SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transferi Kapattık (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39646)

SivasSpor.Com 13.01.2016 09:32

Transferi Kapattık

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46575&token=28051[/IMG]

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un ara transfer döneminde renklerine bağladığı 4'ü yabancı 5 futbolcunun transferini, yönetim kurulu üyelerinden toplanan 4 milyon lirayla gerçekleştirdiği bildirildi.

[B]Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Munar, yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde David Texeira, Joan Oumari, Etzaz Hussain, Cristian Tanase ve Hasan Kabze'yi kadrolarına kattıklarını söyledi.[/B]

[B]Yönetim kurulu olarak transfer konusunda üzerilerine düşeni yaptıklarını belirten Munar, şöyle konuştu:[/B]

"Kulübün kasasında para olmamasına rağmen yönetim kurulu üyelerinden topladığımız 4 milyon lirayla bu transferleri gerçekleştirdik. Şimdi sıra taraftarlarımızda. Kombine fiyatlarını ikinci yarıda yarıya indirdik. Bundan dolayı 5 bin kombine satışı bekliyoruz. Bu saatten sonra taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Özlenen Sivasspor, eski günlerine taraftarın desteğiyle tekrar geri dönecektir."

[B]İyi ve yerinde transferler yaptıklarını dile getiren Munar, "Takıma katkı sağlayacak faydalı futbolcular aldık. Bu oyuncularla da transferi kapattık. Daha transfer yapmayı düşünmüyoruz.[/B] Yeni gelen arkadaşlarımız takıma büyük katkı sağlayacaklar. İkinci yarıyla bambaşka bir Sivasspor izleyeceğimizi düşünüyorum" ifadesini kullandı.

[B]Munar, transferlerin takıma yeni katıldığını, hepsinin bir birinden kaliteli futbolcular olduğunu belirterek, şunları kaydetti:[/B]

"İki hafta sonra takıma tam olarak uyum sağlayacaklarını düşünüyorum. Transfer konusunda yönetim olarak aceleci davranmadık. Hocamızın takip ettiği ve istediği futbolcuları aldık. Bu transferler de takıma büyük güç katacak. Aldığımız futbolcular, Norveç, ABD ve Çin liginden geldi. Geldikleri yerlerde lig bir ay önce bitti. Bunun için futbolcular iki hafta sonra takıma tam olarak uyum sağlar."

Takım olarak daha iyi yerlere geleceklerine inandıklarını vurgulayan Munar, "Yeni transferlere çok güveniyoruz. Zaten onlara güvenmesek inanmasak transfer etmezdik. Onun için yeni transferler takıma büyük katkı sağlayacak. Bizi üst sıralara taşıyacak. Bizim için ikinci yarı yapacağımız 17 karşılaşmada birbirinden önemli. Ligde 22-23 puanı olan takımların yerleri bile şu anda garanti değil" şeklinde konuştu.

Munar, transferi bitirdikten sonra kendilerine kulüp bulmasını istedikleri futbolcularla ilgili çalışmalara yeni başladıklarını dile getirerek, "Bu arkadaşlarımızın kendilerine kısa zamanda kulüp bulmalarını ümit ediyorum. Takımdan ayrılan arkadaşlarımıza bu zamana kadar Sivasspor'a verdikleri emeklerden ve desteklerden dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

asinancetin583 13.01.2016 09:43

Cevap: Yöneticiler elini cebine attı

Desenize nokta atışı forvet yalan oldu yine...

ysnylmz 13.01.2016 09:49

Cevap: Transferi Kapattık

Vay be yönetim helal olsun ne diyim , kale arkası 2 tane aldık hep destek tam destek

34MUAMMER58 13.01.2016 09:49

Cevap: Yöneticiler elini cebine attı

[b]Bu zamana kadar okadar boş transferlere dünyanın parasını verdiler,kulübün paraları çarçur edildi,bu transferleri ben yapmadım,hernekadar iyi sayılabilecek transferler yapıldıysada,bu kulübün iyi yönetilmediği gerçeğini örtmez,yinede ellerini cebine atmaları iyi gelişme teşekkür ederiz,bu takım sadece yöneticilerin sırtında yürümez,esnafı,valisi,belediyesi,hatta rektörü,taraftarı hep birlikte destekleyip layık olduğu yere getireceğiz,şu kombinelerin bitmesi lazım,bu transferlerle ligde kalırsak ,gelecek sezon paralarını tahsil ederler yöneticiler .[/b]

radu 13.01.2016 09:52

Sayın yöneticlere maddi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.Bizlerde sivasta yaşamayan Sivasspor taraftarı ve aşığı olarak hem üye olmak hemde üye aidatı ile katkıda bulunmak istiyoruz.Hatta üye kampanyası yapılabilir.

skep06 13.01.2016 10:07

4 milyona 5 topçu büyük başarı.
Yöneticiler cepten para koymuş ama hibe olarak mı geri almak üzere mi ?
Yinede bu da bir gelişme.

3.Ligdeyken Seçilmiş Başkan döneminde Cemal Nayır bir çok transferi halletmiş üzerine de o zaman bir çok süper lig takımının bütçesine denk olan 2 milyon dolar vermişti.O paraya daha sonra kara para aklama kapsamında devlet el koymuş Abdüllatif Şener in girişimleriyle devlet kontrolünde tesis yapılmak kaydıyla geri verilmişti.Bugünkü tesisler bu parayla yapılmıştı.
Bu olaydan beri cepten para verme olayını hiç duymadım.

Ara transfer dönemi 1 Şubatta bitiyor.Her ne kadar transfer kapandı dense de oynanacak maçların gidişatına göre transfer gündeme gelebilir.

ZiDaNe58 13.01.2016 10:15

Tek eksik golcümüzun olmayışı

Has Sivas`li 13.01.2016 10:33

[B]Takviyeler Çok güzel ama topu kaleye atacak adamımız olmaz ise, ilk yaridan çok farkli olmaz :confused:[/B]

halilxx58 13.01.2016 10:43

Yönetim yine yapti yapacagini. Tam eksigimiz olan her bölgeye iyi transfer yapti yönetim diyecektim ki bitirici forvet almadan kapattilar transferi.
Ayrica maddi desteklerinden bir taraftar olarak dolayi yönetimdeki beylere tesekkür ederim.

kagansenbas 13.01.2016 10:47

E bitirici bir adam almadıktan sonra orta sahaya transfer yapmanın amacı nedir... Bir tane sağlam forvet şarttı.. Yine söylüyorum yakubu kulüp arıyor hiç yoktan onu alıp davidle beraber çift forvet çıkabiliriz. Yakubu ligi de tanıyor davidle de rahat uyum sağlayacak bir oyuncu..

Murad_Kelleci58 13.01.2016 10:52

Konuşunca bize, konuştu diyorlar..

Talat 5858 13.01.2016 11:05

yönetmden suan tek istegimiz yırtıcı son vuruslari iyi bi forvet bi mac kazandirsa cikarir parasini

68yasar58 13.01.2016 11:06

Transferi siz kapamış olabilirsiniz ama
takımın ihtiyacı olan forvet hala alınmadı
onu almak zorundasınız.

shang 13.01.2016 11:20

hayırlı uğurlu olsun şimdiden sonra bize düşen maçlara gidip takımımızı desteklemek ve futbolcuların bir an önce uyum sürecini atlatması.inş umduğumuz beklediğimiz bir sivasspor izleriz

adres58 13.01.2016 11:20

Şu an transfer kapandı. Açıklamalar, düşünceler, beyanatlar bu şekilde... Ama eğer kapandıysa allah Devid Teçerya'ya (David Texeria) zeval vermesin demekten başka şansımız yok. Ayrıca o bölgede Hasan da var, demekki dönüşümlü form durumuna göre bu ikili o bölgeyi kapatacaklar. İnşallah beklenilenleri verirler. Ama diğer transferler kağıt üzerinde çok olumlu. İstenilen ve açık mevkilerdi.
Bu saatten sonra hayırlı olsun demekten başka seçeneğimiz yok.

radu 13.01.2016 11:22

Yakubu kayserisporde kaç gol atmış??????

balmandol 13.01.2016 11:25

[QUOTE=ZiDaNe58;964335]Tek eksik golcümüzun olmayışı[/QUOTE]

Kardeş Texeria ve Hasan Kabze diye iki tane SANTRAFOR alındı bu takıma..Haberiniz olsun :)

balmandol 13.01.2016 11:28

Pes doğrusu arkadaş yaaaa..Bi kere de şu takıma,yapılan transferlere sahip çıkın Allah aşkına. Ne biçim taraftarlıktır bu yaa..!!! Yok ben dediydim,diyecektiz,diye yazdım ...Diyin diyin..Diye diyeeee bizi göndereceksiniz sağolun yaaa..

[B][U]Burdan konuşacağına git KOMBİNE'ni al da takımına sahip çık..!!![/U][/B]

erhan 10 13.01.2016 11:30

Böyle olacağını Okan Hoca'nın Trtspor'da verdiği demeçte anlamıştım. Her bölgede iki alternatif demişti. Hasan Kabze ve Texeira aklıma gelince umudum azalmıştı. Yine de güzel transferler kesinlikle. Şöyle bir durum da var Eneramo yerine Texeira ve Hasan bin kat iyidir. En kötü çift forvete dönelim kendi evimizde.

ready 13.01.2016 11:33

[B]bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer bakalım önümüzdeki maçlarda neler olacak onuda zaman gösterecek[/B]

NöOReaK 13.01.2016 11:44

Böyle olacanıı biliidim yaaa. İnanmazsanız aha dayıya sorun.

anadolu5858 13.01.2016 11:48

ara transfer dönemi bizim için beklediğimizden iyi geçti. inşallah oyuncular biran önce takıma uyum sağlar. Hasan Kabze ve Texeira işimizi görebilir. ilk yarı forvete sokaktan birini bile koymaya razıydık. barales de düzelirse 3 forvet oluyor yönetimin bu düşüncesine de saygı duymak gerek.

furky.b 13.01.2016 11:51

Rezillik, butun oyunculari bonservissiz aldiniz zaten. 4 milyon harcadik neyin kafasi? Yillik alacaklari ucreti 4 milyon bonservis gibi algi yaratmaya calismayin.
Hem 4 milyon tl = 1.200.000 euro eder. Güldurmeyin Allah askina komik duruma dusuyorsunu.

Nerede 3. Forvet?

DoomsDay58 13.01.2016 12:41

O zaman Allah Texeira'ya güç kuvvet versin demekten başka şansımız yok İnşallah Oldoni ve Rengifo gibi çıkmaz.

sivasfutbol 13.01.2016 13:07

Sivasspora yine dogru dürüst bir forvet almadılar yine forvetsiz bir takım oluştu hasan kabze eneramonun türk versiyonu akhisarda sürekli yedek ten oyuna giren bir oyuncu 90 dakikaklık oyuncu degil texeria desen kapalı kutu nasıl oynayacagı mechul eger forvet alınmazsa korkarımki ilk yarıdaki sıkıntıları yine cekecegiz.

GraveYard 13.01.2016 13:15

Öncelikle yaptıkları transferler için yönetime teşekkür ederim ve artık sıra biz taraftarlarda sadece kombine veya lisanslı ürün almakla kalmayıp 90 dk sesimiz kesilinceye kadar takıma destek veren taraftarada ihtiyacımız var. Ama aklıma takılan tek nokta şu transfer sezonu başlamadan önce sayın başkanımız 15 20 milyon transfer bütçesi ayırdık dediler ve şuan ki açıklamalar başka yönde bu konu hakkında bilgisi olan varsa biri açıklık getirebilir mi ?

yigido_furkan 13.01.2016 13:23

Hep bi elestiridir gidiyor 2 tane forvet var her takimda 5 6tanemi var zaten tek forvet oynuyoruz. Ornegin ( fb van persie fernandao gs burak umut bjk gomez cenk ts cardozo deniz yilmaz basaksehirde mehmet battal semih bir yabancilari var) Herkes isterdi iyi bir forvet alalim ama devre arasi kim iyi futbolcusunu satmak ister ki tek kulvarda gidiyoruz. Bizim yapmamiz gereken 5 transferi biran once kaynastirip hazir hala getirmek. Birazda kendimizi elestirelim . kombine konusuna 7gunde 40 yorum var ama yonetimsel bir durum olunca 100lerce yorum oluyor. 2. Yari 87 adet kombine satilmis ilk yarida 8 macta 36bin kisi gelmis maclara bunlarda konusulmali

Dark Force 13.01.2016 14:34

[B]İyi bir forvet daha alsaydık iyiydi.hayırlı olur inşallah[/B]

Murad_Kelleci58 13.01.2016 14:39

[QUOTE=yigido_furkan;964374]Hep bi elestiridir gidiyor 2 tane forvet var her takimda 5 6tanemi var zaten tek forvet oynuyoruz. Ornegin ( fb van persie fernandao gs burak umut bjk gomez cenk ts cardozo deniz yilmaz basaksehirde mehmet battal semih bir yabancilari var) Herkes isterdi iyi bir forvet alalim ama devre arasi kim iyi futbolcusunu satmak ister ki tek kulvarda gidiyoruz. Bizim yapmamiz gereken 5 transferi biran once kaynastirip hazir hala getirmek. Birazda kendimizi elestirelim . kombine konusuna 7gunde 40 yorum var ama yonetimsel bir durum olunca 100lerce yorum oluyor. 2. Yari 87 adet kombine satilmis ilk yarida 8 macta 36bin kisi gelmis maclara bunlarda konusulmali[/QUOTE]

Kardeşim işte sana diğer takımların golcüleri;
Akhisar ; Rodagella - Bruno - Sami - Halil Çolak - Mervan Çelik
Medipol Başakşehir : Mehmet Batdal , Sokol Cikaleschi - Semih
Torku Konya : Bajiç - Rangelov - Ömer Şişmanoğlu
Ç.Rize : Deniz Kadah - Mehmet Akyüz- Kweuke - Teddy Chavalier - Patrik Tuzsnky.
G.Antep : Larsoon - Muhammet - Camara
Antalya : Eto'o - Lazereviç - Mbia
Osmanlıspor : Serdar Deliktaş - Rusescu - Webo
Kayserispor : Derley _oğulcan - Sinan
Bursaspor : Necid- Sercan - Tom De Sutter
G.Birliği : El-Kebir - Stancu - Djalma Campos - Serdar Gürler
Mersin : Naoulma - Pedriel - Futacs -Wellighton - Eren
Eskişehir :Emre - Pinto - El Khalifa-Vladyslav Kulach
Sivas : Hasan Kabze - David Texeria

flarcone 13.01.2016 14:52

[B]itibar etmeyin transfer devam ediyor 1 forvet alınacak teklifler yapıldı. okan hocanın da söylemleri o yönde zaten.[/B]

skep06 13.01.2016 14:55

Sezona forvet mevkiinde Batuhan,Barrales,Eneramo,Beykan(devşirme forvet olarak düşünüldü) ile başladık.
Sonrası Batuhan kadro dışı bırakıldı,Barralesin çapraz bağları koptu,Eneramo bir türlü iyileşemedi,Beykan fizik olarak yetersiz kalınca kanatta oynadı.

Şimdi iki forvetle 2. yarıya başlıyoruz.4-2-3-1 dizilişinde tek forvetle oynuyoruz ama yenik duruma düşünce hoca muhakkak ikinci forveti oyuna alacak. Diyelimki forvetlerden biri sakat veya cezalı duruma düştü o zaman hamle oyuncusu kim olacak.İkisi birden oynayamaz durumda olursa ne olacak.Aatıf,Beykan veya İbrahim Akından biri forvet mi oynayacak.
Ayrıca alınan iki forvetin de ne yapacağını kestirmek zor.

İşin özü bu takıma iyi bir golcü şart oğlu şart.Şartlar zorlanıp kesinlikle alınmalı.

kendalli 13.01.2016 15:48

Transferler süperdi fakat golcü eksik kalmistir ve mutlaka alinmalidir, yoneticilik fedakarlik gerektirir ve ayni zamanda parali adamlarin isidir 1 subata daha cok var sayin munar icinden cok param gitti yaw diyecene golcümüzü alin almiyorsan yönetimde ne işin var...

derin58 13.01.2016 15:50

Belki taraftarda özellikle forvet transferi tatmin etmedi, ama buna da sükür.. Unutmayin.. Transfer sezonlarinda, transfer günün son gününe kadar gündüz gece transfer ve haber bekledik..

kendalli 13.01.2016 15:55

Bunlar nabız yoklama turları arkadaşlar daha transfer dönemi bitmedi bastirin ve golcümüzü aldiralim...

münihli_58 13.01.2016 16:37

[B] 1 Forvet daha şart isterse cebinizden 10 milyon çıksın bu armanın, bu kulübün tek sahibi taraftardır ve her zaman taraftar haklıdır Kaç sezondur yalvar yakar forvet istiyoruz gelen hocalar forvet istiyor ama bir türlü almıyorsunuz şimdi de çıkmış transferi kapattık diyorsunuz. Alınan futbolcularda bir yere kadar götürür sonra yine golcüye muhtaç kalırız bize gol attıracak adamdan çok gol atacak adam lazım. Golcü anlamında Hasan Kabze ve Texeira bize yeter, bu ikisi bizi taşır diyebileceğimiz kalite de golcü değiller Flarcone üyemize güveniyorum bence de mutlaka 1 forvet daha gelecektir istediği kadar transferi kapattık desin sayın yönetim kurulu üyesi[/B]

Çılgınlar58 13.01.2016 16:46

VAY BE EKREM MUNAR ABİ BARİ SEN YAPMA YAPTIĞINIZ 5 TRANSFERDE BONSERVİSİ ELİNDE OLAN OYUNCULAR 4 MİLYON LİRAYI NEREYE VERDİNİZ 5 OYUNCUYA PAYMI ETTİN 4 MİLYON LİRAYI YAZIKLAR OLSUN SİZE BANA KIZAN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIP TEK TEK BONSERVİS BÖLÜMÜNE BAKSIN YAZIKLAR OLSUN BU TARAFTARI ASALAK OLARAK GÖRMEKTEN VAZ GEÇİN NE ZAMAN BONSERVİSLİ BİR OYUNCU ALACAKSINIZ MERAK EDİYORUM DOĞRUSU ŞİMDİ BAŞKANIN ŞEYLERİ ÇIKAR TRANSFER YAPIYOR BEYENMİYONUZ YAPMIYOR ELEŞTİRİYONUZ DAHA NE YAPACAK BU YÖNETİM ÖNCE ADAM GİBİ ADAM OLUNACAK SONRA TAKIMA SAHİP ÇIKACAK TRANSFERLERİ YAPACAK SEZON BAŞINDA NİYE YAPMADILAR BU TRANSFERLERİ BELEŞE AL SONRA NEYSE SİNİRLERİM HOPLADI YETER....
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/etzaz-hussain/profil/spieler/141658[/url]
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/cristian-tanase/profil/spieler/46662[/url]
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/david-texeira/profil/spieler/143182[/url]
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/hasan-kabze/profil/spieler/29387[/url]
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/joan-oumari/profil/spieler/77875[/url]

yigido yakup 13.01.2016 17:05

[QUOTE=Çılgınlar58;964403]VAY BE EKREM MUNAR ABİ BARİ SEN YAPMA YAPTIĞINIZ 5 TRANSFERDE BONSERVİSİ ELİNDE OLAN OYUNCULAR 4 MİLYON LİRAYI NEREYE VERDİNİZ 5 OYUNCUYA PAYMI ETTİN 4 MİLYON LİRAYI YAZIKLAR OLSUN SİZE BANA KIZAN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIP TEK TEK BONSERVİS BÖLÜMÜNE BAKSIN YAZIKLAR OLSUN BU TARAFTARI ASALAK OLARAK GÖRMEKTEN VAZ GEÇİN NE ZAMAN BONSERVİSLİ BİR OYUNCU ALACAKSINIZ MERAK EDİYORUM DOĞRUSU ŞİMDİ BAŞKANIN ŞEYLERİ ÇIKAR TRANSFER YAPIYOR BEYENMİYONUZ YAPMIYOR ELEŞTİRİYONUZ DAHA NE YAPACAK BU YÖNETİM ÖNCE ADAM GİBİ ADAM OLUNACAK SONRA TAKIMA SAHİP ÇIKACAK TRANSFERLERİ YAPACAK SEZON BAŞINDA NİYE YAPMADILAR BU TRANSFERLERİ BELEŞE AL SONRA NEYSE SİNİRLERİM HOPLADI YETER....

Sadece diyorumki bize rakip gerekmiyor bizim icimizde elini cebine atmayan herseyi bilenler yetiyor.

sanki sozlesmelerini oyuncularin imza parasini menejer parasini pesinatini sen odedin
Simdi gelip yoneticelere uyduruk bi siteden okuduklarinizla suclama getiriyorsunuzya ne diyelim.

5 oyuncu gelmesi demek ne demek illaki 4 milyar tl bonservisemi gitmesimi lazim.
bonservis verip almaya kalksan sadece Hussein nin borservisine gider o 4 milyar.

yönetimimizin arkasindayiz yetmez diyoruz bir tane santral pivot santrofor bekliyoruz.

Çılgınlar58 13.01.2016 17:10

[QUOTE=yigido yakup;964404][QUOTE=Çılgınlar58;964403]VAY BE EKREM MUNAR ABİ BARİ SEN YAPMA YAPTIĞINIZ 5 TRANSFERDE BONSERVİSİ ELİNDE OLAN OYUNCULAR 4 MİLYON LİRAYI NEREYE VERDİNİZ 5 OYUNCUYA PAYMI ETTİN 4 MİLYON LİRAYI YAZIKLAR OLSUN SİZE BANA KIZAN ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIP TEK TEK BONSERVİS BÖLÜMÜNE BAKSIN YAZIKLAR OLSUN BU TARAFTARI ASALAK OLARAK GÖRMEKTEN VAZ GEÇİN NE ZAMAN BONSERVİSLİ BİR OYUNCU ALACAKSINIZ MERAK EDİYORUM DOĞRUSU ŞİMDİ BAŞKANIN ŞEYLERİ ÇIKAR TRANSFER YAPIYOR BEYENMİYONUZ YAPMIYOR ELEŞTİRİYONUZ DAHA NE YAPACAK BU YÖNETİM ÖNCE ADAM GİBİ ADAM OLUNACAK SONRA TAKIMA SAHİP ÇIKACAK TRANSFERLERİ YAPACAK SEZON BAŞINDA NİYE YAPMADILAR BU TRANSFERLERİ BELEŞE AL SONRA NEYSE SİNİRLERİM HOPLADI YETER....

Sadece diyorumki bize rakip gerekmiyor bizim icimizde elini cebine atmayan herseyi bilenler yetiyor.

sanki sozlesmelerini oyuncularin imza parasini menejer parasini pesinatini sen odedin
Simdi gelip yoneticelere uyduruk bi siteden okuduklarinizla suclama getiriyorsunuzya ne diyelim.

5 oyuncu gelmesi demek ne demek illaki 4 milyar tl bonservisemi gitmesimi lazim.
bonservis verip almaya kalksan sadece Hussein nin borservisine gider o 4 milyar.

yönetimimizin arkasindayiz yetmez diyoruz bir tane santral pivot santrofor bekliyoruz.[/QUOTE]

sivassporumuzun süperlig tarihinde yapılan transferlere bir bakarmısın kaçına bonservis verilmiş zaten bonservisli transfer yapıldığı 2 sene de de şampiyonluğu kaçırdık ha o da muamma da neden kaçtığı neyse kardeşim şunu söyleyeyim sana tek birşey nereye kadar beleşçilik? beleş alacaksan sivasımda ne aç ne kendini gösterecek oyuncular var bir fatih çıplak gibi bir takımın alt yapısı var ki galatasaray beşiktaş fenerbahçe trabzon ve diğer anadolu takımlarını geride bırakıp şampiyon olmuş kaçtane çıkarttılar ALLAH aşkına söylermisiniz???? söylediklerim uyduruksa buyrun siz bildiğinizi okuyun....

yigido yakup 13.01.2016 17:35

[QUOTE=Çılgınlar58;964405][QUOTE=yigido yakup;964404]

sivassporumuzun süperlig tarihinde yapılan transferlere bir bakarmısın kaçına bonservis verilmiş zaten bonservisli transfer yapıldığı 2 sene de de şampiyonluğu kaçırdık ha o da muamma da neden kaçtığı neyse kardeşim şunu söyleyeyim sana tek birşey nereye kadar beleşçilik? beleş alacaksan sivasımda ne aç ne kendini gösterecek oyuncular var bir fatih çıplak gibi bir takımın alt yapısı var ki galatasaray beşiktaş fenerbahçe trabzon ve diğer anadolu takımlarını geride bırakıp şampiyon olmuş kaçtane çıkarttılar ALLAH aşkına söylermisiniz???? söylediklerim uyduruksa buyrun siz bildiğinizi okuyun....[/QUOTE]

Beles nerde?ney beles?

Bu oyuncularin bonservisi elinde olmasi onlari belesmi yapiyor? Bu oyuncular babasi hayrinami taaa Amerikayi Romanyayi Norveci birakip geliyor bu oyuncular bonservisi elinde oldugu icin extra imza parasi aldiklarinida bilmen gerekmezmi?

Bak bakalim su ara transferde yapilan transferler kac tanesine bonservis odenmis?

hic bir kulup bonservis odemiyor kaldiki Sivasspor oyle para sacacak kadar parayi cayiragzinda lahana tarlalarinda yetistirmiyor

ne olur biraz mantikli olalim 4 liraya super lig maci seyreden seyirci baska nerde var?haa birde sebep olduklari para cezasida cabasi

verirsin parasini dersin su oyuncuyu alin ben sponsorum almazlarsa haklisin.

beyler aklinizi basiniza alin bir Eskisehir 120 milyon borcla cirpiniyorken Mersin 70 milyon borcla hergun rezil olurken ne olur sehrimizi ve takimimizin serefini yüksek tutan yönetimimize sahip cikalim

Çılgınlar58 13.01.2016 17:48

biz takıma sahip çıkıyorum her sene işim gereği maçlara gidemesemde her sene kombine alıyorum takımıma yardım yapıyorum ama bir erkan kaçta beleş oyuncu oyuncuya para vereceksin tabikide ama babasının hayrına bir molde gibi bir takım oyuncusunu kovup boşa çıkartıyorsa onun takımına faydası yokki bize olsun artıkları toplamaya devam durmak yok artıklara devam....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:59.