![]() |
Barrales'ten Kaşımpaşa'ya gözdağı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46239&token=38174[/IMG]
Medicana Sivasspor'un forvet oyuncusu Jeronimo Barralles, Kasımpaşa maçına iyi hazırlandıklarını, sahaya 3 puan almak için çıkacaklarını söyledi. Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan golcü oyuncu Barralles, lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini dile getirirken şöyle konuştu: "Lige milli maçlar yüzünden ara verildi. Biz de arada iyi çalıştık. Hala da devam ediyor. Hazırlıklarımızı bu haftanın sonunda deplasmanda oynayacağımız müsabakaya kadar sürdüreceğiz. Kasımpaşa maçından en iyi sonucu almaya çalışacağız." Medicana Sivasspor, bugün yaptığı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana düz koşu ile başlayan kırmızı beyazlılar daha sonra pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maçla sona erdi. Antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan futbolculardan Aatif Chahechouhe, Djakaridja Kone ve John Boye, hafif sakatlığı bulunan Ümit Kurt, Yekta Kurtuluş ve izinli olan Batuhan Karadeniz katılmadı. Fanatik |
Cevap: Barrales'ten Kaşımpaşa'ya gözdağı
maçı 2-1 alırız. demedi demeyin ahanda yazdım
|
[QUOTE=58svs58;957157]maçı 2-1 alırız. demedi demeyin ahanda yazdım[/QUOTE]
Sergen gitmesin diyen futbolcular alır :) |
Abooo nasil da korktu Riza hoca, kotu giden boyle donemlerde bizim oyuncular nasilsa hep boyle reportajlar verir ve ne hikmetse hepsi de ayni tarz soylemlerde bulunur.
Herhalde hepside ayni dili konusuyor :):):) Malesef boyle soylemler'den sonra buna ragmen kazanamiyoruz. Ayrica bu Batuhan'in izini ne kadar uzun surdu. Anladim kadariyla 1 hafta oldu bunun izini |
Tosunum batuhan niye izinli acaba ?
3 günlük izin yetmedi demek ki paşama. Geçen sene acaba olur mu sezona iyi çalışarak başlarsa çok iş yapar dedim ama bizim iş dediğimiz şeyden farklı bir şey anlamış arkadaş anlaşılan... |
Bizim Türk oyuncular konuşunca sonu hezimet oluyor bakalım bu arkadaş gerçekten sahada bir şey yapabilecek mi?
|
ISTER göz dağı ister biz dağı istersen aklında kurduğum dağları köy ama bize artık futbol gösterin üretken olun. Herşey oyunculara bagli
|
çok iyi hazırlandık diyor , hazırlık maçındada berabere kalmışlar.
|
Gol atsa iyi adam aslında. :)
|
Haydi taze yigidom at gollerini sende Coş bizide coştur :D
|
Bu adamdan ziyade bu adama 90 dk'da 3-5 gol pozisyonu hazırlayamayan oyuncularda kabahat. Kumaşının iyi olduğunu düşünüyorum.
|
Hadi bu maç senin maçın olsun .
|
[B][I]Haydi oyle ise Barrales göster kendini, bir icratını görelim. En çok Sivaslının yaşadığı İstanbulda Kasımpaşayı yenerek 3 puanla tanışalım.[/I][/B]
|
[b]Sivasa atılmış sağlam kazıktan biride baralestir,havaya iyi sıçramaktan başka bir marifeti yok,şuanda ona kafa attıracak ne sağ kanat var,nede sol kanat var,göbekteki ademden ,hakandan ,yiğitten ,mehdidende böyle bir orta beklemiyorum,şansına balına ,kazara dönen, seken topları gol yaparsa yapar ,efendim kumaş varmış filan,ben kumaşa değil elbiseye bakarım ,üstüme dar geliyorsa ,istediği kadar kaliteli kumaş olsun ,giyilmedikten sonra ,inşallh bu maç ve diğer maçlarda beni yanıltırda bende özür dilerim.[/b]
|
[B]Forma giydiği 5 maçta 363 dakika sahada kalan ve kaleye isabetli şut dahi atamayan her takımın karşı rakipte görmeyi istediği bir forvetin böyle açıklamalar yapması performansı gibi KOMİK olmuş...[/B]
|
Ne zaman göz dağı verse bir futbolcumuz , gözümüzü dağladılar. İnşallah tersi olur bu kez
|
sen gol atta göze dağa gerek yok gardaş
|
Site yönetiminden ricam bir daha böyle haberleri sayfada paylaşmasınlar.Sonu hep hüsran oluyor.
|
[b]Aklıma balilinin demeçleri geldi,fb yi dağıtacaz dedi 4 yedik,gs yi sahadan ezecez dedi 4 yedik,kayseriyi sahaya gömecez dedi 5 yedik ,büyük lokma yiyecen büyük konuşmuyacan barales,keşke yerine milan skoda alınsaydı,sivasporda mercedes olurdu skoda .[/b]
|
Barrales pattates çıktı:mad:
|
Barralesin capraz bağları kopmuş beyler kaç hafta uzak kalır bilemem.
|
[QUOTE=58Yiğidoo58;957621]Barralesin capraz bağları kopmuş beyler kaç hafta uzak kalır bilemem.[/QUOTE]
..Çapraz bağ kopmaları en zor sakatlıklardan biri.....Enaramo'nun geçen yıl Mart aylarında çapraz bağı kopmuştu;düzelmesi 4 ayı buldu;ama Enaramo sakatlığından 7 ayı geçmesine rağmen hala sivassporda oynayacak seviyede değil...Çapraz bağ sakatlıkları için minumum süre 6 ay diyorlar..Bu sakatlıkta oyuncunun genç olması ve kendine iyi bakması da sakatlık süresinin azaltabildiği söyleniyor..Ben doktor değilim ama internette kim araştırma yaparsa hastalığın süresinin bu olduğunun görecektir...İnşallah Baralles daha kısa zamanda ve sağlıklı olarak takıma döner...Barlles çok güçlü bir oyuncu daha kısa sürede de takıma dönebilir...Kendisine geçmiş olsun diyorum... |
barrales sezonu kapattı.batuhan ve eneramo umudumuz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:28. |