SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Türkiye'de cehennemi yaşadım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38934)

SivasSpor.Com 02.04.2015 16:07

Türkiye'de cehennemi yaşadım

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45404&token=46042[/IMG]

Ocak ayında AEK'ya transfer olan Sivasspor'un eski golcüsünden şok sözler..

Sezon başında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Las Palmas'tan transfer ettiği 24 yaşındaki forvet Macauley Chrisantus, Yunanistan basınına çok ilginç açıklamalarda bulundu.

Sivasspor ile yollarını Ocak ayında ayıran ve Yunanistan'ın köklü kulüplerinden AEK'ya transfer olan Macauley Chrisantus, Türkiye'deki kariyerini ''Cehennem'' sözleriyle ifade etti.

Sivasspor ile oynadığı 7 maçta sadece 1 gol atabilen 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, ''Yunanistan'a gelmeden önce Türkiye'de adeta cehennemi yaşadım. Buraya gelirken ne fiziksel ne de psikolojik olarak hazır değildim. Birkaç hafta içerisinde eski gücüme kavuşacağımı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Sivasspor'da yarım sezon oynayan Chrisantus ligdeki tek golünü Galatasaray'a 2-1 kaybedilen maçta atmıştı.

Sporx

ogz58 02.04.2015 16:13

Cevap: Türkiye'de cehennemi yaşadım

Yarım sezonda kendini toplayamamış adam bir iki haftada kendini toparlayacakmış :) Ne dediği çokda önemli değil 2 gün sonra ordanda şutlarlar bu seferde Yunanistan aleyhine konuşur..

DoomsDay58 02.04.2015 16:27

Takımda o dönem fizik problemi olduğu doğru da Cicinho, Adem, Da Costa nasıl fizik olarak iyiydi, madem fizik olarak kendinden memnun değildin sen neden onlar kadar çok çalışmadın diye sormazlar mı adama Chris efendi!?

çorluluyiğido 02.04.2015 16:38

seni alacağımıza milandan ezekiel hentyi alacaktık aslında.zaten senden bir cacık olmaz bu gidişle

halilxx58 02.04.2015 17:00

Bu güne kadar Sivasspor'da oynayan oyuncular, basarili veya basarisiz, bir kac istisna disinda Sivassporun ne kadar düzgün ve güzel oldugunu belirttiler.
Bu tip oyunculara tavsiyem hatayi kendilerinde aramalari... ;)

Travis Bickle 02.04.2015 17:02

[B]ya sen zaten karıyerın boyuncu 2.liglerde oynamssın sıvastan sonra yıne 2.lige gıttın zaten bu sevıyenın adamı değilsin once bunu kavra

sıvasta neyın cehennemını yasadın arkadas maaşlar vaktınde odenıyor tam futbola odaklanılcak şehir ve takım burda tutunamassan nerde tutunacaksın

bu yeteneksız adam la 3 yıllık sozlesme ımzalmıstı yonetımı bunuda hatırlatıyım [/B]

stain 02.04.2015 17:43

sen yaşıyomuydun ya ... bizde senin için cehennemin dibine kadar yolun var diye düşünüyorduk .

58YIGIDO58 02.04.2015 18:23

Ben ezikel henty yi daha uygun gormustum.
bundan bir cacik olmaz demistim ve yanilmadim.

58sinan58 02.04.2015 18:25

cehennemi yaşamakta haklısın saatçi çünkü sivassporumuz sana iki beden büyük geldi çapsız

yigit 2013 02.04.2015 19:25

Koşmaya mecaailn yoktu istanbuldan saatçi getiren senden iyi oynar

bahbaba58 02.04.2015 19:54

Ne oldu tosunum zabıta ekiplerimiz saatlerine el mi koydu :)
Ulan Dallama ne oynadında cehennemi yaşadın saatçi bile senden daha çok katkı verirdi utanmadanda konuşuyor...

34MUAMMER58 02.04.2015 20:21

[b]Bu kendini forvet sanan arkadaşın transfer edildiği dönemde ,ben milanlı oyuncunun gelmesinin daha uygun olacağını düşünmüştüm, 3 e 5 e bakılmamalıydı,aşşağı yukarı aynı paraya transfer edilen crunsantus,kimin fikriyle geldi bilmiyorum ,bu takıma renfigo,oldoni ,gibi adamları getirenlerin sivassporun geleceğine ,mali tablosuna attığı çok büyük kazıktır bu oyuncu,tıpkı saido ,sandro,bednar,bouzza,doğa,mehmet yurt,erenaydın,dennis gibi adamları getirenlerin attığı kazık gibi,cehennem diyince bende ateşe filan atıldı sandım,okadar kazmalığına rağmen sivasspor seyircisi hiç kızmadı ,yuhlamadı bakınız emenikeye ,bu oyuncu eneramonun kramponu etmez,aldığı paranın hakkını vermeden gitti,olan sivasspora oldu,yerine milanlı oyuncu alınsaydı belkide sivasspor şimdi ilk 4 içinde olurdu ,yönetim ve r.carlos sağolsun :mad:[/b]

B.DUMANLI 02.04.2015 20:47

Sivas´in ekmegi ,suyu gözüne dizine dursun.Hani ünlü ,kariyeri olan biri olurda anlarim,sen kimsin arkadas?.Bu camiadan kac kisi geldi gecti senin gibisini ilk defa gördü.

Erkek adam böyle bir düsüncesi varsa bu düsüncelerini Sivas´da yapacakti,corbacilarda degil.Icimden nedense seni Allah´a havale etmek geliyor,Allah seni bildigi gibi yapsin....

yigido yakup 02.04.2015 21:41

sana bu aciklamayi yaptirma sivasspor formasi giydirme yeteneksizligini gösteren insanlaradir sitemim.

seni ben hollanda kampinda seyretmis vede imkan olsa orda biraksaydik diye hayiflanmistim olan Sivasimin parasinin senin gibi hicbisey futbol yetenegi olmayan vede yal yedigi Kaba pisleyen mahlukat karakterine nasip olmasi insani gercekten cok üzüyor.

Sivasspor yönetimi iyi kaliteli futbolcu transferleri yaparken hep kaliteli insanlari alarak yapardi son zamanlarda baya kalitesizlerle karsilasiyoruz insallah o eski isabet seviyesini yakalariz.

cılgınsivas58 02.04.2015 22:53

utaka da aynı bu da aynı

bahbaba58 03.04.2015 00:59

[QUOTE=cılgınsivas58;941374]utaka da aynı bu da aynı[/QUOTE]

Yok kardeş abartma UTAKA bundan bin kat iyi hem adam SİVASI VE SİVASSPORU çok seviyor yoksa çoktan giderdi...

Ferhat06 03.04.2015 08:24

Biz de sen varken cehennemi yaşadık,futbol özürlüsü.

B.DUMANLI 03.04.2015 09:09

Bir tarafta Türkiye´de cehennemi yasadim diyen ,yani Sivas´in ekmegini yiyen ,suyunu icen nankör biri....

Diger tarafta yasinin ilerlemesine ragmen hala oynamayi düsünen ve ileride teknik kadroda görev vermeleri durumunda Sivasspor´da kalmayi düsünen bir Cicinho ki o Ispanya´da ve Italya´da top kosturan ve oralarinsosyal hayatindan daha fazla yararlanan biri.Sivas´i ve Türkiye´yi cehennem olarak görmüyor.

Türkiyemize ve Sivasimiza dil uzatan bu sahis, kendisindeki acigi yani oynamis oldugu adina futbol bile denilmiyecek,göze hos gelmeyen ve gelecek icin hicbirsey ifade etmeyen bu zati önce terbiyeye davet ediyorum,sonrada futbolu birakmasini arzu ediyorum.

Cünki onun oynadigi futbolu oynayan mahalle aralarinda tonlarca TÜRK cocugu var.Kaliteli yabanciya evet,kalitesizine ve kisiligi gelismemisine hayir....

xir 03.04.2015 10:52

.....get gagola

Rallim58 03.04.2015 10:59

Dili sürçtü galiba...

[B]"Sivasspora Cehennemi Yaşattım"[/B] diyecekti...

Rallim58 03.04.2015 11:01

[B]Futbolcu transferlerinde, imkan olsa da "karakter ölçümü" de yapılsa...[/B]

B.DUMANLI 03.04.2015 12:13

[QUOTE=Rallim58;941405][B]Futbolcu transferlerinde, imkan olsa da "karakter ölçümü" de yapılsa...[/B][/QUOTE]

Bir insanin yüz sekli karakterinin izlerini tasir.Ayrica yazisma esnasinda dile getirmek istedigi seyler bile dahi o kisinin karekterini ortaya cikarmaya kafidir.

En önemli karekter özelligi ise bir insanin KENDISI ILE BARISIK olabilme özelligidir.Insanlari ve dogayi sevebilmesidir.

Bu dünyada herkes belli bir mevkiye gelebilir.Doktor,Avukat,Savci ve Mühendis olabilir, ama düzgün karekterli INSAN olabilmek o kadar kolay degildir...:)

bahbaba58 03.04.2015 14:43

[url=http://hizliresim.com/XB5O4D][img]http://i.hizliresim.com/XB5O4D.jpg[/img][/url]

hasanim58 03.04.2015 14:48

[QUOTE=58sinan58;941359]cehennemi yaşamakta haklısın saatçi çünkü sivassporumuz sana iki beden büyük geldi çapsız[/QUOTE]

Gardas bu saatte satamaz

hasanim58 03.04.2015 14:53

Sivasimin ve sivassporumun hakkında kim be düşünüyorsa ALLAH ona bin katını versin

karamik 05.04.2015 23:25

Sende iş yok o kesin de menejerini tebrik ederim çok yetenekli adammış senin gibi kazmayı sürekli bir yerlere kitlemeyi başarıyor.

badof58 05.04.2015 23:53

Yunanistan'ın ne kadar Türk ve Türkiye duşmanı olmadığını bilmeyen yoktur, bu hıyartoda bir takım merciilere şirin gözükmek için bunları yapmadıysa bende bir şey bilmiyorum, Allah belanızı vermiş borç içinde batıyorsunuz bir de biz belanızı vermeden defolun gidin, tamamen siyasi bir açıklama, umarım Uefa'ya falan gidersek bunlar karşımıza çıkarda ağızının payını veririz, pis herif ..

kendalli 06.04.2015 01:29

Cok agir olacak ama bu hakettigi icin diyorum yunan medyasinin buna aynaya bakmasi gerektigini, zenci oldugunu ve afrikadan geldigini soylemesi gerekirdi!..

Ferhat06 06.04.2015 11:18

Site adminlerini dün Fenerbahçe otobüsüne yapılan menfur saldırıyla ilgili konu açmaya davet ediyorum.Şiddetin önüne geçmek için bir otobüs dolusu insanın ölmesi mi gerekiyor?Yazıklar olsun.Fenerbahçe camiasına büyük geçmiş olsun.

hasanim58 06.04.2015 12:51

sıracalı heee vaziyetinede bahmıyor Soharıç tavası yapılı

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:05.