![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 8. hafta maçında Kasımpaşa'ya 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Yönetimde iyi sabır varmış.Sivas memnun değil siz memnun musunuz sayın yöneticiler ?
|
Sergen İstanbul'da kalsın gelmesin..
|
Sergen istifa sergen istifa sergen istifaaaaa !!!! :mad:
|
Macin sonucu: Bu takimi Allah nasip ederse ve dilerse Ersun Yanal ipten alabilir. O bile zor olacak. Bu sene buyuk ihtimalle kumedeyiz.
|
Ah Domingos Hoca nerelerdesin HADİ ÇIKTA GEL...
Bir zamanlar aatıfla iyi anlaşan bir Mehdimiz vardı... İspanyol Dani Abalo vardı... Ne oldu bu Batuhana... Bu takımın egoları yüksek kim varsa barnah kaldırsın ve gitsin... Bu takıma işini iyi bilen iyi bir PATRON eli lazım... Yoksa çoook bekleriz biz puan yada puanları. Kalastan kasıntıdan oluşan bir topluluğu yontacak Kaliteli bir isme ihtiyaç var.. Hemde çok acil.... |
Sene başında buradaki taraftarlarımızın transferlerden çok memnun olduğunu görünce bu sene için çok endişelenmiştim zaten.
Sergen ise bakalım istifa edecek mi? |
Bu takimdan cikarilacak son oyuncu Cicinho. Sergen gider Cicinho kalir.
|
Sergen Yalçın istifa
|
Sergen Hoca ile devam edilirse.. Yönetim hem kendini kandirir ondan daha ciddi mesela ise , Tataftarlari katil eder.
Özellikle Cicinho ile sorunu oldugu acik ara ortada, Cicinho olsaydi bugün frikiklerde ikinci devrede Hakan Ö. daha etkili olurdu. Abalo olsaydi sag kanadi havalandirirdi. Abalo , Ibrahim Akin etkili ataklar yapardi. Ama Sergen Hoca her maca ayni kadroyla cikiyor , yetmiyor birde Cicinho'nun dengesini bozuyor. Beykan Simsek, Abalo , Aatif ,Mehdi gibi oyuncular daha iyi kullanilmali. Yetersiz oyunuclar her mac oynamali, Burhan bugün ne oynadi mesela. Yok yok . Sergen Yalcin kumar oynuyor .. |
Sezon başında Sergen takımı sabote ediyor dediğimizde, şahsıma edilen hakaretlerin haddi hesabı yoktu..
Hadi buyrun bakalım.. Ortada ki cenazeyi kim kaldırack |
Taraftarın artık sabri kalmamıştır
Radikal kararlar bekliyoruz Oyuncu takintilarindan kurtulmuş bir teknik adam görmek istiyoruz |
Değerlendirilecek ne varki herşey ortada.Adem Koçak her zaman diyorum bu takımda olduğu sürece takım galibiyet alamaz.Batuhan nerde bilen varmı..? 2.Gol Adem efendinin resmen uyumasından oldu.3.golüde K.Paşa yine Adem Koçakın kaptırması ile olacaktıda Allahtan defans yetişti.Cicinyo nasıl çıkarılır hiç kimse anlayamadı.John Boye.Kone.Ümit ve Ziya yı mücadeleleri için kutluyorum.
|
Sergenle yollar ayrilmali derhal bugun. Teknik yetersizlik degil bu yapilan hatalar. Ersun yanal basta olmak uzere en kisa surede yeni teknik direktorle devam edilmeli
|
Birileri çıksın da açıklama yapsın bu takımın forvetleri neredeler ya herkes merak ediyor.Nerde Eneramo sorunu nedir.Bu Batuhan nedene oynamaz nerelerdedir.Yeter ta sabrımız kalmadı daha.ADEM KOÇAK BU takımda seni istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz.....
|
Bu ümit, hakan, erkan, yiğit bunlar kim ya. Bu takımın ancak yedek oyuncuları olurlar ve 3. Lig takımına da elenirler. Cicinho gibi dünya star ın var sen onu çıkar oyundan yerine doğru durust orta yapamayan hakan i al. Sergen oynamaya oynamaya futbolu mu Unutuyorsun? Dani mehdi gibi adamlar varken hala erkan denen futbol çıkarması ile devam etmeye inat ediyorsun. Yenemiyoruz ama yenilmiyoruz da diyordun. Al sana yenildik o zaman bakalım şimdi ne diyeceksin.:mad::mad:
|
Barralesten Kasımpaşa'ya gözdağı haberini okuyup maç izleyince daha çok kahroluyor insan neyse ya Kasımpaşa zaten bizi uzayda da oynansa maç yenecek takım çok üzülmüyorum haftaya Sergen son maçına çıkacak dilerim kazanırız bu takım ligten düşecek bir takım değil geçen seneki takımla maç yapsalar 5 atarız kaliteliyiz ama formsuz futbolcular.
|
[QUOTE=berduh;957473]Bu ümit, hakan, erkan, yiğit bunlar kim ya. Bu takımın ancak yedek oyuncuları olurlar ve 3. Lig takımına da elenirler. Cicinho gibi dünya star ın var sen onu çıkar oyundan yerine doğru durust orta yapamayan hakan i al. Sergen oynamaya oynamaya futbolu mu Unutuyorsun? Dani mehdi gibi adamlar varken hala erkan denen futbol çıkarması ile devam etmeye inat ediyorsun. Yenemiyoruz ama yenilmiyoruz da diyordun. Al sana yenildik o zaman bakalım şimdi ne diyeceksin.:mad::mad:[/QUOTE]
Futbol çıkarması yazmışım yanlışlıkla futbol fukarası erkan olacak:mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
[B][U]Bir teknik direktör ilk yari sonunda Cicinho'yu oyundan alip Hakan Özmert'i oyuna sürüyorsa benim gözümde bitmistir!!!![/U][/B]
|
[B][I]Beraberlikler takımıyız derken kendi sahamız sayılan İstanbulda, Eskişehirden sonra Kasımpaşadan 2. Mağlubiyetimizi de aldık.
Her hafta bu takım düzelecek daha iyiye gidecek derken malesef hap hayel kırıklığı yaşıyoruz. Bugünkü maçta gösterdi ki, yanlış transferler, oyun düzeni belli olmayan bir hoca, bu da göstermiştir ki bu takıma bir taze kan olarak bir teknik direktör değişikliği ve ara transferlerde bu takımı düzlüğe çıkaracak iyi transferler şart. Yönetim bu kötü gidişata dur demek için daha neyi bekliyorsunuz.[/I][/B] |
Birkez daha anladımki sergen çok iyi [U][B]yorumcu[/B][/U] !
|
[b]Bu takımda rıza çalımbay diye hoca vardı,onca hakem katliamlarına rağmen takım iyi oynuyordu,yönetim herzeman olduğu gibi istediği adamları almadı, bazı soytarılar istediği için yolladık,bu takımda r.carlos gibi hoca vardı ,adama istediği sol açık ve forveti almadı yönetim ,çok iyi oynadığımız halde alınan sonuçlar itibarıyla yollamak zorunda kaldık,r.carlosun yerine sergen gelmeli ,bu takımı düzeltir diyen futbol cahili ne üdüğü bellisizler şimdi memnunmu ? maça gelince ilk 15 dak,kasımpaşa daha iyi oynadı,sonra maç ortada geçti ,olmıyacak pozisyondan golü yedik,sergen hocanın 2.yarı yaptığı taktiksizlik maçı olduğu gibi kasımpaşaya çevirdi golüde yedik ,fazlasınıda yiyebilirdik65-90 arası sivas denge kursada golü bulamadık ,6-1 bitmediyse şansa,setkusa,boyeye dua etmek lazım,şu maç enfazla berabere biterdi,galip gelemezdik,çünkü ortada galibiyete inanan ne hoca vardı,ne futbolcu vardı nede taraftar vardı,son 5 dakika olmuş ,ilerde beykan kendini paralıyor,stoperlerden ALLAH ın kulu rakip ceza sahasında yok ,2-1 olsa nolur 3-1 olsa nolur yaww ,sergen hocaya gelince ,bundan önceki maçlarda galibiyeti kaçırarak berabere kalmıştık,umudum vardı,ancak bugünkü oyundan sonra umutta tükendi,saçmalık üstüne saçmalık seyrettik,cicinyo gibi adam çıktı,maç başından beri oynaması gereken abola oynatılmadı,beykan oynatılmadı ,koca 90 dak, takım forvetsiz ,sağ kanatsız,sol açıksız oynadı,takımda boye ve konenin direnmesiyle ,setkusun kurtarışlarıyla fark yemedik,şu saatten sonra sergenin takımın başında durması hem kendine hemsivasspora zarar verecektir ,istifa edilecek maç bu maçtır, artık zorlamanın anlamı yok,hakem acemi olduğunu herhaliyle belli etti,azdaha golüde vermiyordu,bazı faul hatalarını yanlış verdi,ilk yarıda frikik vardıki vermedi,türk milli takımı böyle pozisyondan golü bulduda ero 16 ya katılmaya hak kazandı,sonuç olarak kasımpaşayı ve rıza hocayı tebrik ediyorum,hakettikleri maçı hakkıyla kazandılar. [/b]
|
Sergen akşam başkanla görüşüp ona göre gerekeni yapacakmış. Gereken belli erkan yiğit hakan 18 dışına dani mehdi ilk 11 e
|
Hoca ıstıfa etmez adam maratona konuk yarın umrundamı hala tv çıkma derdınde cok acık futbolcular hocayı ıstemıyo yönetmimde okadar amatör kı ıstıfasını ıstemıyor bukadar rezalet olmaz santrafor yok forvet yok transfer yok düşen Karabük'ün artıklarını alan yönetdim bukadar basıretsız taraftarda yok ne bı tepkı var ne bişey stada gıt ıstıfasını sen ıste taraftar teşhise gıt tepkı ver boyle yazarak taraftar olunurmu sivas sehrime yazık oluyor
|
[QUOTE=berduh;957481]Sergen akşam başkanla görüşüp ona göre gerekeni yapacakmış. Gereken belli erkan yiğit hakan 18 dışına dani mehdi ilk 11 e[/QUOTE]
SERGENIN ISTIFA edecegını düşünenen hayal kuruyordur mümkün degıl ıstıfa etmez yonetım kovarsa gıder adam tv programa konuk oluyor yarın umrunda degıl |
Gereksiz yere aşırı transfer yaptı yönetim.
Ya Yekta'yı alırsın ya Hakan Özmert'i. Orhan Gülle, Yiğit İncedemir, Kone'den birini alırsın. Abalo,Erkan Kaş,Beykan'dan biri fazlalık. İbrahim Akın kadroda ne yapıyor? Eneramo Batuhan Barrales'i toplasan bir forvet etmiyor. Saçma sapan bir kadro kurulmuş.Hem de üstüne maliyetli bir kadro.Oynamayan adamlara milyonlarca euro verilecek.Sezon sonu Sivas'ın kasasında para kalmadı haberlerine hazırlıklı olun. |
[B]Kendisinin moral ve motivasyonu sıfırın altında olan bir Hoca nasıl olacakta 12 maçtır galibiyet yüzü görmeyn bir takımı motive edecek Ey Yönetim.
Sadece biz mi görüyoruz bunu? Milli maç arasını neden boşuna harcadık.Çok güzel değerlendirebilirdik iştahlı bir Hoca ile. Yara kangrene dönüyorsa organı kaybetemeden biraz acıya dayanıp neşteri vurmalı, yoksa beklediğimiz her saat yara bütün organları saracak. [/B] |
[B][I]Anlayamadım bir bir şey, bu şehrin kendi öz evladı olan Rıza hocaya göstermediğimiz töleransı Sergen hocaya neden gösteriyoruz, sayın yönetim bu kötü gidişata dur demek için daha neyi bekliyoruz. [/I][/B]
|
Bizler sıkıldık artık her hafta bir heyecan ve umutla maçı izliyoruz değişmeyen tek şey yaşadığımız hayal kırıklığı. Sergen ile olmuyor ilk geldiğinde ipten aldı ama şimdi daha kötü bir yere doğru gidiyor takım. Ne hakem hatası ne oyuncu eksikliği düpedüz çalıştıramıyor hoca takımı.
Eğer sergen gidip yerine okan buruk vb isimler gelecekse hiç degisiklik yapılmasın bırakın hep beraber sene sonunda yanımızda alt lige götüreceğimiz 2 takım tahminleri yapalım... |
Cicinho yu oyundan alıp burhan ı oyunda tutan teknik adam benim gözümde bitmiştir. Çok geç olmadan bırak sergen. Takıma zarar verme. Git trt den bu hale getirdiğin Sivassporu eleştir!
|
adem burhan oynadıgı müddetçe bu takım zaten eksik oynuyor bide forvetsiz oynuyorsun sergen artık git sana tahammülümüz kalmadı batuhan yok mehdi yok nerde bu adamlar neden ademde burhanda ısrar ediliyor beykan neden banko oynamıyor iki ikazla takıma en fazla katkı verecek adam beykan ayagında topu çok tutmasın tamam atıfta biraz akıllı oynamalı lafın kısası sergenle olmuyor S E R G E N İ S T İ F A daha fazla zarar verme şu takıma yen kan yeni heyecan.
yönetim uyuma at gözlüklerini çlıkar taraftara kulak ver. |
[B][B]Sergen'in[/B] gitmesini istememe ragmen[B] Okan Buruk[/B] gelecekse [B]Sergen Yalcin [/B]gitmesin düsüncesiyle izledim maci
[/B] [B][U]1)[/U][/B] [B]Daniel Abalo[/B] gibi gecen sezon 42 mac yapmis (10 mac Sampiyonlar Ligi) kanat oyuncunu oynatmayip, gecen sezon küme düsmüs bir takimda oynadigi 29 mactan 17'sine sonradan oyuna giren [B]Erkan Kas'a[/B] umut bagliyorsun bu 1 [B][U]2)[/U][/B] Defansif orta sahada geldiginden beri iyi isler cikaran [B]Kone'yi [/B]bu macta ofans bölgesine yakin oynatiyorsun oyuncununda dengesini bozuyorsun bu 2 [B][U]3) [/U][/B] [B]Barrales'in [/B]yedegi olacak hic bir oyuncuyu kulübende bulundurmuyorsun. Adam 10 dakika dolmadan sakatlandi mutlaka kazanacagimiz maci forvetsiz oynadik bu 3 [B][U]4)[/U][/B] [B]Roberto Carlos[/B] zamani [B]Aatif [/B]tek forvet oynatilirken bizler sacimizi basimizi yolup[B] Aatif'tan[/B] forvet olmaz diye bas bas bagirirken bugün ayni hatayi tekrarliyorsun bu 4 [B][U]5)[/U][/B] [B]Yigit Incedemir[/B] bugün asil yerinde, defansif orta sahada, ihtiyacimiz olan top kesmeleri, presleri, top kapmalarini tipki bir zamanlar [B]Kivanc Karakas, Kanfory Sylla[/B] tarzi oyunculari hatirlatirken; sen onu ikinci yari stopere cektin bütün dengeyi bozdun bu 5 [B][U]6) [/U][/B] Yedigimiz 2. golde[B] Ziya'nin[/B] adamina 10 metre uzaklikta durmasi ve gelen ortayi [B]Adem'in[/B] serbest biraktigi adamin aglarimiza yollamasi senin saha ici dagilimini ya anlatamadigina, ya da bu iki oyuncumuzun bu isi beceremedigini gösterdi [B][U]7) [/U][/B] Ön tarafta top tutamazken [B]Beykan Simsek[/B] gibi forvet arkasi oyuncun olmasina ragmen yedek bekletiyorsun, üstelik ondan önce [B]Hakan'i[/B] oyuna aliyorsun ! [B][U]8)[/U][/B] [B]Hakan Özmert[/B] gibi bir adama bütün duran toplari emanet ediyorsun Onu birak küme düsmüs takimin oyuncusundan medet umup bu takimin beyni [B]Cicinho'yu[/B] oyundan aliyorsun ayip be [B][U]9)[/U][/B] [B]Adem'in[/B] ruh gibi ortada dolandigi, ikili mücadelelerde karsisindaki Donk'a ezildigini görüyorsun, [B]Kone'ye[/B] versene o görevi. Niye israr ediyorsun? [B][U]10)[/U][/B] [B]John Boye[/B] ve [B]Setkus[/B] fark yememizi önlediler. Iyi ki varsiniz |
[B]Sergen YALÇIN ile bu işin olmayacağını görmek için daha kaç puan kaybetmemiz gerekecek ?
Ziya ERDAL'ın çalım yemediği bir tek Rıza Çalımbay kaldı. Bir defans oyuncusu bu kadar çalım yemez. Burhan aylardır berbat oynuyor hemde inanılmaz derece berbat oynuyor ancak ne hikmetse Sergen Yalçın onu bir türlü kesmiyor. Mehdi ve Batuhan'ın kadroda olmaması ise ayrı bir saçmalık. Geçtiğimiz sezondan dan itibaren Eneramo'nun yaklaşık 1 yıl sahalardan uzak kalacağı belki de sahalara hiç dönemeyeceği belli iken hangi akla hizmet tekrar sözleşme imzalandı birisinin bunu açıklaması gerekiyor. Sivasspor'un sokağa atılacak parası var da bizim mi haberimiz yok ? Yönetimin belkide tarihinde ilk defa elini cebine atıp ne olursa olsun takımın başına önce Ersun Yanal değilsede Bülent UYGUN ile anlaşması lazım. Takımın elle tutulur ümit vaad eder hiç bir yanı yok. Son iki yıldır Sivasspor artık insanlara zarar verir hale geldi ve ne yazikki binlerce Sivassporluyu takımdan soğuttu, zor bela Sivasspor'lu yapılan cocuklarımız da İstanbul takımlarının yaptığı şanşasyonel transferler yüzünden onları destekler oldu... Yönetimin şunu anlaması lazım eğer en kısa sürede gerekeni yapmazsa sadece bugünü değil geleceğimizi de kaybedeceğiz...[/B] |
[QUOTE=kkemal58;957488]Cicinho yu oyundan alıp burhan ı oyunda tutan teknik adam benim gözümde bitmiştir. Çok geç olmadan bırak sergen. Takıma zarar verme. Git trt den bu hale getirdiğin Sivassporu eleştir![/QUOTE]
SEN IZLEMEDIGIN MACI UYDURMA CICINHO VE BURHANI IKISINI BIRDEN ÇIKARDI OYUNDAN ISTE TARAFTARLIK ORTADA REZALET SENIN GIBI TARAFTARA ÇOK BILE SERGEN |
Yeter artık sergen birbirimizi kırmayalım. Lütfen sen yoluna biz yolumuza :mad::mad::mad: ERSUN HOCAAAAAA GEL ARTIK:D:D yönetim bu hoca bizi uçurur.
|
sergenden daha çok şu sergeni savunanllar canımı sıkıyor. Sergen öyle ya da böyle gidecek. 15 maçtır kazanamayan bir sivasspor suçlu benmiyim. Adamın sivasspor umurunda mı 100 defa söyledik. gelecek adam kim olursa olsun en azından takımın psikolojisi düzelir. Sergen girip gol mü atacakmış yok yav futbooldan anladıgınız bu kadar işte. Ligin yarısı bitti ortada takım yok ilk 11 i sayın 22 tane adam çıkıyor. Takım sahada öylesine ruhsuz dolanıyor.15 gün ne halt ettiniz nankör herifler yediginiz ekmege nankörlük ediyorsunuz. Ümit senden olsa olsa halay başı olur. Burhan bildigin ceset bir kerede ayakta kal be adam. Adam cicinyoyu çıkarıyor ulan be adam ortayı kim yapacak. Velhasıl bu işi uzatmayın Sergen daha fazla zorlama bu iş seninle olmayacak ısrar etme takıma da kendine de zarar veriyorsun..
|
Sergen'in Sivas'ta maalesef miyadı dolmuştur. Burhan ve Adem'in olduğu hiç bir maçı Sivasspor kazanamaz nedeni çok basit ikisi de takımı net baltalıyor, koy 2. Lige orda bile oynayamaz çünkü yetersiz .. Ayrıca munihlinin dediklerine de katılıyorum. Boye'u ilk maçta begenmeyenler olmustu, sabredilmesi gerektiğini söylemiştim ve bu takımın kesinlikle jokeri ..
Teknik direktöre gelecek olursak bu ne Bülent Uygundur ne de Okan Buruk basacaksın parayı getireceksin Ersun Yanal'ı hem geçen sezonki takımı trabzonu da en iyi tanıyan hoca, belki 3 puanı kaparız. |
Eneramo sakatsa u-21 'de nasıl got attı milli maç arasında. Etkisiz oynayanlar bir kenara birçok oyuncu oynatılmıyor. Bunun yanında Ziya'dan daha iyi oynayan şu an adını hatırlamadığım sol bekteki oyuncumuz kiralık verildi. Garip garip işlerin olduğu ve hesap sorulmayan bir kulüp oldu Sivasspor.
Oynatıl(a)mayan oyuncular ise epey fazla: Eneramo, Beykan, Mehdi, Orhan, Hakan Özmert, Yekta,Abalo. Batuhan... |
[QUOTE=Nihat5858;957494]SEN IZLEMEDIGIN MACI UYDURMA CICINHO VE BURHANI IKISINI BIRDEN ÇIKARDI OYUNDAN ISTE TARAFTARLIK ORTADA REZALET SENIN GIBI TARAFTARA ÇOK BILE SERGEN[/QUOTE]
Ben maçı sonuna kadar izledim, cicinhoyu ikinci yarının başında bursahi 60 larda oyundan aldı. Ne oldu Burhan çıkınca zoruna mı gitti Toramanım. Burhan ın oyunculuğu ile senin taraftarlığın aynı. Ikisi de beş para etmez. Senin zihniyetindeki taraftarlığa sivasspor çok gelir. Sen burhanı da al siirt sporu felan tut. Bu takım o kadar ayağa düşmedi! |
Ben maçı sonuna kadar izledim, cicinhoyu ikinci yarının başında burhanı 60 larda oyundan aldı. Ne oldu Burhan çıkınca zoruna mı gitti Toramanım. Burhan ın oyunculuğu ile senin taraftarlığın aynı. Ikisi de beş para etmez. Senin zihniyetindeki taraftarlığa sivasspor çok gelir. Sen burhanı da al siirt sporu felan tut. Bu takım o kadar ayağa düşmedi!
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:37. |