SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39044)

SivasSpor.Com 09.05.2015 21:23

SS-FB Maçını Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 30. haftada oynanan Medicana Sivasspor-FB müsabakasını değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/FONT][/B]

tavatir 09.05.2015 21:28

Cevap: SS-FB Maçını Değerlendirelim

Hakan oyuna son dakikalarda girince nasıl da umutlandım. Şimdi dedim oyunu tutar, rakibi yorar, kanatlara oyunu taşır, tempoyu ayarlar dedim ama nasip değilmiş. Isınamadı demekki tam olarak.

Neyseki Karabük yenildi. Artık matematiği de bitirelim de bitsin şu sezon.

[COLOR="White"]Artık inşallah şu Fener maçları sonlara kalmaz. En çok dedikodular için üzülüyorum. Bu arada gündüz A Spor kanalının yayınını seyrettim. Sivas'ta nabzı tutmuşlar. Esnafa falan mikrofon uzatıyorlar. Bir de tanınmış esnaf diyor. Adam hem Sivassporluyum hem Fb'liyim diyor. Bir diğeri Fener alır diyor. İnanamıyorum bu kadar şeyden sonra bu malzeme nasıl veriliyor. Bari içinizde tutun be. İnadına bizi buluyor bu tarz şeyler.[/COLOR]

sawyer5892 09.05.2015 21:29

skordan daha çok üzen şeyler var. tüm takımlar kaybedince bir sey yok biz fenerbahçeye kaybedince insanlar farklı seyler konusuyor bunu üzerimizden atamadık. bir diğer can sıkıcı konu da sivaslı olup fenerbaheyi destekleyenler ve galatasaray ve beşiktaş için sivassporu destekleyenlerin stadı doldurmasıydı böyle dolacağına kemik 5 binle oynasak daha iyi. Maça gelirsek elimizden geleni yaptık ikinci yarı kötüydük yinede 2-1 öndeyken 3ü bulacak pozisyonları bulduk olmadı

çorluluyiğido 09.05.2015 21:30

yine it yine hüsran adem - kadir ikilisi süper ligi kaldırmaz artık başkan da anlamıştır.ümit nasıl milli takıma seçildi hayret pttde çok daha iyi genç stoperler var.takım çabuk yoruluyor artık gençleştirme çalışması başlamalı aatifa biri düzgün pas atmayı öğretmeli bu kadar artık başakşehir maçını yenip kesin kaldık diyelim ama takımda en az 15 çöp var

münihli_58 09.05.2015 21:31

[B]Maçta göze çarpanlar : [/B]
[B]-[/B]FB Taraftarinin mac boyu duyulmasi, bizim tribünlerin suskunlugu

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : [/B]
[B]-[/B]Maci 2-1'den sonra Burhan ve Aatif'in pozisyonlariyla koparmadigimiz icin gelen gereksiz bir maglubiyet oldugunu düsünüyorum

[B]Maçın en iyisi kimdi : [/B]
[B]-[/B]Cicinho, Fatih ve Burhan
[B]-[/B]Aatif, Mehdi ve Batuhan ne yazik ki sadece ilk yarida iyidiler

[B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : [/B]
[B]-[/B]Aatif'in ilk faulüne sari cikarabiliyorsa Caner'e 20 sari cikarmaliydi
[B]-[/B]Macin skorunu etki edecek kadar yanlis bir karar vermedigini düsünüyorum

sivasfutbol 09.05.2015 21:31

sergen hoca yaptığı oyuncu değişiklikleri ile mağlubiyeti kendisi hazırladı ademi neden cıkardı anlayamadık batuhan 2 ci yarı sahada gezdi mehdiyi çıkardı oyundan sergenin oyunu okuyamaması yüzünden yenildik.

aozdemir 09.05.2015 21:33

büyük takımları yenmek kolay değil. yensek iyi olurdu ama yenemedik diye kıyameti koparmayalım. onların bütçesiyle bizimki kıyaslanamaz. 2 gol de attık ama fazlasını yiyince kazanamıyosunuz. bizim seneye çok iyi bir kaleciye ihtiyacımız var.

Rallim58 09.05.2015 21:33

[B]Aatıf'ın geçmeyen hastalığı..! bizi de verem etmeye başladı...

Aatıf ve Burhan pozisyonları değerlendirse skor 3-1 olsa idi sonucu kestirmek belki güç ama zaferimizi kutluyor olacaktık diye düşünüyorum...

Sezonun seyirci rekoru kırılmıştır sanıyorum... Selam olsun onlara...[/B]

shang 09.05.2015 21:37

Ademin yerine utaka girerse orta saha almaz san böyle hediye ederiz düşünce atacaksin o kadar pozisyonda 3u bulamazsan böyle olur

hasanim58 09.05.2015 21:42

ilk yarı isi bitirmemiz gerekirdi Burhan'ın harcadığı o pozisyon resmen fenere macı hediye etmiş olduk neyse saglık olsun yapacak bisey yok ama ilk yarıdaki sivas ikinci yarı nere gitti bilmiyorum

stain 09.05.2015 21:44

burhanın boş kaleye atamadığı o top gol olsa 3-1 ki fener daha çok yüklenirdi biz kontradan yine goller bulabilirdik maç farklı olurdu ancak maç 2-2 iken utakayı almak mehdiyi çıkarmak sıkıntı yarattı orta saha çöküncede golü yedik

maçın adamı ibrahim öztürk cicinho ve fatih

burhan ve aatıfda fena oynamadı

alttaki takımların tamamı puan kaybetti böylece sivassporda ligi bitirdi şimdi yönetimin hoca olayını netleştirmesi ve hemen transferleri yaparak takımı gençleştirmesi lazım artık bu sezon bitti önümüzdeki sezona hazırlanmalıyız

hasanim58 09.05.2015 21:47

futbol bu kaybetmekte var kazanmakta ama mac öncesi ve sonrası Saçma sapan dedikodular koyuyor insana keske yenseydikte sesleri kesilseydi .........

hasanim58 09.05.2015 21:51

fatihe helal olsun genç yasına rağmen gelecek icin umut verdi ziyayı aratmadı Sergen hoca iyi ilgileniyor demekki nerdeyse Hatasız oynadı İbrahim Öztürk te öyle cok iyiydi gecen haftadaki mac dahil iyi oynadı

savaş2 09.05.2015 21:55

***takım 2 yarıda neden durdu,neden sergen hoca 60 dak. sonra oyuna müdahale etmedi,sahada 2 yarıda ayakda duramayan seso,burhan ve batuhanın yerine kız gibi oynayan utakanın yerine aydın,musa ve ibrahim akın yer verebilirdi.eğer bu hamleler yapılsaydı biz fb puansız gönderbilirdik. .başkanımız bu kez oyuncuların odasına neden girme gereği duymadı.

***bu takımda sezon sununda cok şey değişmesi gerekir.sdatın yanı sıra,tecrubeli bir hoca ,kaliteli bir kaleci şart derim

KIZILCAN 09.05.2015 21:55

İkinci yarıdaki aciz, ruhsuz ve ezik futbol yüzünden yenildik doğal olarak. Maçtan önce puan alacağımıza dair en ufak bir ümidim yoktu ama bazı kendini bilmez şarlatanları haklı çıkarırcasına oynamak, onların ekmeğine yağ sürmek çok koydu. Kısaca gelenek bozulmadı.

4eylul58 09.05.2015 22:00

şunu gorduk ki bize defans yapmak yaramiyor.ilk yari atak oynadik fenerin bile seviyesi yetmedi bize.
ilk yaridaki oyun icin takimi tebrik ederim.2. yariyida alternatif yedegimiz olsaydi bi 2 daha atardik..

A.Turan Korkmaz 09.05.2015 22:05

Staddaydım. Taraftarlarımızın vasatın üstünde destek verdiklerini söyleyebilirim. Attığımız ilk golden 20 Sn sonra gol yedik daha sevinemeden. Cicinho, orada Alper'i kaçırmamalıydı. 2. Yediğimiz Golden önce Atıf, 3.den önce ise Utakanın adamını kovalamamasının etkisi var. Takım Savunması ilerden başlar oysaki. Kaçırdığımız gollerde ise Atıfın ve Burhan'ın ikişer karşı karşıya pozisyonu var. Yenmemiz işten bile değildi yani. Maçtan önce 'biz tertemiz bir futbol oynayacağız, sadece biraz emeğe saygı bekliyoruz' demiştim. Öyle de oldu. Hiçbir şaibeye yer bırakmayacak şekilde maça asıldık. Ama bazıları gene sadece maç sonucuna bakıp bildiğini okuyacak . Bu "[B]gansızlara[/B]" yapacak birşey yok ne yazık ki. Maçı kazanmamız için çabalayan herkesten Allah Razı olsun diyorum. Elimizden geleni yapmaya çalıştık.

PETKOVİC 09.05.2015 22:10

Maçta göze çarpanlar : Fatihin beklemediğim kadar iyi performansı

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :2-1 ken burhanın boş kaleye kaçırdığı ve aatıfın karşı karşıya kaçırdığı pozisyon maçın kırılma anlarıydı. iyi oynadık ama bu tip takımlara karşı bulduğun pozisyonları gole çeviremezsen sonuçlarına katlanırsın.

Maçın en iyisi kimdi : Mehmet Topal

Maçın en kötüsü kimdi : 3 golde de hatası olan İ.Öztürk ve Ümit

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Canere göstermediği kartlar hariç maçın sonucuna yansıyan bir hatası olmadı.

34MUAMMER58 09.05.2015 22:17

[b]Sezonun seyirci rekorunun kırılacağı maç olacağı belliydi öyle oldu,tabiki bu seyirci yoğunluğunun ana Nedeni bjk ve gs taraftarlarının desteğidir,maça geçecek olursak,bukadar üstümüzde baskı varken ,sonuç ne olursa olsun herkesin sivassporu konuşacağı birmaçta ,üzerimizdeki şikeci lekesini temizleyebileceğimiz,herkesi susturacağımız maçta, özellikle ilk yarı itibarıyla ,gurur duyacağımız ,işte sivas bu dediğimiz ,dikkatli olunsa ilkyarıyı 4-1 bitireceğimiz çok güzel bi ilk yarı seyrettik,ilkyarı itibarıyla fb nin bu maçı çevirebileceği aklımın ucundan geçmedi,2.yarı başladığında ,sivassporun anlamsız birşekilde geriye yaslanan ,kazayla fb ye gol atarız diye ileri gitmek istemeyen,ilk yarıdaki mücadelenin yarısını bile yapmayan ,fb gol atsın diye davetiye çıkaran bir oyun anlayışıyla ,2.yarı oynanan oyunla utanç duyduğum bir futbol oynadık,elbetteki sivassporun fb ye yenilmesi normal görülebilir ,ancak bu maçın 2.yarısını kimseye izah edeceğimizi sanmıyorum,sergen hocayada 2 çift sözüm olacak,hiçbirzaman büyük bir takımın hocası olamayacak,hiçbir takımı şampiyonluğa oynatamıyacak,teknik drektörlük hayatında da hiçbir zaman büyütülmüş takımı yenemiyecek kapasitede bir hocadır benim gözümde ,sivassporu öyle yada böyle ligde rahatlatarak sivassporda görevini tamamlamıştır, bundan daha fazlasını yapacak işler beklemiyorum,lig ve kupa birilerinin istediği gibi devam ediyor,aman fb şampiyonluktan kopmasın heyecan son haftaya kadar sürsün,kupadada süpriz olmasın gs-fb finali oynansın diye tayin edilen hakemlerde görevlerini layıkıyla yapıyor, hayırlısıyla şu ligin bitmesini 4 gözle bekliyorum. [/b]

DoomsDay58 09.05.2015 22:33

Ben kaçan gollerden bahsetmeyeceğim zaten birçok taraftarımız bahsetmiş ben bu takımın neden skoru koruyamadığını konuşmak istiyorum. Bu sezon kupa maçları da dahil öne geçtiğimiz tam 8 maçı ya berabere ya da mağlup tamamlamışız. Bu sezon takımı çalıştıran iki hoca da buna çare bulamadı ne yazık ki. Bakıldığı zaman savunma oyuncularımız genel olarak iyi oynuyorlar ama maç içerisinde öyle bir iki hata yapıyorlar ki maçlar kopup gidiyor, hadi bu sezon bitti ama önümüzdeki sezon için buna bir çare bulunmalı. Tabii yenen golleri sadece savunma hatalarına bağlamak yanlış olur takım ikinci yarının sonlarına doğru birçok maçta öylesine sahasına kapanıyor ki rakibin akınlarını karşılaması bir süre sonra imkansız hale geliyor bunu da takımın oyunu iyi soğutamamasına bağlıyorum ben inşallah kalan 5 maçta ve gelecek sezonda bunları görmeyiz.

onur0634 09.05.2015 22:39

Ligin bitmesine 4 hafta kalmış artık büyük takımlar bizim gibi küçük tabir edilen anadolu takımlarına maç kaybetmezler.Maçı kimin kazanacağı önceden belliydi zaten sadece taraftara biraz heyecan yaşatmak istediler hepsi bu fazla takmayın sergen onu çıkarmayıp bunu almayıp oyunu tutsaydı gibi yorumlar bunlar hikaye senaryo önceden yazılmış...

eyuphulagu 09.05.2015 23:15

Sivasspor için hüzün verici bir maç oldu....İlk yarı iyi oynayan sivasspor 2. yarı kadro darlığından dolayı;hocanın oyunu iyi okuyamamasından dolayı en az bir beraberlikten oldu....sivasspor maç iyi başladı;1-0 da öne geçti..Yediği golde Fatih ten çok Diego yu kovalaması gereken orta sahanın suçlu olduğunu düşünüyorum...İlk yarı Atıf,Batuhan,Burhan ,Cicinho,Fatih sahanın iyilerindi..2. yarı herzamnki gibi geriye çekilme hastalığına yakalndık;orta saha da,Batuhan da yorulunca bütün yük defansın üstüne bindi...Defansta çok hata yapınca maç bir anda 3-2 oldu...Maçın en kötüleri sivasspor orta sahası , İbrahim ve Ümit'ti...Eğer sivassporun yedek kulübesinde iyi bir orta saha ve Enaramo olsaydı bu maçın sonucu çok farklı olurdu...Sergen hoca büyük takımlardan puan almamaya devam ediyor;böyle giderse sıradan bir hoca olup çıkacak...Kaleci Ertuğrul diğer maçlara göre fena oynamadı ama 3. golde %100 hatası olduğunu düşünüyorum...İyi bir kaleci ayakta kalır ve kapattığı köşeden o golü kesinlikle yemez...Hakeme gelince birileri tarafından mutlaka ödüllendirilir;çünkü görevini yaptı;umarım gece yattığında rahat uyuyordur..İlk yarı Gökhan çift sarıdan atılması gerkirdi,2 pozisyonda da kart bile göstermedi...Caner'in Burhan'a attığı tekme sarı karttı onu da es geçti...2.yarı Caner sarı kart gördüğüne göre rakip takım 2. yarının ortalarında sahada 9 kişi kalmalıydı..Ama 2 yıl önce T.T. Arena da g.s maçında yaptıklarını hatırlatır şekilde maçı yönetip vazifesini başarıyla tamamladı... trt de maçın pozisyonlarından sadece 3 tanesi gösterilirken diğer kritik pozisyonlar hiç ekrana gelmedi...Yorumcu hakem sivassporun 2. golünde Burhan a yapılan harekete FAUL değil dedi..Diğer Anadolu takımlarının maçlarının pozisyonları bile sivasspordan daha fazla gösterildi...Bal.-İst.Bşak.maçından tam 7 pozisyon göstrerek bizim maçtaki büyük takım lehine verilen kararları maalesef göstermek istemediler..Sivasspor takımı umarım seneye ders çıkararak takımda büyük bir revizyona gider ve takıma 7 tane yeni taze kan transferi yapar..Bunları yapmayıp bu sene devre arasındaki gibi yaparlarsa sivasspor seneye bu ligde kesin düşer bunu açıkça söylüyorum..Takıma faydası olmayan ve yalanmış oyuncuların takımla ilişi kesilmeli..Artık sivassporda Adem-Kadir ikilisi yerine başka ikililer görmek istiyoruz..Bu ikliye teşekkür edip yerlerine onlardan daha genç ve diri oyuncular alınmalıdır...

Ferhat06 09.05.2015 23:16

Bugün bu takımla gurur duydum, adamlar korkudan altlarına kaçırmıştır.Burhan o golü atsaydı demiyeceğim, hepsini alınlarından öpüyorum.Şerefli bir mağlubiyet sağolun çocuklar.Senaryosu önceden yazılmış da bilmemneymiş de masal anlatmayın.Adamın bir oyuncusu senin bütün bütçen kadar.
Yensek içimizdeki İrlandalıları üzerdik ama olmadı.Çok mutluyum.

ready 09.05.2015 23:42

[B]burhan o golü atsa maç dahada farklı olurdu atıfın bencilligi burhanın becerisizlikleri ve sergen hocanın oyunu iyi okuyayaması artık birilerinin sergen hocaya maçın 90 dakka oldugunu hatırlatmalı 2-1 öndeyken maçı 3-2 maglup bitiriyorsun önümüzdeki maçları tamamlayıp seneye daha saglam bir kadro kurmalıyız [/B]

PETKOVİC 10.05.2015 08:04

[QUOTE=ready;944480][B]burhan o golü atsa maç dahada farklı olurdu atıfın bencilligi burhanın becerisizlikleri ve sergen hocanın oyunu iyi okuyayaması artık birilerinin sergen hocaya maçın 90 dakka oldugunu hatırlatmalı 2-1 öndeyken maçı 3-2 maglup bitiriyorsun önümüzdeki maçları tamamlayıp seneye daha saglam bir kadro kurmalıyız [/B][/QUOTE]

kızacağın en son adam sergen hoca olsun. daha kariyerinin başında ve buna rağmen bizi küme düşmekten kurtardı. yaptığı tek bir hata varsa o da ademi çıkarıp utakayı almasıydı orta saha hakimiyetimizi tamamen kaybedip teslim olduk. yani tamam maça etki etti ama ona gelene kadar burhan ve aatıfın pozisyonları daha çok canımızı yaktı.

cengo64 10.05.2015 08:31

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Herkes maçtan sonra aynı yorumu yaptı.Sergen hata yaptı.Sergen her maç yapıyordu bunu biz de hermaç söylüyorduk burda.Bi maçı tekrar seyredin.Ama bir tek Adem le Batuhanı seyredin.Koşmayı geçtim yürüyemiyorlardı.9 kişi oynuyoruz.İbrahim ve Ümit in üstün çabaları ile direniyoruz hermaç.Demiş ki rakip takıma göre kadro seçtim.Tek değişiklik de Mehdi Mehdiyi niye bir tek Fenerbahçe maçında ilk 11 e koyduğunu da anlat da dehanıdan biz de nasiplenelim.Asıl Erciyes maçına koyacaktın.Başkanda fırca yemesen onu da yapmayaktın zaten.Herkes Sergen zeki falan diyor ya.Ben de bu imaj hızla tersine döndü.Ama olmuyor işte.Kuvvetlendirmeyi hiç düşünmüyor orta sahayı.Bi de erkenden oyuncu değiştirmeyi ayıp bişey sanıyor sanırsam.Takımın bu halini görüp Da Costa da Cicinho da hem de maç içinde sert şekilde uyardı.DaCosta ya sakatlandı dediler.Ciciye güçleri yetmedi herhalde dokunmadılar.Yakında bizleri de sakatlandı diye forumdan uzaklaştırabilirler .Ben Sergen gelsin diye forumda belkide ilk yazanlardanım.Ama bu inadını ve ısrarla ben burnumdan kıl aldırmam havasını nerdeyse dehşetle izliyorum.Bu takımın kimyasını da bozdu.Mecnun başkan Erciyes maçında duruma el koymasa belki de küme düşme riski en yüksek takım olacaktık.Kısaca benim gönlümde yatan aslan Cici ile menejer olarak anlaşıp genc ve yetenekli oyuncularla yeni sezone girmek lazım.Sergen de kariyerini Batuhanı ve Ademe yeni gittiği takıma alıp devam ettirsin.

antik58 10.05.2015 08:46

Cicinho'nun attığı golden sonra formayı öpmesi bu takımı ne kadar sahiplendiginin göstergesiydi helal olsun.Kazansak çok farklı olacaktı herşey ama olsun önemli olan seneye daha kaliteli takım kurabilmek şimdilik.

58 Amsterdam 58 10.05.2015 09:24

3. golü biz atatacaktik arkadas ama malesef olmadi saglik olsun. Böyle kaybetmek çok gereksiz. Defansda basit hatalar felan. Seneye bu basit gol yemeyi düzeltmek lazim

legolass 10.05.2015 10:18

Burhan eser sivasa gelddiginden beri heralde 7_8 macta bos kaleye atamadi

HAŞİM5858 10.05.2015 10:29

ilk yarı çok iyiydik. Öyle ki bazı fenerliler maçı seyretmeyi bıraktı gitti. Yani Fenerbahçe bize hafif geldi. Şaşırdığım olay ise türbinlerde GS lerin oldukça fazla olması. İkinci yarı için yorum yapmayacağım. İlk yarı oyununu kupa maçında tekrar edersek finale kalacağımıza inanıyorum. Tabiki hakemlerin tarafsız olması şartıyla.

B.DUMANLI 10.05.2015 10:52

Herzamanki gibi kazanacagimiz maci verdik.Bu yenilginin tek sorumlusu Sergen Yalcin´dir.56.dakikada Webo ile mac 2-2 oluyor,Sergen hoca 73.dakikada ilk oyuncu degisikligine gidiyor.Utaka´yi aliyor oyuna neden I.Akin´i sürmüyor oyuna?.Buda ayri bir merak konusu...

Bu oyuncu degisikliginden 10 dakika sonra H.Arslan´i aliyor oyuna.87.dakikada Moussa Sow galibiyet golünü atiyor,Fenerbahce 3-2 öne geciyor ve Sergen hoca 88.dakikada Musa´yi oyuna aliyor.Ne icin hangi gaye icin ?.Sen beraberlik golünü yedikten sonra arka arkaya 3 degisiklik yaparak en azindan beraberligi kurtarma adina bu 3 degisikligi aninda yapaydin inan bana macin sonucu daha degisik olurdu.

Sergen hoca Istanbul´un büyütülmüslerine karsi mac kazanamadi,birakin kazanmayi berabere bile kalamadi.Yönetim onunla tekrar oturup anlasma yapacakmis ,ne diyelim hayirli ugurlu olsun...

4eylül 10.05.2015 11:55

Maçı sergen yalçın resmen fenere hediye etti . Yaptığı hatalı değişikle orta sahayı tamamen fenere teslim eden sergen tecrübesizliğin kurbanı oldu

blacksky 10.05.2015 16:30

Sergen Yalcin bu kafa yapisiyla daha sittin sene buyuk takim yenemez.. aatif formsuzdur skoru degistirir diye oyundan almazsin anlarim.. ama dun adam lakayitti.. artistik hareketler denedi durdu.. hali saha maci mi yapiyosun birader?.. batuhan bu sene hangi macin 90 dakikasini cikarabilmis ki bu macin cikarsin? inatla sahada tuttu resmen fener ustumuze daha rahat gelsin diye ugrasti..adamlar akin akin ustune gelmeye baslamis orta sahan zaten dusmus sen bir de orasahadan adam eksiltiyosun.. batuhan'la kontra kovaliyorum ayagi cekiyosun.. yazik yahu.. boyle mac kaybedilmez.. ikinci yarinin ilk 5 dakikasinda skorun 3-2'ye gelecegini ben bile gordum.. sergen yalcin goremedi ya da isine gelmedi.. ayiptir.. herkes birbirini yesin bize ne.. biz niye 3 puanimizi alip matematiksel olarak kumeyi garatileme hedefimize kitlenemedik anlamak guc.

B.DUMANLI 10.05.2015 20:32

Dün bizim yapamadigimizi G.Antep Besiktas´a yapti ve Besiktas sampiyonluk yolunda büyük yara aldi.

Türkiye´de öyle bir futbol sistemi varki,bu sistemi yer ile bir edecek daha bir babayigit bu dünyaya gelmedi.Sistemle kastim bu Istanbul takimlarinin ,diger Anadolu kulüplerine karsi ezici gücü.Bu bir gün mutlaka degisecek bunu degistirecekler mutlaka cikacak.

Bugün G.Antep Besiktas´a celmeyi takti,cokda güzel yapti.Bunu dün bizde yapabilirdik pekala.Istanbul takimlarini gayelerinden uzaklastirdikca gündeme gelirsin.Maclarin bitimine 4 hafta kala darisi iki Istanbul takiminin basina diyelim.Onlarda bu yolda agir yaralar alirlar umarim.

KIZILCAN 10.05.2015 21:23

Sivassporun kurmayları ikinci yarıda batuhanın nasıl bir oyuncu olduğunu gördüler mi acaba. Koca 45 dk boyunca adam 2-3 kez topla buluştu. Bir kişi eksik oynadı takım.

58Sivaslilar 10.05.2015 21:24

Cok iyi oynadik bu kadroyla bundan daha fazlasi ni beklemek ne kadar dogu:confused:

mnt3 10.05.2015 21:26

Karaktersiz ,utanmaz Halis Özkahya..maçın ilk yarısında sarı kartlık faullerde Fenerbahçeli Egemen'e,Gökhan'a sarı kart çıkarmayarak adamlara istediğiniz gibi oynayın mesajı verdi.Bu oyuncular sarı kart görseler daha sonra o kadar rahat faul yapamazlardı.Aatıf 2-1 ödeyken Volkan ı çalımlayacağım sevdasına girmeyip bomboş durumdaki 3 oyuncumuzdan birisine pas verse maçı bence kopararırdık.Bence de Aatıf en eiyi oyuncumuz,bize çok katkısı oldu.Ama böyle bencillik yaparak oynayacaksa gitsin bu takımdan,bu kadar taraftara,gurbette televizyonda maç seyreden Sivasspor sevdalılıarına yazık.Son sözüm de Sivaslıyım deyip de aynı zamanda İstanbul un şu 3 büyütülmüş takımından birini tuttuğunu söyleyen Sivaslılara: bu sonuçlar sizin eseriniz,gurur duyun.aspor da maç öncesi sivas halinde yapılan röportajları izliyorum: adam Sivaslıyım diyor,sivasspor yenerse sevinirim,fenerbahçe yenilirse üzülürüm diyor,yazıklar olsun böyle Sivaslılara..sen hiç Fenerbahçe yenerse sevinirim,sivassporsa yenilirse üzülürüm diyen Fenerbahçe taraftarı duydun mu,gördün mü?hiç kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın,biz Sivaslılarda bu zihniyet değişmedikçe hiç bir şey elde edemeyiz..inanın Sivaslıyım ama.....takımını da tutuyorum diyenlerin hiçbirisi Sivassporlu değildir,söylediği İstanbul takımının taraftarıdır.hiç Sivaslıyım falan deyip de eveleyip gevelemeyin açıkça tuttuğunuz İstanbul takımını söyleyin,bizi de millete espri malzemesi yapmayın

mksivas 10.05.2015 22:31

fb macından sonra yonetım sapkasını onune alıp dusundumu acaba onumuzdekı sezon ıcın yıne bu sezon gıbı bedavaya ılk onbırde hıc oynamamıs oyuncu bakmazlar borcumuzda yok paramızda yonetımın sıloganı olmaz ınsaallah kalıtelı bır kalecı sart orta sahaya bır kalıtelı oyun kurucu ve saglam bır defans ayrıca son vurusu ıyı bır forvet gerekır dıye dusunuyorum

mksivas 10.05.2015 22:42

bızım bu turkıyede anadolu takımları bu sartlarda cok zor basarı elde eder federesıyonmu dersın hakemlermı dersın adamlar fg bjk gs ve ts hakemlerın yuzunden bedavadan cok mac aldılar anadolu takımlarının sahıbı yok aksamdan berı yorumusu ve emeklı hakemlerı bas bas bagırıyorlar bjk nın penaltısı verılmedı dıye baska maclarda bedava penaltı kazandıgına saysın anadolu takımları bır araya gelıp bırlıktelık saglamadıgı surece bu ısler boyle gıdecektır

Külhan 10.05.2015 22:45

Sergen hoca acaba maca kendisini cokmu kaptiriyorki oyuncu degisikligini unutuyor hemde yanlis oyuncu degistiriyor 80 dakikadan sonra oyuncu degisen takim herhalde skorda önde olmasi lazim biz beraberdik musa sinan degistiginde hersey bitmisti

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:18.