SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'da çifte imza (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39127)

SivasSpor.Com 02.06.2015 07:41

Sivasspor'da çifte imza

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45758&token=62048[/IMG]

Transfer sezonuna erken başlayan Sivasspor, Erdem Özgenç'in yanı sıra Erciyes forması giyen Orhan Gülle'yle de anlaştı.

Kadroda ciddi bir revizyon yapacağının sinyallerini veren teknik direktör Sergen Yalçın, yurt içi piyasasından gözüne kestirdiği iki futbolcuyla imza aşamasına geldi. FANATİK’in dünkü sayısında duyurduğu Karabükspor’la kontratı biten ve boşa çıkan Erdem Özgenç’le her konuda el sıkışan Yiğidolar’ın, Kayseri Erciyesspor forması giyen Orhan Gülle’yle de görüşmelerini tamamladığı ve pazarlık masasından anlaşarak ayrıldığı kaydedildi. Beşiktaş altyapısından yetişen 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun bilgilerinin KAP’a transfer sezonunun resmen başlamasının ardından açıklanması bekleniyor. 30 yaşında ve sağbekte oynayan Erdem’in de önümüzdeki hafta Sivas’a gidip sözleşme imzalayacağı belirtiliyor.

Fanatik

PETKOVİC 02.06.2015 08:05

Cevap: Sivasspor'da çifte imza

bide bizde küme düşün nasıl oluyo bakalım :D bu yönetim balıkesir erciyes karabükten karma kadro yaparsa valla şaşırmam

34MUAMMER58 02.06.2015 09:05

[b]Dedimmi kötü oluyorum sonra,takım gençleşsin diye transfer yapılıyor,gidip takımında oynamayan ,karabükte küme düşmüş ,karabüklü taraftarların gitsinler bu iş hakanla erdemle iş olmaz diye yönetime küfrettiği ,30 yaşında adam alıyorsun,orhan gülleyi aldınsa erdemi ne yapacaksın?bu adamlar 1 trilyondan aşşağı değillerdir,babanızın parası olsa bu adamlara 1 trilyon verirmisiniz?sağ bek arıyorsan ve 30 yaşında olması lazımza eboueyi alaydınızya :mad:yok ille hem ucuz hemde iyi sağbek alacam diyorsanız gidin anadolu üsküdarın sağbekini alın :mad:yazık bu sivassporun paralarına ,yıllardır böyle boş beleş adamlara trilyonlar akıttık:mad: [/b]

karşıyakalı 02.06.2015 09:36

Mecnun başkan boole döküntü oyuncuları alıyorsun başa
işsizlik olup tepki alincada bunu
Bedava oynamiyo iyi pa
ra veriyoruz diyorsun.taraftarin gordugunu yinetimde gorsun noolur iyi para veriyosan iyi oyuncu al31 yasindaki adami napacan .eger bu transferler gercekse basarisizlik halinde hesabini vermezsiniz bunun

by_hunter 02.06.2015 10:05

Şakadır canım inanmayın...

Ama bonservisleri ellerinde ise işte o zaman korkun !!!

sawyer5892 02.06.2015 10:21

her sezon aynı muhabbet bırakın arkadaşlar boş eleştirileri erdem cicinho ya çok iyi bir alternatif olacaktır. Orhan Gülle ise çok genç yaşta süperligde oynamaya başladı milli takıma kadar yükseldi bizde tekrar kendini gösterebilir. Eğer haber doğruysa ikiside iş yapacak oyuncular yedek sağ bekimiz olmayan bir sezon geçirdik abdurrahmanı saymıyorum. Orhan Gülle dediğiniz adam Kadirden Hakandan iyi oyuncu hemde yaşı 23

hasanim58 02.06.2015 10:37

Kaynak fanatik nede olsa gül gec

58YIGIDO58 02.06.2015 10:38

Ben sürekli dile getiriyorum, Yönetim maalesef surekli ucuz, 30 yaslarinda oyuncu transfer ediyor bu gidisle yas ortalamasida cikiyor.

cemal58yiğido 02.06.2015 10:47

Kaynağın fanatik olması en azından gelecek adına umutlandırıyor.Eğer gerçekse direkt pttden başlayalım bu sene...

oguzhan_1616 02.06.2015 11:05

Arkadaşlar gereksiz eleştirilerde bulunmanın mânası yok Erdem Özgenç yedek olan 34 yaşındaki Abdurrahman'ın yerine alındığını tahmin ediyorum. Cicinho'yu gönderdikte yerine gidip Erdem'i mi aldıkta bu isyanlar böyle almış başını gidiyor? Orhan Gülle'de genç,parlayabilecek bir oyuncu..

onur0634 02.06.2015 12:27

Kadir Adem Mehdi bu oyuncuları bile taraftar beğenmezken gidip orhan gülle transferi yapmanın ne anlamı ne mantığı var bizim orta sahadaki oyuncular bile bu oyuncudan on gömlek daha üstün...Başkan denen zaat resmen keçileri kaçırmış taraftarla alay ediyor...

onur0634 02.06.2015 12:36

Eğer oyuncu alacaksanız eyyy beceriksiz yönetim ben size alternatif bir liste sunayım.Balıkesirspor (Berkan Emir)Balıkesirspor (Ante Kulusic) K.Erciyesspor (Anıl)K.Erciyesspor(Serdar Gürler) K.Erciyesspor (Drente) Trabzonspor (Soner Aydoğdu)Trabzonspor(Belkalem)Trabzonspor(Musa nizam) ve bunlar gibi onlarca daha altarnatif isim sunabilirim siz biraz kesenin ağzını açın yeterki...

B.DUMANLI 02.06.2015 12:41

Bir transferde hoca sayet bir oyuncuya okey veriyorsa,onunda mutlaka bildigi birsey vardir.

Orhan Gülle´yi cok iyi taniyan Sergen hoca bu transferde yanilmiyacak gibi geliyor bana.Batuhan bile diger takimlarda nasildi,bize ilk geldiginde nasildi.Batuhan´daki bu degisimin arkasinda Sergen Yalcin gercegi vardir.Batuhan bize ilk geldiginde sac bas yoldurdu,90 dakikayi cikaramiyordu.Son maclarinda bilhassa Galatasaray ile oynanan Sivas´daki kupa macinda ise güzel bir oyun cikartti.

Gönül isterki Cicinho´nun mevkisinde oynayacak futbolcu genc olsun ve ondan bir seyler kapsin.Erdem bu yasdan sonra Cicinho´dan birseyler kapsa ne olurki artik yasi ilerlemis...

ready 02.06.2015 13:12

[B]artık mecnun başkan ve futbol komitesi saçmalamaya başladı millet bi yerini yırtıyor takıma revizyon şart takıma takviye takım gençleşsin diye bi yerimizi yırtıyoruz şunların yaptıgına bak [/B]

onur0634 02.06.2015 15:44

Milos Krasici halı sahada bile oynatmam diyen sergen yalçın orhan gülleyi nerede oynatacak çok merak ediyorum...

çorluluyiğido 02.06.2015 16:35

fanatikse gül geç:D

yigidoo 02.06.2015 16:49

Saka mi bu ? 30 yasinda adam Sivasspor getirmek icin pazarlik yapiyor ya .-( saten senin yesil sahalarda bitmis isin gardas ne pazarligi??

yasli oyununcuya verilen paraya acirim. 3 oyuncu disinda tabiki. iyi tecrubeli defans,ortasahada oyunun kuran vede iyi bir golcu olursa kabul edile bilinir. bunlarin disinda genc genc genc olmali oyununcular. eger duyan vede okuyan olursa tabiki bizi.:))

DoomsDay58 02.06.2015 19:26

Mevcut durumda Cicinho zaten 35 yaşına gelmiş onun alternatifi olarak 30 yaşında oyuncu mu alacağız? Umarım her zamanki gibi uydurma bir fanatik haberidir.

adres58 02.06.2015 19:29

Size katılmıyorum. Erdem yaşı olan fakat iyi topçudur. Karabükün ahmet İlhandan sonra en iyi yerli oyuncusu olup bu transfere kızanların ise İbrahim Öztürke bir bakmalarını öneririm...

beko35 02.06.2015 20:22

[QUOTE=adres58;946931]Size katılmıyorum. Erdem yaşı olan fakat iyi topçudur. Karabükün ahmet İlhandan sonra en iyi yerli oyuncusu olup bu transfere kızanların ise İbrahim Öztürke bir bakmalarını öneririm...[/QUOTE]

ben kızıyorum kardeşim sana da katılmıyorum. BU adam ilk 11 de bile oynayamaz bugüne kadar ne katkısını gördün adamın ? Kulüpler ne transfer yapıyor (konya,eskisehir,ts,ibfk vb) peki biz 2-3 senedir niye hep yaşlı ve küme düşmüş adamları alma niyetindeyiz ? Bu soyleyeceğimi dikkate almanı öneriyorum. bir yönetim YouTube dan futbolcu izleyip takıma çağırırmı ? Kıyıcaksın paraya kardeşim senin hedefin yukarılara ise kıyıcaksın alıcaksın. Yok eğer yaşlı oyunculara devam etmek istiyorsan, kusura bakma ama sen şimdiden küme düşmeyi hedeflemişindir.

(Bu söylediklerimin hepsini bir oku öyle özetleyip,göz geçirerek okuma, öyle yanıt ver bana )

adres58 02.06.2015 20:29

[QUOTE=beko35;946932]ben kızıyorum kardeşim sana da katılmıyorum. BU adam ilk 11 de bile oynayamaz bugüne kadar ne katkısını gördün adamın ? Kulüpler ne transfer yapıyor (konya,eskisehir,ts,ibfk vb) peki biz 2-3 senedir niye hep yaşlı ve küme düşmüş adamları alma niyetindeyiz ? Bu soyleyeceğimi dikkate almanı öneriyorum. bir yönetim YouTube dan futbolcu izleyip takıma çağırırmı ? Kıyıcaksın paraya kardeşim senin hedefin yukarılara ise kıyıcaksın alıcaksın. Yok eğer yaşlı oyunculara devam etmek istiyorsan, kusura bakma ama sen şimdiden küme düşmeyi hedeflemişindir.

(Bu söylediklerimin hepsini bir oku öyle özetleyip,göz geçirerek okuma, öyle yanıt ver bana )[/QUOTE]

Üslübün hoşuma gitmediği için cevap vermiyorum..

beko35 02.06.2015 20:33

[QUOTE=adres58;946933]Üslübün hoşuma gitmediği için cevap vermiyorum..[/QUOTE]

1- kardeşim ben sana uslupsuzluk yapmadım,yapmamda.
2- benim söylediklerimi objektif olarak bi bakmanı öneririm.
3- sadece sana katılmıyorum ve bu söylediklerine olumlu bakmıyorum ya da kızıyorum dedim konuşmada

adres58 02.06.2015 20:38

[QUOTE=beko35;946935]1- kardeşim ben sana uslupsuzluk yapmadım,yapmamda.
2- benim söylediklerimi objektif olarak bi bakmanı öneririm.
3- sadece sana katılmıyorum ve bu söylediklerine olumlu bakmıyorum ya da kızıyorum dedim konuşmada[/QUOTE]

1-Üslubün hala ukala
2-Kardeşim diye burada bana hitap etme
3-Senin yaşının 2 mislisinden fazla futbol bilgisi seyir bilgisi ve geçmişi olan biriyim.
3-Seyretmediğim bir futbolcu hakkında konuşmam.
4-Her alınan futbolcu ilk 11 oyuncusu değildir.
5-Mesajıma cevap yazma...

buraks58 02.06.2015 20:42

[QUOTE=adres58;946931]Size katılmıyorum. Erdem yaşı olan fakat iyi topçudur. Karabükün ahmet İlhandan sonra en iyi yerli oyuncusu olup bu transfere kızanların ise İbrahim Öztürke bir bakmalarını öneririm...[/QUOTE]

karabüksporda alınabilecek 3-4 yerli oyuncudan biridir erdem. akılı transfer yapmak lazım. bugün sitede yorumları okuduğumda petkoviç gibi kaleci lazım diyenlere rastladım, o zaman hiç kusura bakmayın performansını bildiğiniz adamı alacaksınız yani menejer tavsiyesiyle iş görmeyeceksiniz. işte waterman, gücün yetiyorsa mert veya forvet için bi webo, orta saha için holmen, sol bek için İsmail köybaşı gibi. çok fazla mecarada aramamış oluruz. ligi bilen takımı bilen performansı ve yeteneği bilinen oyunculara yönelmeliyiz. inşallah bu sene bizleri mutlu edecek takıma katkı sağlayacak transferleri yaparız da tribünde bizlerde zevkle maçlarımızı izleriz.

ihtiyar yiğido 02.06.2015 21:02

[B][I]Sevgili yiğidolar bi durun, ortada daha belli başlı bir transfer yok, bunlar sadece birer duyumdan ibaret, resmi bir şey yok çünkü transfer 9 haziranda başlayacak.
Sevindirici olan bu dönem transferlere hızlı başlayacağız, bu bile güzel bir gelişme, lütfen birde iyi taraftan bakmayı öğrenelim, Bizim Fb, Gs, Bjk, Trabzonspor gibi milyarlar veren yöneticilerimiz yok, reklam gelirlerimiz yok, her maç 30000- 40000 seyirciye oynayıp kişi başı ortalama 100 tl gelirimiz yok, maç ortalaması 4000 seyirciye oynuyoruz oda 5 tl 10 tl bilet, kombinemiz bile adamların bir bilet parası, buna rağmen istiyoruz ki, Cristiano Ronaldo, Luis Suarez. Franck Ribery, Diego Costa, Yaya Toure gibi futbolcular alalım ama bütçemiz belli, bir sponsor bile zor bulduk, haliylen yönetim ve hocada bu bütçeye göre oyuncu bakacak, tabiki biraz bütçemizi zorlar iyi futbolcu alırsak kazancımız biraz daha artar, hayırlısı diyelim İNŞALLAH Sivasspor için hayırlısı olur.
[/I][/B]

Morten58 02.06.2015 21:38

Daha halen kümeye düşen takımdan oyuncu alınır mı diye tartışıyoruz

Birkere Karakbük kümeye düştüyse burda suç teknik ekipde yönetimde ki sorundur. Gaziantepspor ligin en kalitesiz kadrosu veya Balikesir'den sonra en ucuz kadrosu olan takım bile ligde kaldı. Simdi sırf Erdem 've Erciyesten henç Orhan Gülle Sivasspor'la anıldığı için Problem yaratmayada gerek yok. Herkesin yorumlarını saygı duyarım Ama

Ptt 1 ligden bilmem kümeye düşen takımdan oyuncumu alınır bunlar gercekten çok mantıksız geliyor bana.

Acaba Erciyesten Drenthe, Karabük'den Ahmet İlhan, Mabiala, Samba Sow kötü oyuncular mı nearly???

Erdem de yedek oynayabilecek hatta önliberoda görev yapabilecek bir futbolcu , Orhan Gülle ise muazzam bir transfer olur bence , Erciyeste neyaptı diyeceksiniz ozm. Batuhan Trabzonsporda neyapabildi.

GokhanTurna 02.06.2015 22:34

KAP'a bildirecekmişiz :D Haberin yalan olduğu buradan belli.

adres58 02.06.2015 22:41

[QUOTE=GokhanTurna;946944]KAP'a bildirecekmişiz :D Haberin yalan olduğu buradan belli.[/QUOTE]

Yok gardaş... KAP diye yanlış yazmışlar bana bildirdi :D

dibba58 02.06.2015 22:52

Bizi canımızdan bezdirdiler.Orta sahamız dökülüyor.kaleci sorunumuz aşikar.Sanrtafor diye aldığımız yabancıların hiç biri derdimize derman olmadı.İyi bir transfer politikamız hiç bir zaman olmadı Alıpta kar ederek sattığımız fubolcumuz yok denecek kadar az.Taraftar olarak saç baş yalduran takım izlemek istemiyoru.Bizi heyecanlandıracak genç yeteneklere ihtiyacımız var. Ligden düşen takımlar biraz dişli olsalardı kümede kalmamız ok zor olurdu.Bu olanlardan dersler çıkartmış olmamız gerekir.Gelecek sezonda aynı rüyayı görmek istemiyorsak transferde çok dikkatli olmak gerekir.Ama Sivassporlu taraftaralara sorsanız bu güne kadar yapılan transferleri beğenen Yiğido bulamazsınız.

Besyo_cu 02.06.2015 22:55

[B]Orhan Gülle transferine karşıyım Süper Lig seviyesinde değil ve fizik olarak güçlenmediği sürecede asla olamayacak...

Erdem Özgenç ise bir çok Süper Lig takımının peşinde olduğu tam bir görev adamı. Her şeyi geçtim Erdem'in ölüsü bile 2 yıldır Sivasspor yedek kulübesini evi haline getiren 2 yılda 10 maç oynamamış Abdurrahman Dereli'den daha iyidir. [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:22.