![]() |
Sivasspor 0-2 Trabzonspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45724&token=98156[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta Medicana Sivasspor -Trabzonspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 24 Ekim Cumartesi [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat: [/B]19:00 [B]Maçın Hakemi: [/B] Ali Palabıyık [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
Teknik direktör konusunun netlik kazanmadığı bu süreçte galibiyet pek mümkün görünmüyor Sergen Hoca gidecekse eğer bu maçı alsın da öyle gitsin. hamsi beyinlerine karşı sahamızdaki olası mağlubiyet teknik direktöre ve yönetime istifa sesleri şiddetlendirecektir.
|
Artık bazıları için tamam mı devam mı maçı
Halen aynı sözümün arkasındayım ve iki senedir bunu açık bir şekide görüyoruz. Baş antrenörün başarılı olabilmesi için arkasında ki ekibin kuvvetli olması lazım.Arkadaki dayanağı alırsanız takım çöker Domingez gitti Carlos çöktü Tamer hoca gitti Sergen çöktü bunun başka açıklaması yok arkadaşlar.... |
Şu maçı alalım ezik olmayalım yeter. Her hafta diyoruz ama yinede bu maç inşallah kötü gidişin sonu olur...
|
Sergen gitmediği surece galibiyeti anca rüyamizda görürüz
|
Bu ne bulunmaz hint kumasi böyle bu memlekette hic hoca kalmadimi sergenden baska yazik sivassporumuza olan bize oluyor puan gayiplari birtarafa seyirciyide kaybediyoruz hicbir hoca yokki üst üste sekiz mac yerinde sayacak ama yinede göreve devam denecek burda akla cok seyler geliyor acaba sergeni sivasda tutan gizli bir elmi var öyleya bu karamsar tablodan kimse birsey anlamiyor anlayan varsa surada aciklasin bizde rahat bir nefes alalim.
|
Amatör takimlari yenemiyorsak trabzonu hic yenemeyiz.
trabzon 4 tane cakar ve gider. |
[B]Trabzona en kötü dönemlerimizde dahi evimizde ezilmedik,belki yenildik ancak öyle ezildiğimiz maçı hatırlamıyorum,trabzonda dahi 6-1-6-0 gibi skorlarla yenildiğimiz maçlarda hakemlerin çok büyük hatalarıyla yenildik,olaylı trabzon maçından sonra yaptığımız maçlarda hakemler aman trabzon yensinde başımıza iş almıyalım hesabıyla takdir haklarını hep rakipten yana kullandılar,voleybolcu gibi smaç yaparak cezasahasında top kestiler penaltı vermediler vs vs.2 takımda sıkıntılı,trabzon dünyanın parasını harcadı onlarınki daha vahim durum,beni sivasspor ilgilendiriyor,2 hocadan 1 i bu maçsonunda gidebilir ,maç ortada geecek ,eğer oyuncular iyi motive olursa,sergende doğru kadroyla iyi taktikle oynatırsa ,şans ve hakem faktörüde yanımızda olursa yenebiliriz,yenileceğimizi düşünmüyorum[/b]
|
Bu maç Sivassporumuzun dönüş maçı olacak
|
[QUOTE=mnt3;957634]Bu maç Sivassporumuzun dönüş maçı olacak[/QUOTE]
Hahahaa aynisini kasimpasa maci onceside diyorlardi :D |
Eskişehir 4 puandan üçünü bizden aldi Mersin 2 puandan birini bizden aldi demekki baya kötüyüz durum çok vahim istifa kaçınılmaz zorlamanin anlamı yok daha kötüye gidiyoruz.
|
Sergen maratonda konuşuyor arkadaşlar Sivassporumuzu bayağı övdü herşeyden önce bu takıma gönül bağım var diyor kendisi de takımın bu durumundan üzüntü duyduğunu belirtiyor bence biraz daha sabırlı olmak lazım herşey iki maça bakar inşallah yakın zamanda özlediğimiz takım dönecek
|
[b]Maç sonucuna göre 2 hocadan biri gidecek ,belki 2 si birden gidecek öyle bir maç,sergen hoca bence ne yapıp edip futbolcuları iyi motive edip kendine kredi yaratacaktır,takımın gücü buna müsait,beraberlik halinde 2 hocanında bileti kesilebilir,bence haftanın maçı olacak ve sivasspor yenecektir,baroles yokken,batuhan yokken,eneramo sakat yada oynatılmıyorken,i .akından sol tarafta yararlanılmıyorken,abolaya 1 devre şans verilmezken,mehdi oynatılmazken nasıl kazanacağımızda muamma da ,vur kır parçala ,bumaçı kazan taktiğiyle ,kzanacağımıza inanıyorum[/b]
|
sergen oldugu mudetce galıbıyet yok adam her hafta toto oynar gıbı oyuncu cıkarıyor nasrttın hoca gıbı ya tutarsa trabzon sıvası cok rahat yener sergen kafası ıle yazık oluyor sıvasa
|
Kötü oyuncu tercihleri ve sahada ne oynadığını bilmeyen bir takım olursa yine galibiyet hayal. 10 kişi kalan takımları bile yenemeyen bir trabzonu yenemezsek bunun hesabını kimse veremez!
|
Trabzonspor yenemeyeceğimiz bir takım değil.Bunun için inanmak ve takım olabilmek yeterli olacaktır.Bence ilk 11'de beykan ve abalo'ya fırsat verilmelidir.
|
Trabzon maçı birkaç kategori daha önem kazandı, sonuç ne olursa olsun "İstifa" söylemini kullanmak teknik heyetin futbolcular önünde elini zayıflatır. Bu takım takviyeli haliyle geçen seneyi aratıyor, suç varsa futbolcu-teknik heyet ve yönetim a.ş.'nin anonim işidir.
|
Hocanın akşamki konuşması bence hoştu inançlı,inatçı olmak güzel ama bunu futbolcularda da görmek hakkımız.Bu haftaki maçda yenilirse istifa etmene gerek kalmaz taraftar seni gönderir.Taraftar bu kulübün efendisidir.
|
Mersin dün Trabzonu boks tabiriyle grogi durumuna soktu bir yumruk da biz vurursak nakaut olacak; zor değil inançla çıkıp almamız gereken bir maç.İbrahim Öztürk dönecek Batuhan bence cıbış heriften çok daha iyidir.
|
Yaw arkadaş taktını şu Domingez ve Tamer Tuna'ya sizde yaniiii...
Madem o kadar başarılı bu adamlar niye şimdiye BİR TAKIM EMANET EDİLİPTE HOCALIK YAPAMAMIŞ BU ADAMLAR...!!!! Bide böyle düşünün bakalım. |
taraftar için en önemli maçlardan bir tanesi ve en sıkıntılı döneme denk geldi.Trabzon galibiyeti büyük moral olur.Ama işimiz çok zor trabzondada büyük sıkıntılar var onlarda bu maça büyük önem vereceklerdir.İnş bu sezonki ilk galibiyetimizi güzel bir oyunla alırız.
|
gol elemanlarımız yok (gerçi olsa ne farkdecek ki üçüde boş ) cicinho sakat mehtiyi sevmiyorsun beykana fazla şans tanımıyorsun besleme i. akın yok(olsada 15 dakikalık adam) karabükün düşen oyuncuları ile bu olmaz ben şahsen bu maçtan ümitsizim inşaallah ben yanılırım 3 puan bizim olur!!!! fazla karamsar olmak istemiyorum fakat görünen köy kılavuz istemez ,haydi hayırlısı.,
EN BÜYÜK SİVASSPOR-KRAL YİĞİDOLAR. |
çalımcı atıf'a kaldık.sokak futbolunda bile 'çalımcı' diye takıma almadığımız adamlar başımıza feriştah kesildi.ne günlere kaldık yarabbi!
|
bu maçı da alamazsak 'beni burada arama anne'.istifayı düşünebilirim.yiğitliğin 10da 9 u 'kaçmak' derdi rahmetli babam.
|
Setkus
J.boye Ümit İ.öztürk Ziya Kone Adem Abalo Aatıf Erkan Eneramo ( Beykan) |
Sivasspora ilaç olacak tek takım trabzon bir galibiyet takıma büyük moral olur. hamsilerin zaten gücü yok rahat alırız
|
Allah korusun alınacak yenilgiynen stat istifa istifa diye inlerse kimse şaşırmasın
|
Toparlanmamiz lazim Taraftarlar olarak görevimizi yapip Destekleyim hemde Sampiyonluga oynuyor gibi eger gene berabere kalir yenililerse onlar utansin. Biz Sivasspor Tesislerine gelmiyoruz halen galibiyet yok biraz özelestiri ama bence yerinde.
|
[QUOTE=ankastre;957851]Allah korusun alınacak yenilgiynen stat istifa istifa diye inlerse kimse şaşırmasın[/QUOTE]
Ne diyek Gardas Milli Mac arasini bile degerlendiremeyen Takimdan söz ediyoruz. |
Toplama takımdan anca bu olur. Düşmë ihtimalimiz en yüksek olduğu sene
|
Endişe etmeyin arkadaşlar, el birliği ile yüreğimizle tribünde bizler sahada futbolcularımız bu maçı alacağız ve çıkışımız tarih olacak Trabzon maçı ile...
|
***bu macın skoru 8-0 da kazansak bile sergen hoca gonderilmelidir derimm.
|
İki takım da bu maçı çıkış maçı olarak görüyor. Sivassporumuzun temel problemi formayı hakedenin giymiyor oluşu. Sivassporumuzda Setkus, İbrahim Öztürk, Ümit Kurt, John Boye ve Kone ilk 11de olur. Mehdi ve Beykan da bence olmalı. Etti 7. Santrfor oynayabilecek elimizde sadece iki topçumuz kaldı. İbrahim Akın ve Eneramo. Bu ikilinin bu maç değişmeli olarak oynayacağını sanıyorum. Oldu 8. Kalan 3 pozisyon için ismine şöhretine bakmadan performansa göre kadro verilmeli. Solbekte Ziya mı, Erkan mı?, orta sahaya Atıf mı Dani mi,Burhan mı rekabeti olmalı. Diğer oyunculardan Hakan, Yiğit ve Orhan da formayı kapmak için çabalamalı. Rekabeti görmeyen oyuncu kendini sıkmaz, düzeltmez.
Sergen forma rekabetini ya sağlar ya da gider. Bu kadar basit. |
[B]Yenmemiz biraz zor bir puan alırsak iyi[/B]
|
[B]Dost Aci söyler
Sivas 1-5 Trabzon Ne yazik ki..... [/B] |
Bu Maçta iş Taraftara düşüyor.Artık bu maçta taraftarın desteğini tam verekerek 90 Dk susmayarak bu maçı alacagımızı düşünüyorum.Mesela Mersin maçındaki son 10 dakikada seyirci baskısı olmasaydı Mersin bizi yenebilirdi.Onun içinde maçı oyuncularla birlikte TARAFTAR aldıracak inancımda tam.
|
Bu mac hem hocanin ve hemde sivasin cikis maci olur velakin sergen iyi kadro ile cikarsa yoksa kendisininde kredisnin bitisi olur bu hesablari cok iyi yapmasi gerekiyor trabzon hakeza bizden iyi degil bakmayin bir kac mac kazanmasina gecen hafta mersine yenildi onlarin harcadigi parayi biz harcasa idik simdi bambaska bir sivasspor vardi yinede biz fena degiliz fakat oyuncularinan hoca arasinda poroblem var insallah bunu kisa zamanda giderirsek hersey kendiliginden düzelir
|
InşAllah yükseliş maçımız olur artık usandık Beraberliklerden ve yenilgilerden.
Bakalım Top bizi sevecek mi Sergen Hoca??? |
Bu takim benim dogum gunumde tsden 6 gol yedi yarin da bi 6 yemis ne yazar..ne sergen umrumda ne digerleri varsa yoksa sivasspor..yarin staddaki yerimizi alacagiz yuregiyle oynasinlar gerisi nasip...karamsar olmaya gerek yok lazanyalar korksun puana en cok ihtiyaci olan biziz ve ben yenecegimiz kanaatindeyim , talihsiz dedigimiz one gecip de kaybedip berabere kaldigimiz maclarin donusu olur belki..
|
İnşallah alırız maci...
Ancak bu futbolla cok ama cok zor yarın sürpriz kadroyu cok merak ediyorum ama sürpriz olacağı kesin yanliz benim kadrom Sectus Boye. İbrahim ümit ziya Erkan. kone adem Cicinho . Aatif Beykan |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:36. |