![]() |
Sivasspor 1-2 Beşiktaş
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46779&token=95481[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'de 29. Hafta: Medicana Sivasspor - Beşiktaş maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 16 Nisan Cumartesi [B]Stad:[/B] 4 Eylül Stadyumu [B]Saat:[/B] 19:00 [B]Maçın Hakemi: [/B] Halis ÖZKAHYA !!! [B]Not: [/B]Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
Beşiktaş maci
Diren Hata yapma Önce beraberliği sonra kazanmayı duşun Beşiktaş her sene son haftalarda en çok düşüşe gecen takım olma huyuna devam edecektir Sivasspor um eğer ki bundan faydalanır ve dikkatli oynarsa puan ve puanlar alırız. |
Karamsar olmayı gerektirecek bir durum yok. Bugüne kadar oynadığımız tüm maçları kazanabilirdik, bu maçı da kazanabiliriz. Zaten İstanbul'daki maçı Hüseyin Göçek kazanmıştı. Takımımıza inancımız sonsuz, diriliş başladı!
|
Beşiktaş liderliği kaybetmemek için stresli ve hırçın oynayacak, biz ise takım görünüm olarak ligi bitirmiş gibi stressiz ve ruhsuz oynuyoruz her zamanki gibi Beşiktaşın bu halini şansa çevirme durumu var. İç saha maçlarını Beşiktaşa genellikle kaybettik ama ben bu maçta en az 1 puan alacağımızı düşünüyorum hatta ligdeki gergin ortama bakarsak diğer maçlardan daha kolay bir maç olabilir sürpriz bekliyoruz SİVASSPORUM...
|
Kazanmamiz durumunda bir ilki gerçekleştirmiş olup iki kez üst üstte maç kazanmış olacağız inşallah kazaniriz
|
Bence kazanmakla beraber buyuk psikolojik etki yapacak ligde kalmamiza rakiplerimize goz dagi verecek ve ligde kalmamiz icin domino etkisi yapacagini dusundugum mac. Kimsenin sampiyonlugu bizi ilgilendirmez. Sivassporda getirisi 9 puan diye düşünüyorum galibiyetle. Aksi takdirde kendini yiyen sivasspor küme grafiğine devam eder. Kader elinin tersi ile yıkılmaz. Kader senin onu ne kadar çok istedigi dir. Sınavını geç sivasspor ve bir daha uzme üzülme.
|
yeni stadda oynamaliyiz bu maci mutus bi atmosfer olur
|
İlk yarıdaki maçta hakem hataları yüzünden kaybetmiştik bu maçta kazanarak inşallah o ilk maçın telafisini alacağız bjk tan her sezon puan aldık bu seferde alırız Allahın izniyle kazanırsakta lider takımı yenmenin özgüveniyle daha da kimse tutamaz bizi haydi Sivassporumuz güldür yüzümüzü
|
Stad zaten 15 bin kişilik bari bu maçta dolduralım takımımızın çok büyük taraftar desteğine ihtiyacı var ayrıca bi sonraki maça gerekli yerlere baskı yapıp maclarimizin yeni statta oynanmasını saglamaliyiz
|
Korkmıycaksın...
Oynadığımız oyunu gole çevirememiz nedeniyle buradayız.Allahın izniyle her takımı yenecek güçteyiz...Biz ne kadar tedirgin çıkacaksak maça onlarda o kadar tedirgin çıkacak.İş bize düşüyor...90 dakika boyunca tek bir ağızdan takımımıza destek olmalıyız.Beşiktaş taraftarının sesini kesmemiz lazım.Eğer yenersek bu sene bu ligde kalırız.En önemli basamaklardan birisi Beşiktaş.Kaybedeceğimiz hiçbirşey yok,KORKMADAN saldıracağız...Allah Yardımcımız Olsun |
Bu hafta;
1- Kayserispor yenerse;moralimizi yüksek tutup Beşiktaş'ı yeneceğiz. 2-Kayserispor yenilirse; yine moralimizi yüksek tutup Beşiktaş'ı yeneceğiz. Geçen hafta Bursa maçında Korcan hatalı goller yemeseydi, bu hafta Kayserisipor'un puan olarak üstündeydik.O halde, biz iyi bir takımız fakat şanssız goller yedik.Bu hafta bu şanssızlığımızı yendik. 3-Beşiktaş maçında her yer Kırmızı Beyaz bayraklarla donatılmış olarak, en az 20.000,- Sivasspor'lu taraftar maça gelmeli. 4-Sivas'lı eski ve yeni bakanlar, milletvekiller, sanatçılar,akademisyenler ve Sivas ile ilgili ne kadar ünlü varsa bu maça gelmeliki gövde gösterisi olsun.Belediye ilçelere otobüs seferleri düzenlesin ki stad dolsun hatta taşsın.Eee,bu kadar şeyden sonra futbolcularımız da duygusuz değil ya, evire çevire Beşiktaş'ı yenerler tabii. Var mı itirazı olan , Sevgilerle |
Size yaşadığım bir olayı anlatacağım. Sivasspor alt ligde oynarken, Ankara'daki maçlarını Cebeci Stadyumunda oynardı.Seyircimiz çok olduğundan bizim maçlar hep pahalı olurdu. Yine bir Telekom maçı fakat bu defa maç Macunköy stadyumuna alınmıştı.
Elinde bayrağı ile yaşlı bir amca maça Sivas'tan kalkıp gelmişti. Maç bileti biraz pahalıydı. Amca biletçiye dedi ki , tüh be bu maçı seyredemeden Sivas'a döneceğim. Bende kulak misafiri oldum.Hayırdır amca dedim. Ben bu söylediklerini duyayım diye değil, içindekini döktü. Evladım dedi, ben TCDD 'den Emekli olduğum için Trenle Sivas'tan Ankara'ya ücretsiz geldim. Maçı Cebeci Stadı/Ankara yerine, Macunköy Türk Telekom stadına almışlar.Dolmuş ile buraya geldim, maç bileti pahalı , artık Sivas'a dönerim. Boğazıma bir şeyler düğümlendi, duygulandım, bak amca dedim lütfen şu parayı al ve maçı seyret. Evladım olmaz dedi, kabul edemem. Artık haftaya Sivas'ta maç seyrederim. Zorla para verdim, bilet aldı, benim yanıma geliyordu, amcam dedim nasıl rahat edersen maçı oradan seyret, çocuk gibi sevindi, ALLAH razı olsun evladım dedi. Biz bu amcaların duası, desteği ile Süper Lige gelmiştik. Yine CEBECİ stadında ki maçlara futbol takımımız Belediye Otobüsü ile gelirdi. Çocuklar-Gençler Bu takıma sahip çıkın, bu takım ve bu taraftarı çok özel. Not: Ben bunu o amcanın Sivasspor'a ne kadar bağlı olduğunu, v |
bu maçda en önemli yer ortasaha olacak.yiğitini cezası nedeniyle kone oynar yerinde.ayrıca mehdi iyileşşe bile bu maçta oynamamlı.bjk baskı yapıp mehdiye ortasahada kaç tane hatalı pas,top kaybı yaptırmıştı...ben etzazın orda daha iyi olacağını düşünüyorm ama mesut hoca silmiş kafasından...ilerde david texeira hasandan çok daha faydalı olacaktır.
|
yeni stadda oynayalım diye bir romantizm başladı ya arkadaşlar suyu akmıyor yolu yok izi yok daha bir sürü işi var.beşiktaşı yeneriz sıkıntı yok.uzayda da oynasak yeneriz.geçen sene tesadüfi atiba'nın golüyle haksız bir mağlubiyet almıştık bunu da telafi etmiş oluruz.
|
Önümüzdeki iki haftadan hiçbir beklentim yok eğer kazara bu maçtan 1 puan alabilirsek öpüp başımıza koyalım.
|
[B][I]Hiç kimse endişe etmesin ALLAH'ın izni ile bu maçı da alacağız, Kasımpaşa nasıl yendi ise, şuurlu bir takım oyunu ile bizde yenebiliriz, yeter ki BJK yi yeneceğimize inanıp üst seviyede bir mücadele sergileyelim, çünkü ligde yenilmeyecek takım yok. Spor medyasının ilgi odağı olan bu tür maçlara bizim oyuncularımız daha iyi konsantre oluyor, tabi ki bir hakem faciası olmaz ise
Haydi yiğidom ALLAH Yar ve yardımcımız olsun [/I][/B] |
[b]Sivasspor bu ligdeki bütün takımları yenecek kapasitede,eğer düşme hattındaysak ,iyibir sol açığın ve forvetin olmamasındandır,bjk ile herzeman kafa kafaya oynadık,genellikle hakem kayırmalARI ve şanssızlıkla yenildik,sivassporun kaybedeceği hiçbir şey yok ,ancak kazanacağı çok şey var,SİVASSPOR 3 puan aldığı takdirde büyük ihtimalle ligde kalacaktır,kasımpaşa duman etti bu bjk yi,sivasspor da başarabilir,bu maç 2 takım içinde çok önemli ,iyibir motivasyonla ,büyük seyirci desteğiyle yeneceğimizi düşünüyorum,bjk de eksikler çok,o oyuncuları arıyor bjk ,sivasspordada eksik çok,bjk deplasmanlarda daha iyi oynuyor,sivassporda evinde iyi oynuyor,bjk maçını kazanırsak ,rakiplerimiz pskolojik olarak çökecektir,inşallh o maçta mesut hoca saçma sapan işler yapmaz .[/b]
|
Son 5 maçımızın 4ü 1-0 veya 0-1 bitti.Bursa maçının iki takım için 1 gölünü saymazsak 5 maçta 1 gol aralığı ve takımlar hiç gol yemeden sahadan galip ayrıldılar.Ancak bu maç farklı çünkü Bjk ligin en çok gol atan takımlarından biri.Ve bireysel yetenekli futbolcuları var.İşte iş burada bitiyor.Topu onlara verip,alan savunmasını tüm takım halinde çok iyi yapmalıyız.Bu yüzden çift forvet ile başlayabiliriz ancak Hasan K. bildiğimiz gibi koşmuyor o yüzden Texeria ilk 11 başlar.Kanatları kesebilirsek bu açığı kapatmış oluruz.Bloklar arası açığı çok hızlı kapatmalıyız.İçimdeki bir ses Sivasspor bunları uygulayıp 1-0 alacakmış gibime geliyor.Haydi Hayırlısı.
|
Bu hafta bizde Yigit cezali, Besiktasta ise tam 7 oyuncu kart sinirinda. Yani Pazartesi günü Bursaspora karsi, Beck-Köybasi-Necip-Rodolfo-Olcay-Gomez ve Oguzhandan biri kart görürlerse bize karsi cezali duruma düsecekler. Dilegim en az üc oyuncunun bu duruma düsmesi ve bunlarda özellikle Gomez,Oguzhan,Olcay veya Köybasi olursa bizim icin süper olur:):):):)
|
Bjk liderliği kaybetmemekiçin oynayacak, biz rahat oynayarak onların hızını kesmeli ve kontrollü oynamalıyız . Önce gol yememeli sonra atmalıyız.
|
Bu hafta bu şehir ayağa kalkacak artık!!! Yoksa ne oyuncumuzla ne de teknık heyetle bu iş olmaz..ilk başta şehir ayaklanacak sonra hep birlikte ortaya güzel bir sonuç cıkarcaz inşaallah..
|
Kasımpaşa nasıl oynadıysa bizim de öyle oynamamız gerek.Beşiktaş'ın hücum oyuncuları hızlı sayılmazlar sert markaj uygulayıp sindireceksin. Oğuzhan'ı Sosa'yı kilitleyeceksin.Atıf Texiara Burhan'a uzun top atıp kontra kovalayacaksın.Son olarak Beşiktaş ceza sahasının orda frikik kovalıyor.Kendilerini atıyorlar.Oğuzhan yapıyor bu tarz hareketleri.Bizimkilerin uyanık olması gerek.
|
Burası Sivas..
Burada her maçın favorisi Sivasspor'dur .. |
Eğerki biraz sakin ve topa basarak oynarsak kazanabiliriz. Evet beşiktaş hırçın oynuyacak ve şampiyonluk yolunda mutlak galibiyet için çıkacak maça bu yüzden de pek rahat olmayacak lakin bu stres bizim içinde geçerli işin özeti şuki daha sakin olan taraf kazanacaktır. Umarım hakem faktörü devreye girmez. Saygılarımla
|
Rakip saldırgan oynayacaktır biz geriyi sağlama alıp kontralarla düğümü çözmeliyiz, Beşiktaş'ın defans hattı Ersan gittikten sonra dağıldı. Defansın arkasına paslar veya kanatlardan gidersek her türlü gol buluruz ama önceliğimiz gol yememek olmalı, çünkü böyle takımlara karşı gol yersen hem çok açık veriyorsun hem de onlara fazlasından özgüven veriyorsun, o yüzden GOL YEME !!
|
bizim icin zor bir mac degil
macin normal bir sonucu kaybetmek degil mi cesareet ve arzulu oynamak gerekir besiktasin en buyuk sorunu savunmasi bu nedenle hucum oyanmak gerekir |
Kendi evinde özgüveni yüksek rakıpten daha çok ısteklı daha çok kosan basan hır çın agresif oynayan sivasspor ligdeki her takımı yener ve öyle olacak tek problem hakem faktörü büyük takımı ıstesekte ıstemesede bızden bır tık fazla kayırrır ve öylede yapıyorlar maalesef ama çok ısteyen çok koşan çok baskı yapan kazanacak hayırlısı
|
Kırmızıııııı Beyaaaaazzzz Üç Yıldız Sivaaaasssss,
Sivaaaaasssss |
Besitasta müthis bir penikleme var liderligi kaybetme korkusu sarmis bizimse kaybedecek zamanimiz yok bu mac tam bize göre biz özgüvenle oyuna asilirsak bu mac bizimdir önce kol atmamiz besiki fevkalada perisan edecek yeterki bunu basarabilelim gerisi cok cabuk gelecek eger hakemde adil olursa yenmemek icin hicbir sebeb ve neden yok saha bizim seyirci bizim herkes iki kisilik oynayacak arkadasinin acigini kapatmak icin variyla yoguyla mücadele edecek nihayetinde insallah biz kazanacagiz ve düsme hattindan uzaklasacagiz bundan sonraki maclar bizim icin hep kader maclari olmaktan cikmali ve rahat bir nefesle ligde kalmaliyiz
|
[QUOTE=TS58;972400]Kırmızıııııı Beyaaaaazzzz Üç Yıldız Sivaaaasssss,
Sivaaaaasssss[/QUOTE] Hocam şu nickini değiş lütfen Ts nedir? Yeni stadda oynama fikri bana pek mantıklı gelmiyor... Şöyle ki yeni stada bizim oyuncular da yabanci, ev sahibi avantajı sadece tribün değildir. Ayrıca zemin oturmus mu oturmamış mi onu da bilmiyoruz. Bu maç zor olacak, ama şu saatten sonra kolay maç yok. Yiğit yokken kone kesinlikle tercih edilmeli orta sahamız sert olmak zorunda... |
Tüpçü'nün etkisiyle masada kaybetmezsek kazanabileceğimiz bir maç !
|
Konenin dönmesi bu macta cok iyi oldu 3lu orta sahayla oynamamiz lazim adem-kone-tanase solda hasan forvette aatif sagda burhan olmali
|
Akıllı sabırlı oynayıp rakibe katı defans uygularsak bu maçtan en az bir puan ve ya 3 puanda alabiliriz yalnız çok sabırlı oynamak gerekiyor
girdiğimiz pozisyonlarıda gole değerlendirsek kartalı akbabaya çevirir yollarız Sivas belediyesporumuz 4 tane attı 5.golü kaçırdı o haydi yine onlar gibi oynayalım yeter |
Ay ayy bi tarafta canım memleketimin kırmızı beyazını kalbinde taşıyan Sivassporum ...Diğer tarafta dünyada şikeciliği kanıtlanmış renkler siyah ve beyaz....Sivasspordan öteye memleket meselesidir bizim Bursada bu ...Elli tane gerekçede sayarım ama ben sadece en önemli ve başta gelenei söyleyeceğim...Sivassporumuz başlattığı Anadolu yürüyüşünde meşaledeki ateşi yakarak biz Bursasporun şampiyon olmasında yüzde 70 etki etmiş ..Anadoluya ön ayak olmuş ..bunu başarabilmiş tek kent tek camiadır...Net söylüyorum bunu ...net ...3 büyütülmüşleri büyüdükleri yere sokup korkutmuş tek camiadır Sivasspor...Biz şampiyon olduk ama şahsi fikrimdir hala Sivassporun başardığı başarıyı yakalamış değiliz...Yurdumun yiğidosu kendi olamasada bizi şampiyon yapmıştır...Her yerde her zaman gönlüm gözüm açık bir şekilde hep bunu beyan ederim edeceğimde...Gerçek bu çünkü...Konuyu saptırmak istemiyorum...Bu saatten sonra biz depte antebi yendik kim gelirse gelsin Sivasım 3 puanları alacak bu takım düşmeyecektir....bunu söylemekten bıktım artık ama düşmeyecek...Önümüzdeki sezon süper ligde ben kimlere ne söyleyeceğimi çok iyi biliyorum ama önce bu kabusu bitirelim...Üsttede yazdım bu şahlanışı bu harekatı başlatan yiğidom bu işin üstesinden gelmesinide çok iyi bilecektir...Ben Sivassporumuza güveniyorum ...ALLAH (CC) yardımcımız olacaktır İnşallah ....
|
Yeni yiğidoların forumumuza katılmalarıda ayrı bir güzellik ...tek yıldızda yeni mesajlarla buralarda çok daha fazla yiğido görmek istiyoruz...
|
Şenol güneşin oynattığı takımlar hep açık futbol oynar eğer adam gibi savunma yaparak ilk 30 dk gol yemezsek onlar şampiyonluk adayı oldukları için panik havasında daha fazla gelmeye çalışacak ve savunmada büyük boşluklar olacak bunları değerlendirebilirsek alırız ama çok zor yani bu maç 1 puan bile çok büyük başarı
|
Stadyuma gelen taraftar futbolculara galibiyetten başka seçenek istemediklerini bunun için orda olduklarını hissettirmeli futbolcularimiza ruh vermeli ve galip gelmeliyiz.
|
Biz adam gibi kendi oyunumuzla sadece herzaman yaptığımız kişisel ikramları yapmadan oynasak ligi de beşiktaşıda hallaç pamuğu gibi darmaduman ederiz bir de hakem denen varlıklar bizden ne istiyorlarsa artık diger takımlar satınmı alıyor bunları diye düşündürmeyecek kadar adam olsun yeter. Gayseri yi sene sonu altımızda bizi ligde kalıyor görmek hayalimiz gercek olsun
|
Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum. Aynı sonucu Fenerbahçe'yi de yenerek göstermeliyiz. Kayseri bugün Antalya'ya yenilirse kaymaklı ekmek kadayıfı olur.
Sivas milletvekilleri ve bakanlar bu maça gelmeli ki TV'lerde boy gösterebilelim. |
Antep'i yendik diye hemen asarız keseriz başlamış, ne çabuk unuttunuz Eskişehir, Kayseri, Antalya, Bursa, Mersin, Trabzon maçlarını az sakin olun hele :D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:48. |