SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kaliteli Oyuncular Alacağız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39205)

SivasSpor.Com 24.06.2015 06:39

Kaliteli Oyuncular Alacağız

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45849&token=50704[/IMG]

Yeni sezona Sergen Yalçın yönetiminde damga vurmak isteyen Sivasspor transferde acele etmiyor.

Genç çalıştırıcı, transferler konusunda yönetimle koordinasyonlu bir şekilde çalışırken bir yandan da kamp programı konusunda hazırlıklarını sürdürüyor.

Transfer görüşmeleriyle ilgili Fanatik’e konuşan ikinci başkan Erdal Sarılar, “Biz bu sene geçen yıl yaptığımız hatalara tekrar düşmek istemiyoruz. Bu yüzden acele etmiyoruz. İyi bir takım kuracağız, kaliteli oyuncular alacağız. Kimsenin baskısına uyup yanlış oyuncu tercihi yapmak istemiyoruz. Taraftarlarımız transfer bekliyor, farkındayız. Ancak bu işler aceleye gelmiyor. Sivas’a yakışacak oyuncuları bulup takıma kazandıracağız” değerlendirmesini yaptı.

KaanK 24.06.2015 08:32

Cevap: Kaliteli Oyuncular Alacağız

Aman siz yine de acele edin geçen sene yazın da acele etmiyoruz diyorken Ocak transfer sezonuna bel bağladınız.
Kaliteli derken bonservisi elinde vasat altı transferlerie alıştık da yine de hayırlısı

Zaralı5858 24.06.2015 08:34

Senin kendin bi hata zaten transferde hata yapmiycaklarmis gulelim arkadaslar gorecegiz alacaginiz kaliteli adamlari:mad::mad:

Ferhat06 24.06.2015 09:26

Kalitesiz oyuncular alacağız deseydi bir ümit belki iyi oyuncu beklerdik ama geçmiş olsun geçen seneki golcü neydi adını bile unuttuk öyle birileri gelebilir.:confused:

58Sivaslilar 24.06.2015 10:31

Kaliteli Oyuncular Alacağız eger elinizi cabuk tutmazsaniz ancak hic bir takimin begenmedigi oyuncular bize kalir?????? onlarida BIR sürü para ver cünkü baska secenek yok verim yerine kendi paramizla kendimize kazik aliriz:confused:

SivasLady 24.06.2015 11:33

[B]simdiye kadar beklentilerimi karsilamadilar, taraftar transfer beklerken yönetim sadece aciklamalar yapiyor
kamp baslamadan transferler gerceklesse güzel olur
yönetimden aciklama degil icraat bekliyoruz[/B]

erhan 10 24.06.2015 11:35

"Sivas'a yakışan oyuncuları bulup takıma kazandıracağız."
Yani diyor ki: 'Daha bulamadık ne bekliyorsunuz ?'

by_hunter 24.06.2015 11:40

[QUOTE=Zaralı5858;948729]Senin kendin bi hata zaten transferde hata yapmiycaklarmis gulelim arkadaslar gorecegiz alacaginiz kaliteli adamlari:mad::mad:[/QUOTE]

Neresi hata arkadaşım adamlar ellerinden geleni yapıyorlar

Bizde çok iyi pahalı oyuncular istiyoruz fakat yönetimin kuvveti belli

Bu yönetim gitse takıma kim sahip çıkacak bu yönetim gibi

Bende her yorumumda kendime göre eleştiri yapıyorum fakat bu takıma yönetimde olupta maddi olarak en fazla destek veren birinin HATA olacağını sanmıyorum aksine bu takım için büyük şans bu insanlar

Rallim58 24.06.2015 12:11

[QUOTE=SivasSpor.Com;948725][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45849&token=50704[/IMG]

.... ikinci başkan Erdal Sarılar, “... İyi bir takım kuracağız, kaliteli oyuncular alacağız. ........[B][COLOR="Red"][U] Sivas’a yakışacak oyuncuları bulup takıma kazandıracağız[/U]” [/COLOR][/B].....[/QUOTE]

[B]Sivas'a yakışacak futbolcu alınmazsa başarıda zor gelir, Aatıf, Cicinho, Da Costa gibi tevazu gösteren futbolcu sayısı parmak sayısını geçmez.

Mütevazi bir yapıya sahip Adem Koçak gibi Ziya Erdal gibi dürüst ve düzgün futbolcu profilide zor bulunuyor.

Erdal Başkan'ın sözlerine katılıyorum, çok da acele etmemek lazım. Yoksa Bednar, O(l)duni :) örneğinde olduğu gibi hem fayda sağlanılmaz hem de kulübü borç batağına sokarız.[/B]

ready 24.06.2015 12:26

[B]Erdal bey futbolcu transfer etmek sana kaldıysa yandık desene [/B]

DoomsDay58 24.06.2015 12:59

Bu açıklamayı yapanın Erdal Sarılar olması beni de tedirgin ediyor ama kampa kadar süre var ağır eleştirileri o zamana saklamak gerekli diye düşünüyorum kampın ilk gününe kadar sabredelim.

Ahwettt 24.06.2015 13:20

Transferde ne zaman hata yapmadınızki şimdi yapmayacaksınız. Yıllardır transfer yapıyorsunuz. Hala Ne alt yapıya bir genç kazandırabildiniz. Nede A takıma iyi bir futbolcu alıp satıp para kazandırdınız. Nerde emeklisi gelmiş bonservisi elinde boşa çıkmış futbolcular var onları yine alırsınız

sawyer5892 24.06.2015 13:49

Hazır Karabükspor düşmüşken Abdou Razack Traore alınsın lütfen ilk defa bir oyuncu için bu kadar istekliyim oynadığı futbol skora katkısı muhteşem hücumun her bölgesinde de oynar

dibba58 24.06.2015 21:35

Kaliteli futbolcu alabilmek için iyi gelirinin olması gerekir.takımın geliri olmadıgına göre, hangi bütceyle kaliteli futbolcu transfer edeceksiniz? Hal böyleyken kaliteli futbolcu almak hayalden öte birşey degil.Yurt içinden veya yurt dışından başarıya aç genç yeteneklerin bulunup ligimize kazandırılması bunun sonucundada takımın bu futbolculardan kar sağlaması düşünülmelidir.Bunları yapabilmek için bu genç futbolcuları bulup takımımıza kazandıracak bir kaç aklı selim sivasspor aşığı futboldan anlayan elemanlara ihtiyacımız var.

58Sivaslilar 24.06.2015 21:45

ligdeki takimlarin en kötü bütesi olan bizmiyiz illede türkiyede pahali oyuncu pesi nde kosmayalim ozaman dünya büyük ararsan sende bulursun biri olmazsa digerini :confused: cavcavdan hicmi örnek almadiniz????????????

yorumyapıyombenya 24.06.2015 23:21

şimdi yandık

Sarılar ne zaman kaliteli oyuncular alacağız dese Pedro Oldoni ve Ahmet Şahbaz gibi adamları getiriyor

ihtiyar yiğido 24.06.2015 23:59

[B][I] ikinci başkan Erdal Sarılar, “Biz bu sene geçen yıl yaptığımız hatalara tekrar düşmek istemiyoruz. Bu yüzden acele etmiyoruz. İyi bir takım kuracağız Sayın Erdal bey ne zaman acele ettiniz ki millet seçti aldı, elde kalan kalitesiz oyuncular bize kaldı, ondan sonra da hüsran yaşamak biz taraftarlara kaldı. Küme düşmediysek Sivasspor'u canı gibi seven bu taraftarların duası ile, yoksa sizin transfer anlayışınız ile değil.[/I][/B]

harbiyiğido 25.06.2015 00:54

Birçok arkadaşım ağır yorum yapmış fakat ben bu sefer yönetime güveniyorum bombaları bir bir patlatacaklar günlerdir transferin en sessiz takımı olarak kaldık 4 temmuza kadar bence 3 yabancı 1 yerli oyuncu açıklanır geriye kalan 2 yerli 2 yabancı da yurtdışı kampına kadar imza atılır seneye de güzel bir sivasspor izleriz umarım ayrıca Aatıf inşallah takımda kalır

SenSetik 25.06.2015 01:48

Geçen sene acele mi ettik biz??!!

atrium58 25.06.2015 02:07

Geçen sene derken... ondan önceki yıllar farklımıydı? Biz bu yönetimle Çoktan küme düşmüştük te Allah işimizi rast getirdi. Ama bu sene pabuç pahalı Erdal efendi Turnanın cücüğünü güzün sayarız...

34MUAMMER58 25.06.2015 04:05

[B]Bülent uygun şampiyonluğa oynayan takımı dağıttıktan sonra ,gerek teknik direktörlerin ,gerek yönetimin yaptığı transferlere bakmak lazım,groseçki,atıf,cicinyo,eneramo,navratil,da costa,borjan,haricinde sivassporun olmazsa olmaz diyebileceğimiz başarılı transferi varmıdır?kaldıki bu saydığım oyuncuları bile ağır eleştiren okadar çok bilmiş taraftar var.sivassporun eroları resmen havaya uçuruldu,buna yok kur artışı ,yok sıralamada istediğimiz yerde olmamamız nedeniyle kaybedilen milyonlarca tl zararıda eklemek lazım,bu şartlarda sivassporun öyle yıldız sayılabilecek transfer yapacacağını sanmıyorum,işin gerçeği şu,bu yönetimde futbolcudan anlıyan aklı başında kimse yok,mecnun başkanda nereye kadar taşır bu takımı ve yönetimi bilmiyorum,sergendende umudum yok,kamp başlıyacak ortada bırakın transferi ,dedikodusu bile yok,alınan 2 yerli oyuncu var, bence ptt ligi kalitesinde ,eğer bu takıma kaleci,forvet,önlibero,solaçık ,hatta solbek ,ortaha 10 numara alınm<zsa ,üstüne bide atıfda satılıp yeri doldurulmazsa ,sivassporun kabus yılı olur,ben bu yönetimden korktum,lige başlarken aydının yerine oyuncu almayıp koca sezonda sivassporu sol kanatsız oynattılar azhada düşürüyorlardı,yarın bigün kaliteli kadromuz var ,bu kadro yeterli deyip,ahmet şahbaz ,aykut,kaan,fatıh,alicaN gibi 3.lig topçularını takıma doldurup transferi kapattık derlersede şaşırmam,tabiki arkada kendilerini zorlıyacak alternatif olmza<zsa,böyle olması normal,maşallah sivas medyasıda yalakalıktan başka bişey yaptığı yok,yöneticilerin karşısında süt dökmüş kedi,buralarda aslan gibi,göreceğiz alınacak oyuncuları ,alınırsa tabiiki.:mad:[/b]

tanju_58 25.06.2015 09:42

Balıkesirspordan Ermin Zec, Erciyesspordan Gökhan Değirmenci,Drenthe, Karabükspordan Tanju Kayhan,Musa Çağıran,Traore,Samba Sow Galatasaraydan Furkan Özçal,Umut Gündoğan Fenerbahçeden Bekir İrtegün,Serdar Kesimal,Hasan Ali Kaldırım,Trabzonspordan Deniz Yılmaz transferi düşünülmesi gereken futbolcular.

vexol58 25.06.2015 13:07

Sadece 5 yabancı + 3 yerli düşünülüyorsa gerçekten nokta transferler yapılmalı.

cengo64 25.06.2015 13:27

Bize 2 orta saha 1 forvet bir de zeka seviyesi normal yönetici yardımcısı gerekiyor.;)

çorluluyiğido 25.06.2015 13:31

[QUOTE=tanju_58;948788]Balıkesirspordan Ermin Zec, Erciyesspordan Gökhan Değirmenci,Drenthe, Karabükspordan Tanju Kayhan,Musa Çağıran,Traore,Samba Sow Galatasaraydan Furkan Özçal,Umut Gündoğan Fenerbahçeden Bekir İrtegün,Serdar Kesimal,Hasan Ali Kaldırım,Trabzonspordan Deniz Yılmaz transferi düşünülmesi gereken futbolcular.[/QUOTE]

tanju kayhan konusu hariç benimle aynı kafadansın.herhalde isimleriniz aynı olduğundan bu adama torpil yapmışşın:D bu transferlerle ilk 5i zorlarız.

stain 25.06.2015 13:39

1 gitti 8 geldi diyim siz anlayın;)

ready 25.06.2015 15:34

[B]arkadaş birde basına demeç vermeleri yokmu adam deli oluyor transfeler konusunda kabul edin çuvaladınız mecnun bey dışında hiç bir yöneticiye güvenimiz kalmadı [/B]

yigit 2013 25.06.2015 16:53

Transferde hata yapmayacağız o yüzden de transferde yapmayacağız diyor :)

cılgınsivas58 25.06.2015 23:51

2 geldi 10 gitti değil mi erdal bey

maestro 26.06.2015 11:33

[QUOTE=Ahwettt;948751]Transferde ne zaman hata yapmadınızki şimdi yapmayacaksınız. Yıllardır transfer yapıyorsunuz. Hala Ne alt yapıya bir genç kazandırabildiniz. Nede A takıma iyi bir futbolcu alıp satıp para kazandırdınız. Nerde emeklisi gelmiş bonservisi elinde boşa çıkmış futbolcular var onları yine alırsınız[/QUOTE]

HER KELİMESİNE KATILIYORUM

58svs58 26.06.2015 11:49

gelecek sezonun hayırlı olması korkulu rüya görmemek için elimizi çabuk tutmalıyız

ready 27.06.2015 11:22

[B]herşeyden önce sivassporun yönetim kurulunun başdan aşagı degişmesi lazım mecnun beyin beyin takımı başdan aşagı degiştirmesi lazım yoksa bu gidişle mecnun beyde taraftarın gözünden düşecek [/B]

Murad_Kelleci58 27.06.2015 11:41

[QUOTE=harbiyiğido;948777]Birçok arkadaşım ağır yorum yapmış fakat ben bu sefer yönetime güveniyorum bombaları bir bir patlatacaklar günlerdir transferin en sessiz takımı olarak kaldık 4 temmuza kadar bence 3 yabancı 1 yerli oyuncu açıklanır geriye kalan 2 yerli 2 yabancı da yurtdışı kampına kadar imza atılır seneye de güzel bir sivasspor izleriz umarım ayrıca Aatıf inşallah takımda kalır[/QUOTE]

4 Temmuz Amerika'nın kurtuluş bayramı.. Hani dediğiniz gibi bomba transferler o tarihte tamamlanırda bizim de kurtuluşumuz bu tarih olur.. :D

adres58 27.06.2015 12:05

[IMG]http://www.libero.pe/sites/default/files/styles/img_600x450/public/imagen/2015/06/26/Noticia-141865-pedro-gallese-y-los-equipos-que-verdaderamente-lo-prentenden.jpg[/IMG]

Büyük performansları Pedro Gallese de Şili'de Copa America ve diğer kıtalarda transfer. Hıristiyan Lagrotta , bir kaleci temsil Peru ekibi , dört Türk kulüpleri müvekkilinin izinden söyledi.

Bu takımlar[B][U] Sivasspor,[/U][/B] Bursaspor, Antalyaspor ve Trabzonspor'un ilgilenen Pedro Gallese . Bu kulüplerin yanı sıra, orada da bir seçenektir San Lorenzo Arjantin, ancak "Ravens'in" öncelikli bir kaleci imzalamak çünkü daha karmaşıktır. "Sadece bu hafta yakında başlayacak, çünkü Türk pazarına taşımak için başladı sezon öncesi, şampiyonluk 12 Ağustos, orada oldukça anket önemli oyuncular olduğunu ve başlar bu dört takım Pedro sormak için benimle temasa geçti. Orada somut bir şey yok henüz ama onlar boru hattı var " , Lagrotta dedi.

Spekülasyon Şilili ekibin ilgisini üzerine, ajan dedi. " "U" Şili'de o işe niyeti olmadığını Peter , bu bir yalan, onlar sizi işe almak istemiyorum, hiçbir şey yoktur. Türkler ve San Lorenzo Gallese ekipleri şimdiye kadar sadece seçenekler, "diye ekledi.

Sonunda dedi. "Peter, uluslararası bir kaleci, 25 yaşında, ama pası bir buçuk milyon dolar değerinde değildir ve biz, Peru oyuncu bu miktarın üzerinde işlem yapılamaz gerçekçi olmalı orada. Onlar fahiş çekiyorlar getirdi. onların karneniz, çünkü fiyat Peter ona Aurich görüyor "dedi.

[URL="http://www.libero.pe/chile-2015/2015-06-26-pedro-gallese-conoce-las-verdaderas-ofertas-que-tiene-el-golero-peruano"]KAYNAK[/URL]

Djamoka 11.07.2015 15:21

Bize önce kaliteli yöneticiler lazım.

58YIGIDO58 11.07.2015 15:25

Hani nerede kaliteli oyuncular Erdal Bey ?!?!
Madem alamayacaktiniz o halde taraftari neden umutlandiriyorsunuz ?

Bu tür aciklamalari yapmasaydiniz o zaman simdi hic kimse tepki vermezdi bu kadar.

derin58 11.07.2015 15:25

[QUOTE=Djamoka;950175]Bize önce kaliteli yöneticiler lazım.[/QUOTE]

Varsa bul getir.. Hala uc bes kurus faydasi dokunmayan is adamlari icin medet umuyorsunuz ya.. Daha ne diyeyim?

anilcan213 11.07.2015 15:54

[B] bu mesaja bu yazilir. HA HA HA! [/B]

sevdamcihad 11.07.2015 16:13

Kaliteli oyuncu alacakmışız mış mış da mış mış.Fiyaskosunuz fiyasko :mad: :mad:

otceken58 11.07.2015 19:46

Bu kaliteli oyuncular Dünya'dan değil ANLAŞILAN halan ortada doğru düzgün transfer yok:( millet şov yapıyor bizde seyrediyoruz. Bir tane adam gibi transfer yapın bari fazlasını istemiyoruz artık Sivasspor da şunu almış desinler yeter... Yazık bu taraftara... Hiçmi vicdan yok sizde gecen sene düştük düşecez diye ot yoldurdunuz bize

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43.