SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Buruk'tan Transfer Çağrısı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39675)

SivasSpor.Com 25.01.2016 09:47

Buruk'tan Transfer Çağrısı

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46602&token=46511[/IMG]

Eskişehirspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona eren maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Medicana Sivasspor teknik direktörü Okan Buruk, stresli bir maç olduğunu belirtirken şunları söyledi:

“İyi hazırlandığımız bir maçtı. İlk yarıya baktığımızda maçın başından 10 kişi kalana kadar oyunda istekli olan, rakibe pozisyon vermeyen ve çok fazla pozisyona giren bir takım vardı. Kaçırdığımız penaltı var. Goller kaçırdık ama oyun içinde hiç bir zaman inancımızı kaybetmedik. Saçma sapan bir gol yesek de, buna rağmen maçı çevireceğimize inanıyordum. Devre arasında doğru ve yanlışları anlattık. İkinci yarı 1-1’i bulduk. Bastırırken Beykan’ın gördüğü ucuz bir sarı kart var. Özellikle ilk sarı kartı affedilecek gibi değil. Belki Beykan’ı oyun dışına alabilirdik ama takımın bir ritmi vardı. Biraz daha beklemek istedik. Ama Beykan çok ucuz bir şekilde ikinci sarı kart gördü. Genç bir oyuncu ama bu bize pahalıya mal oldu. Oyunun devamında ise bizim gibi bu seviyede bir takımın yemeyeceği bir gol yedik. Rakip bizim üzerime geleceğine biz açık bir şekilde yakalandık. Resmen kalemizi açarak ikinci golü yedik. 2-1’den sonra yine pozisyonlar yakaladık ama atamadık. Futbolda atacaksanız, atamazsanız her zaman haksız olursunuz. Puanları böyle kaybedersiniz.

Biz buraya bunu düzeltmek için geldik. Bu süre içerisinde iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Bu hafta bizim için altın değerinde 3 puan olacak bir haftaydı. Bunu kaçırdığımız için üzgünüz. Tekrar ayağa kalkmamız gerekiyor. Kalkacağız inşallah. 11 günlük bir aramız var bu arada iyi hazırlanacağız. Bize yakışanı yapmamız gerekiyor. Bu takımın başarısı için yönetimden taraftara herkes her şeyi yapıyor. Burada her şey düzgün yapılırken takım olarak bizlerin daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Biz daha fazlasını vermeliyiz ve Allah’ın izniyle de vereceğiz. 15 maçımız var hepsi bizim için daha büyük önem kazandı, hepsi birer final oldu.”

[B]Takımının takviyeye ihtiyacı oluğunu, maça çıkarken çok zorlandıklarını vurgulayan Okan Buruk, şöyle devam etti:[/B]

“Sakat, eksik ve tam hazır olmayan oyuncuların bir kısmını oynatmak zorunda kaldık. Aatıf 5 gün antrenmana çıkmamıştı oynatmak zorunda kaldık. Maçı kazandıktan, golleri atamadıktan sonra, böyle goller yedikten sonra maçları kaybedersiniz. Hücum hattına takviye yapmak istiyoruz. Diğer bölgelerde de rekabeti artırmak için 1-2 oyuncu alırsak bizim için çok iyi olacak. Beykan’ın ilk kartı gereksiz, ikincisi ise ağır bir karardı. Artık kalan haftalara odaklanacağız.”

58g0kberk58 25.01.2016 09:54

Cevap: Buruk'tan Transfer Çağrısı

Bana kalırsa bu kalitedeki kadro kesinlikle ligde kalır. Tek sorun başındaki hocanın yetersizliğidir

anilcan213 25.01.2016 10:02

[B] Ruhsuz herif seni! Eses'in ikinci golünde tüm takım sahaya koştu. Bizim pozisyonlarımızda bir hareketlenmeni göremedik. Senden çok yardımcın aktif hareketliydi. Ruhsuz hocanın ruhsuz topçuları. Yetersiz herif. [/B]

68yasar58 25.01.2016 10:14

Okan hoca lafla peynir gemisi yürümüyor. Es es maçı senin sayende kaybedildi
oyuna zamanında müdahale etseydin farka gidecek maçı kaybetmezdin,
şimdi takıma iyi bir forvet lazım bunu herkes biliyorgücün yetiyorsa aldır.
İbrahim akın, yekta kurtuluş, gibi oyuncularıda en kısa zamanda gönderki yerine istediğin oyuncular alına bilsin İ.Akında ne buldun anlamadım. 5 tane genç kampa katıldı, Hasan kabze ile ibrahim Akın yerine Onlardan faydalan yenilirsen bukadar üzülmeyiz.

Besyo_cu 25.01.2016 10:22

[B]Transferler ile birlikte bence yeni hocaya da ihtiyaç var. Okan Buruk'la Sivasspor uyuşmadı ve uyuşma ihtimali de yok. Okan Hoca ile 10 maça çıktık hepsi de çok kritik maçlardı bu maçlardan sadece 2 galibiyet alıp tam 6 maçı kaybettik. Eskişehirspor maçı ise sadece 90 dk lık sıradan bir maç değil ligin kader maçıydı ve maalesef kaybettik.

Önümüzde 11 günlük uzun bir milli Maç arası var. Mecnun Başkan inanılmaz derece bu kritik dönemde sessiz kalıyor yada en azından taraftar olarak biz öyle görüyoruz Başkanımızın ne yapacağını merak ediyorum, Bence ! yol yakınken ve daha fırsat varken 2 transfer yaparak mümkünse Bülent UYGUN ve Ertuğrul SAĞLAM ikilisinden birisini takımın başına getirmek gerek.

Maçtan sonra maçı stattan izleyen babam ile yaptığım Telefon görüşmesinde 1972'de Naci penaltıyı atamadı şampiyonluk gitti, şimdi Aatıf kaçırdı İnşallah düşmeyiz dedi... İçime oturdu bu laf inşallah kader penaltımız olmaz...[/B]

çorluluyiğido 25.01.2016 10:29

defansda sıkıntı yaşıyoruz.ibo artık eskisi gibi değil.ümitin affedileceği konuşuluyor.kendisini hiç sevmem ama affedilirse katkısı olur.ümite ihtiyacımız var.

-kesinlikle pivot santrafor alınmalı.

-kanatlarda burhan beykan tanase erkan ibrahim akın var.bana göre ibrahim akın kesinlikle gönderilip yeni bir kanat alınmalı.

-en önemlisi yeni bir hoca lazım.ama şuan için okanıın gitmesi çok zor göüküyor.

-bu arada orhan kiralık gidecekmiş pttye.bence genç oyuncu kendini gösteremedi.pttde takip edilmeli.ümit affedilirse hakan abolo eneramo batuhan dışında 3 oyuncu gidecekmiş deniliyordu bence bu 3 isim mehdi,ibrahim akın ve sürpiz denilen isim.

58gürün58 25.01.2016 10:32

bülent uygun ve ertuğrul sağlamın gelmesi çok zor be abim. ortada enkaz var kimse kolay kolay bu topa girmez. okan gider ya mesut bakkal yada yılmaz vural gelir. tabi okan giderse.

halilxx58 25.01.2016 10:35

Okan'in iyi niyetine süphem yok, lakin bizim icin yetersiz bir hoca. Toy veya tecrübesizde diyebiliriz bu duruma ama Okan'la devam edersek isimiz cok zor.

Hocanin Beykan'i kameralar karsisinda bu sekilde elestirmesi yanlis. Henüz 20 yasinda, tecrübesiz bir oyuncuya fazla önemli bir görev verdik. Baskinin altinda kaldi. Evet cok kritik goller kacirdi, acemi ve sorumsuzca kartlar yedi, ama Okan hoca'nin en gec ilk saridan sonra Beykan - Tanase degisikligini yapmasi gerekirdi.

Evet bu takimin bir forvete ihtiyaci var, ama transfer gelmezsede bu kadro süper lig kalitesinde. Bir Bülent Uygun veya Ertugrul Saglam disiplini ile bu takim kümeden uzaklasabilir.

Önümüz milli ara, bakalim degisiklikler olacakmi. Egerki olacaksa, bir an önce yapilmali...

antik58 25.01.2016 10:36

Ee bu nasıl açıklama. Gardaşım bu lafları her hafta duyar olduk yakinda ben çalıştırıyorum bu adamlar beceremiyor dersin düşmeyi garantilediginde de takıma daha fazla zarar vermemek için istifa ediyorum dersin. Senaryolar aynı ama seni istemiyor bu taraftar inşallah bu forum sayfalarını okuyorsundur. İstifa et ve git ...

antik58 25.01.2016 10:39

Yönetim iyi bir iş yapin artık. Ara Dönem ilac gibi gelir okani hemen gönderin yeni hocayla uyum süreci bu dönemde giderilir. İlhan Cavcav beğenmediği adamı gönderdi belki çok elestirildi ama sonuçta yavaş yavaş potadan uzaklaşıyor...

pover58 25.01.2016 10:40

öncelikle hoca transferi şart sen oyunu okuyamıyorsun hoca bu çocuk sapur supur oıynuyor kart da görmüş ne diye çıkarmıyorsun oyunculara verdigin taktikte hatalı geldin atıfı bitirdin adama nasıl bi sistem koydunsa oyuna zerre katkısı yok cicinho forvet oynuyor defans sos veriyor sen transfer istiyorsun hayırlı işler hoca en iyisi sen bu işin altında kalırsında sivası düşürme istifa et işin rastgele.düş yakamızdan.

balmandol 25.01.2016 10:44

Benim artık bu laflara karnım tok.Ruh kalmamış,oyun düzeni yok,afedersiniz sokak şeyleri gibi oraya buraya saldıran bir takım nasıl galibiyet alacaktı ki.? Cenabi Rabbil Alemin PTT 1.ligde gelecek yıl tekrar şampiyonluk görmeyi nasip etsin İNŞAALLAH..

Ferhat06 25.01.2016 10:44

Ben umudumu kaybettim.Cidden ligtv yi iptal etmeyi düşünüyorum.Okan'la bu iş olmaz.Osmanlı'yı yenmemiz hayalden öte.

fatihcan58 25.01.2016 10:49

Okan Hoca bir konuda çok haklı. Transfer şart. Bu transferi de Teknik Direktör olarak yapmalı transferi kapatmalıyız.

İlk 5 içinde olacak kadro kuruldu adam hala transfer diyor. Eskişehir, Gençlerbirliği, Mersin 2.ligde bile kadroya giremeyen adamları transfer edip seni kendi sahanda yeniyorsa adama sormazlar mı sen bu takımda ne yapıyorsun diye.

Güle Güle Okan Hoca.

ihtiyar yiğido 25.01.2016 10:52

[B][I]Bence iyi bir forvet ile birlikte bir iki transfer yapılmalı, aynı zamanda hoca değişikliğine gidilerek bu takı yukarılara taşıyacak, işte Sivasspor bu dedirtecek yapıda bir teknik direktör olan Ertuğrul SAĞLAM bu takımın başına getirilmelidir, hemde hiç vakit kaybetmeden, çünkü Eskişehirspor mağlubiyetinin tek sorumlusu oyuna gerekli müdahaleleri yapamayan, doğru dürüst bir oyun planı ve oyun düzeni olmayan, ne yaptığını bilmeyen Okan Buruk'dur.
Çünkü, ''Aatıf 5 gün antrenmana çıkmamıştı oynatmak zorunda kaldık'' diyor, peki hazır olmayan oyuncuyu oynatmakla ve hazır olmadığını söylediğin oyuncuya penaltı attırmakla, Sivasspor'un yeşerecek umutlarını kararttın. [/I][/B]

Poyrazcan 25.01.2016 11:17

[B]Mesut Bakkal, Mesut Bakkal, Mesut Bakkal!!!
Bu takımı ancak bu adam ayağa kaldırır ve küme de tutar.[/B]

burhann58 25.01.2016 11:20

Bu transferler r.carlos zamaninda olaydi ligin tozunu attirirdik goze hos gelen futbolla ozamanlar 3 yiyoduk 5 yiyoduk ama atiyoduk o kadrolarla liginde ortalarinda oluyoduk simdi cokus doneminde olmamiz askerlerin degil PADISAHIN SUCUDUR KOMUTANIN IYI OLMAZSA ASKERDE MAL MAL BAKAR DUSMANDA GELIR SENI ATESE ATAR... PADISAHIM ÇOK YASA...:mad::mad::mad:

DoomsDay58 25.01.2016 11:23

Eskişehir gibi tükenmiş bir takımı yenememişiz hala 15 maçımız var diyor. 11 maça çıkıp 2 maç kazanabilmişsin önünde 15 maç olsa ne olur sen oyuna gerektiği yerde müdahale etmeyip kenardan izlediğin sürece 15 maçta alacağımız puan sayısı da 15'i geçmez. İyisi mi sen yol yakınken istifa et bizi de kendini de yorma Okan hoca.

yigido yakup 25.01.2016 11:28

Be icin transfer

Ibrahim Akin oynasin diyemi?

berk5858 25.01.2016 11:36

[B]**********************

Editörün notu :[/B] Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız

58fast58 25.01.2016 14:57

okan buruk bu işi bilmiyor tıpkı benim syretttiğim gibi maçı seyretdi beykan denen pisliği neden ilk 11e alırsın kart gördükden sonra kırmızımı bekledin nedne çıkarmadaın benm tarafdar olarak gördüm hasan kabzede ne yapıyor allah aşkına ibrahimi öztrükü hiçmi uyarmıyorsun kaç haftadır bozuk inanın bizm mehdiye ademe yazık hüseyinmidir nedir balon çıktı güçsüz kırılgan bir topçu

A.Turan Korkmaz 25.01.2016 15:14

Okan hoca'nın neleri yapamadı?
-Haftaiçi Eskişehirspor kupada Boluspor deplasmanındaydı. Yeni transferleri Kulach ve Axel Meye ile as kadroyla çıktılar. Sivas maçının provasını yapıp 2-0 maçı aldılar. TV'den naklen verilen maçı analiz edip Eskişehir'e önlem alamamak affedilir gibi değil.
-Maçı stadda seyrettim. Cicinho aslında fazlaileri çıkmak istemedi. Ama taraftarın gaz vermesi ve golün gelmemesiyle risk aldı. Sivasspor'un en büyük Silahı Cicinho'nun ortaları. Durum buzken onu önde oynatmamak hatadır. Cicinho defansta değil orta ofansta oynamalıdır.
-Beykan'ı provoke eden attığımız golde hata yapan Emre Güngör'dü. Bir oyuncumuzu attırarak kendini affettirmek istedi ve bilerek Beykan'ın üzerine oynadı. Bu gelişmeyi kenar yönetim görmeliydi. Nitekim, aynı durumdaki Kulach'ı Samet Aybaba hemen oyundan Aldı.
- Hasan Kabze'nin maçtaki görevi neydi merak ettim. Top indirmedi, top istemedi, eliyle yana oynayın işaretleri yaptı durdu. Madem bitik durumdasın neden memleketinin takımına gelirsin. Bu mu Sivaslılık? Hücuma azıcık girse etse, topu önüne alsa, penaltı yaptırabilirdi. Şut çekmeyi falan zaten bırakmışız...
Ben son 15-20 dakika John Boye'yi santrfor gibi oyuna Alıp topu şişireceğimizi beklerdim ama İbo ve Yekta'dan medet umuldu. İbo iki Yıldır ne yapmış? Yekta zaten kenarda ısınırken küfür yedi.
Okan hoca, maçı oyuncular üzerinden değerlendirmiş. Ama biraz da kendi hatalarını görse iyi olur.

sebasteia 25.01.2016 15:53

yürü git lan, bu çağrıyı şimdi mi yapıyorsun?!!?

skep06 25.01.2016 16:11

Göreve geldiğinden beri oynadığımız 10 maçta herhangi bir hocayla(Sergen dahil) minimum 14 puan toplardık.Alınan puan sadece 8.
Yenilgileri önce hakeme yıktı sonra kadro darlığına şimdi de futbolculara.
Oyun okuma yok,her maça özel hazırlanma yok,futbolcu izlettirip iyi transfer yaptırma yok,yok oğlu yok.
Adam hem stajını yapıyor hem parasını alıyor keyifler gıcır.

otceken58 25.01.2016 16:12

Bize gelen td lere bakarmisiniz hiçbiri zorlamadan kendi kendini bilerek istifa etmesini bilmiyor Sergen Yalçın Okan buruk hiç farkı yok yerim rahat diyor kovmazlarsa gitmem!!! Olan Sivasspor'a oluyor yönetim dikkatli olun bu taraftar bunların hesabını sorar yazık -10 derecede 4500 kişi vardı orda bir umut bu maci alacak toparlanacağız diye takımda futbolcu kalitesi yukseldi ama hepsini bir araya getirip organize edecek Ada'm yok!!! İstediğiniz kadar en iyi enstrümanı alin egerki hepsini bir arada senkronize edemiyorsanız ortaya çıkan ses SİVASSPOR dur bize iyi bir maestro gerekiyor...

cengo64 25.01.2016 16:33

Okan Buruk eğer şimdi transfere ihtiyacı olduğunu söylüyorsa zayen berbat teknik direktör olduğu belli.İbrahim Akın ı o ne zannediyordu ki düne kadar.Ağırlığını koyup Ümit i affetirseydi ya.Amaan o kadar transfer yapacak parası olsa seni niye getireceklerdi ya düşünsene.Onlar acaba bu sene de bedavadan yırtarmıyız derdindeydi şimdiye kadar.Haa akılları başlarına geldiyse o başka.Adamlar transferleri aramızda para toplayıp alıyoruz diyor bu ne diyor.Hadımız hadım.Bu diyor oğlandan kızdan ne haber.Bu açıklamadan sonra bence bavulunu toplar.Sen daha hangi futbolcun ne kadar laubali onu bile bilmiyorsun Sivas a ne faydan olur.Aslında benim gönlümden gecen Okan ın hemen gidip yerine takımı Ciciye bırakmak.

legolass 25.01.2016 16:33

Okan burukun yerine kesinlikle tecrubeli bir hoca gelmeliydi. Eger mesut bakkal veya yilmaz vural bile olsa ilk 10 daydik su anda. Mecnun otyakmaz simdiye kadar genc hocalara ilk tecrubesini hocalara sans verdi genelde de tuttu bu politikasi. Okan buruk malesef olmadi sergen yalcindan sonra bulent uygun cagrisi cok yapildi ama kendi bildigini okumayi tercih etti. İlhan cavcavi sevmem ama adam basariligini olamayacagini anladigi an kapinin onune koyuyor. 6 puan almayida basardi 5 puan oldu farkimiz. Bu saatten sonra ligde kalmamiz cok cok zor. 10 gunluk arada hoca degisikligi olmasi lazim ama yine olmayacak. Görünen kôy kilavuz istemez. Sadece okan hocayada bisey diyemem cikip kendisi gol atacak degil beykan gibi aptallar bos kaleye atamiyorsa diyecek bisey yok. Ayrica beykanin kirmizi kart yemek icin elinden geleni yaptigini dusunuyorum hatta sike yaptigini bile dusunme noktasina geldim o golleri kaciriyosun ustunede kirmizi yemek icin ortaligi karistiriyor hicbisey yokken ortada gidip adamin ayagina basiyor bogazini sıkıyor hakemede helal olsun cok iyi yonetti ilk defa bi hakem.

balmandol 25.01.2016 16:34

Sayın yönetim aklınıza uyupta gerçekten diyorum bu şaka değil transfer falan yapmayın. Bu kadro bize yeter. Bundan sonraki Sivasspor için zarardır. Zararın da neresinden dönersen kardır.

Elbeyliliyiz 25.01.2016 16:42

hic inancim kalmadi biktik ne diyelim....

adres58 25.01.2016 16:44

[QUOTE=legolass;965869]Okan burukun yerine kesinlikle tecrubeli bir hoca gelmeliydi. Eger mesut bakkal veya yilmaz vural bile olsa ilk 10 daydik su anda. Mecnun otyakmaz simdiye kadar genc hocalara ilk tecrubesini hocalara sans verdi genelde de tuttu bu politikasi. Okan buruk malesef olmadi sergen yalcindan sonra bulent uygun cagrisi cok yapildi ama kendi bildigini okumayi tercih etti. İlhan cavcavi sevmem ama adam basariligini olamayacagini anladigi an kapinin onune koyuyor. 6 puan almayida basardi 5 puan oldu farkimiz. Bu saatten sonra ligde kalmamiz cok cok zor. 10 gunluk arada hoca degisikligi olmasi lazim ama yine olmayacak. Görünen kôy kilavuz istemez. Sadece okan hocayada bisey diyemem cikip kendisi gol atacak degil beykan gibi aptallar bos kaleye atamiyorsa diyecek bisey yok. Ayrica beykanin kirmizi kart yemek icin elinden geleni yaptigini dusunuyorum hatta sike yaptigini bile dusunme noktasina geldim o golleri kaciriyosun ustunede kirmizi yemek icin ortaligi karistiriyor hicbisey yokken ortada gidip adamin ayagina basiyor bogazini sıkıyor hakemede helal olsun cok iyi yonetti ilk defa bi hakem.[/QUOTE]

Beykan konusunda hocanın yapması gerekenler vardı.... Bütün taraftar ilk sarı gördüğünde kırmızı kart yiyeceğini adeta tavırlarından okumuştu. Tamam o zamanlar takım bir baskı kurmuştu. Futbolcu gol kaçırır. Aatıf penaltı kaçırdı devre arasında Aatıfı motive etti takımı yanına çağırdı. ama hoca onu sahada tutmamalıydı. Anlık bir hususu gözden kaçırdı. Ayrıca kenarda pasif hareketleri var. yırtacak kulübeleri dövecek yerine göre, Thomas bile isyan etti kararlara, yerinde duramadı. Bu hakem üzerinde etki yapar. Taraftar hocasını o haldeyken gördüğünde ''demekki bir şeyler var'' der galeyana gelir. Hakem ürker vesaire vesaire. Hocanın çok hatası var. Haa çıkıp kendisi gol atamaz ama bizlerde hangi maçı alacağız deme hakkına sahip değilmiyiz. Tamam şimdi Bülent Uygun haberini o sıkıntılı saatlerde açtım belki hatalıyım ama gördüm ki taraftarın çoğuda hocanın bu tavrından memnun olmadığı belli oldu. Tamam sık sık hoca değişikliği iyi bir şey değil ama Hocada biraz motivasyona biraz disipline başvursun. Egosuz disiplin iyidir, iyi yansır takıma... Bakın ne hale geldik. Berabere bile kalsak daha çok umutlanacaktık. Hasan Kabzeler Yektalar İbrahim akınları kadroda görünce deli oluyorum. Geçen hafta Çağatay oynadı. Çokda kötü oynadı, ama tutupda şöyle böyle demedik. Çıksın bari onlar oynasın varsın kötü oynasınlar, bilmem anlatabiliyormuyum. Cırhı çıkmış miadı dolmuş ne kadar adam varsa bizde. İyi olan, ağabey olanlara değil ama görünen kötülere lafım.

çorluluyiğido 25.01.2016 17:07

bizim son maçlarda en büyük sıkınıtımız kolay gol yeme.malesef hep de bireysel hata yüzündengeliyor.özellike ibrahim 35 yaşına geldi ve ondan fazla şey bekleyemezsin ayrıca her maç 11 oynadı.bünye kaldırmaz.ümit kurtu affetmemiz lazım.karakteri ne olursa olsun bu ligdeki hakan baltadan sonra en iyi sol stoper ümit kurt.

-tanase takımı toplayan atağı hazırlayan daha doğrusu takımın beyni rolü alan bir oyuncu.bu yüzden bu savruk takıma tanase ilaç olur.çünkü çok panik oynuyoruz.hurraa atağa çıkılmaz.bir sistemin olmalı.

-oumari son maçında hata yapmadan oynadı iyi uzun paslar attı ama stoper eksiğimiz çok net.elimizdeki ümitin affedilmesi en iyi stoper transferi olur.

-cicinhonun zaman zaman dinlenmesi lazım.ayrıca sene sonu gidiyor.mutlaka genç ve cicinhonun veilahtı olacak adam lazım.

-okan hocayı anlıyoruz galibeyet almak istiyor ama böyle olmaz.daha sakin oynatmalı.panikten oyuncular gol atamıyor.

ankastre 25.01.2016 19:33

Okan bunu yonetimden istedinse yaninda birde teknik direktor isteseydin

Külhan 25.01.2016 19:39

bizdeki bu forumsuzluk oldugu müddetce daha cok eyvah cekeriz okan hoca beykandan yakiniyor ama hic kendisini suclu hissetmiyor adam sari görmüs daha ne bekliyorsun degistirsene zaten atamadigi gollar sebebile sac bas yolduruyor biran önce cek kenara tenasei sokoyuna bu hocanin oyunu okuyamamasi degilde ne dir ikinci goldan önce arkayi tamamen bosalttik yani affedersiniz gelin bize gol atin dergibi hoca kenarda hic takima müdahale etmiyor orta sahaya yigilmisiz savunmada acik veriyoruz ama hoca demiyorki geri cekilin gol iste böyle geldi atialan üsküdari coktan gecti gözün aydin okan

badof58 25.01.2016 19:55

[url]https://www.youtube.com/watch?v=8LzRE2ZhAfg[/url]

[url]https://www.youtube.com/watch?v=qRUgKrtT644[/url]

Biz bunları istiyoruz Okan Bey. Tamam beyefendisin efendisin, kibirli değilsin. Seni destekleyenleri kırmadan bugüne kadar görevini sürdürdün ama Artık Yeter! Bu takım bu lige kolay çıkmadı, bu kadar kolayda düşemez. Burayı Elazığ ile karıştırma, yıllardır Süper Ligde oynayan iyi kötü futboldan anlayan bir seyircisi var. Ligin devreden sonra 3. haftasına girilecek sen hala transferden bahsediyorsun, e arkadaş madem elindekiler yetersiz bu zamana kadar neden istemedin, madem yeterli gördün neden şimdi işler kötü gidince transfer ayağına yatıyorsun, ayıp değil mi bu şehre, ayıp değil mi emeğinden rızkından kesip stada iyi vakit geçirmek isteyen, zaten hafta içi mahvolmuş bu adamlara hafta sonu adam akıllı bir futbol izletip yüzlerini güldürmen gerekmez mi ? Bahane üretmek yerine, ama yok bizde maalesef herkesin bir bahanesi var nasıl olsa !

Şimdi gelgelelim senin teknik direktörlüğüne bu zamana Milli Takımda yardımcılık yaptın, iyi hoş bir başarıdır. 2. maceran Elazığ oldu, iyi futbol oynattın dediler, düştün. İyi futbol oynayıp kaybetme lafını da hiç anlamam, madem o kadar iyiydi neden bu takım düştü. 3. başarında Sergen'in ipten aldığı borçlu Antep'te 10 küsürde bitirmen. 2 takım yönetmişsin Süper Ligde 1'i düşmüş diğeri de kalmış ve 9 haftada 5 puanı mı ne vardı galiba, az çok bir şeyler yapamasa da yinede berabere kalan bir takıma 10 maçta 8 puan topladın, bu başarı değildir ve ligdeki diğer rakiplerimizle aradaki farkı 2 maça çıkardın, burdan sonra bu takımı kurtaracağına inanıyorsan kal ama hırs yapıp kibirli davranıp sahaya yüreğini koymayacaksan, ellerini bağlayıp maçı izleyeceksen bırakta işi bilenleri yapsın. Futbolculuğuna lafım olmaz ama teknik direktörlüğün şu ana kadar başarısızlık üzerine kurulu, Elazığ'a çevirip bir de üzerine borç takıp gideceksen bu takım ve bu şehir sana hakkını da helal etmez. Bu saatten sonra yerli transferi yapmayacaksın heralde 2. ligde de en fazla 3 yabancıyla oynanıyor, e geri kalanlarının fesih bedelini kira bedelini cebinden mi vereceksin Okan Bey ? O yüzden ne sen bizi yor ne de biz seni beceremedim, elime yüzüme bulaştırdım, istifa ediyorum de bizde seni iyi hatırlayalım.

mksivas 25.01.2016 20:05

evet okan ıle sıvas spor uyusamadı bu ara donemde bulent uygun veya ertugrul saglam la anlasılsın ancak dısıplınle bu takım lıgde kalır okan bu takımı kaldıramadı eger ıkı hafta daha bekleyelım denıyorsa cok gec olacak

alemdarlar 25.01.2016 20:55

eSeSi sıralamada bize yaklaştırdın hocam.

savaş2 26.01.2016 08:52

***hasan KABZE hariç transferlerin hepside süper.okan BURUK yetersiz takımda iyi bir kadro oluşturamıyor .6 aydır oynamayan Hasan kabze üzerinde duruyor ve seso nun bencil oyunun önune gecemiyor.her topun başında seso goruyorum. Takımda ciddiyet yok. ibrahim ÖZTÜRK KAPTAN OLMALI .FB de alınan yedek oyuncu sahada kafasına gore takılyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:22.