![]() |
Sivasspor 0-0 Antalyaspor
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46691&token=69006][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46691&token=69006[/img][/url]
Spor Toto Süper Lig'de 23. Hafta: Medicana Sivasspor - Antalyaspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 28 Şubat Pazar [B]Stad:[/B] Sivas 4 Eylül [B]Saat:[/B] 13:30 [B]Maçın Hakemi:[/B] Mete KALKAVAN [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Antalyaspor
[B]Yok şu sakattı yok şu formsuzdu yok taraftar yoktu yok hava yağmurluydu yok şuydu buydu bilmem anlamam bu maçtan galip gelinecek o kadar yoksa sonrasını ben bile düşünmek istemiyorum!!![/B]
|
[b]Ne desek ,ne yazsak boş,sivasspor mutlaka kazanır diyorum,yeniliyoruz,bu maçtan 1 puan bile alsak iyi dediğim maçları alıyoruz,beraberlik yeter dediğim maçta fark yiyoruz,öyle istikrarsız kadromuz varki,öyle nerde ne yapacağımız belli olmuyor,antalya takımını beğenmiyorum şahsen,eğer etoo olmsasaydı bugün ligin dibinde olurlardı,sivasspor hernekadar düşme potasında olsada sezon başından beri ,maçlarının büyük bölümünde hep kazanmayı hakederek ya berabere kaldı,ya yenildi,,sadece eskişehir,trabzon,maçını kazansak bugün 23 puanda olurduk,sezon başından beri değil tam 3 yıldır alamadığımız forvet ve solaçık sıkıntısını çekiyoruz,defansın 2 belkemiği dacosta ve ümiti arıyoruzda bulamıyoruz,sözün bittiği yerdeyiz artık,antalyayı yenmekten başka çarede yok ,yenilirsek bunu çok samimi söylüyorum,ptt liginde şapşallamadan şampiyonluğa oynayacak takım için futbolcu bakarız,yenersekde azda olsa umudumuz devam eder,sivasspor bu ligdeki tüm takımları yenecek kapasitede,diğer puanları bizle aynı olan bize 10 puana kadar fark atan takımlar dahil futbol olarak hiçbiri bizden üstün değil,etoyu iyi tutarsak ,antalyayı yeneriz ,başkada yapacak birşey yok artık[/b]
|
yensek nolacak kayseri antepi yenerse fark 8 olacak.
|
[B][I]Tehlikeli bölgeden çıkmak için kendi sahamızdaki tüm maçları kazanmamız gerekiyor. futbolcular ve teknik heyette bunun bilincinde, o yüzden Antalyaspor'u kesin yenmemiz gerekiyor, yoksa ümitlerde tükenir, moraller de tükenir, Eto yu iyi marke edebilirsek rahat üç puan alırız.
Mesut hoca, başta Aatıf olmak üzere oyuncuların kulağını çekip takım oyunu oynamaları gerektiğini, egoist hareketlerden kaçınmalarını ikaz etmesi gerekmektedir. Oyunculara Konyaspor maçını tekrar tekrar izleterek yedigimiz basit gollerdeki hataları, Aatıfın, daha müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermeyip bizi bir golden ettiği pozisyonları izlettirmeli ki bir daha aynı hataları tekrar etmesinler.[/I][/B] |
Şerefli bir mağlubiyet alırız diyorum..Çünkü herşey bizim aleyhimize gidiyor..FUTBOLCULARIMIZ bile bizim aleyhimize çalışıyorken sen Antalya'yı nasıl yeneceksinki..KOVA bir kaleci,bencil bir AATIF ...Bu ikisi bence yeter..!!!
Haaa birde üstüne SEYİRCİSİZ bir maç..OOOofffffff oofffffff... |
[QUOTE=ihtiyar yiğido;968780][B][I]Tehlikeli bölgeden çıkmak için kendi sahamızdaki tüm maçları kazanmamız gerekiyor. futbolcular ve teknik heyette bunun bilincinde, o yüzden Antalyaspor'u kesin yenmemiz gerekiyor, yoksa ümitlerde tükenir, moraller de tükenir, Eto yu iyi marke edebilirsek rahat üç puan alırız.
Mesut hoca, başta Aatıf olmak üzere oyuncuların kulağını çekip takım oyunu oynamaları gerektiğini, egoist hareketlerden kaçınmalarını ikaz etmesi gerekmektedir. Oyunculara Konyaspor maçını tekrar tekrar izleterek yedigimiz basit gollerdeki hataları, Aatıfın, daha müsait pozisyondaki arkadaşına pas vermeyip bizi bir golden ettiği pozisyonları izlettirmeli ki bir daha aynı hataları tekrar etmesinler.[/I][/B][/QUOTE] Abiciğim eminim ki bütün hocalar Aatıf efendiyi EGOİSTLİK konusunda uyarmışlardır ve uyarıyolarda..Adım gibi eminim..Amma velakin adam dediğim dedik biri galiba İNAT DAMARSIIZZZZZ..:) Keseceksin abiciğim..İki üç maç kes bak nasıl düzeliyor..!!! |
Kazanmak her şey değildir, ama kazanmayı istemek her şeydir.*
Yeterki futbolcularımızın ve teknik heyetin kafasında ya kaybedersek düşüncesi oluşmasın ve bencil futbolcular ile sahaya çıkılmasın. Bakın Burhan Eşer teknik bir futbolcumu hayır ama çok koşan çok basan savaşan bir yapıya sahip aldığı her topu olumlu mu kullanıyor hayır ama bunun için gayret ediyor. Aatıf ın dün yaptığı hata değil ihanettir düşmeye oynayan bir takımın futbolcusunun bu kadar lükse sahip olmaması lazım gelir. Kalacak Korçan mi setkus mu dıye tartışanlar var bence gereksiz tabii yineliyorum Bence gereksiz çünkü setkus şu an Türkiyedeki en iyi 5 kaleciden biri. Umarım Antalyaspor maçında takım oyunu oynarız inşaallah da kazanırız. Saygılarımla |
Bu maç için değil içeride oynayacağımız bütün maçları almamız gerek başka yolu yok.
|
seyirci desteğiyle bu maçı alırdık ama gelin görün ki seyircisiz oynanacak.takıma destek olacağına rakip takıma ve hakeme küfrederek seyircisiz oynama cezası almamıza neden olan taraftar müsveddeleri kına yaksınlar.
|
Bizim ligde kalmamiz mucizelere bagli.Kayseri- Antep askini herkes bilir.Antep Kayseri´ye maci verir,aksi olursa mucize olur.Antalya´ninda Rize´ye karsi galip gelememesi lazim.Gecen yillarda yasadigimiz mucizeler bu yil tekkerrür edermi hic tahmin etmiyorum ama genede bekleyip görecegiz.
|
Bizi herkes cözdü forvetlerimizin becekriksiz oldugunu,rakip sabirla bekleyip Sivasspor topuyla tüfegiyle saldirirken acigini bulup kontra ile isimizi bitirebilirler.Kolay sari kart ve bencil futbolla biz zor mac kazaniriz.Birde Federasyon kansiz birini bu maca verirse iste o vakit isimiz cok daha zor...
|
seri galibiyetler alamadığımız sürece bir ileri iki geri gider dururuz seyircisiz işimiz zor
|
Bu maçı Allahın izniyle yeneriz diyorum herkesi yenebilecek kapasitede futbol oynuyoruz konya top felan oynamadan maç kazandı çok üzüldük maç içerisinde yeterki geriye düşmeyelim büyük takımlarda dahil bizden puan alamayacaklardır fakat geriye düşünce bir panik havası acelecilik bize zarar veriyor ben sonuna kadar ümitliyim son iki maçtaki istekli oynumuzu sürdürelim yeterki
|
Kalede kova Setkus'u ramen kazanacağımız maç olacak hatta taraftar olmaması bizim için avantaj bile olabilir takımı stresten kurtarır takımın iki maç üst üste kazanabilsek çok şey bekliyorum bu takımdan
|
***Hocamız her maca 4 yeni değişikle cıkıyor oda takımı kotü yönde etkiliyor.ŞEŞO kesinlikle yedek bırakılmalı . Hasan kabze golcuysa neden dafansda oynuyor.tonlarca hata yapıyor.ileriye cıkışdada david in pozisyon almasını engelliyor.
Antalya macın 11 setkus cicinho-boye -ibrahim-emre hüseyin-mehdi burhan-david-ibrahim AKIN YEDEKLER-şeşo-ziya-tanese-adem ve beykan |
Maçdan sonra Serdar Özkan için doping testi istemek lazım o kadar kuvvetlenmişki bugün Rize defansını dağıttı.2 golde de asisti var.Antalya çok iyi takım keza Rize de öyle ama biz nasıl yenmişiz hayret.
|
seyircisiz oynamak pekbirsey kaybettirmez bize yeterki takim oyununu oynayalim tabiki seyircinin vermis oldugu duyguve hisleri baska oluyor ama bizim seyircimiz bizi hep gammazliyor küfürün her cesidini yapmaktan cekinmeyen bir adi gurup varki bu hermac kendini gösteriyor buna bir carebulmak cok zor pasolig le buna care bulacagiz dediler malisef oda ise yaramadi is bizim iyi niyetli taraftarimiza düsüyor herkes yakinindaki küfürlere müdahale etmeli en azindan güvlige bildirmeli
|
Kazanacağız inşallah mersinide Kasımpaşiyada yenip 9 puan alacağız başka yolu yok
|
Büyük ihtimal kazanırız hem de bir farkla, ama üst kaçmadan tutmamız lazım orası epey uzaklaştı ..
|
Hala bir umit var. O umidi sonuna kadar zorlamayacak isek bize neden Yigido deniyor. Cikin yigit gibi mucadele edin !
|
Kazansak ne fark eder ki 10 puan fark yemişiz kayseri de kazanırsa alttaki 3 lü tamamen kopmuş olacak. Gerçi ligde kalsak ne olacak ki bu sene olmasa seneye düşeriz
|
Mesut Hocayla kesinlikle bir güven bir farklılık geldi...Konya maçı bir kayıp değil...İçeride Antalya vb takımlar Sivasa rakip olamazlar...Hani demiştim ya idda oynayanlar var ise bu maçada kocaman bir Sivasspor galibiyeti yazabilir...
|
Antalya'ya hıc şansı vermiyorum ılk 1 ıkıncı yarı1 kAyseri Antep'le beraber kalsa yada yenilirse güzel olur
|
Hic unudum yok Antalya alir.
|
atıf efendi küçük dağları ben yarattım havasında oynamaya devam ederse taraftar kahrolmaya devam edecek.
|
[B] Her açıdan zor bir maç bizi bekliyor.
Antalyaspor'a karşı genelde üstünlüğümüz olsa da ben uzun yıllardır Antalyaspor ile oynarken rahat bir maç izlediğimizi hatırlamıyorum. Antalyaspor - Ç.Rizespor maçını izlerken, Antalayspor'un ne kadar tehlikeli takım olduğunu bir kez daha görmüş olduk. İlk maçta bize golü atan Lazereviç, Danilo , Sivassporumuzdan oynamadan giden Serdar Özkan çok hızlı ve iyi kontraya çıkan oyuncular ve kanatları gerçekten çok iyi kullanıyorlar bizimde maalesef Cicinho'nun defansının zayıf olması Ziya'nın ise Ptt 1. Lig seviyesinin üzerine çıkamaması sebebi ile büyük sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Ayrıca devre arası yollarımızı ayırdığımız Yekta Kurtuluş, Ç.Rize maçında enfes bir futbol oynadı, hemen hemen bütün atakları başlatan isimdi ve çok başarılı paslar ile oyunu çok iyi açtı. Biraz sabredip form tutmasını bekleseydik eminim Sivasspor'a çok faydalı işler yapacaktı. Kullanmadığı Twitter hesabında galatasaray yazıyor diye bir linç etmediğimiz kalmıştı, takıma faydalı olsun, Sivasspor'u düşmekten kurtarsın da ne yaparsa yapsın demedik... görün bakın Yekta, Antalyaspor'da çok daha iyi işler yapacaktır...[/B] |
[b]Zamanında Antalyaspor kümedüşmüştü normalde,sivasspor samsunu evinde yenip antalyayı kurtarmıştı,samsunla istemedende olsa düşman olduk,bu Antalya iyiliğimizi bilmediği gibi ,taraftarları ertesi sezonlar sivass kümeye diye bağırdılar,samsunla düşman olduğumuz yanımıza kar kaldı,bu düşmanlığın hangi boyutta olduğunu 2.lige düşünce göreceğiz,nekadar samsunlu tanıyorsam sivasda 20 şiddetinde deprem olsa üzülmem diyor,antalyanın borcunu ödeme vakti şimdi :Dantalyaspora herzeman sivasda üstünlük kurduk ,deplasmanlarda pekde iyi oynayamıyorlar,sivassporunda taraftarı olmayacak ,etoonun oynayacak olmasıda sivassporun işini zorlaştırıyor,sağbekimiz yok,solbekimiz yok,solaçığımız yok,önliberomuz yok,düzgün bir forvetimiz yok,olanada pas atılmıyor,tam skoru alacağımızda bencillik had safhada ,rakipteki oyuncuların hepsi formda ,bizim küfredip yolladığımız yekta kendine gelmiş rize maçında adeta şow yaptı siz beni yoıllarsınızz haaa deyip sivaspordan intikam için oynar,serdar kurtuluşda bjk deki günlerine dönmüş ,danilo varki akıllara zarar,etooda girecek ,lazoroviçde ileri geri iyi çalışan bir oyuncu ,emrahı saymıyom bile ,bu şartlarda antalyayı yenmek çok önemli...
Hep yenceğiz diyorum da bir "hırt" çıkıyor takımın elinden puanı alıp rakibe veriyor ,inşallah bu maçta öyle bir "hırt" çıkmaz da kazanırız...[/b] |
[B]Sivasspor lu aatif bireysel oyundan uzaklaşıp takım oyununu oynarsa her maç daha fazla gol yada gol pozisyonları bulacağımiz kesindir.
[/B] Artık bizim bireysellikten çok takım oyununa ihtiyacımız var. Aatif ve Tanase kanatlarda Etzaz da serbest bölgede oynarsa ofans açısından daha üretken olabileceğimizi dusunuyorum. [B]Antalya maçı artık gerçek manada kader maçımız kaybedersek herşey biter kazanırsak ileriye daha umutla bakarız.[/B] |
Bu macta seyircisiz olması veya kufurbaz olmaması bizim adımıza iyi bir şans bence Konya seyircisini seyredenler gördü 90 dakika susmak yok oturmak yok bizde ise 90 dakikada hakem hatası ve gol hariç ayağa kalkmak yasak cekirdekcilerin önünü kapatıyoruz çünkü... üstüne birde kufur etme konusunda uzman taraftar koromuzda var sıkıntı yok.
|
Ne yapıp edip bu maçı kazanmalıyız. Gerekirse stadyum dışından desteğimizi göstermeliyiz. Sahamızdaki maçların hepsini kazanırsak ümidimiz sürer aksi takdire düşeriz. Hep destek tam destek. bir tane sivassspor var başka tok.
|
Valla kazanamama ihtimali bile ürkütücü inşallah 3 puan bizim olur.
|
17 puanım var diye kimse ligi bırakmıyor.dün es es taraftarı resmen şov yaptı.bugün mersin ilk golü attı ve saldırıyor.kayseri maçı kırak kırana anteple.ölmek var düşmek yok.haklıyız kazanacağız.
|
[QUOTE=58YIGIDO58;968837]Hic unudum yok Antalya alir.[/QUOTE]
Sen tam.bi sivasspor dusmanisin.bir tsne olumlu mesajin yok yazik be kardesim.turkiye muhalefetinden hic farkin yok |
evimizdeki hemen hemen bütün maçlarda iyi oynadık zaten bu sene ya anlamsız bir kırmızı kart,bazen bir futbolcunun takımı yakması ya da öndeyken kontraya yakalanıp saçma gollerle puanlar kaybettik normal şartlarda yine yeneriz diyorum ama bu sefer anlamsız bir şey olmasın,bu hafta diğer takımlar bize çalıştı antalya rize maçından da beraberlik çıkmasını istiyordum bir tek o yanılttı ama diğer sonuçlar harika artık sıra bizde saçmalamayı bırakmalı takım ve seri galibiyetlere başlamalıyız
|
[QUOTE=sirseri58;968860]Sen tam.bi sivasspor dusmanisin.bir tsne olumlu mesajin yok yazik be kardesim.turkiye muhalefetinden hic farkin yok[/QUOTE]
onu artık kimse kaale almıyor.bıktık usandık ikrah geldi. |
[QUOTE=Ferhat06;968863]onu artık kimse kaale almıyor.bıktık usandık ikrah geldi.[/QUOTE]
[QUOTE=sirseri58;968860]Sen tam.bi sivasspor dusmanisin.bir tsne olumlu mesajin yok yazik be kardesim.turkiye muhalefetinden hic farkin yok[/QUOTE] Gereken yapıldı. Ayrıca özel mesajla dönen diğer üyelerimize de duyurulur... |
Ya yedek bırakacak lüksümüz yok aatif ı bazıları diyor ama adamin alternatifi yok ibrahim akini topu ileriye taşıyacak guldurmeyin :)
|
[QUOTE=kayi5834;968869]Ya yedek bırakacak lüksümüz yok aatif ı bazıları diyor ama adamin alternatifi yok ibrahim akini topu ileriye taşıyacak guldurmeyin :)[/QUOTE]
Aatıf ı yedek bırakacak lüksümüz olmalı bence her geçen gün yaptigi bencillikler takıma zarar veriyor. Rize maçından sonra yazmıştım bireysel yeteneği olan futbolcular yeteneğini sergilesin lakin abartmadan diye; görüyoruz ki Aatıf à sonsuz kredi verilmiş o da bu krediyi tepe tepe kullanıyor , ha Antalya maçında oynayacaksa artık aklını başına alıp yonetimin ve taraftarların ona verdiği krediyi bitirmemeli kimsenin sabrı kalmadı ona duyulan sempati antipati haline dönüşmeden bi An önce kendine gelmeli. Keza aklını başına alması gereken bir kaç futbolcu daha var onlardan biride ziya. Saygılarımla |
Sayın yigidolar bizde geri kazanma diye bişey yokmu ümit kurt gitti sol bek yol gecen hanı oldu affedilmedi şimdi aatıfı yedek bırakmaktan bahsediyoruz lüksümüz yok buna, aatıfı ne denli önemli olduğunu ve bu önemin paylaşma ile ortaya cıkacağını kafasına civi ile çakmak gerekiyor ama yedek bırakamayız
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:11. |