SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   David Texeira Sivassporda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39636)

Sivasli010 08.01.2016 22:44

David Texeira Sivassporda

[IMG]http://hispanicexecutive.com/site/wp-content/uploads/2014/12/Texeira_1_v2.jpg[/IMG]

Devre arası transfer dönemine hızlı giren Spor Toto Süper Lig takımı Sivasspor, bir futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Şimdiye dek Etzaz Hussain, Cristian Tanase ve Hasan Kabze'yi kadrosuna kattığını resmen açıklayan Kırmızı-Beyazlılar, forvet oyuncusu [B]David Texeira[/B] ile de anlaşmaya vardı.

Son olarak MLS ekibi FC Dallas'ta top koşturan Uruguaylı golcü, Defensor Sporting'de başladığı kariyerinde Groningen forması da giymişti.

Sivasli010 08.01.2016 22:46

Cevap: David Texeira Sivassporda

Kesin sivassporda,

Groningenda oynarkene cok bos oyuncuydu, ama daha 24 yasinda

ve gecmisde cok kotu performans gosterdi icin ilerdede kotu performans gostericek degilya,

mesale Jamie vardy(28 yasinda) 2 sene unce 3e lig ingiliz takimi yetersiz buldu ve takimdan atildi, sonra leicester citye gitti ve simdi birinci ligde(ingiltere) gol krali

namso58 08.01.2016 22:54

Biraz once videosunu izledim iyi oyuncu ayaklri saglam hizli bi oyuncu faydali olur

ysnylmz 08.01.2016 22:54

Fm de beni ipten alan oyuncum ahhh ahhh �� nerden nereye

badof58 08.01.2016 22:56

Umarım beklenileni verir mucize beklemiyorum 5-6 gol atsın yeter ..

sivasfutbol 08.01.2016 23:00

bonservisi elinde herhalde transmarkette istatistikleri iyi değil izlenerekmi alındı acaba süperliğde urugaylı tek futbolcu inşaallah iyi bir oyuncudur yanlız bu oyuncuya güvenmemek lazım bir yabancı forvet daha gerekir defansada saglam bir stoper alınmalı.

59yigido58 08.01.2016 23:15

bu sefer sanırım dogru aşılar yapılıyor takıma tutarsa çok can yakar seneye kafaya oynar bir iki takviyeyle yanlız david texeira dışında bir yabancı forvet daha gerekli ve birde stoper

kagansenbas 08.01.2016 23:22

Hayırlı olsun...
11 de oynayacak 1 FORVET daha ve 1 SOL BEK istiyoruz.

YÖNETİM DUY BİZİ...

LOADİNG.....

mustafa_kavak58 08.01.2016 23:24

Insallah ikinci rengifo vakasi yasanmaz :confused:

Dark Force 08.01.2016 23:42

[B][COLOR=Red]istatistikleri pek iyi değil yaşı genç son vuruşları iyi ama kaliteli bir forvet şart[/COLOR][/B]

sawyer5892 08.01.2016 23:53

Forvet ve kaleci transferini beceremiyoruz

Erenozdenn 09.01.2016 00:06

Valla hep iyi iyi dediler kötü çıktı ama bu Adam bizde işe yarayacak gibime geliyor. Umarım yanılmam

furky.b 09.01.2016 00:06

Rengifo gibi cikmaz insallah..

Erenozdenn 09.01.2016 00:12

Renfigo ve oldoni tarzında biri değil hızlı görünüyor en azından. Sonuçta baskılı oynayan takım olmadığımız için bize savunma arkasına kaçacak adamlar daha faydalı olur gibime geliyor.

karamik 09.01.2016 00:29

Pek hoşuma gitmedi beyler bomba tipi var oldoni gibi bişey

subasi29 09.01.2016 00:36

Biz transferlerde Bir Turlu Atan Ile Tutani Iyi Bulamiyoruz !

kendalli 09.01.2016 01:19

Baskan biz santfor istiyoruz Sivasspor en son 1985-86 sezonunda gol krali olan Serol vardi ondan sonra birtane santfor gelmedi bu takima 30 yil olmus dile kolay...

burhann58 09.01.2016 01:38

Rengifo ve oldoniye on basar o kesin en azindan hizli cevik ama ya tutarsa arayisi suan olmamasi lazim kaliteli firsatci bi golcu sart bu arada belarus milli takim oyuncusu PAVEL SAVİTSKİY alsak TANASE NIN YEDEGI OLARAK cok iyi olur gelecek vaad ediyor ayrica forvetde oynuyor. Oyuncu suan bosta eger alinmazsa ilerde iyi bir takimda parlarsa yine buraya yazarim.

Murad_Kelleci58 09.01.2016 06:10

Bu pastanın kreması David Teixeira olmamalı..

Ne Hasan, Ne David yaramıza ilaç olacak gibi durmuyorlar.. Mazallah yine güzel oynadık gol yollarında şanssısız masallarına karnımoz tok...

Kaliteli forvet mutlaka şart..

NöOReaK 09.01.2016 08:08

Soru işaretiyle dolu bir transfer olmuş G.Amerika dan istediğimiz yetenekleri bi türlü tutturamadık.

Sivasspor un forvet bölgesi kesinlikle Afrika dan olmalı.

Travis Bickle 09.01.2016 08:14

abı rengıfo 2 olabılır bu adam hollanda gıbı basıt bır lıgde oynamıssın sen 65 maçta 14 gol nedir abi ? umarım yanıltır benı ne dıyım

benozgurr 09.01.2016 08:16

İnşallah tutar fiziği sağlama benziyor, top tutuşu vuruşu da iyi İnşallah uyum sorunu yaşamazlar. Eğer ki gerçekten araştırılmış izlenmiş futbolcular ise aldıklarımız hem bugünü hem yarını kurtarır.

B.DUMANLI 09.01.2016 08:20

Sivasspor kalas Eneramolari gördükten sonra buna katlanmak zorunda fenada görünmüyor üstelik.En azindan forvet fizigi var.Bakalim görelim.Mehmet Yildiz iki adim kosunca nefes nefese kaliyordu,bir anda STAR oluverdi Sivas´da.:-)

Sivasspor´a hayirli olsun diyelim,tenkitlerdende kacinalim...

34MUAMMER58 09.01.2016 08:52

[b]Önce david texeria, sivasspora hayırlı olsun,benim hayalimdeki forvet değil,yada sivassporun derdine ilaç olacak forvet olarak görmüyorum,inşallah yanılırım ,sivassporun yıldızı olur.Yanlız eneramo ve mehmet yıldız hakkındaki görüşlere katılmıyorum,önce mehmet yıldızdan başlayım,öyle nefes nefese kaldığı bir sezonunu hatırlamıyorum,16 yaşında sivassporun formasını giydi ,arada 1 2 takım değişsede 30 yaşına kadar sivassporun formasını başarıyla terletti,sivasspor futbolcu alamazken,rakip bizi 10 luk yapmak üzereyken tek başına mehmet yıldızın mücadele ettiğini biliyorum,sivassporu ptt ligde tuttu,süperlige çıkarttı,süperligde tuttu,şampiyonluğa oynattı,avrupa kupalarına katıldık ,hep mehmet yıldız en önplanda idi,eneramoya gelince ,busezonki performansını 1 kenara koyarsak,sivasspor yine böyle umutsuz vakaa iken sivası ligde tuttu,ertesi sezon avrupaya gitmemize hakemler engel oldu ,yine eneramo önplandaydı,herkes sergen bizi ligde tuttu diyorda,baktığımızda eneramonun kazandırdığı 6 puanla ligde kaldık,[sergen onu kayseride kupada oynatarak bitirdi],sağlam 1 eneramo sivasporun forvet ihtiyacını rahatlıkla karşılardı olmadı ,oynadığı hersezon 12 -13 gol -7-8 asistten aşşağı istatistiği olmayan adamın kalaS,odun,hödük,yarma,yağtulumu,badigard gibi benzetmelerle horlanmasına katılmıyorum,uzun lafın kısası ,eğer sivasspor süper ligdeyse ençok emeği olan 2 oyuncu mehmet yıldız ve eneramodur,sivasspor tarihinde ençok gol atan 2 oyuncumuzdur .yeni golcümüzde başım gözüm üstünedir,inşallah başarılı olur,son vuruşları ve tek vuruşları çok iyi görünüyor,üstelik öyle tank gibi ağırda değil ,kendisine üstün başarılar diliyorum.[/b]

Oktayy58 09.01.2016 09:16

Durması gereken yeri bilen ve son vuruşları başarılı bir oyuncu.
İnşallah takımımıza kolay adapte olur.

batur0658 09.01.2016 09:42

[url]http://www.mlssoccer.com/post/2015/10/07/fc-dallas-forward-david-texeira-making-case-start[/url]
david texeirayla ilgili bi yaziya denk geldim yazi ekim tarihli ...paylasmak istedim kisaca soyle deniliyor
antrenmanlarda cok sıkı calistigindan bahsedilmis hatta dallasinda forvet havuzu cok genis oldugundan hocasi bi hafta kadroya almayinca diger haftanin mac gunune kadar cok iyi calistigini o mactada cok iyi oynayarak birde sezonun golunu atarak karsiligini aldigindan bahsediyor...istatisliklerdende bahsetmisler gecen yil kotu bir tablo sergileyip 4 golle sinirli kalan performansinin bu sezon(haberin tarihi ekime kadar olan süreçte) 15 mac 5 gol 3 asist yaparak iyiye gittigindende bahsedilmis..hocasida kendisinden övgüyle bahsetmis..yani sonuc olarak yedek kalmaktan gocunmayip forma savasi vererek forma kapmayi bilen hirsli bir oyuncu bu haberide okuduktan sonra icim birazda olsa ferahladi oyle yada boyle artik takima katki yapacagini dusunuyorum

triper58 09.01.2016 09:44

Tanese iyi transfer,Etzaz orta şekerli,bu arkadaş ise kötü transfer bir umut beslemeyin sene sonu gider.Hasan Kabze adam gibi oynar da ligde kalırız.Bizim ihtiyacımız bu adam değildi.Bir sezon da 10 golü bile bulamamış.Onların 2si 3üde penaltıdır.Da Costa bile bu adamdan fazla gol atıyordu.

2010–11 Uruguayan Primera División 18 6
2011–12 Uruguayan Primera División 2 0
FC Groningen 2011–12 Eredivisie 30 8
FC Groningen 2012–13 Eredivisie 29 5
FC Groningen 2013–14 Eredivisie 6 1
FC Dallas 2014 Major League Soccer 19 4
FC Dallas 2015 Major League Soccer 22 6

Murad_Kelleci58 09.01.2016 09:49

İspanyol Fernando Torres'e benzeyen bir ouyun stiline sahip.

Kısacası iyi bir golcü olmayabilir, ama forvet olarak beklentileri karşılayabilir..

Ben yine diyorum aradığımız golcü David olmamalı..

ZiDaNe58 09.01.2016 10:39

2.renfigo vakası olacak gibime geliyor umarim yanilirim

buraks58 09.01.2016 10:45

Bu oyuncuya hiçte olumsuz bakmıyorum. Daha yaşında 24 ve son iki sezondur performansı yasina gore hic fena degil.2013-2014 senesinde 33 maç oynamış 7 gol 3 asist. 2014-2015 senesinde 28 maç oynamış 9 gol 3 asist.

Videolarına baktığımda pır pır bir oyuncu izlenimi verdi. Cok hizli bi oyuncu degil ama sprinte ilk basladiginda çok iyi.
İş resmiyette dökülürse bence güzel bi transfer yapılmış olur. Uzun bi aradan sonra maçlara daha heyecanlı gitmemizi sağlayacak transferler geliyor. Allah kolaylik versin takımımıza.

ezelşener 09.01.2016 10:50

[URL="https://www.youtube.com/watch?v=TZPNQV4vKqg"]https://www.youtube.com/watch?v=TZPNQV4vKqg[/URL] david textira videoları.Mükemmel bir son vuruşları var her iki ayagıda kullanıyor ve Kafa toplarındada çok iyi.Hayırlı olsun.Hoş Geldin TEKSİRA..

karamik 09.01.2016 10:54

Ya Allah Adamın belasını vermiş sen Amerika Dallas'tan çık yiğidin harman olduğu soğuğu sert insani mert Sosya ekonomik gelişmişlik düzeyi çok düşük bir şehire geldi umarım adapte olabilir devre arasında geldi ve çok Zaman'ı yok.:D

güneşyurdu 09.01.2016 11:03

bizim istediğimiz tip de bir forvet değil kesinlikle.ligde bulunduğumuz durum nedeniyle riski yüksek bir transfer.uyum sorunu yaşayabilir,istatistikleri iyi değil.oynadığı lig sert bir lig değil...A.B.D. liginden alınan forvet ve kaleci hep risklidir.

burada umut veren tek şey oyuncunun yaşının 24 olması ve türkiye ligi gibi sert bir lige gelmeyi tercih ettiğine göre kendini isbat etmek isteyişidir.

türkiye ligi genel olarak bakıldığı zaman kapalı defansladan oluşan,saha içi mücadelenin sert geçtiği bir lig.bu ligde gol atmak isteyen bir golcünün mutlaka kafa gölü atması gerekir...kapalı defansları etkisizleştirmenin en basit yolu kafa gölüdür.

sivasspora bakalım:sağdan ve soldan en çok orta yapılan ama kafa gölü pek nadir atan bir takım...hele golcüleri hiç...hatta en son başakşehir maçında burhan gömseydi punamız 16 olacaktı.

yani sonuç olarak David Texeira kafa gölü atarsa sivasın istediği forvet olur...sivasa ilça olabilir kafa gölü atarsa...çünkü sivas sağ/sol orta istatistiği iyi olan bir takım.

hayırlı olsun benim umutluyum.

musa harun 09.01.2016 11:14

Adam burak gibi araya kaçıyor videolarda.Allah huyunu benzetmesin

karamik 09.01.2016 11:21

Videolara baktım genelde araya iyi kaçıyor ama bakıyorum defanslara mal gibi bakıyorlar Türkiye Liginde adamın ağzına kramponu sokarlar nereye araya kaçıyorsun ayrıca bize Aydın Karabulut gitti gideli araya top atacak bir oyuncumuz olmadı bize gelecek forvet kendi golünü kendi yaratacak Adam geçecek yada uzaktan bazuka göndercek yani sözün özü bu Adam olmamış Kız gibi top oynuyor ve Dallas gibi bir takımda ve Amerika'da futbolun olmadığı bir ülkede gol sayısı yetersiz umarım maç başı anlaşma yapmışlardır bu transfer menejer oyunu gibi geliyor.Refingo,crisantus,Pedro Oldoni türünden forvet

mustafa_kavak58 09.01.2016 11:30

Mustafa Ateş "Urugaylı forvet David Texeira dün İstanbul'a geldi.Bugün ise Antalya'ya gelip kamp katılması bekleniyor"

yiğido58sinan 09.01.2016 11:31

[QUOTE=güneşyurdu;963784]bizim istediğimiz tip de bir forvet değil kesinlikle.ligde bulunduğumuz durum nedeniyle riski yüksek bir transfer.uyum sorunu yaşayabilir,istatistikleri iyi değil.oynadığı lig sert bir lig değil...A.B.D. liginden alınan forvet ve kaleci hep risklidir.

burada umut veren tek şey oyuncunun yaşının 24 olması ve türkiye ligi gibi sert bir lige gelmeyi tercih ettiğine göre kendini isbat etmek isteyişidir.

türkiye ligi genel olarak bakıldığı zaman kapalı defansladan oluşan,saha içi mücadelenin sert geçtiği bir lig.bu ligde gol atmak isteyen bir golcünün mutlaka kafa gölü atması gerekir...kapalı defansları etkisizleştirmenin en basit yolu kafa gölüdür.

sivasspora bakalım:sağdan ve soldan en çok orta yapılan ama kafa gölü pek nadir atan bir takım...hele golcüleri hiç...hatta en son başakşehir maçında burhan gömseydi punamız 16 olacaktı.

yani sonuç olarak David Texeira kafa gölü atarsa sivasın istediği forvet olur...sivasa ilça olabilir kafa gölü atarsa...çünkü sivas sağ/sol orta istatistiği iyi olan bir takım.

hayırlı olsun benim umutluyum.[/QUOTE]

kafa golü atan barrales vardi ama hiç gol atamadı :)

yiğido58sinan 09.01.2016 11:32

Aha tecrübeli yigido olmuşsum :D :D :D

erhan 10 09.01.2016 11:34

Dün Uruguaylı forvet diye açıklandığında araştırdım ve David Texeira'yı buldum inşallah bu adamdır dedim benim yüzümden gelmiş gibi hissediyorum :))

fark58 09.01.2016 12:08

Çok değil bir kaliteli forvet bir de yedek kulubesine en azından stoper işimizi görür, telafisi yok bu işlerin. Bu transferlerde olursa ligin sağlam ekiplerinden oluruz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:40.