SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Sivasspor Milos Kosanovic peşinde (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39594)

Sivasli010 22.12.2015 21:08

Sivasspor Milos Kosanovic peşinde

Kaynak: [url]http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=264587[/url]

Milos Kosanovic: [url]https://www.youtube.com/watch?v=8Su6hmdEBaQ[/url]

Çılgınlar58 22.12.2015 21:10

Cevap: Sivasspor Milos Kosanovic peşinde

Arkadaşlar öncelikle ilginç tesbitler var belkide bunu herkes gördü ve biliyor hatta konuştu da konu şu bu takımın gözlemci sıfatında hiç adamı yokmu arkadaşım gönder adamları 10ncu haftada sivas iklimine uygun ülkelere izlesin genç yetenekli oyuncu keşfetsin yokmu arkadaşım senin gözlemci sıfatın bu takımın paf takımı fenerbahçe galatasaray beşiktaş trabzonspor gibi takımları geride bırakıp şampiyon olan bir takımı var neden 1 tane bile oyuncu çıkmıyor abicim kapatın altyapıyı o zaman sivassporun altyapısına da takımada sahip çıkan arkasında duran tek adam vardı bülent uygun herkes diyecek takımı ve oyuncuları sattı bende diyecemki oyuncuları satan bülent hoca ise satılmasına onay veren kim? bu onayı veren şahıs önce diyecekki transferini yap beğenirsem güzel oynarsa bu oyuncuları satmana izin veririm diyecek ama göremiyorum tekrar söylüyorum o şaşalı döneme dönebilmemiz için takımın başına bülent uygunu getirmesi gerek başkanın artı takımın tam yetkileri olup artı takıma bir sportif direktör getirecek bu alpay olabilir okan olabilir tugay olabilir hasan şaş olabilir örnekleri çoğaltabiliriz ama buna izin verirken takımın alt yapısından her sene 1 ile 2 oyuncu as kadroya kazandıracaksın maddesi eklenmeli takımın bülent hocaya ihtiyacı var başkanım takıma herşeyinizi verdiniz ama bir osman seçilmiş gibi değilsiniz kapı kapı dolaşır ülke ülke gezip sivaslılar gecesi yapıp sivasspora para toplardı bir osman seçilmiş değilsiniz sivasspor için iki isim var 1ncisi osman seçilmiş 2ncisi mecnun odyakmazdır ama osman seçilmişin adını bile konuşan yok şimdi korkarım ki ileride sizinde adınız böyle yok olacak ne kendinizi küçük düşürün ne de bu takımı değerli arkadaşlar bir sakaryaspor bir kocaelispor bir malatyaspor bunlar yok oldular sivassporumuz doğru yönetiliyor ama yanlış politikaları var ne istediğimizi yapıyorlar ne de bizi isteklerimizi boş çeviriyorlar ama hep eksik yapıyorlar sivas şartları çok zor hatırlarmısınız ingiltereden 1 oyuncu gelmişti ikinci yarı oynamıştı 45 dakika sonra sivası terk etmişti ismini hatırlayamadım şimdi sivasın sosyal aktivitesi yok bülent uygunun da dediği gibi istanbulda layla var sivasta la ilahe illallah var demişti gidin müslüman ülkelere aç futbolculara gidin yapın birşeyler bu takım kangren olmak üzere geç olmadan kangrenli bölgeyi kesin atın bir zamanlar süper ligin en genç takımı iken şimdi en yaşlı takımlarındanız alt yapımız bu şansı hak ediyor fener maçına çıkartın 3 tane oyuncu zaten bu maçtan bir beklentimiz yok en azından fenerbahçe ile maç yapma ve heyecandan afedersiniz köpek gibi efor sarf ederler lütfen altyapıya önem verin bir sakarya futbolcu makinasıydı nasıl oyuncular efsaneler çıkardı lütfen bunlar sivastan da çıkar yeterki gençlerimize fırsat verim başkanım bu takım düşerse bu vebali veremezsiniz lütfen zaten yeni stadyumu şehrin bir köşesine göndermekle büyük bir hüsrana uğradık bari altyapıya önem verin saygılar diliyorum belki beni gereksiz konuşuyor olarak görebilirsiniz özür dilerim herhangi bir hatam varsa.....

DoomsDay58 22.12.2015 22:00

Ben şimdiden oyuncuyla ilgilenildiğini başkanın yerine yalanlayayım da başkan yormasın kendini boşuna :D

çorluluyiğido 22.12.2015 22:05

bir dönem sivassporumuzda çek fırtınası vardı.inşallah bu sene de sırp fırtınasını yaşarız.son dönemde sırplardan iyi opçular çıkmaya başladı.hırvatları da ekleyebilirim.

eyuphulagu 22.12.2015 22:53

Ben bu oyuncuyu oldukça beğendim;transferi olur mu bilemem ama genç,yetenekli ve atletik bir oyuncu;videolarını beğendim.Yerden havadan oldukça iyi;penaltı ,frikik hatta korner bile attığı maçlar olmuş.....Alınırsa sivasspora çok faydalı olur..

58g0kberk58 22.12.2015 23:14

basında çıkan oyuncularla kesinlikle hiçbir görüşmemiz olmamıştır. transfer doneminde takımımıza fayda sağlayacak oyuncularla anlaşacağımızdan(anlaşamadı) taraftarlarımızın şüphesi olmasın.

Mecnun Otyakmaz
(geleneksel transfer donemi öncesi takıma fayda sağlayabilcek ama bonservisi olan her futbolcu gündeme geldiğinde başkanımızın yaptığı konuşmadır)

furky.b 23.12.2015 02:47

Pesinde Anderlecht , Club Brugge, Hellas Verona, Ajax , Groningen ve Bursaspor varmis. Bize yar etmezler :D

Sivasli010 23.12.2015 08:08

[QUOTE=furky.b;961794]Pesinde Anderlecht , Club Brugge, Hellas Verona, Ajax , Groningen ve Bursaspor varmis. Bize yar etmezler :D[/QUOTE]

Anderlecht ve club brugge onceden bu oyuncunun pesindeydi , simdi club brugge hella verona ajax groningen ve bursaspor

Ajax kolay kolay para harcamaz , cogu futbolcu altyapidan geliyior onlarda

balmandol 23.12.2015 10:35

Adam iki ayağınıda kullanıyor..İnşallah alınır..Ne diyelim.Bekleyip göreceğiz..

balmandol 23.12.2015 10:36

Keşke bizim olsa :D:D:D

muspol58 23.12.2015 10:50

alabilirmiyiz acaba gelirse harika olur

antik58 23.12.2015 11:12

Bunları gösterirler sonunda 35 yaşında bonservisi elinde ihtiyarin birine razi ederler. Yönetim transfer politikamız

adres58 23.12.2015 11:29

[QUOTE=balmandol;961823]Keşke bizim olsa :D:D:D[/QUOTE]

Keşke bizim olsa :D:rolleyes:;):D:rolleyes:;)

Sivasli010 26.12.2015 21:30

4 takimdan daha fazla teklif istemiyior , bunlardan biri sivasspor, iyi turk takimindan teklif gelse dusunurum dedi

Yani kosanovic zor gelir artik bu konusma dogruysa veya yonetim cok para onerlemeli

adres58 26.12.2015 22:14

Bu adamı unutun beyler... Bu adam bize u-zaaak....

Efe Sivasspor 26.12.2015 23:16

Geçenlerde başka memleketten bi arkadaşımla Sivassporumuzun maçını izliyordum bana iyici çöplük takım olmuşsunuz dedi çok zoruma gitti yeter artık bizde genç dinamik bir takım kuralım el aleme maskara olmayalım artık iyi transferler yapalım

eyuphulagu 27.12.2015 00:25

2011 de Enaramo ve Grosecki gündeme geldiğinde bir çok kişi bu tarnsferlere olmaz diyordu;hatta sosyal medyada bizlerle dalga geçen başaka takımların taraftarları da vardı..Bir de baktık bu 2 oyuncu sivassporda..Sivasspor 22 yaşındaki Grosecki için 900.000 euro gibi kendisi için rekor bir fiyata bu işi bitirdi...Ben de diyorum ki bu iş malesef paraya bakıyor;verdin mi parayı getiremeyeceğin oyuncu yok;siz paradan haber verin...Bu oyuncu gelir mi gelmez mi bilemem ama Okan Hoca söylendiği gibi iyi bir skaout(oyuncu izleme) ekibi varsa, inanıyorum ki bu yıl aynı Rıza Hoca döneminde olduğu gibi iyi transferler yapacağız...Haftaya ve kamp öncesinde nasılsa transferlerin büyük kısmı belli olacak..Artık deniz bitti ,kara göründü...İstenen oyuncuları alamazsak herkes sezon sonunda nerelerde olacağını çok iyi biliyor...Umarım istenen transferler yapılır...Umarım 30 ların üstüne çıkan bir takımın yaş ortalaması düşürülerek önümüzdeki 5 yılın sivassporu oluşturulur..Siz hoca ve taraftarın istediği beklenen transferleri yapın bakalım,ondan sonra taraftar stada geliyor mu gelmiyor mu hesabını da rahatlıkla sorun...Özlenen transferlerin yapan bir takımın stadına neden taraftar gelmesin...Sivasspor taraftarı kendilerini heyecanlandıracak,tekmeye kafa sokacak,4 büyükler dahil her maçta 90 dak. boyunca mücadele edecek,doymamış,genç,dinamik yeni transferleri bekliyor ve özlemini çekiyor.....

adres58 27.12.2015 11:26

[QUOTE=eyuphulagu;962028]2011 de Enaramo ve Grosecki gündeme geldiğinde bir çok kişi bu tarnsferlere olmaz diyordu;hatta sosyal medyada bizlerle dalga geçen başaka takımların taraftarları da vardı..Bir de baktık bu 2 oyuncu sivassporda..Sivasspor 22 yaşındaki Grosecki için 900.000 euro gibi kendisi için rekor bir fiyata bu işi bitirdi...Ben de diyorum ki bu iş malesef paraya bakıyor;verdin mi parayı getiremeyeceğin oyuncu yok;siz paradan haber verin...Bu oyuncu gelir mi gelmez mi bilemem ama Okan Hoca söylendiği gibi iyi bir skaout(oyuncu izleme) ekibi varsa, inanıyorum ki bu yıl aynı Rıza Hoca döneminde olduğu gibi iyi transferler yapacağız...Haftaya ve kamp öncesinde nasılsa transferlerin büyük kısmı belli olacak..Artık deniz bitti ,kara göründü...İstenen oyuncuları alamazsak herkes sezon sonunda nerelerde olacağını çok iyi biliyor...Umarım istenen transferler yapılır...Umarım 30 ların üstüne çıkan bir takımın yaş ortalaması düşürülerek önümüzdeki 5 yılın sivassporu oluşturulur..Siz hoca ve taraftarın istediği beklenen transferleri yapın bakalım,ondan sonra taraftar stada geliyor mu gelmiyor mu hesabını da rahatlıkla sorun...Özlenen transferlerin yapan bir takımın stadına neden taraftar gelmesin...Sivasspor taraftarı kendilerini heyecanlandıracak,tekmeye kafa sokacak,4 büyükler dahil her maçta 90 dak. boyunca mücadele edecek,doymamış,genç,dinamik yeni transferleri bekliyor ve özlemini çekiyor.....[/QUOTE]

Eyüp gardaşım o kadar güzel düşünüyorsun ki keşke bazılarıda düşünse senin gibi... Ben yine ısrarcıyım bu görüşümde... Sebebi gayet basit. Transfer politikamız.
Bir arkadaşımız ne güzel beyan etmiş. ''Sizin takım futbolcu çöplüğüne dönmüş'' diye... Bunun sebebi transfer politikasıdır. Şöyle baktığınızda yaş ve futbol hayatının sonlarına gelmiş veya küme düşmüş takımdan gelen kaç oyuncu var. Bunun sebebi ucuz, bonservisi pahalı olmayan (istisnai oyuncularda var) ne kadar oyuncu varsa bizde..

Keşke diyorum şöyle 20-23 arası ilerde Grosicki gibi zamanında futbolcu alıpda hem piyasasını yükseltip para kazanacağımız hemde takımın ivmesini yukarı çekecek transferler yapsak. Gönül istiyor ama YOK işte...

Bu nedenle bu oyuncu gelmez alınmaz tezimde ısrarcıyım. Keşke gelsede benim yüzüm yerle bir olsa. Rezil kepaze olsam.

Morten58 27.12.2015 11:48

Birde şu var her para verilen oyuncu iyi çıkacak diye birşey yok. Baralles e 1.5 Milyon Euro verilmiş. Belki iyi ama sonuç itibariyle daha tercübeli veya daha genç forvet alınabilirdi.

Baralles alindi sakatlandi. Gecen sezonlarda Macauley Chrisanrus alindi oda Cumhuriyet kupasında sakatlanmışti. Pedro Oldoni alinda oda fos çıktı.

Baralles. 1.5 Milyon Euro boşa gitti. Tabi sakatlık her futbolcunun başına gelebilir ama nedense hep bizi buluyor...

Bakın Osmanlıspor'a biz Gaspar 1 Milyona ikna edemedik onun kulübünü.... Osmanli 1 milyon değil 500 000 euro değil...... Tam 330 000 Euro ya Badou Ndiaye i aldılar..

Yanı para kıydığın zaman Grosicki gibi iyi oyunlar gelebiliyor lakin para kıymadan Aatıf , Navratil gibi oyuncular gelebiliyor.

Yönetim biz de para vererek oyuncu aldık diyor lakin fos cıkıyor.

İnşallah devre arasında gereken takviyeler yapılılır.

Sivasli010 27.12.2015 12:17

[QUOTE=Morten58;962031]Birde şu var her para verilen oyuncu iyi çıkacak diye birşey yok. Baralles e 1.5 Milyon Euro verilmiş. Belki iyi ama sonuç itibariyle daha tercübeli veya daha genç forvet alınabilirdi.

Baralles alindi sakatlandi. Gecen sezonlarda Macauley Chrisanrus alindi oda Cumhuriyet kupasında sakatlanmışti. Pedro Oldoni alinda oda fos çıktı.

Baralles. 1.5 Milyon Euro boşa gitti. Tabi sakatlık her futbolcunun başına gelebilir ama nedense hep bizi buluyor...

Bakın Osmanlıspor'a biz Gaspar 1 Milyona ikna edemedik onun kulübünü.... Osmanli 1 milyon değil 500 000 euro değil...... Tam 330 000 Euro ya Badou Ndiaye i aldılar..

Yanı para kıydığın zaman Grosicki gibi iyi oyunlar gelebiliyor lakin para kıymadan Aatıf , Navratil gibi oyuncular gelebiliyor.

Yönetim biz de para vererek oyuncu aldık diyor lakin fos cıkıyor.

İnşallah devre arasında gereken takviyeler yapılılır.[/QUOTE]

Haklisin kardes ama ucuz futbolculari afrikadan veya nerden bilim canada filan alliyiorlar, hollandada cok ama cok yetenekli ve genc oyuncular var 2. Ligde bile. Ve cok ucuzlar , 2/3 futbolcu alsinlar hollandadan bakin gorun

GraveYard 27.12.2015 14:20

Yeni De Costamız olabilir mi acaba diye düşündürüyor insanı, Ama Keşke bizimm olsaaa :) Biraz bizim yönetime bakıyo transferlerimiz onlar ne kadar gayretli ve çaba sarf ederlerse bu gibi kaliteli topçuları kadroya katabilirler. Benim içimde bir umut var bu sefer işin gerçeği; Sebebi ise yine düşme korkusu oluşmuş bulunmaktadır yönetimde ve Grosıckı, Eneramo, Navratil, Cerny, Faty, Rasmussen gibi topçuları katarak tekrardan ligden düşme korkusu yaşamak istemiyolar , Ligde rahat olmak ve kalmak için ikinci yarı 25-30 puan kesin almamız lazım yoksa aksi takdirde hayalini bile kurmak istemediğimiz kötü bir sonuç olur bizim için.

Kalasnikof58 27.12.2015 16:55

yönetim 40 yılın başı bi işe yaramak istiyosan nakoulma yı al welligtona gerek yok ama şu nakoulma yı al

rezi 27.12.2015 18:09

Menajer oyunu olabilir,müşteri kızıştırmak,fiyatını artırmak için.Sivasspor bu oyuncuyu ne zaman seyretmiş,kaç maçtır takip ediyormuş?Menajere söylenir o da elimde onlar bunlar şunlar var der.Bu da onlardan bir şu.
Artık öğrendiğim bir şey var o da resmi müsabakada oynarsa bizimdir yoksa elin.

midfielder7 28.12.2015 10:37

bugün basında fenerinde bu oyuncunun peşinde olduğu iddaa ediliyor

NöOReaK 28.12.2015 15:19

Bu adam iyi ama bize yedirmezler.

Bu arada ts dan S.Gürler gönderilecekler listesine eklenmiş yönetim bi ilgilense iyi olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:21.