SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-2 Mersin İ.Y (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38980)

SivasSpor.Com 19.04.2015 21:09

Sivasspor 1-2 Mersin İ.Y

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45480&token=27337][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45480&token=27337[/img][/url]

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta Medicana Sivasspor-Mersin İdmanyurdu maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 24 Nisan Cuma

[B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül

[B]Saat:[/B] 20:00

[B]Maçın Hakemi: [/B] Barış Şimşek

[B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

Cerny312 19.04.2015 21:17

Cevap: Sivasspor - Mersin İ.Y

Rahat Konumdayız ama bu maçı almamız lazım yenildiğimiz maçın hesabını kapatmak için :)

savaş2 19.04.2015 21:26

***Takımda ciddiyet kayboldu, bu macı kazanmamız sergen hocanın isteğine bağlı. kayseri spora sahamızda defans yapıyoruz,bu günkü Balıkesir macı ortada ve şeşo her türlü sorumsuzluk örneğini sergiliyor ama halen ilk 11 de.oynadıkları oyunla mehdi,musa ve aydın bu takımın artık 11 ni hakettiklerini düşünüyorum.

ready 19.04.2015 21:42

[B]bazı futbolcu kardeşlerimiz ligi kafalarında bitirmişler daha lig bitmedi devam ediyor [/B]

34MUAMMER58 19.04.2015 21:58

[b]Mersin artık dağıldı,sivasspordada bir rehavet söz konusu,son maçlarda disiplinsizlik ve bencillikte baş göstermeye başladı,bjk ye karşı oynadığımız futbolun esamesi yok,normal şartlarda mersini rahat yenerizde,lig sonuncusu ve ptt ligi takımına karşı oynadığımız futbol mersini yenmeye yetmez,rıza hocada açık oynatıyor mersini ,buda sivassporun işini kolaylaştırıyor,sergen hocanın bu hafta tüm takımın dikkatini çekmesini bekliyorum,bazı mevkilerdede değişikliğe gitmesi gerekiyor,utaka sonradan girerse daha faydalı olacağına inanıyorum,kalede korcan yerine ertuğrul oynamalı,aydın bu takımda hiçdeğilse 30 dak oynar,oynayanların hiçbiri ondan iyi değil,sanıldığı gibi sivassporun kadrosu çok kısıtlı değil,2.yarıda oyuna girecek mehdi,utaka,aydın hertakımın dengesini bozar ,uzun lafın kısası ,önümüzde kritik maçlar var,matematiksel olarak işi kurtarmış gibi görünsekde,işi şansa bırakmamak adına bu mersini yenmek gerekiyor,çok iyi konsantre olmak gerekiyor[/b]

Travis Bickle 19.04.2015 22:00

[B]daha dinlenmiş diri bir sekılde cıkarak bu maçı kazanıcagımızı dusunuyorum umarım bır aksılık yasamayız [/B]

çorluluyiğido 19.04.2015 22:25

balıkesire göre daha açık oynayan bir takımla karşılacağız defansımız hücumculara göre daha iyi olduğunu söylebiliriz da costa sahalara bomba gibi döndü ciddiyetle oynarsak aatıf bencillik yapmazsa sol kanatta artık aydın oynarsa arkasında fatih oynarsa bu maçı alabileceğimizi düşünüyorum disiplinsiz tavırlarına dikkat etmesi gerekn aatif sezon sonu takımdan iyi paraya gönderilmeli cicinho bile çileden çıktıysa....

58YIGIDO58 19.04.2015 22:37

Balikesir i yenemedik, mersin daha zor olacak.
Ligde kalalim yeter fazla birsey istemiyoruz.

Külhan 19.04.2015 22:38

Hani sergen hoca disiiplinli idi hicde öyle degil bu gün gördükkü herkes kendi havasinda heleki aatif sahada kendi mevkinin disinda sanki basi bos mayin gibi heryere kosuyor ve nihayetinde de yorgun düsüp istenileni veremiyor pas diye birsey yaptigi yok her top kapmada kalenin yolunu tutuyor bu cok bencil futbolcularda hep oluyor ama biz bir takim ruhu görmek istiyoruz bir istkrarli oyun seyretmek istiyoruz bu günki mac tam bir curcuna idi bu gidisle bu takim hicbir seye benzemez gelecek sezon bu takimdan cok kisi degismesi lazim

cılgınsivas58 20.04.2015 00:07

bu maçı almak zorundayız..
bahanesi yok..

ydurdag 20.04.2015 00:29

bu isteklemi mersini yenecegiz çok zor dostum çok zor egerki futbolcu kardeşlerde biraz gurur varsa yenerler ben şimdiden onları tebrik ediyorum inşaallah beni utandırırlar haydi hayırlısı cumayı bekliyorum

DoomsDay58 20.04.2015 02:35

Balıkesir savunma yapıyordu ama Mersin o kadar iyi savunma yapmayacaktır oyuncularımız da biraz gününde olursa rahat kazanırız.

68yasar58 20.04.2015 08:33

Balıkesir maçı hem teknik ekibe hemde oyunculara der olmuştur inşallah.
Dersini alanlar takım oyununa dönünce mersin maçı rahat geçecek çok gollü bi galibet alacağımıza inanıyorum.

Kokomo 20.04.2015 09:03

Kupaya konsantre olan ve ilaveten yorgun olacak takımın, Mersine yenileceğini düşünüyorum.

shang 20.04.2015 09:08

mersin maçı daha zor maç.Umarım iyi konsantre olurlar futbolcularımız bu maça balıkesir maçı bedavadan giden 2 puan ve 400bin liraya mal oldu.Daha ciddiye almalıyız yoksa mersin balıkesir gibi değil tecrübeli bir takım

Rallim58 20.04.2015 14:20

[B]Balıkesir ve Mersin İ.Y. karşılaşmalarını 6 puan olarak yazanlar ilk karşılaşmada yaşanılan [U]BENCİL ve TAKIM DİSİPLİNİNE uymayanlar yüzünden[/U] 2 puan kaybedilmiştir...

Umarız Mersin İ.Y. karşısında disiplinsizlik yaşanmaz...[/B]

ready 20.04.2015 19:57

[B]sivasspor yönetimi ve teknik kadrı aydın karabulutu affedip affetmemeyi tartışırken takıma zarar veren takım içinde bozkunculuk yapan bencillik yapan topçuları görmezden geliyor kol kırılır yen içinde kalır.. eger birileri yanlış davranıyorsa kim olursa olsun cezası verilmeli [/B]

Dark Force 20.04.2015 22:45

Sivasspor rahat kazanır balıkesir macı yanıltmasın kupadan kalan yorgunluk diyelim.

58Taraftar 21.04.2015 13:05

taraftar olarak her daim galibiyete inanırız..bu maç bizim olacak - olmalı

Mehmet ATEŞ 21.04.2015 13:32

Balıkesir maçı bu maç için ölçü olamaz bursa naçı gibi çok rahat ve net bir skorla kazanacağız inşallah

yorumyapıyombenya 21.04.2015 21:43

Berabere bitsin yeter bu sezon bu takımdan fazla beklentim yok

kızılova 21.04.2015 23:48

Sivasspor 2 Mersin 1

adres58 22.04.2015 07:51

Çok sağlam gol ayaklara sahip Mersin takımı... Yani 5 tane pozisyona girip iki üç atabilecek durumda ve şanstalar.... Ya biz, 20 pozisyonda 1 gol atmakta zorlanan, şahsi bencil ben atayımcı bir zihniyetteyiz. Pozisyon bulmak, ayağa pas yapmak bizim işimiz. Ama gel görki o çerçevenin içinden geçiremiyoruz. allahtan Batuhan bir şeyler edip gol atıyor yada attırıyorda bizde eccük ferahlıyoruz.. Yoksa Aatıfın bencilliği, Utakanın beceri noksanlığı ile zor galibiyet alırız...

Rallim58 22.04.2015 11:13

[B]Sergen Yalçın takımı ve özellikle, Aatıf'ı uyarır ve takım oyunu oynama konusunda gereken yapılırsa Mersin İdmanyurduna fark atacağımızı düşünüyorum...
[/B]

aozdemir 22.04.2015 21:18

yeneriz heralde. oyuncular bu hafta iyi fırça yemişlerdir.

Külhan 22.04.2015 23:01

Mersini yenmek icin savunmamiza cok is düsüyor mersinin forveti malum bizim eski futbolcumuz bolovyali iyi de oynadigi söylenemez pedriel bizde de pek iseyaramadi ama riza hocanin nezdinde biraz kiymeti harbiyesi varmis ki mersne geri cagirdi takim olarak mersinin oyun stili bizden daha beter ama nasil olduise biraz puan topladilar su an bizden yukaridalar fark etmez

SenSetik 22.04.2015 23:53

Ankete kazanırız dedim ama buna ne kadar inandığımı kendim de bilmiyorum :)

58YIGIDO58 23.04.2015 00:01

Mersini bir adim önde goruyorum.
Riza hoca Sivassporu cok iyi taniyor.
eger aatif ve utaka vasat oynamaya devam ederlerse kaybederiz bu maci.

badof58 23.04.2015 03:10

Yenilme ihtimalimiz olmayan maç, büyük ihtimal kazanırız, Bal-Kes maçı hem yorgunluğa hem de ciddiyetsizliğe ve kazanma isteğine bağlı olarak o sonuç doğdu, bu maçı kazanma ihtimalimiz yüksek istekli olan biz oluruz, Sergen kendini göstermek ister, biraz oynamayan oyunculara da şans tanıyarak kazanabiliriz ..

çorluluyiğido 23.04.2015 12:33

herşey olabilir fark da atabiliriz yeniledebiliriz her şeye hazırım:Dama bizim takım daha oturaklı wellitona futacs nakulma tita wederson khaliliye dikkat edelim yeter yoksa yerliler bi işe yaramıyor rıza hocanın yaptığı en iyi iş yabancı futbolcu alımı hem de çok ucuza çok iyi oyuncular buluyor bize az yabancı futbolcu transferinde yardım etse sonuçta sivaslı:D

sivaslıadem 23.04.2015 13:45

Duygusal bir maç olacak
Zira eski takımına karşı oynayacak çok oyuncu var, hepsi de taraftarın saygı duyduğu oyuncular
bizde Burhan;onlarda başta Rıza hoca, Nihat, Servet, Pedriel gibi canla başla oynayan oyuncular

Bakalım kim kazanacak:
Rıza mı? Yoksa Ali Rıza mı? ;)

çorluluyiğido 23.04.2015 13:53

sivasspor-m.i.y. maçı hakemi barış şimşek
ayrıca eski oyuncularımızdan servetin bize karşı duygusal değil de daha canla başla çırpınacağından emin ol.58 numarayı giyen pedriele de helal olsun

Ferhat06 24.04.2015 10:40

Kadir oynamayacak sanırım cezası mı var?Mehdi,Hakan Arslan ve Adem oynayacak diye yazmış Abdullah Yiğit face'de.

Ferhat06 24.04.2015 10:43

Barış Şimşek bayağı kendini aştı,FİFA kokartı falan taktı bir sıkıntı çıkmaz inşallah.

aozdemir 24.04.2015 14:33

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’nda eski futbolcularının alacakların ödenmediği gerekçesiyle icra memurları polis ekipleriyle birlikte takım otobüsü ve malzemelerine haciz işlemi uyguladı.

2013-2014 sezonunun devre arasında Mersin İdmanyurdu’na transfer olan ve şuanda Osmanlıspor forması giyen kaleci Ahmet Şahin’in 237 bin 73 TL alacağı ile aynı sezon Mersin takımına transfer olan Mehmet Yıldız’ın 80 bin TL olan alacağı için bugün Sivas 3. İcra Daire Müdürlüğü memurları, polis ekipleri ve kaleci Ahmet Şahin’in avukatıyla birlikte takımın kaldığı otele geldi. Burada kulüp yetkilileri ile görüşen icra memurları takım otobüsü ve kulüp malzemelerine haciz işlemi uyguladı.

Kaleci Ahmet Şahin’in avukatı ile bir süre görüşen kulüp yetkileri icra memurunun tuttuğu tutanakla futbolcunun alacağının ödenmesi için bir ay süre verdi. Bu süre içinde borç ödenmezse takım otobüsüne ve malzemelere haciz işlemi uygulanacağı öğrenildi.
Kaynak : İHA

gogohan 24.04.2015 14:41

[QUOTE=Ferhat06;943004]Kadir oynamayacak sanırım cezası mı var?Mehdi,Hakan Arslan ve Adem oynayacak diye yazmış Abdullah Yiğit face'de.[/QUOTE]

gardaş apo ne diyorsa tersi doğru demektir.

çorluluyiğido 24.04.2015 17:20

sivasspor muhtemel 11i
korcan-ümit-da costa-ibrahim ö.-cicinho-adem-mehdi-burhan-aatif-utaka-batuhan

çorluluyiğido 24.04.2015 19:11

İlk 11
1. KORCAN ÇELİKAY
3. İBRAHİM ÖZTÜRK
8. KADİR BEKMEZCİ
12. CICERO JOAO DE CESARE
21. BURHAN EŞER