SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Maçı değerlendirelim... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39488)

adres58 28.10.2015 19:40

Maçı değerlendirelim...

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=43805&token=37194[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Bursaspor'a 1-0 mağlup olduğumuz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

otceken58 28.10.2015 19:46

Cevap: Maçı değerlendirelim...

Maci değerlendirelim ATAMAYANA ATARLAR

mühendisburak58 28.10.2015 19:46

Hiç bir şey değerlendirmeye gerek yok. Sivasspor bir 10 hafta daha maç kazanamaz. Hatta gol atması bile zor gözüküyor.

Poyrazcan 28.10.2015 19:48

Bu kadar kötü bir Bursaspor'u yenemiyor, hatta puan bile alamıyorsan senin yerin PTT Birinci Lig'dir arkadaş!
Sivok ikinci sarıdan atılmalı mıydı? Evet!
Bu mağlubiyet hakem hatasına bağlanır mı? Kesinlikle hayır!!!
Özgüveni bitmiş bu oyuncular bu takımı Süperlig'de tutabilir mi? Hiç sanmıyorum:-(

calipso 28.10.2015 19:48

Kanımca galip gelemeden küme düşen ilk takım olarak tarihe geçeceğiz

otceken58 28.10.2015 19:48

Bursa'nın tek pozisyonu var oda gol...
Bizim ben sayamadim 3 tane kaleciyle karşı karşıya gol yok...
Futbolu sen oyna puani onlar alsın offf offff

Erenozdenn 28.10.2015 19:51

Vizyonsuz yönetim dediğimiz Zaman ne kadar kızdılar bize. Düşen takımların yedeklerini toplarlarsa olacağı buydu. Çok yazık oluyor Sivasspor'a.

legolass 28.10.2015 19:51

bu mücadeleye yazik oldu.takimda inanilmaz bir son vurus beceriksizligi var. 10 hafta oldu galibiyet yok.ilk yarinin bitmesine sadece 7 mac kaldi yani 21 puan..fenerbahce ve besiktasla henuz oynamadik. bu maclardan puan alamadigimzi varsaysrsak 15 puan kaliyor. en kotu ihtimalle evddki maclari kesinlikle kazanip geriye deplasmanlardan puan almaya bakmali. her hafta dahada baski oluyor takimda. devre arasina kadar dusme hattinda olacagimiz kesin. devre arasinda grosicki navratil gibi nokta transfrrler yapilmazsa malesef ptt gozukuyor.

KaanK 28.10.2015 19:53

[B]Valla ne diyelim oyunculardaki vurdumduymazlık kendine güvensizlik had safhada devam ediyor. Şu vaziyetteki bursasporu yenmek büyük başarı değilken bir de yok yere yenilen golle maçı veriyoruz

Hocayı ilk maçta eleştirmek belki yanlış ancak golü yiyene kadar oyuna müdahale edemedi. Erkan veya abalo oyuna daha önce girmeliydi.

Eneramo çok yetersiz, burhan kötü, atıf kafasına göre oyuncu bulamıyor, yiğit ve ibrahim vasat altında. Takım 70. Dakikadan sonra bitik, hücum organizasyonu TAMAMEN bireysel gayrete bağlı, TAKIM ÇOK KIRILGAN, sistem yok vs vs...

Kötümser olmak istemem ama vaziyet berbat. " bir galibiyet alsak kendimize geliriz " yalanlarına da kimse inanmasın. Takımın bu halde olmasında birçok sorumlu, kafasını kuma gömen var

Herhalde lige çıktığımızdan bu yana en kötü sezonumuz. Nasıl toparlanır bilinmez. Yine ligde kalmayı başarı sayacağımız bir sene sanırım

Son söz : DARDA KALANLARA CAN SUYU OLMAYA TAM GAZ DEVAM [/B]

shang 28.10.2015 19:53

Bu bencillik le ne oynarsan oyna kaybetmeye mahkumsun aTıf in eneramoya atamadigi top burhanin vermediği son paslar vermezsen döner dolaşır mağlup olursun diğer mücadele edenleri sabote ettiler resmen yazık oluyor tek pozisyonu var bursanın oda gol oldu.

etlidöktürek 28.10.2015 19:54

Bu kadar da bahtsizlik olmaz, en azindan 1/puan almaliydik..

Erenozdenn 28.10.2015 19:57

Vizyonsuz yönetim dediğimiz Zaman ne kadar kızdılar bize. Düşen takımların yedeklerini toplarlarsa olacağı buydu. Çok yazık oluyor Sivasspor'a.

taraf 28.10.2015 20:04

Arkadaşlar yorumlar hep umutsuz neden bende maçı baştan son seyrettim takım iyi oynuyor fena deyil son vuruşlarda biraz sıkıntı var oda düzelecegi kanaatindeyim karamsar olmaya gerek yok biz 5_6 senedir bu tip durumları yaşıyoruz bu dönemide allahın izniyle atlatırız merak etmeyin takımınıza güvenin kalın salıcakla

50sekiz 28.10.2015 20:04

Macin özeti: 100% pozisyonda bile gol atamazsan hic bir maci kazanamazsin..

Sivasspor en kötü sezon baslangicini yapmis oldu..

05/06 [B]21 puan[/B]
06/07 [B]12 puan[/B]
07/08 [B]22 puan[/B]
08/09 [B]18 puan[/B]
09/10 [B]7 puan[/B]
10/11 [B]7 puan[/B]
11/12 [B]14 puan[/B]
12/13 [B]12 puan[/B]
13/14 [B]19 puan[/B]
14/15 [B]9 puan[/B]
15/16 [B][COLOR="DarkRed"]6 puan[/COLOR][/B]

58megayigido 28.10.2015 20:04

Maçın sorumlusu eneramodur sen kimsin kaleciyi geçmeye çalışıyorsun
Bütün takımlar transfer yapıyor herkezin kazandığı para bir kaç takım dışında aynı ama biz kalanları neden topluyoruz herzaman bu oyunculardan bizim laf takımdada vardır göz boyuyorlar bunlar artık

50sekiz 28.10.2015 20:07

[B]Macin özeti: %100'lük pozisyonda bile gol atamazsan hicbir maci kazanamazsin..[/B]

[U]Sivasspor en kötü sezon baslangicini yapmis durumda...[/U]

05/06 [B]21 puan[/B]
06/07 [B]12 puan[/B]
07/08 [B]22 puan[/B]
08/09 [B]18 puan[/B]
09/10 [B]7 puan[/B]
10/11 [B]7 puan [/B]
11/12 [B]14 puan [/B]
12/13 [B]12 puan[/B]
13/14 [B]19 puan[/B]
14/15 [B]9 puan[/B]
15/16 [B][COLOR="DarkRed"]6 puan[/COLOR][/B]

ihtiyar yiğido 28.10.2015 20:08

[B][I]Atamayana atarlar kuralı bir kez daha gerçek oldu, çok iyi, istekli, arzulu ve diri oynadığımız, sayısız pozisyonlar bulduğumuz maçta, hiç beklemediğimiz bir pozisyonda, kalecimiz Setkus'un topu iyi bloke edememesi, Yiğit ve Cicinho'nun Isaac'a gerekli müdahale de geç kalınca gelen gol morallerimizi alt üst etti. Ama oynanan istekli oyun, girdiğimi sayısız pozisyonlar teknik direktör değişikliğinin takıma öz güven getirdi.
Ben takımdan da. Okan Buruk hocadan da ümitliyim,oyuncu değişikliği yerli yerinde idi, en azından üzerimizden ölü toprağı gitmiş, takıma, istek, arzu, kazanma hırsı gelmiş. Bu da ileri ki maçlara daha olumlu bakmamıza neden oldu. ALLAH Yar ve yardımcımız olsun. [/I][/B]

58Yiğidoo58 28.10.2015 20:13

Burhan kadro dışı bırakılmalı takımı sabote ediyor bencillik sivassporun üstüne çıkmış. Atıfa uyarı verilmeli 2 maç dinlendirilmeli. Kaptan dediğimiz adam topu 4-5 yasında toptan korkan adam gibi oynuyor.

BİR DE ACİL SON VURUSU İYİ FORVET!!!

Ferhat06 28.10.2015 20:23

Çok kötüyüm benden yorum falan beklemeyin.Futbol şansı diye birşey uydurmuş sıracalılar,işte ondan lazım.

erhan 10 28.10.2015 20:30

Maç boyunca oyuncularımız bana göre iyi bir performans sergilediler. Benim tek söyleyeceğim şu : Bizim takım kanat değiştirmesin. Gol pozisyonuna bakın Cicinho çok güzel gördü sol kanadı ama ya arkadaş oraya atacaksan ben bunu atabilirim diyerek atacaksın. Top gideceği hedefin yarısında durduruluyor. Gelelim Adem'e ya arkadaş bu adam kesinlikle karakterli diye futbolcu olmuş.Şut çekmekten aciz.Titriyor ilerde top alınca.Hele dediğim gibi kanat değiştirme ÇABASI komik oluyor.

adres58 28.10.2015 20:31

Bu takıma hiçbir şey değil, godummu oturtan golcü lazım... Birde egoist olmayan aatıf ( o zaten elde var)

O kadar kaçan pozisyona acıyorum, yanıyorum, üzülüyorum....

Yapacak bir şey yok. bu takım bir şaha kalksa kimse tutamaz ama ne zaman??

Dua 28.10.2015 20:35

Sivassporu yenmeyeni artik dövüyorlar.

otceken58 28.10.2015 20:39

Bence bu takımda Burhan ve ademin yerine kesinlikle başka oyuncular konulmalı Yigit ilk yarı cok düzensiz olmasına rağmen ikinci yarı güzel topları kesti ayrıca ısrarla ve ısrarla sol acık Cicinho olmaliki diyecem sonra düşünüyorum kaç tane gol pozisyonu var 3 u net pozisyon topu kaleye getirmek marifet degil diyorum o zaman bize gol atacak adam lazım sadece ... Bu kadar basit galiba çözüm

cengo64 28.10.2015 20:44

Kondüsyonumuz iyi.Bu gelecek için umut verici.Mücadelemiz iyi.Belli ki Okan pozitif enerji vermiş takıma.Kaleye bir top geldi.Gol oldu yapacak birşey yok.Maçta tek eleştirilecek taraf ;neden rakip 2. yarı ortasından sonra oyuncu değiştirirken biz seyrettik.Özellikle 70 den sonra fiziksel gücümüzü arrtırmak için bizde değişiklik yapsaydık sonuç bu olurmu idi bilmiyorum.Yiğit i özellikle tebrik etmek gerekiyor.Yürekle oynuyor.Ümit i affetmek gerekiyor.Yekta gelirse takım biraz daha organize olursa daha iyi olacak gibi ama maçlarımız zorlaşıyor.Transfer dönemi önemli.orta saha ve forvet takviyesi yaparsak umutlu olabiliriz.

svsli 28.10.2015 20:51

Burhan burhan burhan beni verem etti bu adam bu takımda niye oynuyo hala anlamiyorum,eneramo çok etkisiz kilodan kosamiyo %100 lük gölü kaçiriyor,ziya desen 10 tane orta açiyor 9 u rakipten dönüyo,adem takımda oynuyormu oynamiyormu belli degil,okan buruk son 10 dk kala oyuncu degistiriyo mehti,hakan özmert,dani abalo,erkan kaş gibi futbolcular yedek kaliyo yönetim ise paraya kiyip golcü futbolcu almadi 2 senedir ucuz yırttık bakalım bu sene ne olucak

Dark Force 28.10.2015 21:02

Okan ne yapsın takım ne yapsın en iyi halimiz bu işte forvet yok takımda iyi transferler yapılmadı.

mahoi 28.10.2015 21:22

arkadaş lar maç muç değerlendirmeye gerek yok görünen köy kılavuz istemez bu maçta genel olarak iyi bir sivasspot vardı.ama bu günde kaleci benim dilim varmıyor ona kaleci demeye bursanın tek pozizyonu gol oldu .arkadaş bu nasıl bi kaleci bursalının vurdugu kafa çok yumuşak bi vuruş onu bile tutamıyorsan sen niye kalecisin arkadaş takımın 80 dakikalık emeğını çöpe attı.kaleciyi,futboldan bi haber burhanı ,geri pastan başka başarısı olmayan ademi,10 dakika oynayıp bir sürü top kaptoıran ibrahim akını 18 dişna atacaksın yok sa bu takımın sonu kötü.şimdi herkes bana yok canım diyecek ama gerçek bu.bu sezon diğer sezonlara benzemiyor inanın buna.devra arası nokta transfer yapılmazsa yapılan ne kadar tutar o ayrı konu ama sonumuz iyi değil.sivas sporun bu duruma düşmesi kesinlikle yenilir yutulur şey değil,hayattan zevk almaz oldum çok yazık bu takıma.ikiinci yarıya kadar puan alacağımızı hiç sanmıyorum allahtan hayırlısı

MOS-BY-58 28.10.2015 21:26

Istatistikler bizim, gol pozisyonlarimiz rakipten epeyce fazla...Eeee geriye eksik ne kaliyor? Gol atacak adam.

Bunu görmek icin dahi olmak grekmiyor herhalde.

SenSetik 28.10.2015 21:29

Transfer döneminde taraftar bi tarafını yırtarken bedava golcü arayanlar çıkar gol atar bundan sonraki maçlarda..ne diyeyim herşeyimizi şu takıma odaklayarak mutlu oluyoruz...birileri para kazanıp rahat uyku çekerken kahır taraftara kalıyor...inşallah çilemiz biter yakında

Efe Sivasspor 28.10.2015 21:32

Arkadaşlar geçen sezon ligin ilk yarısını 14 puanla kapattık daha 7 maç var ki 21 puan demek gaziantep maçı bizim artık tırmanma maçımız olacaktır inşallah

sebasteia 28.10.2015 21:33

maçın özeti, sivasspor bu sene kesin düşer, mecnun başkan da göz göre göre takımı düşürdükten sonra bırakıp gider...

adam gibi bir forvet almayan yönetime yazıklar olsun! mecnun başkan kredisini tüketti artık.

şahsi görüşüm süper lig hikayesinin sona erdiği yıl bu yıl.

bye bye happiness, bye bye love!

onur0634 28.10.2015 21:59

[QUOTE=Dark Force;958561]Okan ne yapsın takım ne yapsın en iyi halimiz bu işte forvet yok takımda iyi transferler yapılmadı.[/QUOTE]

Valla üstad kadro yetersiz o konuda hiç kimsenin farklı düşüncesi yokta.Okan hoca ne yapsın dersen bu konuda sana katılmam mümkün değil.İkinci yarı itibariyle baskı yemeye başlayan bir sivasspor vardı ertuğrul sağlam 3 oyuncu değişikliği yaparken okan hocanın kenarda sakin umarsız davranışları beni rahatsız etti doğrusu... Dk 75 olmuş rakip baskı kurup defansı ikinci planda bırakmışken senin o anda eneramoyu burhanı beykanı oyunda tutmanın ne mantığı vardı.O dakikada koysan erkan kaç ve ibrahim akını garanti gol bulur galip gelirsin bunları göremeyen kişiden hoca fln olmaz hiç kimse kusurada bakmasın...

onur0634 28.10.2015 22:02

Trabzonspor maçının ikinci yarısı ve bu maçın ilk yarısını değerlendirecek olursak takım kötü oynamıyor.Ama herkes bilsin ki çok kötü yönetiliyor...

onur0634 28.10.2015 22:05

Hiç kimsede bugün oynanan oyun için oyuncuları suçlamasın kesinlikle terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler.Sadece Okan Buruk sınıfta kaldı...Yılmaz Vuralın ne demek istediğini bu maç sonrası birçoğunuz anlamışınızdır zaten...

onur0634 28.10.2015 22:08

Okan Buruk konusunda yönetim zararın neresinden dönerse kardır.Kesinlikle Okan Burukla bu iş olmaz.Yılmaz Vuraldan nefret etmeme rağmen onun gelmesi bile daha mantıklı olur...

34MUAMMER58 28.10.2015 22:10

[b]Maçın değerlendirilecek tarafı yok,sezon başından beri iyi oynayıp yeniliyor yada berabere kalıyoruz,eskiden iyi kötü 1 2 tane gol atıp yeniliyorduk,şimdi sivassporun herhangi bir takıma gol atması ,sanki uzaya gitmek kadar zor birolay,sezon başında transfer mevsimindeki yorumların çoğunda bu takıma adam akıllı forvet lazım ,adam akıllı sol açık lazım,adam akıllı stoper lazım,adam akıllı kaleci lazım,adam akıllı 10 numara lazım diye bitarafımızı yırttık ,yöneticilerin ..ki bile duymadı,aldığın kaleci ehişte,eldeki stoperi sattın ,yerine sarısı& kırmızısı cebinde boyeyi aldınız,forvet diye ,güreşçimi boxsörmü,golcümü ,havaya sıçramaktan başka marifeti olmayan bArolesi aldın oda sakat,arıza ,sporcu ahlakından yoksun ,kafasında futbolu bitirmiş batuhanı adam etmeye aldın,kafasında futbolu bitirmiş, koğuş arkaşım diye i.akını takımda tuttunuz,karabüğü küme düşüren oyuncuları sivasspora doldurdunuz,elde iyikötü oynayan ümitide haksız yere ,hocanın yanlış kadro kurması yüzünden küstürüp postaladınız ,gs den kovulmuş ,futbolu unutmuş yektayı dünyanın parasına sivasspora aldınız ,eee alınan sonuçlar , tüm bu yanlışlara rağmen normal ,ligde tek galibiyetini sivasa karşı alan eskişehiri bile yenemeyen ,gol bile atamayan takım bu ligde zor kalır,kayseri galip gelseydi alt taraf kopmuş olurdu ,uzun lafın kısası eğer ilkyarıda 4 galibiyet alınmazsa 17 puan tutturulamazsa ,sivasspor ptt lige paraşütsüz iniş yapar ,isterse barcelona gibi oynasın,ayrıca ,atıf ,adem ,burhan adam gibi ikaz edilmeli ,kalan maçlara bakınca umudum kırılıyor,fb ve bjkden zor puan alırız,akhisar ve başakşehir belalılarımız ve ligin en formda ekipleri,antep ve gençlere şansımız tutmuyor,gayseri kalıyor ,onlarda bizden daha kaliteli ,ne yapacaz bilmiyorum.[/b]

dibba58 28.10.2015 22:15

Geçen sene ligden düşen takımlar adeta kendi ayaklarına sıktılar.bizi kümede bırakmak için yarıştılar.Biz ise ders almadık.Aklımız başımıza gelmedi.Adm gibi transfer yapmazsan böyle acısını çekersin.Şimdi debelen dur.Sergen gibi bir adamın yapılan transferlerde sesini çıkartmamış olması sivasspora atılan en büyük kazıktır.Akıllı hoca ayagına sıkmaz.Sag açık yok.Göbekte oyuncu yok.santraforunun tıkı yok.Ziya kötü.yedekler vasat.Bu kadar sorun nasıl düze çıkacagız.Yeni stadda 1. lig maçları izleyemeyeck miyiz? budüşünce beynimi kemiriyor.Canım sıkılıyor.

sivasfutbol 28.10.2015 22:20

sergen hocanın okan versiyonu ile karşı karşıyayız malesef yeni hocamızda oyuna müdahele edemiyor oyuncu değişiklğini zamanında yapamadı bu maçtan sonra sivassporun ptt ye gideceğine iyice inanmaya başladım düşen takımlardan oyuncu getirerek ucuz beleş yaşlı topcu getirerek takımı bu hale getiren başkan ve yönetim suçludur sivasa ve sivasspora yazık oluyor gelen oyuncular ORHAN HAKAN BARELLES ABALO YİĞİT ENERAMO BATUHAN ERKAN BEYKAN BARELLES YEKTA bunların içinde elle tutulur oyuncu yok bence hepsi ptt liğ oyuncusu bir tek KONE ve JONH BOYE iyi çlktı başkan taraftarı oyalıyor sivasspora yazık ettiler .

anadolu5858 28.10.2015 22:21

Bursada seyirci baskısına ragmen on numara top oynadık. Takımda tek eksik forvet. Akıllı oynarsak bu takım antepe patlar demedi demeyin.

cılgınsivas58 28.10.2015 22:23

değerlindermeye gerek yok göz göre göre düşüyoruz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:22.