![]() |
Trabzonspor 1-0 Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46738&token=30812[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 26. Hafta: Trabzonspor - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 19 Mart Cumartesi [B]Stad:[/B] Hüseyin Avni Aker [B]Saat:[/B] 16:00 [B]Maçın Hakemi:[/B] Halil Umut Meler [B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Trabzonspor - Sivasspor
bir puan da olsa alalım lütfen. tabi geçen haftalardaki günahların kefareti üç puan. tövbe etmek isteyen 3 puanı alsın gelsin.
|
Kasımpaşa maçı kırılma anıydı onu kazandık. Ahanda yazdım yine trabzon maçınıda alacağız, içerdeki bursa maçınıda alınca kırmızı çizginin üstünde olacağız.
|
inşallah kazanırız bol bol dua edeceğiz arkadaşlar.
|
Artık her maç 3 olmuyorsa 1 puan almamız gereken zamanlar.Trabzon yenilmeyecek bir takım değil.Ben umutluyum.Yeterki mücadeleyi bırakmayalım..;)
|
Mesut hoca heralde bizim yorumlari okuyor :D
Bak hoca kasimpasa korkarak oynatmadin hep baski kurduk ve kasimpasayi nefes aldirmadik :D kadro adem haric iyidi ve texeirayi 90 dakika oynatti ve akini oyunu almadi, boyle devam hoca, trabzon maci'da aynen boyle devam 90 dakika baski yapalim bu saatten sonra tek baski bizi kurtarir |
[b]Ligde kalmak için 6 galibiyet gerekli diyordum 1 tanesini aldık,5 maç daha kazanmak gerekiyor,ayrıca ligde kalacak takımlar enaz 3 lü seri galibiyet alması gerekir,kim alırsa o ligde kalır,sivasspor serinin 1.maçını kazandı,2.maç Trabzon olabilir,mersini tesadüfen yendiler,ayrıca sivasda bu takımı ezmişde yenilmiştik,ts evinde kapalı oynamaz ,sivassporla kafa kafaya oynayacak takım değil,bu maçta yakalayacağımız pozisyonları gol yaparsak 3 puanla döneriz ,en kötü berabere kalırız,eğer galibiyetle dönersek sivasspor ligde kaldı demektir.[/b]
|
Mesut Bakkal'la deplasmanda kazanmak mucize bir sonuç ama şans yanımızda olursa neden kazanamayalım yeter ki hoca saçma sapan müdahaleler yapmasın kenardan. Tabi 1 puana da dünden razıyız orası ayrı konu.
|
bizim bu maçı almamız lazım çünkü Kayseri-Eskişehir maçında kayseri 3 puan alırsa fark tekrar 5 puana çıkar ki kapatmak zorlaşır o yüzden maçı kazanmaktan başka çare yooookkk
|
KADRO ŞİMDİDEN BELLİ
SETKUS CİCİNHO BOYE OUMARİ ZİYA YİĞİT MEHDİ BURHAN(TANASE) AATIF BEYKAN DAVİD TEXERIA Maça bu şekilde çıkmalıyız.İnsallah puan veya puanlarla dönüş yaparız. |
Maç zor olsa da en iyi zamanlarımızda olmasakta kazanmaktan başka çare yok, iyi futbol oynayıp saçma sapan bireysel hatalara girmeyip bir de gok atarsak tadından yenmez. Beykan'a ve Aatıf'a hücumda çok iş düşüyor, diğer oyuncuların Tanase'nin Texiaria'nın ileride tek başlarına bir şey üretmeleri çok zor. Beykan ilk yarıda bir asist 2 de al da at dercesine pas verdi Aatıf'ta ayakları yere sağlam bastı, benim umut kaynaklarım, biraz daha özgüven ve bireysel oynamazlarsa maç zorda olsa gelebilir, yeterki gözlerinde büyütmesinler ve 1 puan için oynamasınlar, durmadan baskı-pres nefes aldırmamak lazım ..
|
emracan arkadaşımız kadroyu kurmuş, altına imzamı atarım. Ah bir de Aatıf ve David gününde olsalar, gerçekten alınmayacak maç değil. Trabzon'un bugün akşam da Beşiktaş ile erteleme maçı olduğunu düşünürsek, yorulmuş da olacaklar. İnşallah 3 puanı alırız, önce inanmamız gerekiyor. Sonra da oynamamız!
|
rüyamda (gecen cumartesi) trabzonsporu kornerden gelen kafa golüyle yendigimizi gördüm. tesadüf dünde kasimpasayi kornerden gelen kafa golüyle yendik. demekki kasimpasa macinin rüyasiymis. Insallah Trabzonsporu da yeneriz.
|
Bakkal Hocam, ne yap et al şu Trabzon maçını. Hasta olduk, bunalıma girdik son 3'te sürünmekten. Hadi Hocam, hadi takım, sevindirin şu güzel taraftarlarınızı, Sivas'a gönül vermiş arkadaşlarınızı.. hayatınızı koyun ortaya, koşun çabalayın çalışın alın şu maçı da bir oh diyelim ağız tadıyla. Amin, İnşallah..
|
Bu maçtan daha önemli bi maç var o da Cuma günü kayserispor-Eskişehirspor eğer kayseri yenerse Bize mutlaka galibiyet gerekir ama berabere kalır yada yenilirse 1 puan bile yeterli olur.İnşallah kayserinin mağlubiyeti ile kırmızı bölgenin dışına atarız.Allah yardımcımız olsun.
|
Bu maçı kesin kazanmamız gerekir ki kayseriyle puan farkı açılmasın. Trabzon yenilmeyecek bir takım değil. Marko Marin ve Erkan'a dikkat etmek lazım. Yusuf Erdoğan'ıda kontrol etmek gerekir. aYRICA sivassporun ileride oynayan oyuncuları bol bol şut çalışması lazım. Hiç şut çekmiyorlar. İnşallah galip geliriz.:)
|
İnşallah trabzon maçınıda alırız.
|
Nasıl ki İBB bize ters geliyorsaaaa..Bizde TS ters gelen bir takımız. Ve en kötü beraberlik alıp geleceğiz İnşaallah.
|
Trabzonu en iyi zamanlarimizda bile deplasmanda yenemedik.sadece hukmen galip geldigimiz balili mehmet yildizli kadro vardi.Her mac inanilmaz pozisyonlar harciyoruz cok basit hatalar yapiyoruz.biliyoruz ki bunlarin tumu ustumuzdeki stresten kaynaklaniyor. Bu stresten cikmak icin sakin olup geleni iceri atmak gerek. Trabzonla aramiz limoni.trabzon kayseri arasindaki dostluguda unutmamaliyiz. Tribunlerden cikan salakca serefsizce tezahuratlara kulak asmadan adam gibi cesurca oynamaliyiz.ceza sahasi ve cevresinde cok faul yapmamaliyiz hakem kim olursa olsun trabzona calisacak.bizde her macta penalti yaptirmaya kirmizi yemeye musaitiz tuz biber olur.
VURDUGUMUZ GOL OLMALİ.ite kopegi dusmani sevindirmeyelim.Akbabalar hazirolda bekliyor. |
İstatistiklere bakarsak yenilecek gibi duruyoruz oyuncular takımı ligde tutmayı akıllarına koyarsa o ruh oluşursa trabzona fark atarız, takımın şuanki görüntüsü beraberlik iyi sonuç gibi gösteriyor...
|
ilk basta sunu söyleyeyim, bir kere Yenilmeyi hic kimse aklina getirmemesi ve telaffuz etmemesi lazim bu kritik zamanda (genel olarak). olabildigince destek olunmali, kalabalik bir sekilde müsait olanlar, antremanlari ziyaret edip oyunculari motive etmesi lazim. deplasmanada olabildigince kalabalik gidip takimimizi statta yalniz birakmamamiz lazim.
|
Bugün Trabzonspor Besiktas ile erteleme macina cikacak saat 19:30 da.
trabzonsporda bir yenilgi durumunda morallerin dahada bozulmasina neden olacak. |
Insallah bugunki besiktas-trabzon maci galatasaray macina doner ve trabzonspor ala bildi kadar kirmizi kart alsin
|
marko marin i oynatmayalım üç puanı alırız.
|
galibiyet zor ihtimal olarak görüyorum gerçekçi olmak lazım 1 puan süper olur
|
İç sahadaki maçlarda rakipleri eziyoruz ama zor kazanıyoruz.Dışarda dengeli oynuyoruz ama hep kaybediyoruz.Şimdi Mesut Hoca'yı tanıyorsam bu maç beraberliğe oynamaya çalışacaktır bunda sorun yok ama iç sahadaki gibi ısıran bir takım çıkarmalı.Kasımpaşa maçındaki 11i bozmamalı.
|
ts maçını kazanmak için en üst seviyede mücadele etmek şart.bjk maçını kazansalar bizim için avantaj olabilirdi.yinede en az hatayla oynayıp maçı kazanabiliriz.
|
[B][I]Trabzon, Beşiktaş maçını seyrettim inanın biz Trabzonspordan çok daha iyi oynuyoruz, mesut hoca Trabzon spor'un hucum oyuncuları, Muhammet ve Cardozo'yu marke edecek önlemler alırsa, istekli arzulu bir oyunla Sivasspor üç puanla dönebilir.[/I][/B]
|
Beraberlik getirsekte olur.
Bir puan deplasman maçlarında iyidir. Ama üç puan alırsak tadından yenmez |
[QUOTE=balmandol;970837]Nasıl ki İBB bize ters geliyorsaaaa..Bizde TS ters gelen bir takımız. Ve en kötü beraberlik alıp geleceğiz İnşaallah.[/QUOTE]
Bu nasıl bi terslik ben anlamadım. 2005-2006 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 0-0 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-1 2006-2007 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 2-0 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-0 2007-2008 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 0-3 (hükmen) Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-0 2008-2009 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 0-0 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 3-0 2009-2010 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-2 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 3-1 2010-2011 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 6-1 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-3 2011-2012 Medicana Sivaspor-Trabzonspor 2-2 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 2-1 2012-2013 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 1-0 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-0 2013-2014 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 0-0 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 0-4 2014-2015 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 3-1 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-1 2015-2016 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 0-2 Trabzonspor-Medicana Sivasspor İki ekip arasında geride kalan 21 maçta Trabzonspor'un 10, Medicana Sivasspor'un 1'i hükmen, 6 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Trabzonspor 32, Sivasspor 23 gol kaydetti. bu maçı ne yapıp edip almalıyız. yoksa sonu iyi gözükmüyor. |
İddaa Trabzona 1.60 oran vermiş bu oran tehlikelidir puan alma ihtimalimiz yüksek.
|
[QUOTE=68yasar58;970772]Kasımpaşa maçı kırılma anıydı onu kazandık. Ahanda yazdım yine trabzon maçınıda alacağız, içerdeki bursa maçınıda alınca kırmızı çizginin üstünde olacağız.[/QUOTE]
Kasımpaşa 3 tane Bursa maçı yapar...Bizim Bursada bu yıl iş yok ...Yani Kasımpaşa bizden daha iyi ekip en azından aldığı sonuçlar itibariyle bizden iyi...Söylediklerinize katılıyorum..Sivasspor Kasımpaşa maçını aldıysa Bursa maçını almaması için hiç bir sebep yok...Bursa maçı daha kolay diyebiliriz buna...Lakin Bursa Antalyaya yenildi kalan haftalarda ne yapar bilinmez...Takımın sağı solu beli olmuyor...Trabzon maçınada 3 puana kilitlemeyelim kendimizi 1 puan bile iyidir...Ama bu kadar kötü bir Trabzonu Sivasım yener ise hem tadından yenmez hem sevilmeyen bir takım yenmiş olunur vs...vs.. Her şeyin hayırlısı...Benim finalim Sivasımızın Kayserisporla oynayacağı musabakadır...İşte o müsabakayı ne yapıp ne edip almalıdır... |
[B]İstatistikler benim için havayla civadır,istatistklerde lig maçlarında gs yi istanbulda hiç yenemedik,bunun nedenide oynadığımız 10 maç varsa neredeyse tamamında hakemlerin yanlı kararlarıyla ,sahtekar oyuncuların hakemi aldatmasıyla yenildik hiç futbol olarak ezildiğimiz maç hatırlamıyorum,ts ilede öyle ,olaylı ts-sivas maçından sonra ,nedendir bilinmez,ts maçlarında ts yi galip getirmek için özel çaba sarfediyor,6-1 6-0 yenildiğimiz maçlar var,o maçlardada hakemler hakkaniyetli maç yönetse bu skorları almazdık,inanmıyanlar tekrarını izleyebilir,çoğu kez hep şansa elimizden kurtuldular,bu sezon sivasdaki maçta türkiye liglerinin rekorlarını kırdık ,nasıl yenildik şaştım kaldım,ts hem yorgun olacak,hemde sivasa olan kininden açık oynayacak,sivasa karşı boş oynama alanı bırakan takım naneyi yer,bukadar rezil bi ts yi sivassporun kaçırmaması gerekiyor,1 puanı alsakda olur ,almasakda,önemli olan 3 puanı almaktır,bu ts yi gözümüzde büyütmenin anlamı yok,sivasspor kazandığı takdirde,ligde kalma yolunda büyük adım atmış olur,serinin 2.maçını kazanırsak,bursayıda yeneceğimize inanıyorum,ts ve bursa maçını alırsak z<aten ligdede kaldık sayılır [/b]
|
YORUMA DIKKAT.....sıvasspor bu gazla trabzona 2 tane sallar,goller ilk yarı şeşo,ikincı yarı texıra...hadı ınsallah bakalım
|
Hedef gösterdiğiniz maçları alır iseniz öte yandan Kayseride hedef gösterdiği maçlarıda alır ise akabinde Kayseri maçını kaybeder iseniz ligde falana kalamazsınız..Bu işin hesabını Sivasspor kadar kayseride yapıyor...Diğer takımı diğer ligde küme düşüyor...Süper ligdeki takımlarına siyasi sosyal ve kapital devamında lobi anlamında sahip çıkmaya çalışacaklardır...Biz Sivasspor olarak bu saydığım güç kriterleri anlamında onlara karşı daha güçsüzüz...Bizim Kayseri maçını almamız şart...Bu kadar söylüyorum...
|
[QUOTE=astaravisa;970874]Bu nasıl bi terslik ben anlamadım.
2005-2006 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 0-0 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-1 2006-2007 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 2-0 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-0 2007-2008 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 0-3 (hükmen) Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-0 2008-2009 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 0-0 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 3-0 2009-2010 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-2 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 3-1 2010-2011 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 6-1 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-3 2011-2012 Medicana Sivaspor-Trabzonspor 2-2 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 2-1 2012-2013 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 1-0 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 2-0 2013-2014 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 0-0 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 0-4 2014-2015 Trabzonspor-Medicana Sivasspor 3-1 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 1-1 2015-2016 Medicana Sivasspor-Trabzonspor 0-2 Trabzonspor-Medicana Sivasspor İki ekip arasında geride kalan 21 maçta Trabzonspor'un 10, Medicana Sivasspor'un 1'i hükmen, 6 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Geride kalan maçlarda Trabzonspor 32, Sivasspor 23 gol kaydetti. bu maçı ne yapıp edip almalıyız. yoksa sonu iyi gözükmüyor.[/QUOTE] Çok güzel istatistik hazırlamışın kardeşim. 21 maç oynamışız doğru...Ama 21 mağlubiyetimiz yok...!!! 6 galibiyet,5 beraberlik almışız trilyonluk takımdan...Sence bu kötü bir istatikmi..Bana göre onlara ters geliyoruz.HAdi bir FB,BJK,GS dan bahsetmiyorum ben..Trabzon'dan beraberlik ve galibiyet bekliyorum Sivasspor adına...!!!! |
[QUOTE=balmandol;970888]Çok güzel istatistik hazırlamışın kardeşim. 21 maç oynamışız doğru...Ama 21 mağlubiyetimiz yok...!!! 6 galibiyet,5 beraberlik almışız trilyonluk takımdan...Sence bu kötü bir istatikmi..Bana göre onlara ters geliyoruz.HAdi bir FB,BJK,GS dan bahsetmiyorum ben..Trabzon'dan beraberlik ve galibiyet bekliyorum Sivasspor adına...!!!![/QUOTE]
Tamam da bu sonuclara bakip sansimiz tutuyor demek ne derece dogru. Sonucta gerideyiz. En buyuk biziz diyorsak skorda da onde olmaliyiz. Sen bununla ovuneceksen bilemem. |
[QUOTE=migroArmis;970878]Kasımpaşa 3 tane Bursa maçı yapar...Bizim Bursada bu yıl iş yok ...Yani Kasımpaşa bizden daha iyi ekip en azından aldığı sonuçlar itibariyle bizden iyi...Söylediklerinize katılıyorum..Sivasspor Kasımpaşa maçını aldıysa Bursa maçını almaması için hiç bir sebep yok...Bursa maçı daha kolay diyebiliriz buna...Lakin Bursa Antalyaya yenildi kalan haftalarda ne yapar bilinmez...Takımın sağı solu beli olmuyor...Trabzon maçınada 3 puana kilitlemeyelim kendimizi 1 puan bile iyidir...Ama bu kadar kötü bir Trabzonu Sivasım yener ise hem tadından yenmez hem sevilmeyen bir takım yenmiş olunur vs...vs.. Her şeyin hayırlısı...Benim finalim Sivasımızın Kayserisporla oynayacağı musabakadır...İşte o müsabakayı ne yapıp ne edip almalıdır...[/QUOTE]
Ya dostum, sende bizim içimizdeki onca Doğan görünümlü Şahinlerden daha samimi bir Sivasspor'lusun ya, helal olsun.. İyi ki varsın ve iyi ki aramızdasın.. |
[QUOTE=astaravisa;970895]Tamam da bu sonuclara bakip sansimiz tutuyor demek ne derece dogru.
Sonucta gerideyiz. En buyuk biziz diyorsak skorda da onde olmaliyiz. Sen bununla ovuneceksen bilemem.[/QUOTE] Gardaş sende çok karamsarsın yaaa..Sonuçta Barcelona ile oynamıyoruz. Altı üstü Trabzonspor..Ben Sivasspor'a güveniyorum.Tamam bu yıl kötüyüz,çok kötüyüz hemde. Sen o istatiklerine bu hafta İnşaallah bir yenisini eklersin. Ben bununla övünüyorum evet..Övünmeyenler de kendileri bilirler.. |
Rahat olun arkadaşlar maç bizim . Bu sezonun en rahat maçını alacağız. Maçtan sonra burdayım :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:31. |