![]() |
Lig ve ZTK Maçları Ertelendi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45417&token=22814[/IMG]
Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırı sonrası Riva'da büyük bir zirve gerçekleştirildi. Silahlı saldırı olayının ardından, TFF, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda maçları 1 hafta süreyle erteledi. TERİM DE YER ALDI 4'lü görüşmede TFF Başkanı Demirören, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türktiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i Riva'da yer alan TFF Merkezi'nde ağırladı. Bu toplantının ardından saat 14.00'te Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi'nde Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ ile bir araya geldi. 2. TOPLANTI YAPILDI Bu toplantının ardından Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi'nde Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ ile bir araya geldi. [B]Alınan karara göre; Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda maçlar 1 hafta ertelendi.[/B] |
Cevap: Lig maçları ertelendi
bizim açımızdan çok iyi oldu:)
hem diğer temsilcilerimizin maçıyla aynı gündeydi hem de kayseriyle yaapacağımız önemli maçta as oyuncularımız balkes maçına yorgun düşmemek için oynayamayabilirdi bu maçta oynarsa aslar onlara iyi bir lig arası hazırlık maçı olur:D |
Haydi sivaslilar. 4 eylul ve zara maclarina akin
|
[B]Bir de 4 Eylül Belediyesporun müsabakasını saat 13.00'e alsalar varya :) tadından yenmez...[/B]
|
Cevap: Lig ve ZTK Maçları Ertelendi
5 sene önce diyarbakırda bursaspor otobüsü taşlandığında daha büyük olaylar çıkmıştı o dönem maçlar ertelenmiş miydi? Ben ertelenmedi diye hatırlıyorum, orada ertelemeyip burada ertelemek çok saçma bu işin bir standardı olmalı. Her ne kadar birinde taş ötekinde silah da kullanılmış olsa olay aynı ikisinde de takım otobüsüne saldırı var kulüpten kimseye zarar gelmediği sürece böyle bir uygulamaya gitmek gereksiz.
|
abarttınız ama ne güzel maç izleyecektik yav...
1 hafta daha mı boş geçecek neyse en azından 4 eylül ile zara maçları var:) |
Bende BU Saldırı FENERBAHÇEYE (Yada Gs.BJK.Ts ye ) yapılmasada herhangi bir Anadolu kulubüne yapılsa acaba bu ertelemeler ve bu kadar medyada yer alırmıydı çok çok merak ediyorum.
|
[QUOTE=ezelşener;941694]Bende BU Saldırı FENERBAHÇEYE (Yada Gs.BJK.Ts ye ) yapılmasada herhangi bir Anadolu kulubüne yapılsa acaba bu ertelemeler ve bu kadar medyada yer alırmıydı çok çok merak ediyorum.[/QUOTE]
Ben cevaplayim hemserim. Eger Fenerbahce yerinde herhangi bir anadolu Takimi olsaydi, kimse bu kadar abartmazdi ve medyada da bu kadar yer almazdi. Maclar ertelenmezdi. |
Futbol teröristleri her kim se en büyük cezayı almalilar bu saldırı sivasspora da yapılabilirdi lanetliyorum
|
yapılan saldırıyı kesinlikle kınıyoruz ama bir anadolu takımına yapılsaydı hafta sonuda maç olurdu.Ayrıca ertelemekle ellerine ne geçecek tekrar aynı saldırı yapılacak olsa 15 gün sonra yapılmayacak sanki...
|
Neyse olan olmuş...
Herkes Zaraya.... |
[QUOTE=adres58;941698]Neyse olan olmuş...
Herkes Zaraya....[/QUOTE] Zara maci canli yayinlanacakmi Hocam bilginiz varmi ? |
[B][I]Her işte bir hayır var diyelim ve bu hafta yapılacak olan 4Eylül ve zara maçlarına odaklanın başarıları için dua edelim[/I][/B]
|
[b]trabzon taraftarı sahaya inip bizim oyuncularımıza saldırdığında,bjk nin bursada oynıyamadığı hafta,bursanın diyarbakırda oynıyamadığı hafta,bjk taraftarının olimpiyatta sahaya girdiği hafta,fb taraftarının kadıköyü yakıp yıktığı hafta, hiçbir maç ertelenmedi,baktığımızda ozamanki olaylar fb nin başına gelen olaylardan daha önemliydi,trabzon taraftarı sivaslı oyuncuları kesseydi,bjk li taraftarlar özel güvenlik ve polisleri öldürseydi,diyarbakır taraftarı bursalıları kaleşle tarasaydı,bursa taraftarı bjk lilerin arabasını uçursaydı,fb taraftarı petrol istasyonunu havaya uçursaydı aradaki taşlaşmalarda bi-kaçkişi beyin kanamasından ölseydi ,volkana gelen bıçak kafasına saplansaydı,ertuğrtula atılan taş çocuğu kör etseydi neolacaktı ki ihtimal dahilinde ,ozaman ne olacaktı,elbetteki fb ye yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum,yaralı şöföre geçmiş olsun diyorumda,anadolu takımlarında oynıyan futbolcuların canıda enaz diğer İT takım oyuncuları kadar degerlidir,heryerde negatif ayrımcılık yapıyorsunuz barii buRda yapmayın ey tff ,bunlar hep sizin göreve layık olmadan tepeden inme görevde olmanızdan ,gerekli takımlara gerekli cezaları vermemenizden oluyor,türk futbolunda ve liglerimizde ,futbolu yönetenlerin listesinde esaslı bir temizlik şart, yoksa bugün fb ye ,yarın başka takıma bu tür saldırılar olacaktır,mesela işe ts yi türkiye liginden ihraç edip güney kıbrıs rum ligine filan yollayarak temizliğe başlayabilirsiniz:mad: .[/b]
|
gardaslar bende bir seyler anlatmak istiyorum zamaninda samsunspor malatyaya giderken otubus devrildi ölü ve yarali oldu ama mac ertelenmedi ..
besiktas mersin idmanyurdu macina giderken ellerinde döner bicaklari ve tasla karsilik verdiler yine ertelenmedi.. cok olayli günler oldu yine mac ertelenmedi demekki futbol federasyonda cok fenerli varki ertelenmis yoksa ha sivas ha diger takimlarin basina gelseydi rüyanizda görürsün ertelenmeyi derlerdi ne yazikki hani derler ya büyük balik kücük baligi yutar deyimi bu |
mac ertelenince cokmu seyler degisecek yine cikacak olaylar kimin isine geldi derseniz 3 tane istanbul takimlarin isine geldi derim burda görüyoruz ki anadolu takimlari birlik beraberlik olsa var ya bunlar bir halt edemez neyse herkes kendi cöplügünde öten bir horoz gibi degisen bir sey yok beni yanlis anlamayin ben genelleme yazdim saygilar ... Rasim
|
Eee bu kararla trabzon ve yöresi artık dahamı medeni oldu, bu muhteşem kararla ülkemizde futbol kültürü bilinci tavan mı yaptı? Boş laf boş karar
|
Sivassporun kalecisine tasla saldirdilarda ne oldu hakem maci bile durdurmadi ayakkabilari sahadan toplayip sahiblerine iade ettiler iste adalet bunun neresinde siz kararverin o müsabakada trabzonun dikkatleri cekilse idi bu gün bunlar olmazdi adamlar bakiyorlarki yapilan yanina kar kaliyor devamdan yana kendinde güc buluyor illaki bir büyük kulup bu hadiseye maruz kalmali öylemi
|
arkadaşlar maçlar ertelendiğine göre yükleniyoruz zara ve 4 eylül maçlarına....
|
Burdan yüreksiz federasyona ve onun birimlerine duyrulur.Siz İbrahim Hacıosmanoğlunu türk futbolundan soyutlamadığınız sürece türk futbolu temizlenmez.Futbola sevgi barış huzur hiçbir zaman gelmez...
|
Kapalı kapılar ardında konuşup ligleri ertelemekle bu iş çözülmez.Eğer ki biraz cesaretiniz ve yüreğiniz varsa Trabzonsporu bu ligden ihraç edersiniz.
|
LİG TV paralı kanal ve parayı maç izlemek için veriyoruz. maç yayını olmadığı için dörtte bir oranında faturadan düşeceklermiş. müşteri temsilcisi ile görüştüm.
|
[QUOTE=onur0634;941725]Kapalı kapılar ardında konuşup ligleri ertelemekle bu iş çözülmez.Eğer ki biraz cesaretiniz ve yüreğiniz varsa Trabzonsporu bu ligden ihraç edersiniz.[/QUOTE]
bu kadar kesin ve net konuşuyorsan bildiğin bişey var. git trabzon savcılığına bilgilerini paylaş. mutlaka değerlendireceklerdir. iş trabzonsporun başının altından çıktıysa küme düşürürler. trabzona gidecek zamanın yoksa, sivasta savcılığa gidip konu hakkında bilgi verebilirsin. yada trabzonspora karşı nefretinden söylediysen, fanatizm buradan çıkıyor. |
Biz lig tv ye bosuna mi para veriyoruz ligler erteleniyor bu ne sacmalik ?
|
[QUOTE=58svs58;941747]bu kadar kesin ve net konuşuyorsan bildiğin bişey var. git trabzon savcılığına bilgilerini paylaş. mutlaka değerlendireceklerdir. iş trabzonsporun başının altından çıktıysa küme düşürürler. trabzona gidecek zamanın yoksa, sivasta savcılığa gidip konu hakkında bilgi verebilirsin. yada trabzonspora karşı nefretinden söylediysen, fanatizm buradan çıkıyor.[/QUOTE]
Tutuklu'nun annesi oğlum senin yüzünden içerde İho demiş, beyan esastır :)) |
ben başka bişeye daha parmak basmak istiyorum. LİG TV maç yayını yapmayacak ama biz aboneler para ödeyeceğiz. bu parayı vermeme durumunu biraz deşeleyelim
|
Bizim acimizdan cok verimli oldu hem kupa ve hemde ligde cok rahat oynayacagiz bir hafta dinlenmek bize cok iyi gelecek biz inaniyoruzki her iki macida rahat alacagiz kendi sahamizdaki avantajlar bizim icin cok büyük kazanim olacak kupada da ligdede yukari cikisimiz bize rahat bir nefes almamizi sagliyacak
|
O değil de bizim iki Kayseri maci da ileri tarihe ertelendi bu yıl
Komşu kızı çok naz yapiyor anlasilan :D |
Her ne kadar istanbul takımlarından nefret etsekte tabiki böyle bir olayı tasvip etmek insanlık suçudur..Kınıyoruz...
Yanlız bu gün sözde Büyük bir takıma yapılan bu saldırıda Türkiyeyi ayağa kaldıran kesim yıllar önce Diyarbakırda terörün alasını yapanları izlerken neredeydi..Ölümden dönen futbolcular bu memleketin evladı değilmiydi diye sorası geliyor insanın ...Allta vereceğim linkte Diyarbakırdan çıkmaya çalışan Bursasporlu futbolcuların bulunduğu aracın polis kamerasıdır...Videonun sonundaki futbolcunun feryadı olayın boyutunu ortaya koyuyor...Türkiyede sadece fb yok..... buyrun... [url]https://www.youtube.com/watch?v=BI6D4NaZQP0[/url] |
[B]ÇOK şükür böyle futbol teröristleri bu ligde değiller,bu ülkede futbolu katleden taraftarıyla duruşuyla ,bu ligin huzurunu bozan ts ninde bu ligden ihraç edilmesi en büyük arzumdur,[/b]
|
[QUOTE=34MUAMMER58;941952][B]ÇOK şükür böyle futbol teröristleri bu ligde değiller,bu ülkede futbolu katleden taraftarıyla duruşuyla ,bu ligin huzurunu bozan ts ninde bu ligden ihraç edilmesi en büyük arzumdur,[/b][/QUOTE]
Üstadım Bursada b jımnastıkle yasanan olaylarda Olayları yapanlar Bursa taraftarıydı suçlanabilir... Öncesinde istanbuldaki olaylarda çıkarılan olaylar B jımnastıklılerdi suçlanır.. Bunun gibi çok örnek var olayları çıkaranları gözle görebiliyorsanız her ne kadar provoke olsa dahi dersiniz ki aklını başına alsınlar oyuna gelmesinler...Gözün gördüğü kafidir...Ben ts yorumunuza saygıyla bakıyorum ve burada tarafta değilim ama bu olayın ts veya taraftarına maledilmesi ne kadar doğrudur düşünmek lazım ..İspatlanmış bir olay yok sanırım ...Tamamen siyasi içerikli bir provokede olabilir... |
[b]BUGÜN 3.liglerde yada 2.liglerde mücadele eden eskiden süperlig görmüş birçok takım taraftarı ,holiganizmin pençesinde türk futboluna zarar veriyor,benim futbol teröristleri dediğim takımların taraftarları bellidir,eğer 1 takım başka şehire polis korumasında çelik yelek giyip gidiyorsa,öyle hangi takım olursa olsun bu türk sporunda ,helehelede herkesin takip ettiği süperligde olmamalıdır,trabzondaki olayı elbetteki tüm şehire maletmiyorum ancak ,onu mal etme, bunu maletme ,nereye varacak bu iş ,yıllardan beri bu şehrin takımının taraftarlarının bu türk futbolunu nasıl çirkinleştirdiğinide görmek gerekir,sivasda 1 kişinin yaptığı adilikten dolayı bu şehir yıllarca kaderine terkedildi,ve bu ülkenin enaz yarısı tarafından haketmediği halde görmezden geliniyor,küfür ,hakaret ,iftira gırla gidiyor,:mad:bu ülkedeki tüm takımların futbolcularının canı enaz fb li oyuncular kadar değerlidir,böyle olaylar trabzonda ilkdefada olmuyor,yıllardan beri istanbul medyası diye gazeteciler kılıçla ,palayla ,döner satırıyla kovalanıyorsa,rakip takımın otobüsleri taşlanıp kurşunlanıyorsa,sahaya bıçak, meşale ,taş atılıyorsa,hatta kalecilerin,hakemlerin kafası yarılıyorsa,yetinmeyip sahaya girilip rakip oyunculara saldırılıyorsa,spor yazarları ,hakem araçları kurşunlanıyorsa ,hatta kendi hocası ve futbolcusu linç edilmeye çalışılıyorsa ,hatta onca hırsızın, hortumcunun ,mafya müsfettelerinin,,iktidarın tüm birimlerinin maddi manevi desteğini alıp ,bu ligde hakem yardımı olmadan varlık gösteremiyorsa,diğer takımları mesnetsiz iddalarla namussuslukla ,şikecilikle suçluyorsa ,bu ligin huzurunu ,keyfini kaçırıyorsa, o takım kim olursa olsun futbol teröristidir,4 yıldan beri bu ülkede futbolun tadı tuzu kalmadı ,baktığımızda bunun başrolünde TS var,kendileri namuslui diğer takımlar namussuz bunlara göre,ligler erteleniyor başrolde yine TS var, bukadar seyirci potansiyeli olan takımlar,yada tarafsız futbol sevdalıları, bu çirkef takımın pisliği yüzünden ,haftayı futbolsuz geçirmek zorundamı?buneye benzer biliyormusun?18 dairelik apartmanda 1 daire sahibi gözüne kestirdiği komşunun evini soyuyor,milletin karısına kızına sarkıyor,ona buna silah ,bıçak çekiyor,gürültü patırtı yapıyor,kendinden başkalarını namussuslukla suçluyor,sonra polis gelip diyorki 1 hafta bu apartmana girmek yasak ,türk futbolunun durumuda budur ,1 haftasonra işler düzelecekmi sanki?ligin huzurunu bozan kim olursa olsun 2 kez tekrarı halinde 1 alt lige düşürülüp ,hakeden takımlar lige alınmalıdır,futbol teröristlerine bu ligde oynama şansı verilmemelidir[/b]
|
Yarin Alanyaspor-Kayserispor maci var.3 gün sonrada Kayserispor bize karsi kupa maci oynayacak.Bizim takim dahada diri olacak anlamina geliyor bu.Buda Allah´in bize bir lütfu galiba.
Kupada önce Kayseri´yi saf disi birakip ,ardindan Balikesir´i yenerek ic saha avantajimizi korumaliyiz... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:14. |