SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Okan Buruk Sivas'a Geliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39478)

SivasSpor.Com 25.10.2015 11:00

Okan Buruk Sivas'a Geliyor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46263&token=44280[/IMG]

Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Medicana Sivasspor, teknik direktör Okan Buruk'u Sivas'a davet etti.

Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından ara vermeden yeni teknik adam arayışlarına başladıklarını belirtti.

Bu kapsamda daha önce Elazığspor ve Gaziantepspor’u çalıştıran teknik direktör Okan Buruk ile bir görüşme yaptıklarını ifade eden Otyakmaz, Buruk’u Sivas’a davet ettiklerini aktardı.

Otyakmaz, akşam saatlerinde Sivas’ta olacak Okan Buruk ile transfer detaylarını görüşeceklerini kaydetti.

AA

emrecan17 25.10.2015 11:03

Cevap: Okan Buruk Sivas'a Geliyor

Eyy ne yaptığı belirsiz yönetim Okan buruk kim ki ne yapmış da ne artısıni gaziantepe vermiş de onunla görüşüyorsunuz? Eserinizi görün takimin hali ortada kiyilmayan paralar bize nelere mal oldu..

Bu takımın başına vizyon sahibi bir teknik adam getirin küme düşme korkusu nedir bunu yasamis takimi şaha kaldiracak bir adam..

Biz yanal deriz , uygun deriz getiremezsen git yılmaz vurali getir nasılsa öyle de düşeriz böyle de hic olmazsa adam ligi biliyor hep kotu takımları verdiler bizim kalitemiz yine belli belki kurtarir bizi bir umut son bir umut ..

musa harun 25.10.2015 11:03

İntihar ediyoruz farkında değiller en olmayacak adam geliyor bence tayfun korkut olabilirdi almanya dan adam gibi gençler getirebilirdi tayfun korkut

Countach 25.10.2015 11:11

Kümeyeeeeeeeeeeeeeee.

shang 25.10.2015 11:12

On yargılı olmak istemiyorum ama okan buruk bizim intihar etmemiz anlamına geliyor çok yazık olur büyük hata olur

anadolu5858 25.10.2015 11:18

boş da hoca mı var da hoca beğenmiyorsunuz ersun la denizli böyle durumda bize gelmez 3 büyük yalakası onlar. Okan hocaya güvenmekten başka seçenek yok inşallah okan bizi yanıltır ve çıkış yakalarız. Elazığ ve antep de oyuncu yoktu bizde malzeme var okan bu durumu fırsata çevirebilir. Sonuçta hocanın adı futbol oynatmıyor bunu carlos ve sergende gördük.

ihtiyar yiğido 25.10.2015 11:22

[B][I]Daha Orhan Buruk'la anlaşma sağlanmadan hayırcı olmayalım, bir bakalım ligin ilk yarısına kadar Sivasspor'a neler kazandıracak, Sergeni arattıracakmı, yoksa olumlu işlermi yapacak, biraz sabredelim, gördüğüm kadarı ile teknik adam olarak yonetimin fazla seçeneği yok, hoca değişikliği takıma olumlu yansıyabilir bekleyip göreceğiz.[/I][/B]

58Yiğidoo58 25.10.2015 11:24

[QUOTE=ihtiyar yiğido;958100][B][I]Daha Orhan Buruk'la anlaşma sağlanmadan hayırcı olmayalım, bir bakalım ligin ilk yarısına kadar Sivasspor'a neler kazandıracak, Sergeni arattıracakmı, yoksa olumlu işlermi yapacak, biraz sabredelim, gördüğüm kadarı ile teknik adam olarak yonetimin fazla seçeneği yok, hoca değişikliği takıma olumlu yansıyabilir bekleyip göreceğiz.[/I][/B][/QUOTE]

hoca değişikliği genellikle yarıyor abi. Başkanda böyle demişti. İlk yarıya kadar güzel şeyler olur kanısındayım. Ama ilk yarı doğru malzeme takviyesi yapacak ekibi varsa 11-12 sırasında takımı tutacaktır diye düşünüyorum.

Nihat5858 25.10.2015 11:25

Sivas PTT düşmüştür

Morten58 25.10.2015 11:31

Ben dün aksam söyledim, Okan Buruk'un gelme ihtimalinin cok yüksek oldugunu , bunu As Baskan Faruk Tasseten'te dogruladi.

Hayirlisi olsun demekten baska care yok. Ama su bir gercek Sergen Yalcin , ve Roberto Carlos gibi hocalarda anlasan Yönetim , Okan Buruk ile haydi haydi anlasir.

Sonuc olarak para günü gününe ödenen bir kulubüz.

Ben olumsuz bir görüsme olacagini düsünmüyorun. Bir ilginc tesadüfte Sergen Hoca en son Gaziantepi calistirmisti , Okan Hoca'da ayni takimi.

34MUAMMER58 25.10.2015 11:33

[B]Eyy yönetim ,sahipsiz kalmış sivassporumuzu sahipsiz bırakmadınız eyvallah,süperlig kapısına gelmiş sivassporu süperlige çıkardınız avrupada oynattınız,şampiyonluk heyecanı yaşattınız eyvallah,ancak özellikle şike davası sürecinden beri bu takım iflah olmadı ,yaptığınız yönetim bazındaki hatalar,transfer hataları yüzünden son 4 yıldır bu takımın taraftarının yüzü gülmedi.

Adınız sanınız piyasada bilinmezken ,tvlerde boy gösterdiniz,hiçbirzaman taraftarın beklentisine ,fikirlerine değer vermediniz,nerde ipsiz sapsız, arıza,pskopat, karaktersiz, beceriksiz,takımlarında sıkıntı olan,sakat,oynadığı takımları küme düşüren futbolcular varsa bu takıma doldurdunuz.

Son 5 yıldır karavana transferlere harcanan paralarla şampiyonluğa oynayacak takım kurulurdu be, benim gözümde bu kulübün başında miyadınız doldu, nevarki arkanızda hesap soracak ,ne bir mualif yönetim var ,nede yerel medya var,bunun rahatlığı içinde hareket ediyorsunuz,bu kulübün başında zoraki,ALLAH canımızı al diyerek bulunuyorsunuz,rıza hocanında,r.carlosunda,sergeninde gitmesinin altında, yapmak istemediğiniz,yada beceremediğiniz 2 3 kaliteli oyuncu alınmaması yatıyor,deki okan geldi takımın başına ,sergenden üstün tarafı nedir?bu takımda real madrid görmüş,roma görmüş cicinyoyu okan nasıl çalıştıracak?okan gelecekse sergen neden gönderiliyor?takımın başına yusuf tokuşu getirin,ahad kömürlüoğlunu getirin,faruk serini getirin okandan daha başarılı olur,beni sivasla bağlı kılan tek nesne sivasspordu ,maalesef ondanda soğuttunuz :mad:[/b]

MOS-BY-58 25.10.2015 11:42

Tarzı olan bir Anadolu takimindan sıradan bir Anadolu takımı olmaya hızla ilerliyoruz malesef :confused:

Artık Evliya Çelebi gibi dolaşan hocaların bir durağı olacakmışız gibi geliyor bana...

Eski ihtişamlı günlerimizi unutup kendimizi her sene kümede kalma mücadelesi veren takıma kendimizi alıştırsak iyi olur.

legolass 25.10.2015 11:46

Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, yaptığı açıklamada, dün teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından ara vermeden yeni teknik adam arayışlarına başladıklarını belirtmişti.

İlk olarak eski teknik direktörleri[B] Bülent Uygun'a[/B] teklif götüren Sivasspor yönetimi, Bülent Uygun'un 2 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve Uygun'un sözleşmesini tamamlamak istemesi üzerine bu transferden vazgeçti.

Bu kapsamda daha önce Elazığspor ve Gaziantepspor’u çalıştıran teknik direktör Okan Buruk ile bir görüşme yaptıklarını ifade eden Otyakmaz, Buruk’u Sivas’a davet etmişti.

Okan Buruk ile şu anda görüşme halinde olan Sivasspor yönetiminin yüzde 90 anlaşma sağladıkları öğrenildi. Henüz resmi bir açıklama yapılmazken imzaların kısa süre içinde atılması bekleniyor.

Dua 25.10.2015 11:49

Okan Buruk kim ya.
Ulan ne kadar Pinti bir yönetimimiz var.
Okan gelecekse Sergende kalabilirdi.
Biz Teknik Direktör istedik stajer degil.

KaanK 25.10.2015 12:03

Okan buruk u çok düşünmüşler galiba. oldu olacak yılmaz vuralı getirin tam olsun .......
PES

otceken58 25.10.2015 12:07

Bize hırçın hisrli çalışkan ve disiplinli bir hoca lazım takımda rahavet var ben çalışıyorum digerleri yatıyor forma buluyor havası var bunları engelleyebilecek o nedenle diyorum ki Okan buruk Sivasspor'da başarılı olamaz. Tabiki yönetim anlaşırsa yapacak pek birşeyimiz yok ama inşallah takıma gerçekten faydası olan bir teknik drektor bulunur. [SIZE="7"][/SIZE]

Murad_Kelleci58 25.10.2015 12:12

Okan Buruk'un gerek Elazığ ve gerekse Antep'te oynattığı pozitif futbolu buradaki hemşehrilerimiz unutmuşa benziyor..

Ayrıca Okan Buruk gittiği takımlarda en az bir iki genç yeteneği parlatmasını bilen bir hoca diye düşünüyorum..

Elinde ne Elazığ ve nede Antep'te olmayan birkaç gömlek üstün takımı en azından korkulu rüya göstermiyecektir diye düşünüyorum..

İçimde bir his var, Okan Sivasspor'da uzun yıllar görev alacaktır diye..

mishka 25.10.2015 12:13

Okan kim, ne başarısı var ne tecrübesi var ? Getir Samet Ayababa'yı başka kimse bulamıyorsan, kadron kötü değil böyle bir hoca iş yapar, Yılmaz Vural dahi olabilir ama Okan değil.

Murad_Kelleci58 25.10.2015 12:22

Uğur Meleke'nin Okan yorumu..
Okan Buruk
Ligin verimlilik sıralaması yapılsa ilk beşi kesinlikle hak eden bir performans gösterdi Okan Hoca, Antep'te... 16-17 oyuncusu gitmiş, 16-17 yeni futbolcu gelmiş bir takıma süratle kişilik kazandırdı. Alt liglerden gelen Barış Yardımcı, Erdem Şen, Emre Nefiz gibi futbolculardan kritik katkı aldı. Muhammet'in sakatlığında Oğulcan, Serhan gibi gençlere gözü kapalı forma verdi. Bence Okan Buruk'un zayıf Antep kadrosuyla başardığı işin tek kelimelik nedeni “adalet”. Kendi ürettiği bu kadroyla Antep'te ikinci bir yılı hak ediyordu, onun mirasını Mutlu Topçu geliştirmeye çalışacak artık.

kayayatakci 25.10.2015 12:23

okan buruk hocaliktan ne anlar sivas amöter kulupten fatih kaya hocayi getirin ondan Daha iyi cok yazik oluyor sivasspora mecnun baskan ve yönetim yapmayin okan ne anlar büelnt uygun veya ersun yenal veya mesut bakkal da olabilir

mishka 25.10.2015 12:27

Adam kapıyı vurup gidiyor takımı yüzüstü bırakma hadsizliğini yapıyor , bizim oyuncu yapımız bu, dolayısıyla tecrübeli insan yönetmeyi bilen hatta biraz sert bir hocaya ihtiyacımız var.

Murad_Kelleci58 25.10.2015 12:28

Çok arzu edilip, pofpoflanan Sergen'in başarısızlığından sonra, daha gelmeden tukaka ilan edilen okan Hoca'da yüksek sesle haykırıyorum.. Kopta gel Hocam, kopta gel..

Divriği58 25.10.2015 12:48

[B][I]Arkadaşlar, Antep ve Elazg ın kadrosu kotuydü.

Şükür forvet harıci kadromuz ıyı. bence kan degısımıyle okan hoca iş yapacak.
Umudu yitirmek biz YİĞİDOLARA yakışmaz. İyi yada kötü OKAN hoca başımızda destek zamanı şimdi.

Okan hoca yüzümüzü kızartacak bizi üst sevıyelere taşıyacaktır..[/I][/B]

havacı_58 25.10.2015 12:49

hayırlı olur inşallah

havacı_58 25.10.2015 12:51

[QUOTE=mishka;958119]Adam kapıyı vurup gidiyor takımı yüzüstü bırakma hadsizliğini yapıyor , bizim oyuncu yapımız bu, dolayısıyla tecrübeli insan yönetmeyi bilen hatta biraz sert bir hocaya ihtiyacımız var.[/QUOTE]

sonuna kadar katılıyorum fakat bu dönemde böyle bir hoca bulmak zor bu dediğini şuan yönetimin yapması yani o sertliği yönetimin göstermesi gerekir gelecek hocayla birlikte.

yigido_furkan 25.10.2015 12:56

Bazi yorumlari okuyup sasirmamak elde degil. Biri yazmiski okanin ne basarisi var samet aybaba gelsin. Samet aybabanin ne basarisi var. Okani begenmiyolar gecen sene antepin o kotu kadrosuyla ligte basarili oldu oyunculari aylarca para almadi motive etti bunlar kolay seymi anca elestiri adam daha gelmeden boyleyse demekki gelse 1 2 mac kaybetse neler yazilip cizilecek. Bir kisi kotu yaziyor suru psikolojisi herkes kotulemeye basliyor . bulent hocada giderken riza hocada giderken adamlara dunya laf soylenip gonderildi simdi kurtarici gozle bakiliyor. Adam gelsin bi herkes kenetlensin destek olunsun arkasi zaten gelecektir

Ahmet Ateş 25.10.2015 12:58

Değerli Arkadaşlar

Öncelikle şunu ifade edeyim ki bugün Sivasspor süper lige çıktı ve hala süper ligdeyse bu ne şehrin eseri, ne de taraftarların desteğiyledir. Bu sadece ve sadece Başkan Mecnun Odyakmaz sayesindedir. Ama bu Mecnun Başkan kulübü hatasız yönetiyor demek değildir.

Bir kulüp düşünün ki kurtlar sofrası bir ligde teknik adamlık yapmamış kişilere teknik direktörlük, yeteneklerine ve kendilerine verilen imkanlara nankörlük etmişlere futbolculuk payesi veriyor.

Evet, Carlos'a ve Sergen'e buyrun teknik adamlık stajını gelin bizim kulüpte yapın dedik. Sonuç, başta biraz ivme daha sonra geri vites. Yani saman alevi gibi parlayıp sönen kısa süreli bir başarı, arkasından hüsran. Teknik adamların kurt, futbolcuların tilki olduğu bir ligde kundaktaki bebek gibi hiç bir şeyden habersiz kişilere emanet edilmiş bir takımdan beklenecek başarı(!) bundan fazlası da olmaz.

Gittiği bütün kulüplerden kovulmuş Sercan Yıldırım'ı, Batuhan Karadeniz'i futbola döndürmek bize düştü. Sivas'ta onlarca maça çıkan Sercan eski takımı Bursa dışında kimi çarptı? Hiç kimseyi diyemeyeceğim kulübü çarptı ve gitti.

Hatamız sadece Sercan mı? Artık bir yılkı atı olan Yekta Kurtuluş'u ve hatta İbrahim Akın ve kendisine imkan sağlamış bir kulübü terk ederek Beşiktaş'a giden ve bir iki kulüp gezdikten sonra boşta kalan Kaykıl Eneramo'yu bile transfer ederek umut bağlamadık mı? Sivas'ın dağlarına kar yağmadı ama güvendiğimiz dağlardan kar hiç eksik olmadı. Batuhan kayıplarda, Eneramo neredeyse bir yıldan daha uzun süre sakat, Yekta ise hayata küsmüş. Berales uyum sağladı derken o da sakatlandı. Peki, asıl sakata gelen kim? Futbolcular mı Kulüp mü?

Denilebilir ki bunlar ülkemizde hemen hemen her kulüpte yaşanan hatalar. Takımın başına birini getirirsiniz. O alacağını alır, göndereceğini gönderir. Lig başlar, işler sarpa sarar, teknik adam gönderilir, armutlar ise sizin elinizde kalır. Gidenin yerine bir yenisi gelir, aynı sahneler bir daha tekrarlanır. Hatta aynı teknik adamla lig arasında bile bunlar yaşanır. Burada kazanan mı? Asgari ücret bile vermeyeceğiniz kendini futbolcu zanneden ucubelerdir.

Değerli Arkadaşlar

Sorunun çözümü kurumsallaşmak, bir plan ve program etrafında hedefe yürümektir. Bu ise bizim kulüp için şimdilik uzak bir ihtimal. Eğer göreve Okan Burak getirilirse uzaktan da uzak bir ihtimal. Umarım şimdiye kadar yaptığımız hatalardan ders alır böyle bir hataya bir daha düşmeyiz...

balmandol 25.10.2015 13:09

[QUOTE=Murad_Kelleci58;958114]Okan Buruk'un gerek Elazığ ve gerekse Antep'te oynattığı pozitif futbolu buradaki hemşehrilerimiz unutmuşa benziyor..

Ayrıca Okan Buruk gittiği takımlarda en az bir iki genç yeteneği parlatmasını bilen bir hoca diye düşünüyorum..

Elinde ne Elazığ ve nede Antep'te olmayan birkaç gömlek üstün takımı en azından korkulu rüya göstermiyecektir diye düşünüyorum..

İçimde bir his var, Okan Sivasspor'da uzun yıllar görev alacaktır diye..[/QUOTE]

İnşallah senin dediğin gibi olur Murat kardeşim. Ben daha değişik bakıyorum olaylara o yıl Elazığ'ın kadrosu bana göre daha güzeldi. Bilica,Deniz,Mehmet Çakır,Serdar Gürler bunlar il aklıma gelenler ki Gaziantep kadrosu her zaman iyidir ve yabancıları isabetlidir. Umarım biz yanılıyor oluruz. Ama yine de sözümdeyim Okan Buruk olmamalıydı. Daha tecrübeli bir isim olabilirdi.

berduh 25.10.2015 13:43

[B]işin aslı bence şöyle olmalı. Hangi hoca gelirse gelsin bu yıl ligde kalmak önemli. Ama bence muhsin ertuğral ile şimdiden konuşulması ve gelecek yılın planlaması yapılmalıdır. Afrikada hocanın dediği futbolcular ile sezon bitmeden anlaşma sağlanmalı ve gelecek sezon başından itibaren muhsin hocaya takım emanet edilmeli ve sabredilmelidir. Şimdi herkes diyecek ki geldi de ne yaptı. Geldiği takım kendinin değildi ve ayrıca o yıl ligde kaldıysa bu takım muhsin hocanın diyarbakır denizli ve manjsadan aldığı puanlar sayesinde olmuştur.[/B]

antik58 25.10.2015 13:59

Bizim yonetim Futbolcu transferinden anlamaz, teknik yönetimden anlamaz, kurumsallaşmadan anlamaz, basına demeç verecek adam bulamaz, yumruğunu masaya vuramaz!
Yeter artık okan buruk kim ne başarısı var daha ligin ilk haftalarindan bu sene ligde kalalim gerisi kolay mantığımı yerleşti yada bu takımın yeni stadında alt lig takımları ile oynanma kararımı alındı.
Herkes geçmişte yaptıklarıyla övünür ama şimdiye sen ne getirdin yönetim bıktık borcumuz yok safsatalarindan.
Kendi sahanda ligin en pis en çamur takımının taraftar musvetteleri sivas kumeye diye bağırıyor siz borcu yoktur kâğıtlarıyla oynayın bakalım takım düştükten sonra hiç bir işe yaramaz borcun olmaması
Senden kimse Messi yi getir morinhoyu getir demiyor ama okan buruk ta ayıptır ayıp. ...

dedebali58 25.10.2015 14:02

Bu saatten sonra ha okan h başkası bir an önce takımın başına geçsin başarılı olsun biz mahçup olmaya razıyız.Artık birkaç yılı planlayıp hoca oyuncu transferleri son dakikaya bırakmamalıyız dere geçilirken at değiştiriyoruz Allah sonumuzu hayıretsin, ts maçında olmayaz şansımız inşallah yeni hoca ile olur

asabibaba 25.10.2015 14:25

[QUOTE=Nihat5858;958102]Sivas PTT düşmüştür[/QUOTE]

Bu yazılarn arşivelendiğini hatırlatırım ....

Rallim58 25.10.2015 14:31

[B]Okan Buruk hoca ile anlaşıldı gibi ama hırsından ve disiplininden dolayı Tugay Kerimoğlu ile de görüşülebilirdi...[/B]

ROMANTİK KATİL 25.10.2015 14:46

Yapılması gereken kim gelirse destek vermek. Bu saatten sonra bize düsen görev budur.

Nihat5858 25.10.2015 15:08

[QUOTE=asabibaba;958132]Bu yazılarn arşivelendiğini hatırlatırım ....[/QUOTE]

ARJIVLEMEYEN adam degıldır,,, boyle acız sefıl yonetım olursa PTT bıle çok Okan buruk kım getırıyorsun 7 düvele rezıl edecekler bızı

Nihat5858 25.10.2015 15:11

[QUOTE=antik58;958129]Bizim yonetim Futbolcu transferinden anlamaz, teknik yönetimden anlamaz, kurumsallaşmadan anlamaz, basına demeç verecek adam bulamaz, yumruğunu masaya vuramaz!
Yeter artık okan buruk kim ne başarısı var daha ligin ilk haftalarindan bu sene ligde kalalim gerisi kolay mantığımı yerleşti yada bu takımın yeni stadında alt lig takımları ile oynanma kararımı alındı.
Herkes geçmişte yaptıklarıyla övünür ama şimdiye sen ne getirdin yönetim bıktık borcumuz yok safsatalarindan.
Kendi sahanda ligin en pis en çamur takımının taraftar musvetteleri sivas kumeye diye bağırıyor siz borcu yoktur kâğıtlarıyla oynayın bakalım takım düştükten sonra hiç bir işe yaramaz borcun olmaması
Senden kimse Messi yi getir morinhoyu getir demiyor ama okan buruk ta ayıptır ayıp. ...[/QUOTE]

[CENTER][B]Editörün notudur :

Büyük harflerle yazılan yorumlar editlenmektedir.
Lütfen küçük harflerle yorum yapınız.[/B][/CENTER]

otceken58 25.10.2015 15:14

[CENTER][B]Editörün notudur :

Büyük harflerle yazılan yorumlar editlenmektedir.
Lütfen küçük harflerle yorum yapınız.[/B][/CENTER]

Has Sivas`li 25.10.2015 15:14

[QUOTE=Nihat5858;958135]ARJIVLEMEYEN adam degıldır,,, boyle acız sefıl yonetım olursa PTT bıle çok Okan buruk kım getırıyorsun 7 düvele rezıl edecekler bızı[/QUOTE]

[B]En azindan Sergen hocaya göre daha klas giyiniyor :D:D:D[/B]

triper58 25.10.2015 15:14

Şu anda bu kadroya Okan gelmiş Mehmet gelmiş fazla farketmez.Bu takım Bursa Belediye trabzon,gs,fb,bjkyi bu kadroyla yenemez.geriye 11 takım kalıyor; bunların her yarı 5ini kazansak toplam 10 galibiyet yapar ekstra alacağımız puanlarla 38in üstüne çıkarsak ligde kalırız.

batur0658 25.10.2015 15:26

anlasilirsa oncelikle batuhan affedilir umit affedilir bide sergen hocayla arasinin kotu oldugunu dusundugumuz oyuncular takima biraz daha adapte olurlar. baskada oyun anlaminda herhangi bir farklilik beklemek cok yanlis olur.nasil olsa malzeme ortada... e haliyle malzeme olmayinca dunyanin en iyi hocasi gelsin durum farketmez

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:11.