![]() |
Yaptıklarım unutulmasın
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46703&token=59746[/IMG]
Aatif, Antalya maçında gelen tepkiler hakkında içini FANATİK'e döktü: 3.5 yıldır buradayım. 50'ye yakın gol attım, o tepkileri camiaya mal edemem ama hakaret edilecek bir şey yapmadım. Eto'o bile bana, “En iyilerden biriydin” diyerek moral verdi. Taraftarı önünde, Antalyaspor’la golsüz berabere kalan Sivasspor’da maç sonunda takımın yıldız ismi Aatif taraftarlardan tepki görmüştü. Yaşananlar sonrası büyük üzüntü yaşayan Aatif, duygularını FANATİK’le paylaştı: “Tepkilerden dolayı çok üzgünüm. Nedenini de tam olarak anlamış değilim. Geçen hafta Konya deplasmanında bir fırsatı değerlendirememiştim. Sanırım bunun hırsıyla bazı taraftarlar, bana bu şekilde davrandı.” [B]Camiayı ayırıyorum[/B] “O an elbette çok kızgındım, ancak şu an daha iyi durumdayım. Antalyaspor maçında elimizden geleni yaptık ama olmadı. Küfürlü protestonun faturasını, Sivas camiasına ya da taraftarlarına kesemem. Ancak bana tepki gösterenlere de, bu takım için neler yaptığımı hatırlatmak istiyorum.” [B]Eleştiri olur ama...[/B] “3.5 yıldır buradayım. 50’ye yakın gol attım, birçok asist yaptım, Sivas tarihinin ligdeki ilk gol kralıyım. Tepki olabilir, kötü oynadığım için insanlar bana kızabilir ya da eleştirebilir. Ama hakaret edilecek hiçbir şey yapmadım. Başkanımız, hocamız ve arkadaşlarım bana yanımda olduklarını söylediler.” [B]Mourinho haklıymış[/B] “Eto’o’ya da teşekkür diyorum. Çok büyük bir futbolcu. O an bana yapılan haksızlığı fark etti ve yanıma gelip, ‘Sen iyi bir futbolcusun. Sakın üzülme. Bu maçta en iyi oynayanlardan biri de sendin’ diyerek moral verdi. Mourinho’nun bir sözü var, ‘Futbolda geçmiş çabuk unutulur’ diye. Ne yazık ki futbol böyle; daha dün yaptıklarınız, bugün unutuluyor. Önüme bakmak zorundayım. Şu an tek düşüncem, Sivas’a kalan maçlarında yardımcı olmak, geleceğime sezon sonunda karar vereceğim.” M.Çağrı Davran |
Cevap: Yaptıklarım unutulmasın
Sayın Atıf bey sanırım hiçkimse senin şahsını veya geçmişte yaptıklarını eleştirmiyor. Son zamanlardaki bencilliğini takım zor durumdayken hala kendini düşünmeni eleştiriyor
|
Atıf sen futbolun ile ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu gösteriyorsun, ben bir Sivaslı ve Sivasspor sevdalısı olarak seni çok seviyorum bence sen Sivasspora adını altın harflerle yazılması gereken bir futbolcusun..
Unutma her yarde bu tür anlık patlamalar olabilir bu taraftarlardan bazıları yıllarca takım kaptanlığı yapmış memleketimiz insanı Hayrettin'e bile hakeret etti memleketin insanı olan Rıza Çalımbaya hakaret etti.. |
Atıf'ın bir arpa boyu yol alamayacağını gösteriyor bir açıklama. Özeleştiri yok sorumlu o değil hep başkaları. Bu maç mücadele etmiş iyi oynamış olabilirsin ama iki senedir bencilliğin yüzünden takımın dengesi bozuldu, artık futbolcular senden pas gelmesini dahi beklemiyor , lütfedip pas atsan da onları zor durumda bırakacak sert, isabetsiz paslar atıyorsun. Senin gibi yetenekli futbolcu devamlı geriye giderse hep böyle geçmişle avunur. Bu taraftar hata yaptığında da alkışlamasını bilir yeter ki iyi niyetli ol yeter ki bencil olma .
|
Üstad mourinho yine gönlümüzü fethetti futbolda geçmiş çabuk unutulur diye atıf beyde nerden geldiğini unutmuş görünüyor
|
Atıf ile Selfi çekindik çok mütevazı bir insan Çarşıda, Kalitesi tartışılmaz bir oyuncumuz, Sergen Antrenmanı Taraftara kapattığı için fazla görememiştik.
|
ligdeki bulunduğumuz durum nedeniyle taraftar kadar futbolcularda gergin özellikle taraftarımızın daha sağduyulu olması gerektiğini düşünüyorum bizi başarıya götürecek futbolcular bunu unutmamalıyız henüz ligden düşmedik tekrarlıyorum içimdeki inanç devam ediyor mersini yenersek inşallah düşmeyeceğiz.
|
Atıf ne yapsin, yaninda adam gibi forvet mi var. Bencil oynayacak tabi ki.
|
Karakter ve futbolcu olarak suan sivasspor un en iyisisin...
KRALLLLLLL |
[B]Hakikaten geçmiş çabuk unutuluyor...
Hatırlarmısın Aatıf, Fransa'da, 2007 - 2008 yılında Sedan takımında 2. ligde düzenli oynayamadığın için ertesi sezon Fransa 3. Lig takımında Sannois-St-Gratien'e transfer oldun ve o takımla da 3. ligden düştün, 5 yıl önce yani 2011 yılında Nancy'de sadece 1 maça ilk 11'de çıktın ve 2011-2012 sezonunda taaaaaaaaa Bulgaristan Chernomoretz Burgas'takımına transfer oldun orada çok iyi işler yaptın ve transfer profesörü Rıza ÇALIMBAY sayesinde Sivasspor'a transfer oldun ve hayatın tamamen değişti. Daha 5 - 6 sene önce Fransfer 2. lig ve 3. liglerinde oynayan 4 sene önce Bulgaristan'da forma giyen bir oyuncu olarak geçmişini en çok senin unutmaman gerek. Sende Sivasspor'a çok şey verdin bunları anlatmaya yazmaya gerek yok ama yeteneğin ile performansın doğru orantıda değil taraftarın isyanı da buna, bu sezon takıma 7 - 8 puan kazandırdıysan bir o kadar puanın da kaybedilmesine doğrudan etki yaptın. Bir çok net pozisyonda pas vermedin. Antalya maçındaki olay hem taraftara hemde sana umarım ders olmuştur. Sen bu takımın kaptanısın ne kadar 5- 10 kişi tarafından eleştirilsen, yuhalansan da taraftara el kol hareketi yapmaya hakkın yok.[/B] |
Aatıfcım sen gol kralı oldun ama her sezonda istatistiklerde gol kaçırma krallığında açık ara lidersin.
Aatıfcım seni Sivas halkı çok seviyor ve bunu sana mutlaka gösteriyor. Aatıfcım özellikle sizler kadar Sivasspor taraftarı da çok gergin. bunu kabul edip başın önde sahayı terketmen gerekiyordu. Aatıfcım ordaki hareket sana yapılmadı. Sen kendi üzerine aldın, o hararetli durum sahayı gülerek terkeden Beykan'a yapılmıştı... Aatıfcım eğer Sivassporda yeniden kahraman olmak istiyorsan attır bir daha attır geri dön tekrar attır şu gollerini. Asistinde bir değer olduğunu unutma. Aatıfcım şu zihniyeti kafandan sil ''Kral yapacağıma Kral olurum'' böyle bir yere varılamaz. Aatıfcım ben dahil çoooooookkkkkk sevenin var, bırakta benim sana kızmaya hakkımda olsun. Çünkü bu takımın KAPTANI sensin... |
[QUOTE=stain;969628]Üstad mourinho yine gönlümüzü fethetti futbolda geçmiş çabuk unutulur diye atıf beyde nerden geldiğini unutmuş görünüyor[/QUOTE]
Canım hemşerim hangi futbolcu hemen yıldız oluyor.Sen hep yorumlarında devamlı nerden geldiğini vurguluyorsun.Unutma her futbolcunun geçmişinde ya bir amatör kulüp yada sırdan bir takım vardırdır. |
Oyuncular takımlara transfer edilirken iyi oynasın takıma katkı sağlasın düşüncesiyle transfer edilir. Oyuncu elinden geleni yapacak hemde fazlasıyla bunun için para alıyor, ben iyi oynadım gol kralı oldum demek ne kadar saçma hayrına oynamıyorsun tabiki yapacaksın.
Taraftara geçmişte yaptıklarını hatırlatmış. Sen burada parladın eğer seni sahada etoo gibi bir yıldız teselli ediyorsa seni o konuma getiren SİVASSPOR atıf efendi hatırlatalım... |
Ben Mehmet yıldız a bile burda gol attığında küfredenler gördüm. O yüzden cok takma Aatıf her zaman yanındayız..
|
[QUOTE=Besyo_cu;969644][B]Hakikaten geçmiş çabuk unutuluyor...
Hatırlarmısın Aatıf, Fransa'da, 2007 - 2008 yılında Sedan takımında 2. ligde düzenli oynayamadığın için ertesi sezon Fransa 3. Lig takımında Sannois-St-Gratien'e transfer oldun ve o takımla da 3. ligden düştün, 5 yıl önce yani 2011 yılında Nancy'de sadece 1 maça ilk 11'de çıktın ve 2011-2012 sezonunda taaaaaaaaa Bulgaristan Chernomoretz Burgas'takımına transfer oldun orada çok iyi işler yaptın ve transfer profesörü Rıza ÇALIMBAY sayesinde Sivasspor'a transfer oldun ve hayatın tamamen değişti. Daha 5 - 6 sene önce Fransfer 2. lig ve 3. liglerinde oynayan 4 sene önce Bulgaristan'da forma giyen bir oyuncu olarak geçmişini en çok senin unutmaman gerek. Sende Sivasspor'a çok şey verdin bunları anlatmaya yazmaya gerek yok ama yeteneğin ile performansın doğru orantıda değil taraftarın isyanı da buna, bu sezon takıma 7 - 8 puan kazandırdıysan bir o kadar puanın da kaybedilmesine doğrudan etki yaptın. Bir çok net pozisyonda pas vermedin. Antalya maçındaki olay hem taraftara hemde sana umarım ders olmuştur. Sen bu takımın kaptanısın ne kadar 5- 10 kişi tarafından eleştirilsen, yuhalansan da taraftara el kol hareketi yapmaya hakkın yok.[/B][/QUOTE] altına imzamı atarım....Atıf'ı dinleyen de süperlige o çıkarttı sonra da yıllarca omuzunda taşıdı sanır...bu takım ne futbolcular gördü Atıf !! bak şimdi hangisi nerede !! bizim için önemli olan Sivasspor'dur...bencillik ve kendini önplana çıkarma adına vermediğin paslardır bu tepkinin nedeni, atamadığın goller değil !!! |
Öncelikle sen bir profosyonel futbolcusun. Sahada işini yapmak durumundasın.Takımın durumu ortada iken sen kalkıp bencilce oynarasan değil sivas seyircisi hala sahada bile sana tepki gösterirler. Kaldıkı bu yaptığın bencillikle hiç bir teknik adam seni kadroya koymaz. Skora direkt etki eden bir oyuncusun kaçırdığın ve attıklarınla. Futbol yardımlaşarak oynanan bir oyundur. Sahada mücadele eden diğer arkadaşlarınla yardımlaşarak oynarsan daha çok beğinilen bir futbolcu olursun. Unutma hiç kimse tek başına bir takım değildir. Üstelik sen kaptansın yaptıklarınla model olabilecek bir oyuncu konumundasın.:)
|
[B][I]Aatıf'a, atın, kesin, biçin, üçüncü lig futbolcusu yapın, hangi futbolcu süper lig de futbola başlamış bilen varsa bana da söylesin. tamam Aatıf biraz egoist kabul ama her insanında bir kusuru var, yuhalanacaksa sade Aatıf mı, diğer oyuncular dört dörtlük mü oyun oynuyor, elindekinin kıymetini bilmez isen, gittikten sonra ah vah etmenin bir anlamı yok. Eleştirirken de insaf ve izanı elden bırakmayalım.[/I][/B]
|
Atıf efendi madem hafızan iyi bu takıma çok büyük katkılar yaptın onu hiç kimse inkar etmiyor SİVASSPORUMUZ için en önemli oyuncusun ama sende konya maçındaki pozisyonu çık deki bencilliğimin yüzünden değerlendiremedik dersen ozaman sana delikanlı derim....
sezon sonu belli gideceksin seni protesto edenler SİVASSPOR tribünleride yer alacaktır daima sen ise küme düşmemiz halinde yine süper ligte top koşturacaksın morinho futbolda geçmiş çabuk unutulur demişse gemiyi ilk önce fareler terk eder sözünü hatırlatırım... |
[QUOTE=ihtiyar yiğido;969662][B][I]Aatıf'a, atın, kesin, biçin, üçüncü lig futbolcusu yapın, hangi futbolcu süper lig de futbola başlamış bilen varsa bana da söylesin. tamam Aatıf biraz egoist kabul ama her insanında bir kusuru var, yuhalanacaksa sade Aatıf mı, diğer oyuncular dört dörtlük mü oyun oynuyor, elindekinin kıymetini bilmez isen, gittikten sonra ah vah etmenin bir anlamı yok. Eleştirirken de insaf ve izanı elden bırakmayalım.[/I][/B][/QUOTE]
Hangi taraftar bu zor durumdayken bencillik yapan bir futbolcuyu alkışlamış bunuda bilen varsa açıklasın ? |
Aatif sezon sonu gidecek, bu kesin.
Mac sonu eli ile 10 isareti yapti, ve I GO dedi. 10 mac sonra ben gidiyorum diyor kisacasi.. Burada önemli olan soru: Bonservisi ile mi gidecek, yoksa bonservissiz mi gidecek? |
***2 sezondur cok kotüsün. yani takıma değil kendine oynuyorsun bir zamanların mehmet YILDIZ gibi her topu oldürüyorsun.suc sende değil seni bu zaman kadar fark etmeyenlerdir.kısacası bu takımı bu duruma sen getirdi.Bu saat den sonra Bakkalın bapacağı tek şey seni son 30 dak.oynatmasıdır.her kesin oyunda düştüğü sürede sen istediğin kadar topla bencil bir şekilde oyna derimmm.
|
Atif efendi yaptiklarini kimse inkar etmiyor fakat bu günler tartisilacak günler degil macta sonuna kadar cirpiniyorsun kendini parcaliyorsun onada eyvallah artik takimin üzerinde ne kadar baski stres varsa traftardada ayni mecut takimin egostlik yüzünden kaybetme lüksü yani kredisi yok yaptigin yapacagin her hata sana tepki olarak dönecektir sende kendine ceki düzen ver:confused:
|
Sivassporun gelmis gecmis oyuncularindan izbirakacak kaptanimiz aatif efendi siz futbolun icinden gelen bir oyuncusunuz öyle her satasana cevap vermek size yakismaz birak kendini bilmezler elestirsin porotesto etsinler sen isine bak bu sezonu kurtarmaya gönülden inan ve kendine gel biz senin ne oldugunu biliyoruz sizler öyle degersiz seylerle moralinizi bozmayiniz bilakis dahada azimli olunuz bizim sizden istegimiz bu
|
[QUOTE=ihtiyar yiğido;969662][B][I]Aatıf'a, atın, kesin, biçin, üçüncü lig futbolcusu yapın, hangi futbolcu süper lig de futbola başlamış bilen varsa bana da söylesin. tamam Aatıf biraz egoist kabul ama her insanında bir kusuru var, yuhalanacaksa sade Aatıf mı, diğer oyuncular dört dörtlük mü oyun oynuyor, elindekinin kıymetini bilmez isen, gittikten sonra ah vah etmenin bir anlamı yok. Eleştirirken de insaf ve izanı elden bırakmayalım.[/I][/B][/QUOTE]
[QUOTE=bahbaba58;969668]Hangi taraftar bu zor durumdayken bencillik yapan bir futbolcuyu alkışlamış bunuda bilen varsa açıklasın ?[/QUOTE] [B][I]Sevgili yiğido kardeşim, Aatıf'ın yaptığı bencillik bir anlık verilmiş bir karar, evet pas verse daha iyi olurdu ama o vurmayı tercih etti, gol olsa idi alkışlayacaktık, olmadı linç mi etmemiz lazım. velev ki pas verseydi gol olacağının garantisini kim verebilir, önemli olan böyle zor günlerde baskı altında olan oyuncuları protesto etmek değil, onları stres ve baskıdan kurtarmak için destek olmak lazım ki daha faydalı olsunlar. Böyle zor günlerde camia olarak kenetlenmemiz gerekirken biz takımı sırtlayan oyuncunun ayağına kurşun sıkıyoruz. Taraftar olarak eleştirmek en doğal hakkımız ama insaf ve izan çerçevesinde olmalı. Her mağlubiyette bir günah keçisi ararsak hiç bir futbolcu son vuruşu yapmak için müsait pozisyonda bile sorumluluk almaz. [/I][/B] |
Bu açıklama değilde sonu ilgilendiriyor beni emin olunuz çıkardığım şey şudur sezon sonu kesinlikle gidecek bu futbolcu...
|
gemiyi oyup delen ve su alıp batmasına sebep olan fareler, hemen kaçma telaşına düşmüş. bu saatten sonra bir hiçsin atif efendi!
bu takım küme düştüyse senin bencil futbolunun hiç mi katkısı yok? senin bencilliğin yüzünden kaçırdığımız golleri toplasak değeri milyon liralar yapar |
Bak atatıf gardaş senin yaptıklarını asla inkar etmiyoruz gol kralı olarak altın sayfalara geçtin teşekkür ederiz seni hep alkışladık. iki senedir bu gol krallığı na sığındın iyi oynamıyorsun iyi oynuyordun tıkır tıkır maaşını alıyorsun şimdi iyi oynamıyorsun yönetim iyi oynamadığın için ücretini kesse sen ne yaparsın ortalığı aya kaldırırsın yiğidomda nasıl başarılı olduysan seni alkışlıyor bağrına basıyorsa iyi oynamadığın zamanda eleştirme hakkına sahiptir.(tabiki kırıcı olmamak şartıyla) zaten bu sene kayıp puan olarak kredimiz bitti cepten yiyoruz gençlerbirliği gibi çıkışımız olmazsa savulun 1.lg biz geliyoruz deriz buda sivasıma yiğdolarıma çok yazık olur.ziya, adem, burhan sizede duyurulur.
en büyük sivasspor-kral yiğidolar |
[QUOTE=Besyo_cu;969644][B]Hakikaten geçmiş çabuk unutuluyor...
Hatırlarmısın Aatıf, Fransa'da, 2007 - 2008 yılında Sedan takımında 2. ligde düzenli oynayamadığın için ertesi sezon Fransa 3. Lig takımında Sannois-St-Gratien'e transfer oldun ve o takımla da 3. ligden düştün, 5 yıl önce yani 2011 yılında Nancy'de sadece 1 maça ilk 11'de çıktın ve 2011-2012 sezonunda taaaaaaaaa Bulgaristan Chernomoretz Burgas'takımına transfer oldun orada çok iyi işler yaptın ve transfer profesörü Rıza ÇALIMBAY sayesinde Sivasspor'a transfer oldun ve hayatın tamamen değişti. Daha 5 - 6 sene önce Fransfer 2. lig ve 3. liglerinde oynayan 4 sene önce Bulgaristan'da forma giyen bir oyuncu olarak geçmişini en çok senin unutmaman gerek. Sende Sivasspor'a çok şey verdin bunları anlatmaya yazmaya gerek yok ama yeteneğin ile performansın doğru orantıda değil taraftarın isyanı da buna, bu sezon takıma 7 - 8 puan kazandırdıysan bir o kadar puanın da kaybedilmesine doğrudan etki yaptın. Bir çok net pozisyonda pas vermedin. Antalya maçındaki olay hem taraftara hemde sana umarım ders olmuştur. Sen bu takımın kaptanısın ne kadar 5- 10 kişi tarafından eleştirilsen, yuhalansan da taraftara el kol hareketi yapmaya hakkın yok.[/B][/QUOTE] Ağzına sağlık gardaş...Aatıf yanında ki Texeria ile uyum sağla,bencilliği bırak,kaptanı olduğun takımın ligde kalmasını sağla.Sivas ligde kalsın.Sezon sonunda kendini kime layık görüyorsan orda oyna kardeşim.Bizim kapımız sana açık her zaman...Sanırım senin gönlünde SİVAS yok..!! |
Atıfı bu hale getiren bu kulüpte yedek kalmayacağını bilmesidir. Eşeğe fazla değer verirsen kendininyarış atı zannedermiş. Atif icin hikaye bunden ibarettir. Defolsun gitsin Sivas şampiyonluğa oynarken atif mi vardi?????
|
[b]Atıf hakkında 1 2 kelam da ben etmek istedim,öncelikle atıfın özelliklerini hepimiz biliyoruz bilmeyenlerede bazı şeyleri hatırlatmakta fayda var,atıf sivasspora gelipte başarılı olmuş,gol kralı olmuş,enfazla asist ve gole ulaşmış oyuncudur,yabancılar içinde sivasda en fazla kalmış oyuncudur,bugün büyütülmüş takımların hepsininde ihtiyacı olan futbolcudur,[onların seyircileri bizimkiler gibi sabırlı değil o ayrı]r.carlosun gitmesinede,sergenin gitmesinede,atıfın kendine oynaması sebeptir,açın bakın tüm özetlere,r.carlos sivasspora çokmu kötü futbol oynattıda gitti gs ye 7 8 gol atacak kadar pozisyon bulup yeniliyorduk ?sergen çokmu kötü top oynattıda gitti,oynattığı tüm maçların çoğunda kazanmayı hakkedecek kadar oynattı,ts ile oynanan maça bakın hocanın ne suçu var?enson Eskişehir ve konya maçına bakarsak ,sivassporun 6 puanının gitmesinde atıfın büyük payı var,eskişehir maçında penaltytı atsa,konya maçında texseraya 2 pası çıkartsa bugün 6 puanımız daha olurdu,bu takım ligde kalırsa da düşersede ,ya 1 puanla yada averajla ancak kalır yada düşer,atıfın buna hakkı varmı?tek başına atıfıda günah keçisi ilan etmek istemiyorum,son maçtaki hareketiine gelince ,bu konuda taraftarlarımızı haklı görmüyorum,herkes sinirine hakim olacak ,taraftarın tepkisinin atıfa olduğunada inanmıyorum.
Taş çatlasa 3 5 futbol cahili tüm sivasspor camiasına mall edilemez,adam 90 dak koşmuş,mücadele etmiş,neredeyse kalbi duracak hale gelmiş ,bu adamı yuhlamak kimsenin haddine değil. Aatıf bu ülkede takımsız kalmaz, Sivassporda futbolcusuz kalmaz da BU ZOR GÜNLERDE herkes dikkat edecek, sezon sonu ne olur olmaz bilemeyiz de ozaman herkes yoluna gider, bu takım kalacaksa Aatıfa çok ihtiyacı var o nedenle tüm taraftardan dikkatli olmasını bekliyorum.[/b] |
Mourinho örneğini veren Atıf Eto'o dan ders alsan. Sözünü aldığın hoca usta oyuncuyu kesmek için elinden geleni yaptı ama Eto'o azmetti çıktı oynadı golünü attı ve gol sevincinde yaşlı taklidi yaparak gönderme yaptı.Unutmayalım en çok gol atan değil takımına her alanda katkı yapan oyuncu iyi oyuncudur. Messi milli takımında ne yapıyor Barca'da ne yapıyor? Ronaldo son zamanlarda çok eleştiriliyor. Örnekler biraz afaki ama onlar bu kadar başarılı iken mütevazi olabiliyorlarsa kusura bakma Aatıf sen hatalısın.
[B]Takım oyununda başarı şahsi olmaz[/B]. Oturup oyununu hiç seyrettin mi? pas verdiğin arkadaşının gidip ayağından top almak nedir ya? Zaten senin başına adam vermiş oluyorlar bu da oyunu sıkıştırıyor. Yazacak, anlatacak çok şey var ama bunu oturup görüntüler ile kendisine anlatmak isterdim. Hani bir söz var ''[B]kontrolsüz güç, güç değildir[/B]'' Unutma olur mu? |
Kıymetli Yiğidolar,
Şu ana kadar sustum. Yutkundum. Hiçbir şey yazmasam tarih önünde sorumlu olacaktım. Sivassporumuzun sonsuza kadar tek/biricik gönüldaşları. Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar atasözünde Sivasspor ve bizler ana ve çocukları gibiyiz. Değişmeyen ve değişmeyecek tek gerçek budur. Aatif Chahechouhe'ya selam ve saygılarımı iletirim. Sivassporumuz forması altında kendisine sonuna kadar destek vermek taraftarlık icabıdır. Bazı kısa hatırlatmalar. 1) Sivasspor Aatif Chahechouhe dan önce de vardı. Sonra da inşallah sonsuza kadar var olacaktır. Sivas varsa Sivasspor zaten var olacaktır. Bizim için emri-hak vaki olduktan sonra da Sivasspor var olmaya devam edecektir 2) Sivassporumuz şanlı tarihi başarılarla doludur. Kimler geldi kimler geçti. Cesim Yalçınkaya, Feridun, Mustafa, Mehmet, Dimitri (1974-75 ler). Mehmet Yıldız, Musa Aydın, Fini Balili, Pedriel Suarez, Kamil Pawel Grosicki (Manisaspora aynı maçta 3 gol birden), İvan Çetkov (Kasımpaşaya deplasmanda 4 gol birden) daha daha niceleri. İsmini burada yad edemediklerimin affına sığınıyorum. [B][U]3) Ben taraftarım. Ve her oyuncuyu bilimsel ve ahlaksal sınırlar içinde kalarak eleştirme hakkına doğal olarak sahibim. [/U][/B] 4) Aatif Chahechouhe ya Mersin İdmanyurdu ve kalan öteki maçlarımızda en derin başarılar diliyor, selam ve saygılarımı iletiyorum. Sivassporlu bütün futbolcular ve teknik heyet taraftarlarının gönlünde taht kurmuşlardır. Sonuna kadar desteğimiz sizinledir. Kuşkusuz yönetim ve taraftar doğal ve ayrılmaz bir bütündür. 5) Bütün yiğidolara (az önce belittiğim gibi yönetim ve taraftar bir bütün olarak sonsuza kadar yiğido ailesinin en doğal üyesidirler) selam ve saygılarımı iletirim. |
Aatıf olmadan biz rakip sahaya bile geçemeyiz. İleriye top taşıyan çaılm atabilen top sürebilen ve o sorumluluğu alabilen bi tane oyuncumuz var o da aatıf. İlla eleştirecekseniz aatıfı değil yanına adam gibi bi topçu alamadığı için yönetimi eleştirin bizi kümede tutacaksa aatıf. ibrahım akın değil tanase değil burhan değil ziya değil hasan kabze değil AATIF tutacak
|
Muhtemel gidişatını bir alt lige. Her ne kadar bunu kabullenemeyen de gerçekler ortada. 12 puanlık maçı alamadık ve küme dusmeyi hakettik. Ancak atıf ulusal başına da aciklamalar yaparak gidişinin yerini yapıyor. Seneye takım düşünce taraftarla sorun yasadima dönecek olay. Ama böyle oyunlara gerek yok çıkar gitmek istiyorum dersin o zamanki piyasa değerin üzerinden ücretini getiren kulübe gidersin kimse de kal demez.
Bize Herve Tum gibi kanfory sylla gibi giderken aglayacak, Mehmet yıldız pedriel Bilica gibi gittikden sonra unutmayacak futbolcular lazım. Sen çokta lazım degilsin Aatif. Hele ki bi alt ligde ! |
atıf = bencillik
|
biz atıfın sivasspora yaptığı hizmetleri gol kralı olduğu sezonu hiç zaman unutmadık. fakat atıfda bu sene sivassporun küme mücadelesinin artık farkında olması lazım lig bitiyor be. atıff artık pas verr bencil olmaaa...:mad::mad::mad:
|
[B]futbolda geçmiş degil gelecek vardır zamanında sivasspora katkıları unutulmaz ama şimdiki futboluyla atıf eskiyi mumla aratıyor eski atıf gitti yerine bencil kaprisli takım arkadaşlarıyla uyumsuz oynayan bir atıfgeldi [/B]
|
bak atıf sende güzel söylemişşisn futbolda dün yok bugün var ..
|
yaptıysan paranı aldın.beş kuruşun kaldıysa konuş.bütün stadın adını bağırdığı da cabası.
|
[B]Aatıf, yiğido yapılanları asla unutmaz...
Sen de unutmamalısın ki Aatıf, Sivasspor sayesinde Aatıf oldu... Hep alan siz veren de yiğido oldu. Karşılıksız bir kuruşluk iş yaptınız ise onu söyleyin.. Sel gider kum kalır... Sivas'ta Sivasspor ve yiğido ilelebet kalacaktır...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20. |