SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Böylesini Hiç Yaşamadı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39676)

SivasSpor.Com 25.01.2016 11:46

Böylesini Hiç Yaşamadı

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46603&token=61040[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan haftalarda 14 puan toplayan Medicana Sivasspor, 11. sezonunu geçirdiği ligde 19. haftalar itibarıyla en kötü performansını ortaya koydu.

[B]19. haftada evinde Eskişehirspor'a 2-1 yenildi.[/B]

Lige istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve geride kalan haftalar itibarıyla 2 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 8 beraberlikle 14 puan toplayabilen kırmızı-beyazlı ekip, ligde 16. sırada kaldı.

Ligde en son 15. haftada deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 4 lig maçında da 3 puan sevinci yaşayamadı.

Süper Lig'e 2005-2006 sezonunda yükselen Sivas temsilcisi, ligde geride kalan haftalarda hanesine yazdırdığı 14 puanla 19. haftalar itibarıyla en kötü performansını sergiledi.

Maç başı 1 gol ortalamasıyla oynayan Medicana Sivasspor, ligde bir dönem şampiyonluğu kovaladığı eski başarılı günlerinden uzak performans sergiliyor.

[B]İlk 19 hafta karnesi

Süper Lig'de 2005-2006 sezonundan itibaren mücadele eden Sivasspor'un ilk 19 haftalar itibarıyla karnesi şöyle:[/B]

Sezon O G B M A Y Av. P
[B]2015-2016 [/B]19 2 8 9 19 28 -9 [B]14[/B]
[B]2014-2015[/B] 19 5 5 9 21 28 -7 [B]20[/B]
[B]2013-2014 [/B]19 10 2 7 34 26 8 [B]32[/B]
[B]2012-2013 [/B]19 6 5 8 21 27 -6 [B]23[/B]
[B]2011-2012[/B] 19 7 7 5 30 30 0 [B]28[/B]
[B]2010-2011 [/B]19 3 7 9 18 34 -16 [B]16[/B]
[B]2009-2010 [/B]19 5 2 12 23 37 -14 [B]17[/B]
[B]2008-2009 [/B]19 12 5 2 32 12 20 [B]41[/B]
[B]2007-2008 [/B]19 14 1 4 32 13 19 [B]43[/B]
[B]2006-2007[/B] 19 8 4 7 19 22 -3 [B]28[/B]
[B]2005-2006 [/B]19 6 9 4 19 17 2 [B]27[/B]

nefhret_58 25.01.2016 11:53

Cevap: Böylesini Hiç Yaşamadı

2 galibiyet..Sövek mi...

ihtiyar yiğido 25.01.2016 12:06

[B][I]Takım SOS veriyor,gerekli önlemler alınmaz ise daha çok şeyler yaşarız.[/I][/B]

DoomsDay58 25.01.2016 12:14

Sonumuzun geldiğinin en açık göstergesi, buradan dönmek için üst üste galibiyetler almaktan başka şansımız yok ne yazık ki bu da Okan hocayla pek mümkün görünmüyor.

erhan 10 25.01.2016 12:17

2009-2010 sezonunda yanılmiyorsam Muhsin Ertuğral gelmişti o zaman da bu tarz transferlerle umut aşılamaya çalıştı yönetim. Elrio , Nabil Taider, Pieter Mbemba gibi ya tutarsa transferler yapılmıştı ama o dönem o hocanin bile göz yaşına bakilmamisti. Şimdi ise Okan Buruk maç içinde tepki vermekten aciz olmasına rağmen takımda tutuluyor. Bahanemiz de güzel transferler yeni geldi uyum yok. Ben de böyle para kazansam hiç itiraz etmem. Dünkü değişiklikleri de bunu gösterdi olmaz olmaaaz.

Dark Force 25.01.2016 12:49

[B]Bu satten sonra iyi transfer beklemek hayal olur tectübeli bir hoca getirip kaderimize razı olmamız gerekiyor ya batarız ya çıkarız maçlar tansiyonu yüksek maçlar olacak bu süreçte futbolculara psikolok desteği verilmesi gerekiyor stresli maçları her futbolcu kaldıramaz hata yaparlar.[/B]

kaplanlı 25.01.2016 12:50

puan hesabı yaparsak daha çok şey değişebilir.lakin gs ve eskişehir maçlarındaki tablo bu işin okan hocayla çok zor olduğunu gösteriyor.biz doğru kadroyla ve doğru oyun planı ile oynasaydık bu maçlardan en az 4 puan alırdık.bunu yapacak olanda hocadır.taraftar olarak hocaya güvenimizin kalmama sebebi bu.

omer58 25.01.2016 13:20

Bizim kötü olduğumuz sezonlarda bizden daha kötüler vardı o şekilde ligde kalıyorduk ama bu sene durum farklı gençleri mi Osmanlı'yı mi kimi altimiza alacağız
Tabi burden okan hoca faktörü var beykanin kırmızı gorecegini biz gorduk o göremedi tamam dedik oldu artık hüseyin i çıkarıp ibrahim akın i alması tam bir rezalet
Gece gözüme uyku girmedi Allah yardımcımız olsun

KaanK 25.01.2016 13:32

Bilmem kaç maç berabere kalıp pişkin pişkin en azından yenilmedik diyerek bunu başarı gibi yutturmaya kalkan sergen isimli şahsa mı kızalım ?

Takımı el birliğiyle başta transfer politikalarıyla sıradan bir orta sıra takımı haline getiren neredeyse her sene kümede tutmaya oynatan yönetime mi kızalım ?

shang 25.01.2016 13:42

ilk 8 haftadan sonra sürekli söylüyoruz bu sezonun şakası yok diye nitekim haftalar bir bir azalıyor.Bundan sonra ki her maç eskişehir maçından daha da önemli maçlar dahada zor maçlar. son maç fenerbahçe beşiktaş kasımpaşa başakşehir bursa trabzon maçları hiç kolay maçlar değil 10.haftaya kadar olan periyot da aşağıdan kurtulmamız gerekiyor

Travis Bickle 25.01.2016 14:26

[B]bizim bir yerde patlıycagımız bellıydı zaten kaç defa lıgı 15.bitirdiğimizi hatırlamıyorum bugun bu durumda olmamızın bır çok sebebı var oralara gırersem çıkamam şimdi benım umutlarım azalıyor artık bır kıvılcım lazım bu takıma[/B]

Soyözen 25.01.2016 14:29

Böylesini hiç yaşamaya yaşamaya küme düşeceğiz sonunda...

Elbeyliliyiz 25.01.2016 16:35

Sorun Taraftarda olmayacagina göre, Önce Batuhan da israr edildi sonra gönderildi simdi Hasan Kabze geldi Takim ucurumun esiginde kimin umurunda, Galatasaray macinda cok pas hatasi yaptik, Beykan gibi henüz pismemis oyunculari ilk onbirde oynatARAK bana göre büyük risk aliniyor. Takim kümeye oynuyor Beykan kendi havasinda keyfinden takimi en az bir puanindaN EDIYOR.

fark58 25.01.2016 16:38

Osmanlı maçı okanın kaderini belirleyen maç. 3 puan gelmezse yollar ayrılmalı. Maç içi ve dışında Sorumsuz futbolcular süresiz kadro dışı bırakılmalı.

Elbeyliliyiz 25.01.2016 16:38

[QUOTE=Travis Bickle;965840][B]bizim bir yerde patlıycagımız bellıydı zaten kaç defa lıgı 15.bitirdiğimizi hatırlamıyorum bugun bu durumda olmamızın bır çok sebebı var oralara gırersem çıkamam şimdi benım umutlarım azalıyor artık bır kıvılcım lazım bu takıma[/B][/QUOTE] yapilan Transfer Hasan Kabze 34
yasinda ne diyelim nasip düsersek düseriz düsmeyi kimse istemez ama gercek olabilir.

ankastre 25.01.2016 19:35

Bu basari senin eserin Okan gardas

Külhan 25.01.2016 19:56

Bu oniki günlük bosluk bizi biraz kendimize getirir diye düsünüyoruz keza duydgumuza göre ümit kurt affedilecekmis ikincisi iki tane transfer yapilacakmis eger bunlar dogruise bizdeki karamsar tablo biraz dagilir gibi okan hoca gitmez neden adam futbolun icinden geldigi icin bugün yarin düzeltirim diye zaman kazanacak ve neticede sivasspor Allah göstermesin düstügündede siz benim dedigim transferi yapmadiniz bahanesine siginacak ve olan bize yani sivasspora ve sivasa olacak cok karisik bir ortamdayiz ne yapacagimizi hic kimse kestiremiyor mevlam yardimcimiz olsun.

alemdarlar 25.01.2016 20:45

Bülo diyerek alay ettiğimiz Bülent Uygun'un iyi ve kötü halleri İsmail Kartal hariç hepsine 5 takar. Kurtuluş Bülent Uygun'da dır. İşi kılıfına uydurup getirilmelidir.

Besyo_cu 25.01.2016 22:20

[B]Plansız yapılan kadro tercihleri maalesef bu günleri getirdi.

Takımız Süper Lig'in en yaşlı takımı, 30 yaş ve üzeri 12 oyuncu ile bu alanda da zirvedeyiz...

Takımda kendini gösterecek İstanbul Takımlarını, Avrupa'yı yada Milli Takımı hedefleyecek oyuncu nerdeyse yok.

31 Yaşındaki Burhan Eşer, 30 Yaşındaki Setkus, 34 Yaşındaki İbrahim ÖZTÜRK, 32 yaşındaki Adem Koçak, 30 Yaşındaki Yiğit ve Yekta , 31 yaşındaki İbrahim Akın, 32 Yaşındaki Mehdi, 33 yaşındaki Hasan Kabze'yi ne istanbul Takımları alır nede Milli takıma seçilirler, hedefi olmayan oyuncu da nasıl olsa paramı alıyorum diye şimdi yaptığını yaparak takımı dibe çeker...

Sivaspor'da parlayacak kendini gösterecek oyuncu yok yerlilerden 20 yaşındaki Beykan ve 24 yaşındaki Erkan Kaş'dan başka genç oyuncu yok, yabancılardan ise çok şükür yeni 22 yaşındaki Hussain ile 24 yaşındaki Texeira geldi...

28 yaş herhangi bir takımın oyuncusu için takımın en yaşlı oyuncuları arasında gösterilebilecek iken bizde 28 yaşındaki Korcan Çelikay takımın yarısından fazlasına abi demek zorunda kalıyor...

Hedefi olmayan oyuncudan takıma fayda gelmez, tecrübe iyidir her takımda en az 4 -5 tane oyuncu olması gerek ama bizde ki gibi 12 tane 30 yaş üzeri bir hedefi olmayan oyuncular olursa bugünler kaçınılmaz son demektir.[/B]

dibba58 25.01.2016 22:43

Yıllardır 1. ligdeyiz satıp ta kar etiğimiz kaç futbolcumuz var.Kendi yetiştirdiğimiz kaç futbolcumuz takım kadrosunda var.Emekli futbolcularla eski takımında takımında kadroya giremeyen futbolcularla takımında sorunlu futbolcularla, 30 ve 30 yaş üstü futbolcularla bonservisi elinde olan futbolcularla buraya kadar.Başkanından saha kenarındaki top toplayan çocuklara varıncaya kadar hatta biz taraftarlar ile top yekün bir değişim yenilik içine girmek gerek.Yoksa bu sene düşmesek bile biz bu kafayla her sen düşmemeye oynarız.
[B]Çekirge kaç kere zıplayacaksın[/B]

yigido yakup 25.01.2016 23:13

Ben hayatim boyunca bir sampiyonlugu kaybettigimiz ibb macina cok cok asiri üzulmus gece boyunca uyuyamamistim birde uzunca bi aradan sonra dun gece kaybedilen macin etkisiyle uyuyamadim

Bugün sakin kafayla düsündüm ve kendi kendime belkide boyle cok daha hayirlk olacak bu zemine cakilmamizin maciydi ve biz yere cakildik simdi tum stresi yukü attik artik dirilisin baslangici olmali.

Ben sahsen kendi adima hic bu kadar azimli ve hirsli olmamistim egerki benim tanidigim Mecnun baskansa oda ayni sekildedir evet bugun cok daha guclüyuz ve ayaga kalkacagiz

Yeterki biz birligimizi beraberlegimizi bozmayalim

34MUAMMER58 25.01.2016 23:25

[b]Bu yılki sıkıntılı bir sezonu muhsin ertuğral döneminde yaşamıştık,mesut bakkalla kurtulmuştuk aslında mesut bakkallada değilde diyarbakırsporun atak yapamamasıyla 6 beraberlik alarak ligde kalmıştık,ertesi sezonda mesut bakkalla sezon başı yapılanmasını yanlış ve gereksiz transferlerle yaptığımız için ligin dibine demir atmış ,rıza hocanın aratransferde tutturduğu oyuncuların lige damga vurmasıyla ligde kalmıştık,ozaman özellikle muhsin ertuğral döneminde hiç umudumuz yoktu açıkçası,kız gibi top oynuyorduk,aslında pahalı ve kaliteli oyunculara sahip olduğumuz halde,takım olamamanın ,hocanın türk futbolunu tanımamasının ,yumuşak ,ısırmayan ,mücadele açısından oldukçazayıf bir oyun anlayışı ve taktiği yüzünden sıkıntılar yaşamıştık,bu sezona baktığımızda,gerek r.carloslu dönem olsun,gerek sergenli dönem olsun,hatta okan buruklu dönem olsun,gerçekten çok şanssız maçlar çıkarttığımız için ligin dibindeyiz,sakatlıklar,haKem hataları,kaDRO dışılar,yaşlı vegereksiz oyuncularla kadronun şişirilmesi,hocanın acemi ve oyun okuma yeteneği olmaması,oyuncu değişimlerindeki yanlış tercihler,bazı oyuncuların aynı beykan gibi gereksiz kırmızı görüp takımı 10 kişi bırakması gibi nedenlerle istediğimiz puanları 1 türlü alamadık,muhsin ertuğral dönemine göre iyi futbol oynuyoruz diyebilirim,ancak iyi oyun yetmiyor ,galip gelmek lazım,şuandan sonra bizi iyi futbol ,kötü futbol değil,alacağımız 3 puanlar ilgilendiriyor,herkes gibi bende stresliyim,ancak bu şanssızlığın biyerden döneceğinede inanıyorum,yiğitin ,erkanın,j.boyenin,burhanın iyileşmesiyle,milli arada yeni transferlerinde uyum sürecini atlatmasıyla,umarım ümitin afedilmesiyle,inşallah hiçdeğilse hızlı bir santrofor alınmasıyla sivassporun hızla yukarı tırmanacağına inanıyorum,bunu hayal gördüğüm için dedğil,neredeyse tüm takımları takip eden biri olarak söylüyorum,beni düşündüren yukardaki taKımlarla aramızdaki puan farkı,eskişehiri ne pahasına olursa olsun yenmemiz gerekirdi,ozaman rakiplerimiz çoğalırdı,neticede pes etmeyeceğiz ,takımımıza destek olacağız,bu sıkıntıyı atlatacağız ,asla umutsuz değilim ,nu takım bi ritmini tutturursa üst üste 4 maçıda kazanır inşallah.[/b]

eyuphulagu 26.01.2016 00:48

Her şerde bir hayır vardır derler...Belki de bu sonuç bizim için ilerde daha iyi olacak sonuçlar doğuracak...Eskişehir in bize yenilip ligi bırakması belki ilerde bizim için daha kötü sonuçlar doğuracaktı..Eskişehir takımı ligi bırakacak;diğer maçlarda da hep yenilgiler alacak;rakiplerimiz de sürekli galip gelerek puan farkını açacaklardı...Şimdi ise Eskişehir her maça final olarak bakacak;belki ortadaki takımların da bazılarını yenip onları da aşağılara çekecek;olaya birde buradan bakmak lazım...Sivasspor artık her maça galibiyet için çıkacak,çıkmak da zorunda..Bırakın içeriyi,deplasmandan da alınacak bir kaç galibiyet sivasspor için büyük moral olacaktır...Ortada 15 maçta 45 puan var;sivasspor içerdeki 8 maçın en azından 6 tanesini kazanıp 18 içerden, en az 4-5 de dışardan puan alırsa zaten ligde kalacaktır...Ben bu konuda çok iyimserim ama yine de iyi bir forvet ve 1-2 tane de alternatif oyuncu alınırsa sivasspor ligde her takımdan içerde dışarda puan ve puanlar alacaktır diye düşünüyorum...

sebasteia 26.01.2016 06:45

evet böylesini hiç yaşamadık, on yıldır yaşamadığımızı yaşayacağız %99 ihtimalle. emeği geçen herkesin Allah belasını versin!

mksivas 27.01.2016 20:11

malesef bu yıl galıba sıvas sporumuzun super lıg olarak son sezonu hem teknık heyet bakımından hemde transfer bakımından sımdı yapılan transferler sezon basında yapılsa takım sımdı nerelerdeolurdu anca hocada bır ayrı muamma tecrubelı bır hocaya ıhtıyac var

adres58 29.01.2016 15:11

Çok zor günler geçirdiğimiz malum... Eskişehir maçının vermiş olduğu psikolojiyi atlatıp canımızı dişimize takarak bu durumdan kurtulmanın yollarını aramalıyız...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:07.