![]() |
2. Lige çıkacağız
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45726&token=30012[/IMG]
Sivas Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Perşembe günü Denizli Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları 2. lige çıkma maçı için iddialı konuştu. Tokuş; “Perşembe günü Denizli Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız final maçını yenip 2. lige merhaba diyeceğiz. Ben takımıma sonsuz güveniyorum ve 2. lige çıkacağız. Bunu başarabilecek kapasitede bir takımız” diye konuştu. Teknik adam Tokuş, final maçı için iddialı olduklarını söyleyerek, futbolcularına da güveninin sonsuz olduğunu vurguladı. Sakarya Atatürk Stadı’nda 28 Mayıs Perşembe günü oynayacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor final maçına aralıksız hazırlandıklarını söyleyen Tokuş, iddialı olduklarını da belirtti. [B]BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM[/B] Tecrübeli çalıştırıcı Yusuf Tokuş, takımına güvendiğini söyleyerek; “Ben Perşembe günü oynayacağımız final maçı için futbolcularıma sonsuz güveniyorum. İnanıyorum ki bu maçı kazanacağız ve 2. lige çıkacağız. Tüm herkes bu maça kilitlendi. Sivaslıların güvenini boşa çıkarmayacağız. 2. lige çıkıp orada da fırtına gibi eseceğiz” dedi. [B]BUNU BAŞARABİLECEK KAPASİTEDEYİZ[/B] Takımın başarılı futbolcularla dolu olduğunu dile getiren Tokuş; “Gerçekten takımımızda çok başarılı futbolcular var. Hepsi birbirinden başarılı ve tecrübeli. 2. lige çıkma maçında hepsi elinden gelenin fazlasını yapacaktır. Ben buna inanıyorum. Biz Sivas Dört Eylül Belediyespor kulübü olarak 2. lige çıkmayı başarabilecek kapasitedeyiz.” [B]DURMADAN ÇALIŞIYORUZ[/B] Perşembe günü oynanacak final maçına ara vermeden çalıştıklarının altını çizen Teknik Direktör Yusuf Tokuş; “Final maçında karşılaşacağımız Denizli Büyükşehir Belediyespor mücadelesi için ara vermeden hazırlıklar yapıyoruz. Futbolcularım sadece galibiyete kilitlendi. Antrenmanlarda da oldukça hırslı ve istekliyiz. İnşallah 2. lige çıkacağız” dedi. [B]HERKES BİZİ DESTEKLİYOR[/B] Tüm Sivas halkının Dört Eylül Belediyespor’u desteklediğini de sözlerine ekleyen Yusuf Tokuş; “Tüm Sivas halkı, taraftarlarımız, esnaflarımız ve yönetimimiz bizi oldukça destekliyorlar. Sağ olsunlar bizden desteklerini esirgemediler. Hafta sonu da esnaflarımızdan bir tanesi bize akşam yemeği verdi. Bunun için de çok teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımız, kulüp başkanımız hepsi bize başarılar dilediler. İnşallah kimsenin desteğini ve güvenini boşa çıkartmayacağız. 2. lige hep birlikte merhaba diyeceğiz” diye konuştu. Sivas İrade Gazetesi |
Cevap: 2. Lige çıkacağız
[B]Sezonun geneline ve Türkiye kupasında yaptığınız başarılı işlere baktığımızda ikinci ligi sonuna kadar hak ettiniz. Bu sene Dört Eylül final müsabakalırını çok başarılı oynadı kazanması gereken maçları kazandı genellikle. Bu maçıda alıp ikinci lige çıkacağımızı düşünüyorum.
Son viraj son düzlük kazanmamak için hiçbir sebep yok. Önünüzde kariyerinizde yeni bir sayfa açmak için haydi Dört Eylül ikinci lige![/B] |
vay be hocanın yusuf olduğunu daha yeni öğreniyorum utandım şimdi :) 2. ve 3.ligdeyken takımımızın en iyi adamlarındandı zaman çabuk geçmiş
|
Ortada çok büyük bir emek var
İnşallah herkes emeğinin karşılığını alır |
[B]SİVAS lı olduğum için duygusal konuşmuyorum,ben 4 eylülü enaz 3 kez canlı,2 3 kezde tvden izledim,aslında direkt çıkacak kalitede bir takımdı,,hiç gereksiz 2 3 maçı biraz rahatlık ,şanssızlık ,hakem hataları,birazda rakibi küçümseyip nasılsa yeneriz havasıyla oynadıkları için şampiyon olamadılar,ortasaha ve forvette tecrübeli ve kaliteli 2 oyuncu olsaydı şimdi ptt ligine nasıl çıkarızın hesabını yapıyor olurduk,sivaslıların bu takıma yeteri kadar destek olduğunada inanmıyorum,erzurum 3.ligde 22 bin kişiye oynuyor,zonguldak 3.ligde 30 bin kişiye oynuyor,diyarbakır 3.ligde 15 -20bin kişiye oynuyor,kocaeli 3.ligde15- 20 bin kişiye oynuyor,sakarya 3.ligde 20 bin kişiye oynuyor,sivasda 300 500 kişi maça geliyor diyemi destek olunmuş olunuyor?3.lige çıktığından beri sivas halkı bu takıma hep mesafeli durdu,sanki gayri meşru çocuk muamelesi gördü,bu kulübün başına yönetici gelenlerde ,herşeyi kendilerine yontmak için ,takımın rengini değiştirdi,hiç gerek yoktu bunlara ,finale gelecek olursak,rakibimiz diyarbakır olsaydı şansımız gerçekten çok olmayacaktı,denizli bld olması 4 eylülün şansını %55 artırdı,seyirci üstünlüğünün 4 eylülden yana olacağına inanıyorum,sakaryadanda enaz 1000 2000 kişilik destek geleceğine inanıyorum,inşallh perşembe günü bende stadda olacağım ,futbolcularımıza ve yusuf hocaya güveniyorum,yanlız sivasdaki gibi 1 gol atıp üstüne yatmaya kalkarsak eleniriz,2 gol atarsak turu geçeceğimize inanıyorum,2.lig yolunda başarılar diliyorum[/b]
|
Insallah ikinci lige daha sonrada süper lige cikarlar.
|
Ah Çankırı ah bizi düşürdüğün şu hallere bak ama inşAllah play-off dan da olsa biz bu lige çıkacağız.
|
[B][I]Sivas Dört Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, ''Denizli Büyükşehir Belediyespor ile yapılacak play-off maçını kazanıp 2. lige çıkacağımıza inanıyorum'' demiş, Evet Yusuf hocam inanmak kazanmanın yarısıdır, diğer yarısı da, rakip takımı iyi etüt edip ona göre önlem almak, az hata yapıp çok çalışmaktır, bizde taraftar olarak sizlere inanıyoruz, ALLAH Yar ve Yardımcınız olsun.[/I][/B]
|
BUGÜN TFF KARAR VERİCEK DİYARBAKIRSPOR DENİZLİ MAÇI TEKRARLANIRSA FİNAL MAÇI İLERİ Bİ TARİHE ERTELENİCEK..
|
Sivas şehri için çok ama çok önemli bir maç bu maçı mutlaka almalıyız ve belediyesporumuz artık 2.lige çıkmalı ben inanıyorum çıkacaz ardındanda ptt beklesin bizi
|
haydi inş bu sene şeytanın bacağını kıracağız inş
|
Bu sezon Sivasspor´la güzel bir sezon geciremedik.Bir kac macin disinda hep hüsranlari yasadik.Öne gectigimiz maclari kaybettik.Yani tam bir sinir harbiyle gecen,taraftarini ve onu sevenlerini kelimenin tek anlamiyla kahreden bir sezondu.Kadronun dar olusu ve sonradan oyuna giren oyuncularin oyuna fazla katki saglayamamasi bunda cok önemli rol yasadi.
Bize bu kotü gidisati unutturacak ve Sivasliyi sevindirecek bir 4 Eylül takimimiz var.Bu takim Persembe günü tüm SIVAS´Í sevince bogabilir.Hem Sivas´in 2.ligde bir takimi olacak,hemde Sivas merkez baz alindiginda sehrimiz bir futbol sehri olacak.Sivasspor´un alt yapisini olusturacak kapasiteye gelecek 4 Eylül ´de su andaki futbolcu arkadaslarimiz bir üst ligde oynayabilmenin imkanlarindan ve nimetlerinden faydalanacaklar. 4 Eylül bugüne kadar Play-Off´larda kaybederek hüsranla Sivas´a döndü ve ayni lige kaldigi yerden devam etti.Bu sezon seytanin bacagini kiracak.Oyniyacagi mac lig maci degiki puan versinler.Final maci ve bu macin sonunda bir üst lig var.Bu hususda artik takim tecrübeli.Sakin bir sekilde kart görmeden,mücadeleyi birakmadan ve hakemin bitis düdügüne kadar her futbolcu iki kisilik oynarsa fazla top kaybi yapmadan gülen taraf 4 Eylül Belediyespor olur. Birde Sakarya seyircisinin gecmisten Sivas´a ve Sivasliya bakis acisi son derece iyidir.Bu macda azinlikta olsa bazi Sakaryali spor severin 4 Eylül´e destek vereceklerinden eminim.Sakarya ve cevresinden bilhassa Istanbul ve cevresinden verilecek bir destekle bu takim gayesine ulasabilir.O futbolcu kardeslerimizin morale ihtiyaci var.Umarim yeterli destegi bulurlar. Basarilar 4 Eylül 2.lig vizesini alarak SIVASSPOR taraftarlarina ve tüm SIVASLIYA moral kaynagi ol. Buna gercekten ihtiyacimiz var... |
[QUOTE=B.DUMANLI;945412]
Tüm guruplardan tur atliyacak takimlar sahsi görüsüme göre ; 1.Guruptan Istanbulspor 2.Guruptan 4 Eylül Belediye 3.Guruptan Sakaryaspor gelecek sezon 2.lig vizesini alirlar gibime geliyor. [/QUOTE] Dün oynanan macda Istanbulspor,Corum Belediyespor´u 3-1 yenerek 2.lige merhaba dedi.Bugün ise Sakaryaspor-AnkaraD.S. maci var.Sakaryaspor bu maci kazanir ve 2.lig vizesini alir:Geriye 4 Eylül kaliyorki iki Belediye takiminin macindan 4 Eylül gülen taraf olacaktir. Basarilar 4 Eylül... |
sadece 1 maç kaldı haydi 4 eylül
|
Her sezon sonu beklediğimiz 2. Lige çıkma hayalimize bir maç kaldı. Artık hayaller gerçek olsun 2. Ligde bir kulübümüz olsun 4 Eylül Belediyespor olsun.
Bu sene artık çıksın 4 Eylül... 3. Ligde Zara Belediyespor, 2. Ligde 4 Eylül Belediyespor, Süper Ligde SİVASSPOR'um, Bölgesel Amatörde de 2 takımımız olacak şahane bir sezon yaşayacağız inşallah. Ben inanıyorum, biz inanıyoruz siz de inanın bu maçı bizim için alın 4 Eylül Belediyespor. Başarılar, Bahtın Şansın ve Yolun açık olsun. |
Internet üzerinden kanal54 programina bir bakayim dedim acaba mac yayini veriyormu gayesi ile.Ankara-Sakarya macina bakmak istemistim.Tam o anda haberler vardi.Yerel televizyon olmasina ragmen Sakarya iline ait bir haber duymak ne mümkün.Sonra spor programi yayina girdi.Buradan ögrenirim simdi final macini verip vermedigini dedim.Sakaryaspor´dan hic bahsetmeden program bitti.Böyle bir Sakarya´da ilel ebet bir üst lige cikamaz.
Cünki yerel televizyonun yakindan uzaktan Sakaryaspor´la alakasi bile yoktu.Tamamiyle DEJENERE olmus bir yayin anlayisi. Nitekimde bugün Ankara Demirspor,Sakaryaspor´u 2-0 yenerek finale yükseldi.Ilgi olmayan yerde basarida olmaz.Sakaryaspor´a bu basarisizlik müstahaktir.Bir yerel televizyon sehrinin takimindan bahsetmiyorsa o sehirde bazi manevi degerler yok olmus demektir.Sen sehrinin takimina sahiplenmiyorsan sen zaten yoksun... Sivas´daki tüm yerel kanallar 4 Eylül belediye´den bahsederken ve hatta yarin bir yerel kanalin maci naklen verecegi söz konusu ise demekki SIVAS dogru yolda ilerliyor demektir... Biz insallah 4 Eylül´le yarin sevinecegiz,nasilki Zara ile sevindiysek.Hatta Bal liginden Yidizeli ve Emniyetspor´un maclarinin sonuclari ilede önümüzdeki sezon ilgilenecegiz.Onlarin basarilari bizim sevincimiz olacaktir. Kanal54´ün yayincilik ilkesi sayet Sakaryaspor´dan bahsetmemekse onlarda bugün elenerek onlara mütesekkirdirler herhalde.Böyle sahipsiz bir takim asla ne ikinci ligi hak ediyor nede baska ligleri.Sakaryaspor´un atesli taraftarini ve orada futbola olan sevgiyi bildigim icin böylesine bir kulübe cok ama cok yazik oluyor diyebilirim. |
[QUOTE=B.DUMANLI;946314]Internet üzerinden kanal54 programina bir bakayim dedim acaba mac yayini veriyormu gayesi ile.Ankara-Sakarya macina bakmak istemistim.Tam o anda haberler vardi.Yerel televizyon olmasina ragmen Sakarya iline ait bir haber duymak ne mümkün.Sonra spor programi yayina girdi.Buradan ögrenirim simdi final macini verip vermedigini dedim.Sakaryaspor´dan hic bahsetmeden program bitti.Böyle bir Sakarya´da ilel ebet bir üst lige cikamaz.
Cünki yerel televizyonun yakindan uzaktan Sakaryaspor´la alakasi bile yoktu.Tamamiyle DEJENERE olmus bir yayin anlayisi. Nitekimde bugün Ankara Demirspor,Sakaryaspor´u 2-0 yenerek finale yükseldi.Ilgi olmayan yerde basarida olmaz.Sakaryaspor´a bu basarisizlik müstahaktir.Bir yerel televizyon sehrinin takimindan bahsetmiyorsa o sehirde bazi manevi degerler yok olmus demektir.Sen sehrinin takimina sahiplenmiyorsan sen zaten yoksun... Sivas´daki tüm yerel kanallar 4 Eylül belediye´den bahsederken ve hatta yarin bir yerel kanalin maci naklen verecegi söz konusu ise demekki SIVAS dogru yolda ilerliyor demektir... Biz insallah 4 Eylül´le yarin sevinecegiz,nasilki Zara ile sevindiysek.Hatta Bal liginden Yidizeli ve Emniyetspor´un maclarinin sonuclari ilede önümüzdeki sezon ilgilenecegiz.Onlarin basarilari bizim sevincimiz olacaktir. Kanal54´ün yayincilik ilkesi sayet Sakaryaspor´dan bahsetmemekse onlarda bugün elenerek onlara mütesekkirdirler herhalde.Böyle sahipsiz bir takim asla ne ikinci ligi hak ediyor nede baska ligleri.Sakaryaspor´un atesli taraftarini ve orada futbola olan sevgiyi bildigim icin böylesine bir kulübe cok ama cok yazik oluyor diyebilirim.[/QUOTE] Yani bu demek oluyor ki ŞEHRİMİZİN yayıncılık anlayışı gittikçe daha iyi oluyor ve milliyetçileşiyor Kanal 58 gerçekten yayıncılık anlayışında çok ilerledi inşallah yarın belediyesporumuz 2.lige çıkacaktır ve şehrimizi gururlandıracaktır. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:14. |