![]() |
SİVASSPOR: 4
karsıyaka : 1 aslında yemesek daha ii olur ama atarız inş. |
[color=red][size=3]Sivasspor : 2[/size][/color]
[size=1]karsıyaka : 0[/size] [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
yazık olacak karşıyakaya ...... ismail hoca bi güsel fırçalamıştır bizim futbolcuları..onlarda hırslanmıştır....ama yineben sabit rakamı yaziim..
[size=7]3-1 [/size] |
selam gardaslar bu benim ilk yorumum in$allah tutar
SIVASSPOR 2 KARSIYAKA 0 [/b] |
SİVASSPOR: 2 KARŞIYAKA: 0 YİĞİDOLARA BAŞARILAR
|
FEYYAZ HOCAYLA İYİ Bİ HAVA YAKALADI KARŞIYAKA KESİNLİKLE KAZANMALIYIZ.1-0 ALIRIZ
[b][color=red][size=6]HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK SİVAS[/size][/color][/b] |
SIVASSPOR 3 - 1 karsiyaka diye dusunuyorum. ama kesin alacaz bu maci insallah sevgiler
|
Üst üste aldigimiz Galibiyetlerden sonra Sivas Kocaeli macinda mola verdik.
Rakiplerimizin Yüreklerini Kabarttik!!! fazla sevinmesinler SIVASSPOR layik oldugu Mertebeye Ulasacaktir!! Tahminim SIVASSPOR : 3 KARSIYAKA : 2 |
Taraftarlarimiz bu maca yogun ilgi gosterirse bu maci kesin aliriz..
1 - 0 Hollanda Rotterdam'dan sevgiler saygilar.. selcuk.. |
Geçen devre İzmir'deki maçtan sonra bu Ksk'liler bizi cümle aleme reklam ettiler,bunlardan intikamımızı Ksk'yi yenerek almalıyız.Gerçi Ksk'li futbolcuların bir çoğuyla tanıştım efendi arkadaşlar,Ulaş Meyanla da arada bir mesajlaşıyoruz iyi bir arkadaş ama futbolcu geçicidir,aslolan taraftardır o yüzden geçen devre yaptıklarının hesabını sormalıyız.Karşıyaka'nın futbolcularından bir tek kaptanları Sertan olacak zibidiye gıcık oldum,görev yaptığım yere gelmişti ben maçı yorumlarken,kulak kabartmış Sivasspor hakkında ileri-geri konuştu asabımı bozdu.Ben o zaman ağzının payını verdim ama hırsımı alamadım,maça gidecek arkadaşlardan çok önemli ricam,özellikle bu Sivas düşmanı Sertani protesto etmelerini istiyorum
Maç tahminime gelince inşallah SİVASSPORUMUZ:3,ksk:1 |
SIVASSPOR: 3
Karsiyaka : 1 |
ŞAMPİYON 2
KARŞIYAKA 1 |
1-0 olsun bizim olsun arkadaşlar lütfen Kocaeli maçı gibi sallamayalım.Bu maçta zor geçecek son 4 maçtır yenilmiyorlar.Feyyaz ile yeni bir hava yakaladılar.Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor çünkü haftaya Bursaya gidiyoruz.
|
[size=4][b][i]Sivasspor bu maçta gayet hırslı oynayacak ve maçı 2-0 alırız diye umut ediyorum...[/i][/b][/size]
|
bu maç kıran kırana geçecek.ama sivasspor kendi seyircisi önünde yenilmez.en kötü ihtimal beraberlik.arada bir yenilmekte iyidir.ve kocaeli maçından sonra hırslanmışlardır.ama rakibi küçümserlerse yeniliriz.maçı 1-0 alırız.yenilirsek şampiyonluğu unutun.
|
SİVASSPORUMUZ..... 3
KARŞIYAKA.............. 1 |
SİVASSPOR:....3
KARŞIYAKA:....2 |
arkadaslar bu mac bizim icin cok önemli ölüm kalim maci adeta bu maci alamazsak baya bi düsüs yasariz o yüzhden sivastaki arkadaslarimdan ricam stadi doldurmalari 12inci adam görevini iyi yerine getirmeliler ama bence bu maci her halükarde 2:0 aliriz
|
SIVASIN SIVASLININ SEVENI NEDENSE BÖYLE DAR GUNDE BELLI OLUYOR,TIMSAH GÖZYASLARI DÖKÜP IÇTEN IÇE SEVINENLER VAR KARIELINE PARDON KOCAELINE YENILMEMIZE.AMA HAFTA SONU 4 EYLÜLDE TRÜBÜNLERDEKI YIGIDOLAR SAHADAKI AKINCILAR VE BIZ GURBETTEKI MILYONLAR BIR OLUP CEVABIMIZI VERECEGIZ HERKESE.
SIVASSPORUMUZ:3 KARSIYAKA :1 ALLAH SIVASSPORU KORUSUN :!: |
Oyle atıp tutmayın. Siz kim Karşıyaka'yı yenmek kim. Size futbol dersi verip 1 - 0 yeneceğiz...
|
[quote=karsiyakali]Oyle atıp tutmayın. Siz kim Karşıyaka'yı yenmek kim. Size futbol dersi verip 1 - 0 yeneceğiz...[/quote]
olum siz piyangodan mı çıktınız her hafta biriniz gelip ahkam kesiorsunuz.işin tadı kaçtı dikkatli olun.. ______________________________________________ [color=indigo][b]BUILT FOR THE DESTROY...[/b][/color] |
[quote=VICTORY][quote=karsiyakali]Oyle atıp tutmayın. Siz kim Karşıyaka'yı yenmek kim. Size futbol dersi verip 1 - 0 yeneceğiz...[/quote]
olum siz piyangodan mı çıktınız her hafta biriniz gelip ahkam kesiorsunuz.işin tadı kaçtı dikkatli olun.. ______________________________________________ [color=indigo][b]BUILT FOR THE DESTROY...[/b][/color][/quote] Piyangodan çıkmadık, biz hep varız. Korkun bizden 2 otobüs Sivas'a geliyoruz... |
[quote=karsiyakali][quote=VICTORY][quote=karsiyakali]Oyle atıp tutmayın. Siz kim Karşıyaka'yı yenmek kim. Size futbol dersi verip 1 - 0 yeneceğiz...[/quote]
olum siz piyangodan mı çıktınız her hafta biriniz gelip ahkam kesiorsunuz.işin tadı kaçtı dikkatli olun.. ______________________________________________ [color=indigo][b]BUILT FOR THE DESTROY...[/b][/color][/quote] Piyangodan çıkmadık, biz hep varız. Korkun bizden 2 otobüs Sivas'a geliyoruz...[/quote] 2 deil 52 otobus gelseniz yine farketmez.şimdi uza git kendi sitende ne yapıorsan yap.unutmaki otobus izmirden kalkacak orda yazsan daha etkili olur bea gardaşımm :D :D :D _____________________________________________________ [color=indigo][b]BUILT FOR THE DESTROY...[/b][/color] |
2 otobüs..15 kişilik mi ...MUHAHAHAH....ya abi biz bunları küçümsüyoruz sonrada yenilioz valla... :D :D ama busefer yenicez...
|
YiGiDiN HARMANI : 3
KARSIYAKA : 0 |
[quote=karsiyakali]Oyle atıp tutmayın. Siz kim Karşıyaka'yı yenmek kim. Size futbol dersi verip 1 - 0 yeneceğiz...[/quote]
Karsiyakali Mac sonunda Misafirimiz olda Biraz Sohbet edelim. Haddim olmadan parolanizi degistiriyorum :P :roll: :roll: :roll: SAF SIN SAF |
SİVASLI YİĞİDOLAR: 3 KARŞIYAKA : 0
|
Eksikler gozumu korkutuyor. Insallah sonuc boyle olmaz..
Sivasspor: 1 - Karsiyaka: 1 |
Bu hafta sahamızda oynayacağımız, 10. sırada bulunan Karşıyaka’nın hiç iddiası olmamakla beraber en büyük avantajı, son 4 maçta yeni Teknik Direktörleri Feyyaz Uçar ile yakalamış oldukları seri. Onun ötesinde gençlerden kurulu ve prestij maçları yapan Karşıyaka, sadece ilk maçta sahalarında [color=blue][b]3 – 1[/b][/color] yendiğimiz maçın rövanşı için oynayacaklar.
Karşıyaka bu sene deplasmanlarda oynadığı [color=green][b]12[/b][/color] maçta [b]3[/b] galibiyet, [b]3[/b] beraberlik, [b]6[/b] mağlubiyet alırken, attığı [b]11[/b] gole karşılık [b]17[/b] golü kalesinde görmüş. Dış saha puan sıralamasına göre topladığı 12 puanla 9. sırada yer alıyor. Sivasspor ise evinde ki maçlarda malum... [color=blue][b]11[/b][/color] maçta[b] 9[/b] galibiyet, [b]2[/b] beraberlik alırken attığı [b]23[/b] gole karşılık sadece [b]6[/b] gol yedi. Karşıyaka ile bugüne kadar oynadığımız maçlarda ise evimizde hiç yenemedik. Aksine deplasmanda (İzmir’de) oynadığımız maçlarda ise tüm maçları kazandık. Evimizde [color=blue][b]2[/b][/color] maç oynadık her [b]2[/b] maçta berabere biterken [b]1[/b] gol atıp, [b]1[/b] gol yedik. Deplasmanda ki maçlarda ise [color=green][b]3[/b][/color] maçta [b]3 [/b]galibiyet alırken [b]5[/b] gol atıp [b]1[/b] gol yedik. Yani toplam [color=blue][b]5[/b][/color] maçta [b]3[/b] galibiyet [b]2[/b] beraberlik alırken attığımız [b]6[/b] gole karşılık [b]2[/b] gol yedik. Maç dökümü ise şöyle; İlk kez 1972-1973 sezonunda Karşıyaka’nın yüzünden Şampiyonluğu kaçırdığımız sene karşılaştık. Bu maça gelecek parası dahi olmayan Karşıyaka’ya yol parasını göndererek adeta bizi engellemelerini sağlamışız. Sondan 2. maçımız olan o karşılaşmada 85. dakikada Naci penaltı atışında topu dışarı atarak bizi şampiyonluktan ederken, Karşıyaka’da 10 kişi ile etten duvar örerek yaptığı defansla maçı 0 – 0 bitirmişti. [u][b]1972 – 1973 Sezonu[/b][/u] (14.Hafta) [b](D)[/b] Sivasspor – Karşıyaka [b]1 – 0[/b] (Gol: Naci --- ) (29.Hafta) Sivasspor – Karşıyaka [b]0 – 0[/b] ([color=red]Kaçan[/color] [b][color=blue](p)[/color][/b] Dk.85 Naci --- ) [u][b]2003 – 2004 Sezonu[/b][/u] ( 7.Hafta) Sivasspor – Karşıyaka [b]1 – 1[/b] (Dk.47 Tolga --- Dk.8 Tufan) (Dk.41 Mehmet Yener (Sivas) --- Dk.37 Alper (Karşıyaka) Penaltı kaçırdılar.) (24.Hafta) [b](D)[/b] Sivasspor – Karşıyaka [b]1 – 0[/b] ( --- Dk.80 [color=blue][b](p)[/b] [/color]Mohammed Ali) [u][b]2004 – 2005 Sezonu[/b][/u] ( 7.Hafta) [b](D)[/b] Sivasspor – Karşıyaka [b]3 – 1[/b] (Dk.47 Sinan --- Dk.73 Mohammed Ali,Dk.88 Kadir,Dk.90+2 Çetin) (24.Hafta) Sivasspor – Karşıyaka ? – ? Bu bilgiler ışığında artık evimizde Karşıyaka’ya karşı ilk galibiyetimizi almak farz oldu. [size=6][color=red][b]Sesimizi yer-gök-su dinlesin Yiğidolar geliyor herkes izlesin.[/b][/color][/size] |
arkadasım baya kalabalık geliyormussunuz bari gece konaklamayın sivasta allah menfaza nasıl yer ayarlarız size yokki o kadar yatak otellerde :)
|
ilk yarı 3 1 bitmişti galiba..neyse siz bizim rakibimiz bile olamassınız ama bir gerçek var...kayseriyi iyi yendiniz ama... :roll: |
karşıyaka maçıda zor geçer arkadaşlar 2-2 olur diye düşünüyorum
ayrıca rüştüye kırgınım geçen maç sonucunu ilk bilen tahminci benim ama yanlızca cemi yazmış küstüm :( inşallah bu defa bilemem yiğidolar beni yanıltır :o |
SİVASSPOR - 3
Karşıyaka - 0 |
Dün 2.lig dosyasını seyrettim inanın en iyi futbolu sivas ve bursa oynamış manisa maçına bir bakın hele maç 0-0 ken adananın yüzde yüz penaltısı verilmemiş ondan sonra adanaya 1 kırmızı kart ardından bir penaltı.Sivası hakemler koruyan diyen vatandaşlar bu maçı bir seyretsin.Çok ayıp ama manisa göreceksiniz bu hafta antalyaya yenilecek.İnanıyorumki manisa bu futbolla çok zor.Sivas ise ilk yarı çok gol kaçırmış.Kalecilerine dua etsinler.
|
Gününde olan bir Yavuz, gününde olan Mohammed Ali ve Mehmet Yıldız sayesinde 3 - 0 olurken, 2.yarıda oyuna giren Çetin'in de golleriyle maç [color=blue][b]5 - 0[/b][/color] biter diyorum
|
[size=4][b][i]Ya bunlar kimki yaww her hafta bir dangalak çıkıp siteyi birbirine katıp gidiyor anlamadımki...Oğlum inadınıza Sivasspor size ilk yarı nasıl bir tarife uyguladıysa ikinci yarıdada aynısını uygulayacak....2-0 alırız maçı...[/i][/b][/size] |
Sivasspor 4
Karsiyaka 1 |
Akşam Feyyaz ın demeçlerini dinledim.Çok güzel konuştu.Ligin en güçlü takımıyla maç yapacağız dedi.Eksiklerimizi göreceğiz dedi.Bizim için iyi bir sınav olacak dedi.Gelecek senenin takımı kuracağız dedi.
|
4-1 galip gelecegiz :roll:
|
[quote=sivaslim58]Akşam Feyyaz ın demeçlerini dinledim.Çok güzel konuştu.Ligin en güçlü takımıyla maç yapacağız dedi.Eksiklerimizi göreceğiz dedi.Bizim için iyi bir sınav olacak dedi.Gelecek senenin takımı kuracağız dedi.[/quote]
[size=4][b][i]Bu şekilde yorum yapmak zorunda...[/i][/b][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:09. |