SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Sivasspor nasıl düzlüğe çıkar ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39459)

34MUAMMER58 18.10.2015 16:17

Sivasspor nasıl düzlüğe çıkar ?

[b]Sezon başından beri istediğimiz sonuçları alamadığımız ortada,ligde galibiyet hasretine son veremeyen tek takımız,bu ligde galip gelemeyen takımların ligde tutunma şansının olmadığını hatırlatmak isterim,son oynanan kasımpaşa maçı umut vermeyen ,taktik olarak hiçkimsenin birşey anlayamadığı maç olmuştur,kanaatimce vakit çok geç olmadan birilerinin takıma ivme kazandırması gerekiyor,bu takımın düzlüğe çıkması için yapılması gerekenler nelerdir?bu başlık altında fikirlerimizi paylaşalım .[/b]

58YIGIDO58 18.10.2015 16:26

Cevap: Sivasspor nasıl düzlüğe çıkar ?

Sergen yalcin ile yollar ayrilip yerine iyi bir hoca geldigi zaman.

ihtiyar yiğido 18.10.2015 16:47

[B][I]Bu takım, ne zamanki Sivaslıyım diyen insanlar Sivasspora sahip çıkarsa.
Ne zamanki, 16 Bin kişilik Stadyumumuz dolarsa
Ne zaman yönetim bütçeşini biraz aşarak adam gibi transfer yaparsa.
Ne zaman ki işini layıkı ile yapmaya çalışan karekterli bir hoca bulursa
Ne zamanki, Sivaslı, kendi çocuğuna, GS, FB, BJK forması yerine Sivasspor forması giydirirse bu takım düzlüğe çıkar.[/I][/B]

34MUAMMER58 18.10.2015 17:31

[b]Ben kısa vadeli olarak nasıl düzlüğe çıkarız ,onu demek istemiştim,yoksa hoca değişikliğininde takımı düzlüğe çıkartacağını düşünmüyorum,sadece küskün oyuncuların heyecanını artırır,oynamayan oyuncular oynatılır okadar,bu satten sonra bu 16 binkişilik stad 10 bin kişi bile görmez,sivaslı geçinen her yüz kişiden enaz 95 kişinin 1.takımı zaten 3 büyütülmüş takımlar,onların fikirleri bu şekilde değişmez,yapılması gerekenleri bu yıl için ayrı ,gelecek sezonlar için ayrı değerlendirmek gerekiyor ,bu yıl için düşüncelerim şudur,hocayla bazı oyuncular arasında soğukluk olduğu aşikar ,kimse kör değil,o oyuncularda sivasspor için önemli oyuncular ,devre arasına kadar transfer yapılmayacağına göre bu oyuncuları takıma kazandırmamız ,oynatmamız gerekiyor,onun içinde sergen hocanın efendilikle bırakıp işine gücüne bakması gerekiyor,devre arasında ,i.akın,orhangülle,batuhan,baroles,adem,abola,daha iyisi bulunabilirse mehdi ve burhan ,yekta ,hakan ,yiğit ,sakatlığı düzelmiyecekse eneramo ya teşekkür edilip adam gibi sol açık grosecki gibi ,adamgibi 2 forvet biri ayağında top tutabilen ,diğeri pırpır [balili] gibi ,forvet alınmalı,sağ açığa gençlerdeki elkabir gibi oyuncu alınmalı ,ortasahaya konenin yanına holmenin genç versiyonu bir önlibero alınmalıki ,sezonu düşmeden tamamlayabilelim ,şu takımın başına isterse morinhoda gelse fayda etmez ,bu transfer politikasıyla ,gelecek sezonlar için konuşmak erken hele busezonu kazasız belasız atlatalımda , sivassporun gelecek yıllarda yapması gerekenleri aklımızın erdiği kadarıyla beyan ederiz. [/b]

maximustafa 18.10.2015 17:44

Sergen gittikten sonra vasat bir hocayla bile düzlüğe çıkarız

baliliiiiii 18.10.2015 19:32

Daha fazla yokuş aşağı inmeden müdahale edilirse düzlüğe çıkabilir is işten geçmeden müdahale edilsin yoksa seneye trt sporda izleriz artık sivasspor u ne diyelim...

Külhan 18.10.2015 20:42

Hoca degisikliginden sonra oyuncularda performasida degisecek herkes kendini kanitlamak icin elinden geleni yapmaya calisacak cünki gönül kirginliklari ortadan kalkacak ve özgüven gelecek küskün oyuncuyu zoraki oynatamazsin göreceksiniz I akin bile cok isler yapacak daha bunun gibi cok oyuncumuz kendini kanitlayacak ve takima bir güven gelecek ve inaniyoruzki cok kisa zamanda istedigimiz puanlari alacagiz.

erhan 10 18.10.2015 21:04

Haftalar öncesinden Sergen Cicinho sorununu belirtmiştim. Yine söylüyorum Sergen gidecek yerine Okan Buruk harici hangi teknik adam olursa olsun getirilecek. Aatıf ve Cicinho serbest oynatılacak. Takımda belirli bir 11 oturacak. Futbolcusuna disiplinli olacağım diye trip atan kadro dışı bırakan hoca profili olmayacak. O zaman bu takım şahlanır.

eyuphulagu 19.10.2015 00:15

Hoca değişikliklerinde en fazla 3-4 hafta takımda az da olsa bir motivasyon artışı ve yükseliş olur;ondan sonraki haftalarda eskiye dönüş bile olabilir..Önemli olan takımın oturup,formsuz olan oyuncuların forma girip takımın seri galibiyetler alması..Sivassporun kadrosu belli;takımda oynayan Atıf,Burhan,Adem,Barlles,Abalo ,Hakan gibi oyuncular forma giremezlerse sonuç yine aynı seviyelerde olur..Belki 1-2 galibiyette alınsa Atıf kendine değil takım için oynamazsa,Adem ve Burhan eski formuna kavuşmazsa,Barlles golle tanışmazsa sivassporda hiçbir şey değişmez..Bu oyuncular ilk 11 de sürekli oynayan oyuncular neyse takımın gücünün yarısı..Bu oyuncuların benciilliği ve fomsuzluğu sürerse, hangi hoca gelirse gelsin sivassporun durumu eskisinden daha iyi kesinlikle olmaz...Sivaspor bilhassa Burhan ve Atıf ın durumuna göre oynayan bir takım ..Bu oyuncular ilk 11 de oynadıkları müddetçe aynı durumu sergilerlerse takım zarar görmeye devam edecektir..Ya bu oyuncular takımdan kesilip yerlerine girenler bunlardan daha iyi oynayacklar..Ya da Atıf ve Burhan eski kimliklerine dönüp,forma girip takım için oynayacaklar..Çünkü sivassporun şu anda başka alternatifi yok...Bu oyuncular forma giremezlerse ,bencilliklerine devam ederlerse sivassporun Allah yardımcısı olsun..İşte o zaman sivassporu daha zor maçlar bekliyor demektir....

muspol58 19.10.2015 08:35

tek çare kan değişikliği acilen hoca degiştirilmeli gönlüm ersun yanaldan yana

karasarlıyiğido 19.10.2015 09:25

çok basit bu kadro kötü bir kadro değil en azından 8 haftadır galibiyet alamayacak bir kadro değil ama herkesi yerinde oynatmazsan saçma sapan değişiklikler yaparsan olmaz tabi. dün bakıyorum yiğiti ortasaha oynatıyor adamda o yetenek yok zaten adem ve burhana ilk onbirde yer veriyor ikiside kesik yemeli kısaca defans hattı belli de orta saha kone hakan atıf olmalı sağ açık dani abalo sol açık ibrahim akın ve forvette berkay olmalı bak takım nasıl düze çıkıyor sürekli bu kadroyu oynatsa yine galibiyet alırdık ama sergen hoca anlamsız işler yapıyor

halilxx58 19.10.2015 09:31

Sivasspor Sergen'le düzelmez. Bu bir gercek. Hoca degisikligi takimda kisa süreli bir olumlu etki yaratir, bizi alt siralardar kurtarir. Fakat su an bostaki hoca adaylari arasinda bizi uzun vaadede basarili yapabilecek bir teknik direktör göremiyorum. Belki Ersun Yanal olabilir. Gönlümden gecen isim Bülent Uygun, o da suan takim calistiriyor, hemen birak gelebilecegeni sanmiyorum.

Devre arasina kaliteli bir teknik direktörle anlasilabilirse Sergeni gönderip yerine herangi biri getirilebilir (bu isim Okan Buruk veya 4 Eylülün hocasi bile olabilir). Yoksa bostaki hocalarin biriyle sezonu gecirmekten baska care yok. Kadromuz bu lig icin yeterli. Önemli olan oyuncularin takim olabilmesi.

Yiğido Elif 19.10.2015 09:42

Mehdi oynatılmalı, Beykan oynatılmalı,Yiğit incedemir, Hakan Özmert uyarılmalı, Atıf şahsi oyununu bırakması için uyarılmalı gerekirse yedek oynatılmalı, Batuhan, Dani Abalo takıma kazandırılmalı, takımdaki vurdum duymazlık derhal çözülmeli mücadele etmeyen oyuncular uyarılmalı futbol 90 dakika mücadele oyunudur, korkak oynanılmamalı (bizim takım seyrederken 1 gol yedikleri zaman her şey bitmiş gibi davranılıyor.) bu çözülmeli takıma hırs ve mücadele aşılanmalı, takım ruhu kazandırılmalı.

dicanio 19.10.2015 09:54

Gorunen koy kilavuz istemez misali ligin ilk haftasindan belliydi takmin sıkıntıları ortaahaya hep ayni ozellikte adamlar alindi okadar vasatlarki birisi biraz iyi oynasa formayi kapacak ama malesef hicbiri vasati asamiyor cunki yapabilecekleri okadar fazlasini mumkun degil yapamazlar birde bu adamlarin 3-4 tanesi ayni anda sahada olurca sivasspor ortasahasi yol gecen hanina donuyor birde bunlarin yanında atifin burhanin formsuzlugu cicinhonun batuhanin kusturulmesi sergen hocanin futbolcular la olan diyolog sorunu ustune eklenince son kacinilmaz oldu koskoca transfer sezonunda yapilmayan iyi transferlerin sıkıntılarını yasiyoruz simdi (adem-hakan-orhan-mehdi-yigit) hepsini topla bir oyuncu etmez.En kisa surede sergen hocanin yerine iyi bir hoca transferi yapilmali ilkyari sonjna kadar alabilecegimiz maksimum puanlari alip devre arasinda en az 5-6 isimle yollar ayrilip yerlerine iyi adamlar alinmali hatta bu konuda riza calimbaydan destek istenmeli

skep06 19.10.2015 10:31

Sezon başında burada ben ve birçok kişi kadronun yetersiz olduğunu,yeni transferlerin iyi olmadığını,takımı birlikte tutan ve esas işi yapan Tamer Tuna nın ayrılmasının sıkıntılara yol açabileceğini söylemişti.Maalesef haklı çıktık.

Yine bu yıl şanslıyız ki ligden düşmeye aday bizim kadar kötü olan Kayseri,Mersin,Eskişehir,Gençlerbirliği,Gaziantep takımları var.Henüz çokta ümitsiz durumda değiliz.
Esas soru şu şimdi ne yapılmalı ?
Bir kere Sergen kafa olarak takımdan kopmuş futbolcularla diyaloğu sıfır.Bence tazminat için istifa etmiyor biran önce bileti kesilmeli.
Başkan mecnunsilini zerkedip futbolcuları kendine getirmeli.
Sivası seven şehre gönülden bağlı olacak takıma sahip çıkacak bir hoca getirilmeli.Bunun için de en UYGUN isim belli.
Yeni hoca geldikten sonra performansa göre devre arasında gönderilecek ve alınacak topçular şimdiden belirlenmeli.

DEMİRBEYOĞLU 19.10.2015 12:22

Başkan Hoca futbolcularla toplanıp kıgınlıklar giderilirse sorun
Çözülür kimse hayrına oynamıyor herkes işini tam yapsın yeter
Burhan boş etkisiz cici oynasın yeter
Sergen hocayla devam ağzı olan konuşuyor hocanın zekası bilgisi biçoğunu katlar

teknik 19.10.2015 12:55

Kadroda ki oyuncuların yollanması mümkün olmadığına göre, taktisyenliği iyi, üretken ve oyuncu diyalogları iyi bir hoca bulmamız lazım. Ama şuanda Türkiye de benim bildiğim bu hoca modeli yok. Onun için ısrarla söylüyorum her yerde; TAYFUN KORKUT. Abdullah AVCI ile Milli Takım daydı. İspanyada Real Sociad ta çalıştı. En son Hannover de idi. Geçen sezonun sonuna doğru ordan ayrıldı. Malum bizim başkan şans vermeyi seviyor.

34MUAMMER58 25.01.2016 10:40

[b]Sivasspor şöyle düzlüğe çıkar ,öncelikle acemi,tecrübesiz,taktik ,pskolojik olarak takım hazırlama,rakip takımı analiz etme,oyun okuma,oyuncu değiştirme ,doğru kadro çıkarma konusunda Koskocaman 0 olan okan hocayla karşılıklı konuşup ayrılmak en doğru olanı olacaktır,basın önünde futbolcularını suçlayan kendine toz kondurmayan hiçbir hoca hiçbir takımda başarı yakalayamaz,futbolcuları toplayıp gaza getitrecek babacan hoca lazım ,sonra takımın asıl ihtiyacı olan ,maç kazanmamızı sağlayacak mevkiiye forvete kodummu gol yapacak ,sırtı dönük oynayabilen ,top tutabilen,defansın arkasına sarkabilen,topu aldımmı götürüp gol yapacak golcü lazım,hemen lazım,milli maç arasında kaset seyrettirip sıkı antrenmanlarla hazır hale getirilmesi lazım,en nihayetinde bu takımın gerçek sahibi taraftarlar beleş dağıtılan kombineleri bitirip hermaçı enaz 10 bin kişiye oynamamız lazım,hakemlerin yanlış düdük çalmaya korkması lazım,vee puan olarak farkı çok açmadan önümüzdeki 4 maçın tamamını yada enaz 3 tanesi kazanmamız lazım,baraj yükseldi,38 puan almak için enaz 8 maç kazanmamız gerekiyor,evimizde enaz 5 galibiyet alırsak rize,antalya,kasımpaşa,bursa,akhisar,gençler,fb ,bjk maçlarından enaz 5 galibiyet çıkartmamız gerekiyor,deplasmanda osmanlı ,konya,mersin,ts,başakşehir,kayseri,antep gibi deplesmanlardan enaz 3 galibiyet alırsak ben düzlüğe çıkacağımızı düşünüyorum,evimizde şansımızında tuttuğu rize ,antalya,bursa,gençler,gibi takımları yeneriz,diğer takımlardanda süpriz 1 galibiyet daha alabiliriz,deplasmanda,mersin,başakşehir,kayseri ,antep,ts,konya,osmanlı yenemeyeceğimiz yada yenmediğimiz takımlar değil,akıllı futbolla enaz 3 galibiyet alacağımızı düşünüyorum,uzun lafın kısası bu ligden düşmekte ,bu ligde kalmakta futbolcuların elinde,bizlerde onlara trübünlerde destek olmak için çaba sarfetmeliyiz,milli arada yeni oyuncular adaptasyon sorununu çözerlerse,burhan,erkan,j.boye,iyileşince daha alternetifli bir kadromuz olacağını ,osmanlı galibiyetiyle bambaşka bir hava yakalayacağımızı düşünüyorum ,yalnız yukarda saydığım özelliklere uygun 1 golcü şarttttttttt.[/b]

çorluluyiğido 25.01.2016 11:47

tek kelimeyle:çıkamaz

34MUAMMER58 06.02.2016 15:29

[b]Bu konu başlığını açalı 4 ay olmuş,aradan geçen sürede sivassporda hiçbir değişiklik yok,hatta sadece puan olarak değil futbol olarak dahada geriye gittik,matematiksel olarak sivassporun umudu sürüyor,ancak takımın düzlüğe çıkması için hem teknik ekipte,hemde kadroda bazı değişiklikler şart,anlaşılmıştırki okan buruk şu saatten sonra bu takımın ne fizik gücünü artırır,nede taktiksel bi yarar sağlar,oynanan oyundanda oyuncuların hocalarını sevdiğini ,kalmasını istediklerini sanmıyorum,işe önce teknik heyet değişikliğiyle başlanmasını bekliyorum,sonra bugüne kadar olmayan destek için,futbolcular ,yöneticiler,vekiller,belediye başkanları vali ve kaymakamlarla bi toplantı tertip edilip ,bu takımın bu şehir için nekadar değerli markası olduğu izah edilip adam gibi top oynamaları istenmeli,,deplesmanlara taraftar götürmek için seferber olmalarını,bekliyorum,sivasdaki maçlarda trübünlerin doldurulması gerekiyor,önce futbolcuların özgüvenlerini yerine gelmesi sağlanmalı,takım içindede revizyon şart,bunu yeni hocadan bekliyorum,özellikle kanatbeklerimizin arkalarından yediğimiz ataklardan gol yiyoruz,birbirlerini tamamlayan oyuncuların tekrar takıma monte edilmesi gerekiyor,j.boye gerekirse forvet olarak denenebilir neticede takımın en golcüsü ,burhan cicinyoyu tamamlayan gediğini açığını kapatan oyuncu,husein 2.yarıda oynayabilir,taneseden çok ümitliydim ancak ,kanatta varlık gösteremedi,gerekirse forvet arkasında denenmeli ,mehdi sağlamsa enaz 50 60 dak oyunda kalmalı,konesiz ortasaha sanki tem otoyolu gibi ,yiğit bu takımda mutlaka olmalı,artık kaybedecek birşeyimiz yok,tüm maçlara 3 puan hesabıyla çıkmalıyız,özellikle atıfı tutan takımlar sivasspordan mutlaka puan alıyor,atıfın yanında topla oynayacak tanese ve mehdi olmalı,gerekirse u 21 takımından tunahan bile takımda forvet oynamalı,yapacak bişey yok,bu kadroyla şansımızı sonuna kadar devam ettireceğiz,kayserinin yenilmesi bizim adımıza iyioldu,gençlerde yenilirse ,bu yarış gelecek haftadan itibaren yeniden başlar,rize maçında kaybedilecek 1 puan bile sivası kümedüşürür,onedenle o maçta 3 puan için seferberlik ilan edilmeli,özelliklede haftaya kadar hoca işi netliğe kavuşturulmalı,hadi buhaftayıda görelim ,hadi gelecek haftayıda görelim diye vakit kaybedilmemeli ,ortada ışık yok vakit kaybından başka birşey olmaz . [/b]

yigidoyuzz 06.02.2016 15:56

çok basit yönetim ve heyeti değişmesi lazım
osman yıldırım gibi ticaretten anlayan birinin gelmesi lazım
borcumuz yok yerine borcumuz var transferimiz başarımız ve taraftarımızı da çekebilecek kabiliyetimiz var diyen ticaret adamı lazım mesela ilhan cavcav beğenmediği hoca yı 1 günde kovabilecek kadar yürekli bir başkana ihtiyacımız var ,
[B]artık taraftarın üzerine gelmesin kimse taraftarı çekebilmek için gayret göstermeyen yönetim ve üyelerinin üzerine konuşsun hz ali efendimizin güzel bir sözü geldi aklıma Boş eve hırsız girmez. taraftar ne için gelecekmiş taraftarlar sinir kalp hastası oldular zaten az olur çok olur taraftardır soğuk olur sıcak olur taraftardır yönetim olmasa bile taraftardır hemde adam gibi taraftarımız vardır artık taraftarın derdi değildir artık yönetimin derdidir.:mad:[/B]

bassguitar 06.02.2016 16:35

Yonetim ne zaman kaliteli topcu getirecegiz deyip taraftarin gozune bakarak dalga gecer gibi 3.sinif topcu transfer etmekten vazgecerse o zaman duzluge cikariz..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:42.