SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ta taarruz başladı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39050)

SivasSpor.Com 11.05.2015 06:44

Sivas'ta taarruz başladı

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45548&token=66332[/IMG]

Fenerbahçe yenilgisini unutan Sivas, gelecek sezonu düşünüyor. Kırmızı-Beyazlılar, sezon başında prensipte anlaşmasına rağmen transferi son anda yatan Halil Akbunar'ı kadrosuna katmak üzere.

Sergen Yalçın’la gelecek sezon daha kaliteli bir kadroyla yola çıkmanın planlarını yapan Sivasspor’da çalışmalar başladı. Genç çalıştırıcı, öncelikle takımda kalacak ve gidecek oyuncuları belirliyor. Bu konuda yönetime listesini sunacak olan Yalçın, dış transferle ilgili de hummalı bir çalışma içerisinde.

Altliglerin gelecek vaadeden isimlerini de tarayan Yiğidolar’ın hocasının geçen sezon da takımın gündemine gelen Göztepeli Halil Akbunar’a onay verdiği öğrenildi. Sezon başında Medicana Sivasspor’la prensipte anlaşmasına rağmen Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in bırakmadığı 21 yaşındaki futbolcunun, önünün açılacağı kaydedildi.

Halil için gelen teklifleri değerlendirme kararı alan yöneticilerin ilk olarak Sivaslı idarecilere haber verdiği, Sergen Yalçın’ın da, “Alternatifli bir kadro kuracağız, Halil’i de değerlendiririz” yanıtını verdiği bildirildi.

Eyvah Cicinho

Bu arada Fenerbahçe maçında sakatlık geçiren Cicinho’nun, ağrılarının şiddetli olduğu ve yarınki Başakşehir maçında yüksek ihtimalle dinlendirileceği ifade edildi.

Fanatik

adres58 11.05.2015 06:49

Cevap: Sivas'ta taarruz başladı

Gençlerle çalışmak önümüzdeki yılların planlamasının yapılması güzel bir düşünce lakin, bunları özellikle yabancılardan yana kullanmak daha mantıklı... Daha ucuz, daha kaliteli liglerde oynayanazami 25 yaşında olan oyuncular taranmalı bence...

by_hunter 11.05.2015 07:29

Bu takıma kaç tane gelecek vaden oyuncu alındı fakat hiç birinden bir şey çıkmadı.

Şimdi çoğu 2. lig de oynuyor.

Biz şu konum itibari ile oyuncu pişirecek takım değiliz.

Pişmiş artık hangi maça çıkarsa çıksın kalp atışları normal sakin oyuncular lazım

Tecrübelilerin yanına genç oyuncular alınsın ama ucuz diye de takımı bu tarz oyuncularla doldurmasınlar.

Trabzon bir gençleşeceğiz dedi o gün bu gündür takım tırık tutmadı....

atrium58 11.05.2015 07:44

2. ligden bile oyuncu transfer etmeye zorlanır olduk..

Travis Bickle 11.05.2015 08:20

[B]bu adamı gecen senede almıstık sözde ınanmıyorum bu habere[/B]

triper58 11.05.2015 08:40

Yönetime birinin yabancı sınırlamasının kalktığının haberini vermesi lazım.

34MUAMMER58 11.05.2015 08:49

[B]Yıllardır yerli ve yabancı transferinde karavana atıyoruz,artık sivassporun öyle yerli transferinde pekindi,cihandı,denizdi,hasan yurttu,doğaydı timurdu,yabancı transferindede oldoniyiydi,renfigoydu,bednardı kamenardı,dennisdi ,dınnısdın böyle adamların peşinde koşacak ne zamanı vaR nede parası var,artık şu takıma adam gibi tecrübesiyle ,adamlığıyla,gençliğiyle ,futboluyla katkı sağlıyacak adamlar alınsın artık,alabiliyormusun aliadnanı,tosiçii,elkabir gibi adamları ,fernandaou , belusçi gibi ,yabancı oyuncu,muhammed demir,adem büyük,anıl,alabiliyormusun?çoluk çocuğun peşinden gitmenin ,dünyanın parasını vermenin anlamı yok,nasılsa oynatılmıyor ,oynatılmıyacakda ,sivasspora alınacak oyuncular ya ilk 11 de oynayacak kapasitede olacak,yada ilk 11 in aLternatifi olacak,öyle kadroyu çoluk çocukla doldurup adam gibi 1 adam almayıp 1 sezon boyu takımı sol açıksız oynatıp 1 adam yolladık 8 adam aldık diye hava atmaya benzemez bu işler :mad:,koskoca dünyada bir sol açık bulup alamıyan ,yönetimden ve hocadanda transfer konusunda hiçde umutlu değilim ,inşallah yanılırım. [/b]

subasi29 11.05.2015 10:09

Ne taarruz ama ! Oyuncu genc ama sivas süper ligde ! Birileri bizim halen nerde olduğumuzu bilmiyor . Yabancı sınırlaması kaldırıldı ama bu senede gözüküyor ki saç baş yolma sezonuna erken taarruz edeceğiz ...

58 Amsterdam 58 11.05.2015 10:25

gencler sart takimi hep yabanciyla doldurmaya da gerek yok cunku bu gencler Cicinho'dan simdi birseyler ogrenebilir ve boylece kendini gelistirip sonra bize faydali olabilir.

Kokomo 11.05.2015 10:32

Bu mu Taarruz ?

2.ligden ?

Musa Sinan, Abdulkadir ilk aklıma gelenler ....

Olmuyor arkadaş olmuyor !

Eğer başa oynanacaksa ÇOK İYİ & ÜST DÜZEY oyuncular alınmalı !

Seneye yabancı sınırı da yok ...

sawyer5892 11.05.2015 10:36

sol beke balikesirden berkan sagaciga erciyesten ogulcan almayan pisman olur

4eylül 11.05.2015 11:29

Şu an kadroda Aatıf .cicinho. da costa.burhan dışındakı futbolcuları gönderilmesi gerekiyor Artık yeni kalitelı bir kadro görmek istiyoruz bıktık bu kadroyu izlemekten

badof58 11.05.2015 12:14

[QUOTE=sawyer5892;944612]sol beke balikesirden berkan sagaciga erciyesten ogulcan almayan pisman olur[/QUOTE]

Katılıyorum, Berkan'ı izlemedim ama Oğulcan, usta ellerde çok iyi işler çıkarır, bunlarla Halil arasında en fazla yarım-bir trilyon oynar artık yönetim şu sudan ucuz politikasından vazgeçmesi gerekiyor. Gekas'ı da yarım trilyon yüzünden kaçırmıştık adam 3 senedir gol krallığına oynadı, oynuyor. Bu yüzden korkak (yönetim) ve korkutucu (taraftar) politikalar izlenmemeli, bu takımı izleyenlere de, hocaya da saygısızlık oluyor bu, 1 sene iyi 2 sene kötü dereceler elde eden bir takımın maçına kimse kusura bakmasında tabi gelinmez, akıllarını başlarına toplayıp, şu işi adam akıllı yapsınlar ..

B.DUMANLI 11.05.2015 12:24

Dogru dürüst Göztepe´de forma sansi bulamayan,cogu zaman ilk onbire bile dahi giremeyen birini,Sivasspor´a layik görmekde neyin nesi.

Gecen yil istemissin olmamis,baskan vermek istememis bu yil ne olduda tekrar satisa koydular.Cünki ben söyliyeyim bu sahis Göztepe´de cok ender oynadida ondan...

Metin Diyadin fazla sans vermedi ona.Basarili olsaydi vazgecilmez olurdu.Böyle kisilerle takimin kadrosunu sisirmeyin...

ihtiyar yiğido 11.05.2015 14:13

[B][I]Sayın yönetim transferde ne alelacele davranarak, olur olmaz futbolcu alın, nede her kez şeçdikten sonra kalanları, bu sene şu taraftarın yüzünü güldürecek Sivasaspor'u başarıya taşıyacak bir transfer yapın da, kaç sezondur düşme korkusu yaşayan şu taraftarın bir yüzünü güldürün. [/I][/B]

68yasar58 11.05.2015 15:12

Artık Yeter alınacaksa takıma adam akıllı futbolcu alınmalı
herşeyin azı tatlıdır diye bir söz var onun için az ve öz olmalı diye düşünenlerdenim. Kalite istiyoruz artık.

sawyer5892 11.05.2015 15:18

[QUOTE=badof58;944643]Katılıyorum, Berkan'ı izlemedim ama Oğulcan, usta ellerde çok iyi işler çıkarır, bunlarla Halil arasında en fazla yarım-bir trilyon oynar artık yönetim şu sudan ucuz politikasından vazgeçmesi gerekiyor. Gekas'ı da yarım trilyon yüzünden kaçırmıştık adam 3 senedir gol krallığına oynadı, oynuyor. Bu yüzden korkak (yönetim) ve korkutucu (taraftar) politikalar izlenmemeli, bu takımı izleyenlere de, hocaya da saygısızlık oluyor bu, 1 sene iyi 2 sene kötü dereceler elde eden bir takımın maçına kimse kusura bakmasında tabi gelinmez, akıllarını başlarına toplayıp, şu işi adam akıllı yapsınlar ..[/QUOTE]

berkan için cicinho'nun sol ayaklısı desem yeterli olur mu :)

hakangulac 11.05.2015 15:41

Saka bir yana bizim gibi oyuncu izleme komitesi vs olmayan takımların iki secenegi var:

1) Ya saglam menejerler bulacaksın Rıza Hoca nın yaptıgı gibi iyi adam bulup getirecekler.

2) Ya da footbal manager tarzı oyunların %90 gercegi yansıtan veritabanlarına güvenerek 5 oyuncu alcaksın en kotu 3 tanesi tutuyor. Ha zaten sadece bu veritabanına bak git al degil. B uradan alınacak aday oyuncu listesi yap araştır illa ki bize uygun kaliteli olanlaro olacaktır. En azından dogru hedeflere yonelme sansın artar.

çorluluyiğido 11.05.2015 15:55

bu adamı almak değil iddia etmek bile suç.Neden mi

-adam 21 değil 23 yaşında onun yerine oğulcan 19 yaşında
-göztepede yani 2.ligde daha doğru düzgün oynayamamış 2-3 golü anca var
-kaç defa kadro dışı kalmış aydına batuya disiplinsiz diyenler bu adam ne der.
-biz süper ligin köklü takımıyız ha 2.ligden oyuncu alınmaz mı tabi alınır ma böyleleri değil.

badof58 11.05.2015 16:22

Bu arada serbest bırakilmış, Allah belamızı verdimkesin bizde ..

çorluluyiğido 11.05.2015 16:48

eyvah süper lige gidiyorum deyip ayrılmış kesin bizde bu kötü oldu...

GokhanTurna 11.05.2015 16:57

Biz istediğimizden değildir bu haber. İnan kesin menajeri pazarlıyordur bu oyuncuyu. Geçen sene olmadı bu sezon alsınlar diye. Fanatiğe para verin sizi amatörde oynarken Galatasaray'a yazar transfer için.

çorluluyiğido 11.05.2015 17:45

[QUOTE=GokhanTurna;944701]Biz istediğimizden değildir bu haber. İnan kesin menajeri pazarlıyordur bu oyuncuyu. Geçen sene olmadı bu sezon alsınlar diye. Fanatiğe para verin sizi amatörde oynarken Galatasaray'a yazar transfer için.[/QUOTE]

son dakika fanatiğin haberine göre

sivassporun ilgilendiği halil cinconun kapısından dönmüş:D Fanatik

stain 11.05.2015 17:51

sivassporun şuan ki konumu ve gelecek sezonu çok önemli çocuk yetiştiriciliği yapacak durumda değiliz bize 24-28 yaş aralığı takımında istikrarlı performans göstermiş oyuncular gerek . genç oyunculara karşı olduğum anlamına gelmez ama bizim şuan bize 3-4 yıllık iskelet kadroyu oluşturacak oyunculara ihtiyacımız var .

Turan 59 11.05.2015 19:54

Altınordu'da Halil İbrahim diye bir genç futbolcu var süper.Mutlaka takımımıza kazandırılmalı.Yaşı da çok genç.Buradan yöneticilere ve Hoca'ya duyuruyorum.

çorluluyiğido 11.05.2015 20:04

[QUOTE=Turan 59;944723]Altınordu'da Halil İbrahim diye bir genç futbolcu var süper.Mutlaka takımımıza kazandırılmalı.Yaşı da çok genç.Buradan yöneticilere ve Hoca'ya duyuruyorum.[/QUOTE]

aynene katılıyorum + elazığdan traore 18 yaşında ts istiyor en büyük taarrıuz sergenin kalması olur çünkü süper ligde maç başına puanı en çok olan teknik adam

dibba58 11.05.2015 20:39

Transfer konusunda hep sınıfta kaldık.Adam gibi transfer yapmak lazım.Aksayan yerlere nokta transfer yapılmalı.Kalitesiz yedeklerle ihtiyaç olduğunda küme düşülür.Tedbiri baştan almak lazım.

cılgınsivas58 11.05.2015 22:52

1.ligden alınan musa sinanın oynatılmadıgı yerde 2.ligde ki halilin oynatılacagını inanmıyorum
yönetim harelde yabancı sınırlaması kalktıgından haberi yok

cengo64 12.05.2015 09:58

Benim bildiğim biz gecen sene bu futbolcu ile anlaştık.Sonra centilmenlik anlaşması yapıp üstüne bi de Fatıh Kıran ı verdik onlara.Benim bildiğim hiçbirşey almadık.Anlaşmalarımızın zaten çoğu gizli değilmi.Sergen e de mesela soruyoruz kaça anlaştın kaç sene anlaştın.Daha belge göremedik.

mksivas 12.05.2015 17:58

yıne basladılar bedava ıkı uc lıg oyuncusu bakmaya bu yonetım hıc bır tanesı kalmamak sartı ıle tamamen degısmelı taze kan lazım sıvasa bunlarla olmaz bu yonetım yıne bedava oyuncu alma hevesı ıcındeler hala bedava oyuncu bakıyorlar basaksehır bızden cokmu kalıtelı oyunculara sahıp bızım defans ve kalecıler gelene gec dıyor bunlarla bu kadar oluyor yuh yuh yuh olsun ruhsuz oyunculara

58Sivaslilar 12.05.2015 20:12

Taruz yapilacaksa dogru dürüss taruz yapilsin bizim elimizdeki oyunculardan daha kötülerinin sivassporda isi yok nal toplamaktan usandik:confused:

58Sivaslilar 12.05.2015 20:17

Yeni sezonda sergen bizde devam edecekse böyle ise yaramazlarin taarruzlarina izin vermez sanirim???????????????

avare 13.05.2015 07:20

erciyes dustu sayilir defanstaki jon Boy ve onliberodaki sylla yi alsak iyi olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54.