![]() |
Golcü Bitti Ortasaha Yolda
Slavia pragdan forvet MİLAN SKODA % 90 sivassporda yabancı bir otasaha bitmek üzere holmen de listede Atıf kalabilir de gidebilir de hersey olabilrmis
|
Cevap: Golcü Bitti Ortasaha Yolda
Sukur kavusturana dogubey
|
Hayaller Mercedes
Hayatlar Skoda. |
Hoşgeldin dogu_bey bu bilgilere birde tarih belirtsen çok iyi olur bekleye bekleye fidan olduk
|
tahminen tum oncelikli oyuncularla gorusuldu hic biriyle anlasılamadı. listenin son sırasındaki sıradan bir adam mecburiyetten alındı 4-5 maç sonra yollarlar en fazla devre arasına kadar kalır . enaramoda zaten ilk maçtan sakatlanır bu sene de tek forvet batuhana kaldık hadi hayırlısı .
|
vaaayyy yeniden heyecan :D
tam piyango bekleyen fakir hayatı. umutlar sönmeye yüz tutmuşken yeni bir fişek... :) |
Doğubey hoş geldin.Yağmasan da gürle sensiz buralar ıssız.Skoda'yı zamanında çok bekledik inşallah olur.Sensiz olmuyor.
|
Ne kadar zormuş arkadaş iki tane topçu almak..
|
İnşallah holmen gelir...
|
Gözümüz yollarda kaldi Dogu bey.. :)
|
Hosgeldin dogubey. Senin yoklugunda yuzlerce adam yazildi hecbiri gelmedi. Bu skoda da gelse bile batuhanibile kesecek bi adama benzemiyo.
|
Geçen sene S.Pragda 28 maçda 19 gol atmış.
|
Zaten adam akıllı transfer yapamadık birde atıf ı kaybedersek bana göre maalesef en büyük düşme adaylarından oluruz. Böyle bir hata yapılmamalı.
|
Armenterosu bu skodaya tercih ederim
|
Yarın fanatik te bunun haberini görmeye hazır olun yigidolar
|
[B]cok tesekkurler bılgıler ıcın
bu skoda ıyı oyuncuya benzıyor cek cumhurıyetı mıllı takımda 1 kez forma gıymıs golu yok gecen sene 28 maçta 19 gol atmıs bu sene lıgde suana kadar 3 maçta 2 golu var golcu bır oyuncu fakat anladıgım kadarıyla takımında devamlı oynıyan bır oyuncu bızımkıler nasıl takımında surkelı oynıyan bır adamı alıcaklar merak etmıyor değilim[/B] |
[QUOTE=58_SEMİH_58;952881]Hayaller Mercedes
Hayatlar Skoda.[/QUOTE] Beşiktaş ferrariyi aldı da noldu :D |
***inşlh skodanın yeni modelidir.
|
[B]Anadolu kulüplerinden 5 maç alsın yeter ...[/B]
|
Güneş DOĞU'dan doğar... Ama yine aynı yerden batıyor. :D
Bombayı koydu Doğum burası cennet mekana dönüştü :D |
[QUOTE=Ferhat06;952894]Geçen sene S.Pragda 28 maçda 19 gol atmış.[/QUOTE]
Cek ligide artik Türkiye liginden cok düsük zeviyede degil... Gercekten utanc verici hale geldik ülkemizle. Onun disinda yüzüm gülüyor. Skoda eskidende istedigim bir oyuncuydu. Is yapacaktir. |
2015 model skoda 18 gol atmış
2014 ve alt modelli skoda ise hersene attığı gol sayıları bir elin parmaklarını hiç geçememiş maalesef.. Yükselen formunu yirmili yaşların sonuna doğru yakalamış.. Ne diyelim alınırsa bu yükselen formundan bizde nasiplenelim artık.. |
Takıma katkı sağlayacağını düşünüyorum.İnşallah bir an evvel transferi gerçekleştiririz.
|
Anderlechtdeki oyuncunun alınması bence daha güzel olur. Bence alınacak bu oyuncunun enaramo batuhandan bir fazlalığı yok laf olsun diye transfer yapılmamalı. Geleceğe dönük olması ve bize uzun yıllar hizmet edecek, Anderlechtdeki oyuncuyu daha cazip kılıyor bana göre.
|
Alınırsa hayırlı olsun ama anderlecht de ki adam bence daha iyi olabilir.
|
[QUOTE=GraveYard;952925]Anderlechtdeki oyuncunun alınması bence daha güzel olur. Bence alınacak bu oyuncunun enaramo batuhandan bir fazlalığı yok laf olsun diye transfer yapılmamalı. Geleceğe dönük olması ve bize uzun yıllar hizmet edecek, Anderlechtdeki oyuncuyu daha cazip kılıyor bana göre.[/QUOTE]
anderlechte bir resmi mac oynamis gerisi baska takimlarda oyuncunun kariyerine bi bak anderlechte diye sanki MBokani degil ya |
imza atilmadan hicbirseye inanmayin sonra hayal kirikligi oluyor
!!!!!!!!! |
Ah ah Rengifoyu da Ferrari diye almıştık Reno toros çıkmıştı
|
[QUOTE=58CeZa58;952930]anderlechte bir resmi mac oynamis gerisi baska takimlarda
oyuncunun kariyerine bi bak anderlechte diye sanki MBokani degil ya[/QUOTE] Hocam ben anderlechte oynamışlığına bakmıyorum saten ayrıca kiralık oynadığı takımlar kötü takımlar değil ve bana göre istatistikleride iyi hem yaşıda genç suan bu konuda ismi geçen futbolcu yaşı gelmiş daha yeni birşeyler yapmaya başlamış ama armenteros yaşı genç ve istatiksleri iyi geldi bana bizim gibi bir kulüpde parlayıp güzel bir fiyata satılabilir tabiki ne kadar iyi bir performans sergileyeceği malum en güzeli yaşnın genç olması. |
Orta sahamız buyuk ihtimal mamoutou ndiaye Yarin kesin bilgi gelecektir ya da maçtan sonra bakalım
|
Yarın maçta görücez Skoda'yı Audi'yi... Bu transfer politikası ile başımıza neler geleceğini merak bile etmiyorum. Elin oğlu Van Persie'yi aldı, o bile hazır olmadığı için verimsiz. Biz de sezonun ilk maçını yapıyoruz hala transfer işi netleşmedi.
|
[QUOTE=Soyözen;952942]Yarın maçta görücez Skoda'yı Audi'yi... Bu transfer politikası ile başımıza neler geleceğini merak bile etmiyorum. Elin oğlu Van Persie'yi aldı, o bile hazır olmadığı için verimsiz. Biz de sezonun ilk maçını yapıyoruz hala transfer işi netleşmedi.[/QUOTE]
Bu gec yapilan transferler sonradan basimizi öylesine agritacakki kimse olaylarin farkinda bile degil.SIVASSPOR´a 10000 tane Mecnun Odyakmaz kurban olsun.Bizim icin Sivasspor ön plandadir o degil. Yanlisi yapan kim olursa olsun bu degismez.Yönetim denildimi bu sitede Mecnun baskani herkes ayri KEFEYE koymaya calisiyorlar.NEDEN?.Oda sonucunda rahmetli Demirel´in dedigi gibi devamli ; ´´hükümetin basi ´´derdi BASBAKAN sözünü kullanmazdi.. Bende diyorumki Mecnun baskan yönetimin BASI degilmi.Bir yanlis yapildiysa oda enaz Erdal Sarilar ve digerleri gibi SUCLU degilmidir.Bir kisiyi digerlerinden ayirmak cifte standartdir.Sayet transferler geciktiyse bunda Mecnun baskanda sucludur.Hemde en büyük suclu... |
Bu oyuncuyu bugün hürriyet de Yazmış ümitlendim şimdi
|
Gorustugum yonetici bir abimize skodayi sordum tamammi diye skoda ikinci alternatif dedi ondan once baska bir forvet dusunuyoruz eğer o olmazsa ondan sonra skoda ya yonelecegiz dedi
|
Son dakika yekta kurtulus sivassporda
Acaba simdi yabanci orta alinmicakmi dogu_beyin söyledigi Kaynak : tv 58 alt yazi |
[QUOTE=mustafa_kavak58;952949]Son dakika yekta kurtulus sivassporda
Acaba simdi yabanci orta alinmicakmi dogu_beyin söyledigi Kaynak : tv 58 alt yazi[/QUOTE] Mustafa sayet bu haber dogruysa Sankt Augustin´e gel sana dondurma ismarliyim.Yekta iyi bir karar.Sayet havaya girerse ben Galatasaray´da oynadim diye bize fayfdasi olmaz.Bunuda herkes bilsin... |
[QUOTE=B.DUMANLI;952950]Mustafa sayet bu haber dogruysa Sankt Augustin´e gel sana dondurma ismarliyim.Yekta iyi bir karar.Sayet havaya girerse ben Galatasaray´da oynadim diye bize fayfdasi olmaz.Bunuda herkes bilsin...[/QUOTE]
Vallah insallah dogrudur tv 58 verdi alt yaziyi nekadar kesinmi degilmi orasini bilemiyorum tabi |
[QUOTE=mustafa_kavak58;952951]Vallah insallah dogrudur tv 58 verdi alt yaziyi nekadar kesinmi degilmi orasini bilemiyorum tabi[/QUOTE]
Demekki kesinleşmiş hemşerim eğer kesinleşmese alt yazı olarak vermezlerdi |
[QUOTE=mustafa_kavak58;952951]Vallah insallah dogrudur tv 58 verdi alt yaziyi nekadar kesinmi degilmi orasini bilemiyorum tabi[/QUOTE]
Sergen hoca yerli transferini kapattiklarini,2 yabanci oyuncu alip transferi sonlandiracaklari haberi M.Ates´in twitterinda yaziyor. |
Herhalde M.Ates sag krose gösterip, sol krose vurduda olabilir.:confused:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:50. |