![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçında Mersin İdmanyurdu'na 2-1 kaybettiğiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]Sergen Hoca kararlarıyla maçı verdi. Ha suç sadece Sergen hocada mı derseniz tabi ki değil. Sahada ruhsuz, bencil gezen futbolcularda cabası...
[/B] |
yazık oldu güzel oyuna mağlubiyet yakışmadı.malesef 2-1 yenildik.
|
Takim düşüşte futbolcular ligi kafada bitirmiş. Bu maçı alamayacağımızı anlamak için futbol profu olmaya gerek yoktu
|
3 dakikada 2 gol yiyen bir takıma ne diyelim.REZALET!
|
[B]ılk yarı hıç bır sey oynamadık 2.yarı bastırmamız sonucu penaltı geldı sonra anlamsız bır sekılde kapanıp korcanın yedıgı 2 hatalı golle kaybettık soylencek bır sey yok
oyunumuzu gelıstıremıyoruz maçları kopartamıyoruz sıkıntılarımız devam edıyor uzerıne bıreysel hatalar cekılcek gıbı değil yenılen 2 gol %100 korcanın hatası korcan ılk golden sonra omuzunu tutuyordu kendını ıyı hıssetmıyosan deısıklık ısaret et abı fedakarlık adı altında rezıllık yasandı resmen boyle fedakarlık yapıcagına hıç yapma daha ıyı [/B] |
Yeminle maç biteli 10 dakika oldu yerimde dondum kaldım şuan. Elimizdeki maçı verdik resmen ya. Söyleyecek söz buluamıyorum. .
|
Ya arkadaş şaka gibi.
Hakan Arslan yerine Utakayla başlasa daha iyi olacaktı. Sonuca gelirsek at yat dersel hücum yapmazsak böyle iki tane yeriz işte. Yazık vallaha yazık çıldırdım |
Hakan yerine Mehdi ile başlanmalıydı. Bu durumda maçı ilk yarıda bitirirdik.
Burhan'ın pili bitmiş. Aydın'a şans verilmeli artık. Aydın, Musa'dan iyidir. Atıf haftalardır etkisiz. Birinin bu adamı kendine getirmesi lazım. İyi kaleci kendini gösterirdi. Bizim kalecilerin seviyesi belli. Yine söylüyorum, tekrar söylüyorum, bize hız ve tekniği güçlü oyuncular lazım. Sonraki sezon inşallah bu yönde transfer yaparlar. |
adem dışında hepsi yalan
korcana diyecek birşey yok iki haftadır sol bekte ümiti oynatırsan ayakta duramayan burhanı oynatırsan bundanda fazla olmaz evindeki en önemli 2 maçtan 1 puan alıyorsan ben diyecek laf bulamıyorum hadi geçen hafta 2 günde bir maçtıda bu hafta ne oldu ??????????? şapka düştü kel göründü ... |
YAZiklar olsun ne deyim 1-0 ondesin 2 dk kalmis macin bitmesine ama maci kaybediyorsun skoru koruyamiyorsun. :mad:
Takim ilerde cok beceriksiz, batu, burhan ve utaka cok beceriksiz. Aatif her ne kadar takimin krali olsada o bile beceriksiz oynuyor. Bu takim ne düser nede kafaya oynar. Bu Takim 8-13 siralarda dolasir durur. Ne zaman ki adam gibi 4-5 kaliteli oyuncu alinir bu Takim iyi olur yoksa zor. |
Kaçan iki puana daha yanamadan üç dakikada üç puandan olduk
|
çok sinirliyim.diyeceklerim şunlar.
1-hakan arslan bu takımda sonradan bile oyuna girecek kapasiteye sahip değil. 2-takım bu oyun tarzında oynarken batuhan'ın ölüsü bile oyundan çıkmaz.kayseri maçında çıkardı rakibin stoperleri bizim yarısahadan çıkmaz oldu.bugün çıkardı servet bizim ceza sahasındaydı. 3-takımın ortasahası 90 dakikayı kaldırmıyor.her maç 70lerden sonra ortasaha çöküyor.bu rolde oynayacak oyuncu mehdi olduğuna göre kesinlikle değerlendirilmeli. elimize gelen maçı verdik resmen.kimseye hata aramayalım bu maç sergen hocanın hediyesi olmuştur.çok büyük hatalar bunlar. |
[B]mağlubiyetin 1 numaralı sorumlusu bencillikte tavan yapan adi sorumsuz ATIF'tır..1-0 iken kaçırdığı ukalaca golün bedelini mağlubiyetle ödedik..2.sorumlu ise yanlış değişiklikler yapıp golden hemen sonra takımı geriye yaslayan sergen hocadır..bu atıf denen ukala dümbeleğine gereekn uyarı mıdır cezamıdır neyse acilen yapılmalı..adam yatığı bencilliklerle adeta takımı sallamıyor ..yeter artık kendini iyice bir bok sanıyor...can derdindeyiz ligde hiçbir şeyin şakası yok adamın yaptığına bak..ayrtıca daha 5-6 puan almadan ligi bitirme havasına girmişler bir an önce kendilerine gelsinler![/B]
|
Ne oynadığını bilmeyen bir oyuncu topluluğu vardı sahada herkes kafasına göre bir şeyler yapmaya çalıştı hal böyle olunca da mağlubiyet kaçınılmaz oldu artık takımın kendisini toplaması gerekiyor. Ayrıca, Mersin belli ki kazanmak için gelmiş Rıza hocanın oyuna bu kadar hücümcu soktuğuna pek şahit olamadık Sivasspor'un başındayken demek ki böyle yapınca maç kazanılıyormuş bunu öğrenmesi kendisi adına iyi olmuş!
|
[QUOTE=stain;943051]adem dışında hepsi yalan
korcana diyecek birşey yok iki haftadır sol bekte ümiti oynatırsan ayakta duramayan burhanı oynatırsan bundanda fazla olmaz evindeki en önemli 2 maçtan 1 puan alıyorsan ben diyecek laf bulamıyorum hadi geçen hafta 2 günde bir maçtıda bu hafta ne oldu ??????????? şapka düştü kel göründü ...[/QUOTE] [B][COLOR="blue"]Korcan a diyecek birşey yok diyorsun sonra da 2 maçtan 1 puan diyorsun. 2 maçta da aptalca gol yiyen sergen,riza yada Carlos değil. Sadece bu 2 maçta değil korcan efendinin yediği aptalca gollerin sayısını unuttum artık.[/COLOR][/B] |
[B][QUOTE=DOGU_BEY;943057][B]mağlubiyetin 1 numaralı sorumlusu bencillikte tavan yapan adi sorumsuz ATIF'tır..1-0 iken kaçırdığı ukalaca golün bedelini mağlubiyetle ödedik..2.sorumlu ise yanlış değişiklikler yapıp golden hemen sonra takımı geriye yaslayan sergen hocadır..bu atıf denen ukala dümbeleğine gereekn uyarı mıdır cezamıdır neyse acilen yapılmalı..adam yatığı bencilliklerle adeta takımı sallamıyor ..yeter artık kendini iyice bir bok sanıyor...can derdindeyiz ligde hiçbir şeyin şakası yok adamın yaptığına bak..ayrtıca daha 5-6 puan almadan ligi bitirme havasına girmişler bir an önce kendilerine gelsinler![/B][/QUOTE]
ayrıca bu hakan arslan denilen iskele dubası pttdebile zor oynar mal gibi koşmaktan başka bir bok yediği yok..teknik yok top sürme yok oyun kurma yok..defol git bu takımdan[/B] |
Maşallaaahhh koç bunlar koç, aferin size kendinize yakışan ruh halinizi yansıtan tam siz güya profesyonel futbolcuk lara yakışan skoru yakaladınız iyi bir tatili hakettiği koçlar...
|
Söylenecek pek te bişey yok bedavadan maç verme bu olsa gerek oraya giden bu soğukta o kadar adama küfreder gibi oldu. Erken tatile cikmis iz kupa maçı için hiç olumlu sinyaller göremedik çok üzüldüm çok yazık oldu
|
Eskişehir, Kayseri maçlarında kendi sahamıza çekilince görmüştük sonucunu. Bir kez daha gördük. Bu dakikadan sonra düşmemek için çırpınacağız.
|
Adamlar basket maçı gibi son saniye üçlüğünü attı gittiler
|
En büyük taraftar. ..gerisi ..
|
Macin son düdügüyle ATI ALAN ÜSKÜDARI GECTI.Macin bitis düdügüyle bazi kesimlerin cebine gene para girdi.Önemli olanda o galiba bu devirde...:mad:
Cok yazik oluyor .... |
korcandan bir hediye mac daha .bu kadar sorumsuzluk olmamali..
|
yav hoca ortasahayı güçlendireceği yerde değişikleri yanlış yaptı ve adamlsar orta sahaya hakim oldu vede yendi gittiler biz küme düşmezsek iyi
|
Bizim takım ligi kafasında bitirmiş. Ligi ortalarda bitireceğimiz algısı yerleşmiş takıma. Bundan sonra ligde güzel bir futbol beklemiyorum.
|
ligde sivasspor eskişehir kasımpaşa rize karabük erciyes balıkesir düşme potasındaki takımlar
her ne kadar bizim topçular kafalarında ligi bitirmişlersede erciyes karabük kasımpaşa maçlarından alınacak olan mağlubiyetler sivassporu süper ligden eder bu ruhsuz futbolcu topluluğu bu işin ciddiyetine varsın varamazsa lig süprizlere açık kalan 6 maçta erciyes fener başakşehir paşa karabük trabzon maçları var bu maçların hiçbirisi kolay değil burdaki takımlar ya düşmemeye ya şampiyonluğa ada avrupa kupası iddası olan takımlar işi ciddiye almayan bursa eskişehir maçlarından sonra ligi bitiren sivasspor son üç maçtır çok berbat oynuyor kendilerini toparlamazlarsa bu fikstür bizi çok zorlar ... |
Su lig bir bitseydide rahatca icimizi dökebilseydik,futbolcularin moralleri bozulmasin diye susmayi yegliyorum.Zamani gelince herkes konusacak....
|
***tek suclu sergen hoca, oyuna müdahale sıfır.Rıza hoca gereken yapıp 3 puanı takımına aldırdı.
|
Hakemin 2 yanlış kararından 2 gol yedik ama bu displinsizlikle zaten mağlubiyeti haketmiştik gecen hafta umitin kanatinda sıkıntı çektiğimiz belli iken yine ayni şekilde çıkıp pozisyonları hep o kanattan verdik maça 2.yari gibi başlamak gerekiyordu ve şu bir gerçek rıza hoca tam gereken müdahaleyi yaptı biz rahatiz dedikce dibe gidiyoruz takim rahaaaaaat rahaaaaaat indiriyor bizi aşağı
|
Sergen hoca röportajında ben hala inanamıyorum bu maç nasıl 2-1 bitti diyor
Biz hiç inanamıyoruz hocam üç dakikada buz kestik üç puna giderken eldeki bir puandan da olduk |
[B]Konuşulacak çok şey varda neyse,iş dönüp dolaşıp sezon başı ve devre arasındaki gereksiz ,boş,akıllara zarar transferlere geliyor,bu takım yetersiz ,yetersiz olduğu için zaten haftalarca düşme potasının altında seyretti,tam kendimize geldik derken takım inanılmaz düşüşe geçti,ligde yenmeyeni dövüyolar bu mersin ve balıkesiri,maalesef biz zar zor attığımız 1 golün üstüne yaTamıyoruz,takımda bazı oyuncular kafalarında ligi bitirmiş vaziyette,bencillik yine had safhadaydı,sergen hocada çıkarttığı yanlış kadroyla ve oyuncu değişikliklerindeki yanlışlarıyla mağlubiyete yardımcı oldu,ilk yarıda sivasspor tel tel döküldü,utakanın girmesiyle takım biraz canlasada ,o arada penaltıdan attığımız gölün üstüne 1 gol daha atamadık,o baskıdan bir gol daha çıkarmalıydık,sol bekin olmayışı ,ümitin soldan hucuma katkı verememesi,sağ kanatta cicinyoyu istediğimiz gibi kullanamadık,göbekten gidecek bir oyuncumuz olmaması ,hakan yerine mehdi oynamalıydı,aydın ve ibrahim akının nedense birtürlü takıma monte edilememesi ,takımın mental olarak ve fizik olaRAK yorgun görülmesi sivasspora mağlubiyetin acısını tattırdı,oyunun geneline baktığımızda mersin en kötü beraberliği hatta galibiyeti haketmişti,neticede futbolun adaleti tecelli etti,acı ama gerçek bu,rehavet ve rahatlık bu takıma yaramıyor,futbolcularıda tek tek eleştirmekde istemiyorum,biran evvel bu mağlubiyetin yaralaRINI sarmalıyız,2 dakikada 2 gool yemek sivasspor gibi takıma yakışmadı,seyirci diğer haftalara nazaran hareketliydi,hakemde adına göre iyi maç yönetti takım biran önce toparlanmalı yoksa son haftalara stresli gireriz ,[/b]
|
suc bızde ıkı mac kazandıkları zaman yere goye sıgdırmıyoruz olacagı bu kupadada gs fark yıyecekler sergen hocada cok yuz verıyor oyunculara dısıplın olmadıgında ıste sonuc hayırlısı ılgde kalalımda kupa veya ılk bes bızım neyımıze ıste seyırcı gelmedımı soruyorlar takıma neden destek olmuyorsunuz bu takımamı destek olunacak yazık cok yazık bu ıkı haftadakı puan bızı nerelere tasıyacaktı
|
Gol atamıyorken bir şekilde golü bulmuşuz ama yine yaslanıyoruz. Topu ayağımızda dolaştırmak bu kadar mı zordu? Eskişehir, Kayseri, Mersin maçlarında hep aynı hüsran. Belki de uzun zamandır en dramatik sonuç. Hiç kimse dile getirmiyor ama düşme tehlikesini hissediyorum. Hakan Arslan ile ilgili de artık yorum yapmıyorum.
|
6 puan bekleidğimiz 2 haftadan 1 puan aldık :confused::D:mad:
|
Rıza Çalımbay
Dört Eylül stadının ve İnönü stadının yeri bende ayrıdır gollere sevinmem söz konusu olamaz sivasspor adına üzüldüm |
sergen hoca hala sen orada ınanmamakla dur rıza hoca sana oyle bır ınandırıkkı aklın basına ancak ercıyes macında gelır sen sev oyuncularını bebek gıbı sev elınde sopa olacak hoca bunlar odılden anlıyorlar hayırlısı lıgde kalalımda gerısı onemlı degıl
|
[QUOTE=berduh;943060][B][COLOR="blue"]Korcan a diyecek birşey yok diyorsun sonra da 2 maçtan 1 puan diyorsun. 2 maçta da aptalca gol yiyen sergen,riza yada Carlos değil. Sadece bu 2 maçta değil korcan efendinin yediği aptalca gollerin sayısını unuttum artık.[/COLOR][/B][/QUOTE]
güzel kardeşim ertuğrul geçse bişey farkedecek mi ikiside aynı korcan bonservisli oyuncumuz seneyede bizde ama ertuğrul elin adamı ... ertuğrulun yediği hatalı golleri saysak ooooooo |
hırs yoktu. kazanmak için bir şey yapmadık. nasılsa kümede kaldık havası vardı sanki.
|
Sergen biraz önce tv de, başımıza birşey gelecekmiş geldi dedi.Ne güzel yorum.Adem i sar ıkartla ön libero oynatmaya devam etmeyeceksin demek ki.Onun olması gereken yerden 1 sutun arkasından ve yine ordan verilen pasla 2 gol oldu.3 puan gitti.Mübarek olsun Adem size.Kaldı ki bugün en iyi maçlarından birini çıkarttı düşünün artık.Hakan Arslan ı neden çıkarttın mesela .Benim farkettiğim en az 5 top kapmıştı ilk yarıda.3. oyuncu değişikliklerini biriktirip bi yerimizde muhafaza edeceksek ne ala.Ama değilse sahada biraz daha diri olsak fena mı olurdu.Ümit ten de zorlaya zorlaya 3-5-2 nin kanat oyuncusu yapmak niye onun yerine Ümit i yerinde bırakıp Da Costa yı ön libero ya çekseniz kıyamet mi kopar.Aydını affettiyseniz top tutacak adamı neden hiç düşünmüyorsunuz.Bu Cuma nın gelişi daha önceden belliydi aslında.Biraz forumları okusa Sergen hoca tahmin edebilirdi bunu.Neyse geçen hafta dediğim gibi futbolcular da Hoca da artık bitse de gitsek diyorsa bize forumlarda her hafta hayıflanmak düşüyor.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:57. |