![]() |
5 Yabancı 3 Yerli
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, yeni sezon öncesi 5 yabancı, 3 Türk futbolcuyu takıma katıp transfer sezonunu kapatacaklarını bildirdi.
Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarında aceleci olup hata yapmak istemediklerini, izledikleri ve görüşmeleri devam eden bazı futbolcular olduğunu söyledi. Gelecek sezon kadroda sıkıntı yaşamamak için güçlü, kaliteli ve geniş bir takım kurmaya çalıştıklarını vurgulayan Otyakmaz, "Bu kapsamda 5 yabancı, 3 Türk futbolcu alacağız. Daha sonrada transfer dönemini kapatacağız" dedi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Otyakmaz, "Çeşitli gazetelerde transfer haberleri çıkıyor. Bunlara bir türlü anlam veremiyorum. Bu haberler taraftarımızın da kafasını bulandırıyor. Böyle haberlere gerek yok. Zaten transfer yaptığımız zaman bunları kamuoyuyla paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Fas asıllı Fransız orta saha oyuncusu Aatif Chahechouhe ile ilgili transfer haberlerine de değinen Otyakmaz, "Aatif ile ilgili bize gelen herhangi bir transfer teklifi yok. Lig bitiminde birkaç kulüp ile transfer konusunda görüştük ama bize transfer için bir teklif gelmedi. Gelirse de bunu yönetim olarak oturur değerlendiririz" diye konuştu. Otyakmaz, PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da forma giyen Malili futbolcu Hamidou Traore ile de ilgilenmediklerini sözlerine ekledi. Kaynak:Lig TV |
Cevap: 5 Yabancı 3 Yerli
3 turk ten ikisini aldilar simdi 5 yabanci 1 turk kaldi o zaman
|
Ee tmam o zman orhan gulle erkan kas kaldı 1 tane yerli kaldı. Rapor dogrultusunda 4 yabancı dendi sonrada 5 yabancı 3 yerli deniliyo
|
Bizim transfer sezonu da; bazı siyasi liderlerinde aritmetik sloganlarını çağrıştırmaya başladı artık :D
1 gitti 8 geldi.. (!) 8 yabancı mı.. (!) 4 yabancımıydı yoksa (!) Tamam şimdi söylüyorum.. 5 yabancı ve 3 yerli (!) 1+8 = 9 -4 = 5+5+3 = 13 mü desem :D |
Kaleci İtalyan olacak galiba, o yönde laflar dolaşıyor ortalıkta. Hadi bakalım hayırlısı.
|
kaldı 1türk oyuncu. 1 orta saha 2 forvet 1 sol kanat ve 1 kaleci alınacaksa daha fazla alın.
|
[QUOTE=psychology58;948674]Kaleci İtalyan olacak galiba, o yönde laflar dolaşıyor ortalıkta. Hadi bakalım hayırlısı.[/QUOTE]
[B]İtalyan derken İtalya liginden tecrübeli bir kalecinin ismi geçiyormuş.[/B] |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;948673]Bizim transfer sezonu da; bazı siyasi liderlerinde aritmetik sloganlarını çağrıştırmaya başladı artık :D
1 gitti 8 geldi.. (!) 8 yabancı mı.. (!) 4 yabancımıydı yoksa (!) Tamam şimdi söylüyorum.. 5 yabancı ve 3 yerli (!) 1+8 = 9 -4 = 5+5+3 = 13 mü desem :D[/QUOTE] Başından beri sayı 8 zaten, 8 yabancı dendi sonra Türkler ile anlaşılınca 4 yabancı 4 yerli dendi (bu isimler tunay ve ferhat olabilir 2li olarak adı geçmişti) biri ile anlaşılamadı demek ki onun yerine de yabancı alınacak. Fazla mı iyimserim :) |
Yabancı sayısı sürekli değişiyor Allah sonumuzu hayretsin bakalım ayrıca bu "ACELE ETMEK İSTEMİYORUZ" kısmı beni korkutuyor. Yine transferin son gününe kalırsak hiç şaşırmam açıkçası. İnşallah bu sezon farklı olur diyelim..
|
Alınanlar hesaba katılmadan 5 yabancı 3 yerli alınacağını anladım bu haberle, yabancılardan çok yerlileri merak etmeye başladım umarım kaliteli isimlerdir ..
|
Transfer sezonu bitene kadar 2 yabancı 2 yerliye düşer, 2 yerlide transfer yapıldı kalan 2 yabancıda bonservisi elinde beleş bulunabilirse alınır yoksa kalır
|
Biraz da tebessüm .. :)
Bir çobanın 100 koyunu gütmesinin hesabını anlatacağım.. Yaşı 40 ve üzeri olanlar bu hesabı bilir.. Gök gürledi şimşek çaktı; 72'sinin ödü patladı. 10'nunu verdim kasaba, 10'nu katma hesaba.. Önden gitti 5 toklu, arka sıra Eş (tek) toklu.. Aha 1'isi, aha diğerinin de (1'i) derisi... Al sana 100 tane koyunun hesabı.. |
İlk ağızdan doğru ve en son haberleri aldık işte. Mecnun Başkanımıza teşekkürler. Taraftarların sabırsızlığına da hak versinler, öteki kulüp başkanları hergün haberlere çıkıyorlar çünkü. Zaten transfer kesinleşinceye dek gizli kalmalıdır bence de yoksa fiyat artar malum. Biraz daha bekleyelim bakalım. Allah transfer ekibimize Kolaylıklar versin.
|
Kötü geçen bir sezonun ardından takımda ciddi rotasyona gidilecek deyip taraftarın gazını alan yönetim. Anlaşılan taraftarın gaz sorununu halletti ki en az 8 yabancı transferini 5 e indirdi.
5 yabancı 1 kaleci 1 ön libero 2 ortasaha-kanat 1 forvet olması artık bundan sonraki en büyük temennimiz olacak. Asıl süpürüz 3. yerli oyuncu kim olacak acaba. Ne yalan söyleyim benim hevesim kırıldı iştahım kaçtı. |
orhan ve erkanı katmadan 8 tane daha transfer yapılacak.yani orhan ve erkansız 3 yerli daha alınacak.1 kaleci 1 stoper 4 ortasaha 2 forvet.eğer orhan ve erkanı katarak söylediyse zaten kaleci ve defans alınmalı elde tek forvet var toplam 3 olması lazım yani 2 tane ortasaha alırlarsa çok az olur.zaten bir tane sağ kanat lazım.ortasahayı bir tek orhan ile değiştiremeyiz.sol kanata da erkan direk 11 oyuncusu olmamalı
|
Ludogorets'den Hollandalı Vura ile anlaştığımız söyleniyor. Ofansif sağ ve sol kanat oynuyormuş.
|
2 koyun güdemeyecek insanlar 10 yıldır mütevazi bir bütçeyle süper ligte oynuyorlar tşk ederim onlara
|
"Menfaatler ön plana geldi mi, öteki ihtiraslara susmak düşer. »
|
alinacak turk futbolculardan birisi forvet olucaksa umarim muhammet demircidir suanda bosta ve besiktas kendisine takim bulmasini soylemis tecrubeli bi yabanci forvetle cok faydali olur
|
[QUOTE=Talat 5858;948695]alinacak turk futbolculardan birisi forvet olucaksa umarim muhammet demircidir suanda bosta ve besiktas kendisine takim bulmasini soylemis tecrubeli bi yabanci forvetle cok faydali olur[/QUOTE]
bu adamın sözleşmesi 2016da bitiyor ve de takımda adam edilmesi gereken fazla oyuncu varken bir de bununla zaman kaybedemeyiz |
[B][I]Hah işte böyle açıklama yap da biz taraftarların gönlüne su serp biraz rahatlayalım sayın başkanım, hadi hayırlısı heyecanla bekliyoruz.[/I][/B]
|
Sayıdan başka birşey de duyar olmadım şu sürece kadar maalesef. 3-5 diye diye geçiyor günlerimiz :)
Geç olsun güç olmasın demekten başka çaremiz kalmadı. Bu kadar beklediğimize değer umarım diyorum ama her zamanki gibi bişey olmucaksa diye kötüye alıştırıyorum kendimi.. Umarım herşey güzel olur.. |
Üc yerlinin ikisi alindi geriye kaldi bir yerli.Bes yabancinin biri kaleci,diger ikisi forvet olsa geriye kaldi iki yabanci.Allah senden razi olsun baskan sayende bu taraftar beyin jimnastigide yapar oldu.:):D:confused:
Yakinda umarim havuz problemleri ile taraftara gelmessin baskan.... |
tv58 spor haberlerinde sivassporun Razgrat ta oynayan Hollandalı Surinam asıllı Vura ile ilgilendiğini;bonservisi için 1milyon euro teklif edildiğini bugün söylediler..Bu oyuncu sağ kanat oyuncusu...Atıf ın yerine düşünülüyor diye bir ifade de yer aldı..Ama bu oyuncu alınması düşünülen 5 oyuncu içinde mi yoksa Atıf giderse mi düşünülüyor onu açıklamadılar..Hollandalı oyuncu 22 yaşında genç bir oyuncu..
|
Basında çıkan Kasımpaşalı 2 oyuncunun Ferhat ve Tunay'ın Sivas'a gelip tesisleri gezdiği haberinin gerçek olduğunu söyleyenler var..Sivasspor'un bilhassa Ferhat ile ciddi olarak ilgilendiği de söyleniyor..
|
yabancı sayısı sürekli değişiyor yakında hiç almıyacaz diye haber çıkarsa şaşırmam
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:04. |