![]() |
PETKOVİÇ’E CEZA
Sivasspor Yönetim Kurulu Kayseri maçında yaptığı gereksiz hareket nedeniyle takımını 10 kişi bırakan Petkoviç’e para cezası verdi.
Sivasspor’un en tecrübeli ve Turkcell Süper Lig’inin en az gol yiyen kalecilerinden olan Petkoviç’e Sivasspor Yönetim Kurulu, Kayseri maçında yaptığı amatörce hareketinden dolayı 10 milyar para cezası verdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Yönetim Kurulu, “Petkoviç ilk yarıyı kapattı. Son derece gergin geçen maçın havasından kaynaklanan nedenden dolayı Kayseri maçında gereksiz bir hareket yaptı. Bu nedenle Kırmızı kart gördü. Takımını da 10 kişi bıraktı. Bu nedenle de Petkoviç’e 10 milyar para cezası verdik”dediler. |
Kalemicimizi korumamız gerekiyor ama yapılan harakette ortada.Yönetim haklı bence. İnşallah birdaha tekrarlamaz böyle gereksiz bir haraketi Petkoviç
|
Petkova ceza verilmesine ben sahsen karsiyim
Reflex olayi oldu o pozisiyonda Hakemin yanis kararina kurban gitti [IMG]http://img236.imageshack.us/img236/612/petkovakirmizikart0rz.jpg[/IMG] |
bence hakem cok iyi mac yönetmis kimsenin bi sözü olmamasi lazim yapilan harakette ortada reflex felan kabul etmez bu is profesyonellik gerekir önemli olanda bu yapilan haraket amatörceydi kim olursa olsun cezasini görmesi lazim
|
[color=blue]MAÇ HARBİDEN ÇOK GERGİNDİ BİZ TRİBÜNLERDE DESTEK OLURKEN BİLE SABRIMIZ TAŞTI Kİ FUTBOLCULATIMIZ SAHADA NE YAPSIN ÇOK KÜFÜR EDİLDİ...[/COLOR]
|
[B]KURALLARA GÖRE DEĞERLEMDİRMEK GEREKİRSE VERİLEN CEZA NORMAL ŞERYATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ[/B]
|
gerekli cezayı almış.
bundan sonra yapmaz işallah. |
CEZA MEZA VERİLMEYECEKTİ ABİ..HEM MAÇTAN SONRA PETKO YU SAVUNUYOR YÖNETİM VE TEKNİK DİREKTÖR HEMDE CEZA VERİYORLAR ..İLGİNÇ...HEMDE ÇOK İLGİNÇ..
|
bence yonetım haklı cezasız bu ısler olmuyor
|
[QUOTE=kadir20]bence hakem cok iyi mac yönetmis kimsenin bi sözü olmamasi lazim yapilan harakette ortada reflex felan kabul etmez bu is profesyonellik gerekir önemli olanda bu yapilan haraket amatörceydi kim olursa olsun cezasini görmesi lazim[/QUOTE]
Katiliyorum! Eger profesyonelsen,etkilenmemen gerekir.Yoksa isimiz zor,her küfür edilen macta kirmizi kartlar kacinilmaz olur... |
[COLOR="Black"][B]Bencede yönetim haklı zira o maçın galibiyetine 4 milyar prim alınacaktı,orda Petkoviç diğer takım arkadaşlarını hem 4 milyardan etti (inanıyorum biz o maçı 11 kişi devam etsek alırdık) bizide 3 puandan etti.Biz Petkoviçi oynadığı maçlarda hep taktir ettik bu cezaya onay vermemiz onun taraftar desteğinin kaybı değildir,tamam kırmızı kart görülür ama bu şekilde spor ahlakına ters düşecek şekilde değil daha bir hafta önce ailton Cem Karacanın futbol yaşantısını bitirebilirdi diye ailtona veryansın ettik,bu hafta Petkoviç farklı bölgeye aynı kasti harekette bulundu o ayaklar onların ekmeği ama şuda bir gerçekki maçın atmosferi o kadar yüksektiki Petkoviçin art niyetten ziyade bu gergin havaya kapıldığını düşünüyorum.İnanıyorum ki Petkoviç ilerleyen süre zarfında SİVASSPORun başarısında daha çok katkıda bulunacaktır.[/B][/COLOR]
|
[B]bu tecrübeye bu hareket yakışmadı elbet... yönetimde ceza vererek diğer futbolcularada bir göz dağı verdi bence iyide oldu... zaten miktar çokta yükse değil (futbolcular için :) )[/B]
|
[B]ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMİŞ DİMİ...
ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR DİYE...[/B] |
..............................
bence ceza verilmesi çok iyi oldu bu olay diğer futbolcular içinde bir örnek teşkil eder.........
|
Hem severiz, hem ceza veririz. Alkış ise alkış, ceza ise ceza...
|
CEZA
PETKOVİC HAK ETTİ ALACAK HAK ETTİĞİNİ CEZAYI
|
YÖNETİM ÇOK DOĞRU Bİ KARAR VERMİŞ TEBRİKLER
|
ne gerek vardı ki cezaya ço k gergin bir maçtı hocalar bile kavga etti loranta da versenize ceza
|
[b][color=blue]EDEN BULUR YATPTIGI HAREKET COK MANTIKSIZ VE GEREKSIZ BIR HAREKETTI.
VERILEN CEZA YERINDE.INSALLAH BI DAHA BU HAREKETI TEKRARLAMAZ...[/b][/color] |
bu cezadan sonra inşallah böyle bir hata daha yapmaz
|
[b]Petkoviçin canı sağolsun....Bu sezon bize çok puanlar kazandırdı...[/b]
|
.....................................................
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Yönetim Kurulu Kayseri maçında yaptığı gereksiz hareket nedeniyle takımını 10 kişi bırakan Petkoviç’e para cezası verdi. Sivasspor’un en tecrübeli ve Turkcell Süper Lig’inin en az gol yiyen kalecilerinden olan Petkoviç’e Sivasspor Yönetim Kurulu, Kayseri maçında yaptığı amatörce hareketinden dolayı 10 milyar para cezası verdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Yönetim Kurulu, “Petkoviç ilk yarıyı kapattı. Son derece gergin geçen maçın havasından kaynaklanan nedenden dolayı Kayseri maçında gereksiz bir hareket yaptı. Bu nedenle Kırmızı kart gördü. Takımını da 10 kişi bıraktı. Bu nedenle de Petkoviç’e 10 milyar para cezası verdik”dediler.[/QUOTE] |
yanlış ceza verilmemeli bugün ligde bu toplanan puanlarda petkoviçin çok emeği var
ayrıca maç gergindi olur böyle şeyler adam bilerek yapmadı kırmızı karttı küfürle alsa haklılar ama takımı için o anda refleksle aldı ceza çok yanlış |
insallah bidaha yapmaz yönetim hakli
|
petko kırmızı yemese belkide kayseriyi yenecektik..herkes hata yapar ama hata büyük olunca karşılığını ödemesi gerekiyor
|
[B][COLOR="DarkRed"]bencede kırmızı kart alan her futbolcu gıbı petkovıcın de ceza alması lazımdı..ama sorun cıkacagını sanmıyorum..[/COLOR][/B]
|
BENCEDE YÖNETİM HAKLI PETKOVİÇ ÇOK İYİ KALECİ AYNI ZAMANDADA ÇOK İYİ PROFÖSYONEL OLMAK ZORUNDA BU TİP NAHOŞ DAVRANIŞLAR BAŞTA TAKIMA ZARAR VERİR SONRADA MAÇDA SEYİRCİYİ TAHRİK EDER.İNŞAALLAH YARINKİ MAÇTA VEDAT PETKOVİÇİ ARATMAYACAKTIR..... PETKOVİÇ HEPİMİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ AMA LÜTFEN DUYGULARINA YENİLME ÇÜNKİ SEN BİR NUMARASIN...
|
herkez yaptiginin cezasini ceker verir gerek bu dunyada gerekse...
|
[COLOR="Blue"][CENTER][U]OLMUŞ BİR KERE PETKO ÇOK KIYMETLİ BİR KALECİ ALLAH İÇİN BOYLU YAPILI ...CANI SAĞOLSUN..[/U][/CENTER][/COLOR]
|
[QUOTE=serhat3358]BENCEDE YÖNETİM HAKLI PETKOVİÇ ÇOK İYİ KALECİ AYNI ZAMANDADA ÇOK İYİ PROFÖSYONEL OLMAK ZORUNDA BU TİP NAHOŞ DAVRANIŞLAR BAŞTA TAKIMA ZARAR VERİR SONRADA MAÇDA SEYİRCİYİ TAHRİK EDER.İNŞAALLAH YARINKİ MAÇTA VEDAT PETKOVİÇİ ARATMAYACAKTIR..... PETKOVİÇ HEPİMİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ AMA LÜTFEN DUYGULARINA YENİLME ÇÜNKİ SEN BİR NUMARASIN...[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Evet Aağbeyciğim bende sana katılıyorum Petkoviç bir numara ama Vedat'unda kalitesi ortada bakmayın öyle bir hatalı gol yemesine biz Vedat'a güveniyoruz.[/B][/COLOR] |
bence petko haketmiş alması gerekiyodu cezayı
yönetimin werdiği ceza yerinde |
[QUOTE=1967 dernek serkan20]bence petko haketmiş alması gerekiyodu cezayı
yönetimin werdiği ceza yerinde[/QUOTE] haklısın kardaş verilecek ceza doğru olacaktır |
bundan sonra biraz daha serin kanlı oynarda böyle agresif hareketler
görmeyiz. Tamda yılın futbolcusu adayı olduğu bir zamanda pek gündemde tutmamak gerek böyle konuları |
DOĞRU KARAR
BU CEZA GERÇEKTEN GEREKİYORDU İNŞALLAH BUNDAN SONRA AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAYIZ BUDA TAKIMDAKİ O BİR FUTBOLCULARDA DERS OLUR
|
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][B]KURALLARA GÖRE DEĞERLEMDİRMEK GEREKİRSE VERİLEN CEZA NORMAL ŞERYATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ[/B][/QUOTE]
Bİ KERE ŞERYAT DİYE Bİ KELİME YOK ŞERİAT DEMEK İSTEDİNİZ HERALDE LÜTFEN BÖYLE ALAKASIZ KONULARA GİRİP ÖRNEKLER VERMEYELİM,ŞERİATLE FUTBOLUN NE ALAKASI VAR? |
[QUOTE=asterisk9]Bİ KERE ŞERYAT DİYE Bİ KELİME YOK ŞERİAT DEMEK İSTEDİNİZ HERALDE LÜTFEN BÖYLE ALAKASIZ KONULARA GİRİP ÖRNEKLER VERMEYELİM,ŞERİATLE FUTBOLUN NE ALAKASI VAR?[/QUOTE]
O SADECE BİR BENZETME YAPMAK İSTEMİŞ KARDEŞ .... BU KADAR İNCE DÜŞÜNMEYE GEREK YOK BU KONUDA |
[QUOTE=asterisk9]Bİ KERE ŞERYAT DİYE Bİ KELİME YOK ŞERİAT DEMEK İSTEDİNİZ HERALDE LÜTFEN BÖYLE ALAKASIZ KONULARA GİRİP ÖRNEKLER VERMEYELİM,ŞERİATLE FUTBOLUN NE ALAKASI VAR?[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]KARDEŞ BİRİNCİSİ BU DEYİM OLARAK KULLANILAN Bİ CÜMLEDİR,İKİNCİSİ BİR HARF YANLIŞ YAZILDI DİYE ŞERİATIN BAŞINA KÖTÜ BİŞİY GELMEZ MERAK ETME,ÜÇÜNCÜSÜ KONULARI SENİN YÖNLENDİECEĞİNE DAİR Bİ GENELGEMİ YAYINLANDI BİZİM NİYE HABERİMİZ YOK!!!!!![/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[B]petkoviç bu cezayı hak etmişti...Her ne yapılırsa yapılsın cezasız kalmamalı[/B]
|
[b]Takımımız içinde disiplinin olabilmesi için bu tür cezalar şart....Petkoviçde inşallah akıllanmıştır...Ama bu hafta Vedatta Petkoviçi aratmadı yani...[/b]
|
ABİ ADAM O HAREKETİ YAPMAYACAKTI HAKETTİ
::::HAVASI::::SERT::::İNSANI::::MERT::::SİVASIM:::: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:29. |