![]() |
Futboldan anlamıyorlar
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46250&token=53057[/IMG]
Sergen Yalçın-Mecnun Otyakmaz zirvesinden “Devam” kararı çıktı. Futbolcular da Yalçın'a yapılan eleştirileri haksız buluyor. Takımın yıldız ismi Aatif, “Geçen sezon da başımızda o vardı ve takımı ayağa kaldırdı. O elinden geleni yapıyor, ama saha içinde biz varız sonuçta” diyor. Kasımpaşa maçına kadar çıktığı 7 karşılaşmanın 6’sından beraberlikle ayrılan ve hiç kazanamayan Sivasspor, İstanbul’dan da eli boş dönünce gözler Sergen Yalçın’a çevrildi. Maç sonunda, “Başkan’la görüşüp durumu değerlendireceğiz” diyen Yalçın’ın Mecnun Otyakmaz’la yaptığı zirveden devam kararı çıktığı öğrenildi. Yönetimin arkasında durduğu Sergen Yalçın hakkında yapılan eleştirilerden futbolcular da son derece rahatsız. FANATİK’e değerlendirmelerde bulunan takımın yıldızı Aatif, şunları söyledi: [B]Futboldan anlamıyorlar[/B] “Sergen Yalçın’ın eleştirilmesini haklı bulmuyorum. Geçen sezon takımın başında yine o vardı. Takım zor bir durumdayken Sivas’a geldi ve bizi ayağa kaldırdı. Elinden geleni yapmaya çalışıyor. Onu eleştiren insanların futboldan anladığını sanmıyorum.” [B]Birlik olmalıyız[/B] “Sahada hocamız değil biz oynuyoruz. Galatasaray maçında 2-0 öne geçtik, 2-2 oldu, Rize maçında ve Mersin karşısında da benzer anlar yaşadık. Burada sorumluluk herkesin. Yönetimin, taraftarın, bizlerin ve teknik heyetin, güçlü bir şekilde bu duruma karşılık vermesi lazım.” [B]Trabzon maçı çok önemli[/B] “Sahamızda oynayacağımız Trabzon maçı çok önemli. Artık 3 puanı almak istiyoruz. Bizim için sahamızda kimin karşımıza çıktığı önemli değil. Kim olursa olsun yenecek gücümüz var. Trabzon maçıyla ilk 3 puanımızı almak amacındayız. Şu ana kadar oynadığım her maçta elimden geleni yaptım. Sonuçların böyle olmasında şanssızlık da var. Umarım bu kötü günler haftaya son bulacak.” Çağrı Davran |
Cevap: Futboldan anlamıyorlar
artık yapılan konuşmalar söylemler falan kimseye inandırıcı gelmiyor bide icraat olsun be kardeşim
|
Taraftar galibiyet ister futbolcu gibi yönetici gibi düşünemez.
Aynı şekilde yönetimde futbolcular da Taraftarın düşündüğü gibi düşünemez. Sonuçta bu işin merkezinde taraftar vardır ve yönetimde futbolcular da taraftarı memnun etmek için bu işi yaparlar. Futbolun merkezinde taraftar vardır ve galibiyete aç bir kitleden her türlü sesler yükselebilir. |
Sivasspor takımı ve sen iyi oynarken taraftar iyiydi de şimdi sistematik oynamıyorsunuz. tek başına çalım yapıp duruyorsun, pas verme düşüncesi yok nerdeyse kendine oynuyorsun en fazla ligde en fazla top kaybeden ikinci futbolcu kim acaba istatistiklere göre dandun oynayınca taraftar eleştirince mi futboldan anlamıyoruz........
|
Cicinho gibi kesik yemeyim derdindemi aceba???
|
kapa çeneni atıf efendi..kimse taraftardan üstün değil..sen gidersin biz burdayız
shut upppp |
Bu hafta da galibiyet gelmezse kimin futboldan anlayıp kimin anlamadığı ortaya çıkacak...
|
sezon başında yönetime laf çakan arkadaşları tasvir etmiyordum. ancak geç de olsa anladım ki bu takımda "yönetim" problemi var. daha doğrusu yönetimsizlik! mecnun odyakmaz dahil kimse kulübü umursamıyor. bu sene küme düşeceğimize adım gibi eminim...
hoca değişikliğine filan gerek yok, boş yere yeni hoca yeni maliyetler falan filan... borçsuz bir şekilde düşelim daha iyi. |
yonetım neden ısrarcı sergenden acaba yanı ne bulunmaz hınt kuması bu sergen eger bu hafta trabzona yenılırse bakalım yonetım ne dıyecek sergenı daha ne kadar kollayacak ptt lıgınde sergen sıvası calıstırsın belkı orada ılk on da olur sergen ıstıfa sergen ıstıfa ıstıfa
|
Cicinho gibi bir oyuncun var ve yedek oynatıyorsun, aatıf efendi de topu ezip duruyor, pas vermek nedir bir öğreteni yok, kalkmış eleştiri yapmaya kalkıyor, biz de yedik...
|
[B][QUOTE]Futboldan anlamiyorlar[/QUOTE]
Evet simdi sira bende......... 7-10-2015 saat 17 de Sivasspor Tessislerde 1,5 Saat Antremani izledim burda cok kisi biliyorlar ben Almanya da yasiyorum ve böyle Anreman bizim 3. Lig Takimlar yapiyo simdi KIM FUTBOLDAN ANLAMIYO???? Antreman baslayken yaklasik 40dk sonra Berkayi Soyum odasina kovuldu NEDENSE BEN DE ANLAMADIM:confused: Antreman sonrasi benim Babamin yakin arkadasi LigTv icin calisiyo bana süpriz yapti ve soulsun beni Soyum odasi götürdu ve bütün oyuncu gördum hepsine resimleri cektim yine forma aldim ve hepsi üzerine Imza attilar :) yakin da bütün resimleri paylasacam :) nedemek istedim SERGENLE SIVASSPORA YAKISMIYO!!!!!! [/B] |
Tamer Tuna gitti sergen bitti. Antepte olduğu gibi sivasta da takımı yöneten Sergen değil Tamer'di. Beşiktaş boşa almadı adamı bizden. Tıpkı Domingos gittiğinde Carlosun bittiği gibi
|
Sivasspor düşmanlarına sivassporun içinden net cevap.. Önyargılarınızı artık yıkın. Başakana hala ithamda bulunan var. Bu takımı mecnun başkan düşürmez bu bir. İkincisi teknik direktör ile takım arasında uyumsuzluk hala oturmuş değil. Başkan bence sergeni yakından tanıdığı için bir kırılma noktasının olduğuna inanıyor. Bu da galibiyetle başlayacağın inandığı için ilk galibiyeti bekliyor.
Sivasspor taraftarı bile sivassporu tehdit edemez. Yolgeçen hanı değil. Herkes düşünürken bir kaç kişi başı boşluktan yararlanarak boş boş konuşuyor. İnsanlara stres değil güven verin. Sivasspor deneme tahtası onun bunu kafasına göre gel git yapılacak bir kulüp değil. Her türlü arenada kendini bulmuş kurumsal bir sivasspor 3-5 tanesinin lafına bakılıpta tribünde har gür çıkarılmayla yönetilmez. Bu sayfanın amacı da bu olmalı. İngiltere de taraftar nedir acın biraz belgesellerde izleyin. Bir tanesi bugüne kadar gereksiz yerde yıkıcı politika izlemiş mi? Düşmana zevk aldırmaktan başka bir şey yapmazsınız. KENDİNİ BİLEN TARAFTAR! |
Sevgili,değerli,büyük Sivasspor taraftarları aslında söylenenler,yazılanlar ve verilen cevaplar tek kapıya açılıyor..Başka SİVASSPOR yok..Ve şu an itibariyle yapılacak tek şey var. Hoca ve oyuncular aynı,takım aynı. Bizim taraftarlar olarak yapacağımız tek bir şey var bugünden itibaren takıma sahip çıkıp destek vermek. Herkes teknik direktör şu anda...!!! Şöyle olsa,böyle yapsalar demeyi bırakıp dört elle takıma sahip çıkmak günüdür. Hafta sonu stadı doldurup,mağlup olsak bile takıma destek günüdür. Sahada 90 dakika tezahürat ve futbolculara,hocaya,yönetime sahip çıkma günüdür. Bize bu günleri yaşatan bu başkana destek günüdür. KÜFRETMEDEN FUTBOLCUNUN ANASINA,AVRADINA...FUTBOLCU TRİBÜNE BAKARKEN NE BAKIYORSUN LAN TOPUNU OYNA DEMEDEN,HER BİR FUTBOLCUYU SESLEYİP,HOCAYI SESLEYİP TRİBÜNE MORAL VERME GÜNÜDÜR. İyisiyle kötüsüyle,artısıyla eksisiyle bu takım bizim arkadaşlar. BASALIM BAĞRIMIZA VE SEVELİM,DESTEK VERELİM..İnşallah güzel günler bizi bekliyor.
|
Yeterli Zamanınız vardı Milli Takım arası, ya hiç çalışmayan bir Kadro var yada Teknik kapasitesi yetmeyen Kadro, Çalışma sistemi yanlışsa ohooo çok bekleriz. Şu Eskişehir bile bizi yendi ya, Biz Taraftarlar ezik oynayan. Düşmeye oynayan Sivasspor görmek istemiyoruz. Yönetim Sergen istediği kadar anlaşsın ortada Başarısızlık varsa bedeli bir an önce ödensin.
|
Biz topdan anlamiyoruz ama siz sekiz hafta nerede idiniz anladiginiz neise bizede anlatin tek basina hicbir futbolcu mac kazanmadi maasallah siz bunu basaracak siniz devam aatif bey
|
Her hafta ayrı bir masal anlatıyorsunuz bu haftaki masalcınız da Barales'ti buna rağmen taraftar hala bir umut sizi takip ediyor. Atıf sen yetenekli olabilirsin ama futboldan anlamıyorsun, anlasaydın bugün Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynamaya yetecek yeteneğini egoizminle harcamazdın. Sen hala futbolun felsefesini anlamamışsın, bireysel bir spor zannediyorsun futbolu sonra da çıkmış futboldan anlamıyorsunuz diyorsun , emin ol futboldan iyi anlıyoruz ve bu özeleştiri yokluğuyla senden bir şey olmayacağını da görüyoruz.
|
Futboldan anlamak ne demek ben bunu anlamıyorum bir yarış var 18 takımın oldugu önemli olan şampiyon olmak anladığım kadarıyla söylüyorum bunuda takım olarak yapmak oynanilan maclarin rakip karşısında skor üstünlüğüne puan veriyorlar yanlışsa düzeltin lütfen eeee su anki Sivasspor'da bu saydıklarımın hangisi var acaba ben giremiyorum takım takım yok ortada skor skor yok ortada biz futboldan anlamıyoruz EYVALLAH
|
Bir Aatıf anlıyor zaten futboldan. Bencillikte doruk yapmış adam. Bastığı ezdiği sonra da ayağından kaçırdığı toplar ya gol oluyor ya da takımı zor durumda bırakıyor. Para ederken satılması gerekiyordu ama nerde o yönetim zekası
|
Futboldan anlıyorsanız rakip sahada pek pas yapamadığınızı,pozisyonların çoğunda kendisinin şahsi oynadığını hatta takımın ritmini bozduğunu da görüyordur.Zaten teknik direktörlerinin maç sonu yorumunda kondüsyonlarının zayıf olduklarını teknik
taktik olarak eksiklerinin olduğunu,çok sayıda bireysel hatalarının olduğunu söyledi.Futbol olarak dogru hiçbirşey yapmamışsınız yani.Bunu Sergen söyledi.Siz futbolu çok iyi biliyorsanız futbol olarak neyi düzgün yapıyorsanız söyleyin de hem teknik direktörünüz hem yönetim hem de biz bilelim. |
Atıf ın tuzu kuru,İyi de oynasa kötü de oynasa Sergen onu oynatıyor..Biliyor ki bu takımda şu anda alternatifi yok....Aslında genç Beykan ilerisi için iyi bir alternatif olacak gözüküyor.....Ama Beykan acemi bir oyuncu,zamana ihtiyacı var..Sergen de bunu bildiği için Beykan ı yavaş yavaş takıma monte etmeye başladı.....İlerki maçlarda Atıf ın yerine belki 2. yarılarda Beykan Atıf ın yerine 2. yarılarda oynarsa kimseye sürpriz olmasın.....Çünkü Sergen de Atıf ın drumundan hiç memnun değil;ama taraftarın olası tepkisinden Atıf ı kesemiyor..Atıf eski Atıf değil;ilk geldiği 2012 de ilk önceliği asistti sonra gol atmayı düşünüyordu..İstatistiklere bakılırsa Atıf 2012 ve 2013 de çok sayıda asist yapıp takıma katkı yaptığını görecektir..Gol krallığı Atıf ı çok değiştirdi....Eski Atıf gitti artık kendine oynayan,biz yerine ben diyen bir Atıf izledik;asisstleri de yok denecek kadar azaldı..Geçen Burhan ile yaşadığı golü ben atacağım kavgası sivasspora bir çok maçta zarara verdi;bu yılda bencilliklerine devam ediyor.....Atıf ın Sergen i koruması gayet doğal çünkü Sergen onu bu kadar bencilliğine rağmen mecburen sürekli oynatıyor.....Önmüzdeki günler bakalım Atıf ı Sergen i mi yoksa taraftarı mı haklı çıkaracak......
|
[B]başkanım size göre futboldan anlayan siz ve sergen onun dışında kimse futboldan anlamıyor her sezon türlü türlü bahanelerle her yenilgiye bir kılıf uydurdunuz siz futbol bilginiz buysa buyurun sivassporu kötü gidişden kurtarın[/B]
|
Ne desek Boş elimizde sihirli cubuk yokki. Elindeki malzemeyle en iyisini yaptığına inanmak istiyorum Sergen beyin.
|
***bu takımın kötü gidişat sebebi şeşo ve ona şans veren sergen dir........
|
Bu konu kapansin !
Aatif'tan Fanatik Gazetesine yalanlama M.Sivasspor'lu Aatif, "Ben Sivasspor taraftarini veya camiayi kast eden ( elestiri yapanlar futbolu bilmiyor gibi bir )açıklama yapmadım.Soylemedigimiz şeyleri bizim ağzımizdan yazmasinlar. Bunlar Çok ayıp şeyler. " (Mustafa Ateş) |
biz futboldan anlamıyoruz birader siz futboldan anlayan insanlarsınız sahaya çıkında azcık futbol nedir ne değildir onu bir öğretin bize ...
bana sorarsanız sivasspor bu sezon oyuncusuyla, teknik ekibiyle , yönetimiyle tümden futbol adına neler yapılmamalı onun adeta dersini veriyor ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:03. |