![]() |
Sivasspor'da Rota Kabze
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46475&token=55560[/IMG]
Yönetimin hedefi en az 2 golcü almak. Gündeme gelen yerli isim Hasan Kabze. Kırmızı-Beyazlı takımda Barrales sezonu kapadı, Eneramo ve Batuhan Karadeniz gönderildi. Sivasspor’da forvet harekâtı başladı. Yönetimin hedefi en az 2 golcü almak. Gündeme gelen yerli isim Hasan Kabze. Akhisar’ın sözleşmesini feshettiği tecrübeli oyuncuyla Yiğidolar temasa geçti. Aynı zamanda Rayo Vallecano forması giyen forvet Lass Bangura ile Molde’nin 23 yaşındaki orta sahası Etzaz Hussain de her an bitebilir. Fanatik |
Cevap: Sivasspor'da Rota Kabze
Gelir mi ya da gelirse ne katar bilmiyorum. Gönül ister ki daha genç daha dinamik ve daha kaliteli topçular alınsın ama kümede kalmak adına tecrübeli futbolcu transferi şart. Hussainin bittiğini yazmıştı birkaç üye, inşAllah hepsi takımımıza çok çok faydalı olur.
|
[B]En parlak zamanlarında bile 7-8 golü geçemeyen Hasan Kabze,
bize ne katabilir? Cevap vermeden nezaketen bir düşüneliiiiiim... KOCAMAN BİR SIFIR:mad::mad:[/B] |
Abi adam iyi olsa Akhisar neden sözleşmesini feshetsin? Yekta geldiğinde de çok sevinmiştik ama o da iyi olsaydı Galatasaray bırakırmıydı? Çok yanlış bi politikası var yönetimin :mad:
|
hasan kabze bize bir şey katmaz belki eneramodan 1 2 gol daha fazla atabilir iyi olsa akhisar neden biraksin oynatmadi bile adamı
|
Eeeyyyy büyük..Taraftar üstü yönetim...Almayın lan topçu mopçu..Böyle dangalak ve ipe sapa gelmez transfer yapacağınıza ŞEREFİMİZLE DÜŞÜRÜN bizi..Allah sizi bildiği gibi yapsın...!!!!
|
Yav arkadaş bunlar adama kafayı yedirtirler yaawwwwww... Akhisar kim ki sen oralardan futbolcu alıyorsun yaaaaa...!!! O kadar mı küçüğüz biz..O kadar mı eziğiz biz..Bu ne demek anlamıyorum ki.
|
vay be kurtarıcı hasan kabze!!! peh peh peh...
yönetim taraftarla ta..ak geçiyor. |
Yönetim taraftarla dalga geçiyor böyle transferler yaparlarsa kendi kazdıkları kuyuya düşmüş olacaktır
|
1-ha ha ha ha
2-hi hi hi 3-kih kih kih Taraftar isyan noktasında... Açık bir beyanat veren yok.. Adı geçen isimlerin bazıları sinir katsayısı ölçer nitelikte... Kaybettikçe kaybediyorlar... Amaaaan ne haliniz varsa görün, sizin umurunuzda değil benimde umurumda olmayacak diyen bir sürü kemik taraftar çıkacak... Ona göre.... |
ya bu zihniyet bizi çileden çıkartıyor git afrikaya ne adamlar var yada brezilyada alacaksan aynı ülkeden alki adamlar uyum sorunu yaşamasınlar bize daha önce brezilyadanda oyuncu gelmişti uyumlu ve kafaya oynuyorduk afrikalılarda vardı bizde uyum sorunu asla yaşamadılar türkiyeden adam almak helede ara transfer döneminde bence hiçte akıllıca bir yol degil bu takıma kaliteli ucuz bir çok yacancı alınır yeterki kafaayı kullansınlar eh birazda paraya kıysınlar
|
Ben bu şarkıyı her sezon başı vede devre arası dinliyorum bu yönemtimden takımın durumu belli bütün transferleri kampa yetiştirceklerdi sanki birde önceden anlaşılmış gibi gizli tutyoruz falanyav bugün kamp başlıyor hala dedem hasan kabzemiydi bu kadar gürültünün sebebi yazık yazık çok yazık seyirci sahada topçu görmek ister yoksa neden gelsinki maça seyirci gelemdinmi stada küsmece yok arkadaş sen topçunu al sonrda söz sahibi ol
|
bonservisi elindeyse sorun yok..tek derdimiz o zaten.. yönetim kaç yıldan beri bizimle ta..ak geçiyor.. hala anlamadınızmı
|
Hasan Kabze gelsin arkadaşlar elimizde en az 4 forvet olsun ulan geriye düşünce oyuna Ziya Erdalı alıyoruz bırakın alsınlar ligi bilen oyuncu almazsan düşersin bak barrales'e sıfır çekti herif ha Mersinin golcülerini alsak daha iyi olur ama hasan'ı da alsalar kızmam
|
Adam doğru düzgün top oynamadı arkadaş sadece bedava ve Sivaslı diye topcumu alınır ikinci ibrahim Toraman olur. Iki forvet alınacakmis biri buysa bunu sayma tek forvet le sezonu kapatiriz tabi ikincisi nasıl olacaksa
|
Son sezonlarda takim ve taraftarı inim inim inleten yonetim rodellega ve Lua Lua dan sonra akhisarin 3. Forvet ini almak istemesi taraftar ile dalga gecmek degilde nedir? Vizyon yok hedef yok sezon sonu yönetim istifa etmeli
|
Hasan bizim Hasan..İ.Akın'dan daha kötü değil ya.Sezon sonuna kadar sözleşme yapılır sonra duruma göre bakılır.
|
[B]Daha öncede böyle isimler ortaya atıldı yönetim yalanladı,ben sanmıyorum böyle birşey olacağını,velevki haber doğru ,hasan sonradan oyuna girip oynar diye alınır ,duruma göre yani,belkide yönetimin taktiği budur,millete ölümü göster sıtmaya razı et taktiği,eğer atıfıda yollayacaklarsa ,hiiiç transfer yapmasınlar, kulübü olduğu gibi bırakıp anahtarı kayyuma versinler,kayyumun başınada vali yardımcısını getirsinler ,bu takım ayağa kalkar,anlaşıldıki bu yönetim bıkmış,yorulmuş heyecanını kaybetmiş,son bikaç sezondur saçmalıklarıyla hem takımın futbol kamuoyunda itibarını düşürmüş,sıradan dandik bir takım haline getirmiş,hemde taraftarın staddan çekilmesine ,küsmesine sebep olmuş milletde,fizik,kimya,biyoloji,mantık,felsefe,akıl fikir bırakmamış,birçok taraftarın saçının beyazlamasına,tansiyon hastası olmasına ,sinir sistemlerinin bozulmasına, kelamül vesselam futboldan soğumasına sebep olmuşlardır ,durum çok ciddi farkında değiller,sivasspor henüz düşmüş değil,ancak bu kafalar yüzünden düşecek sanıyorum,yazık bu şehire,yazık bu takıma,yazık bu taraftara,bırakıp gitmek sivasspor için daha hayırlı olacaktır,bu arada okan hocada transferde nekadar vizyon sahibi olduğunu göstermiştir:mad:,bunu hasan için demiyorum,taaa en başından beri diyorum [/b]
|
Artık seni bu takımın başkanı olarak görmek istemiyoruz;Mecnun Otyakmaz...
|
[B]Bu adam gelecekse varsın forvetiz oynasın bu hataya düşeceklerini sanmıyorum yalan haber [/B]
|
Tahammül sınırını çoktan aştınız yeter artık bırakın gidin yüzünüzün akıyla...
|
Bu yönetime dört koyun verseniz güdemezler.İkisini kurda yem diğer ikisinide mundar ederler...
|
Allah Allaaaaahh. Fanatik haberlerine bakmıyoruz ama artık yeter lig başlayacak hala ortada bişey yok yönetim kim ne alıyorsa alsın, yanmış tencere dibini biz sıyıralım diyor yine.iddiası olmayan takım Lucescuya 6 milyon € veriyor biz beleş topcu arıyoruz.
|
[B]Hasan kabze kim lan adam futbolcu olsaydı akhisar sözleşmesini neden feshetsin sonrada kalkıp taraftarı suçlarsınız sivas halkı takıma gerekli destegi vermiyor diye topu taraftara atarsınız millet stada ne için gelsin tansiyon hastası olmak içinmi yoksa kalp hastası olmak içinmi bu saatten sonra böyle beceriksiz ve basiretsiz yönetimde vizyon sahibi olmayan okan efendide takımdan derhal gitmeli kulüp genel kongreye gitmesi lazım kimse sakın mecnun beyi savunmaya kalkmasın zamanında başarılı oldugu dönemler oldu ya sonraki dönemler koskacaman bir sıfır başarıyı geçtik eski günleride arar olduk helede şu sivassporun üzerinden cebini dolduran ama takıma beş kuruşluk katkısı olmayan insanlar yokmu Allah onlarıda bildigi gibi yapsın[/B]
|
[QUOTE=34MUAMMER58;962795][B]Daha öncede böyle isimler ortaya atıldı yönetim yalanladı,ben sanmıyorum böyle birşey olacağını,velevki haber doğru ,hasan sonradan oyuna girip oynar diye alınır ,duruma göre yani,belkide yönetimin taktiği budur,millete ölümü göster sıtmaya razı et taktiği,eğer atıfıda yollayacaklarsa ,hiiiç transfer yapmasınlar, kulübü olduğu gibi bırakıp anahtarı kayyuma versinler,kayyumun başınada vali yardımcısını getirsinler ,bu takım ayağa kalkar,anlaşıldıki bu yönetim bıkmış,yorulmuş heyecanını kaybetmiş,son bikaç sezondur saçmalıklarıyla hem takımın futbol kamuoyunda itibarını düşürmüş,sıradan dandik bir takım haline getirmiş,hemde taraftarın staddan çekilmesine ,küsmesine sebep olmuş milletde,fizik,kimya,biyoloji,mantık,felsefe,akıl fikir bırakmamış,birçok taraftarın saçının beyazlamasına,tansiyon hastası olmasına ,sinir sistemlerinin bozulmasına, kelamül vesselam futboldan soğumasına sebep olmuşlardır ,durum çok ciddi farkında değiller,sivasspor henüz düşmüş değil,ancak bu kafalar yüzünden düşecek sanıyorum,yazık bu şehire,yazık bu takıma,yazık bu taraftara,bırakıp gitmek sivasspor için daha hayırlı olacaktır,bu arada okan hocada transferde nekadar vizyon sahibi olduğunu göstermiştir:mad:,bunu hasan için demiyorum,taaa en başından beri diyorum [/b][/QUOTE]
Eyvallaahhhh....Muammer bey düşüncelerinize sonuna kadar katılıyorum. Ben 46 yaşında bir taraftar olarak 30 yıldır ortalama takip ediyorum,stadyumda maç izliyorum bu kadar rezil bir 2-3 yıl hatırlamıyorum. Dediğiniz gibi gerçekten tansiyon hastası olduk yaniii...Bu yönetimde heyecan kalmamış arkadaş..Ama bu demek değildir ki ''BİZDE HEYECAN KALMADI TAKIMI DA BİZİMLE BERABER DÜŞÜRELİM GİTSİN..'' Ayıptır günahtır.Yapmayın etmeyin sayın yönetim.Bi silkelenip kendinize gelin lütfen.. |
Adam akıllı bir transfer yapacak bir yetkili acilen aranıyor bunlar adama kafayı yeditdiriller
|
[QUOTE=Ferhat06;962794]Hasan bizim Hasan..İ.Akın'dan daha kötü değil ya.Sezon sonuna kadar sözleşme yapılır sonra duruma göre bakılır.[/QUOTE]
Yani bunun adına hatır transferi deniyor... Zaten hep "o" transferler değil mi bizi bu hale getiren... Sen söyleme bari Doktorum :) |
Hasan Kabzeyi alacağına boştaki Gekası al net 5-6 gol atar, hem de boşta ..
|
Yedek olarak iyi bi alternatif olur ibrahim akin eneramo ve abalo gibi yedegimiz olacagina hasan yedek olsun
|
Şakadır şaka :)
|
[B][I]En kötü transfer yapan takım yönetimi kim diye anket yapsalar Sivasspor yönetimi açık ara birinci olur.
Sayın; yönetim sizi biraz ciddiyete davet ediyorum, Hasan kabze'nin, gönderdiğiniz Batuhandan ne üstünlüğü var, Akhisar'ın beğenmediği oyuncu bizimi kurtaracak. Zati Hasan Kabzenin ahı gitmiş vahı kalmış. Anlaşılan bu transfer döneminde de hüsranları yaşayacağız.[/I][/B] |
aynen düşündüğüm gibi batuhanı aldılar başlarına bela ettiler hasan kabzeden bir cacık olsaydı akhisar kovmazdı ibrahim akın takımda zaten alın hasan kabzeyide alın emekliler takımı haline getirin sivassporu. eğer bu doğruysa doğru olduğuna inanmıyorum ama yönetim eyyy yönetim kafayımı yediniz siz???
|
Lass bangoura transferi ne aşamada bilgisi olan var mı ?
|
Hangi rotadan bahsediyorsunuz.Yönetimin rotasımı vardı.Denizdeki saman çöpü gibi dalgalara rüzgara mahkum bir oyana bir buyana sallanıp duruyor.Şimdi fora Hasan Kabze.Boşta,para ödenmeyecek ya.Bıktık arkadaş bıktık.
|
Gelmeyen bi Hasan KABZE gelmemişti,o'da gelsin tamam 0lsun.
|
Hasan takımımıza 3.forvet olarak alınıyor ise gerçekten iyi transfer nedeni hem çok para istemez hemde yedek kaldığı için sorun çıkarmaz, aynı zamanda iyi kötü lig tecrübesi var. Ha yok 1. Forvet olacak 2. Forvet olacak ise orda sorun olma olasılığı çok çünkü çok üst düzey bi golcülüğü yok, çok üst düzey bi sürati yok, çok üst düzey bi fiziği yok yani her şeyden biraz var ama hiç bir şeyden tam yok çok büyük risk olur
|
Düşen takımın oyuncularını bedava alırsan onlarda zaten yine süper ligdeyiz amannnn boşver der. Bilica, kamanan, mamadu Diallo, Kanfory Sylla, ya en eskiye gitsek hatirlayanlar bilir Anderson, Kalla bu adamlar havadan mi uçtu geldi takima neden boş Beleş adamlar alınıyor
Enerji boş Beleş adam Alırsan düşersin kardesim bu kadar basit... |
yazıık cok yazik rotasi kabze olanin sonu artik ptt lig olur benden demesi
|
Tam isabet; yalnız 10 yıl geç kaldılar.
|
Çok yanlış bir transfer. yönetim yapma kendine gel artık yeter.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:46. |