![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 14. hafta maçında Akhisar Belediyespor'a 1-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Forveti olmayan bir takımdan bundan başkası olmuyor. 90 dakika pozisyon harca 90+2 de gol ye OLACAGİ BU MAALESEF
|
Değerlendirelim mi değerlendirmeyelim mi artık bilmiyorum. Düşme hattında kalacağımızı bilerek 1 puanla kapatsak ne güzel olur dediğimiz anda onu da başaramıyoruz. Cicinho'nun omzu çıktığı ve oyuna devam ettiği doğruysa bizi kurtaracak tek güç böyle bir anlayış olabilir. Son dakikada 600 bin TL de gitmiş oldu.
Devre arası alacağımız her oyuncuyla 1,5 yıllık anlaşma yapmalıyız. Üstelik Ptt Ligi'ni de hesaba katarak. Mesela Erman tekrar gelebilir. Murat Akın alınabilir, her takımla süper lige çıkıyor. Mücadelemizi yapalım ama düşecekmiş gibi de ekonomik anlamda bol açılmayalım derim ben. Kontratı zor olan oyuncularla anlaşalım. Kimse bonservissiz ayrılamasın gerekirse. |
sorunlarımız tükenmiyor... gündemimiz sabit kalıyor değişmiyor...her sene hedefimiz ligde tutunmak ... sezon başları ve sonları yapılan analizler hep benzer ve birbirini tamamlayan nitelikte ama forum sayfalarından öteye gidemiyor suçlu kim
yönetim mi ? teknikdirektör mü ? futbolcular mı ? yönetim mi ? taraftar mı ? sorumlu aranıyor .... |
Yönetimden Geçen haftaki pektemek haberi gibi yeni transfer haberleri bekliyorum. Paraşütsüz iniş devam ediyor.. En çok zoruma gidende rakiplerin bizi tebrik etmesi, ve ligtv yorumcularının Sivas buraları haketmiyor çıkışa geçecektir yalanı..
|
[B][I]Bu takıma adam gibi bir santrafor almayanlar utansın Bu takım her maçta çok güzel futbol oynuyor ama gol yollarında malesef çok kısır, ve atamayana atarlar kuralı işliyor ve 90+2 serseri mayın gibi bir futbolcu olan jon Boye'nin iskası ve bir hata bizi puandan ediyor, ne yapalım sağlık olsun, İNŞALLAH bizim gördüğümüz eksikleri yönetim de görüyordur da, ara transferde başta santrafor olmak üzere takıma adam gibi takviye yaparlar.[/I][/B]
|
14 haftada 10 puan ve sadece bir galibiyet almışız. Ortalama her haftaya 1 puan alan takım lig barajı olur. Biz 5 puan gerideyiz. Ligde kalır mıyız derseniz bu kadroyla imkansız. Devre arasında 11 de oynayacak kaliteli en az 3 oyuncu şart. Yoksa ptt 1.ligin en modern stadyumuna sahip olacağız.
|
Degerlendirecek pek bir sey yok bir maçta hiç bu kadar sıkıldığı mi hatırlamıyorum sadece 1 puanı düşünürken oda uçtu gitti akhisar ne oynadı dersen bizden hiç bir artıları yoktu bizde de bu sey yoktu sabaha kadar berabere biter derken son dk burnumuzdan geldi umutlar tükeniyor yavaş yavaş iyi oynarken kazanamiyoruz kotu oynarken hiç kazanamiyoruz içeride dışarıda kazanamiyoruz ne olacak şaşırmış durumdayım
|
Neyse iyi tarafından bakalım, seneye LigTV parası ödemeyeceğiz.
|
Atamadik yedik yine..futbolcuların günahı yok kapasite işi bu, hakan ozmerti bu ligde orta sahada oynatirsan bir gün çıkar bir taraftar sover o da çıkar taraftara sover sonra malum...kalite kalite ..yönetimler transfer yapar futbolcu istediği zaman kazanır yönetim transfer yapamiyorsa kicini yirtsan kazanamazsin...herkes diyo iyi oynuyor oynuyoz tabi ama 3 tane futbolcuyu düşen takımdan alirsan böyle yan basarsin...
|
hıc transfere gerek yok ptt lıgıne hızla ılerlıyoruz bence yonetım elıne kına yaksın bu aksam okan buruk la beraber adamlarda sıvasın armasını tasıyacak ruh yok sıvasa gelmesınler daha ıyı mersın para alamıyor rızeyı 3 0 yenıyor bu ruhsuz oyuncu grubu para ılede oynamıyor yuh yuh yuh yuh yazıklar olsun
|
Birsürü işe yaramaz futbolcu topluluğu. Maalesef bu sene düşecek ilk takım biziz. Bunu anlamak için muneccim olmaya gerek yok. Üçüncü sınıf oyunlarla dolu takım.
|
kalan haftalarda 6 puan çıkarmazsak işimiz çok çok zor.Gençler ve Kayseri yenersek bir şeyler olabilir.
|
Her hafta iyi oynuyoruz bir yerde toparlarız diye teselli oluyorduk artık iyi de oynamıyoruz haftaya gençlere de kaybedersek aradaki puan iyice açılır daha da kurtaramayız sonra
|
[QUOTE=babapiton;960572]kalan haftalarda 6 puan çıkarmazsak işimiz çok çok zor.Gençler ve Kayseri yenersek bir şeyler olabilir.[/QUOTE]
kayseri ve gençleri mutlaka ama mutlaka yenmemiz gerekiyor en kötü 4 puan almalıyız yoksa ilk düşen takım biziz bu net tabi net olan diğer şeyse taraftarımız gönlünü ferah tutsun transferlerimiz kampa bitmiş olacak ...:mad: |
Kör dövüşü gibi bir maçtı
Bizimkilerin topu kendi kalemizden uzak tutmaktan başka bir futbol anlayışı olmayınca maçın kaderi de sanstan ibaret oldu, Akhisar şansını iyi kullandı, tek topla 3 puani almış oldu Öyle pozisyon üstüne pozisyon yakalayan 2-3 tanesini atan Sivassporu çok özledim Okan hoca bizim yaramıza merhem olamayacak gibi duruyor. İstikrarsız ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım görüntüsü veriyoruz okan hocanın Sezon sonunu görüp göremeyeceği yönünde şüphelerim var Devre arası transfer döneminde alınacak adamlara göre takımın yolu belli olacak. Bekleyip görmekten başka da bir şey yapamıyoruz |
Aatifin bencilliginden , Burhanin her macta oynamasindan biktim artik.
Orta sahada baska yaraticilik yok. Karabukten yaptigin transferlerle belliydi zaten bu seneki vizyonun. Artik yerinizi baskalarina birakin sayin baskan ve yönetimi! Yeni yapilan staddaki rezalet, oynanan futbol rezalet, transfer politikasi rezalet! YETER! |
güzel başkanımız geçen sezon kabus dolu düşme korkusundan kurtulduğumuzda hatalardan ders aldık derken bu kara günleri yaşamayacağız sanmıştık.eneramo yerine Mehmet yıldızımızı keşke alsaydık bu kadar kötü olmazdık.
|
sivassporun bu hale gelmesinin tek sebebi yönetim ve başkandır her sezon akıllandık ders cıkardık diye açıklama yapıyorlar takımı ne hale getirdiler yeter artık takım galibiyet alamadığı için maç geliride yok ondan sonra oyuncu para ödemesinde sıkıntılarıda başlayacak para yok ödeme yapamıyoruz diye ağlamaya başlayacaklar belkide oyuncular ayrılacak bir ilçe takımı akhisar yönetimi kadar olamıyorlar bırakında sivasspor düşecekse düşsün de kurtulalım üzüle üzüle bir hal oluyoruz şuna inanıyorumki yönetçiler ve başkan dahil taraftarlar kadar üzülmüyorlar bu takımı biz bu hale getirdik diye.sivassporun bu hale gelmesinin tek sorumlusu onlar.
|
Maçın özeti
Bizim Yönetim akhisara baksın kulüp nasıl transfer yapar nasıl yönetilir bolca not alsın ders alsın Orhan gülleye yiğit incedemire baksın. Sonra bir de dönüp douglao ya rodallega ya güraya baksın Akhisarı tebrik ediyorum inşallah istedikleri yere gelirler |
[B] Yiğit, Hakan, Boye, Ziya, Burhan, Eneramo size soruyorum. Yarın Halısaha maçı planlasanız hangisini çağırırsınız kendi takımınıza? İşte öyle bir anlayış var ki Sivasspor'da bu adamlarla seneye başlıyoruz. [/B]
|
değerlendirecek bir şey yok moral bozuk :(
|
okan hocada bu takimi adam edemiyecek su adem kocagi artik yedekleme zamani gelmedimi bu adam hic bir macda ileriye pas attigini gören varmi hep geriye ve yanlara calisiyor elindeki topu degerlendiremeyen sikistiginda gereksiz pas veren ve neticede takimin ruhsuz bir oyuncusu artik buna bir care bulunmali
|
valla degerlendirecek hicbisey yok olumlu bisey gormedim takimda her mac biraz daha geriye gidiyoruz futbolda bir tabir vardir ATAN VE TUTAN iyi olursa basari gelir bizde hicbiri yok onun icin her mac sonu uzulmeye devamm
|
Her hafta bu sefer tamam bu iş diyoruz ama sadece taraftar böyle düşünüyor sanırım. İkinci yarıda ilk 2 3 maç Kaderimizi belirler gençler ve Kayseri galibiyeti lige tutunmayı bir nebze sağlar aksi halde hayal kurmaya gerek yok...
|
Takımın kapasitesi bu kadar yanlış transferler takımı bu hale getirdi.
|
maç oncesi kazaniriz demistim ama bu amator tavirlar oldugu surece heleki deplasmanda ömür billah mac kazanamayiz... nerden baslamak gerek bilmiyorum eger iki yildir senin forvetinde 100 kilonun uzerindeki oyuncular oynuyosa yaziktir...bu nasil bi istir hic mi scout ekibiniz yok hic mi alt yapidan oyuncumuz yok gercekten yaziktir...john boye a ne demeli daha kac kez takimi yakmasi gerek 2 defa kirmizi gordu ikiside gereksiz ...bugunku basit hatalarida illallah dedirtti bu oyuncunun kadroya alinmamasi icin daha ne yapmasi gerekiyor ?? superligde oynayip hatta bi kacyil sampiyonluga oynayan bi takimin bir tane forvet bulamamasina diyecek hic bisey yok allah sonumuzu hayretsin
|
Yaz kızım;
Koskoca bir şehrin takımı gözgöre göre düşüyor buna çare aranıyor yok mu sahip çıkan bu takıma yok mu bu takımın dinamiklerini harekete geçirecek yok mu yok mu? Bizi bu hale sokanlara bizi her hafta kâhır kâhır eziyet ettirenlere yazıklar olsun. Senelerdir başarısızlığı alışkanlık haline getirmiş olup bunu kendilerine başarı sayanlar sayesinde bu eziyetlere mahkum oluyoruz. Transfer sezonu da geliyor boşuna hevesle ümitle transfer beklemeyin Rıza hoca bir kere geldi o transfer dönemide bir kere gelir... |
Zekai Dede Efendi'nin İsfahan Ayin-i Şerif'ine vurdum kendimi efkardan.Biz bu kafayla kimseyi yenemeyiz.
|
Ne t.direktor suçlu ne futbolcular ne taraftar...
Tek suçlu mecnun odyakmaz.takimin 2 yildir bu halde olmasinda... Taraftar kadar ne baskan ne de yönetim anlamıyor arkadas bu isten..istisnasiz herkes sezon basinda ayni seyi soyledi : TAKİMDA FORVET YOK FORVET..Transfer sezonu boyunca yalvardık taraftar olarak..eneramoyla olmaz batuhanin ne isi var.orta sahaya oyun kurucu lazım. Yigitle hakanin ne isi var boşa transfer..vsvsvs.. Helal olsun bizim taraftara lig baslamadan neyden korktuysak simdi onlari yasiyoruz.. İki sonuc cikiyor bu durumda : 1- 50.000 euro 100.000 euro fazla vermeye gerek yok eneramo var batu var.belese hakan var yigit var erkan var..ya tutarsa ? Mantigi.. 2- taraftar kahroldu 15/hafta onceden bu gunleri gorup bagira cagira...ama yonetim taraftar kadar ciddiye almadi bu işi Anlayamadigim bi is daha var : bu medicana hic mi sponsor parasi vermiyor bizede 50 bin 100/bin 150 bin lik garklardan dolayi adam gibi topculardan vazgecti ACİZ VE PİNTİ YONETİM... Yada medicana enayi yerine koydu para mara vermiyor bizim acizlere...baska ne olabilirki diger ihtimal !!!!!!!!!!! |
[QUOTE=anilcan213;960581][B] Yiğit, Hakan, Boye, Ziya, Burhan, Eneramo size soruyorum. Yarın Halısaha maçı planlasanız hangisini çağırırsınız kendi takımınıza? İşte öyle bir anlayış var ki Sivasspor'da bu adamlarla seneye başlıyoruz. [/B][/QUOTE]
İşte maalesef bizim ACİZ YONETİMİN anlayisi.bu.. |
Bu H.Özmert'de ne buluyorlar arkadaş kurtarıcı gibi oyuna sokuyor.3.lig topçusu,net.
|
[QUOTE=Ferhat06;960599]Bu H.Özmert'de ne buluyorlar arkadaş kurtarıcı gibi oyuna sokuyor.3.lig topçusu,net.[/QUOTE]
Olur mu gardasim o nasil söz.. Ne demek ne buluyorlar bu hakanda :)) Adam beles belees..bizim yonetimin ruyalarini susleyen topculardan :)) |
baskana rıca edıyorum bu takımı ateşlıycek tek adam mehmet yıldızdır...lutfen getırın onu 10 tane eneroma,,8 tane batuhan eder.....
|
[B]Ne zorluklarla çıktığımız süper ligden, göz göre göre her hafta kahrola kahrola uzaklaşıyoruz.Kendi şahsi görüşümdür.Okan Hoca ile olmaz.Devre arasında da forvet almamız şart.Yoksa bir daha buraları çok zor görürüz.[/B]
|
Takım kötü değildi.Daha doğrusu ellerinden geleni yaptılar.Akhisar bu sezon şampiyonluk favorim.Son 3 maçı bu ligin en iyi takımları ile oynadık.Kondüsyonumuz düşmüyor ama futbolcular ellerinden geleni yapmaya çalışsada yetersizler.Kısaca ben her maçtan sonra olduğu gibi futbolculara zerre kusur bulmuyorum.Bütün kusur transferde Da Costa yı sırıtarak satıp iyi transferler yapamayan, ya beceriksiz ya cimri ya da akılsız olan yönetimi suçlu buluyorum herkes gibi
|
Arkadaşlar işin özü şu ;
Eldeki malzeme ile ancak bu kadar oluyor, 3-4 sezondur Yönetim önce artık ders aldık diyor, lakin transferler başlarken iyi bir yemek için gerekli malzemeler yerine örneğin haşlama yapacaksın , gidiyor patates alıyor, soğan alıyor , et yerine yine patates alıyor, yine patates alıyor veriyor aşcı başına (Teknik adama) şöyle güzel bir haşlama yap ta yiyelim diyor .. işte şimdi biz bu haşlamayı yiyoruz. afiyet olsun, Adamlar da artık Sivaslılık hazzı kalmamış profesyonel yönetici gibi duygularını harcamışlar düşerse düşsün anlayışındalar, çünkü arlanma duyguları kalmamış, niye dersen her transfer zamanı taraftarlara geçmişten ders aldık artık hata yapmayacağız diyen ve hatanın daniskasını yapan insandan arlanma yoktur artık. Beyhan ikili mücadelelerde çok zayıf , hatalı pas çok atıyor, sadece pozisyon denk gelirse iyi şut atıyor bugün onuda yapamadı. Adem-Hakan Özmert-Yekta -Yiğit- Eneramo- İbrahim akın-Erkan Kaş bu arkadaşların kapasitesi Sivasspor için çok yetersiz, yazık bunlara verilen paralara bunlara verilen para ile 3 -4 tane dinamik ,nokta transfer yapılabilirdi şimdi ara transferde ara ki bulasın. sivassporu batırdı bu yöneticiler kına yaksınlar |
O zaman ne diyoruz biranevvel YÖNETİM İSTİFA başka diyecek birşey yok taraftar olarak bundan başka çıkar yol göremiyoruz. Herkes parasını alıyor sefasını sürüyor bir kez 15 dakika oynayan Orhan gülle ye bile para ödüyoruz neyin kafası bu... Kahır çeken her maç saçbaş yolan biz buda iyi buda güzel....
Enaramo macin kaderini değiştirecekmiş Hakan ozmert maç kurtaracakmış Yigit incedemir gol önleyecekmiş Jone Boye saatli bomba bugünde patladı kaç kez daha patlar bilmiyoruz Erkan Kaş bazan oynasın diyoruz neden kenarda diyoruz ben rahatım diyor Adam neden rahatsız ettiniz bu takımda Cicinho İbrahim Ozturk aatif sektus ve koneden başkası hikaye boşu boşuna kendimizi parcaladigimiz yanımıza kar sadece !!! |
Öyle bir takım ki orta sahanın ortasında37 yaşında kondüsyonu yetersiz her maç rakibe mutlaka gollük paslar veren Adem i banko oynatıyor desem,bu takım ligde kalır der misiniz.Akıl ne işe yarar.Kurumsal akılsızlık nasıl bir şey.Bu sezon Sivaspor da hepsini idrak ediyoruz.Hep diyorum klüp binası çiftlik şeklinde design edilse de klup birilerinin çiftliği olmamalı bence.
|
Ayrıca hiç sevmesemde bu takıma transfer sezonu öncesi bulent uygun gelsin Okan buruk kotu demiyorum ama bana gore hedefi olmayan td. Kesinlikle o Zaman ki Sivasspor ruhunun yeniden canlanması icin hedefleri olan td ye ihtiyaç var
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:01. |