SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Eneramo kampa katıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39280)

SivasSpor.Com 14.07.2015 03:21

Eneramo kampa katıldı

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45963&token=17365[/IMG]

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. Gruplar halinde top kapma ve pas çalışmasının yapıldığı idman, çift kale maçla devam etti.

Antrenmana, geçen sezonun ardından ayrıldığı Medicana Sivasspor'a yeniden dönen ve bugün 1 yıllık sözleşmeyi imzalayan Nijeryalı forvet Michael Eneramo da katıldı.

Sol dizindeki esneme nedeniyle dinlendirilen İbrahim Akın ise idmanda yer almadı.

eyuphulagu 14.07.2015 03:34

Cevap: Eneramo kampa katıldı

bu da Enaramo'nun kendi facebook hesabından bugün paylaştığı fotosu;[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45965&token=112641][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45965&token=112641[/img][/url]..Hayırlı Uğurlu Olsun!..Umarım eski Enaramo'yu sahada görürüz...

djsivaslim58 14.07.2015 03:39

bence gelecek cogu forvet den daha faydali olacaktir

sivaslıadem 14.07.2015 04:05

[QUOTE=eyuphulagu;950544]bu da Enaramo'nun kendi facebook hesabından bugün paylaştığı fotosu;[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45965&token=112641][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45965&token=112641[/img][/url]..Hayırlı Uğurlu Olsun!..Umarım eski Enaramo'yu sahada görürüz...[/QUOTE]

Burada eski kilolarindan kurtulmus gibi geldi bana
batuhan gibi eneramo da bu yil daha verimli olacak beklentisi icindeyim
tabi bunlar iyi diye forvet transferini askiya almazlar umarim
ikisi de aynı tarz oyuncu çünkü
bize esas olarak son vuruslari 've tekniği iyi bir forvet lazim

shang 14.07.2015 08:06

inş. sakatlık sorunları yaşamadan kilolarınıda verir kesinlikle faydalı olacaktır

by_hunter 14.07.2015 12:30

Eskiye nazaran biraz kilo vermişe benziyor fakat yeterli değil

İyi bir kamp dönemi geçirirse faydalı olacağına inanıyorum

Başka transfer yapacağımız yok bari bildiğimiz topçu olsun

yerliturkuaz 14.07.2015 12:44

[B]Kilo fazlası olabilir lakin biz hep onu yapılı haliyle bildik gördük.Forma girsin fizik gücünü üst düzeyde tutsun yeterli bizim için..

Rıza hocanın zamanında Galatasaray'a 4-2 yenildiğimiz maçda hiç unutmuyorum Eneramo hakkında söylenenleri: Eneramo'ya 7 ortak girilir fazlası bile kalır denmişti ne gülmüştüm aklıma geldikçede gülüyorum...[/B]

58Yiğidoo58 14.07.2015 15:26

KARABOĞA YİNE YENİ YENİDEN SİVASSPOR'DA! :)

sevdamcihad 14.07.2015 16:11

Sakatlanmadan önce izlemeye doyamadığımız Enaramo daha güçlü geliyor iyiki takımda kaldı

Sahin 58 15.07.2015 03:10

Pes pes pes
vallaha hayatimda böyle bir acizlik görmedim
Bilmiyorlarsa biraksin gitsinler
kargalar bile güler bizim yönetime

beko35 15.07.2015 04:06

Eğer 2012 2013`deki eneramo düzelirse takım için çok iyi harikulade olur ama o performansını yakalayabilir mi acaba ? risk alınmamalı 1 kaliteli forvet ile 1 ortasaha ve sol kanat ile transferler bitsin artık.

Murad_Kelleci58 15.07.2015 09:29

Ben gidenin geri dönmemesi gerekliliğini düşünenlerdenim..

Ama Vefa'nın İstanbul'da sadece bir semt olmadığını tüm kamuoyuna ezberleten bir memleketin evladı olarak, yönetimin Eneramo ile tekrardan anlaşması beni sevindirdi.. Hem Eneramo oynarsa kazanacak, Eneramo oynarsa verimli olursa da Sivasspor'da kazanacak..

CILGINSiVASLINL 15.07.2015 17:26

kamp daha baslamadi bekliyoruz hollandaya :):D

maximustafa 15.07.2015 17:44

eneramo da tatilde kendine bakmış gibi inşallah u sene faydaı olcak

B.DUMANLI 16.07.2015 20:33

Eneramo Fotomac´a Sivas´i cok sevdigini söylemis.Peki sen degilmiydin Besiktas´a giderken Sivas´da sosyal yasanti yok diyen:).

Eneramo düzeldigi vakit Sivasspor ondan fazlasiyla yararlanacaktir.Buna yürekten inaniyorum,cünki Sivasspor onun elinden IKI defa tuttu...

Bunun karsiligini fazlasiyla verecektir,cünki o bunun bilincinde...

NöOReaK 16.07.2015 21:45

İyi hazırlanmış bir Eneramonun karşısında kim durabilir kimse duramaz,boşuna karaboğa demedik biz ona.

corner58 16.07.2015 22:46

Iyi bir Eneramo Batuhanla iyi isler yapar. Gecen sezon sakatlanana kadar iyiydi.Gelecek transferler belkide Eneramodan iyi olamayabilir.

mühendisburak58 18.07.2015 11:35

İyi bir Eneramo ile Batuhan şampiyonluğa oynadığımız sezon ki mehmet yıldız tum ikilisi gibi olabilir. Ama yine de forvete takviye şart en kötü yedekte balili olması lazım.

gokturk58 19.07.2015 13:22

kilo verir fit güçlü duruma girerse faydası çok olurda... önemli olan ne kadar güçleneceği...

umitfidan 19.07.2015 14:39

[QUOTE=mühendisburak58;950945]İyi bir Eneramo ile Batuhan şampiyonluğa oynadığımız sezon ki mehmet yıldız tum ikilisi gibi olabilir. Ama yine de forvete takviye şart en kötü yedekte balili olması lazım.[/QUOTE]

Bizim oyun stilimize kalıplı forvet lazım Batuhan yada eneramo hangisi formda olursa o takımı taşır, dürüst olayım ben onlardan gol atmasını beklemiyorum, top tutsalar yeter orta sahamız zaten düşeni atıyor. Yeni gelen forvetin kontra atak oyununa uygun hızlı biri olur diye düşünüyorum.

hoğuz 19.07.2015 15:27

Eneramoyu çok seviyorum hatta attığı golleri hatırlayınca bence Sivasspor tarihinin en iyi yabancı golcüsü Baliliyle birlikte Balili gerçi Türktü :D ama koskoca Sivasspor şu sıkıntılı dönemde altyapıdan bir tane 18 19 yaşında forvet çıkaramıyorsa, tek maçta oynatamıyorsa kulübü kapatsın gitsinler... Sakatlanmış, 3 senedir adam gibi üstüste 3 maç oynamamış, üstüne üstlük aynı bölgeden 1 yıl içinde 2 kez ameliyat olmuş bir Yabancı forvetle yeniden anlaşıp, taraftara yeni transfer deniliyorsa kusura bakmayın ama Yönetim Taraftarla Taştaş geçiyor demektir. İnşallah Eneramo bjk ye gitmeden önce bıraktığımız gibidir Kara Boğa olarak döner ..

umitfidan 19.07.2015 17:09

[QUOTE=hoğuz;950989]Eneramoyu çok seviyorum hatta attığı golleri hatırlayınca bence Sivasspor tarihinin en iyi yabancı golcüsü Baliliyle birlikte Balili gerçi Türktü :D ama koskoca Sivasspor şu sıkıntılı dönemde altyapıdan bir tane 18 19 yaşında forvet çıkaramıyorsa, tek maçta oynatamıyorsa kulübü kapatsın gitsinler... Sakatlanmış, 3 senedir adam gibi üstüste 3 maç oynamamış, üstüne üstlük aynı bölgeden 1 yıl içinde 2 kez ameliyat olmuş bir Yabancı forvetle yeniden anlaşıp, taraftara yeni transfer deniliyorsa kusura bakmayın ama Yönetim Taraftarla Taştaş geçiyor demektir. İnşallah Eneramo bjk ye gitmeden önce bıraktığımız gibidir Kara Boğa olarak döner ..[/QUOTE]

Forvet bir tek bizim değil ki bütün ülkenin yarası, şu an genç olarak bir enes çıktı alt yapıdan başka varsa da ben hatırlayamıyorum, elazığ genç buldu getirdi, deniz, onu da trabzon harcadı. Ülkede forvet olmadığı için burak milli takımda kafasına göre takılıyor işte.

hoğuz 19.07.2015 20:48

Valla Gençlerbirliği nden 3 forvet çıktı .. Başakşehir de sağ açık sol açık alt yapıdan 4 oyuncu var 18 de ve adamlar 20 maç yapmışlar .. mesela gençlerde Berat sivas in 5 yıllık forvet açığını kapatır .. ya da irfan can .. ne bileyim oğulcan Çağlayan mesela .. Bu adamlar kendi takımlarının alt yapılarından çıktı .. biz sürekli sol bek çıkarıyoruz .. Sergen in bi zamanlar dediği gibi sol bek futbolda bence de hiç önemli değil .. Ümit sol bek olarak ziya kadar oynuyor ... bize 8 ,9 ve 10 numara lazım ... altyapıdan sol bek harici bişi çıkaramıyoruz burak yılmaz in gözünü seveyim o olmasa milli takımda bazen koşacak adam yok ... Mehmet Topal ve Burak bence milli takımın suan vazgeçilmezleri bu arada ..

umitfidan 19.07.2015 21:07

[QUOTE=hoğuz;950995]Valla Gençlerbirliği nden 3 forvet çıktı .. Başakşehir de sağ açık sol açık alt yapıdan 4 oyuncu var 18 de ve adamlar 20 maç yapmışlar .. mesela gençlerde Berat sivas in 5 yıllık forvet açığını kapatır .. ya da irfan can .. ne bileyim oğulcan Çağlayan mesela .. Bu adamlar kendi takımlarının alt yapılarından çıktı .. biz sürekli sol bek çıkarıyoruz .. Sergen in bi zamanlar dediği gibi sol bek futbolda bence de hiç önemli değil .. Ümit sol bek olarak ziya kadar oynuyor ... bize 8 ,9 ve 10 numara lazım ... altyapıdan sol bek harici bişi çıkaramıyoruz burak yılmaz in gözünü seveyim o olmasa milli takımda bazen koşacak adam yok ... Mehmet Topal ve Burak bence milli takımın suan vazgeçilmezleri bu arada ..[/QUOTE]

Çıkarıyoruzda hep başka takımlara çıkarıyoruz. Pekin köşnek çıktı takımdan gönderdiler akhisarda as oynadı, ahmet aras ve abrulkadir özgen yine öyle süre bulamadan takımdan gönderildi. Oyuncunun değerini doğru değerlendiremiyoruz galiba. Yukarda bahsettiklerim as oynar mı tartışılır ama hepside gelişme göstermeye hazır, hırslı oyunculardı. Örnek gs bir bruma aldık iki yıldır adam etmek için yatırım yapıyor bizde bu şekilde yetiştirme çabası yok ya takıma girer ya gider mantığı ile yaklaşıyoruz oyuncuya.

karşıyakalı 20.07.2015 00:54

Her zaman eneramo alinmazki arkadaş birazda farklı birini alın.bu adam kaç kez gitti kaç kez geldi unuttum ben

58YIGIDO58 20.07.2015 11:19

[QUOTE=karşıyakalı;951001]Her zaman eneramo alinmazki arkadaş birazda farklı birini alın.bu adam kaç kez gitti kaç kez geldi unuttum ben[/QUOTE]

Hocam benim cevremde herkes Sivassporla dalga gecmeye basladim 20 kez eneramoyu aldik diye :D

subasi29 20.07.2015 17:56

[QUOTE=karşıyakalı;951001]Her zaman eneramo alinmazki arkadaş birazda farklı birini alın.bu adam kaç kez gitti kaç kez geldi unuttum ben[/QUOTE]

[B]Dayı,eneramo'yu boyayip boyayip bize birkaç sene daha satarlar..Nede olsa transferden anlamayan yöneticilere sahip olduğumuz sürece ;))[/B]

triper58 20.07.2015 21:02

Ben Eneramo'nun geri gelmesine sevindim.Ben artık bizim yönetimden umudu kestim nerde boş beleş adam varsa bizle anılıyor tamam paran yok o zaman scouting yapacaksın.Şimdikiler menajer kazığı adamın kasetini yapmışlar iyi maçlarını koymuşlar.Misal kaleci videosu yapmış bir tane bile yediği gol yok adam sanki Neuer.Bir adamı 90 dakika izlemeden kesin karar veremezsin hatta 2-3 maçını seyretmen gerekir.Bizim yönetimde bu vizyon yok.

adres58 20.07.2015 21:17

[QUOTE=triper58;951053]Ben Eneramo'nun geri gelmesine sevindim.Ben artık bizim yönetimden umudu kestim nerde boş beleş adam varsa bizle anılıyor tamam paran yok o zaman scouting yapacaksın.Şimdikiler menajer kazığı adamın kasetini yapmışlar iyi maçlarını koymuşlar.Misal kaleci videosu yapmış bir tane bile yediği gol yok adam sanki Neuer.Bir adamı 90 dakika izlemeden kesin karar veremezsin hatta 2-3 maçını seyretmen gerekir.Bizim yönetimde bu vizyon yok.[/QUOTE]

Kaleciden söz açılmışken çok haklısın gardaş... Geldiği takım Kerkyra birde ona buna sorup gelmiş. Sanki büyük takımlardan geliyor :D

kayi5834 20.07.2015 21:34

[QUOTE=adres58;951055]Kaleciden söz açılmışken çok haklısın gardaş... Geldiği takım Kerkyra birde ona buna sorup gelmiş. Sanki büyük takımlardan geliyor :D[/QUOTE]

sorduğu karcemaskas da demişki gel gardaş gel ye köfteni arada korcan ı kes bir iki hatalı gol taraftara rahat maç izlettirme

triper58 20.07.2015 21:47

[QUOTE=adres58;951055]Kaleciden söz açılmışken çok haklısın gardaş... Geldiği takım Kerkyra birde ona buna sorup gelmiş. Sanki büyük takımlardan geliyor :D[/QUOTE]

Direk olarak bizim kaleciyi yazmak istemedim ama burda bir arkadaş yazmıştı dikkat etmiş Setkus topları tutamıyor sektiriyor diyordu.Videoyu yapan vatandaş kaseti öyle bir montajlamış ki Nuri Bilge Ceylan kıskanır.:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:26.