![]() |
Sivas'a Lawal ve Ali Ghazal
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45882&token=62108[/IMG]
Sergen Yalçın, Eskişehir'in satmaya karar verdiği Lawal'ın alınmasını istiyor. Kırmızı-Beyazlı idareciler ise 3 milyon Euro'luk bonservisi yüksek buluyor. Ancak yine de temaslar sürüyor. Nacional'in ön liberosu Ali Ghazal da listede. Transferin sessiz takımlarından Sivasspor, suskunluğunu yabancı bombalarıyla patlatmak üzere. Daha önce Orhan Gülle ve Erkan Kaş’ı kadrosuna katan Kırmızı-Beyazlılar, kamp öncesi transferleri bitirmek için düğmeye bastı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın bu kapsamda takımında en çok görmek istediği ismin Eskişehirsporlu Raheem Lawal olduğu öğrenildi. Es Es’in satma kararı aldığı oyuncu için Yalçın’ın, “Kesinlikle alalım, uzun yıllar bize önemli katkı yapar” dediği belirtildi. Bunun üzerine Kırmızı-Siyahlı yönetimle temas kuran Yiğidolar’ın, oyuncu için talep edilen 3 milyon Euro’luk bonservis bedelini toparlamak adına çalışma içinde olduğu ifade edildi. Öte yandan orta sahanın ortasına bir oyuncu daha almak isteyen Sivasspor’a menacerler aracılığıyla önerilen Mısırlı ön libero Ali Ghazal’ın da değerlendirmeye alındığı, Nacional’de oynayan 23 yaşındaki futbolcu için son kararı Sergen Yalçın’ın vereceği öğrenildi. Fanatik |
Cevap: Sivas'a Lawal ve Ali Ghazal
Ancak Fantik haber yapar bizde böyle okur geçeriz
|
Yalan haber inanmıyorum yeter artık yalan haberlerden usandık
|
3milyon ve biz yan yana bile düşünülemez.
|
[QUOTE=shang;948995]3milyon ve biz yan yana bile düşünülemez.[/QUOTE]
Medicana'nın bir transfer sözü vardı, bonservisi düşerse belki sponsor desteği ile alınabilir. |
3 milyona topçu bize olmaz
|
Her balon haberin sonunda son kararı Sergen verecek yazıyor :D
|
Yönetimi eleştirmek gibi olmasında bu bonservis bedelleri hiç bize göre değil...
Takıma üst düzey kaleci ve forvet transferi şart... |
Fanatik haberlerinin sitede yer almamasını istiyorum
Bu ne kardeşim adamlar yalan satıyor bizde alıp site de konu olarak açıyoruz:mad: Boş bunlar... |
Haberi okumaya baslamadan once kaynagina bakiyorum.
Kaynak "Fanatikse" okumadan geciyorum. cunku biliyorum Fanatik hep balon haberler yayinliyor ;) |
İstediğiniz kadar fanatiğe sallayın bu iki transfer de doğru ilgilenilmiyor ancak alınamayacak maliyeti yüksek diye. Artık şu fanatiğe saklamayı bırakın sivasspor haberi yapan başka gazete yokken hemde. Yönetim bugüne kadar sadece benim bildiğim 5 kaleci 3 bek 7 ortasaha 2 forvetle görüştü ve bunlardan 2 tanesinin transferi gerçekleşti ve siz hala haber çıktı diye gazeteye sallıyorsuz babamın oğlu değil hiçbiri ancak haksızlık ediliyor
|
3 milyona inanmam ama lawal ile ali haberi doğru ... lawala da 3 milyon fazla.lawaldan daha genç ve kaliteli olan arjantinli gaspar bile en fazla 1 milyon
|
Lawala bizim gücümüz şimdi yetmez.Kafayi çalıştırıp mersindeyken alacaktık
|
Laval'a 3 milyon avro vereceğime Atıf'ı satmam param cebimde kalır, mevkii leri farklı olsa bile..
|
sivas yönetimi sadece laf üretiyor taraftar icraat bekliyor liglere ne kaldı şurda elde tutulur somut bir adım yok ne zaman alınacak bu adamlar takıma ne zaman alışacak her sene aynı şey artık kabak tadı verdi bir an önce ne yapacaksanız yapın
|
[QUOTE=59yigido58;949033]sivas yönetimi sadece laf üretiyor taraftar icraat bekliyor liglere ne kaldı şurda elde tutulur somut bir adım yok ne zaman alınacak bu adamlar takıma ne zaman alışacak her sene aynı şey artık kabak tadı verdi bir an önce ne yapacaksanız yapın[/QUOTE]
[B]artık sivassporr yönetimi laf degil icraat yapma zamanı geldi de geçiyor bile[/B] |
lawal roma ile anlaştığını açıkladı
|
[QUOTE=çorluluyiğido;949038]lawal roma ile anlaştığını açıkladı[/QUOTE]
Ne bekliyordunuz arkadaşlar.. Lawal Sivasspor'da haberini mi..? TV8'deki Ütopya programına varya, bizim sitedeki hayal gücü ötesnin ötesinde olan üyelerimizden bir kaçını göndersek diyorum.. |
Lawal'ı almak için sabah eskişehir'e gitmişiz..
Şimdi dönüyoruz ardımıza Awal Awal bakarak.. |
Roma Roma olalı böyle bir Lawal görmemiştir.Lawal kim Roma kim?
|
[B]Ali Ghazal transferi kendi menejarinin oyuncuyu pazarlamak için kullandığı bir stratejidir. Biz kulüp yapımız olarak bonservis parası ödeyemeyiz. Bize boşta olan kulubüyle sözleişmesini fesih etmiş olan oyuncuları tranfer ederiz. Ne lawal nede Mısır'lı oyuncu için heveslenmeyin derim. Lawal büyük otanda Roma'ya gidiyor zaten. Kampın başlamasına bir hafta kaldı zaman daralıyor.
Bu Fener maçıda nerden çıktı bu arada. Fenere moral kazandıralım derken elimizdeki futbolculardan da olmayalım! Kondüsyonu yeni yüklerken böyle bir maçı futbolcular kaldırabilecek mi? Çok ama çok yanlış zamanda yapılacak bir maç. Sergen gibi akıllı bir adam buna nasıl müsade eder anlamıyorum...[/B] |
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Lawal Roma ile anlaşmış
|
5+3=8 transfer yaparız.İlk yarı sonunda elde 1+1 kalır.
|
Lawal gibi oyuncular zaten Roma gibi takimlara yakisir.
|
[b]Ali Ghazal kaliteli oyuncuya benziyor,yaşıda genç ,fiyatı biraz tuzlu gelebilir,1 milyon € paraya alınabilirse bursadaki endiaye gibi yıldızını p<arlatır diye düşünüyorum,[/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:57. |