![]() |
Takımları hareketli günler bekliyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46208&token=64711[/IMG]
Süper Lig'e verilen milli arada takımları hareketli günler bekliyor. Geride kalan 7 haftada alınan sonuçlardan memnun olmayan takımlar, hocalarıyla yollarını ayırmanın planlarını yapıyor. Eskişehirspor, Sivasspor ve üst üste 4 haftadır yenilen Kayserispor bu takımların başında geliyor. Geride kalan 7 haftada alınan sonuçlardan memnun olmayan takımlar, hocalarıyla yollarını ayırmanın planlarını yapıyor. Eskişehirspor, Sivasspor ve üst üste 4 haftadır yenilen Kayserispor bu takımların başında geliyor. [B]Topun ağzındakiler Michael Skibbe[/B] Eskişehirspor’un tecrübeli hocası Michael Skibbe’nin kredisi son Beşiktaş maçında tamamen tükendi. 4 maçını kaybeden Kırmızı-Siyahlılar, bu karşılaşmalarda yalnızca 1 kez fileleri havalandırırken taraftarın istifaya davet ettiği yönetim Alman hocayla yollarını ayırmak için görüşmelere başladı. Skibbe’nin tazminatında indirim yapmasını bekleyen Es Es, bu konuda mutabakata varır varmaz takımın başına geçecek yeni isim için çalışmalara başlayacak. Transfer döneminde bizzat kendi isteğiyle takımın iskeletini tamemen değiştiren Skibbe’nin yaptığı transferlerin beklentilerin altında kalması sonunu hazırladı. [B]Tolunay Kafkas[/B] Süper Lig’in yeni ekibi Kayserispor’da da ayrılık sesleri iyice yükseldi. Takımı, şampiyon yapan Cüneyt Dumlupınar’la yollarını ayırıp Tolunay Kafkas’a emanet eden Sarı-Kırmızılılar, eski hocasından umduğunu bulamadı. İlk 3 haftada 5 puan toplayan Kafkas, sonrasında çıktığı Trabzon, Gaziantep, Başakşehir ve Gençlerbirliği maçlarından yenilgiyle ayrıldı. Tecrübeli hoca da son yenilginin ardından basın toplantısında istifa sinyalleri verdi. Yönetimin bir iki gün içinde yapacağı durum değerlendirmesinin ardından Kafkas hakkındaki son kararını vermesi bekleniyor. [B]Sergen Yalçın[/B] Ayrılığın eşiğinde olan takımlardan bir tanesi de Medicana Sivasspor... Sergen Yalçın yönetiminde kadrosunu direkt ilk 11’de oynayabilecek kapasitede Yekta, Boye, Barrales, Kone, Erkan Kaş gibi isimlerle takviye eden Kırmızı-Beyazlılar, 7 maçta topladığı 6 puanla beklentilerin çok altında kaldı. 6 maçtan bir puanla ayrılan Yiğidolar, hiç kazanamadı. Milli araya girilirken de Sergen Yalçın’ın geleceği tartışılmaya başlandı. Yönetimin bu yönde bir girişimi henüz yok. Ancak camia içerisindeki çatlak seslerin yükseldiği, önümüzdeki günlerde karşılıklı olarak bir değerlendirmesi yapılacağı ifade edildi. [B]Hedeftekiler Mesut Bakkal[/B] Skibbe’yle yollarını ayırmak üzere olan Eskişehirspor’da hedefteki bir numaralı isim Mesut Bakkal. Son olarak Mersin İdmanyurdu’nu çalıştıran tecrübeli hoca ile 5. haftada yollar ayrılmıştı. Akdeniz ekibinde umduğunu bulamayan deneyimli teknik adam için Kırmızı-Siyahlı yönetimin şimdiden nabız yokladığı öğrenildi. Eskişehirspor kadrosunun daha iyi yerlede olması gerektiğini düşünen Mesut Bakkal’ın da gelmesi muhtemel teklife sıcak baktığı gelen haberler arasında. Dolayısıyla eğer Eskişehirspor Yönetimi, Skibbe’yle yollarını ayırırsa takımın başına Bakkal’ın geçmesi çok yüksek ihtimal. [B]Okan Buruk[/B] Kayserispor’da Tolunay Kafkas öncesi anlaşılan isim Okan Buruk’tu. Ancak yönetim değişiklikleri sonrası taraflar anlaşamadı ve Sarı-Kırmızılı kulüp Kafkas ile el sıkıştı. Tecrübeli hocayla yolların ayrılması durumunda Kayseri’nin gündemine gelecek olan ilk isim ise yine Okan Buruk olması bekleniyor. Geçen sezon Gaziantepspor’da çok başarılı bir grafik çizen Buruk, daha önce aldığı birkaç teklifi reddetmişti. Ancak sezon başında ‘evet’ dediği Kayserispor’dan bir kez daha teklif gelmesi durumunda yine evet diyeceği konuşuluyor. [B]Bülent Uygun[/B] Yiğidolar’da Sergen Yalçın’ın görevine son verilmesi durumunda takımın başına geçmeye aday isim sayısı az. Hatta tek denilebilir: Bülent Uygun... Sivasspor’a tarihinin en başarılı günlerini yaşatan, takımı Avrupa’ya götüren, şampyonluk yarışı verdiren tecrübeli hocanın adı kulislerde yüksek sesle konuşuluyor. Yönetimin de böyle bir ayrılık olması durumunda en sıcak baktığı ismin Bülent Uygun olduğu ifade ediliyor. Tarafların ilgisi karşılıklı. 3 yıldır Katar’da çalışan Uygun’un da Türkiye’ye dönmeyi düşündüğü ve bu takımın Sivasspor olmasını istediği biliniyor. [B]Görev bekleyenler[/B] [B]Nurullah Sağlam:[/B] Son olarak Gaziantep Belediyespor’u çalıştıran ve yüksek bütçeli takımla hedefe ulaşamayan Nurullah Sağlam’ın gözü Süper Lig takımlarında. Tecrübeli hoca görev bekleyen teknik adamlar arasında. [B]İrfan Buz:[/B] Bursaspor ve Gençlerbirliği’ni çalıştıran, takımlarına oynattığı pozitif futbolla tanınan İrfan Buz da görev bekleyen hocalardan. 5 dil bilen genç teknik adamın adı son günlerde Eskişehirspor’la anılıyor. [B]Hami Mandıralı:[/B] Trabzonspor’daki deneyiminden sonra PTT 1. Lig’de bir süre Antalyaspor’u çalıştıran Hami Mandıralı, sonrasında boşta kaldı. Genç hoca bir alt ligden isteniyor ama gözü Süper Lig’de. [B]Fatih Tekke:[/B] İlk teknik direktörklük deneyimini geçen sezonun sonunda küme düşen Erciyesspor’da yaşayan ve takımın lige vedasını engelleyemeyen Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerine devam etmek için sırada olan isimlerden. [B]Yılmaz Vural:[/B] Kötü giden her takımın düşerken sarıldığı Yılmaz Vural yine boşta. En son Karabükspor’u çalıştıran Vural, erkenden bir takım alıp başarı yaşamak iin gün sayıyor. [B]Önder Özen:[/B] Teknik direktörlüğe yeniden Kasımpaşa ile dönen Önder Özen’in İstanbul ekibiyle birlikteliği çok fazla sürmedi. Genç teknik adam da hoca arayan ekiplerin tercih edebileceği isimlerden biri. Fanatik |
Cevap: Takımları hareketli günler bekliyor
Fanatik ilk defa doğru bir haber yapmış çok şaşırdım :D:D:D
|
gönlümden ersun yanal geçiyor. tabi sergen'in takıma katkı sağlayıp sağlayamayacağı konusunda artık kararını vermesi ve dürüstçe bu kararı sivasspor yönetimine bildirmesi gerekiyor.
|
Bülent hocaya bir kez daha şans verilmesinden yanayım, eğer Kasımpaşa maçından da galibiyet çıkmazsa Sergen hocayla yollar ayrılıp takım Bülent hocaya emanet edilmeli zira kendisi bu şansı hak ediyor.
|
bülent katar'da değil mi arkadaşlar? iyi de para kazanıyordur. orayı bırakıp sivas'a gelmesi için makul bir sebep yok.
ersun yanal boşta. yönetimin ersun hoca ile irtibata geçmesi lazım. |
'' Bu iş ben futboldan gelmeyim işi bilirim demeyle olmuyor.Siz bu işi en iyi bilenlerden olabilirsiniz.Ama oynayan siz değil sahadaki futbolcular.İyi hoca iyi transfer yapan ya da yaptırandır.Futbolcularınız iyiyse sonrasında sizin iyi olmanız etkendir.sAHADAKİ FUTBOLCULAR KÖTÜYSE SİZ HİÇ BİR ŞEYSİNİZ.''
Yukarıdaki ifade fanatikte çıkan haberin altına yorum yapan 'Joker62' rumuzlu bir arkadaşın yorumu. Çok da güzel özetlemiş işin özü doğru transfer yapmayı beceren hoca yolun yarısını önceden katetmiş demektir. Bizimkilerin transferine bakarsan Karabük'ün düştüğü takımın oyuncularını alıyor onlardan medet umuyor, '' kelin merhemi olsa misali' iyği oyuncu olsalardı karabük düşmezdi. Erkan Kaş, Hakan Özmert, Yiğit İncedemir boşuna yapılan transferler üçüne de verilen paralara yazık o paraya bir tane iyi adam alsalardı daha iyiydi. Boye-Kone-Beykan kabul edilir transferler.. Barrales hala olumlu bir fikir veremedi , beklemedeyiz... Ayrıca şu ana kadar görüldüğü kadarıyla enaramo-Batuhan-Barrales üçünü toplasan bir tane iyi forvet yapmıyor acı olan da bu. Devre arasında Adem-Erkan-Hakan-Yiğit- gerekirse Batuhan böyle devam ederlerse Enaramo ve Baralles gönderilmesi gereken isimler.. aedam gib forvet alabilirlerse tabii.. En iyi transferleri yapan kendi insanımız Rıza Çalımbay2 idi onunda kıymetini maalesef bilemedik olur olmaz herkes kovulması için görüş belirtti. yazık oldu. |
[b]Fanatik eksik söylemiş,hoca hareketliliği olabilecek sadece 3 takım yok,gs de hamza hoca sorgulanıyor,fb de hocanın koltuğu garanti değil,ts de şota ağır bi yenilgi sonrası şutlanabilir,puan durumu son aldığı 2 galibiyetle düzelsede ertuğrul sağlamda bursada alınabilecek ağır bir yenilgi sonrası bırakabilir,2 3 hafta galibiyet alamazsa gençlerbirliği hocasınıda ilhan cavcav yollar,bülent korkmazında en fazla 4 5 hafta kredisi var,bu sürede 2 galibiyet alamazsa oda gider,türkiyede hoca sıkıntısıda had safhada,her futbolcu emeklisi iyi hoca olacak diyede kural yok,bu işler tvde yorum yapmaya benzemez,bugün tvde ahkam kesen adamlar çok biliyorsalar takım çalıştırsınlarda görelim,sergen hocada yıllarca, ahkam kesti ,hocalıık yapmaya karar verdi ,fakat kafasındaki oyunu tutturamadı bitürlü,bunda yönetimin suçuda var,bülent uygunun gitmesinede,rıza hocanın gitmesinede,r.carlosun gitmesinede,sergen hocanında gitmek üzere olmasınada enbüyük neden ,yönetimin iyi bir transfer komitesinin olmaması ,kovulmuş ,işe yaramaz diye takımlarından şutlanmış,iyi oyna[yamadık]dıkları için takımlarını küme düşürmüş adamları bu takıma doldurmalarıdır,degil sergen morinhoda gelse bişey yapamaz,ülkemizdeki hoca kısır döngüsü devam eder gider,mersin mesut hocayı kovar eskişehir alır,antalya mehmet özdileği kovar gençler alır,skippeyi eskişehir kovar antep alır,trabzon hamiyi kovar şotayı alır onu kovar geri ,kovdukları vahit hocaya sarılır,bu kısır döngü devam eder durur,zamanında bülent uyguna küfredenler,rıza hocaya memleketine bidaha gelme diyenler,r.carlosu teneke çalıp yollayanlar,sergen hocaya dizmedikleri methiyeler bırakmıyan,yoluna kırmızı halı döşiyenler,takımın hoca sorunu yok ,iyi bir forvete ve sol açığa ,olursa kaliteli bir alex benzeri 10 numaraya ihtiyacı var dediğimizde benim gibilere ,roberto carlosçu ,bozguncu,sivasporun düşmesini isteyen ,futbol cahili gibi yakıştırmalar yapanların ,bugün sergeni yollamak için amigoluk yapmalarıda çok ilginç doğrusu,hiçbir takıma şu hocayı alın demek doğru değil, taş yerinde ağırdır derler,her takım mümkün oldukça kendi camiasının içindeki hocalarla çalışırsa başarılı olur,bülent uygun durduk yere hoca olmamıştır,3.ligde üsküdarda oynarken menajerliğe getirilmiş,takımı kurup süperlige çıkmasına katkı sağlamış,gerek futbolcuyken oynadığı hocalardan gördüklerini,gerekse yurtdışındaki kaliteli hocaların antrenman ve taktiklerini harmanlayıp hoca olmuştur,şuanda sivasın öyle bir hoca adayı yoktur,cicinyoyu futbolu bıraktıktan sonra, yardımcıı hoca olarak görmek isterim şahsen ,şuanda sivassporun hocadan çok sol açık ve forvet sıkıntısı var,berabere kalmamımızın en büyük nedeni ,takımın bireysel oynaması,3 forvetin 1 forvet edememesi ,gol vuruşlarındaki yetersizlik,birçok futbolcunun performansının altında oynaması,sağ kanatttan ve sol kanattan iyi ortalar bindirmeler yapamaması,uyumsürecinin halaa devam etmesi,takımın özgüven problemi,oyuncu değişimleri ve kadro seçimindeki bazı yanlışlıklardır bu arada yapılan yanlışlıklar masaya yatırılıp ,bundan sonraki haftalarda daha dikkatli olunmalıdır,yeni gelecek hoca şapkadan tavşan çıkartacak değil.yeni hocayla beraberlik serisi mağlubiyet serisine dönüşürse bu takım bu ligde zor kalır ,haa galibiyet serisine geçersekte bekle bizi avrupa deriz .[/b]
|
Jürgen Kloop plase Carlo Ancelotti
|
Bülent uygun gelsin 1 şans daha verilir
|
Bu sitede cok defa yazdigimda hep elestirdiler sivasspor bülent ve calimbay gibi bir hoca zorbulur dedigimizde bülent sivassporu satti dediler calimbay a da besiktasin yolunu gözlüyor diye demediklerini birakmayanlar simdi uyandi ama atialan üsküdari coktan gecti fakat suan sergen eger gidecekseki öyle gösteriyor bülent uygunun gelmesi cok yerinde ve olumlu bir görüstür katiliyoruz yürekten destekliyoruz ikinci bir sans daha verilmeli .
|
Egerki Bülent Uygun'la anlasilabilirse fazla vakit kaybetmeden gönderilmeli Sergen. Insallah efsane teknik direktörümüzü tekrar takimin basinda görebiliriz.
|
Sebastie sen degilmiydin carlos gitsin yerine sergen gelsin diyen. Ne ayaksin sen.
|
sergeni belli ki futbolcular sevmiyor.takımda ruh yok.ve eğer takımda bir aksili varsa bunu zor düzeltirsin.yenilenmeye ihtiyacımız var.sergen geçen sene sadece kupada başaralıydı bu sezon onun da içine etti.ligde bir başarısı olduğunu düşünmüyorum.sadece 2 basamak çıkardı bizi.o da 1 maç karabük sayesinde.yani sergenin öyle ağımşağım bir teknik direktörlük başarısı yok.taraftarların yüzde 90u BÜLENT UYGUNu istiyor.yöneticilerin de bi bildiği vardır.bence k.paşa maçından da galibiyet alamazsak sergenle yollar ayrılmalı.
|
[B][I]Sergen hoca değiştirilecekse, Sergen hocayı aratacak bir isim değil, istıkrarlı, işini severek yapan, ahlakı düzğün, oyuncularla iyi iletişim kuran bir hoca seçilmeli, çünkü sık hoca değişikliği iyi değil.[/I][/B]
|
Bülent uygun u sampiyonluk kaçırdığımız ve sonrasında cıkan süreçten dolayı sevmiyorum ama suan oyle bir durumdayız ki büyük bir içtenlikle ve o gunler aklıma geldikçe kesinlikle GELMELİ diyorum HEMDE HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN
|
Sivassporu sivasspor yapan hic kuskusuz bulent uygundur,gelsin takimin basina yuruyeceksek bulentle yuruyelim duseceksek eger bulentle duselim her sene fusme potasinda oynamaktansa bence en iy karar olur, sergen geldigi gunden beri takima zerre kadar isinamadim!!
|
İsmail Kartal diyorum.
|
düşeceksek de bülent başganla düşelim.gerisini siz anlayın artık.bu yorumumu da kaydedin eğer gelirse düşşek bile hocaya bir kötü laf söylersem siteye daha girmem.
|
Bülent Uygun bize ilk kez şampiyonluk mücadelesi verdirdi.. avrupa'ya da götürdü sağolsun.. ama sonrasındaki dönemde ne bizimle ne çalıştırdığı diğer takımlarla düşme hattından çıkamadı.. bana güven vermiyor açıkcası. Ersun hoca'yı ikna etmek çok zor.. geçmişten gelen hukukumuz nedeniyle eğer sergen hoca ile yollar ayrılırsa yerine gelecek isim ismail kartal olur.. o da ne kadar faydalı olur bilemem tabi ki.. umarım sergen hoca hem kendini hem takımı toparlar da başımız ağrımaz..bari bu seneyi hoca değiştirmeden bitirelim.
|
Tek gerçek Bülent UYGUN............
|
Doğru geçmişte Sivasspor B.Uygun ile başarılar yakaladı,Avrupa Kupalarına da katıldı...Bülent Hoca iyi işler yaptı..2009 yılı yani B.Uygun un son yılı bir anda gözümün önünden geçiyor;o yıl sivasspor takımına bir çok oyuncu alınmasına rağmen sivasspor lige hiç iyi başlayamadı,üstüste aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine demir atmıştı..Şamp.liginde oynanan maçlarda Anderleth e farklı yenildik,arkasından Sivas'ta 3-1 yendik ama elendik..Uefa ya kaldık;uefa fa Shathar Donesk e 2 maçta da yenilip elendik...Ligde ise umduğumuzu bulamadık B.Uygun lu takım neredeyse bütün maçları kaybediyordu;dibe demir atmıştık..B.Uygun a büyük öfke vardı,taraftar istifa davet etmişti...En son Antalya maçında maçı kazandık ama B.Hoca istifa edip takımı bıraktı...B.uygun eski B.Uygun değildi,çok havalanmıştı,milli takım aralarında sivasspora 6 güne yakın izin veriyor;dönüşlerde takım sürekli kan kaybediyordu..B.Hoca tv.lere demeçler verip Aragones i eleştiriyor;onun yardımcısı olmaya hazır olduğunu bile söylüyordu..Halbuki 2008-2009 yılında sivasspor ligi Aragones in takımının üstünde bitirmişti....Sık sık gazetelere demeçler verip büyük takımları çalıştırmak istediğini söylüyordu..Arkasından B.Hoca Buca ile anlaştı;çok sayıda oyuncu aldı,kulübü borca soktu,takım kötü gidince takımdan ayrılıp Eskişehir ile anlaştı..Eskişehir'de Rıza Çalımbay'ın kurduğu takımı sivasspor sistemi ile oynattı ama orta sıralarda ligi bitirdi..Arkasından 2011 den sonra Elazığ a sonradan hoca oldu;takımı 2. lige çıkardı ama ertesi yıl süper ligde başarılı olamadığı için buradan da ayrıldı..Arkasından G.antep ile kısa bir süre çalıştı burada da umduğunu bulamadı ve oradan da ayrıldı..Arkasından Katara U.Salal a gitti..İlk yıl takım 7.,2. yılda galiba ligde 7. oldu..Bu yıl da 7. likte ligde devam ediyor...Şimdi soruyorum B.Uygun sivaspordan başka bir takımda üst düzey bir başarısı var mı;eskiye göre daha tecrübeli ama sivasspora gelir mi veya gelse bu şartlarda istenen başarıyı yakalar mı?...B.Uygun un her zaman sivassporda kredisi olduğu bir gerçek..Ama Sergen in de sivassporu geçen yıl kümede bıraktığı da bir gerçek...Bu takımı kuran S.Yalçın..Bence biraz daha sabredip ilerki maçlarda durumu görmek lazım...S.Yalçın başarıya aç olan kendisini ispat etmek isteyen bir hoca..Ona biraz zaman tanıyıp kredi vermek lazım..Bazı hatalarını tecrübesizliğinden yapıyor...Kimse Sivas ı ve Sivassporu sevmediğini söylemez;çünkü Sivas ta yaşayan bir insan...Başkan en doğru kararı verecektir..Sergen in kurduğu yeni takım içinde başarıya aç oyuncular da var;takımda sakatlar iyileşip,uyum sorunu da aşılırsa ben sivasspor daha iyi oynayıp maçlar kazanacağına inanıyorum..B.Uygun Sivas camiasında sevilen ve kredisi olan da bir hoca ama yeni gelişmeler ne olur hep beraber göreceğiz...
|
34muammer58 ve eyuphulagu arkadaşların mesajlarına otomatik paragraf yapan bir kod geliştirilmesini istiyoruz site yönetiminden. sivasspordan yeterince çekiyoruz bir de siz işkence yapmayın.
|
bulent uygunun sivastan nasil ayrildigini unuttunuz herhalde simdide bulent uygun tek aday diye yaziyorsunuz basarili olmus olabilir ama sivastan ayrilirken basarisizdi onun icin simdi sergen gider bulent gelir sonra yine aydi basarisizliklar olursa o zamanda bulenti begenmeyiz skora ve puana gore basarili yada basarisizlik oluyor taktik tecrube yada baska seyler hikaye
|
[QUOTE=mishka;957011]34muammer58 ve eyuphulagu arkadaşların mesajlarına otomatik paragraf yapan bir kod geliştirilmesini istiyoruz site yönetiminden. sivasspordan yeterince çekiyoruz bir de siz işkence yapmayın.[/QUOTE]
[B]Eyüp beyi bilmemde ,ben paragraf yapmayı bilmiyorum,bence yazının uzunluğu değil içeriği önemli ,boş yazımı ?dolu yazımı ?ona bakmak lazım ,çoğu doğrular bazılarının işine gelmiyor olabilir ,kısada yazabirimde,bazı doğrular çok olduğu için yazmak icap ediyor ,dolayısıyla yazı uzuyor,sergen hocanın geliş nedenini yazmak için ,r.carlosun niye gittiğinide yazmak gerekiyor,sergen hoca gelsinn diye .r.carlosa haksız yere sallıyanlar,bugün neden sergen gitsinde gavurr gelsin diye amigoluk yaptıklarınıda yazmadan geçmek olmuyor ,dolayısıyla yazı uzuyor ,işkence görmenize gerek yok kardeşim, herkesi okuyacaksın diye de kuralda yok ,ben bazılarının yazısını okumuyorum bile, 1 2 3 satırlık kısa olmasına rağmen okumuyorum,çünkü okuyunca bana bilmediğim bişey hatırlatacak,ders almamı gerektirecek ,yanlış düşündüğümü gösterecek ,sivasspor menfaatine hiç bişeyyok ,tamamen bomboş yazılar ,ben eyüp beyi okudum, hiçde sıkılmadım ,işkence görmemek için okumazsınız siz ,olur biter ,sizde kısa ve içi bomboş olan yazıları okursunuz işkence görmezsiniz .[/b] |
Ya hu arkadaş ne bülentmiş bu? İstemem arkadaş şahsen düşeceksek te kalacaksak ta karakterli bir hocayla verelim mücadelemizi.
|
Dün istifa eden Eskişehir' in Alman hocasının yerine İsmail Kartal getirildi..Kimin ne olacağını önümüzdeki bir kaç hafta gösterecek..Eskişehir çok fazla mağlubiyet almıştı..Bizim sadece Eskişehir e 1 mağlubiyetimiz var..Kayseri nin durumu daha farklı...Ben istikrardan yanayım;Sivassporun ancak istikrarlı bir hocayla başarıya ulaşacağına inanıyorum....Sergen Hoca istikararsız sonuçlar almıyor;4-5 maç sonra sivassporun durumu daha da netleşecek...Sivassporun seri galibiyetlere ihtiyacı var...Enaramo ve Barellles in antreman maçında da olsa gol atması sevindirici bir gelişme...Genç Beykan gol atmaya da başlamış;inşallah ligde de süre alıp gollerine devam eder...Ben sivassporun bundan sonraki maçları için umutluyum...İnşallah sergen Hoca Kasımpaşa maçıyla iyi bir başlangıç yapar....
|
Sergen hocaya bi iki maç daha zaman verilmeli bence
ayrıca Cesar Domingo Mendiondo Lopez boştaysa bence olası adaylar arasına alınsa iyi olur gibi |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:53. |