SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Sivasa BÜYÜK Hizmet!!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39161)

cemal58yiğido 11.06.2015 12:19

Sivasa BÜYÜK Hizmet!!!!

Sivas Belediyesi yönetiminin almış olduğu kararla bu sezon 2.ligde mücadele edecek olan takımımız Sivas 4 Eylül Belediyespor'un ismi Sivas Belediyespor olarak değiştirilmiştir.Alınan kararın amacı ortadadır.Sivas yine kendi evlatlarının ihanetine uğramıştır.Bugün bunu yapanlar yarın 4 Eylül Stadyumununda ismini degistirmek için ellerinden geleni yapacaklardır!

Yazıklar olsun!

Abdullah DuMaN 11.06.2015 12:21

Cevap: Sivasa BÜYÜK Hizmet!!!!

kaynak ?????????????????????

cemal58yiğido 11.06.2015 12:37

Kaynak:Tv 58 Facebook Sayfasi

cemal58yiğido 11.06.2015 12:43

Şu dakika itibariyle 4 Eylül Belediyespor sayfasindanda aciklama yapilarak haber doğrulandı

beko35 11.06.2015 12:49

Yazıklar olsun ne diyeyim 4 eylül kongresine sahip çıkalım bari bellimi olur :mad:

ayhandemir58 11.06.2015 12:58

Her şeye siyaseeetttt karıştırılmaz kii,olmazkiiii,ayıptır yahuu ayııppppp...:mad:

badof58 11.06.2015 13:06

Adı niye değişti, büyük bir soru işareti ancak teknik direktör Yusuf Hoca niye gönderildi daha büyük soru işareti bu kadar acemice kararlar alınmaz, 2. lige çıkmış takım yönetiyorsun çocuk oyuncağı değil, yarın bir gün tutunamaz düşersen vebali büyük olur ..

tfd5858 11.06.2015 13:33

Çok güzel bir haber 4 eylül diye bir belediye yok sivasta maçları oynandığı zaman bile 4 eylül belediyesi yazıpta bu nerenin takımı diye soranları çok iyi bilirim belediye takımıysa sivas belediyespor çok güzel olmuş

xir 11.06.2015 13:42

[QUOTE=tfd5858;947675]Çok güzel bir haber 4 eylül diye bir belediye yok sivasta maçları oynandığı zaman bile 4 eylül belediyesi yazıpta bu nerenin takımı diye soranları çok iyi bilirim belediye takımıysa sivas belediyespor çok güzel olmuş[/QUOTE]

19 mayıs denince senin aklına ne geliyor,4 eylül diye belediye yok tamam,4 eylülün anlamını bilmiyorsa sen bırak o adamı yerinde saysın..stadın ismi geçmiş Muhsin abimizin adını koyalım diyenlere sesleniyorum,yalakalığı ve çifte yüzlülüğü bırakın,sandıkta oy verme stada adını ver..işiniz gücünüz yıllardır maalesef boş işler.sevgiler..

tfd5858 11.06.2015 13:47

[QUOTE=xir;947678]19 mayıs denince senin aklına ne geliyor,4 eylül diye belediye yok tamam,4 eylülün anlamını bilmiyorsa sen bırak o adamı yerinde saysın..stadın ismi geçmiş Muhsin abimizin adını koyalım diyenlere sesleniyorum,yalakalığı ve çifte yüzlülüğü bırakın,sandıkta oy verme stada adını ver..işiniz gücünüz yıllardır maalesef boş işler.sevgiler..[/QUOTE]

4 eylül ismini sivas 4 eylül belediyespordan öğrenilecekse varsın öğrenilmesin bırakın tek milli mücadele sivasta olmadı sivas başkent olacaktı niye olmadı haritanın ortasında değiliz diye mi belediye ismine de karşıydım ikisini kıyaslayacak olursam sivas belediyespor mantıklı olduğundan değişmiştir

sivasliyigidooo 11.06.2015 14:09

çok isabetli bir karar olmuş kararı verenlere teşekkür ediyorum 👍

xir 11.06.2015 14:14

4EYLÜL adını belediyespordan öğrensin demedik biz.tam aksini dedik.sana iyi günler kardeşim.haklısın sen.

Poyrazcan 11.06.2015 16:14

Eğer haber doğru ise;
Yazıklar olsun!!!
Bu Cumhuriyet'e düşmanlığınız nedir???
Seneye, geldiğiniz kümeye geri düşersiniz İnşallah!

58hsn58 11.06.2015 16:26

spor sitesinde siyasetle alakali konular kapansin bence, su 3 gunluk dunyada birbirimizi kirmaya degermi. Allah akil fikir vermis cok sukur, onuda kullanmasini bilelim. Herkesin iyiligide, kotulugude kendine.

Kizilirmak58 11.06.2015 16:28

yazık etmişler Sivas şehrimize, 4 eylül tarih olarak sadece sivas için değil 4 Eylül, Türk milletinin tarihinde son derece önemli bir gündür,düşman ayağının değmediği yıllar boyuda asla düşmanın cesaret edemeyecği sivas için de en büyük tek tarhi bir gerçektir.spordada olsa 4 Eylül tarihi duyulmalıyıdı.

adres58 11.06.2015 19:09

4 Eylül tarihi denildiğinde özdeşleşen bir olgu varsa bu olgunun baş kenti Sivastır... Tabandan bu zamana kadar eğer isim Sivas 4 Eylül Belediyespor olarak süregeldiyse devam etmeliydi... İsim değişikliği bir şartla oluşur. Medicana Sivasspor gibi, Suat Altın İnşaat Erciyesspor gibi eğer bir sponsora sahipseniz anlaşılır bir durum çıkar. ama burada 4 Eylülde neymiş deyip hiç sevmediğim ve tasvip etmediğim Belediye adını (Sivasa nazır değil Denizli Belediye Akhisar Belediye de aynı perspektife sahip) öne çıkarırsanız olumsuz düşünceleride karşınıza alırsınız demektir.

Ben bir Sivas sevdalısı olarak, iyi bir Sivassporlu olarak bu işleme karşı olduğumu belirtmek istiyorum....

sebasteia 11.06.2015 19:29

güzel bir uygulama, düşünüp uygulayanı tebrik ederim.

isimlendirmelere tarih koymak kadar gereksiz ve absurd bir uygulama daha yok.

darısı 27 haziran öğretmenler parkına...

B.DUMANLI 11.06.2015 19:41

Bir toplumu yok etmek icin ne top gerekli,nede tüfek...
Gercekten bir toplumu yok etmek istiyorsan dilini,dinini ve örf adetini(deger verdigi seyleri) degistirmeye kalkarsan o toplumu istedigin gibi yönlendirirsin...

Tabi ona toplum denilirse artik.4 Eylül demek biz TÜRK toplumu icin cok anlam ifade eden,Türkiye´nin esaretten kurtuldugu günün baslangicidir.

Bu anlamda gerek Erzurum,gerekse Sivas kongreleri yabanci egemenligi karsisinda alinan kongre kararlari ile bir Devletin milli mücadelesinin resmen basladiginin bir göstergesidir 4 Eylül.

4 Eylül neden insanlari rahatsiz eder,neden bu hususda kasti yaparcasina yarayi mütemadiyen kasimaya kalkarlar anlamiyorum.Buda demektirki yeni stadyumun adida demekki 4 Eylül olmayacak.Ismi secimlerden önce degistirselerdide herkes herseyi daha iyi müzakere edebilme imkanina sahip olabilseydi...

SempaticH 11.06.2015 20:22

yazıklar olsun 4 eylül denince sivas gelir herkesin aklına maçlararına gidiyordum şimdi gidipte birilerine destek olmam. yarın belediyeciler gitsin umurumuzdada değil yazıklar olsun.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

34MUAMMER58 11.06.2015 20:36

[b]İsimler değişir,simalar değişir,adresler değişir ,insanların dünya görüşü zamanla değişir ,dün beyaz dediğine ,bugün karada diyebilir,insanın içinde olduğu herşey değişebildiğine göre ,takımların adlarıda değişebilir,renkleride değişebilir ,türkiyede adlarının önünde, sonunda tarih olan takımlarda vardır ,zaten 4 eylül adının sivasda yaşayanlar ve türkiyede yaşayanlar için bir anlam ifade ettiğini sanmıyorum,öyle cahil,kültürsüz,halk yaratıldıki,sivasda rastgele seçilen kişilere 4 eylül nedir sizce?diye soru sorun alacağınız cevapların çoğu kim türkü söyleyecek olur:confused:,türkiyede zaten elit birkesim haricinde kimse 4 eylül nedir?anlamı nedir ?ne ifade eder kimse bilmez,sadede gelecek olursak,bu takımın renkleri mavi beyazdı ,nedenini anlıyamadığım şekilde renkleri yeşil beyaz olarak değiştirildi,bunun nedeni mavi beyazın çok cırtlak olduğu için değiştirilmedi,kanımca bu takımı kendilerine yontmak,takımın üzerindeki doğan ürgüpün parmak izlerini silmek için değiştirildiğine inanıyorum,takımın adının 4 eylül olmasıda sivasda kabul görmemesine neden oldu,1 milyondan fazla sözde sivaslının olduğu ,istanbul gibi birşehirde bile 10 kişi bile bu takıma destek olmadı,neticede bu bir anlayış meselesidir,atatürk heykeline put gözüyle bakan,4 eylül ,19 mayıs,10 kasım,23 nisan ,30 ağustos gibi günleri kutlayanları vatan haini ,kominist ,bölücü gözüyle gören anlayışdaki kişilerin ,padişahlık dönemine özlem duyanların ,yurttaşlık ,vatandaşlık anlayışı yerine, ümmetçilik anlayışını benimsemiş kişilerin ,insanları adam yurduna koyan cumhuriyetin temellerini oluşturan kongre tarihi ,4 eylül adını silmesini normal karşılıyorum,burda önemli olan ayrıntı ,amaç nedir ?eğer takımın adı kısaltılacaksa nasılsa yeni stadda 4 eylül var diye değiştiliyorsa sözüm yok,eğer başka nedenlerden dolayı değiştiriliyorsa saygı duymuyorum ,enkısa zamandada kamuoyunu tatmin edecek gerekli açıklamaların spor programlarında duyrulmasını bekliyorum,bu külübü yönetenlerede şu soruların sorulmasını bekliyorum

1-]4 EYLÜL basketbol takımı federsyon davet ettiği halde 1.lige neden dahil olmamıştır,

2-]4 EYLÜL takımının mavi beyaz olan renkleri ,hangi nedenlerden dolayı yeşil beyaz olarak değiştirilmiştir

3-]4 EYLÜL takımının başındaki 4 eylül adı ne için ,hangi nedenlerden dolayı kaldırılmaya çalışılmıştır ?

4-]4 EYLÜL takımını şampiyon yapan ,sivasın evladı yusuf tokuşla yollar ne için ayrılmıştır?

BU SORULARIN cevaplarını çok merak ediyoruz ,spor programlarında yorumculuk yapan ,moderatörlük yapanların, bu takımda yöneticilik yapanlardan bu soruların cevaplarını almalarını kamuoyunu aydınlatmalarını rica ediyorum [/b]

B.DUMANLI 11.06.2015 20:55

2007 tarihinden beri belli araliklarla bu sitede yazi yazmisimdir.Hic bir zaman ne birinin ADI nede SANI tesekkür butonuna bastigimda ön plana cikmamistir.

Bir kisinin adida,sanida o sahsi baglar.Ben hicbir zaman ne bir kisinin ISMINE,nede NIKINE tesekkür etmemisimdir,yapmamda buna ihtiyacim yok.Bir insanin devamli olarak fikirlerine deger verdigim icin o kisiye tesekkür etme ihtiyaci hissetmisimdir.

Fikirleriyle bana birseyler verebiliyormu,veya fikirleri tatminkarmi o vakit nikine bile dahi bakmam.Tesekkür butonuna BASARIM isterse o insanla zamaninda fikir ayriligina düsmüs olsam bile dahi bunu yaparim....

Sartlar ne olursa olsun FIKIRI beni tatminkar ediyorsa gecmiste yasananlar o günde kaldi der tesekkür ederim,ama yasadigim sürece ne stadyumda ,nede bir toplumda o kisiyle karsilasmak ASLA istemem.

hoğuz 11.06.2015 22:02

[QUOTE=tfd5858;947675]Çok güzel bir haber 4 eylül diye bir belediye yok sivasta maçları oynandığı zaman bile 4 eylül belediyesi yazıpta bu nerenin takımı diye soranları çok iyi bilirim belediye takımıysa sivas belediyespor çok güzel olmuş[/QUOTE]

Ağzına sağlık kardeş... aynı düşünüyorum ... tabulaştırılan tüm tarihi değerler zedelenmeye mahkumdur ! Sırf Atatürk'ü korumak için kanun çıkarırsan Densiz birkaç dingilde o kuralı aşmaya çalışır ! her neyse bizim millet her b.ku biliyor da 4 Eylül Kongresi mi eksik kaldı ! Önce çoluğunuzu çocuğunuzu kongre binasına götürün 3 yıldır güya tadilat içeri giremiyorum ! vazgeçin artık tarihi marka değeri olarak kullanmaktan ! hükümete verip veriştirmekten ! spor sadece spordur ! içinde sivas geçtikten sonra ister Sivas 4 eylül ister Sivas belediyespor !

sefilix 11.06.2015 22:56

[QUOTE=Abdullah DuMaN;947661]kaynak ?????????????????????[/QUOTE]
belediye resmi sitesi

sefilix 11.06.2015 23:20

ya ne alerjiniz varmış 4 eylül ismine arkadaş. 4 eylül ismi sırf kongre değil ayrıca tarihi bir kulübün ismi. Bildiğim kadarıyla kuruluş yılı 1940 lı yıllar. hem nerenize batıyordu o isim. yok 4 eylül diye belediye yokmuşta falanmışta filanmışta. bırakın bu işleri önce rengi değiş sonra ismi. uğraştığınız şeye bakın. bence bu sırf kıskançlık arkadaş. kulübe başarıyı getiren doğan ürgüp lige çıkartan o voleybolda başarı yakalayan o siz küme düşürdünüz bu arada. hatta 1. lige davet ettikleri halde çıkmadınız be. birde hükümet arkanızda ha.. yandaş medya arkanızda. adamlar lige davet ediyor siz cık yok biz gelmeyelim başkası gelsin diyorsunuz. hentbolda hava atıyorsunuz süper lige davet edildik diyorsunuz. bunu bile araştıramayacak kadar tembel adamlar tarafından idare ediliyorsunuz. thf sitesinde böyle bir haber yok. sadece sosyal medyadaki dedikodu üzerinden hareket eden koca koca adamlar. kongrede bunu deyip hava atıyorsunuz birde. hatta bazı sitelerde yalanlama bile vardı bu konuda. ya sizde hiç mi basınla ilgilenen adam yok. aldığınız maaşları hak etseniz ne olur. ama durrrr belki yeni bir tv kanalı 4 eylül adında kurulmasa isim devam ederdi değil mi sizi gidi siziiii. h bu arada masrafa bakın arkadaş. önce rengi sonra ismi değiştirmenin maliyeti ne kadar tuttu bu da olayın başka boyutu.

34yigido34 11.06.2015 23:22

Yazıklar olsun sivas belediyesi

sefilix 11.06.2015 23:53

bakın bir iki şey daha yazayım benim babam 1944 doğumlu. ben kendimi bildim bileli 4 eylül vardı diyor. yeni rahmetli olan Sivasspor eski başkanı Nusret Akça var ya bu kulübe çok para harcamış. çok ilgilendi diyor. O zamanlar sümerspor, demirspor, karagücü, fener gençlik, beşiktaş gençlik 4 eylül vardı. kızlırmak falan sonradan kuruldu diyor. ya bir tarih 4 eylül bu belediyede bu işlerden anlayan bir adam yok mu? hiç uyaran olmadı mı bu zatları.

ihtiyar yiğido 12.06.2015 00:00

[B][I]4 Eylül Belediyespor'un, Sivas belediyespor olması isabetli olmuş, Çünkü Şehrimin ismi geçiyor benim için önemli olan bu. Belediye ismine gelince, bazı arkadaşlar hemen politikaya sarılmış (Stadyum da olduğu gibi),Belediyede, bugün A partisi olur yarın B veya C partisi olur, neden hemen öküzün altında buzağı aranıyor bunu anlamış değilim, arkadaş benimsemiyorsan oy vermezsin olur biter[/I][/B]

Rıdvan1 12.06.2015 00:11

bu takımın adı zaten öncedende sivas belediyespor ve renkleride yeşil beyazdı diye biliyorum. bilmiyorum acaba yanlışmı hatırlıyorum

blacksky 12.06.2015 00:22

4 Eylul bu ulke tarihinin bir gercegidir. Milli mucadelenin basladigi noktadir. Bugun var yarin yok siyasetcilerin ufak tefek hazimsizliklari bu gercegi degistirmez. Sivas Belediyespor hayirli olsun. Yeni ismiyle guzel basarilara imza atsin dilerim. Ancak 4 Eylul ismini kazimaya calisacaklarina keske madimak lekesini kazimaya ugrassalardi bunca sene.. bunun da yolu bir bilim-kultur-sanat sehri olmaktan gecerdi.. Sivas'in imajinin icine eden korpe zihniyet hala ayni yolunda devam ediyor.. etsinler bakalim.

muspol58 12.06.2015 08:01

Sivas 4 eylül spor mükemmel olurdu

by_hunter 12.06.2015 08:31

Yav arkadaş taktığınız şeye bak

Bu takım Sivas Belediyesinin degilmi ?

Sanki kulübün için boşaltmış gibi yorumlar yapılıyor.

Ertugrul 12.06.2015 20:03

Konu güncel politikaya yönelmeye musait, sitemizde müsbet yada menfi siyasi mesajlara izin verilmeyecektir. Bir çok mesajı silmek zorunda kalıyoruz. Konu Siyasi veçheye kaymaya devam ederse kapatılacaktır!..

B.DUMANLI 12.06.2015 20:39

[QUOTE=Ertugrul;947867]Konu güncel politikaya yönelmeye musait, sitemizde müsbet yada menfi siyasi mesajlara izin verilmeyecektir. Bir çok mesajı silmek zorunda kalıyoruz. Konu Siyasi veçheye kaymaya devam ederse kapatılacaktır!..[/QUOTE]

Umarim bugünden itibaren bu aciklama amacina ulasir.Hic bir ARKADAS´I üzmek istemem ama,burada Sivasspor´un gündeme gelmesi ve fikir catismasina ortam hazirlamaktan kacinarak,üslübumuzu bozmadan,gayemizi asmadan ve fikirlerimizi özgürce söyliyebilecegimiz bu platformda,gönül isterki kimse digerini incitmesin.

Ama bazen ok yaydan öyle bir FIRLIYORKI konu amacini ASIYOR.Öyle bir ASIYORKI o kisinin savundugu seyler dogrultusunda siyasi görüsleri resmen ortaya cikiyor.Buna gerek yok...Ben sahsen bir kisinin hangi siyasi görüse sahip oldugunu asla bilmek istemiyorum ve bundan rahatsiz oluyorum.

Ben yurt disinda oyumu kullandim ve o is ogün sandikta bitti.Gelin birakin su SIYASETI oy verdiginiz kisiler ugrassin.

Biz burada SPOR konusalim...

babapiton 12.06.2015 22:26

Ülkenin bundan büyük dertleri var onlara kafa yorun bence.

ready 12.06.2015 22:51

[QUOTE=by_hunter;947757]Yav arkadaş taktığınız şeye bak

Bu takım Sivas Belediyesinin degilmi ?

Sanki kulübün için boşaltmış gibi yorumlar yapılıyor.[/QUOTE]

[B]her işimiz bitti de 4 eylül belediyesinin adı degişecekmi degişmeyecekmi millet gider mersine biz gideriz tersine zaten 4 eylül sivas belediyesinin degilmi neyin tartışmasını yapıyoruz[/B]

karacören58 13.06.2015 10:01

4 eylül spor kulübü olsa iyi olurdu
böylede iyi olmuş profosyonelce bir adım olarak görüyorum
isim değişikliğini tarihi olaylara sahip çıkmama olarak görebiliriz.
isim değişikliğini siyasi bulmak çok saçma.

sevdamcihad 13.06.2015 11:02

Sivas ta olupta takımın maçına gitmeyenler burada isim ve siyaset tartışması yapmasın.Yeni isim takımımızın tanınmasına yardımcı olacaktır.Olaya sadece sportif olarak bu açıdan bakmak lazım.

eurovision 13.06.2015 13:50

bence böyle güzel oldu 4 eylül belediyesi varmış gibi izlenim veriyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:46.