otellerde, kalacağı yerlerde gerekli düzeni sağlamak, aksaklık yaratmamak, stadyum ve tesislerdeki zemini uygun hale getirmektir. Bizim buralarda bir sorunumuz var mı? Yok. O zaman yönetimle ne alakası var. Ben onu kabul etmiyorum. Ayrıca transferi ben yapmadım, Rengifo’yu, Oldoni’yi, Chrisantus’u ben getirmedim.”[/QUOTE]

[B]erdal efendi bu saydıgın futbolcuları sen getirmedinde kim getirdin sen yoksa sivassporun yöneticisi degil başka takımınmı yöneticisin halen milletin gözüne baka baka yalan söylüyorsun yönetici demek futbolcunun kalacak kamp yerinin belirlenmesi demekmi o kadar çok meraklıysan seni sivasspor kulübü yöneticliginden feragat edip otel yöneticisi yapalım [/B]

aozdemir 30.03.2015 18:59

biz de memnunuz :)

sebasteia 31.03.2015 07:30

40 bin passolig isteyen meydana kurar standı, passolig satışı yapar. gerisi hikaye...

OLCAY_58_AKKUS 31.03.2015 08:56

tamam da biz taraftarlar senden memnun değiliz.Transferlere taş koyduğun için

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:02.