![]() |
Batuhan Karadeniz kovuldu mu?
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46241&token=25141][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46241&token=25141[/img][/url]
[B]Geçen sezonun 2. yarısından sonraki yükselen performansı ile başta kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz olmak üzere hemen herkesi şaşırtan Batuhan Karadeniz, bu sezon ise performans düşüklüğü ile şaşırtmaya devam ediyor. Saman alevi performansı ile teknik kadroyu çileden çıkardığı, Teknik direktör Sergen Yalçın'ın ise "takımda görmek istemiyorum" dediği öğrenildi. Yiğidolar ise, sürekli izinli olduğu belirtilerek antrenmanlara çıkmayan Batuhan'ın Sivasspor kulübü ile ilişiğinin kesilip kesilmediği konusunda bir açıklama yapılmasını bekliyor.[/B] |
Cevap: Batuhan Karadeniz kovuldu mu?
[B]Batuhan'ı sevmeyebilirsiniz Batuhan'dan da hoşlanmayabilirsiniz lakin ilk parladığı dönemlerden sonra en faydalı futbolunu Sivasspor'da oynamıştır Halende oynamak istemektedir. Lakin önünde Sergen Yalçın engeli duruyor. Geçen sene de Sergen Yalçın vardı diyebilirsiniz lakin Batuhan forvet hattında çok iyi işler başardı bunu kimse inkar edemez. Sen Sivasspor'un oyun anlayışını değiştirmeye kalkış vede bu oyun sistemine en uygun oyuncuyu oynatmayıp küstür sonrada haftalardır galibiyet bekle. Egolarından kurtulmuş bir Sergen Yalçın kariyerinde ve Sivasspor'da zirve yapar yoksa orta sınıf hoca olup kalırsın sayın sergen Yalçın...[/B]
|
batuhanın 2 maç kötü oynadı diye takımdan kovulduğunu zannetmiyorum.batuhan henüz 24 yaşında lige her ne kadar iyi başlamasa da bana göre performansı öyle çok da kötü değil.ama şu gerçek ki takımda bazı oyuncuların sergenle arası iyi değil.taraftar zaten sergene küsmüş.bu durumda sergenin yapması gereken k.paşa maçını alıp tırmanışa geçmek.yoksa zaten yönetimde çatlak sesi var.eli kulağında yorumları yapılıyor.k.paşa maçında yenilirsek sergen gider berabre kalırsak 10.haftayı bekler öyle karar verir başkan.
|
Sivassporda hocadan kaynaklı sıkıntı var.
Hoca takımı iyi, oynatamıyor. Gol yollarında çok sıkıntı var. Bir kan değişikliği ilaç olacak Sivasspora. |
Batuhan istanbula gönderildi suresiz bir hoca tuttu kendine kondisyon tutacak hoca giderse geri gelecek hoca kaynaklı sıkıntılar varr
|
Üstüne gidilen bir kulüp düşünün.. Yönetimi gönderilmeye çalışılıyor, hocası gönderilmeye çalışılıyor, oyuncusu gönderilmeye çalışıyor. Hemde daha kaçıncı haftada.. Yöneticisi aklanıyor. Hocası 7 haftada istediği sistemi oturtamadığı için hala gönderilmeye çalışılıyor. Şimdide futbolda yeniden meyve vermeye başlayan milli takıma cagırılmış oyuncu kovuldu diye açıklama bekliyorlar?
YI-KA-MAZ-SI-NIZ! SİVASSPOR TARAFTARI |
Ya su Batuhani kovmaya ne merakliyiz arkadas?
|
[B]Şşşttt noluyor orada???[/B]
|
[B]Sezonun başından bugüne, Batuhan sadece ilk 2 karşılaşmada (GS ve Es-Es) 90 dakika sahada kaldı...
Osmanlı karşılaşmasında 63 dakika sahada kalan Batuhan Karadeniz, son olarak ise 13.09.2015 tarihinde oynanan Çaykur Rize deplasmanında sadece son 12 dakika forma şansı bulabildi... Sonrasında ise 18 kişilik kadroda dahi yer alamadı. Forvet hattında problem yaşayan Sivassporda Batuhan krizinin nasıl aşılacağı ise belli değil..[/B] |
Batuhan ın kovulması şaşırtmaz beni.Onu Sivas a getiren yönetimin basiretsizliğini gösteriyordu. Her yerden kovulan adam nerdeyse son gün transferleri olmasa bu sezon takımda alternatifsiz forvet olacaktı.Bu da vizyonsuzlukdu.Alışmıştık bu vizyonsuzluğa.Niye kovdular ki
|
Sergen hocanın bu çok bilmiş tavırları ve tavan yapmış egosu yüzünden takımda bir mutsuzluk var. Takımın oynadığı oyun hiç bir şekilde tat vermiyor. Sivasspor her zaman hücumu düşünen bir takım olmuştur. Takımdan bazı oyuncuların ise kesilmesi gerekiyor. Bunların başında ise adem geliyor. Iyi niyetinden hiç şüphem yok ama adem orta sahada çok zayıf kalıyor. Sergen hoca hâl ve hareketlerini duzeltmezse bu oyuncular yakında hocayı gönderir. . .
|
Bugünkü Fanatik te sivasspor ile ilgili bir haber var,haberde Batuhan'ın idmanda yer aldığı söyleniyor..İşte o haber:....Sivas’ın gözü forvetlerde:....Bu sezon özellikle gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Kırmızı-Beyazlılar’da genç çalıştırıcı, dünkü idmanda Barrales, Batuhan, Eneramo ve Beykan’a özel çalışmalar yaptırdı. Ligin en az gol yiyen takımı (3) Kasımpaşa’ya konuk olacak Sivas’ta Yalçın, bu karşılaşmada takımından mutlak galibiyet istiyor. 7 maçta 6 beraberlik alan Sivasspor’un kayba tahammülü yok...Kaynak.Fanatik.com.tr....Hem Batuhan ın idmanlarda yer almadığı,izinli olduğu söyleniyor;Fanatik ise tersine Batuhan ın idmanda olduğunu ve Sergen Yalçın tarafından özel idman yaptırıldığı söyleniyor...Hangi habere inanacağız acaba?...
|
[B]Ya tutarsa diye alınan ,ancak tutmayan bir oyuncu,istese milli takımın ve büyütülmüşlerin vazgeçilmezi olacak yaşta ve kapasitede,yok adamın futbolla alakası yok,onca kaliteli hoca batuhanı idare edememişte ,sergenmi edecek ?maalesef mecnun başkanın internetten hoca bulupta sivassporu çıkmazın içine ittiği ,ligde kalmak için dünyanın parasını harcadığı gibi,batuhanda sadece ve sadce mecnun başkanın egosu, yüzünden sivasspora gelmiştir,ya tutarsa diye tutmadı ,tutacak gibide bir ışık yok,gerçeği konuşalım,sivassporun adam gibi forveti yok,eneramoya çok güveniyorum ,oda piyasada yok,batuhan zaten hiç yok ortada ,kovulsada ,kalsada batu sivasspor için yaşayan ölü misali,yerli forvet olarak keşke ömer şişmanoğlu alınsaydı iyiolurdu. [/b]
|
[QUOTE=eyuphulagu;957322]Bugünkü Fanatik te sivasspor ile ilgili bir haber var,haberde Batuhan'ın idmanda yer aldığı söyleniyor..İşte o haber:....Sivas’ın gözü forvetlerde:....Bu sezon özellikle gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Kırmızı-Beyazlılar’da genç çalıştırıcı, dünkü idmanda Barrales, Batuhan, Eneramo ve Beykan’a özel çalışmalar yaptırdı. Ligin en az gol yiyen takımı (3) Kasımpaşa’ya konuk olacak Sivas’ta Yalçın, bu karşılaşmada takımından mutlak galibiyet istiyor. 7 maçta 6 beraberlik alan Sivasspor’un kayba tahammülü yok...Kaynak.Fanatik.com.tr....Hem Batuhan ın idmanlarda yer almadığı,izinli olduğu söyleniyor;Fanatik ise tersine Batuhan ın idmanda olduğunu ve Sergen Yalçın tarafından özel idman yaptırıldığı söyleniyor...Hangi habere inanacağız acaba?...[/QUOTE]
heralde fanatik haberine inanmayacağız ! şimdiye kadar hangi dedikodu haberi doğru çıkmış ki bu doğru olsun |
Çok değil sezon öncesi ve hatta Eskişehir maçı sonrası yönetim-teknik heyet-futbolcu arasında ve özellikle de Sergen ile Yönetimden malum kişilerle olan ilişkilerin sağlıklı yürümediği ifade etmiştik..
Hatta bazı arkadaşlar bizi "eski sivas kafalı" olarak yaftayıda yapıştırmıştı.. Ama gerçekler gün yüzüne çıktıkça (keşke haksız olsaydım) Sivasspor sevgisini her daim yüreğinde hisseden benim gibi binlerce yiğidolar üzülüyor ve kahırlanıyorlar.. Evet yine diyorum gerçekler birdir.. Ama er , ama geç mutlaka gün yüzüne çıkacaktır. Batuhan olayı sadece içerideki huzursuzluğun küçük bir yansıması.. |
[B][I]Deveye demişlerki boynun neden eğri, devede cevap vermiş nerem doğruki. Sergen hoca, Batuhan, yönetimin transfer politikası, neremiz doğruki.[/I][/B]
|
Madem anlasamiyordun sergen hoca niye transfer döneminde kadro disi birakip baska forvet transferi yapmadin suan lig ortalamis bizimde encok ihtiyac duydugumuz mevkide oynayan oyuncu suan bunun yeri zamani degil hic degilse yariya kadar devam etmeli belki kendisini kanitlamak icin son bir sansini degerlendirir
|
[B]Sergen Yalçın iyice dibe vurmaya ve futbolcular arasında da saygınlığını önemli ölçüde kaybetmeye başladı.
Futbol ile ilgilenen ilk okul öğrencisine bile sorsan Batuhan'ın antrenman yapmayı sevmediğini söyler yada en kötü Lig Tv' de ki quiz programına çıkan her 2 oyuncudan birisi en az çalışan oyuncu olarak mutlaka Batuhan'ı söyler... yani Batuhan'ın çalışmadığı ayrıca idmanlardan kaytardığı yeni bir şey değil. Böyle olduğunu bilerek transfer edilen bir oyuncu, bu özelliğinin de değişme ihtimali dahi olmadığını da yine herkes bilir.... Böyle bir oyuncuyu transfer ederken bunu bilerek ve bir nevi bu şartları kabul ederek transferi yapıldı. Performansı ne kadar tartışılsada Batuhan yıllar sonra Milli Takıma kadar yükseldi ve kritik puanları kazanmamızı sağladı, Barrales denen Yunanistan çirkefinden BANA göre 10 kat daha üstün bir forvet oyuncusu. Batuhan'ı küstürüp, takıma bir türlü uyum sağlayamayan ve uyum sağlaması da imkansız gibi görünen 2. Djebbur, Barrales için Batuhan gibi oyuncuyu kaybetmek ancak Sergen Yalçın ayarında bir hocanın yapacağı bir şeydi... [U] Performansa göre Batuhan'ı kovuyorsan, senin hala bu takımda ne işin var Sergen YALÇIN bir de onu söylede bilelim. [/U] Ayrıca, Batuhan hayranı falan değilim, ben Sivasspor'da Ahlaklı oyuncu görmeyi isterim, Batuhan gol kralı olsa da benim gözümde bir değeri yok, şuan Sivasspor'a hizmet ettiği için çok da birşey demek istemiyorum. Umarım en kısa sürede hem Batuhan hemde Sergen Yalçın ya kendilerine gelirler yada geldikleri gibi giderler... [/B] |
[QUOTE=sivaslıadem;957326]heralde fanatik haberine inanmayacağız !
şimdiye kadar hangi dedikodu haberi doğru çıkmış ki bu doğru olsun[/QUOTE] ..Malesef bu sefer Fanatik e inanacaksın;Fanatik haberi resim site olan sivasspor.org.tr den almış..Bu haberin aynısı resmi sitede de var..Hatta resmi sitede bir de dünkü antremandan bir resim paylaşmışlar;resimde Batuhan ayak tenisi oynuyor...Haber %100 doğru..İşte o resim:...[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46242&token=45179][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46242&token=45179[/img][/url]..Kaynak:Sivasspor.org.tr/15.10.2015.. |
Bence basının batuhan olayını kaşıyası gelmiş.. batuhan'ı kişilik olarak hiç tutmam.. yetenekli ama faydasız.. oyuncu olarak da tutuma yani..ama kariyerinin şu ana kadarki en dingin, en sorunsuz dönemini sivasspor'da geçirdiğini kabul etmek lazım.. saha içinde hocasını memnun edemiyorsa o ayrı bir mevzu.. yollar ayrılabilir tabi ki.. ama öyle büyük kavgalar gürültüler kopmuş gibi "kovuldu" haberlerini ortaya atmak hoş değil.
|
[QUOTE=eyuphulagu;957353]..Malesef bu sefer Fanatik e inanacaksın;Fanatik haberi resim site olan sivasspor.org.tr den almış..Bu haberin aynısı resmi sitede de var..Hatta resmi sitede bir de dünkü antremandan bir resim paylaşmışlar;resimde Batuhan ayak tenisi oynuyor...Haber %100 doğru..İşte o resim:...[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46242&token=45179][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46242&token=45179[/img][/url]..Kaynak:Sivasspor.org.tr/15.10.2015..[/QUOTE]
Gönlümüz Fanatik gazetesinin haberinin dogru olmasindan yanadir.... Sitede habere kullanilan Fotoğrafın dünkü antrenmandan olmasini cok ister(d)im... |
[QUOTE=eyuphulagu;957353]..Malesef bu sefer Fanatik e inanacaksın;Fanatik haberi resim site olan sivasspor.org.tr den almış..Bu haberin aynısı resmi sitede de var..Hatta resmi sitede bir de dünkü antremandan bir resim paylaşmışlar;resimde Batuhan ayak tenisi oynuyor...Haber %100 doğru..İşte o resim:...[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46242&token=45179][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46242&token=45179[/img][/url]..Kaynak:Sivasspor.org.tr/15.10.2015..[/QUOTE]
Ona bakarsanız, İbrahim Akında antremanda görünüyor fakat 10 aydır ortalarda yok.Ne güzel bir meslek değilmi yattığın yerde milyarlar hatta milyon dolarlar kazanmak... |
[QUOTE=onur0634;957371]Ona bakarsanız, İbrahim Akında antremanda görünüyor fakat 10 aydır ortalarda yok.Ne güzel bir meslek değilmi yattığın yerde milyarlar hatta milyon dolarlar kazanmak...[/QUOTE]
Napsın abi hoca oyna dedi de oynamadı mı sanki bu iş böyle yapcak bişey yok |
[QUOTE=yerliturkuaz;957301][B]Batuhan'ı sevmeyebilirsiniz Batuhan'dan da hoşlanmayabilirsiniz lakin ilk parladığı dönemlerden sonra en faydalı futbolunu Sivasspor'da oynamıştır Halende oynamak istemektedir. Lakin önünde Sergen Yalçın engeli duruyor. Geçen sene de Sergen Yalçın vardı diyebilirsiniz lakin Batuhan forvet hattında çok iyi işler başardı bunu kimse inkar edemez. Sen Sivasspor'un oyun anlayışını değiştirmeye kalkış vede bu oyun sistemine en uygun oyuncuyu oynatmayıp küstür sonrada haftalardır galibiyet bekle. Egolarından kurtulmuş bir Sergen Yalçın kariyerinde ve Sivasspor'da zirve yapar yoksa orta sınıf hoca olup kalırsın sayın sergen Yalçın...[/B][/QUOTE]
ne gariptir ki batuhan ile sivasspor tarihinin en kötkötü sezonunu geçiriyor.adam topçu falan da degil |
Egolar şişmiş...
Birinin yaşı 24 birinin 40 larda farketmez... İki ego bir ipte oy-na-mazzzz... |
kendine ihanet eden adamdan hickimseye fayda gelmez ilk geldiğinde ağzı ile dediki bura benim son şansım herkes inandı işin doğrusu gayretliydide ama herzamanki gibi kendine inanan herkese ihanet etti yani huylu huyunda vazgeçmedi parası bitince yine yalvaracak bir kapı bulur
|
[QUOTE=Rallim58;957356]Gönlümüz Fanatik gazetesinin haberinin dogru olmasindan yanadir....
Sitede habere kullanilan Fotoğrafın dünkü antrenmandan olmasini cok ister(d)im...[/QUOTE] adam istanbulda gece kulüplerinde kavganın mimarlarından burda antramanamı gitmiş. gülesim geldi. |
geçen sene batuhan bu takımı ayakta tuttu. sivasa faydası oldu. normal olarak onu dışlamamız lazım. çünkü sivasa kimin faydası varsa dışlamak genetiğimizde var.
|
Yaklaşık 10 gündür idmanlara çıkmayan Batuhan Karadeniz kafasında Sivasspor'u bitirmiş. (Abdullah Yiğit / Futbol Analiz)
Ayrica Sergen Yalcin Ligtv Maraton'da : Ben kendisini cok seviyorum , sonucta genc oyuncu 24 yasinda, onun icin elimden geldigimi yaptim 15 özel görüstüm. Kendisi yetenekli oyuncu , ben tekrar oynamasini isterim ama su gercek var: onun suan takima faydasi yok. Antremana katilmiyor , sahada basarisiz. Saha disindaki olaylar beni ilgilendirmez, onun sahada ne yaptigi önemli. Son olarak Batuhan Karadeniz bana bir faydasi olmaz olamaz , olacaksa kendisine olur dedi. Bir cok forvetlere baktik , mesela Leonark Kwekuke ile Batuhan i rahatlikla kiyaslayin , Batuhan Kweukeden yetenek olarak eksigi yok. dedi. Ve oyuncu Kadro disi. Sergen Yalcin benim hic futbolcuyla sorunum olmaz , olamaz. Neden olsunki , onlar futbolunu oynayak bende idareciligi yapacam. Bukadar basit. Suana kadar tek Batuhan Karadeniz kadro disi biraktim. Insallah futbola geri döner dedi. |
[b]Batuhan mecnun başkanın sivasspora çaktığı en büyük kazıktır,taraftarlar arasında anket yapılsaydı açık ara gelmesin denilecek futbolcuydu,haaa dedik bu batuhan ya tutarsa dedik ,aman batu sende kazan sivasda kazansın ,ülkemiz bi forvete kavuşşun dedik ,sırtını sıvazladık, olmadı ,hadi sergen kötü diyelim ,adam kendi memleketinden bile kovuldu kadro dışı kaldı,bjk den kovuldu kadro dışı kaldı,eskişehirden kovuldu kadro dışı kaldı onlardamı kötüydü?,böyle arıza ,sıkıntılı ,sorunlu adamı almak için insanın aklını yemesi lazım,yazık günah bu kulübün parasına,cefakar taraftarına:mad: [/b]
|
[B]Tesislere uğramayacaksın diye tepki gösterdiği Batuhan'ın bugün kadro dışı olduğu belirtiliyor...
Olayın gerçekleştiği gün ile bugün arasında bir haftalık zaman aralığı var ama olay bugün açıklanıyor...[/B] |
Batuhan Karadeniz Isvicre Süper Lig dördüncüsü St. Gallen ile sezon sonuna kadar anlasmis.
Isvicre medyasi Batuhanin saha ici yeteneklerinden cok saha disindaki vukatlariyla gündeme gelidigini belirtiyor. Taraftarlar ise yorumlarda umutlu. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:00. |